Lösögonfransar

Köpte ett par nya idag, då mina favoriter på nåt vid har lyckas försvinna spårlöst. Men de nya jävlas bara så det kommer väl sluta med att jag skiter i det fullständigt. HEPP.
Nu tar jag en promenad med ölen i handen hem till Yasmine, för där väntar maten på mig.
Ha så kul ikväll! :) PUSS

Fy faan

Så, då har jag precis kommit hem. Tur att det inte var så värst mycket grejer, men vi har ändå hållt på i sex timmar. Nu är jag helt slut! Och träningsvärk. HA! Det är morgondagens problem :P
Nu ska jag hoppa in i duschen & börja göra mig i ordning, för ikväll är det fest mina kära vänner :)

Flytthjälp

Så, nu har Sonny kommit till stan & vi ska börja bära upp kartonger. Fyfan för att flytta säger jag bara! Det är kul att flytta - men inte att bära kartonger & möbler! Jaja, lite snäll måste man väl vara ibland :)
Sticker iväg, puss & hej! :)


Psst

Kan smita in här & berätta att det här går jävligt bra!
Starkt VG! - Lite mer utveckling & jag har ett MVG, orkar jag? :)

Dagens inköp

Det blev två finfina väskor :)
En vit & en svart. Jag är mest nöjd med den vita för den kommer bli så himla fin till mina out-fits sen i sommar!




Fynd

Tog bussen ner på stan för att gå till skomakarn som sagt. Lämnade in skorna där & passade på att säga att jag ville ha mönster under sulorna också. Kosta vad det kosta vill, för de måste lagas!
Hade en timme på mig på stan tills bussen hem skulle gå, så jag passade på att gå in på några second-hand butiker. Gjorde några riktiga kap! :)
Älskar second-hand, himla billigt & man kan hitta massa kul saker :)
Sen gick jag in på Hemköp & handlade massa mat också, men det var inte lika kul för er att veta...

Nu ska jag hjälpa Yasmine att flytta, så jag ska bara dra på mig lite andra kläder, sen traska till andra sidan av berget. Visar er mina fynd senare ikväll! :)

Klackarna är slut

Åååh, mina bästa partyheels är snart döda! Har använt de så flitigt att spikarna börjar komma fram nu! Attans bananer! Måste verkligen ta mig ner till skomakarn & klacka om de! Buhu..
Ingen vacker syn jag har när jag ser mina älsklingar :(




Ommålat

Hej & förlåt! Somnade ifrån er igår!
Men nu ska jag visa er! När Sonnys mamma sålde huset ville hon bli av med massa prylar. Jag roffade då åt mig en jättefin pedistal. Den var mörkbrun, lite sprucken & ranglig från början, men med lite tålamod kan man få till det mesta! Jag tog isär den, limmade, slipade & målade! Här är resultatet:



Inte så tokigt va? :)


Nu ska jag fortsätta på samhällskunskapsarbetet, för geografin blev klar igår! Yay! Duktiga jag! :)

Väggord/Väggtext

Ännu en ute på auktion!
Slutar imorgon 20:00.


Oj

Klockan har bara runnit iväg. Sen jag kom hem har jag bränt lite filmer, lagat mat & kollat på Andra Avenyn. Sen kom Yasmine & knackade på dörren. Haha :) Så hon gick precis.
Nu ska jag slänga i lite hårfärg i håret, sen en ny update. PROMISE! :D

Sådär ja

Då var ännu en arbetsdag avklarad. Har varit hemma i snart en timme nu & geografi-arbetet är snart klart. Ska snart ta mig en tupplur, sen göra klart det & börja på samhällskunskaps-arbetet. Gud vilket tråkigt liv jag har! Men så är det väl..

Ni ska få se en sak lite senare :)

Nu jävlar!

Nu har jag bara 2,5 dag på mig att få klart två arbeten, så jag bestämde mig för att ta skolan i första hand & tog ledigt imorgon. Ida tar min dag. Kände att det kommer behövas om jag ska få det klart för jag kan inte koncentrera mig om jag måste springa mellan kunder & datorn eftersom jag måste avbryta hela tiden. Bättre & ta vara på tiden & få det här klart nu!

Paltkoma

Usch, nu har jag & Emil nyss tryckt i oss Penne Rigate & jisses så mätt jag är!
Nu ska jag bränna lite filmer, sen lägga mig & kolla på Die Hard - ettan alltså.. Tänkte se alla fyra :)
Imorgon är det jobb igen, så det blir tidigt ikväll med!

Halvtimme kvar

Slutar om en dryg halvtimme! Gud så skönt!
Öppnar imorgon också eftersom Micke inte tänker komma imorgon heller. Men ännu mer pengar till moi! :) Rätt lugnt nu, även fast jag springer emellan kunderna & skolarbetet.
Blir nog ingen uppsättning av hylla ikväll. Var hem nu på lunchen & hade fått en paket-avi från posten. Har fått hem mina skivor! Så här ska det brännas filmer ikväll & ÄNTLIGEN få tömma datorn! Så jäkla efterlängtat!

Åt hemmagjorda hamburgare idag med Micke & Emil på lunchen. Söta små pojkar :)
Bjuder lite på mig själv, eftersom jag är grymt trött. Jag som vaknade strax efter fem i morse.. Huvaligen!



Hoppas jag inte skrämmer iväg er nu :p

Vilken jävla morgon!

Kommer till jobbet kring sex snåret & möts av två pallar, en skyhög & en lite mer normal. Jag blev jättestressad direkt. Allt blir bara knas. Väljer den stora pallen först, vilket jag inte skulle ha gjort. Uppackningsbänken blir full, har ingenstans att göra av grejerna.. Och ja.. Jisses. Nu är den borta iaf!
Kort dag idag med, skönt! Får se om jag & Alexander kan sätta upp hylla i köket idag på eftermiddagen, eller om han är för lat för det  idag med :p
Nej, tillbaka till jobb & plugg om vulkaner & konflikter :)

Lite bättre?

Jag har blivit lite bättre med bilder på bloggen va? :) Inte alltför duktig än, jag vet.. Men det är lite krångligt eftersom jag inte har fått allt i ordning med datorer & så än..
Nu har jag målat i flera timmar, så nu är det dags att ta en paus, hoppa in i duschen, sen sova. Imorgon ska det börjas jobba tidigt! Jag kommer gråta när jag ser monsterpallen som kommer möta mig imorgon!

Sov gott! :)

Auktionen snart slut!

Ni har fram till cirka halv elva ikväll på er att buda på den här skylten! Så passa på! :)
Jag vet att jag tjatar. Men jag är lite halvt beroende av Tradera!
Nu ska jag fortsätta måla! Ciao!


Bråk = Bra!

Inte bråk på det viset, men tjaffs & heta diskussioner är något bra. Iallafall för mig & Emil. Varje gång vi bråkar så reder vi ut en massa. Oklarheter & missförstånd blir utredda. Okej, ni kanske inte tycker att vi ska behöva bråka för sånt, men vi är sånna. Både jag & Emil behöver få ut lite aggressioner & tar då ut det på varandra, då vi vet att ingen av oss tar åt sig lika mycket som någon annan kanske skulle göra. Det slutar allt med att vi gråter, pussas, kramas & släpper inte varandra. Pratar i flera timmar om allt mellan himmel & jord. Delar de djupaste av djupaste hemligheter & förklarar & berättar varför vi känner, agerar & reagerar som vi gör. Och jag ÄLSKAR honom för det! Det bästa jag någonsin har haft & någonsin kommer ha är min & bara min!

Helgens incidenter visade det utmärkt - hur långt jag verkligen är beredd att gå för kärlekens skull! För Emils skull. För våran skull. ♥


Jordens undergång?

Börjar tänka på det här mer & mer nu. Det började med jordbävningen på Haiti. Sedan jordbävningen i Chilie, nu vulkanutbrottet på Island förra veckan, och så sent som i natt var det en jordbävning i Taiwan.
Vad är det som händer med jorden? Varför säger den ifrån så himla mycket nu? Någonting måste ju människor ha gjort. Eller vad är det som pågår?
Är jordens undergång nära nu? Jag blir knappt förvånad längre när naturkatastrofer händer. Klart man blir skakig & orolig, men vi kan ju inte göra någonting alls åt vad jorden gör.
Även fast Sverige inte har råkat ut för en naturkatastorf på miljoner år & ett vulkanutbrott var sist för 150 miljoner år sedan, så är jag lite rädd ändå. Varför inte? Jorden kan väl få för sig de mest konstiga saker ibland.



Sådan far, sådan dotter?

Jag & mina idéer.. Att folk inte tröttnar? Jag börjar väl bli som pappa snart, får storslagna, helt galna idéer. Men än har jag inte kommit dit. Än är jag bara på det stadiet där jag kommer på saker som jag behöver själv, som jag tycker är kul & nödvändigt. Som denna; En tavla för att hänga örhängen på!
Idén kom när jag hade köpt en ram & brutit plasten runt när jag upptäckte att den var för liten för det jag skulle ha i den. Då kom jag på idén att rama in hönsnät & hänga örhängen i. Med ett nedrans pilljobb, flera timmar av limmets torktid så blev jag äntligen klar! Här är resultatet:

Inte så tokigt va? :)



Nu blir det mycket finare i mitt badrum! Är supernöjd! Nu måste jag bara våga slå hål i betongväggen i badrummet - undra hur lång tid det kommer ta innan jag tar mod till mig att göra det?

Tidig måndag

Usch, jag gick verkligen upp före sex. Hatar det.
Jag & Emil kollade på Armageddon igår & jag grät som ett barn! Den är dessutom nästan tre timmar lång, så klockan blev rätt mycket innan vi somnade. Därav är jag rättså trött idag. Men det är en kort dag! Jobbar bara till fyra! :)
Emil ska nog lana hemma hos Robin hela veckan, så jag kommer ha sovsällskap varje natt! Mysigt!

Nej, dags att göra sig i ordning & knata till bussen! Ha en bra dag!

Bilderna från igår!

Nu har jag tvättat, dammsugit & torkat golven! Riktigt aktiv idag, trots en liten smärra bakfylla..
Slänger upp bilderna från igår nu, men passa kvalitén. Den suger.

Såhär såg då jag ut igår. Limmet till lösögonfransarna var slut, så vi fick köra utan. Tomt & tråkigt. Haha.



Dansgolvet på Solo till Mange Schmidt & Thomas Rusiak :)



Sonny!



Yasmine in full action ;) Haha



Fattigt med bilder, men det var något iallafall? :)

Nu ska jag plugga lite, sen se film med älsklingen, sen sova för en jobb-dag imorgon!

En sista chans

Påminner en sista gång om auktionen som slutar ikväll kl. 20.14.
Var med och buda om du är intresserad :)

Klicka på bilden för att komma till auktionen!


Vilken kväll!

Ojoj, vilken kväll det blev igår! Förfest hos Simone. Yasmine & Sonny kom dit senare också. Massa prat med tjejerna! :) Vi gick in på Solo, dansade som bara den, meeen med mina killing-heels blev kvällen tidig! Gick ut redan vid ett & beställde en taxi, den kom aldrig, så jag fixade skjuts på annat sätt.
Natten blev lång, somnade inte förrän vid fem-tiden & vaknade klockan åtta & var pigg som jag vet inte vad..
Har betat av fyra timmar på jobbet nu idag. Hade en del folk kring lunch, men nu den sista timmen har det varit heldött. Blir jobb hela dagen imorgon också tydligen då Micke har gått & blivit sjuk! Pengar till mig! :)
Snart slutar jag här, då ska jag hem, krypa ner i sängen & mysa med Emil resten av dagen! :)

Bilder kommer senare!

Fest?

Jag vet inte. Yasmine svarar inte i telefonen & jag har ingen skjuts ner till Simone om jag skulle dricka. På sätt & vis vill jag vara nykter, men ändå vill jag dricka. Så jag måste bestämma mig snart om hur jag ska göra..
Grillfest, hemmafest, krogen, nykter? Vi får låta kvällen utvisa :) Nu ska jag fixa håret iaf! Puss

Hektisk jobbdag

Vaknade redan vid åtta av att klockan ringde i morse. Skulle börja jobba redan vid nio. Och än är det inte slut. Vi stänger inte förrän vid tre idag. Men jävlar vad kunder vi har haft! Kul! :)


Nya auktioner!

Klicka här! :)

Möblerat om..

Nu har jag möblerat om här hemma.. Vet inte riktigt om jag är nöjd.. Kommer väl ångra mig imorgon.
Nu blir det lite tv, sen sova! Ska ju upp ruskigt tidigt imorgon ju! :(

Fredag!

Var ju upp till skolan. Gjorde geografi-provet & det kändes som om det gick riktigt bra! Slängde mitt samhällskunskapsarbete i händerna på Örjan, så han fick läsa igenom det direkt. Fick beröm! Yay! Och fick även en ny uppgift. Så nu har jag två lite större arbeten att göra fram tills på fredag nästa vecka. Ett i geografi & ett i samhällskunskap. Engelskan är tydligen inte riktigt klar, men fick väldigt mycket beröm för mitt enorma arbete där med! Jag är duktig! Haha.. En liten liten uppgift till, sen är jag klar med det med! :)
Nu rullar det på fint här! Fint väder, bra vänner, bra sällskap & EMIL har sånt jävla bra inflytade på mig att jag presterar bättre & klarar av att koncentrera mig. Som Örjan & Lars uttrycker det: Jag jobbar bäst när jag är förbannad. Och kanske det är så? När jag blir arg, förbannad, upprorisk, det är då tankar, åsikter o.s.v. kommer fram. Det behöver inte alltid vara negativt att vara förbannad över nåt :)

IDAG ÄR JAG BRA!
YEAH MOTHAFUCKA! :D


Skola!

Ska strax sticka iväg till skolan & ha lektion, efter det ska jag till jobbet ett par timmar! Underbart väder! Skön fredag! :) Puss på er!

Samhällskunskapsarbete

Oj, vilken rubrik!
Samhällskunskapsarbete ett av fem är klart. Ett i veckan är det tänkt. 874 ord fördelat på två sidor denna gång. Småarbeten, så det borde jag fixa, eller hur? :)
Nu ska det firas med film & mys med Emil. Skola & sen jobb på eftermiddagen imorgon!
Puss på er!

Hemma från jobbet

Äntligen har jag jobbat klart! Nu är jag hemma, ska strax hoppa in i duschen & sen bege mig till Emil. Kvällen består av plugg & en titt på filmen Shutter Island. Någon som har sett den? :)

Påminner om mina auktioner! :)


Värdelöst

Usch vad värdelöst det är att gå upp såhär tidigt, men jag måste ju. Börjar jobba kvar över nio & det går inga senare bussar som gör att jag kommer i tid, så jag får lov att åka nu. Emil ligger här bredvid & snusar lite, söt som han är!
Jobbar idag 9.15-18.15. Kommer bli en lång dag känner jag. Usch.

NY MUSIK!!!

Herregud, ni lyssnar väl fortfarande på de gamla låtarna jag la upp? Nu är det dags för lite nytt, haha. Lite blandat, eller tja, väldigt blandat! :)

Pitbull ft. Jump Smokers - Now you see it




Usher ft. Will I Am - OMG




Erik Grönwall - Crash and Burn




Velvet ft. Linda Bengtzing - Victorious



Broken Door - Angel



Sean Kingston ft. Justin Bieber - Eenie Meenie




Timbaland ft. Katy Perry - If We Ever Meet Again




Velvet - My Destiny Remix




Okej, det räcker nog för den här gången :) Andra Avenyn nu! PUSS

På jobbet

Sitter på jobbet nu & har en timme kvar. Har med mig lappisen hit, så jag kan plugga mellan kunderna för nu jävlar ska det hända något!!
Ska hem till pappa & kika på hans dator efter jobbet, som tack för det bjuder farsgubben på kvällsmat. Woho, billigare för mig! Hittat en studenklänning jag vill ha, men vet inte om den är värd pengarna.. Ska avvakta lite & se om jag hittar nån annan. Men det börjar ju sno ihop sig - om FEM veckor tar jag studenten! DÅ JÄVLAR!!!!! :D


Posta paket

Så, då ska jag göra min vanliga posten-runda. Skicka paket & så..
Är hemma på en lite sen lunch nu, men ska strax åka.
Onsdag idag. Ta sig en öl kanske? Nej, för jag ska jobba imorgon. Jobb imorgon, fredag, lördag & söndag, sen är det slut på det roliga.

Var i skolan idag. Nu jävlar har jag fixat. Det finns fasiken ett litet jävlaranamma i mig alltså. Ligger jag i blir Samhällskunskapen, Geografkin, Datakunskapen, Engelskan, Matten, Projektarbetet OCH Idrotten klar om fem veckor. Men då är det skärpning & fokusering som gäller! Jag orkar inte ha så jävla mycket dragandes i höst, isf bara det där nödvändiga som Naturkunskap, Religion & Historia som man måste ha för att kunna söka Högskola sen. Suck. Aja, det är ett senare bekymmer. Nu fokuserar jag på det här!

Tillbaka till jobbet! Vi hörs sen sötisar :) PUSS

Nya skyltar!

Två nya skyltar ligger ute förresten!
Klicka på bilderna för att komma till auktionerna! :)


Bättre?

Är det bättre idag? Jadu, jag vet inte..
Det är en ny dag med nya möjligheter iallafall. Gick upp för typ en timme sedan, sitter & äter frukost nu. Ska snart åka till skolan & ta ett rejält snack med mina lärare, sen åka tillbaka till stan för att jobba. Mickes unge har fått magsjuka, så jag får rycka in. Konstigt.. Nu får jag jobba fem dagar i sträck antagligen..

Måste ringa massa samtal, måste prata med folk, måste, måste, måste... BLÄ

Bad day

Kan sammanfatta det såhär: Min dag är inte bra. Jag bloggar nog inte mer idag. Over and out.

Läskigt likt

För att vara kille & immitera Whitney Houstons röst måste jag säga att han är sjukt duktig! Spikrak ståpäls mer än halva klippet! Bara ett måste att se! :)


Men gud?

Emil fick nå ryck & ville sova med mig i natt, så han satte sig i bilen & åkte hit. Vi gjorde i ordning thé & varm choklad, mös sedan ner oss i sängen & skulle se på film.. Efter en halvtimme kunde jag inte hålla ögonen öppna, så vi stängde av. Och jag vaknade NU?! Varför får jag aldrig sova? Jag ska tvinga mig själv att sova en stund till nu..

Filmdags!

Så, då har jag gymmat & varit duktig, lagat mat, ätit mat. Nu ska jag se nya Wallander - Arvet. Sen krypa ner i sängen :)
En ny auktion är startad förresten, kika in här! :) Hade jag inte varit tvungen & sälja den, hade jag såå gärna behållt den! Undebar!

6,5 timme kvar

Lite mer än 6,5 timme kvar av auktionen nu. Så passa på!
Kommer nog blir lite andra skyltar än "Välkommen" nu i framtiden..
Klicka på bilden för att komma till auktionen.


Maldiverna eller Bora Bora?

När jag & Emil hade sett klart på film igår bäddade vi ner oss & låg & pratade om framtiden, om resor & vad vi ville se.. Typ pyramiderna, kinesiska muren, Las Vegas o.s.v. Vi googlade med laptopen i sängen & kom till Maldiverna & Bora Bora. Vi blev kära på första ögonkastet. Jisses, vilket ställe!
Problemet är bara vad det kostar.. Bora Bora ligger runt 40 000 kr / person, Maldiverna är dock lite billigare.. Ligger runt 15 000 kr / person. Så vi får se om Emil får jobb nu & hur mycket jag kommer tjäna under sommaren, om det blir nåt sånt ställe i höst / vinter? Drömma kan man ju alltid iaf :)

Vem hade inte velat drömma sig bort här?




Film & mat

Så.. Hela gänget var här, vi såg på film, sen åkte vi upp till Malmen & åt. Riktigt mysigt :)
Men jag är så himla trött så jag hänger inte riktigt med i svängarna. Nu har jag bäddat ner mig i Emils säng. Ska snart se nåt på tv, sen sova. Grymt trött. Även fast jag sov till ett idag.. Hmm..
Jobb står på schemat imorgon!

Puss

Bilder

Herregud vilken bild!
Jag & Andreas, Emils bror, på Solo igår.



Andreas & Simone



Isa & Simone ♥



Jag hade verkligen jätteroligt igår! Tack tjejer ♥

Hemma hos Emil

Sov rätt länge idag, det var himla skönt! Vaknade strax efter nio & fick panik & trodde att jag skulle till jobbet. Precis när jag skulle börja dra på mig kläderna kom jag på att det var söndag! Haha! Så det var bara att krypa ner i sängen bredvid Emil igen :) Skönt!
Sen kom Robin & Micke in till oss & tjålade en massa. Nu är vi i Smedjebacken & väntar på att Robin, Agnes, Isabell & Micke ska komma hit & se på film. Sen blir det slö & mys dag! :)

Slänger upp lite bilder från igår strax!


Inga bilder!

Det blir inga bilder. Vi har precis fixat klart oss & Simones cam fuckar. Suck.
Isa är här också, hon ska med ut! Skoj! :)

Vi hörs imorgon babes! Ha en bra lördag! Puss

Enchiladas

Sådär, nu sitter jag hemma hos Simone, vi har Enchiladas i ugnen som väntar på att bli klara. Ska snart knäppa första & börja tagga inför kvällen :)

Slänger upp en bild på oss sen :)

Utgång?

Nu blir det nog en planerad utgång idag med Simone som det ser ut som. Så idag efter jobbet ska jag hem till pappa & äta, sen iväg & titta på nåt hus.
Hem, raffsa ihop lite grejer sen hem till Simone & äta & tagga lite inför kvällen. Rootvälta är på Solo ikväll, inte direkt min musiksmak, men det får väl gå ändå :)

Påminner om alla mina auktioner som ligger ute. En söt Canvas-tavla har sluttid imorgon, så passa på! Klicka här för att se alla mina auktioner!

Påminnelse!

Tänkte påminna er om min auktion som slutar på måndag!
Klicka på bilden om ni vill vara med & buda! :)


Sex and the City - the end

Då har jag sett de sista avsnitten av serien. Nu väntar filmen. Gud! Jag har verkligen bölat som ett litet barn! Jag blir helt kär.. Är det så? Är vi tjejer verkligen kära i kärleken? Vi förväntar oss att passionen, romantiken & förhållandena ska bli likadant som på film? Tyvärr, det blir aldrig så. Man lever sin dröm i hopp om att det ska bli verklighet. Men det är väl bra med drömmar? Då har man något att längta efter, något att kämpa för?
Kärleken är viktigast här i livet. Inte bara kärlek till din partner, utan dina vänner & din familj också. Alla är en del av din familj.

Usch, nu börjar jag snart gråta. Jag kryper ner i sängen & slår på filmen.
Sex and the City - The Movie. Here I come.

(Fan, låt det bli maj någongång!!!)

Storstädning!

Sådär, nu har jag precis kommit hem. Var till Hemköp & handlade med pappa alldeles nyss. Han fick sådant medlidande nu, så han köpte massa mat åt mig :)
Nu ska det storstädas här hemma, det ska lagas pannkakor & se massa avsnitt av Sex and the City!
Ha en underbar fredagskväll! :)

Btw: Tror min favoritparfym är Naomi Campells Eternal Beauty! Bara älskar den! :)

Doft-minnen

Konstigt det här.. Att en viss doft, en viss parfym kan associera sig till så himla mycket. Minnen dyker upp när en doft sveper förbi. Det ryser i kroppen & man får syner framför ögonen, en viss känsla sprider sig i kroppen.
Som parfymen Puma "Flowing" ger mig så mycket minnen från tiden med Karin i Nås medans hon var tillsammans emd Kim. Jean Paul är en av de bäst doftande killparfymerna genom tiderna! Pace Rabanne, parfymen Emil har på sig nu. Mums.



Vilken parfym bär ni & varför? Förknippar ni doften med något? :)

Äntligen fredag!

Oj, det är verkligen inte likt mig att vara så här dålig på att blogga! Förlåt!
Vaknade upp, liiite försent hemma hos Emil, blev en snabb frukost & en smärre joggingtur till busshållsplatsen. Bussen var sen som tur var!
Sitter på jobbet nu, inget nytt. Slutar fem. Hem & städa. Laga mat. Diska. Inget nytt där heller.

Eller jo! - 2,5 skiva kvar av Sex and the City! Jag blir knäckt! Det är deprimerande att veta att det inte kommer fler avsnitt av serien! Men film nr 2 tror jag kommer vara asbra! Iallafall om man får tro trailern & om man känner tjejerna tillräckligt väl, så blir man inte besviken ;)



28 maj - väntar med spänning! :D

Busschaufför

Hahaha, äntligen något positivt om busschaufförer! Pekka, så härlig han är! Jag kutade mot busshållsplatsen & var nära på att missa den, men fick mig ett rejält skratt när jag klev på.

- Vet du vad det bästa med det här jobbet är? frågade Pekka mig.
- Nej, svarade jag ovetande.
- Att jag har massa snygga tjejer springandes efter mig varje dag.

Hahaha, jag fick mig en bra start på morgonen iallafall! :)

Tipsar!

Tipsar om mina auktioner igen! Har lagt upp en ny Välkommen-skylt nu också, så sätt igång & börja buda! :)

Klicka på bilderna för att komma till auktionerna! :)







Lycka till! :)

Ett inlägg?

Shit, jag skrev ett endaste inlägg på hela dagen igår.. Hmm, verkligen inte likt mig..
Klockan är före sju, jag är uppe, håller på & gör frukost. Ska bege mig till jobbet om en dryg timme. Jobbar till fem idag, sen hem till Emil. Passar på när vi båda är sjuka & har anledning till att bara ligga i sängen & ta det lugnt :)

Oj, vilken dag!

Kan inte säga att det har varit en dirket bra dag. Väcks av att Andreas från jobbet ringer & vill att jag ska komma tidigare, så det var bara att börja stressa. Måla klart, slänga ner matlåda & hoppa i jobbkläderna & bege sig ner till jobbet. Där sitter jag nu. Tråkiga nyheter har jag också fått. Inte direkt roligt.
Efter jobbet bär det av till Emil & sover där i natt. Skönt att bara få vara med varandra, nära, men ändå inte. Älskar honom ♥

Aktiv dag!

Ojoj vilken aktiv dag det har varit idag! Var ner på stan & hämtade ut mina dator prylar, satte ihop den & det verkar som den funkar nu! Gud vad glad jag blir då! Köpte den i november & inte en endaste dag har den fungerat felfritt. Tröttsamt om inte annat. På eftermiddagen har jag varit ute hela dagen, städat, bytt däck o.s.v. Nu har jag precis kommit in. Ska åka iväg & handla lite nu, möta upp Isabell för att släppa in henne hos Robin & lite annat. Kvällen består av pyssel sen! :)

Ha en bra tisdagskväll!

New York City

Jag kan inte sluta drömma. Jag drömmer varje dag nu. Jag vill dit. Till New York. Jag saknar stället. Jag blev kär vid första ögonblicket jag satte min fot på både Broadway & 5th.
Tänk att en t&r-biljett bara kostar 4500:- men då är det bara flyg. Vart sjutton ska jag bo? Jag måste försöka flörta mig in hos Melissa, alternativ överväga studier där för det är inte enkelt att få ett Green Card där må jag säga. Ett Green Card är så att en icke-medborgare får bosätta sig & börja jobba. Flyger jag bara in i New York får jag stanna max 90 dagar & dessutom inte jobba en enda timme. Au-pair kanske ni säger då? Men fy sjutton, det är inte min grej.. Eller är det? Lära känna lite folk? Få en fot där borta också? Varför inte egentligen? :)
Jag vill vara klar med skolan. Jobba klart på Mekonomen den här sommaren, spara pengar som fan & bara dra. Men jag vet att det inte kommer bli så. Jag är sån. Varför tvekar jag?

Nu är det dags att kila till bussen men jag bjuder på en bild från fina Broadway från när jag var där sist 2005. Kärlek!


God förmiddag!

Har precis vaknat av att jag höll på att kvävas. Det var jättevarmt i rummet här & ena näsborren var igenkorkad. Drygt det här! Att förkyldningen aldrig ska gå över?!
Tisdag idag. Hoppas på att jag fått paket-avi:er idag när jag kommer hem. Annars blir jag kan sur. Orkar inte krångla med Komplett nå mer! Jävla idioter!

Dagen avklarad

Sådär, då har jag bäddat ner mig i sängen hemma hos Emil. En dags jobb är avklarad. Nu väntar studierna. Emil sitter & spelar CS, så då kan jag få plugga ifred, men ändå ha någon nära :)
Ska försöka göra lite på mitt projektarbete idag tänkte jag. Det är inte så himla svårt att få klart, men det tar bara sån jäkla tid. Synd nog. Och med tanke på att jag bara har två månader kvar, så lär jag sätta lite rotation på dököttet! :)

Jävla busschaufför

Nu måste jag bara avreagera mig! Jag är lite skakis faktiskt. När jag klev på bussen i morse, så såg jag att det satt en ung kille & körde. Säkert nyexaminerad. Så fort han börjar köra märker jag hans sätt. Han blinkar inte för det första, kör aggressivt, bromsar häftigt & drar en stor suck när vi får en övningskörare framför oss. Han var stressad & det är verkligen inte lämpligt när man har en buss full i skolungdomar. Jag blev riktigt irriterad! När man har ett såpass stort ansvar så ska man ta det också! Jag blir så arg!!

Sitter på jobbet & har precis börjat min dag. Eller tja, han förstörde mitt humör idag. Jävla apa.

God morgon måndag!

Gick upp för en stund sedan & nu är jag i färd med att äta frukost. Usch, somnade rätt sent igår eftersom jag & Emil sov så pass länge. Jag gillar inte måndagar, inte när man har ont, är sjuk & behöver gå upp tidigt för att fara till jobbet. Nej, jag tänker inte stanna hemma idag, för jag behöver pengarna SO BAD nu när en måndag föll bort under påskhelgen. Känner att det kommer bli rätt surt med pengar den här månaden.
Jag rycker bara på axlarna & tar dagarna sosm de kommer. Det är lättast så! Vi hörs väl säkert under dagen, annars jobbar jag till klockan fem! :)

Proppmätt

Jag har precis tryckt i mig en av de största måltiderna någonsin! Jag är så mätt nu, så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen! Kommer ligga i sängen, beta av Sex and the City i paltkoma.
Har inte så mycket att säga denna söndag, så jag antar att det inte kommer bli så många fler inlägg. Om jag inte kommer på något spännande? :)

Två nya auktioner!

Nu har jag slängt ut två nya auktioner igen!
Klicka på bilderna för att komma till auktionerna!




Härligt väder!

Guuud vad glad jag blir nu! Solen skiner & fåglarna kvittrar! Har setat ute på balkongen en bra stund nu & bara lapat i mig av solens strålar! Man blir så glad! Även om jag är lite seg sådär idag, så mår jag toppen!
Emil åkte nyss härifrån, ska hem & säga hejdå till Albin. Och jag då? Jag ska bara slöa idag. Laga lite Penne Rigate var det tänkt! Mums...

Tack alla för igår, jag hade jättetrevligt! Klockan gick så himla fort & jag blev så jäkla paff när de stängde av musiken & tände alla lampor. Klockan var redan två! Ville aldrig att det skulle ta slut! Haha.

Nej, dags att göra nå nytta nu :)

Då var det dags!

Nu sticker vi ner på krogen! Micke & Sigge sitter här & håller oss sällskap. Har pumpat 90-tals musik hela kvällen, alkoholen börjar verka & jag är på bra humör! Känner mig faktiskt rätt snygg ikväll också. Haha.
Är lite lurig nu när jag skriver det här, så jag ska nog sluta skriva. Haha.

Hörs imorgon. Ha en bra lördagskväll allihopa! :D

Sminket klart!

Make-upen är klar nu, nu funderar jag bara på hur jag ska ha håret. Jag tycker inte om att ha uppsatt hår när ja ska ut annars, men jag tror jag kommer köra på det ikväll iallafall. Det behövs lite variation!
- Gör en sak som du inte brukar om dagen, då kommer du inte fastna. Jag lever lite grann på det där. Att ta en omväg till jobbet, sätta på högra strumpan före den vänstra, ja, ni fattar. Små saker, men ändå en ändring mot de vanliga vanorna. Prova! Ni ska få se att det är rätt skoj! En sak om dagen, det kan väl inte vara så svårt? :)

Hög hästsvans idag med ruffsig lugg? Flätad lugg?


Bebis-mat

Efter tre SATC-avsnitt, en kort liten nap, står jag nu & lagar mat. Något som andra skulle kalla bebis-mat eftersom jag så gärna åt det när jag var liten. En "sallad" av makaroner, majs & falukorv. Sjukligt gott. Kan äta massor! Dock har jag inte ätit det på jääättelänge, så jag vet inte nu dock. Haha. Men mycket får jag i mig iallafall! Det konstiga nu är bara att jag ska vänta på att det blir kallt först. Det är inte riktigt min grej. Att vänta..
Men då kan jag göra lite annat under tiden! Smart Wictoria!

Livet är underbart

Jag ska faktiskt unna mig en Sibylla-måltid idag! Det var någon vis man som en gång sa åt mig att man bara lever en gång, så varför inte njuta av det? Jag vet att jag kommer vara äckligt mätt efteråt, men det är det fan värt!
Ikväll har vi planerat lite alkoholkonsumtion. Förfest hos mig, så får vi se om det bär av någonstans sen. Annars vore det bara skönt att sitta hemma & ta det lite lugnt. Vi får se.

Försovit mig

Jaha.. Vaknade 09.19 av att jag snoozat i sömnen! Förbannade jävla mobiltelefon!

Skrev ett sms till pappa & frågade om han var vaken & kunde skjutsa mig, så han är på väg nu. Så, dags att dra till jobbet. Trött men ändå på rätt bra humör :)

Mysig kväll

Alexandra dök upp här vid åtta-tiden, lagade Enchiladas, hällde upp ett varsitt glas alkohol & pratade om allt mellan himmel & jord. Efter maten flyttade vi oss till soffan där vi bänkade oss resten av kvällen. Prata om bara vardagliga saker som jobb, människor, otrevliga kunder, livet, skola, ja allt!
Pratade mycket om det här med utomlands. Jag vet att jag nobbade utlandet som fan i ett tidigare inlägg, men norra USA är faktiskt ett ställe jag skulle kunna tänka mig att bo en längre tid. Alltså inte ett varmt land. Lite varmare än här hemma i Sverige, men inte den där tropiska, outhärdliga värmen. Jag ska kolla vidare på det där framåt sommaren & kolla vad jag har för alternativ inom det området! Det vore roligt! :)
Emil & Albin kom in & sa hej en stund också - ja, Albin är i stan, trevligt värre :) Man har faktiskt saknat honom lite, man behöver inte Albin-humor, lite Albin-skratt ibland! Det märker jag nu!

Han drar sina historier som vanligt & man kan inte låta bli att skratta!



Emil, min älskling var lite på lyset :) ♥



Gud, klockan bara rann iväg! Ska ju för sjutton upp & jobba imorgon! Hoppas det inte regnar, så jag kan gå till jobbet! God natt alla! (Men först ett avsnitt SATC för mig - ni vet)

2 år!

Woho förresten!
Igår fyllde min blogg två år! Jisses, i två år har jag bloggat! Nästan varje dag, nu det senaste halvåret tre-fyra gånger om dagen. Det är över 1200 inlägg, så det har ju hänt en hel del här under de gångna två åren!
Här har ni en bild på mig från april 2008:



You got to admit that it's been quite a change? :)


Och glad är jag för det! 17 år & ung! Det är däremot på väg att ändras radikalt! Bor ensam gör jag nu. Tar studenten om mindre än två månader. (Hjälp! Två månader?!) Men är dock inte klar med studierna än då. Blir ett tag med plugg till efter det, sen ut & se världen & skaffa mig ett hyffsat jobb innan jag pallar att sätta mig i skolbänken igen på högskola (om man ens kommer komma in där nu p.g.a. de nya reglerna) Nej, jag ska inte börja diskutera det, då kommer det bli en hel roman! Haha..

Alexandra-kväll

Tvättningen är klar & jag hann få allt rent! - Ärligt, jag hatar våran tvättstuga. NITTIOSEX lägenheter delar på fyra maskiner. Det är helt otroligt! Direkt efter att man tvättat klart så måste man boka en ny till två veckor senare.. Annars är det helt kört. Om jag planerar på att stanna kvar här ett längre tag kommer jag klaga. Det går ju inte att ha det så här..

Iallafall - ska städa klart här nu, sen kommer Alexandra över på besök. Ska laga Enchiladas, ta en öl & prata lite. Det ska bli mysigt! :)
Och solen skiner fortfarande, det gör mig glad! Vårkänslorna bara spritter i kroppen & jag vill bara hoppa i min nya klänning & mina nya heels & ut & skutta! Sån är jag - eller, egentligen inte, men jag kunde ha varit! Haha.

Duscha måste jag också göra, för jag ser ut som ett troll! Mwohaha.


Lunch hos pappa

Oh, dra mig baklänges! Solen tittar fram! Vad glad jag blir!
Efter jag slängt in andra omgången med tvätt i maskinen så for jag hem till pappa & åt en snabb lunch. Gratis är alltid bäst. Nu har jag nyss sett ett avsnitt till av Sex and the City & ska snart ta itu med resten av min disk. Tråkig dag jag har idag, inte sant? Ni kan ju inte annat än hålla med.. Men hörrni, det är fredag så nu gör vi det bästa av situationen! Vi höjer volymen, drar ut damsugaren & dansar över hela golvet!
Första låten ut är:

Jennifer Lopez - Let's get loud


Tvätta

Gud vad tråkigt det är, men det är ju också en sån där grej i livet man bara måste göra. Det liksom ingår. Skitar du ner något måste man göra rent det. Diskat har jag också gjort nu. Sluta äta & springa runt naken för att slippa städa? Nej, då gör jag hellre rent efter mig. Ibland tycker jag faktiskt det är kul, men inte just nu. Näsan rinner & jag kan inte sluta hosta. Jag kryper ner i sängen, ser två-tre avsnitt till av Sex and the City innan det är dags att springa ner i tvättstugan igen..

Psst. Tipsar om mina auktioner! Klicka här!

Väder?

Är vädret ett sådant beroende också? Nu när det regnar ute blir jag bara så less så jag vill springa ut & dansa i regnet, just för att trotsa, just för att visa att jag skiter i vilket. Men problemet är ju att det är just det jag inte gör. Jag går igenom bilder för att framkalla just nu & sitter & tittar på bilderna från Sardinien 07 & Rhodos nu i höstas. Gud vad härligt det är med sol & värme! Men än en gång vandrar tankarna till dit de inte ska.. Tänk att bo sådär jämt? Alltid ha det sådär varmt & kladdigt? Aldrig kunna lägga sig i en kall säng efter en varm dusch, inte slippa vara beroende av AC:n som man blir förkyld av? Jag säger då att jag själv skulle aldrig klara av att bo utomlands. Mina tre månader i Grekland räckte för mig. Att ha ett sommarhus eller bara sticka iväg en månad eller så är inga problem, men inte BOSÄTTA sig. För det första klimatet och sen var det ju maten....

Jag har ett nytt beroende

Jag erkänner. Another addiction. Jag är beroende av Tradera. Vet inte vad det är som drar. Förtjänsten? Vinsten? Själva grejen? Spänningen? Jag vet inte. Men kul är det.
Har klappat två auktioner idag, lagt ut lite nya. Håller på & fixar två till nu. Det här är kul! Och bra!
Medans jag nu ska laga lite mat, sen se lite mer Sex and the City (som jag förövrigt också är beroende av) ska jag måla vidare... Ta ta ta ta...

Möblera om?

Nu när kvällen börjar komma krypande & jag känner värken i hela kroppen blir jag alltmer trött, men samtidigt mer energisk! Jag vill göra saker! Jag vill ändra på saker! Jag vill möblera om här hemma, baka, laga nån supermåltid - samtidigt som jag egentligen inte har någon ork alls till det!
Och möblera om här hemma - ha! Är det något skämt eller? Sängen kan inte stå någon annanstans än vad den står nu, den är för stor..

Okej, jag erkänner. Jag har ett problem nu.

Studentkryssning

Då var det dags att visa ett par bilder för er.. Det togs för många för att visa alla här. De som är vän med mig på Facebook kan se resten, men här har ni några iallafall :)

Taggar i bilen på resan ner!



Förfest i Karin, Maria, Christine & Saras hytt! Fernando & Karin på bild!




Yasmine & Fia börjar bli påverkade :)



Karin & jag!



Vi tre - partyoutfiten! :)



Jag & Yasmine skakar rumpa så det heter duga!



Dagen efter - alla tre lite slitna ;)



Tack mina underbara tjejer för en superkul kryssning! Hade det förjävla roligt! Hela tiden! Älskar er! ♥

Studentmössan är här!

Woho! Fick en, eller tja, två paket avi:er idag, i ett av de låg min studentmössa! WOHO!!! :D Så fin den är! Jag kan knappt tro det.. Mindre än tre månader kvar tills jag står där & skriker tills rösten inte bär nå mer! Lyckan sprider sig allt mer i kroppen bara jag tänker på det! :)
Den är lite stor, men hellre det än för liten!



Visst är den fin? :D

Jag lever!

Woho! Äntligen hemma från kryssningen, helt paj, men vad gör det?
Har varit ner & lagt i pengar i automaten, så nu ska jag sova en stund till. Det behöver jag!
Bilder & mer uppdatering kommer sen ;)

Puss!

Vaknar tidigt

Vaknar tidigt idag igen.. Suck. Att jag aldrig kan få sova?!
Emil ligger & snarkar fortfarande, kryper nog ner bredvid honom en stund till.

Sen är det bara att upp & hoppa & tagga till! FÖR IKVÄLL ÅKER VI PÅ KRYSSNING! WOHO :D
Vi åker vid halv ett tiden härifrån till Stockholm, oooooh, nu börjar jag tagga redan! Kommer aldrig kunna somna om :p

Sorry

Men jag har ingen riktig lust att blogga.. Var sur hela morgonen, men lyckades till slut somna om & sov faktiskt till tolv! Underbart!
Robin kom in & såg klar "I Am Legend" med mig & Emil.. Sen åt vi mat, efter det gick vi in till Robin & såg på DareDevil. Nu är pojkarna & handlar & jag är hemma. Har precis dammsugit & nu tar jag en paus från moppandet. Får så ont i ryggen, men det är det värt! Ska torka ena sidan av fönstrena idag om jag hinner. Ska duscha & vaxa benen ikväll också. Och laga mat. Shit, hur ska jag hinna?

Puss på er! Imorgon taggar vi för studentkryssning! :)

Jag blir tokig!

Vad fan är det för fel på mig? Va? Va? Va?
Varför vaknar jag så här tidigt?! Jag & Emil somnade skitsent igår, men ändå vaknar jag den här tiden på dygnet? Det måste vara nåt fel på mig, helt seriöst. Nu ska jag tvinga mig själv till att somna om! Vi hörs sen!

Påminner er om mina pågående auktioner! :)

Dunderförkyld

Jippie! Här hemma är jag världens största snorapa just nu. Jag lever på nässpray & näsdukar! Gud, jag känner mig helt bombad! Kollade på hela säsong två & första skivan på säsong tre av Sex and the City igår, eftersom ingen gjorde som de sa att de skulle göra igår..
Var meningen att jag skulle ut, så jag gjorde mig iordning & allt, men det slutade med att jag låg kvar i sängen hela kvällen tills ögonen slocknade :) Sjukt skönt!

Vaknade första gången halv nio, tvingade mig själv att somna om.. Vaknade igen strax efter halv tio, gick upp en stund, men tillbaka & sov en stund till.. Nu har jag varit vaken i snart en timme, lika bra.. Men egentligen vill jag bara sova, då jag är trött på att vara förkyld nu!!

Emil sa att han tänkte komma hem till mig idag.. Får se när han har tänkt & vakna för det första? :)

Fest?

Yasmine, Fia & Sonny ringde nyss & ville ha med mig ut.. Jag är inte riktigt säker om jag orkar, men vi får väl se vart det slutar, man vet ju aldrig med mig, hoho! Med tanke på att jag är ledig på måndag, så är det ju egentligen fredag idag!

Grannen här under har fest så det står härliga till & jag vet inte riktigt vad han har för musiksmak.. Hemskt låter det iallafall!

Glad!

Åh, baby ringde mig nyss, lite på lyset, men ack så söt!
Han kommer väl hem till mig & kryper ner i sängen någongång på morgonkvisten imorgon skulle jag tro.

Sitter på jobbet nu. Tiden har gått så himla sakta, men ändå inte. Har hållt på & fipplat med de nya telefonerna! Kul med något nytt! :)

När jag slutar är det bara att byta kläder, sen bege sig hem till Johanna & äta påskmat, sen vidare till mamma för att äta en gång till! Kommer ligga i paltkoma resten av kvällen för sjutton! Haha, men mig gör det inget! Jag har tre säsonger kvar av Sex And The City, så mig går det ingen nöd på! :D

Avslutar med att önska er alla en Glad Påsk!

Söta katten då

Har läst den här artikeln många gånger förr, men nu måste jag bara dela med mig av den!
Stackars katt som gömt sig inne i motorutrymmet! Efter att ha bott i verkstaden där han hittades så han han nu fått en ny ägare! :) Läs artikeln här!


Påskafton

God morgon världen! :)
Inte så farligt bakfull idag faktiskt, men lite mör i kroppen är jag nog allt. Kvällen igår var rätt.. Intressant..

Ska strax knalla ner till jobbet, men måste först säga: Emil, jag saknar dig!

Ikväll kör vi på casual

Kvällens outfit blir riktigt casual. Vit skjorta med jeans. Tror det blir mina bruna heels till, men har lite beslutsångest där fortfarande. Drar hem till mamma nu & möter upp syster, för att hälla i oss lite alkohol ;)


Nej nu jävlar

Nu får det vara nog!
Håller på & fixar mig inför kvällen då jag ska ut på lite partaj med syster! Hoppas på en förjävla rolig kväll! Eller, det blir väl vad man gör det till - & jag SKA ha roligt!!
Skiter i allt nu.

Imorgon är det jobb, sen hem till Johanna & äta påskmat med Emils familj :)
Slänger in en bild på min look sen ;)

Ännu en uppiffning

Efter att jag har målat & pysslat en massa, så börjar det lika något på väggen iallafall!
Nu hänger det bara bilder på mig & Emil där, men ska framkalla mer bilder på mina vänner & sätta upp på väggen också, för skylten passar ju inte rätt bra då, inte sant? ;)


Till Salu!

Nu har jag tillverkat ännu en skylt! Även denna är till salu!
Budgivning på Tradera. Sluttid 8 april 11:44. Så skynda på :)
Klicka på bilden för att komma till auktionen!


1:a april

Nån av er som har blivit lurad idag?
Emil försökte sig på att lura mig att han varit förlovad med en annan i tre års tid. Haha, som om jag skulle gå på den? Lite bättre kan du väl gubben? ;)
Jag lurade dock Matilda att vi fått parkeringsböter. Hon gick på det & jävlar vad kul jag hade :) Haha!

Sitter på jobbet nu, har bara en havltimme kvar, så det är rätt skönt! Senare ska vi se hur det blir.. Emil ska nog vara chaufför idag åt alla som ska på fjortis-disco.. Ska se om jag & syster kanske går ut & tar en öl eller två? :)

Helgen sminkning!

Jag är rätt nöjd med sminkningen jag hade i lördags! Omvände skuggningarna helt & jag tror det passar mig lite bättre faktiskt! Vad tycker ni? :)




Ps. Har inte fått alla bilder från Katta. Bilderna jag tod med mobilen blev inga höjdare, så det är inte ens värt att lägga upp de här..

Regn regn regn

Gud vad det regnar, jag blev blöt som en dyngsur katt innan jag var hemma! Men nu är jag det :) Woho!
Här ska det städas, pysslas & duschas lite, sen jobb 15.30-17.00. Ska prata med syster & se om hon vill hämta mig när jag slutat jobba, hoppas på det :)

Jag ♥ Emil = 3 månader idag!

RSS 2.0