Haha !

Jag har hittat en ny soffa ! Men nu denna i Hedemora .. Lite halvlångt & tråkig väg , men det är det fan värt ! Mejlade på den ikväll , känns lite oartigt att ringa på en annons efter klockan tio .. Så jag ringer henne imorgon förmiddag , om hon inte svarat på mitt mejl - för jag SKA ha den ! :D

Sova nu , jobba tio timmars skift imorgon , annars 4 + 2 , det kommer suga .
Imorgon - tisdag v.49. Inte långt kvar nu !

Once I told you - Love conquers all .
I didn't know how right I was .

PUSS !

Jävla kärring

Det blev ingen jävla soffa , så nu är jag lite lagomt sur . Fyfan !!
Hittade en ny soffa jag ville ha , men i Karlstad ?! Det är inte nån som ska dit , inom snart framtid ? :)

Ikväll då ? Har några planer , men sen om det blir ändringar eller inte är en annan historia :)

Ibland svider det , riktigt hårt .

Måndag

Idag är det måndag , ny vecka . Ännu en dag var förbi . Åh , vad tiden börjar gå fort nu .. Jag gillar inte riktigt det här . Jag börjar bli stressad ! Jag måste packa , packa , packa ! Jag har inte tid att vara lat & bara sitta vid datorn , eller komma med undanflykter & aldrig vara hemma ..  Det går inte längre .
Ska jobba idag . 8-17 , direkt efter det , åker jag till Borlänge för att köpa soffa ! :) Så man har det avklarat till lägenheten iaf . Det var väl den största utgiften jag såg framför mig inför flytten , men nu är den ur världen :) Skönt !

Ikväll blir det nog film , kanske lite mys . Annars bara packa ! :)
Ha en bra dag , gott folk !

Ett år

Förresten , glömde säga det .. I fredags var det exakt ett år sedan jag tog mitt körkort ! :)
Så nu är det bara ett års prövotid kvar . Skönt ! :)

Försöker ta bort mina lösnaglar nu , men det går inte så bra .. Kineserna la ju på nå extra medel på nageln som aceton inte biter på . Skit också ! Får se hur jag löser detta ..

Dags att sova strax , jobba imorgon , sen iväg & hämta soffan :D

YES !

Woho , imorgon åker jag & köper soffa ! Super-duper-mega-glad !! Skitnygg & billig !
*hoppar & skuttar av glädje*

VILL FLYTTA NU NU NU !!!!!!

Första advent

Första advent idag .. Känns lite konstigt faktiskt . För exakt ett år sedan satt jag i lägenheten & tände första ljuset i adventsljusstaken .
Julskyltningen var idag , helt värdelöst måste jag säga . Ingen snö , ingen julkänsla alls . Tråkigt .

Åh , jag har så mycket att berätta för er ! Shit ! Helgen har varit helt galen !
Som sagt .. I lördags så var jag ledig . Klockan sju gick bussen från Ludvika - destination Stockholm . Jag & mamma sprang på stan hela dagen & shoppade . Jag gjorde massa fynd ! Super nöjd ! :) Och jag sprang in på varenda jävla H&M butik i city , för att försöka hitta de där skorna jag kärat ner mig i , men icke . Det är bara en internet vara . Så lite putt blev jag , men jag gav inte upp jakten på ett par andra , snarlika . Och tur var väl det . För inne på Scorett stod mina älsklingar ! Jag köpte de bums ! I'm in löööööööve . I swear ! Men 12 cm hög klack är verkligen ett par "killing-heals" . Och dum som jag är , glömde jag flytta över silikonkuddarna från mina andra skor , så jag har lagomt ont i trampdynorna idag . Men så är det när man är glömsk :P

Jag & mammsen hann även med att åka ut till Solna & hälsa på Matilda medans hon jobbade . Hon höll på att spela in en reklamfilm för Apollo , så jag antar att den snart kommer på tv . Skoj & se hur de verkligen gör :)

Utöver skorna köpte jag även en lite udda klänning , som jag också hade på mig igår kväll . Var först hemma hos Sonny & Yasmine , spelade Pictionary . (Har blivit som en vana på helgerna) Men fyfan vad kul det är ! Så många skratt det medför ! Jisses ! Men .. Problemet är bara att Yasmine har tappat bort reglerna till det , så vi kör efter egna . Hittar ingen bra sida på internet heller , som förklarar bra .. Nån som har nå tips vart man kan få tag i reglerna ? :)

Iallafall .. Vi åkte vi hem till Katta & Magnus , så jag hakade på dem in på krogen . Jag & Sofie flummade runt där inne som jag vet inte vad :) Och BYZ stod på scen & gav en bra show (så mycket jag såg av den iaf) :P Haha ..
Det blev efterfest med "vänd-tia" . Haha .  Kvällen slutade rätt tidigt , men det var nog inte så konstigt eftersom jag hade gått upp vid sex .

Men pappa börjar stressa mig lite , för jag får lägenheten tidigare än beräknat , så jag måste börja packa snart . Lite smått panik jag börjar få , men gud vad skönt det ska bli & få bo själv igen ! Helt underbart !

Nu lär jag uträtta lite saker , men skriver nog mer sen :) Ciao !


Uppe ! - Före tuppen ?!

Nä , nu jävlar brinner det i rumpan !
Klockan är sex & jag är vaken en lördag . Inte direkt min grej va ? :p
Men bär det av mot nya vyer , så lär man väl offra sig lite .. Om en halvtimme åker jag . Då skiter jag i det här !
Byebye .

Fredag !

Woho , det är fredag idag ! Fyfan så skönt ! Jobbar tidigt idag också , började jobba halv sju , så jag sitter på jobbet nu . Öppnar om ett par minuter .
Och om jag har tur så kanske , kanske jag får min dator idag ! Då blir jag lycklig ! Men hinner inte använda den så mycket i helgen iallafall , eftersom jag inte kommer vara hemma :)

Förresten ! Ringde på en soffa igår , hon skulle ringa mig idag , om inte en annan tjej tog den . Isf hämtar jag den på söndag , eller nästa vecka . Underbart !
Och var upp till Jysk & betställde hatthyllan jag kikat på där också . Tummen upp ! Ska se hur jag ska göra med skoskåp & speglar & sånt sen .. Ett senare bekymmer .

Öppna butiken nu , så ciao !

Hejdå

Ett sista farväl . För nu skiter vi i det här , båda två . Det är fritt fram nu .
Nu är det över . Hej då Emil .

Hoho ..

Tröööööööööööött . Ja .
Har haft jätteroligt ikväll faktiskt :) Ska fortsätta såhär !

I helgen blir det byebye Ludvika , ska bli så jävla skönt !!

Jobba 06.30-15.30 , sen skiter jag i det här !

Är det verkligen över nu ? Det har tärt på mig så länge , så jag orkar faktiskt inte mer . Ska stå med glädje & skratta åt dig , den dagen du inser ditt misstag .

Aj

En verkstad beställde nyss ett golvställ . Stället kallades "Kimberly" .
- Det högg till i hjärtat .

Uuuääää

Men fyfan ! En enda dag jag trodde att jag verkligen kunde få sova ut , så misstog jag mig . Micke började ringa & skriva sms vid nio-tiden i morse , så det var kört ..
Sitter på jobbet nu , ska jobba heldag imorgon också . Lite mer pengar kanske jag får till jul trots allt . La ju ändå en hel-vecka på nästa lön , så den blir nog rätt saftig i december med :)

Pratade med Örjan idag också , så det ser ut som om saker börjar klara upp sig lite . Att kunna ha det såhär är rätt smart , för man kan baka in så mycket i andra ämnen . Fördelar till mig ! Woho ! Mitt engelska-arbete , går att sammankoppla med samhällskunskapen . Likaså mitt projektarbete , som kan sammankopplas med både svenska & samhäll . Nu ska jag bara ta tag i det här också ! (Var ju bara den detaljen)...

Ser inte ut som om jag kommer få min dator förrän nästa vecka .. Tråkigt nog . Men vad gör det ? Jag har klarat mig fram tills nu , varför inte ett par dagar till ? Haha .. Men gud vad skönt det ska bli ! :)
Spekulerar lite på soffor också . Tänkte mig en Tomelilla förut , men den har för höga armstöd , så den är utesluten nu . Och Ektorp-sofforna försvinner som smör i solen . De andra sofforna jag kollat på "is waaay beyond my economy" . Så vi får se vad det blir :)



Nej , jobba till halv fyra idag , skönt med kort dag . Sonny hämtar mig , sen hem en snabbis . Ska umgås med S en stund idag , ska bli trevligt :) Skönt att börja umgås både med lite nytt & gammalt folk igen :)

Hörs senare ! Puss på er


Borlänge

Blev en jävla snabb vända i Borlänge idag . Fick 40 minuter på mig typ , men slutade med 30 minuter . Inhandlade iallafall tre jättefina ljusstakar på rea , & de kostade till & med mindre än ett cigarett-paket . Känns som om att jag måste tänka så för att hålla detta vid liv . Det är drygt , nå så fruktansvärt . Fyfan . 39 timmar nu !! Men jag förtjänar bättre än så . Mycket bättre .
Tänkte handla en jättefin klänning , men hann inte prova en mindre storlek , så jag lät det bero tills på lördag . (Jag har fortfarande inte förstått att jag gått ner så mycket i vikt) Hittade en fin mössa också , men den satt alldeles tokigt . Haha :)

Och mina älskade skor har kommit in på lager i min storlek nu ! Ska kolla om jag hittar ett par direkt i butik på lördag , så jag får prova de också , annars beställer jag de så fort jag kommer hem . Jag bara ska ha ett par ! Hittade ett par andra skor också , som jag blev lite småförtjust i också .. (De kanske också följer med hem på lördag)

Dags att jobba nu ..

15 minuter

Om femton minuter sitter löningen på kontot , då ska datorn inhandlas . Leverans tid på 1-3 dagar , så jag har den innan helgen :) Underbart !
Borlänge imorgon förmiddag , sedan jobb på eftermiddagen :)


Slut på detta snart ?

22 timmar

Jag bara räknar . Det får mig att ändå får tankarna på något annat , även fast det är det enda jag tänker på . Jag är så röksugen nu , så det finns inte . Jag vill stänga in mig här & stanna här för evigt , men det går inte . Jag måste ut , bort härifrån . Nu ska det bli ändrig på saker & ting . FYFAN SÄGER JAG BARA !

18 timmar nu !!

Huvaligen ! Eftermiddagen var inte den roligaste . Fick ett sjujävla sug för nån timme sen bara . Men jag håller mig i skinnet . Har förbrukat en subtablett . Vilket fick mig att inse att jag verkligen vill ha den där ljusstaken jag kollat på . Efter ett par dagar , så är den min . Efter en vecka , en & en halv kanske , så är det där bordet mitt . Tjoho , vad jag ska spara pengar ! Vad fan ska jag slösa pengar på nu ? Jo , lägenheten & kläder ! Sen ska jag bara spara .

Men , bara för att jag är så duktig , så ska jag unna mig en ny dator . Lönen kommer in på kontot inatt , så jag skickar iväg beställningen redan då , så jag får hoppas att jag har den innan helgen , då blir jag överlycklig ! :D

Ska döda den här sista timmen på jobbet nu bara , sen kommer jag nog vara upptagen resten av kvällen . Kanske skriver lite ikväll sen ;)

Inte riktigt ..

Blev inte riktigt nån kärleks-rulle igår , det blev filmen "Nomad" . Det var inte alls min typ av film , så jag tyckte att den sög . Eller nej , det kanske det inte gjorde , men det var jätteseg & jag tyckte den var för lång . Konstigt upplägga också , för filmen hade tre "höjdpunkter" , alltså krigsscener , & så var det ju en kines-film , vilket jag heller inte är så förtjust i .. Aja , värt ett försök iaf .

Tog min (förhoppningsvis) livs sista cigarett klockan elva igår kväll , så nu har jag varit utan i 12 timmar . Känns rätt bra faktiskt - dock börjar huvuet bli rätt tugnt . Har med mig ett par sugtabletter , ifall det skulle bli kris .
Jag ska verkligen klara det här nu , för min egen skull ! För jävlar vad jag ska spara pengar ! Och belöna mig själv , det ska jag göra ! :)

Har med mig datorn ner hit till jobbet förresten , så jag kan ändra klart den där uppsatsen , & förhoppningsvis mejla in den ikväll . Så jag får det där ur världen ..

Nej , forsätta jobba nu . Och håll tummarna för mig ! Första dagen är värst ...

Kenza

Läste precis hennes blogg , & jag förstår inte hur hon kan vara så rolig ? Varför har inte jag nån humor ?
- Jag antar att jag är i ett sånt stadie just nu i mitt liv , där det mesta känns hopplöst . Därav förgyller de där små detaljerna min tillvaro . Jag är deppig , nere , sjuk för det mesta , trött , har ingen ork till någonting alls . Känns rätt värdelöst .
Allt jag vill nu är att vara klar med skolan (känns rätt hopplöst just nu), få min älskade lägenhet (fem veckor kvar), få snö (massor med snö, inte detta äckelregn!!), få ett heltids jobb (tjäna pengar & kanske till & med spara nån krona till något jag önskat mig) ..
Men som min "mentor" sa .. Jag har för höga krav på mig själv , jag vill så mycket mer än jag kan prestera (för tillfället) . Jag har framtidsplaner (för flera år framåt) Inte en veckoplan , eller kanske månadsplan .. Hm , jag antar att han hade rätt . Mina mål är för långt bort , för att jag ska orka sikta mot de ..

Nej , nog om det nu . Nu ska jag ta en varm dusch , sen lägga mig & kolla på en snyft-rulle & tycka lite synd om mig själv . (A walk to remember eller P.S. I love you är väl perfekta filmer då ? )

Typsnitt

Har setat i flera timmar här nere på jobbet nu & letat typsnitt till min tatuering . Jag börjar närma mig något , men hittar inte det jag tänkt mig i huvudet .  Får väl leta några timmar till . Jättebra sida dock , för där kan man skriva sin egen text , så man ser hur resultatet blir ! Länk här

Blir kvar här till stängning , lite segt ..

Ohoo ..

Varför är jag ingen morgonpigg människa ? Jag hatar att vara så trött !!
Var så nära att stänga av snoozningen nu , så det är inte sant . Nu sitter jag här , med mackan i munnen & börjar jobba om tio minuter . Bråttom !!!

Yaaawn

Gud vad trött jag är ! Blev rätt sent i natt & jag har sovit rätt konstigt också , för Emil tog all plats i sängen :@ Så jag blev typ helt intryckt mot väggen ...

Sett klart filmen nu iaf . Ska borsta tänderna & krypa ner under täcket nu ..
Imorgon väntar min första rökfria dag . (Ska försöka på riktigt nu) Ida & Andreas ska också sluta imorgon , kommer nog bli ganska mycket enklare , när man är flera .. Jag håller tummarna för mig själv :)

Ocean's Eleven

La mig för att kolla på denna film , men var så himla trött , så jag somnade . Pappa kom in & väckte mig sen när maten stod på bordet .. Nu har jag nyss ätit , så jag tänkte fortsätta kolla på den nu . Och sen sova , för att sova till imorgon :)

Vilken jävla kväll !

Haha , åh , herregud ! Vilken kväll ! Jag hade så himla roligt , tråkigt dock att Kim förstörde en del av kvällen , men man kunde ju inte göra annat än skratta ! God mat , gott sällskap , mycket skratt ! Helt underbara människor jag jobbar med ! Efter piren bar det av mot Silver Dollar , men så långt kom vi inte . Kände att det inte var så stor mening att gå in när det var knappa halvtimmen kvar , så jag & Micke gick till Pelles och satte oss i busskuren . Andreas kom dit och joinade . Jag ringde efter skjuts hem , eftersom det var så jävla kallt . Sonny kom & hämtade mig , sen ringde Andreas (Emils storebror) & bad mig fixa skjuts , så vi åkte & hämtade honom först .. Blev lite kalabalik ett tag , sen mötte jag iaf upp Emil & vi åkte hem till mig & sov ..
Han har precis åkt hem nu , så jag sitter här . Tänkte ta upp kameran snart & kolla igenom gårdagens bilder . Haha , vågar jag det ? :P

Hann precis !

Så , nu är jag klar !! Det var på håret .. Ida & hennes mamma plockar upp mig & chefen om fem minuter , så ni får en liten snabbtitt på kvällens utseende :)



(Ursäkta de röda ögonen , men hade inte tid med en bätte bild)

Nu lär jag kila ! Hejdå :)

Två timmar

Hu , nu börjar jag få lite bråttom . Har precis slängt i mig lite mat , ska nu hoppa in i duschen & sedan börja göra mig i ordning . Ska vara nere på jobbet vid fem , så jag får skynda mig lite :) Kanske slänger upp en bild eller två innan jag sticker , annars hörs vi nog inte förrän .. Hm , imorgon :)

Ha en kul kväll alla , för det ska jag ha !

Dagen före besiktning ?

Som de flesta av er redan vet , så jobbar jag som bilreservdelsförsäljare , men ändå slutar jag inte förvånas ! Folk vet långt i förväg när de ska besikta sin bil , även om de fått en ombesiktning , så har de en hel månad på sig att skaffa fram reservdelarna . Varför är alla ute i sista minuten ? Kommer in en , kanske två dagar innan & antar att vi har saker hemma ? Vi kan inte hålla ett lager på alla jävla delar till de 52 bilmärkena vi är försäljare av . Vi har redan nu ett lagervärde på för många miljoner kronor . De andra bilmärkena tar lite längre tid , det hoppas jag att ni förstår ..
Men varför inte ha lite framförhållning ? - Nej , istället blir ni arga på oss att vi inte har saker hemma . Men då kan jag säga att jag blir arg på er , som är ute i sista minuten !!!



+


Lösning !

Har kommit på en lösning med min hatthylla , tjoho ! Men skoskåpet är fortfarande ett problem .. Hm , ska luska vidare lite på det . Men "Malm"-byrån får plats där jag ville ha den . Skrivbordet får plats , den andra byrån får också plats . Det här kommer bli kalas ! :) Jag vill bara flytta nu nu nu ! Att tiden ska gå så himla sakta ?!

Emil vaknade till nyss , gav han toast & hans penicillin , sen började vi välja film. Hittade en , men sen valde han att somna om igen .. Så vi får väl se den när han vaknar , om han vaknar nå mer ikväll . Stackare har väl säkert feber igen , för fryser gör han :/ Stackars ..

Jag ska fortsätta leta möbler & fantisera lite här i min "ensamhet" (även fast jag har en snusande björn bakom mig) . Trevlig fredag allihopa !

Nytt i garderoben

Kunde inte låta bli .. När jag , Yasmine , Alexandra & Fia sprang runt på stan igår , provade jag en sån himla fin klänning , Jag kunde inte sluta tänka på den , så jag köpte den idag ! Tänkte ha på mig den imorgon på julbordet .. :) Inte så fint med lila då kanske , men vafan bryr sig mekaniker om det ? :p



Nu luktar det gott här hemma ! :) Emil kom precis hit , helt slut var han , så han stöp i säng på en gång . Tänkte ta en "power-nap" .. På sisådär två timmar . Haha . Men hans parfym fyller mitt rum , & det älskar jag :)
Medans han sover tänkte jag passa på att tvätta lite (har en maskin i nu) , städa lite (plocka i & ur diskmaskinen har jag redan gjort) , äta nåt (maten står i ugnen) & se en film ..

Var ju upp till Sanna idag (hon som har min lägenhet nu) och tog lite mått. Det visade sig att jag inte alls får plats med den hatthyllan & den bänken jag hade tänkt mig.. Så nu är jag lite besviken . Men nu har jag iallafall måtten , så nu kan jag ge mig ut på jakt efter det som passar ! :D

Äntligen !!

Nu äntligen kommer sista filmen i Millennium-trilogin !
Jag väntar olidligt !!! :D Jag vet att filmerna aldrig är lika bra som böckerna , men jag vill bara se hur de lyckas på vita duken ..

Se trailern här

Tvättdag ..

Hej , hallå i stugan ! :)
Klockan är strax efter elva , en fredag . Vad händer då ? - Jo , inte mycket . Ska åka till jobbet vid ett & göra ett kort eftermiddagspass , äta lite tårta & planera morgondagen .. Ida , min pingla fyller ju år idag ! Hela 28 år ! :D Grattis till dig , & även grattis till hennes tvillingsyster Lina , Isabelle , Marcus & Amandra , som allihopa fyller år idag ! :)

Efter jag jobbat ska jag upp till lägenheten & ta lite mått , så jag vet vad som ska köpas & får plats .. Ta en extra titt , ta lite kort & så .. Så jag slipper få väldens smäll i januari när jag ska flytta in , så kan jag strö ut utgifterna lite , med att köpa allt lite pö om pö .. :)

Sen ska jag hem & tvätta . Emil kommer & sover hos mig ikväll sen . Är ensam hemma , så vi kanske passar på att basta & bada ikväll ? :) Aja , vi får se. .



Saker jag gärna vill ska komma in i lägenheten !
Frågan är ju bara hur långt pengarna räcker .. Ingen som har lust att skäna en liten slant till en fattig behövande ? (A) Haha ..

Muums !

Nu har vi gjort knäck , & fy tusan vad gott det är ! Och så mycket socker .. Grr . Tur att man bara äter det en gång om året ! Men en hel plåt blev det iaf :) Åh , jag vill bara att det ska bli jul ! Man äter så mycket gott under julen .. Ischolkad , knäck , polkagrisstänger och för att inte tala om all julmat .. MUMS ! :D Kan det inte bli julafton nu ? :D


Var hos mamma ett par timmar .. Satt och pratade om allt möjligt . Lägenheten , prylar , bläddrade i kataloger o.s.v. Ritade upp min lägenhet lite snyggt , för att få henne att förstå lite :p

 

Kul att vi börjar få lite mer kontakt , jag & mami :) Det gillar jag !



Koka knäck ..

Det ska jag & mami göra idag :) Gott ska det bli ! :)

Sitter på jobbet , slutar senare ändå idag , eftersom Micke är hemma idag också .. Så jag slutar sex .
Och Emil gubben har klippt sig idag , han blev så himla fin ! Nu syns det verkligen att han gått ner ännu mer i vikt , blir så himla glad för hans skull !

Och julklappar måste jag börja köpa snart också .. Vill bara ha min förbannade lön någongång !!!

Luncha med Simone idag & fixa lite saker . BARA HON SLÅR PÅ TELEFONEN ?????

Nytt utseende

Fixade in en lite finare header till bloggen . Nu ska bara lite mer fixas ..

Lång dag idag .. Åkte hem från Emil rätt tidigt , sen umgick jag med Fia , Alexandra & Yasmine ett par timmar . Åkte runt , busade lite & så :) Sen hem till Simone för lite pep-talk . Vi håller på & ordnar upp våra liv rätt bra nu .. Känns skönt .

Nu ska jag krypa ner i sängen . Bu för att sova själv säger jag bara ..

Projektarbete

Ligger nu hemma i Emils säng & pluggar projektarbete . Har gjort en fin liten "tanke-karta" jag ska utgå ifrån :) Inte så vacker kanske , men den får duga :)
Har ju gjort en ny blogg , just för detta arbete , men den adressen får inte ni ;)


Hos Emil

Sitter hemma hos Emil nu , åkte hit direkt efter jobbet . Har kollat på en gammal Wallander film nu på kvällningen , eftersom Emil såg den nya Wallander på dagen medans jag var på jobbet ..

Snart Andra Avenyn , sen sova :)

Skapligt förbannad ..

Nu är jag riktigt pissed off !! Jag har blivit totallurad av en förbannad jävla försäljare !! Ursäkta språket , men såhär får det inte gå till ! Ringde nyss till Tele2 för att flytta mitt nummer till ett annat abbonemang , men det går inte , säger han då ?! Tur att jag fick den där försäljarens telefonnummer , för när jag slutar ska jag fanimej ringa & skälla på henne . Tänker för fan inte stå & betala dubbla abbonemang . GLÖM DET !
ÅH VAD ARG JAG BLIR !!!

KÄR

Jag är verkligen kär !! Jag håller på att bli tokig ..
Jag är helt såld ! Finns inget finare .. Men tyvärr är inte denna kärlek besvarad .

FÖR DE ÄR SLUT I MIN STORLEK ! :'(


Så söt ..

Golf ettan slutas nu att tillverkas . Synd , men kanske ett måste ? Men innan det ska det komma ut en sista modell av bilen , kallad Citi MK1 . Undra hur den varianten ser ut :)
Första golf ettan kom 1978 , vilket idag gör den skattebefriad . Jag skulle själv kunna tänka mig att köpa en sådan . Bensinsnål , skattebefriad & besiktning vartannat år .. :)

Läs artikeln här !

Wey

God morgon ! Micke väckte mig kvart i sju & bad mig ta hans heldag . Så vaken är jag , ska strax bege mig ner till jobbet , för att vara kvar där till sex . Jobbigt deprimerande att jobba sista skiftet , då det känns som natt när man kommer ut därifrån .. :(

Nog om det ,  frukost nu ! :)

Rock n roll !



Jag & Katta i helgen

Blääää

Sitter på jobbet & har hur tråkigt som helst . Inte händer det mycket på det här bygget inte . Nejdå .. Jag har läst Aftonbladet säkert tio gånger de senaste två timmarna . Hittat massa intressant att blogga om , men känner bara att jag inte orkar . Haha .

Blev inge kvällsmys med Emil , så jag åker hem istället . Kanske ska passa på & tvätta lite . Eller ut & göra något vettigt kanske ..?

Och kom på en sak till ! Det är fan dags att börja köpa julklappar snart . Hu ! Men vad är årets julklapp då ? Vet redan vad jag ska köpa till Emil , men det är ju lite enklare att köpa till kärleken , än en familjemedlem ? Vad ska ni köpa till era föräldrar ? Mor- och farföräldrar ? Syskon ?
Jag har bara en äldre syster på 25 år . Hur ska jag komma på nåt bra till henne ? Ge mig tips ! Någon ? :)

Ändrade planer

Blev inga bilder igår , sorry . De kommer upp idag istället ..
Emil blev så himla kramsjuk igår , så jag åkte dit & kramades lite :)

Var hos tandläkaren nu på morgonen som sagt , det gick bra . Men fan vad ont det gör . Som jag & Emil pratade om igår , att munnen är nog fan det jobbigaste stället att ha ont på , eftersom man använder munnen jämt , äta, prata o.s.v. Fydå ..

Sitter på jobbet nu , jobbar till sex , så fram tills dess händer det nog inte så himla mycket ..

Btw , studentkryssningen är betald nu , så i april åker vi ! Woho ! :D


Vilket jävla röj

Igår var det fest så det stod härliga till ! Förfest hemma hos Katta & Magnus med ett jävla drag . Grannen hade fest också & en del av medlemmarna där kikade över en stund :)
Sen bar det av till Solo . Mycket , mycket folk ! Basic Element stod på scen & gav en , tyvärr kort , men jävla bra show ! Efter krogen gick vi till Pelles , köpte en toast , & satte mig sedan i taxin till Smedjebacken . Emil hade legat vaken & väntat på mig :) Och full blev jag , det slog till rätt rejält när jag la mig ner . Men idag mår jag bra ! :) Jag & Emil klev inte ur sängen förrän halv tre idag , så det blev ett låååångt morgonmys !

Ska till tandläkaren imorgon bitti . Kommer väl skrapa lite tandsten & så .. Sista besöket som är gratis . Huvaligen . Hur ska jag ha råd att gå till tandläkaren sen ? Fy då ..

Lägger upp bilderna från igår lite senare , för nu är Sonny & Yasmine på ingång hit :)

Tss

Fjäsk ? Hoppas det iaf . Men jag vet iaf att det måste ta slut snart . För såhär får du inte hålla på .

Har precis knäppt den första kalla , ska snart bege mig hem till Katta , för att sedan dra vidare till Solo . Ska bli grymt kul ikväll !! Kanske jag hittar någon som vill linda mig runt sitt lillfingert också ? ;)

Smygtitt på kvällens look ;)

(Btw , fick sånt kli när jag fixade håret , så jag klippte lite lugg :)


Morsning

Sitter på jobbet nu .. Det var riktigt tugnt att gå upp i morse . Emil vaknade halv fem i morse & var brännhet . 40,3 i feber . Han fick två tabletter , men de hjälpte inte alls . Jag blötte handdkar & la på pannan & på de ställena nära de ytliga blodkärlen . Det hjälpte inte heller . Jag gick ut & kylde ner kudde & täcken , men inte det heller gav nån effekt .. Det slutade med att jag fick lägga honom i badet & kyla ner honom med normaltempererat vatten . Då började febern sakta men säkert sjunka . När han la sig igen , kunde han äntligen somna & jag likaså .
Så trött är jag . Fruktansvärt . Ska tillbaka till Smedjebacken efter jobbet & sova en timme ..

Få se om jag orkar med fest ikväll , men jag skulle nog tro det . Carina & S-Å blir hemma & tar hand om Emil . Synd att han inte kunde följa med , men han måste verkligen bli frisk nu ! Om han inte blir det snart är det dags att börja bli riktigt orolig ..

Basic Element kommer till Solo . Hur mycket ös kommer inte det bli ? :D


Blev ingen film ..

Emil åkte på 40,5 graders feber , så det blev ingen film .. Får ta det sen när han blir frisk . Tänkte ju ge det till honom i namnsdagspresent , eftersom han har namnsdag imorgon :) Får bli en försenad sådan isf ..

Har precis kollat på film här med familjen . Kollade på Bond - Die another day . Länge sedan jag såg den ..

Nu är Emil helt knäckt över att han missade Idol , så vi lär väl se det nu på tv4 play .. Suck .

Jobb imorgon , så läggdags tidigt idag .

Natti !

Fredag !

Jippie ! Idag är det fredag , men det innebär inte veckans sista arbetsdag för mig inte , nej , icke . Har inte haft en sån dag på nästan 2 år . (Några undantag)

Jobbar idag . Började halv sju . Och fyfan vad hemskt det var att höra klockan ringa 05.45 . Hu , så tidigt har jag inte varit upp på evigheter ! Men skönt .. Nu är jag i full gång ! :)
Funderar på att skjuta på lunchen , så jag slutar halv tre idag , vore skönt , så jag hinner hem & duscha & varva ner lite , innan jag & Emil beger oss till Borlänge för att se på bio ! Får se om han ska vara chaufför ikväll , eller om vi tar en myskväll hemma med lite film & mys .. Ska se om vi orkar ta ett bad & kanske till & med basta :) Har lovat honom lite fotmassage också , så då ska han väl få det också . Sötnöten :)

Ser fram emot filmen , men vet inte om jag ska bli rädd , eller skeptisk .. Nån som ska se den ikväll ? Kom på att nog ingen kan ha sett den (förutom de som sett smygpremiären) eftersom den har biopremiär idag :p


Sant , så sant ..

Nej , precis . Hände ingenting idag . Så himla skönt . Sov mellan två & sex idag på eftermiddagen . Jag var verkligen helt död , så det var verkligen välbehövt .. Hoppas verkligen att jag kan somna nu ikväll . Ska strax krypa ner under täcket , så jag lär väl få svar på det rättså snart ..

Imorgon är det fredag , & jag ljög rätt hårt om att det inte skulle bli nå jobb förrän på lördag . Blir heldag imorgon 6.30-15.30 . Sen är det bara att snabba sig hem , för sen ska jag & Emil åka till Borlänge , för att gå på biopremiären av 2012 ! Någon som har sett den ? :)

På plats

Så , nu sitter den där . Skönt . Slipper jag oroa mig , för tre år framöver ! Gött .

Idag , torsdag .. Händer nog ingenting skulle jag tro ! Nice :D

Datorn såld !

Yes ! Nu har jag äntligen fått iväg min gamla skitdator . En idiot som betalade ett jävla överpris dessutom , men inte mig emot :) Skönt att få iväg den iaf . Såå .. Nu har jag bara två datorer kvar . Ska köpa en ny nu när min lön kommer . Ska bli så skönt !

Har mensvärk till tusen nu också , det suger kuk vill jag lova ! Vill bara sjunka under jorden & dö nu typ .. Buhu !
Men imorgon bär det av till sjukan & sätta i en ny p-stav ! Ska bli så skönt ! Slippa de där jävla pillrena ..

Nu ska jag bara slappa . Inge jobb alls förrän på lördag !

Och förresten ! Jobbet har julbord den 21:a november . Jävligt tidigt , men det fanns inga andra tider .. Och typ alla verkstäder ska med i år ! Det ska bli så himla roligt !! :D

Varför ?

Varför kan inte alla nätter vara som i natt ?
Det var ju helt underbart ! 
Jag mådde bra . Jag var glad . Jag var lycklig .

Vad är det för fel med att vara det ?!


Äntligen !

Vart i Borlänge nu på eftermiddagen . Var in & fixade mina naglar nu , äntligen ! För fy fan vad långa de blev där på slutet . Blev helt trött på att skriva sms & sitta vid datorn .. Men nu är jag människa igen :) Fina ny-manikyrerade naglar ! :) Gillas !

Fest vankas i helgen också , låter finfint ! Hoppas verkligen att det släpper mer i öron & näsa , annars vette tusan om jag orkar .. Men vafan Wictoria , här kan inte livet bara gå vidare ! :) Nu kör vi . Woop woop :D Haha ..

Lite nostalgi-musik bjuder jag på idag också :














Underbart med lite gammalt , inte sant ? :)

Maaaat

Jag har strax lunch ,  ska trycka i mig lite smaskens :)
Är trött idag , undra vad det kan bero på ? :O

Idag blir det en tripp till Borlänge med mina sötnosar , ska bli trevligt :)

Det kliar

Det kliar så jäkla mycket i fingrarna nu ! Hu vad det är hemskt ! Jag vill flytta nu nu nu !!
Ni kan få ett litet smakprov på vad som ska in i lägenheten när jag flyttar ;
(Kan meddela att endast sängen & matgruppen ska med från förra lägenheten)




Den här fina hatthyllan ..



Och den här bänken kommer att finnas i lägenheten efter att jag flyttat in .
Jag blev helt kär vid första ögonkastet ! Helt magiskt !

Trök

Ja , inte händer det mycket i mitt lilla liv just nu . Jag sitter på jobbet nu , ska jobba imorgon & på onsdag med . Tråkigt den här årstiden , men vad gör man inte ?

Projektarbetet är i rullning nu iaf , det känns skönt . Ska prata lite med Edgren om design & Henrik om att försöka få PK på fötter att göra nånting ..

Trött är jag också . Helt slut . Och min röst skär sig hela tiden . Det är fan drygt och prata . Jag vill bara vara tyst .

Off and away

God morgon ! Uppe med tuppen , även fast jag inte alls vill .
Halsen värker , men pengarna lockar mer .

Iväg till jobbet nu då ! Ciao !

Ååååh , jag vill flytta nu !!

Nu , på studs !
Har hittat så mycket fint jag vill ha till lägenheten .. Har lite pengar undanstoppade också , så jag vet att jag kan köpa massa fint .. Men jag vill liksom in först , så jag ser att det passar , & vad som behövs & så ..

Åååååååååååh

God morgon !

Nu mår jag iaf lite bätte . Skönt det . Men ont har jag fortfarande .. Tyvärr .
Ska försöka klara mig igenom hela dagen på jobbet imorgon iaf . Fan . Jag måste ..

Gjorde en liten inköpslista till Ikea igår över lite prylar jag ska köpa till lägenheten . Problemet är bara soffan nu . Vad ska man ha för modell , färg ? Är den skön ? Passar den ? Ja , det är ett senare bekymmer ..

Fars dag idag , så grattis igen pappigull !

Ska försöka göra lite på mitt projekt arbete nu , sen blir det nog att bara slappa resten av dagen :)

Inte det heller ..

Jag orkar snart inge mer .. Det här tar på krafterna REJÄLT ! Jag blir bara sjukare & sjukare känns det som . Och fattigare på köpet av alla dessa mediciner . Jag får bara mer & mer ont i halsen , huvudet är så tugnt så jag har ont i nacken & klarar knappt av att hålla det uppe . Jag sover & sover .. Hela tiden . Finns liksom ingen mening att vara vaken ..

Åkte ner till jobbet idag , tänkte att jag bara måste .. Kommer dit & så berättar Johan att pallen med grejerna inte kom i morse , så vi skulle inte kunna sälja någonting .. Efter en & en halv timme gav jag upp & åkte hem & fortsatte sova .. Vaknade till en stund på eftermiddagen , sen somnade jag igen . Vaknade nu & det vankas mat .. För man lär väl äta nåt ?

Sen kommer jag väl fortsätta sova antar jag . Får se om Emil kommer förbi en stund sen & ger mig lite livsgnista , annars hörs vi nog inte förrän imorgon ..

Doktorn på måndag igen om det inte blir bättre . (Drömde förresten att jag hade en tumör i hjärnan. Jävligt skoj , inte sant ?)

Jag med

Kanske ska prova öl-metoden jag med ? Är alkohol en bra medicin mot detta ? Hm , det tror inte jag . Men vissa andra tror ju iaf ..
Imorgon ska jag vara "a supportive work colleauge" . Det låter bra ! Med lite öl & tvspel .. Det blir nog tider det :)

Väntar på att Jeppe ska komma & hämta mig & Emil , så jag får hem & duscha , känner mig som en smörklick just nu . Fy och blä .. Sen kanske hem till Sonny & Yasmine & spela lite tv-spel , annars kanske jag tar mig ett bad ? Annars kanske jag bara somnar .. Som vanligt ...

Fredag

Och på något vis så hatar jag helgerna . Tycker inte om de alls . Och det ligger något i grund & botten som gör att jag känner så .. Kan man inte spola fram tiden , så jag slipper känna så här ?

Buu

Halsen blir bara värre . Ont gör det . Nå så fruktansvärt ..
Emil är på sitt andra doktorsbesök idag . Tidigare var han i Falun & tog bort gipset på handen , nu är han här i Smedjebacken & pratar om halsmandlarna , om han ska ta bort de eller inte , för nu har han halsfluss igen .. Fyfan , tycker så synd om honom som aldrig kan bli bra ..

Och jag är så trött så jag vill bara sova hela tiden .. Micke ringde från jobbet & ville att jag skulle jobba . Inte ens det orkar jag . Då är det riktigt illa kan jag lova .. Men försöker kurera mig , så jag kan gå dit imorgon iallafall . Kan inte förlora för mycket pengar .. :(

Här är jag & Emil igår kväll .
Hur tråkigt har man inte när man är hemma & är sjuk ? :P


Aldrig hört talas om ..

Jaha , tydligen så har jag bakvänd öroninflammation ? Alltså vätska på andra sidan trumhinnan ? På nåt konstigt vänster .. Så jag fick nu ett skitdyrt nässpray att behandla detta med .. Får se om allt går över nu då ? Locken för öronen kanske släpper & jävlar vad jag kommer höra mycket då när jag får tillbaka örseln igen :)

Ligger hemma hos Emil och mår piss . Huvudet känns som en vattenballong & halsen känns som om jag har en sån där nackstödskudde på mig , ni vet ? Usch och fy .. Jag & Emil hostar i kapp här , inte så värst kul ..

Nej , en film nu , sen sova mer ....

Even worse

Nu är jag sämre än någonsin . Nu gör halsen så ont så jag knappt kan svälja längre ! Alltså , jag orkar inte vara sjuk . Och jag förstår Emils frustration när han hostar tills han spyr , för nu gör jag likadant . JAG ORKAR INTE ! Har tid hos doktorn i eftermiddag , hoppas de säger nåt vettigt då , istället för att "det är ett virus, vi kan inte göra något" . Bullshit .

Och Henrik Pontén kan ta sig nånstans . Nog för att jag kanske inte ska hänga upp allt på honom , men han får ta smällen , när det är han som hänger ut sig själv . Jag blir så sur ...

Smedjebacken

Sitter i Smedjebacken nu .. Emil ligger & sover . Ska väcka honom lagom till Andra Avenyn börjar :)
Jobbat idag , för övrigt blir min förkyldning inte alls bättre . Det är nog nåt virus jag & Emil har som vi bara bollar mellan varandra , bara att han blir hundra gånger värre än mig . Får ta mig i kragen & ringa doktorn imorgon ..

Risgrynsgröt till kvällsmat , hur länge sedan var inte det då ? Förra jul skulle jag tippa på .. MUMS !

Snart så ..

Sitter på jobbet , (som vanligt) slutar snart .. Har fått en timme extra idag , eftersom jag inte tog nån lunch , för vi beställde hit mat istället :) Pizzabagaren hade aldrig någonsin på sina 7 år inom branschen fått en sådan beställning som idag , haha . Och jag kan nog hålla med om att det var lite konstigt :)

Hem & pyssla lite mer med projektarbetet , sen hem till Emil & sova där i natt , stackars liten har gått & blivit sjuk igen . Nu är det jag som kommer bli riktigt förbannad på sjukan , om han inte får ta bort halsmandlarna . Nu är det sjunde gången på nio månader . Så här ska det inte vara ! :@

Puss & hej , leverpastej

20.15

Gick och la mig redan kvart över åtta igår kväll , så jävla skönt .. Men vaknade ett par gånger under natten & kände mig jättepigg . Somnade dock om igen , som tur var .. Så jag har alltså sovit elva timmar den här natten . Sjukt , men så jävla välbehövt !

Nu kilar jag ner till jobbet , blir kvar där till fem idag :)

Halloween

Ja jäklar vilken kväll det blev igår . Kvällen & natten blev rätt lång . Efter många om & men hamnade vi på efterfest hemma hos Linus , jag var skittrött & höll på att somna i soffan flera gånger ..
Drog med mig Emil hem & vi var i Smedjebacken strax innan fem .. Men i båda somnade inte förrän klockan var närmare åtta ..

Klev upp vid två idag . Shit , jag sover verkligen som en stock i Emils säng . Jag älskar den !
Varit hemma hos Simone en stund idag & tjålat lite skit . Daniella låg i soffan & var riktigt bakis . Tummen upp för den ! Haha ..

Hemma nu , snart sova . Är helt död . Orkar inte vara vaken då tankarna vandrar iväg med mig ..

Ändrade planer

Kvällen blev inte riktigt som tänkt , men det gick bra ändå .

Jag & Emil ska strax bege oss till Smedjebacken för att sova . Älskar hans underbara säng . Jag skulle seriös kunna bo i den ! Myyys .

Nej , dags att kila .

RSS 2.0