Mellandagar ..

Oj , vilken helg ! Juldagen var det party till tusen ! Hade hur kul som helst ! Tack alla !
Jobbade i lördags , sedan drog jag & Yasmine till Borlänge för att köpa den där klänningen jag ville ha . Den var självklart slut i min storlek . Och det fanns bara en enda klänning kvar . Ingen idé . Men jag hittade iaf en annan klänning , som tur var :) På kvällen blev det lite fest igen :) Hehe ..

Igår kom Albin hit , han fyllde även 18 år igår , så jag får väl säga grattis igen :)
Han kommer väl bo här i två veckor skulle jag tippa på .. Men det ska nog bli skoj !

Förresten , i julklapp fick jag av Emil en helkväll med bubbelbad , bastu och sånt . Så den kvällen tog vi igår .. Först gick vi till Akropolis & åt , fläskfilé på planka , MUMS ! Sen inväntade vi Albin , så han kunde komma in i lägenheten .. Efter det så åkte vi direkt till Smedjebacken & hoppade i bubblet . Så himla skönt , så himla mysigt ! Bastade en stund , somnade i solariumet en stund ( :p ) Tack så hemskt mycket för den julklappen Emil , så himla välbehövd . Så skönt att få en stund för bara oss . Jag älskar dig <3

Nej , idag är en ny dag . Nya krafter , dock är jag jävligt slö ..
Syster & Danne kommer nog hit ikväll & sjunger lite SingStar med oss . Det ska bli trevligt !

Dagens låt : Agnes - Release me




Alltomlinser.se

Julafton

Hektiska dagar , fulla av jobb , julklappshandling & massa annat . Nu är dagen här , julafton . God jul alla !

Väckte Emil med frukost på sägen i morse . Han fick ett paket då också :) Hihi ..
Är nu hemma hos pappa , har precis ätit .. Ska snart åka vidare till Emils bror & fortsätta fira jul där . Kvällen spenderas nog där & senare hem för att se Armageddon ikväll :)

Ha en bra julafton alla !

Extra pengar

Micke ringde halv tio i morse & väckte mig . Johans son har blivit sjuk , så jag fick komma ner & jobba heldag idag istället :) Plus mina tre timmar igår . Skönt med lite extra pengar :)

Har redan börjat packa . Har redan 6 intresserade på lägenheten . Så jag kan bara hoppas på att jag blir av med den till nyår , det vore så himla skönt ! Och billigt framför allt !

Ikväll blir det mys hemma med Emil , packa lite & så . Jobba igen imorgon , sen till Blge , handla de sista julklapparna , sen mat hos Emils mormor :)

Blir nog en helskön helg ! Snart jul  också ... Pirr i magen .......

Skogen

Sitter nu ute i skogen(?) hos Emils föräldrar . Tycker det är så synd att de ska flytta härifrån , det som är så mysigt här ! :)
Men Smedjebacken blir nog bra ..

Jag själv, ska säga upp lägenheten imorgon . Så är det någon som är intresserad , håll utkik på Ludvika Hems hemsida de närmaste dagarna , för den kommer väl upp där på en gång . Och tillträde snarast .
Lär spara pengar , så jag flyttar väl antagligen med Emil & hans familj till Smedjebacken .. Eftersom jag nu ändå går i skolan där .
Så jag får lägga undan pengar , betala av körkortet . Och inte känna att jag bara har utgifter vareviga månad . Vill ju kunna unna mig någonting . Sen utlandsresan i april , lär jag ju också kunna betala på något vis ?

Emil & Sonny kilar ju iväg på studentkryssningen i april också , så vi får se . Men nästa år är det min & Yasmines tur iaf ! :D

4 dagar kvar i skolan nu , sen jullov ! Fasiken vad skönt ! Fast iofs , jag har ju haft "lov" , i typ två månader , så det blir väl ingen skillnad .. :)

Dags för mat nu ! Men först .. Dagens låt :

Jamba - Howie Heart

(Bara för att han är så himla söt !)



Dagens låt

Den här låten har gått varm nu i natt :) Så mysig , så här i juletider :)

Lyssna & njut ! :)

Savage Garden - Last Christmas


Dagens låt

Volbeat - Still Counting


Grattis !

Var ut på China Town igår & åt med Yasmine , Sonny & Emil . Sonny & Yasmine firade 3-års dag igår :)
Mycket mys , mycket skratt & underbart god mat ! :)

Idag har jag bara jobbat , sen åkte jag & Emil upp till mamma & blev bjudna på mat . Nu ska kvällen spenderas hemma med plugg i stora lass . Orkar fan inget annat när vädret är som det är , & plånboken dammar ..

Dagens låt :

Britney Spears - Shattered Glass


Forever ..

I love you , I really do .
It was ment to be , it is ment to be.
Forever and always .

I will guide you through life , I will hold your hand until you let go .
I want to be with you , day after day . It's only you , I see in my dreams .
Without you , I can't sleep . I can't live . I can't think .
You make me whole . You're my other part .
Please , stay , make me complete .


RSS 2.0