Kvällen igår

Ojoj , som sagt .. Det blev en fartfylld kväll . Här kommer bilderna från gårdagen :



Yasmine & jag <3




Fia




Yasmine




Vi fyra




Glada tjejer :)




Vi sjöng lite schlager :)




Sonny var vår DJ !




Katta kom förbi en stund också & Sonny filurar




Fia & Yasmine på dansgolvet .


Tack tjejer för en jättebra kväll ! <3

Nu ska jag borsta tänderna , sen krypa ner i sängen :) Puss !

Ja jävlar ja

Det blev lite hårt igår , men mest hårt åt mina fötter . Helt nya skor , aldrig använda = stenhårda , gjorde att jag hatade mina trampdynor efter bara 2 timmar på krogen . Fandå . Förstörde en del av min kväll .. Hade varit ännu roligare om Emil hade kunnat följa med ! Men jag tror det där med krogen inte riktigt är min grej längre . Iallafall inte på vinterhalvåret . Då vill jag bara sitta hemma under täcket , till en bra film , med massa tända ljus . Det är mer jag . Mys :)
Är hemma hos Emil nu , glömde adaptern till minneskortet till mobilen , så bilder från gårdagen kommer upp senare !

Puss på er !

Emil , jag älskar dig !

Alltså , jag har världens mest underbara pojkvän !
När jag kom hem från jobbet idag , så har han städat hela lägenheten kliniskt ren ! Vattnat mina blommor , dammat , diskat , skurat , allt ! Åh , har är världens bästa !!! <3

Nu har jag iallafall precis gjort mig i ordning . Strax kommer tjejerna över & vi ska börja förfesta . Jag har dock redan tjuvstartat med en öl , men det gills inte :p Haha .
Bjuder på en dagens-utseende-bild :



(Mobilkamera)

Lördag !

Förlåt för dålig uppdatering igår , men fick så himla mycket att göra ! Var med Sonny & Yasmine hela eftermiddagen . Åkte runt halva stan & shoppade en massa ! Sen stannade de kvar för vi skulle ha filmkväll , men sen kliver Emil in genom dörren & kryper ner i sängen , så det blev mer prat än film , haha !
Stackaren vaknade i natt & hade så himla ont i halsen . Usch . Vaknade ännu en gång & fick en hostattack . Han som knappt kan hosta fick ju knappt nån luft . Usch , jag blir så rädd när sånt där händer . Man kan ju ingenting göra !
Men nu är jag på jobbet iallafall . Jag & Ida har möblerat om i butiken hela dagen . Det blev JÄTTEBRA ! :) Fan vad vi är bra pinglan ! :)
Snart dags att åka hem , ta sig ett bad & förbereda kvällen . Tjejerna kommer hem till mig & vi ska festa lite . Ikväll är det schlagerkväll & vi ska dansa & slå klackarna i taket så det står härliga till ! Det vill jag lova !

Puss på er !

China Town

Jag har precis kommit tillbaka från lunchen . Åt på China Town med Emil & hans familj , mums ! Klockan är nu halv tre & det är bara en timme kvar av min arbetsdag ! Det känns underbart ! Hade tänkt promerna upp på stan sen . Tänkte ta en vända förbi Hema här & köpa lite tyg . Tänkte sätta mig & sy lite ikväll ! Det ni ;)
Har planerat lite fnia örngott jag tänkte sy mig . Alternativt sälja . Får väl se hur bra de blir :)
Vi hörs när jag kommit hem !
Puss !

God morgon !

Klockan har inte ens slagit "tuppen" och jag är redan vaken .. Emil ligger fortfarande & sover , men ska väcka honom om en stund . Han kom hit igår & sov här hos mig . La oss i sängen redan klockan nio & låg och pratade i evigheter ! Om hus , djur , hamstrar , ormar , ja , det ledde till en hel del ! Haha .:) <3

Fredag idag , woho ! Jobba till halv fyra idag , sen tänkte jag in på Hemtex en sväng , innan jag far hemmåt . Ikväll blir det nog bara lugnt , men jag kan inte säga nåt säkert :)

Vad gammal jag är !

Nyss när jag var ute & körde turen så kom jag på mig själv att tänka på hur gammal jag är ! Jag har fyllt 18 , jag har körkort . Jag kan framföra en bil lagligt på våra svenska vägar ! Jag kommer så väl ihåg då min 6 år äldre syster tagit körkort & kom & hämtade mig utanför Lorensbergaskolan . Då tyckte jag hon var gammal ! Jag har egen lägenhet , tar hand om min ekonomi själv . Eget boende ! Helt oberoende av andra ! Tänk dig !
Och gymnasiet . Jag kommer även ihåg när min syster satt hemma på Knutsbo & pluggade Matte A , det såg så svårt ut , ändå försökte jag hjälpa henne . Nu är jag själv inne på Matte B .
Varför är det så , att man ser allt som andra gör , inte en själv ? Att helt plötsligt slår det till, & NU är jag GAMMAL ! Shit , jag fyller även 20 det här året . Tiden går så fort nu ! Snart rinner väl mitt liv ut i sanden :/

Ta vara på ALL tid ni har !

Dags för mat snart ..

Oj , jag har fullspäckade dagar nu . Tycker de går så himla fort ! :(
Sov kanske lite för länge idag , men det var skönt ! Problemet blir bara att somna ikväll . Ska upp halv sex imorgon eftersom jag börjar jobba klockan halv sju . Det kommer bli tungt !
Har iallafall målat Johannas skylt idag , eller grunden iaf . Målat en ram , målat texten på en annan . Hunnit äta mat , åkt ner på stan & handlat (bussjäveln var försenad 20 minuter så jag såg ut som en snögubbe när den väl kom) ..
Snart är det dags att laga mat igen , sen bänka sig framför tvn & Andra Avenyn klockan 21 . Sen är det läggdags :)

Projektarbete

Sitter hemma , har precis sågat & slipat en skylt . Ska alldeles strax måla den . Tar lite tid , eftersom jag måste knäppa kort vid varje steg jag gör , för att ha en så utförlig beskrivning som möjligt :) Den skylten jag håller på med nu är ett beställnings-jobb . Är det någon mer som vill ha något skrivet , så är det bara att hojta till !
Lunchen idag bestod av korv i baguett ! MUMS ! Jag har blivit helt galen i det ;)

Kan även tipsa er filmtokiga människor att bli medlem på TorrentStart ! Skönaste torrent-sidan i dagens läge ! Vi är som en liten familj där inne ! Kom & joina ! :)

Ledsen ..

Skorna passade ju självklart inte , så jag beställde ett par i en större storlek . Kommer redan på torsdag ! Wiho ! :)
Men gardinerna var jättefina , så de behåller jag ! Dröjer väl inte länge innan jag får för mig att byta till de :p Haha .
Nu ska Robin & Niclas hjälpa mig att bära lite grejer . Ska bli en liten pysselkväll hemma hos Wictoria Bång idag :)

Bläckpatron !

Det var min bläckpatron som hade kommit med posten idag ! Var precis ner på stan & hämtade den ! Ska snart sätta igång & skriva ut lite bilder som jag sedan ska måla ikväll , men först väntar jag på mamma . Hon slutar nu halv sex , då ska vi iväg & hämta ytterligare ett paket ! Mina skor har kommit ! Woho ! :) Och jag hoppas de passar ! *håller tummarna*

Påminnelse igen !

Hallå där ute ! Måste på minna er om min andra skylt som ligger ute på Tradera nu ;
Budet börjar på 1 krona & avslutas om två dagar . Ett riktigt kap för er ! :)



Auktionen hittar ni här

Vilken dag !

Ojoj , nu är det snart natt & jag måste sova . Tänkte bara skriva lite om dagen nu när jag äntligen kan sätta mig ner & pusta ut lite ! Efter jobbet kom Sonny & Yasmine & hämtade mig , vi åkte in på Hemtex & gjorde lite fynd där inne . Man passar ju på när det är utförsäljning :)
Sedan åkte vi till MM & handlade . Tror vi var där inne säkert en timme eller nåt . Och det resulterade i .... Nästan 1200:- fattigare . Jisses . Men nu jävlar har jag mat iallafall ! Jag lovar ;) Kundvagnen var nästan helt full , haha .
Vi åkte sedan hem till mig & myste lite . Vi lagade Enchiladas & åt , såg sedan på Kopps (eller .. en stund iallafall). Sonny hjälpte mig att sätta upp min tavelhylla i köket , blev jättefint ! :) Oh , kom på världens idé till när jag gjorde sådär , men det avslöjar jag inte än :)
Här är lite bilder :



Överfull kundvagn !




Matlagning !



Sonny , som alltid måste göra sig till på kort :p



Yasmine var lite filurig



Med tavelhyllan på plats !



Nya lyktan från Hemtex !



Köpte även två sånna här ramar , som ska målas vita , såklart :)

Puss & god natt på er !

Puh

Vilken stressig lunch må jag säga ! Men jag hann med allt jag skulle göra . Var upp till Rusta & lämnade tillbaka fjärrkontrollen . Fick stri lite , men jag fick pengarna tillbaka iallafall . Tänkte ju köpa den dyra varianten istället , men då klarade inte den av Thomson , som är märket på min DVD . Suck .. Blir till att åka till Borlänge ändå & köpa den på Teknikmagasinet .
Var in på banken & betalade in pengarna till snubben jag vann en Tradera-auktion av , var även in på Spelstallet & skickade iväg min skylt :)
Så nu slutar jag snart , har tagit mig typ två timmar att skriva det här inlägget , haha . Sonny & Yasmine plockar upp mig , då ska vi åka till Ica & storhandla & då menar jag STORHANDLA ! För här ska det köpas mat ! Köttbullar , korvar , ost , mjölk , bröd & hej & hå .. Haha ! Sen ska det hem & beställas dvd-skivor , har gått ihop ett gäng , så nu blir inte frakten allt för dyr ! Underbart ! Hörs ikväll !

Löning !

Jaha , då var det den 25:e idag då = löning ! Meen det är måndag , det är ett minus . Men jag är ändå på rätt bra humör idag ! Konstigt nog .. Har fullt planerat schema idag , så idag finns det inte mycket tid över till annat .. Får se om jag orkar jobba till sex , eller om jag går härifrån vid fem ändå . De där jäkla bussarna vill aldrig gå när jag vill att de ska gå !

Beställning !

Så , då har jag precis slängt iväg en beställning . Mina gardiner som jag har tittat på i evigheter åkte också med på beställningen , samt mina nya vår-skor . Precis inkommna ! Åh , hoppas de passar nu bara , isf åker de på till helgen ! :D


Jävla skit

Var ju upp till Jysk idag , köpte skohyllan , blev jättejättejättebra i hallen ! Gud vad jag är bra ! ;)
Var även in på Rusta & köpte tavelhyllan & en universalfjärrkontroll , eftersom pappa eller Chrille tappat bort dosan till dvdn jag har här , så tänkte jag vara lite ekonomisk & köpa en sån . Men icke . Den fungerar till Thomson , det går att slå på & av , & trycka på play , men så var det inte så mycket mer . Finns inga "pil-knappar" , heller inte nån "subtitle"-knapp ! Och det ska föreställa en dvd-dosa ? Kyss mig i arslet ! Ska dit på måndag & skälla "lite" !
Nu har jag dammsugit hela lägenheten & duschat , nu sitter jag bara & väntar på Sonny & Yasmine som ska skjutsa mig till Smedjebacken , så jag får umgås lite med Emil ! :)
Slänger in lite bilder på hallen iallafall ! :)

 

Nya skohyllan & den modifierade hatthyllan :)

 

 

Nya skoskåpet & den ommålade spegeln :)

 


Lördag

Emils operation gick bra och han är redan på väg hem , ska hem & kramas lite med honom ikväll hade jag tänkt ! Nu sitter jag på jobbet . Riktigt dött här , inte så kontigt kanske då det är helgen före löning ?
Mamma skjutsade mig till jobbet i morse & kom upp en stund innan & tittade på lägenheten . Fick även en inflyttningspresent av henne , en ny morgonrock , en sån där mysig lurvig sak :) Underbart ! Tack mamma !

Så efter jobbet kommer Alexander & hämtar mig . Ska upp till Rusta & köpa lite saker ! Nu jävlar ska jag få någon ordning på allt !

Vi hörs lite senare ! Puss !

Vilken dag !

Ojoj , vilken dag .. Hade geografi på förmiddagen i skolan . Hade genomgång (fy så tråkigt) , så jag höll på att somna .. Men jag sög åt  mig informationen iallafall ! :)
Jag åkte till stan , sprang in på Second-hand butiken på stan & hittade en jättefin kadelaber ! Köpte den för 60:- , riktigt kap ! Den kommer passa så fint på disken jag ska köpa till köket ! :)

(Ska åka hem till mamma & göra rent den med silverputs imorgon)

Åkte hem en stund , sedan plockade Alexander upp mig , vi åkte till Hedins & plockade ihop lite smått & gott ! Var hem till pappa en stund & hälsade på , hämtade lite saker . Var & handlade , var & postade brev , hämtade ut mitt grafikkort (fortfarande samma fel på datorn , så den åker tillbaka på måndag , jag ska ALDRIG mer se den ! )

Nu sitter jag & väntar på Alexander igen , han ska komma hit & hjälpa mig med lite saker . Måste ta mig ork att gå ner & hämta tvätten som hänger på tork nere i källaren också , men orkar jag ?

Simone

Jag saknar dig ! Mycket ! Behöver dina stöttande ord , din klokhet . Inte för att jag är i nån sorts kris eller jobbig situation nu , jag bara behöver dig ! Min kära vän , ska vi inte ta & ses snart ? <3

Emil ligger i Falun nu & läser en bok . Operation om cirka en timme . Åh , jag är så nervös nu att något ska gå fel ! Det skulle vara hans vanliga tur .. Usch & fy . Nu håller vi tummarna !

Ska iväg med Alexander idag & hämta lite brädor , så jag kan måla lite i helgen :) Johanna ville ju ha en skylt hon med , så jag tar väl åt mig den beställningen också :) Måste komma ihåg & beställa nya patroner till skrivaren på måndag ! Det är verkligen viktigt ! Och nya dvd-skivor (tomma såklart) . Åh , det är så mycket jag måste ha ! Mat ! Jag har knappt pålägg på mackorna kvar . Fick panta burkar igår för att kunna köpa smör , mjölk & potatismos . Kul det är att vara fattig student ! Man får ju iallafall känna på hur det är att leva ! ;)

Jag är vaken !

Uppe med tuppen , nästan iaf . Sitter & äter frukost nu . Har precis pratat med Emil , har var strax i Falun .. Och jag måste klä på mig snabbt nu . Bussen går snart . Blev en stressig morgon iallafall :(

Din röst ..

Snart dags att slå på en film att somna till . Har plockat fram morgondagens kläder redan , så jag kan hinna med lite annat imorgon innan bussen går . Ska bland annat ringa Emil & höra hans röst en sista gång innan han åker in på operationen . Är så nyfiken på hur hans röst kommer låta sen !! :) Men gud så ont han kommer ha & han som blir så arg & sur när han har ont kommer vara grinig hela tiden ! Tur att man kan kramas utan att prata :)
Imorgon är det fredag & jag är så sjukligt partysugen så det finns inte ! Men pank är jag & lönen kommer inte förrän på måndag , tyvärr . Är fortfarande lite skraj att gå ut , efter det som hände på juldagen , men vafan , jag kan väl inte sitta inne hela livet ? :p Nejnej , men nästa helg är det då fan fest ! Var så säker !
Nu ska jag slå på "Rallybrudar" (måste kolla på svenska filmer eftersom jag inte har nån dosa till dvdn , så kan inte byta språk till svenska) .. Ingen som ska till Borlänge snart som har lust att springa in på Teknikmagasinet åt mig ? (A)

Nej fy sjutton , god natt med er ! Och mig , haha ! :D

Tröööött

Åh , jag är så trött ! Har varit trött redan sen klockan fem idag !
Gjorde ett tappert försök till att baka kakor , men det gick inte så jäkla bra . Degen bara smulade sig , så jag hade i mer smör & sirap , gjorde inte saken bättre , men lite . Fick ut de på plåten , in i ugnen & när de blev klara såg de ut som tillplattade bananer eller nåt . Jag vet inte .. Helt flötiga var de också . Men de går nog ner för den som vill ha de . Haha !

Goodiebag

Jag är med & tävlar om en Goodiebag hos Julia Berg (värde över 10 000kr)
Här är godsakerna du kan vinna :



Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

Vill du också vara med & tävla ? Klicka då här!
Lycka till !

Mer Tradera-annonser

Så , nu har jag lagt ut min andra skylt på Tradera . Även om jag gärna hade behållt den själv , så väljer jag nu att sälja den . Kan ju alltid göra en ny sen ;)

Auktionen på min första Välkommen-skylt har sluttid imorgon , så skynda om ni vill ha den & var med i budgivningen , budet är nu uppe i 61 kronor !

 

Auktionen hittar ni här !

 

Här är den nya auktionen på en "Welcome Home"- skylt .

Auktionen till den här skylten hittar ni här !



Today's to-do-list

Jahapp , nu är jag vaken . Sitter i Smedjebacken , ska snart ta bussen till stan .
Ska hem & se om jag fått nån avi , isf skulle jag bli överlycklig ! Få se om jag tar mig upp till Högbergsskolan & pratar student & bal med några där . Men det är bara ett kanske ..

Vakna & kliva upp ur sängen

Ta bussen in till stan

In på Hemköp & handla

(Om avi:n har kommit) Ner på stan & hämta ut paket

Dammsuga lägenheten

Skriva klar engelska-arbetet

Skriva över geografi-uppgifterna från papper, in på datorn

Lägga ut annonser på Tradera

Göra en hemlig sak med mitt projektarbete



Sen att det kommer komma mer saker på den där listan är ingen ovanlighet .
Men vi hörs sen sötisar !



Snabba Cash

Usch , att en film kan ta så hårt . Grät flera gånger under filmen . Sjukt gripade . Vissa saker bara träffade rakt i hjärtat , gjorde mig till och med illamående . Att jag kan vara så himla emot knark ? Och våld ? Bra tycker somliga , vissa tycker det är dumt "innan jag ens har provat" . Varför ska jag pröva ens ? Ser ingen anledning alls ! Tycker det är sjukt . Dessutom att så många av mina nära & närmaste har provat & håller på med knark . Det är skrämmande . Jag blir fan rädd . Det är så sjukligt vanligt i vårat samhälle idag så det snart kommer bli en vardags-sak . Usch & fy !
Nej , nu måste jag släppa det här . Kommer verkligen drömma mardrömmar i natt .
Ska hålla Emils hand hårt , hårt . <3

Inga bilder

Hinner inte lägga upp några bilder , jag måste rusa till bussen nu ! Den går om fem minuter !
Smedjebacken + bio ikväll ! Kanske skriver sen !

Puss !

Maaat

Har precis klämt i mig spagetti & köttfärssås , nu är jag så mätt så jag skulle kunna spy ! Nejdå , men nästan .
Datorn hängde sig självklart innan jag hann spara arbetet , så nu är det borta . Tar nog med mig laptopen hem till Emil & jobbar på det i eftermiddag innan bion . (Y)

Dags att hoppa in i duschen nu !

Krångel

Nu är det krångel med bloggen igen . Man kan inte klicka på kategorierna , eller någon länk alls i menyn till vänster . Vet inte vad jag klantat till det med den här gången ? Väntar på svar från blogg.se så jag får fixa till det här :)
Sitter iallafall och gör mitt engelskaarbete nu . Hade tänkt att få det klart idag . På eftermiddagen åker jag till Smedjebacken , jag & Emil ska gå på bio ikväll :) Snabba Cash . Vet att jag började läsa boken för jättelängesedan , men slutade för det var så himla seg i början . Få se om filmen är nå bättre , men den sägs ha fått bra betyg iallafall :)

Ska försöka ladda upp lite bilder här hemifrån lite senare idag , så ni får se hur jag bor :)
Ha en bra dag !

Musik ...










Aktiva jag !

Gud vad man hinner med mycket på en dag om man ligger i ! Har hunnit vara i skolan , gjort matteprov , skrivit & skickat in mitt projektarbetesrapport . Jag har handlat , åkt hem . Bytt plats på massa saker i kökslådorna . Målat spegelramen & några andra ramar (för andra gången) . Pappa kom hit med blommor , så jag har plockat blad & vattnat , även ställt de på sina platser i fönsterna , så nu börjar det lika nåt här hemma :) Bytte även gardiner till den fina naturvita/begiea jag köpte på Ikea . Så stora & fina ! :)
Har även lagat mat (burkskinka & potatis blev det .. Passar på att äta mat Emil inte tycker om när jag är själv hemma :p)

Nu ska jag sätta upp lite saker på väggarna , sen bestämma mig för vilken film jag ska se ikväll :p

Käpprätt åt helvete

Matteprovet gick USELT . Fan , jag fattar verkligen ingenting ! Är så besviken på mig själv nu . Men jag tror iallafall på ett G & jag nöjer mig med det isf . Bara jag får klart den här jävla kursen !!
Och såhär länge har jag inte varit i skolan på ett helt år tror jag . Brukar alltid åka hem efter lunch , men nu tar jag inte bussen förrän klockan två . Duktiga jag :)
Gjort klart rapporten för projektarbetet & skickade in den . Nu ska jag hem & mejla in Geografiuppgifterna också . Yey ! Sen komma på vad jag ska äta ikväll .. Denna eviga jävla frågan ... Grr

Statistiken

Förresten , jag frågade ju er om det var någon mer som hade problem med statistiken . Men det var bara jag som hade klantat till det & råkat tagit bort en rad i kodmallarna , så nu funkar det iallafall :)

Puss

Film , film & åter film

Kom ju hem till Emil igår , stackarn låg & snarkade som en björn :) Aaw . Satte på filmen 2012 & kröp ner bredvid honom . Han vaknade till efter typ två timmar & kramades lite . När 2012 var slut kollade vi på nya Wallander filmen - Dödsängeln . Den var faktiskt rätt bra , men som vanligt det där Mankell-stuket att man aldrig vet vem den skyldige är .. Haha :p
Sitter nu i skolan , håller på & gör en redovisning av mitt projektarbete . Det verkar som om detta kommer gå vägen faktiskt :) Bara jag inte tappar inspirationen den här gången också , men det tror jag faktiskt inte . Får hoppas iallafall . Har tänkt att gå typ 500 kr plus . Men det kommer ju ta ett tag .. Får se om jag kanske sänker gränsen . Först av allt ska jag gå plusminusnoll . Mer info kommer sen :)

Ikväll ska jag hem & pyssla lite .. Göra i ordning lite hemma och så . Tänkte ta lite kort inför mitt projektarbete också . Ska nog slänga ut en till skylt på Tradera också . Eller , vi får se . Tycker ju så mycket om den , så jag behåller nog den själv & gör en ny till försäljning :)

Nej , göra klart den här rapporten & mejla iväg kanske ? :)


Påminnelse

Så , då blir detta sista inlägget för idag . Slutar nu snart klockan fem , sen tar jag bussen direkt hem till Emil . Stackarn är helt slut , sjuklingen ..
Tänkte även påminna er om min Välkommen-skylt som ligger ute på Tradera . Budet är för tillfället uppe i 27 kr , så var med & buda om ni vill vinna ! Auktionen slutar den 22:a . Annonsen hittar ni här .



Ha en bra dag ! =)


Ingen operation

Nej , det blev ingen operation för Emil . Självklart var hans halsmandlar på tok för infekterade & feber hade han dessutom . Stackarn . Fick ny operationstid på fredag & vi får be till gudarna att svullnaden lagt sig tills dess , men det ska det väl ha gjort eftersom han går på penicillin nu så .. Han är iallafall hemma nu igen :)
Så när jag slutar här klockan fem åker jag nog hem till honom & kramas lite . Ska ju till skolan imorgon , så kan ju sova där också . Skönt att få lite sovmorgon :)

Operation

Så , nu sitter jag på jobbet . Blev inget inlägg i morse , för jag var bara ett par minuter ifrån att försova mig . Var ju helt inställd på att börja åtta , men nu började jag sju istället . Så jag fick lov att ta bussen som gick halv sju .. Vaknade sisådär 06.23 . Kul jul . Var bara att slänga ner frukosten i väskan & kuta till bussen . Men jag hann med ! Den du :p
Så nu sitter jag här , har öppnat butiken & till och med skottat på framsidan , för att vi ska slippa få in så mycket snö & slask in i butiken . Johan kommer inte förrän om typ en timme , då vi ska börja köra turen . Hoppas jag får göra det , för ska jag sitta här nere , kommer jag somna . Fy så trött jag är !
Och Emil gubben har nästan precis kommit upp till Falun & fått reda på att operationen inte kommer ske förrän efter lunch och stackarn har inte ätit någonting sedan igår eftermiddag . Men det är ju så .. Hoppas han får sova bort timmarna nu på förmiddagen . Och jag förbereder mig för hans smärta , för jag vet precis hur ont det kommer göra . Att få öppna köttsår i halsen är inte det mysigaste :/
Yeahyeah , back to work . Dags att plocka ihop verkstadsgrejerna :)

Kvällen är kommen

Så , nu har lanarna äntligen åkt & jag är själv igen . Sitter vid mitt nya datorbord ! Ska snart fixa & dona det sista , sen ska jag sova . Imorgon väntar jobb . Blir en lång dag imorgon . Måste börja sju för att Andreas gjort illa sig .. Men det blir ju bara extra pengar till mig :) Woho !

God natt !

Skruvar

Nu skruvas det så mejslarna är helt varma . Nejdå , inte så farligt . Tagit en paus nu , för jag fick så ont i ryggen .
Igår kom vi hem typ när klockan var åtta . Fick bärhjälp upp & skruvade då ihop mitt skoskåp & satte upp spegeln i hallen . Det blev asbra ! Ska bara måla spegeln imorgon , så det kommer inte nå bilder förrän då .
Tog mig en snabbdusch , sen skjutsade Sonny mig hem till Emil . Sista natten jag fick sova med honom nu innan han ska bli inlagd på sjukan .. Ooh , jag hoppas verkligen att allt går som det ska !
Emil skjutsade nyss hem mig , så nu är jag hemma & håller på & skruvar ihop min byrå . Känner på mig att det kommer bli så himla bra ! Måste dessutom få upp den innan pappa kommer hit , så han får ta med sig Lisas byrå hem igen ..
Det här kommer bli kanon !

Lördag !

Ooh , känner det att kroppen inte riktigt hänger med .. Var vaken till klockan nästan var fyra i natt . Vi satt & spelade Diablo 2 , men eftersom jag har ett gammalt grafikkort i nu , så hänger sig min dator . Jag ber till gudarna att jag får det nästa vecka ! För jag orkar inte krångla nå mer !
Upp & jobba imorse , ville verkligen inte egentligen , men man måste väl :) Sonny , snäll som han är hade setat uppe hela natten , skjutsade mig till jobbet , så här är jag nu .
Jag & mamma ska åka till Ikea så fort jag slutar . Och shoppa , det ska jag vill jag lova ! Här ska det handlas prylar ! Tur att jag har Yasmine & Sonny hemma hos mig , som kan mäta nåt om jag behöver :)
Och Emi , gubben , ringde mig kvart över tio i panik . Han har fått halsfluss IGEN . Inte ens två veckor fick han vara frisk den här gången . Det var då fan ! Och han som ska operera bort halsmandlarna på måndag .. Han fick penicillin utskrivet på en gång , så hoppas det hinner verka innan måndag , för så här ska han inte behöva ha det ! Tycker så synd om honom .. Stackarn !

Nej , fortsätta jobba lite nu ! Slänger ut bilder ikväll när jag monterat ihop mina möbler ! :)


Lan ?

Tjena , vilket lan det blev . Mina lan-kompisar har inte kommit hit än .. Men de är väl på väg nu :P Haha .
Jag har lagat en dubbel sats med pannkakor , gjorde baugetter i ugnen med tzatsiki till . Mums . Gjorde degen till kolakakor , men sen kommer jag på , smart som jag är att jag inte har nå baksplåtspapper . Ber Sonny gå in på Hemköp , men han glömmer det . Varken Yasmine eller Sonny hade något hemma , så nu får jag be till gudarna att degen inte torkar helt till imorgon ..
Nej , röja ihop här lite mer innan de kommer !
Tjo !

Hittade en bild i mobilen från i h

0-4599462eacd9fc141424ee2859066fb2.png

Kolla varifrån!

Hittade en bild i mobilen från i helgen på syskonen Hägg och Albin, provar att ladda upp den via mobilbloggning nu :)


Statistikfel ?

Är det någon mer än jag som bloggar för blogg.se som har problem med statistiken ? Jag vet då inte vad det är för fel . Har bara haft en läsare idag & två igår ? Haha , när jag vet åtminstone ett tiotal till som har läst . Ni hemliga läsare vet jag ju förstås inte vilka ni är :p

Jahapp , då var det snart dags att fortsätta steka pannkakor . Gjorde dubbel sats , för både min mjölk & mina ägg höll på att gå ut i datum , så då tänkte jag steka upp lite pannkakor & frysa in :)
Ikväll blir det kakbak & lan :) Sonny , Yasmine & Hansson kommer hit & umgås med mig ! Emil gubben ska iväg & spela innebandy ikväll & det skulle inte förvåna mig om han kikar upp här en sväng sen heller , men vi får se :)
Ha det bra alla !

Storstädning !

Morsning korsning ! Här blev det inte matteprov på morgonen , suck . Nu är jag iallafall hemma , städar som bara sjutton . Musik är på hög nivå & jag har precis diskat , tänkte göra mig lite mat nu .
Ikväll kanske det blir lan . Hansson är iallafall på . Ska höra med Yasmine & Sonny sen också :) Problemet nu är att jag måste ta mig ner på stan . Måste posta brev , handla o.s.v. Får se hur jag löser det ..
Vi hörs sen !

Forrest Gump

Oh , yeah , det blev Forrest Gump ! Mycket bra film ! :) Länge sedan man såg den nu ..
Nu när Yasmine & Sonny skulle gå , hjälpte de mig ner med två dörrar , så jag blev av med de iallafall ! Skönt ! Sen pratade vi massa om studenten , flak , balen , mössor , studentkryssningen .. Oh , det börjar kännas i kroppen att det börjar sno ihop sig nu ! På lördag ska jag & mamma passa på att åka till en balklänningsbutik , om vi hinner innan de stänger såklart . Hoppas , hoppas jag hinner , så jag hinner se ut någon & reservera ! Skulle vara skönt att ha det klart redan nu ! Ska se hur det är med reglerna om kavaljer på balen också , tycker det är synd att pressa Sonny & Yasmine att förlova sig bara för att de ska få gå på balen tillsammans .. Aja , vi får se :)



Nu ska jag sova ! Matteprovet väntar imorgon ! :) Ihiii ...
Natti !

Penne Rigate

Har nyss gett mig på det . Och gott blev det , men självklart aldrig lika gott som när mamma gör det :)
Alexander har varit här & dragit el . Blev superbra ! Nu är Sonny & Yasmine här . De har setat & datanördat medans jag lagat mat . Nu ska jag slänga in en plåt med kakor i ugnen , sen ska vi se film :) Tror jag hör "Forrest Gump" ute i vardagsrummet ? :)

Matteprov

Sorry för inget blogginlägg alls idag förrän nu .. Men det blev rätt bråttom till bussen i morse , trodde jag hade missat den , men i själva verket var det bussen som var sen . Åkte till skolan , pluggade matte tills min hjärna gick på sånt högvarv så det kändes som om den skulle flyga ut , haha ! Gick då hem till Emil & kramades lite innan jag skulle ta bussen in till stan för att jobba . Och här är jag nu .. Jobbar i 20 minuter till , sen ska jag hem & dra lite kablar . Pappa ska hjälpa mig med att dra nätverkssladden över dörrkarmarna i hallen , så jag kan gömma de lite snyggt och Alexander ska hjälpa mig med elen i köket , så jag får någon struktur på det hela . Sen kanske Yasmine kommer över & hjälper mig att baka lite :) Det hade varit trevligt ! Men vi får se vad kvällen lider !

Förresten , har mitt första delprov i matte imorgon ! Spännande ! Bytte ju bok nu , så nu förstår jag iallafall nåt :)

Hörs sen ! Puss

Bildbevis !

Här har ni min överfulla garderob !!!
Kartongerna på golvet är fyllda med bara skor ! :o


Ommöblering i garderoben .

Ikväll har jag verkligen konstaterat det . Min garderob är för liten ! PÅ TOK FÖR LITEN ! Jag får verkligen inte plats ! :'( Blir till att inhandla en byrå på Ikea iallafall . Måste ha mer plats för mina kläder . Och nej , jag kan inte slänga . Jag rensade allt innan jag flyttade hit (två veckor sedan) och jag använder allt i garderoben ..
Ska ta ett kort om en stund , så ska ni få se !

Hemma igen

Nu är jag hemma , hemma . Det känns konstigt att säga hemma . Men så är det . Detta är mitt alldeles egna hem . Det känns faktiskt jättebra !
Har varit på kalas hos Peter , alltid trevligt med lite fika , hehe :)
Pratade med Linda lite om balklänningar också , snart dags att tänka på sånt också ! Hoppas verkligen att Yasmine tänker gå på balen , annars så skiter jag också i det . Vafan , jag känner ju inte en enda 91:a . Hur kul kommer det bli ? Nja , inte riktigt va ?
Nej , ta hand om tvätten nu , sen plugga lite mer matte , sen blir det en bra film !

Puss !

Tvättar

Sådär , nu håller jag på att tvätta för fullt , ska väl snart göra mig nå mat kanske också ? Tänkte ju göra Penne Rigate , men det tar ju sån tid & det hinner jag inte . Dessutom är ju det mer en kvällsmat , så det får bli det imorgon . Nu blir det nog bara makaroner & korv ! Haha .
I eftermiddag ska jag jobba & ikväll är det kalas för Peter , så vi hörs inte förrän senare gullungar ! :) Puss !

TILL SALU !

Välkommenskylten jag gjorde här i december är nu till salu. Den passade inte i lägenheten, därför säljer jag nu den. Vill ni veta något mer än det som står i annonsen, så är det bara att lämna en kommentar, eller mejla.

 

Annonsen hittar ni här !


Ny bildskärm ?

Jag har ju mammas bildskärm nu , tills jag fick råd med en egen plattis .. Och nu börjar mamma gnälla lite om att hon vill ha tillbaka den , så nu är jag på jakt efter en egen . Fick reklamen i brevlådan igår & kollade igenom lite snabbt , såg en skärm där på extrapris , men inte så värst billig iallafall , tyckte jag . Men vid närmare eftertanke är det ett KAP ! Nu ska jag bara skrapa ihop lite pengar , sen upp & köpa den på Elgiganten innan den tar slut . Sista dagen för erbjudandet är på söndag dessutom , så nu blir det snabba affärer här !
Den är väl lite fin , inte sant ? :)


Hahaha !

HANSSON , I GOT YA !
Kom nyss hem från prinsen min , gick då in via köksingången , vilket jag aldrig brukar göra annars . Fick då syn på min griffeltavla att nån varit där & kladdat ! Hansson är den skyldiga från i lördags ! (Antagligen bara för att vi bjöd honom på mat :p)
Här han ni Mr Hanssons budskap (som förövrigt fyller år idag ! GRATTIS !!)


Snart är klockan fem ..

Och snart har jag betat av mina fyra timmar här . Ska ta bussen hem till Emil nu efter jobbet & mysa lite , få se om jag sover kvar där , men det tror jag inte . Blir lite krångligt imorgon annars - Har tvättid imorgon , sen ska jag jobba igen på eftermiddagen . Sen fyller ju Peter år imorgon också , så dit ska man på kalas . Jävla krångel . Aja , men det blir nog bra .
Ska försöka mig på att baka lite kakor ikväll eller imorgon också . Har ju alla ingredienser till Kolakakor hemma , så det blir nog en kaka eller två :)

Ljuslampett

Åh , kommer ni ihåg när jag budade hem en ljuslampett från Tradera för nån månad sedan ? Igår fick jag äntligen upp den ! Här är resultatet :



Ska ta lite mer "helhets bilder" sen , så ni får se hela mitt ställte . Men det blir inte förrän jag varit till Ikea . Jag och mamma har planerat en tripp dit på lördag , så om jag inte kommer dit innan dess , så blir det då .,
Sitter på jobbet nu , Johan är & lunchar & Micke vet jag inte vart han tog vägen .. Tog med matteböckerna hit , så tänkte plugga lite nu på eftermiddagen :)


Pyssla =)

Så , nu har jag pysslat lite , hihi .
Nejdå , men jag slutade jobbet vid fem , då åkte jag & mamma upp på stan & handlade födelsedagspresenter till Peter som fyller år på onsdag . Träffade sedan på Sonny , Yasmine & Fia , vi åkte runt & busade lite . Skickade tillbaka mitt grafikkort nu , så hoppas på ett nytt nästa vecka :) Woho !
Nu är jag hemma , har precis målat klart min skylt , gjorde ju en likadan till Simone tills hon skulle komma hem från Göteborg , men jag kunde inte lägga upp nå bilder då , för då skulle hon tjuvkika :p Haha , men här har ni en bild på ett halvfärdigt resultatat :


Pysselsugen !

Åh , jag är så pysselsugen så det finns inte ord ! Tror jag ska hem & måla lite idag :)
Ska försöka få Alexander att komma & hjälpa mig att sätta upp lite tavlor & sånt , så det blir lite hemtrevligt hemma hos mig ! Vill bara komma iväg till Ikea , så jag får resten av mina möbler ! Hatar när det står kartonger kvar . Fy !
Hungrig är jag också , sitter här själv nu , så jag väntar på att Micke ska komma tillbaka , så ska jag se om vi ska dela på en pizza han & jag . Är lite sugen faktiskt :) Jobbar ju varje dag den här veckan , förutom fredag & söndag , så nåt gott kan jag faktiskt unna mig :)

Förbannade måndag !

Åhjo , nog somnade jag till filmen allt , men vaknade till & stängde av den . Somnade bums efter det . Redan innan tio ! Gud så skönt !
Vaknade i morse & ville verkligen inte gå upp , men fick sedan ett God morgon-sms av Emil & hoppade upp . Vad fan gjorde han vaken ? :p Haha ..
Åt frukost & gick sedan ut till bussen , stod redan ett par människor där , så tänkte "Gud så skönt, då har jag inte missat den" , eftersom jag gick ett par minuter senare än jag brukar . Det kom sedan ett par människor till & ställde sig . Men det kom aldrig någon buss . En tjej började gå ner mot stan , men det vägrade jag göra i denna kyla . Fyfan . Tänkte att vi kanske missade den förra , så tar vi den som går åt andra hållet , på andra sidan . Men även där kom det ingen buss , så jag fick lov att ringa pappa så han fick komma & hämta mig & köra mig till jobbet . Jävla kaos .

Update: Ser nu på Dalatrafiks hemsida , när jag laddat ner nya tidtabellen att de TAGIT BORT min busshållsplats , så nu måste jag gå ända upp till Skogsplan för att gå på bussen . Kul !

Gosh

Jag är verkligen jättetrött ! Efter att efter många om & men krånglat med filmer , kollar jag nu på Into the Wild . Men jag är så trött , så jag bäddar ner mig i sängen istället & vrider tvn . Får se om jag somnar till filmen , vilket känns rättså säkert . Isf hörs vi imorgon ! :)

Hallå kära vänner !

Oj , jisses vilken kväll det blev igår ! Tänker inte nämna så mycket av det heller . Låter det vara osagt . Kom inte i säng förrän klockan var typ halv tio i morse , vilket resulterade i att jag & Emil sov tills klockan var nästan fyra . Hur sjutton ska jag komma i säng i tid idag och kunna komma upp till jobbet i tid imorgon ? Det är ett mysterium !
Nu ska jag iallafall ta & diska lite , sen tappa upp ett bad , sen väntar en bra film i soffan ! :)

- Vissa saker förstår jag verkligen inte .

70-års kalas

Så , nu har jag kommit hem en stund . Har varit & handlat lite .. Har även varit på Emils mormors 70-års kalas . Ätit mat & nu är det fest där nere :) Frös så mycket om fötterna i de högklackade skorna , så jag åkte hem & värmde mig lite .. Tänkte dammsuga av här lite snabbt innan klockan blir för mycket , sen ner till Simone på jobbet & säga hej :)

Emil

Fick besök av Emil i natt , efter han hade varit på krogen , följde han med Robin hem & ringde sedan på min dörr .
Småbråkade lite , & heta diskussioner låg i luften , men som alltid så löser vi det :) Det ska ju vara vi ! Vi är som handen i handsken .. Det är bara så & den här gången ska INGENTING få sätta stopp för det . För nu känns det nå så ruskigt bra ! Riktigt jävla BRA ! Du är min prins ! <3

Sitter på jobbet nu , har lite mer än en halvtimme kvar , ska sedan hem till Emils mormor & hämta Carinas bil . Ska vara chufför åt dem ikväll så :) Tänkte åka hem till pappa & försöka tvätta en maskin till också ..
Men vi får se :)

Själv igen

Så .. Alexander stack för ett tag sedan & jag har bara setat här & häckat . Tänkte släcka ner här & krypa ner i sängen . Jobbar som sagt imorgon ..
Ååh , jag vill till Ikea !!! Ingen som ska dit ? Problemet är bara att jag måste ha en kombibil , annars får jag inte in skrivbordet & byrån jag ska köpa .. Jäkla skit . Aja , jag får väl stå ut att ha datorn på köksbordet :(

God natt

Födelsedagsmiddag

Så , nu har jag varit hemma hos pappa en stund & varit lite social & ätit födelsedagsmiddag . En tvättmaskin hann jag med iallafall . Den låg kvar i torktumlaren när jag åkte , så det får pappa ta med sig imorgon när han kommer hit & ska köra mig till jobbet :)
Nu sitter jag & Alexander hemma i min lägenhet , ska lana lite tänkte vi :p haha .. Eftersom ingen annan vill va med , drog vi ihop vårat eget lilla lan :) Haha , fredagkväll & allt , men vad gör det ? Ska ju ändå jobba imorgon ..

100108

Sjukt att skriva -10 . Känns lite mysko faktiskt , men det gör det väl varje år ? Eller ?
Jag vaknade för cirka en halvtimme sedan , skönt att vakna tidigt för en gångs skull . Jag behövs tydligen nere på jobbet , så jag ska pallra mig ner dit till tolv-snåret . Få några extra timmar iallafall , nu när jag har varit sjuk . Sen bär det av hem till pappa på födelsedagsmiddag ! Pappsen fyllde ju år igår också :)

Bubbla

Tror jag börjar vakna upp ur min bubbla nu . Förkyld är jag fortfarande & näsan rinner , men piggare är jag . Fick lite egentid med Emil idag . Vi badade tillsammans & busade lite . Mycket mysigt ! Kollade lite på Rasmus på luffen . Haha , kommer ni ihåg den där visan ? "Tänk jag drömde i natt , att jag hade en katt .. " ? Haha , jag dansade runt i lägenheten & sjöng & Emil bara skakade på huvudet & skrattade åt mig !
Nu har han åkt hem , tomt utan honom ! Men Albin kom ju upp till Dalarna idag , för Imma fyller 70 år idag ! Grattis ! Och jag själv har precis ätit plättar ! Tänkte göra pannkakor , men upptäckte att jag hade en plättlagg i skåpet , så plättar fick det bli ! :) MUMS !
Nu ska jag diska lite , sen se klart King Kong som jag aldrig såg klart igår , sen tänkte jag faktiskt sova ! Den ni ;)

Vårmode .. Redan ?

Haha , ja , inte lätt att tänka sig i linnen & kortkort redan kanske när det är 30 minus ute , men drömma ska man väl alltid ? :) Men . Ellos har iallafall fått in sin vårkollektion redan & jag har redan hittat något som kommer komma till mig på posten i vår ! Var så säker ! Hur vackra är inte dessa skor ?????



I'm in lööööve !

Hej & hallå !

Har nu orkat vara vaken ett par timmar , men kroppen är fortfarande helt skakig & jag vill bara sova !
Gjorde precis lite mat till mig & Emil , & *peppar peppar ta i trä* så har vi båda lyckats behålla maten än så länge.. Tänkte snart slå på en film & mys ner mig i min soffa . Kommer säkert somna , men det gör inte mig någonting :)
Vi hörs sen när jag orkar :)

Mår fortfarande piss

Alltså , jag vill knappt stå på benen ,  klarar knappt av det heller . Har ont i hela kroppen . Orkar inte vara sjuk längre !! Vill bara sova hela tiden ..
Jag lever , men det är med nö & näppe . Mamma var precis hit med lite toapapper , som började ta slut & lite annat tilltugg som jag ska försöka få i mig . Inte lätt det här inte .
Ska sova vidare nu . Natti !

Jag lever !

Men det är knappt . Har sovit i två dygn nu . Vinterkräksjukan har slitit med mig också . Jag mår som ett lass skit & en hink med bajs typ . Sover konstatnt & kan inte äta något ...
Åh , jag som hade sett fram emot trippen till Ikea imorgon , men icke . Får hoppas jag frisknar till mot helgen , får vi ta det då .

Nu ska jag sova igen , ville bara att ni skulle veta att jag lever ! :)

Jag är glad :)

Kul att ni läsare börjar komma tillbaka nu , nu när jag börjar få ordning på lyan , har internet & en dator som fungerar ! :) Jag & mamma ska till Ikea på tisdag , då kommer jag handla ett skrivbord (framför allt) och lite annat , så då kommer det se ut som ett hem här :)
Kan bjuda på ett litet smakprov hur mina hyllor blev ovanför soffan . Första bilden jag tog , så riktigt såhär ser det inte ut idag :)

 

Nu ska jag sätta mig & ordna lite bland mina filmer , ta en dusch , sen gå in till grannen & höra om Emil vill se film med mig :)

Imorgon väntas en helt vanlig dag med jobb :)


Sjuk ?

Alltså .. Hur kan man vara så klantig ? Jag gick ner till tvättstugan igår , för att se om tvättmaskinerna funkar hela natten , eller om de stängs av klockan tio .. Jag gick ner , slängde in min tvätt , stängde igen luckan & skulle sätta på den . Då funkar den inte . Inte heller knappen för att öppna luckan , så det var bara att sätta på alarmet & springa ner dit klockan sju & hämta tvätten . Dessutom finns det inte en tvättid förrän om två , nästan tre veckor , så jag får åka hem till pappa & tvätta idag , för det här går inte !

Emil har hostat hela morgonen & jag är dyngsnuvig . Nu när jag börjar stressa ner & bara ta det lugnt , är jag ju mer mottaglig för alla bakterier jag motstått under den senaste månaden . Så snart kommer jag väl åka på en dunderförkyldning . Väntas väl bara att båda jag & Emil ligger här som två utslagna hjältar :p Haha

Ska ta & väcka Emil nu , som nu har sovit en stund , pimpla i honom lite thé , så det lugnar halsen , sen blir nog dagen rätt lugn skulle jag tro :)


Dagen efter

Dagen efter .. Jag & Emil låg i sängen till klockan var halv tre , då stövlade Robin , Hansson & Micke in , helt förstörda .



Jag & Emil låg & drog oss i sängen en timme till , sen knatade vi in till Robin , beställde pizza med hemkörning & la oss & kollade på film ..
Sen fick grabbarna för sig att de ville lana , så vi åkte till Smedjebacken & hämtade massa datorer . Dumpade av alla hemma hos Robin & jag gick in till mig & la mig & sov . Emil kom instövlandes vid sex i morse & la sig ..
Jag åkte till jobbet , betade av mina timmar & kom hem till en sovande björn . Åh , vad jag har saknat ! <3



Nyss kom Sören , Dasse , Yasmine , Sonny & Hansson in här & våldgästade mig . Skickade över alla till Robin , men de kom tillbaka :p Hansson är aspepp på att lana , & han är väldigt välkommen här :) 100/100 går fort :D

Nu ska vi in till grabbarna & busa lite :)

Resumé

Sådär , nu ska jag försöka mig på en sammanfattning av nyårsfirandet !
Började med att jag vaknade upp rätt sent , ville egentligen sova ännu längre , men hade inte tid för det . Jag åkte snabbt iväg & handlade det jag hade glömt innan , sedan hem , städa , förbereda maten , sen iväg & plocka upp Simone . Hon kom hit , vi började fixa oss , slänga in maten i ugnen , sen hämtade jag Sonny & Yasmine , så jag också äntligen kunde börja dricka . Det knackade på dörren och Åke steg in , sedan kom Erik , Jesper , Oskar & en hel drös med annat folk in . De fick gå en sväng , medans vi skulle äta , sen kom alla tillbaka ..
Vi spelade ölspel & pumpade musik :)
Lite bråk , lite tjaffs , sull på golvet , krossade glas , lite blod , lite tårar , mycket kärlek , så blev mitt nyår ett av de bästa på länge ! Emil & jag blev sams på tolvslaget & vi kastade oss i varandras armar & höll hårt , hårt . <3

Här bjuder jag på lite bilder , resten finns på Facebook för den som står lite närmare :)



Yasmine & Simone <3



Emelie & Yasmine :)



Sonny , David , Emil , Christine & Isa :)



Sonny & Johan vid tolvslaget :)



Sonny & Niclas :)

Puss på er !

God förmiddag kära läsare !

Hej & hallå ! På jobbet sitter jag .. Försov mig lite i morse , så det blev lite bråttom . Emil låg kvar i sängen & snusade , ville så himla gärna krypa ner & fortsätta sova bredvid honom . Men icke .. Så här är jag . Har varit rätt lugnt idag ändå , skönt . Och det är lördag idag , det förstår man inte heller , för inte är det ofta att man festar på en torsdag ? Haha ..

Ska försöka mig på att göra en addressändring idag & sen betala lite räkningar , för nu har jag äntligen hittat min dosa bland alla mina kartonger , haha ! Annars blir det nog bara film & mys ikväll skulle jag tro . Kanske ska försöka färga håret idag också ? Emil ville ju ha en skvätt i hans hår också ..

Nej , dags att jobba lite nu ..

Mitt i natten

Hej alla . Ingen uppdatering idag , förlåt för det . Men jag & Emil har typ legat i sängen hela dagen . Ska berätta om dagen & nyårsfirandet imorgon , för nu måste jag verkligen sova ! Jobbet kallar imorgon ! God natt !

RSS 2.0