Här har ni!

Alltså.. Låten ger mig fortfarande rysningar & en klump i magen. Speciellt efter dagens sms-konversationer. Fyfan.
Men ack så bra den här låten är! Repeat x 1000.
Bugar & bockar, hyllar & håller tummarna för min vän Mikael! ♥


Åh herregud

Fyfan vad mätt jag är nu! Jag vill bara kräkas! Urk..
Varför äter man alltid tills man inte kan få ner en tugga till? Jag måste faktiskt sluta upp med det. Genast. Enda undantaget blir pannkakor! Punkt slut.

Tog en promenad i solen på förmiddagen. En tur till banken, sen till OKQ8 & sedan en extra vända bara för att. Njöt av värdet & av livet i största allmänhet. Till lunch gjorde jag bandspagetti i nån gräddsås med lite kryddor & champinjoner. Rostad macka med tzatsiki till. Hur gott låter det inte? Kan faktiskt bekräfta att så var fallet också.
Vila lite nu, börjar jobba halv fyra.



4 kilo ost...


God morgon måndag!

Känns faktiskt inte som måndag idag om jag ska vara ärlig. Redan före nio vaknade jag idag! Hör & häpna!
Ska ta en promenad nu, ska förbi banken & in på posten. Hörs lite senare igen!

Men vafan...

Varför går klockan så jäkla fort? Snart är klockan ett & jag har stått & skurat badrummet & gjort rent filtret till fläkten i köket. Tror det är dags att krypa ner snart & säga god natt. Ingen skola imorgon, men däremot jobb på kvällen.

Slänger in bilder på kök & badrum här. Taget med iPhone nu mitt i natten därav mörka/halvkassa bilder.








Lat? Jag? Nej!

Nej fy sjutton. Jag är inte den som latar mig. Har inte alls blivit nå sängläge idag heller! Höll på hela jävla eftermiddagen med att sätta upp rullgardiner. Första tog säkert en timme innan jag kom på hur jag kunde göra på ett smart sätt, sen gick de andra rätt smidigt förutom lite gängpaj & en skruv som fastnade, men det är sånt man får ta :) Nu sitter de där iallafall!
När jag var klar med de blev det paus för mat, sen dunkade jag upp tavelhyllorna också, när jag ändå var på hugget liksom! Så nu sitter de på sin plats också! Mycket fint! Slänger upp bilder på vardagsrummet nu, så ni får se hur det ser ut med gamla soffan. Snart ska den ut & den nya in! Ni får självklart bilder när den är på plats också! :)



(Gardinerna är bara temorära då de är på tok för korta!)







Puss! ♥

Helkul kväll!

Började förfesta här hemma, gick vidare till Kåren här i Sundsvall. Träffade på störtsköna människor! Skrattade, diskuterade allt mellan himmel & jord! Jävlar vad intelligenta människor! Tur att jag också ska gå på universitet så jag också blir lika smart, haha! :)
Vi drog vidare till Memento, dansade lite, sen ringde sovsällskapet & frågade om vi skulle gå hem. Redan vid två gick vi armkrok hemåt. Inte för att jag har så långt hem, men ändå. Kastade snöbollar, knuffades lite, var på väg att bli ner knuffad i en snöhög också - då hade det blivit krig! ;)
Väl hemma kröp vi ner, diskuterade film, musik, drack resorb, många sånna, tre liter vatten var, MINST, för att inte bli bakfulla. Tur var väl det för vi vaknade pigga & fräscha vid tio, fortsatte sova till tolv, kramades lite & fortsatte sova till strax före två. Jag bjöd sedan på pannkaksfrukost, så nu är jag supermätt! Paltkoma & liiiite bakfylla gör att jag faktiskt får lägga mig i sängen & titta på film nu.

Hörs sen!

Hemma från Bergsåker

Ja, det har varit en hel dag på travbanan. Några småvinster på typ 16 kr, 32 kr, 53 kr & lite sånt. Men insatserna var ju inte så höga heller. Men nu vet jag iallafall hur det går till! Haha!
Är hemma nu, har nyss stekt en dubbel sats med pannkakor. Hårfärgen & tandblekningen verkar nu i skrivande stund. Ska snart in i duschen, sen tagga för en bra kväll ändå, trots att några sjuklingar stannade hemma ikväll. Krya på er!




Birsta avklarat

Klockan tio ringde telefonen, jag studsade upp ur sängen (konstigt nog) åt frukost & kutade till bussen. Lunch på Ikea, en snabbvända där inne. Roffade åt mig rullgardiner, tavelhyllor & även sånna där lådor som passar i min bokhylla. Ni får se sen.
En vända in på Coop. Extrapris på både köttfärs & ost, hur bra får det bli? 4,5 kilo ost & 2 kg köttfärs, så nu klarar jag mig ett tag! Haha!

Har nu precis kommit hem & dumpat kassarna. Ska slänga på mitt ett ansikte & sedan ta bussen ut till Bergsåker. Hinner nog ut lagomt till v75 startar hoppas jag. Får se vad vinsten/förlusten blir. Tar nog en öl eller två redan där ute :)
Hem, färga håret & göra mreig redo för vin. Sandra, Maja, Natalie, Pontus & Andreas. Kanske någon mer?

Hörs sen! :)

Ge mig fler timmar

Varför är inte mina dygn längre? Jag blir lika förbannad varje gång jag tittar på klockan & ser att den är på tok för mycket & att jag skulle legat i sängen & sovit för länge sedan! När klockan var halv tre bestämde jag mig för att prova min nya borrmaskin & satte upp en hylla i vardagsrummet! Ack så fint det blev! :) Men mina grannar skiter nog i om det blev fint eller inte.. Haha!
Har planerat att jag ska hinna till Ikea, Coop & Rusta imorgon innan vi åker ut till Bergåker för lite v75. Vilket betyder att jag lär gå upp typ 9? Vilket är om 4,5 timme. Sedan ska jag palla att dricka vin & möjligtvis plussa på en utekväll på det. Orkar jag? Äh, vafan, man lever bara en gång!

Dags för sängen!

Ännu en godnatt-visa.
Andrea Bocelli & Sarah Brightman - Time to say goodbye



Planer åt skogen

Jag hade planerat min dag så himla bra, men det gick åt helvete. Tre timmars shopping på stan. Lunch på stan med Pontus, uträttade ärenden, bolaget & sånt. Shop 'til you drop passar inte in på mig längre har jag märkt. Jag går bara hem & dumpar kassarna & fortsätter sedan shoppa. Enda "nackdelen" när man bor mitt på stan. Men vad gör det? :)
Tog en promenad till OKQ8 för att skicka iväg lite paket, men väl framme i kassan märker jag att jag glömt plånboken hemma! Vilket skämt! Var bara att vända hem & hämta den. Iväg till Clas Ohlson & blev ännu en tusenlapp fattigare. Men borrmaskin, skruvdragare, borrar, rollerkit & massa andra bra saker har jag handlat, så nu jävlar! Trapp + räcke ska målas & hyllor ska upp! Håll i hatten!

Nu ska jag packa ihop lite för att åka hem till Maja på pizza + filmkväll. Imorgon blir det trav, v75 på Bergsåker med lite vänner! Vin hos mig senare på kvällen. Kommer bli en kanondag!

Puss på er! ♥



En del av dagens shopping.
Psst - gjorde fynd också! Tre par örhängen, tre par ringar för 80:-! Den du!

Mina helger

Okej, jag har sagt förut att mina helger är rätt fullbokade. Ska försöka göra en sammanställning över vad som händer de närmaste iallafall.
Nu i helgen: Inställd fest idag. Vin här hos mig med ett par stycken imorgon.
4-6 mars: Hassela hela helgen.
11-13 mars: Inflyttningsfest här hos mig, alt jobba en dag?
18-20 mars: Ludvika över helgen.
25-27 mars: Möjligtvis jobba både lördag & söndag.
1-3 april: Fotografering i Örnsköldsvik?
8-10 april: Fotografering med Björn utomhus
15-17 april: Stockholm över helgen. Fira Karin!
21-24 april: Hemavan
29-1 april/maj: Valborg, men inga planer än.

Herregud! Jag är ju upptagen fram till sommaren! :o

Skapar inköpslistor

Okej. Jag ska köpa rullgardiner, lagt i inköpslistan. Två tavelhyllor också. Ikea.
Jag behöver tre meter långa gardiner, eller helst 280 cm vita eller något mönstrade. Någon som vet vart man får tag på sånna? Färdigsydda? Säg inte Ikeas måttbeställning eller nåt, för då syr jag hellre själv. Synd bara att snyggt tyg är så jävla dyrt & att min tid knappt räcker till. Ohlssons tyger nästa!
Jag måste köpa en micro. Jag vill ha OBH Nordica (har allt annat i samma serie). Helst förra eller förrförra årets modell. Modell 7542, 7508, 7544 eller 7522. Finns inte att få tag på nånstans! MediaMarkt hade slut på den ena när jag var upp & kollade & den andra finns på Expert, men är så fruktansvärt dyrt. Det är i valet & kvalet. En micro har man ändå väldigt länge.. Nåt tips där då?
Jag behöver en fukttålig form av byrå inne i badrummet. Har lite för mycket hygienartiklar har jag märkt. Eller för mycket? Kan väl aldrig finnas nå negativt med att vara hyienisk & fin? :)
Jag behöver köpa ytterligare fem svarta pärmar. Har för mycket viktiga papper som läggs på hög nu. Har alltid haft ordning på allt förut, men nu när pärmarna är fulla, vad gör jag då? Lägger allt på hög såklart. Doh.

Snälla lön - kom nu! 40 minuter kvar! Woho!

Delar med mig av min underbara spellista på Spotify till er alla också! 1 helt dygns musik! Blandat från det senaste året -
Så blandat

Slänger in en gammal goding när jag ändå är igång!
Dead by April - Losing You


Helg för mig!

Då har jag tagit helg då. Jobbar inge mer denna vecka & är ju ledig från skolan på fredagar. Lovely!
Ska dock lägga mig & plugga lite nu. Ta tag i religionen, dock ska ju inte uppgifterna in förrän om fyra veckor, men kanske kan trotsa mig själv & för en gångs skull göra klart uppgifterna långt innan? :)

Just ja! Jag beställde en ny soffa idag! Woho! Den skulle komma i slutet på nästa vecka, alternativt i början på veckan därpå! Fyfan vad kul! Och ska beställa en ny dataskärm också.. Får se om det blir nu eller sen...
Det går bra nu! Jävligt bra! Jag är glad. Möjligtvis kan det vara något annat som spökar också? :D Haha!

Nej, ta mig lite kvällsmat nu, sen upp med läxböckerna under näsan! Ha en bra kväll alla! :)

Vilken natt

Ja, inte blev det många timmars sömn i natt heller. Men det var helt klart värt det! :) Uja.. Fick ett samtal tjugo över sex i morse som gav mig en klump i magen, gjorde mig irriterad & samtidigt besviken. Även rätt förbannad att jag, såhär långt efteråt ens får ett sånt samtal. Fan.

Börjar jobba om två timmar, så ska röra lite på dököttet snart. Ska ta en promenad ikväll efter jobbet om graderna vill sjunka lite :)

East 17 – Stay Another Day - lyssna! ♥

Storstädning!

Det har pågått storstädning här hemma idag! Försöker fortfarande få undan de där sista prylarna som verkar dyka upp lite överallt. Försöker få struktur & ordning på allt & det är inte det lättaste må jag säga. Men nu är jag trött. Får fortsätta imorgon. Ska ta mig en dusch & sen slå mig ner i sängen & plugga lite innan det är dags att sluta de blå.

Rättskunskap & sedan jobb 15.30-20.30 imorgon.
Första natten ensam i lägenheten dessutom. Får se hur det ska gå, haha!

Puss & god natt ♥

Partymusik

Jennifer Lopez ft. Pitbull - On the floor



Spotify länk - Jennifer Lopez – On The Floor

Broccoli-mellanmål

Jag & Maja sov en lur på eftermiddagen & när vi vaknade fick vi ett sånt otroligt sug efter broccoli. Det blev alltså ett broccoli-mellanmål. Mycket gott. Alldeles strax bär det av till Sollefteå över natten igen, imorgon är det lunchmöte på jobbet. Ciao.


Plugga

Sådär, då har jag gjort 6 veckors arbete inom ILA. Ska vara klar med kursen om typ 5-6 veckor, sen går jag på ILB. Låter som en rimlig planering. Fast med tanke på att jag kommer vara upptagen de närmsta 5-6 helgerna så får jag se till att ligga i lite mer om kvällarna efter jobbet. Tufft, men jag är tuffare! ;)

Klockan är dessutom över tolv nu & det är den 22:a februari vilket betyder att Jonas fyller år! Så grattis till dig, ännu en gång! :)

Slänger in en låt som jag skakat rumpa till de senaste gångerna jag varit på krogen här i stan.

Usher - More
(RedOne & Jimmy Joker Remix)



Fullt planerad vecka

Ojoj vad mycket planer jag har! Min almanacka är ju fullproppad!
Idag jobb i 5 minuter till, sen plugg.
Imorgon är det skola på förmiddagen, plugg hemma på eftermiddagen.
Onsdag är det skola på förmiddagen & lunchmöte på jobbet sen.
Torsdag är det lektion på eftermiddagen & jobb på kvällen.
Fredag -plugg hemma sen After Work på jobbet. Senare fest i Skönsberg.
Lördag - Trav v75 i Bergsåker, senare mat på BiteLine & en drink på AllStar (med förutsättningar att vi går plus under dagen vill säga)

Snart går jag hem! Woho!


Dags för jobb!

Jag & Maja gick armkrok över stan idag när vi skulle uträtta våra ärenden! Jävlar så halt det är ute! Och att vi skrattade så vi höll på att vika oss dubbla gjorde inte saken bättre!
Nu börjar jag få lite bråttom. Ska vara på jobbet om 40 min & ska hinna fixa lunchlåda innan. Skit då. Hejdå.

Hemma i Sundsvall

Nu är vi äntligen hemma Sundsvall. Det har varit en minst sagt fartfylld, men ändå härlig & mysig helg. Tre småtjejer som pratar oavbrutet är lite för mycket för mig ibland, men mysigt när det bara var en helg! :)
Är hemma i lägenheten igen & vi ska nu mysa ner oss i soffan & invänta Solsidan & Wallander-filmen ikväll! Det är söndag & imorgon har jag mycket på schemat. Upp tidigt, uträtta ärenden på stan, sen skolan, senare jobb. Hua.

Butik Lillasyster

Jag möttes av först mitt drömhus redan när vi åkte in på gårdsplanen. Jag smälte direkt! Ännu värre blev det när vi gick in i butiken! Mina ögon blev stora som tefat! Det var en av de finaste & mysigaste shabby chic butik jag någonsin varit in i! Tack Maja & Pernilla för att ni tog med mig dit! När jag fått helt ordning på lägenheten ska jag dit igen & fynda! Massor!




Framme i Sollefteå

Sådär ja, en myskväll här i soffan med hela familjen & nu har vi bäddat ner oss & ska sova. Ante var trött så jag fick köra hela vägen hit, så jag är lite småseg måste jag faktiskt erkänna. Kommer nog somna bums känner jag på mig!

God natt alla! Imorgon ska bli en härlig dag! Pannkaksfrukost har tjejerna & Ante beställt! Ska bli! :D

Sollefteå nästa!

Hallå där! Sov lite för länge idag, fick lite smått panik när jag vaknade. Men som sagt, jag är ju ledig idag så det gör mig absolut ingenting! Förutom att jag kommer ha svårt att somna ikväll, men det får jag väl ta! :)
Nu ska jag göra iordning köttbullar & makaroner dagen till ära sen packa lite. Klockan fem bär det av till Sollefteå.

Inga bilder än, får bli nästa vecka!

Puss!

På jobbet

Sitter på jobbet & har rast.. Sörplar i mig varm choklad för att stilla hungern lite. Maja bjuder på mat ikväll tills jag kommer hem. Hemlig rätt, undra vad det blir? Blir det fisk så dödar jag henne! :p

Annars då? Ledig hela dagen imorgon, försöka få iordning det sista i lägenheten för sen sticker jag & Maja till Sollefteå över helgen. Ska bli så himla skönt att åka ut i skogen & koppla av nu efter flytt & allt!

Ska slänga upp bilder imorgon på nya lägenheten. Förstår att ni är rätt nyfikna på hur det ser ut? :)

Puss så länge!

Snart jobb!

Springer runt & småplockar här hemma nu, det är ju så himla lite kvar! Varför får man aldrig ordning på det där sista? Det är helt omöjligt! Känns det som iallafall! Nej, jag ska ta & göra mig lite lunch nu, sen förhoppnings återfå krafterna att göra klart detta. Ikväll väntas ett pass jobb 15.30 - 20.30.

Hörs sen!

Vilket jobb?

Tog testet om karriärval på Aftonbladets hemsida där det visade sig att jag är på rätt spår i val av karriär iallafall. Jag fick flest E & fick därför svaren;

• Journalist

• Copywriter

• Skådespelare

• Författare

• Tolk

• Musiklärare

• Florist

• Dansare

• Konstnär

• Make up artist

• Dekoratör

• Designer

• Copywriter

• Fotograf

• Bildlärare

• Webbdesigner

• Frisör

• Kantor

• Dramapedagog

• Arkitekt

• Museitjänsteman

 

Har ju velat bli författare sen jag var liten, men då det inte är något yrke man kan leva på i början av livet så tänkte jag hoppa på journalistlinjen på universitetet först. Webdesigner är också något som snurrat i skallen, även inredare, designer & arkitekt. So - what to do?

 



Möte & promenad

Sådär ja, jag var uppe i tid idag efter en rent ut sagt konstig natt. Sally fick en allegrichock i natt & det var allt annat än trevligt. Stackars liten :(
Har iallafall varit på möte på skolan med rektor + lärare & allt ser superbra ut! Allt kommer verkligen ordna sig! Känner ett spritter i hela kroppen att allt är på rätt väg nu!
Ska packa upp lite mer nu & satsa på att bli klar ikväll! Tror ni jag blir det? :p Haha, ni vill nog inte ens se hur det ser ut nu! Ni får färdigt resultat sen istället! :)

Kvällshumor!

An arab at the airport:
-Name?
-Abdul al-Rhazib.
-Sex?
-Three to five times a week.
-No, no... I mean male or female?
-Male, female, sometimes camel.
-Holy cow!
-Yes, cow, sheep, animals in general.
-But isn't that hostile?
-Horse style, doggy style, any style!
-Oh dear!
-No, no! Deer run too fast...

Lunch på Charm

Mötte upp Maja när hon hade lunch & åt på Charm. Maja åt nån soppa & jag tog en kycklingsallad. Mycket gott!
Tog också en längre promenad med Sally på eftermiddagen & utforskade mitt nya kvarter! Och så snöade det lite lätt sådär så det gjorde det extra mysigt! :)



Jag fortsätter att packa upp & tvätta jag...

Tjejerna på Jops

Börjar med att säga:
TACK ALLA VÄNNER FÖR HJÄLPEN I HELGEN! NI ÄR UNDERBARA! ♥

Vi tjejer gick ut & åt middag på Jop's igår. Entrecôte på planka, herregud! Det är nästan så det slår min älskade oxfilé, haha! Vi fick dock sällskap av både Niklas & Anton som hakade på. Prat & mys!
Gick sedan hem & sa hejdå till Alexander som åkte tillbaka till Stockholm. Tråkigt att han bor så långt borta, men han måste väl bo där jobben finns. Tyvärr.
Maja & Niklas sov sedan här i natt. Gick upp klockan nio, satte på en tvättmaskin & sedan myste vi lite i sängen innan det var dags för dem att bege sig. Jag håller på & packar upp jag & ska dessutom tvätta hela dagen idag!

Maja med blixten i ögonen



Anna & Sandra




Byebye Bergsgatan

Då har jag hämtat alla mina grejer på Bergsgatan. Är lite saker jag glömt som jag kommer på nu i efterhand, men de får fan vara. Köper nytt istället.
Har precis bjudit Maja på pannkakor. Lunchdejt med Cocacola i vinglas (jag har inte packat upp de vanliga glasen) Haha. Maja fann det rätt roligt. Alexander har tjatat om pannkakor i flera veckor, så även han blev glad att få några :)

Nu samlar vi lite krafter & ska snart åka ut till Birsta för att göra Ikea, Elgiganten, MediaMarkt & lite allt möjligt.

Jag är glad. Jag känner mig lycklig. På riktigt.


Maja & Pontus igår





Gamla lägenheten..



Nya lägenheten i natt när jag höll på. Nu är det lite finare :)
Kommer kort sen när jag fått iordning allt!



Puss på er på alla hjärtans dag förresten!

Börjar se bra ut

Nog fan tar aldrig mina grejer slut! Herregud! Jag blir lika förvånad varje gång! Haha!
Har kört några vändor idag också, men har för det mesta varit här i lägenheten & packat upp. Tvättmaskinen går på fullvarv, har gjort hela eftermiddagen.
Har fått upp skrivborden, sängen & DATORN! Min älskade älskade dator! Äntligen får jag sitta här, med ett internet som fungerar & dessutom går snabbt! Lycka! :D

Sally ska sova hos mig i natt eftersom matte sover i Matfors. Pannkaka till lunch imorgon är planerad. Mums! Ska hämta de sista sakerna i lägenheten imorgon, städa av där, sen säga tack & adjö till Bergsgatan & lämna nycklarna.

Nej, nu ska jag göra någon nytta! Vi hörs imorgon! :)

Snart klar!

Två vändor med fullt släp senare så är min lägenhet nästan proppfull med grejer! Och än är det saker kvar i gamla lägenheten. Herregud! Känns aldrig som om att det tar slut!
Nu väntar en dusch, lite mat, lite ost & kex, nån öl & sen sover jag gott! Upp tidigt imorgon & fortsätta så vi blir klara nångång! :)

Jag lever iallafall & jag är hur lycklig som helst! Min nya lägenhet är så jävla fin! Jag är fan kär. Ärligt.

Nu flyttar jag!

Då far vi iväg till lägenheten & kör igång med flytt. Kommer vara upptagen hela dagen, så vi får se om jag hör av mig något ikväll!

Tjingaling! :D

Drar till Härnösand!

Sådärja, lång natt i natt. Kom i säng efter fyra efter att ha varit utomhus i 1,5 timme. Mindre roligt. Inte många timmars sömn, men vad gör det? Lite glad är jag för det!
Nu sticker vi till Härnösand, går på Dollarstore & utforskar stan!

Tack för samtalet igår. Att vi kunde reda ut allt rätt & fel & ventilera allt som behövdes. Känns skönt att veta vart vi står nu.


Prov & ledighet

Åkte till skolan efter lunch & gjorde prov i rättskunskap. Kunde presterat bättre, men är nöjd med det jag gjorde. Väntar på resultatet i nästa vecka sen! Åkte sedan hem till Maja & pluggade lite. Amanda & Elsa kom hit också, så nu sitter vi här alla tjejer & pluggar! Mysiga torsdag!
I natt får vi karlebesök också, det ska bli trevligt! :)

Och på lördag flyttar jag äntligen! Förstår ni hur skönt det ska bli? Jag längtar så jag spricker! :D

Grattis till bebisarna!

Åh, på mindre än 24 timmar har två vänner till mig fått barn. Både Viktoria & Johanna. Stort grattis till er båda!

Johanna, äntligen har du fått din lilla Alice! Tiden har gått så himla fort! Det har bara rusat iväg! Kommer ihåg när vi satt hemma hos dig & spelade Skip-Boo & diskuterade namn när du fått reda på könet. Åh, jag är så glad för eran skull! För både din, Ricard & Wilmas skull! Wilma måste vara en otroligt stolt storasyster nu! Jag kan bara tänka mig! STORT GRATTIS!



Johanna, när vi var på Rhodos - 09

A Walk To Remember

Kom hem efter jobbet & tog en varm, lång dusch eftersom Sundsvall valde idag att gå under 10 minus grader ute. Värmde upp mig & ställde mig sedan & gjorde pannkakor.
På kvällen nu har jag & Maja tittat på "A walk to remember" & gråtit lite. Kan faktiskt behövas ibland. Jag kan faktiskt ranka den filmen som en av topp 50 bland de bästa filmerna jag någonsin sett. Fyfan vad känslosam den är! Herregud.
Slänger in ett klipp/låt av Mandy Moore från filmen. Titta & njut.


Ut på promenad!

Har tagit det relativt lugnt idag, kollat på tv, pluggat lite, ätit mat & så. Planerat lite, drömt lite :)
Ska ta med Sally ut nu på promenad innan jag sticker till jobbet. Älskar att se solen! Blir så himla glad!
Prov i rättskunskap imorgon, så ikväll ska det pluggas!

Vi hörs sen!

Sleepingtime

Sådärja, nu har jag pluggat lite ILA ikväll & även sorterat hundra eller nej, miljontals papper. Kurserna Historia A & MIBAS är nu undanstoppade i en pärm för färdiga kurser. Oj, så skönt det känns!
Kom in på ILB också, så det blir hårdplugg efter flytten! Känns så jävla bra!

En ny dag imorgon med lite plugg hemifrån & sedan jobb på kvällen. Sköna dagar! Jag njuter av livet till fullo! :D

Stan & Birsta

Maja kom in & skrek åt mig kvart i åtta i morse att jag skulle följa med henne ner på stan. Hon skulle nämligen göra teoriprovet idag. Tio minuter till bussen gick så det var bara att hoppa i kläderna & kuta.
40 minuters lång väntan, men hon kommer ut med ett leende upp till öronen & ett stortjut! Hon klarade det! Åh, så stolt jag är! Nu är det bara uppkörningen kvar...
Vi tog iallafall bussen ut till Birsta för att fira! Frukostbuffé på Ikea & sedan en sväng in på city. Maja stack sedan till Sollefteå igen för att hälsa på bror sin & jag sitter nu på jobbet. Jobbar till halv nio & tänkte sedan ta en längre kvällspromenad med Sally när jag kommer hem. Låter inte det bra? :)

Självtest? Kan jag alla såhär nu efter mer än 2 år?



Underbar frukostbuffé...


Ryggont

Nu märks det verkligen att jag sitter fel när jag jobbar! Herregud så ont i ryggen jag har nu! Två till pass den här veckan, sen är jag ledig till den 17:e, flytt & uppackning står på schemat. Långväga besök väntar jag också! Mysmiddag på alla-hjärtans-dag också! :) Kommer ha fullt upp nästa vecka!
Snart sova, ledig från skolan tisdag & onsdag, men då jobbar jag istället.. Typiskt.

Pics

















TACK ALLA

Filmdag idag!

Herregud! Tio pers sov här i natt! Galet!
Gårdagen var så jävla kul! Gud vad kul jag hade! Minnesvärd kväll! Verkligen! Slänger upp bilder senare.
Iallafall - de som sov kvar här stannade ända tills nyss. Vi har kollat på tre filmer (The Notebook, Coyote Ugly & Fucking Åmål) jävla salig blandning måste jag säga! Vi beställde hemköring med pizza & kebab som vi har tryckt i oss. Perfekt bakissöndag!

Slänger in låten som gick på repeat här igår:
Elena - Disco Romancing


Festen är igång!

Tjoho alla!
Festen är igång, eller pyjamaspartyt rättare sagt! Jossan fyllde ju 23 i måndags, så vi firar henne nu! Hela lägenheten är inredd med girlanger & ballonger i rosa & svart. Ljus är tända över hela lägenheten & alla har pyjamas på sig. Förstår ni hur mysigt vi har det? :)

Ett kort på mig & Isabelle dagen till ära!


Barnvakt

Sabina & Bella är ute på promenad & jag & Maja är barnvakt åt Signe. Jävlar så söt unge! Hon har precis fått äta lite potatisbullar & sedan tagit ett bad. Vi håller samtidigt på & städar undan & laddar för pyjamasparty ikväll! :)



En vanlig dag

.. eller inte. Gud, kroppen börjar verkligen ta stryk nu & jag har lite mindre än fyra timmar kvar! Herregud! Majas pyjamas hann aldrig komma med posten idag, så vi sprang på lunchen & köpte en ny åt henne. Även jag hittade en "pyjamas" en typ kombinerad klänning som jag även kan ha i sommar! Supersöt!

Min "lunch" är slut om en kvart, så jag ska gå & fylla på vattenflaskan & göra i ordning allt & ge järnet nu ikväll. Vad sägs om det? Taggar till imorgon till tusen dessutom! Alla tjejer är fan pepp tills imorgon känns det som! Kommer bli en helgrym kväll om allt går som planerat ;)

Maja på jobbet



Tillbaka till....


Slussarna öppnas

Sådär ja, då börjar arbetsdagen! Slussarna öpnnar NU. Så dags att jobba!

Vilken dag!

Efter rättskunskapen bar det av ner på stan direkt. Lite shopping, sen in på jobb. Jobb till kvart över nio..
Jag & Maja har ätit kvällsmat & jag har tagit en lång välbehövlig lång dusch! Laddar inför två arbetspass på totalt 12,5 timme imorgon. Herregud, vad ger jag mig in på? Kommer vara hög på koffein imorgon om jag ska klara av dagen! Men det är första & sista gången jag gör ett sånt pass! Men Maja kommer till jobbet vid halv ett, så jag ska väl klara av det! :)

Och jag taggar till lördag så inni helvete! Pyjamasparty + födelsedagsfest! Kan det bli bättre? :D

Nu ska jag sova! God natt!

Sitter i skolan

Jag är i skolan jag, har rast från rättskunskapen. Jävlar vad nyttig den här kursen är! Vad mycket man lär sig! Saker man ska göra i förebyggande syfte i framtiden, men även allt om brott & straff. Jävligt intressant! Kan berätta mer sen!

En & en halv timme kvar av lektionen. Sen ner till jobbet. Kvällspass till kvart över nio. Helt okej faktiskt såhär i början av månaden. Maja jobbar kväll också, så det kommer bli skoj! :)

Vi hörs om ett par timmar igen. Bloggar från min iPhone & dessutom är rasten slut nu :p

Tack för en underbar kväll!

Är precis hemkommen från bion. Var & såg filmen Burlesque med Amanda & Maja. Filmen var mycket bättre än jag trodde! En tjejfilm dock. Men skönt var det att det var i princip bara tjejer i salongen & alla drog en djup suck & la till ett "ååh" när Cam Gigandet kom ut i bar överkropp - minuten senare, helt naken! OH-MY-GOD!
Mat på Källarkrogen innan det. Filé Oscar. MUMMA!
Tack för en helt underbar kväll tjejer! Nu är det dags för mig att sova! Tre timmar matte, tre timmar rättskunskap sedan fem timmar jobb imorgon. Hua. God natt! ♥





Långpromenad

När Maja åkte till jobbet så gick jag & Amanda ut på en långpromenad med Sally & Xania. Det blev strax över tre kilometer! Bra jobbat av oss! Man blir ju så jävla glad & full av energi när solen visar sig! Helt sjukt!
Nu väntar jag på att Maja ska komma hem så vi kan äta lite kvällsmat sen bege oss ner på stan för att gå på bio! Ska bli så himla mysigt! Det är fan inte ofta jag går på bio, men jag får väl vika mig nu när jag har lovat.

Sally, så jäkla söt!


Her name is Alice

Åh herregud ja.. Niklas sov här i natt, så vi vaknade kring åtta. Somnade till & från & gick till slut upp & åt frukost vid nio. Han har precis åkt & jag sitter i soffan & försöker planera dagen. Är ju helt ledig & hade bestämt mig för att inte sätta min fot utanför dörren på hela dagen! Men det blev ändrade planer...

Maja, Amanda & jag ska gå på bio ikväll. Hade ju lovat Amanda förra veckan, så då styr vi upp det här nu då! Kan bli mysigt med en liten tjejkväll i biomörkret? :)

En sista sak bara - lyssna på den här.
Gammal, men ack så bra!

Shinedown - Her name is Alice


Pannkakor

Det var beställt pannkakor här hemma ikväll, så direkt när jag kom hem var det bara att ställa sig att laga. Dubbel sats inklusive en matlåda till både mig & Maja. Super!
Tänkte plugga lite hemma imorgon med. Ledig från jobbet imorgon också, så ska ta igen mig ordentligt. Vad sägs om det? I mina öron låter det som en helt underbar idé!

Så.. God natt med er godingar! :) ♥

Britney Spears

Ni har väl inte missat hennes nya låt? Eller ny är den väl inte, men rätt färsk :p

Britney Spears - Hold it against me


Sovmorgon? Njaa

Jag som trodde att jag skulle få sova lite längre idag, men icke. Majas pappa ringer på dörren klockan halv åtta. Gick upp då & morgonmyste med frukost i soffan. Maja drog iväg till jobbet & jag la mig & kollade på tv, slumrade till lite då & då. Kände verkligen att det behövdes! Ligger 8 veckor före i planeringen, så det skadar inte att jag är hemma en dag eller två. Ska bara få tag i alla böcker nu. Tre böcker kvar.
Ska snart åka ner på stan & luncha & ladda inför ännu ett kvällspass på jobbet.

Vi hörs sen!

RSS 2.0