Jag ser det snöar ..

Jahapp , inte nog med att det kom nästan en meter snö i helgen , så har det nu börjat snöa igen . Fy , så deprimerad man blir !

Livet går verkligen upp & ner i skyhöga vågor just nu . Ibland vill jag bara gråta tills jag dör , ibland känns det som om jag flyter på moln . Vet inte vart jag står egentligen ..

Ska försöka betala alla räkningar idag .. Fan , vad jag hatar räkningar ! Nu vill jag verkligen flytta !

Vill jobba nån dag extra också , så jag får nåt tillskott i kassan .. Ska försöka prata med skolan , så jag kan jobba nästa vecka , när Micke ändå ska utomlands .. Men vi får se ..

Onsdag idag . Fan , kan det inte bli helg ? Eller sommar .............

Seg timme

Den här timmen på jobbet är verkligen den värsta . Det är så jäkla dåligt med kunder ... :( Har iaf sålt den sista takboxen idag , så jag är nöjd :)

Jäkla väder ! Blev helt nojig när jag klev upp i morse .. För andra gången då .. Haha , jag var på väg att kliva upp strax efter sex . Tur att jag tittade på klockan :)

Kvällen igår var superkul !
Gick först upp till Yasmine & spelade tv-spel i typ två timmar . Yasmine är helt beroende av Mario Party , så jag fick väl lov att spela jag med :p Haha ..
Vi gick sedan ner till mig , där Micke , Alex , Jonta & Hansson väntade ..
Blev lite kortspel & sånt :) Vi gick sedan till Solo , träffade massa folk ! Kul var det ! Men totallackade på en idiot som ruskade sin öl på dansgolvet & sprutade ut den över alla där . En riktig öl-dusch . Tack för den ! Samma sak var det också en idiot som dansade som en jävla fågel med armarna flaxande all världens väg , så smällde till mig rakt i ögat . Då lackade jag ! Men för övrigt var det skoj ! Btw , Peter Siepen suger som DJ ! Haha !

Sötnöten stod utanför mig när jag & Yasmine kom hem igen efter krogen . Alltid lika trevligt :)
Natt-mat , prat & mys :) Precis som förr !

Tur att jag fick jobba med Ida idag , som fick peppa upp mig lite , trots att jag var pigg som en mört när jag klev upp i morse :)

Ikväll blir det nog lugnt .. Ska försöka få någon att hjälpa mig med slingor , så jag kan börja min förvandling till det där blonda igen :) Annars får vi se vart planerna styr en ;)

Wictoria Erika Bång , idag !

One step closer .

Vaknade upp i morse med vääääärldens ryggvärk . Har så ont i ryggen så jag knappt kan gå . Tur att jag ska få behandling idag , annars hade jag nog tuppat av ikväll .. Fick lov att gå hem från skolan , klarade inte ens av att sitta på en stol . Hur jag än bytte ställning , hittade jag ingen som jag inte fick ont av . Blev så sur på mig själv . Men vad som var positivt var att jag sa till att jag skulle åka hem , vilket jag aldrig gör annars . Framsteg :)

Det är svårt . Men helt underbart . Det är bara så hemskt att veta , att det är det här jag har gått miste om . Jag förlorade .

:'(


So sad, so afraid, so frantic
Well I found you girl, and see how it turned
I'm so sorry that I put your heart on fire
But I love you too
And I know I should've told you
Way back then
That I wasn't ready yet

So sad, so afraid, so frantic
I'm the soulweeper
So sad, so afraid, so frantic

Well I thought I was
Bursted for this one
I'm a fool in pain and I feel so ashamed
Well I always said
Nothing was meant to be
And I still do baby
And I don't like to be

So sad, so afraid, so frantic
I'm the soulweeper
So sad, so afraid, so frantic

Well a new day is born and I like it
Long lost pictures come to life one more time
Well I know that you sit alone, and that hurts
But we'll always be friends, that's for sure
..

Agnes !

Bara för att det är Agnes namnsdag idag , kan vi börja med att säga grattis !  :)
Sen tänkte jag också lägga ut mina två favoritlåtar med henne , så lyssna & njut :)

Agnes Carlsson - On and on



Agnes Carlsson - Release me

Wtf ?

Någonting håller på att hända med mig , jag vet inte vad . Wierd .

Har gråtit varje dag i över en vecka nu . Börjar kännas tugnt . Och inte fan blir det enklare .
Det gör så förbaskat jävla ont , så jag vet inte vart jag ska ta vägen ..

Tog mig iaf till skolan idag , fick mitt "provisoriska" schema , jippie ! Engelska-böckerna har inte kommit än , så allt blir ju förskjutet hela tiden . Men .. Får väl plugga satan när de kommer , så jag får kurserna klara någon gång .
Jag vill bara sluta skolan nu , flytta & framför allt skaffa en bil ! Nu , nu , nu !!!

Åt lunch med Carina , Johanna & Wilma idag . Mysigt :) Fy fan , ni är verkligen världens bästa !

Att bara få hålla om dig är värt guld . Dina ord , din doft , dina andetag . Jag ville inte släppa . Jag vill inte heller . Inte så . Inte långt . Inte bort . Jag vet att det gör lika ont för dig också . Även fast du inte visar det lika tydligt som jag . Ingen av oss är starka när det gäller det här . Jag vet heller inte om det blir bättre av att försöka prata om det , eller bara ignorera totalt . Jag vet ingenting . Jag vet inte vad som är bäst . Nada .

En kärleks-rulle med Alexandra ikväll , så vi har en anledning att gråta lite .... Helt perfekt !

Bjur på en bild ..

Så här ser jag ut nu .. Eller tja , gjorde igår kväll .


Så arg ..

Jag vet inte hur jag ska förklara känslan , jag vet inte hur jag ska tolka det , hur jag ska gå vidare ? Jag vet bara att jag är arg . Punkt slut .

Mycket trevlig kväll igår , satt hemma hos mig med Linnea , Yasmine & Sonny . Alexandra var här tills hon skulle till jobbet & Katta kikade förbi en sväng innan hon skulle iväg & vara barnvakt .. :) Sen bar det av till Trädgårn , billig & helkul kväll ! Slutade lyckligt också , men idag . ? Hm ..

Söndag . Pappa är på väg & ska laga luckan i köket .. Sen ska väl jag & Alexandra bara ligga här & göra absolut ingenting alls . Fy så skönt !

Phew

Nu är jag hemma igen , efter en dryg dag på jobbet . Dåligt med folk idag , så tiden gick otroligt sakta . Fick lappa om lite hyllkanter , så jag hade någonting att göra iaf .
Fick sedan ta en stilla promenad hem , rätt mysigt ändå när man var varmt klädd :)

Gick förbi & köpte med mig en skinkrulle hem som jag precis klämt i mig .

Dags för en cigg , sen börja ladda inför kvällen !

Jag försöker , men det går fan inge bra ...

Tuffa tider

Ingenting känns lätt just nu . Jag försöker bara få dagarna att gå .

Var så nära att ringa & väcka dig i morse för att ändra p-skivan , innan jag kom på ...

Börjar dessutom komma ihåg mina drömmar , även om de inte är trevliga , så är det läskigt . Tror jag kommit ihåg en endaste dröm det senaste året eller nåt .. Mysko .

Satt hemma igår & ölade lite med Thomas . Spelade Chicago & försökte klå varandra typ ..
Han stack vidare till Basse sen , & jag smet in på Trädgårn & tog mig en smarrig en . ( Kunde inte ta den andra , för att .. ja .. )

Upp till jobbet i morse . Ingen bil att ta . Ingen skjuts . Vägrade verkligen gå i -15 till jobbet , så det fick bli bussen . Det var fan värt de minutrarna jag kom för sent ..

Ikväll blir det utgång med Yasmine ! Får se om Linnea hänger på också , vore skoj ! Lite drygt nu bara att jag inte har nån soffa hemma , men det får väl gå ändå .. Jag måste som sagt komma på andra tankar ..

"Jag vill sova med dig ". "Vi kan bara kramas ." "Vi behöver inte göra någonting ."   - Det skiter jag i ! Jag vill inte !!

Heartache .

-

It's over . Heart broken .

Blöö

Får sånt kli .

Hatar verkligen kunder som kommer in & vill ha grejer,  men sedan skäller på mig för att allt är så dyrt . Det är väl för fan inte mitt fel vad Mekonomen har satt för priser ? Det är bara att hålla masken , sen gå ut på lagret & stampa lite . Jag blir så lack . Åk till erat jävla Biltema & köp nya grejer varannan månad istället , om det ska vara så ..

Till råga på allt , kunde jag heller inte somna igår . Emil kom till slut hem & värmde mig , fryslort som jag är . Vi låg & pratade & diskuterade allt för länge . På tok för länge . Hade så himla svårt att komma upp till jobbet , men jag var klar när Micke kom & hämtade mig iaf . Stackarn mådde så dåligt efter en timme , så han fick åka hem & Ida fick komma ner & jobba med mig . Kul det iaf :) Hon är alltid på så bra humör , min pingla :)

Har verkligen ingen lusta att blogga alls . Känner inget sug . Har ingenting att skriva om . Det jag vill skriva , vill jag inte dela med mig . Så jag håller allt för mig själv .

Säger bara att det mesta suger just nu , men det håller på att ordna upp sig .

Ikväll blir det en grogg eller två , sen utgång för att utnyttja Happy Hourn på Trädgården . Visserligen utan pengar , men hm .. Det löser nog sig :)

Ha en toppen kväll alla !


RSS 2.0