Jag vet att jag inte är bäst

Men jag är iallafall bra . Jag ska försöka lyckas med mitt liv , jag ska verkligen göra något med det .
Har verkligen varit inne i denna jävla depression för länge nu . Jag är snart en fjäril som ska ur sin kokong . Så är det bara . Jag ska verkligen fixa "skolan" , hur mycket kurser jag än ska läsa , hur mycket skit jag än ska få ta & få bära på , så ska jag fixa det här . Högskolan ? Kommer jag verkligen orka ? Nej , ta dig i kragen nu Wictoria , det här ska gå !
Har verkligen insett nu att jag inte kan stå & stampa på samma punkt hela tiden . Jag orkar inte ångra det som en gång hänt . Det går inte att få det ogjort ? Vad mer kan man göra åt saken ?
På ett eller annat sätt ska jag fixa det här . Inte nog med att jag har problem med magen , ryggen & knäna . Utan ekonomin ska dras i skiten . Hatar denna jävla börskris ! Åt helvete med den också !

Tack Emil , så hemskt mycket för att du fått mina gråa dagar att bli ljusa igen . Du är guld <3
Även tack till Simone , Yasmine , Karin & Alexandra , för att ni betyder <3
Mamma , Pappa & Syster Matilda , ni vet att jag älskar er !

Tänker avsluta & krypa ner i min säng , med magvärk (som vanligt) ...


:)

Födelsedagen var helt underbar ! Helgen ännu bättre . Lägenheten var full i folk , så himla kul ! Singstar & lekar , ölspel & det ena & det andra . Dansade hela kvällen på krogen , systeryster var med också , kul som fasen !

Tack ALLA
som förgyllde min 18-års fest & gjorde den till den bästa kvällen på länge !



Unibet.com

Om mindre än 2 timmar ..

Då är jag 18 ! Fatta vad underbart !!
Ska snart gå & lägga mig , så jag får vakna upp som 18 . Helt underbart !
Emil sötnosen ska ge mig frukost på sängen imorgon & så ska vi mysa lite innan han ska pysa till skolan , & jag ska upp på banken & uträtta massvis med ärenden . Känns som om jag lär skriva upp en lapp snart , med allt jag ska göra .

Jag ska:
1. In på banken & beställa en dosa .
2. Ska in på Försäkringskassan & lämna in massa papper .
3. In på Åhléns & köpa nya leggins , eftersom mina jag köpte NYA är helt spårlöst borta ?
4. Betala räkningar & sätta in pengar på massa olika konton ..
5. Köpa cigaretter åt Emil :)
6. Köpa ett 6-pack folköl till kvällen . Fan vad mys ! :)

Det är säkert sjuttioelva miljoner mer saker jag kommer på när jag är på stan imorgon ..
Men god natt så länge ! Imorgon är jag myndig & en helt ny människa :D

Grattis till mig :D

Isabella ..

Jahapp .. Ännu en till som fyller 18 . Jo , just hon . Isabella Löwengrip . Blondinbella . Hon fyller 18 idag . Så , ja , grattis till henne . Men snart är det min tur ! Om två dagar så är det min födelsedag :) Då blir JAG 18 ÅR ! :D

Just nu sitter jag bara hemma . Vaktmästaren väckte mig strax efter tio .. Böö , så nu är jag väl vaken , väntar på Emil som ska komma hem & äta lunch ..
Mycket samtal att ringa idag , massa å göra , massa å planera . Det är fan drygt å bli myndig , nu måste man fixa allt själv . Med försäkringar , med banken , med alla räkningar , & massa jävla telefonförsäljare börjar redan ringa . Ska fan ringa det där NYX , eller vad det nu hette , som spärrar alla telefonförsäljare att ringa till mig . Vore så jävla skönt  !

At work

Sitter på jobbet med Micke nu .. Ida gick just ..
Eftersom jag fyller år på torsdag , har jag bett om ledigt på lördag . Så nu idag fick jag reda på att jag är ledig lördagen efter det också , det är ju allahelgona då .. Det kommer bli sämre med pengar , men va fan . Man fyller bara 18 en gång i livet :)

Nog om det . 2 ½ timme kvar . Emil ligger hemma hos mig och sover .. Lyckost !
Mys hemma hos honom ikväll , ska bli skönt att komma iväg en sväng :)

Karin , Yasmine , Alexandra & Emil <3

Ljuvligt

Scorpions - Wind of Change


Mötet

Nu har jag iallafall pratat med Mia .. Verkar som om allt kommer ordna sig iallafall ..
Matte B börjar jag läsa redan på onsdag & jag ska fortsätta gå på svenskan på måndagar tills vi fått besked från Komvux .
Sen ska jag väl ta upp Engelskan också , eller tja , börja på B kursen ..
Mycket jobb som måste göras nu , så vi får se hur allt blir . Ska ha möte med Mia igen på måndag . Men jag är iaf glad över att jag får ta studenten med klassen , även fast jag inte läser med dem :) Skoj !

Nu ska jag strax kila iväg med pappa & äta lunch . Sen blir det mys hemma med Emil ikväll . Ska bli skönt att ta det lugnt den här helgen . För jag farar nästa helg . Då kommer jag inte sitta still en minut , om jag känner mig själv rätt :)
JAG VILL BLI 18 NU !!! Men , som sagt , det är idag 6 .. SEX , dagar kvar !!

Empty

Just nu .. Allt är bara så drygt . Så jävla jobbigt . Hur fan ska jag göra ? Jag vet inte ens själv vad jag vill .
Skolan .. Just nu .. Det problemet . Komvux ? Fp ? Folkhögskola ? Vanlig högskola ? Jag vet inte ..
Jag vill kunna skriva , det är det jag är bra på , det är nog det enda som inte förstör min kropp . Men är det det jag verkligen vill göra ? - Jag har ingen aning . Tyvärr .
Varför ska det vara så svårt att kunna bestämma sig , vad man vill göra i livet eller inte .. Jag vill bli lackerare , men hur i helvete ska min kropp orka med det ? Ryggen är helt paj , knäna är ju helt förstörda redan , så jag har inte så mycket val . Journalist vill jag heller inte bli , inte nåt jävla pucko som ska upp mitt i natten & ut & anteckna om vad som hänt vid en olycka . Nej . - Då ska jag skriva om något jag tycker om . Tyvärr tar en bok sån lång tid att skriva , så det får bli krönikor eller något liknande istället isf .

Fan , jag vet verkligen inte . Hur ? Hjälp ..
Får se vad SYV:en säger imorgon , så får vi se hur jag gör .. Om jag flyttar .. Om jag slutar skolan .. Om jag ger upp helt ..?

Yasmine , Karin , Alexandra & Emil , tack för att ni finns <3


Följ min blogg med bloggkoll

Ett till klipp ..

Här är ett till klipp man också kan kolla på miljontals gånger . Jag gråter lika mycket varje gång ! Ta en titt ...


Det lär vara nå fel ..

Fy fan vad jag mår dåligt . Jag har ingen aning om varför . Känns bara som om hela min kropp är bortdomnad . Som om jag är en levande död ? Går inte att förklara känslan .. :/ Det gör mig fan skraj ..

NIO JÄVLA DAGAR kvar tills jag är 18 . Jag lär stå ut . Jag måste på praktiken , men jag kan inte :/ Jag vill inte , orkar inte . Hellre går jag till skolan . Fan ! Ska göra mitt svenska arbete nu idag också , se om jag hinner bli klar med det .. Men vi har ju som sagt ett antal veckor på oss ..

Emil var lite sur i morse , eftersom jag stängt av alla väckarklockor .. Sorry ! :( Var inte meningen .. Söt <3

Lär plugga lite teori också , så jag inte kuggar på provet ;D



Yey !

Kan bara upplysa er alla om att både halkbanan , teorin & uppkörningen är bokad :D WEEEEEEEEEEY !!!

Sur

Kul att man går upp skit tidigt en måndag morgon för att gå till skolan & när man kommer dit , så får vi reda på att vi inte har någon lektion . Syyyyr jag blir ! Menmen , sitter iaf hemma nu . Emil & Jocke ligger fortfarande & sover .. Eftersom de har planerad sovmorgon . Lyckostar ! Jag är iaf uppe , & ska försöka få en massa nödvändigheter uträttade idag , så , god morgon Sverige !! :)

.



Jag är kär !



Paul Potts !

Kan verkligen kolla på det här klippet hundra gånger till .
Jag bara älskar det här ! Jag börjar fan grina .. :(


1:a oktober

Äntligen oktober , & jag väntar bara på att dessa eviga tre veckor ska gå , fan . Jag vill bara bli 18 nu , nu , NU !!!

Har gjort halva praktiken nu också , skönt det iaf . Har två praktikanter till där nu , ååh , så drygt . De stimmar hela tiden ..
Emil är söt som vanligt :) Har vart med honom varje dag sen han kom hem från Grekland , hihi :)

Men det suger att börsen håller på att gå åt helvete . Vi kommer få ett helvete . Jag sitter redan i skiten . Mina fonder har redan minskat flera tusen i värde , & det tar knäcken på mig . Fan , vad lack jag blir ! :(

6 körlektioner till inbokade nu , så nu jäävlar ska jag ta körkortet ! :) Bara frågan vad fasen man ska köpa för bil .. Blir nog en Golf 3a , eller en Audi 100 , men vet inte än . Vill ju ha en bensinsnål bil , men ändå inget ruttet gammalt skräp , som bara går sönder .. Och typ hundra tusen har jag inte , för att köpa loss pappas bil :( Drygt ...........
Men en Lupo vill jag också ha , men så jäkla dyra :(

   

Vilken ? :)

RSS 2.0