Valborg

God dag gott folk!
Vädret i morse när vi vaknade såg inte så lockande ut. Det kom även ett & ett annat regnstänk, men nu börjar det spricka upp som tur är! Vi ska snart åka till Ica & handla kött inför grillningen ikväll, sen ta en mysvända på stan. Kring 16-17 när Markus & Emelie kommer bär det av till Förrådet för att börja grilla! Hoppas vädret håller i sig, för regnet kommer annars förstöra denna valborg!

Myste igår kväll med tacos & film i soffan, jag & Yasmine delade sedan på en flaska rosé så vi somnade gott sen. Eller tja, vi låg vakna & pratade till klockan var över tre! Haha! Men så blir det  när man har mycket att ta igen!

Pirr i magen

Det känns konstigt på något vis, trots att Yasmine är en av mina bästa vänner så är jag helt uppspelt att hon är på väg! Det känns helt annorlunda nu när de ska komma hit, till min fristad här i Sundsvall & bo hos mig i helgen. Det är inte riktigt samma grej när jag åker till Ludvika, för då känns ju allt "som vanligt"..
De har kommit typ halvvägs & antar att de inte är uppe förrän kring åtta. Excited!

Hänger på förrådet nu & planerar morgondagen. SÅS anordnar ju som sagt lite festligheter här imorgon så vi hoppas på fint väder, så då kommer nog kvällen bli allt annat än misslyckad! Får låna Saras mobila internet över helgen tills jag får mitt inkopplat. Underbart! Jag blir iallafall kontaktbar! :) Haha!

God morgon fredag!

Woho, det är fredag idag! Blev väckt av att telefonen ringde & tur är det, annars hade det inte blivit så bra. Ska ta & äta lite frukost nu & sen kolla på Cate & Williams bröllop på fyran. Ingen kan väl missa det? Tycker det är så fint med bröllop!
Sedan är det bara att invänta vännerna från Dalarna! Åh, det ska bli så jävla roligt!!!!!! :D

Imorgon kommer de!

Oh, I'm so excited! Äntligen ska det bli av, för imorgon kommer Sonny, Yasmine, Markus & Emelie hit till Sundsvall! Eftersom de kommer på eftermiddagen så blir det nog bara tacos & mys här hemma imorgon kväll. På lördag är det väl preliminärt bokat Birsta, lunch på stan & sedan grillning & fest på Förrådet. Känner på mig att det kommer bli en kick-ass helg om vädret så tillåter!

Läggdags för mig, jag är dyngtrött!

Förvanlingen

Som ni kanske förstår så tog mitt hår ganska mycket stryk av avfärgningarna & blonderingarna, så jag köpte mig en frisörsax & klippte av en del av burret på förmiddagen idag. Nu kan jag iallafall dra en kam genom håret. Ska beställa tid för klippning när håret ser bättre ut, nu är det fortfarande lite inslag av gult, men jag tappar nog håret om jag gör fler blekningar så i fortsättningen blir det slingor efter slingor tills det jag blir blond :)

Ni kanske förstår varför? :)


På jobbet igen

Sitter på jobbet igen, kvällspass så slutar halv nio.
Ringde & beställde bredband idag, så jag kommer inte ha riktigt internet förrän på måndag. Två veckor utan internet? Det har jag fan inte varit sedan barnsben. Känner mig riktigt handikappad! Vad hade jag gjort utan min iPhone? Tyck vad ni vill, men det är ett måste i mitt liv.
Fortsatte min storstädning igår kväll/natt & även nu på morgonen. Rensade i garderoben & sorterade & ändrade lite bättre. Ska ta kort i min garderob sen så ska ni få se slutresultatet :)

Högen med behåar & strumpbyxor jag slängde igår:


Bilder från helgen

Då tänkte jag göra ett försök till att ladda upp bilder från i helgen. Jag & Maja summerar det så att när det har blivit lite kort under ett tillfälle, det är då man haft som roligast & därför inte haft tid att knäppa kort. Jag tycker det låter ganska vettigt. Här är ett par iallafall :)



Varning för renar & där stod de! Vilda renar mitt i vägen!



På vägen upp



Signe i backen. Majas brorsdotter



Sitter mitt i backen vid ett café & solar.



Utiskten från caféet.



Ner för backen...



Afterski i solen!



Maja sippar öl :)



Fullt ös!



Godaste jävla middagen jag ätit på många herrans år! Lammstek med tryffelskum & nån krämig lasange. Fy satan vad gott det var! Det liksom smälte i munnen... Mjums!



Och självklart en Cosmopolitan ;)



Maja på nattklubben!



Hallon/Lax-shots ;)



Vi spelade biljard...



Åt deserter...

Ja, ni förstår nog att jag hade en skön helg? Brunbränd i ansiktet vilket resulterade i att jag flagnar på näsan nu, haha! Nu har jag iallafall varit i fjällen, sett vilda renar, träffat massa norrmänn, ätit underbart god mat med trevligt sällskap, haft träningsvärk i 80% av kroppen efter två timmar på snowboarden (?!)

Tack Maja för en helgrym helg! ♥

På jobbet

Hallå där!
Ja, jag lever. Sorry att jag aldrig "hörde av mig" igår, men jag hade fullt tjå att städa, tvätta & damma hemma. Låg halva eftermiddagen & skurade badrummet, glovet, avlopp & allt. Ja, ni fattar.
Gick & la mig redan innan elva just för att jag skulle gå upp tidigt i morse, började ju jobba 7.45, så behövde gå upp strax innan sju, men tror ni att jag somnade? Slutade med att jag gick ner & tittade på tv & sov i soffan istället. Efter klockan två somnade jag äntligen. Med andra ord kommer det bli en smått dryg dag då jag först har ett femtimmarspass nu på förmiddagen, sen ledig i två timmar & sen kör vi ett till. Kommer vara helt död. Tur att jag har sovmorgon imorgon & endast jobbar ett kvällspass imorgon! Haha!

Nu är rasten slut, back to work!

Hemma igen!

Hallå där ute!
Tänkte bara säga att jag är hemma igen, välbehållen. Fått färg i både ansiktet & på kroppen, känner sig genast mycket fräschare! Ska sova nu & försöka ta mig upp i tid imorgon eftersom jag ska jobba dubbelpass på onsdag vilket betyder tidigt uppvaknande..
Skriver om helgen imorgon! :)

Puss & god natt!

Glad Påsk!

Hallå på er! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg såhär på påskafton & allt. Glad påsk på er! Här i Hemavan har jag haft en lite udda påskafton må jag säga. Inte en skinka eller prinskorv så långt ögat kan nå! Istället har det blivit ett par timmar i backen & middag på en italiensk resturang! Nog sitter det kvar i kroppen hur man åker bräda, trots att jag inte åkt på säkert fem år. Och middagen var bland det godaste jag ätit i hela mitt liv! Värt varenda krona!

Nu håller vi på & gör oss i ordning & ska ut på nattklubben här. Det var så sjukt mycket folk på afterskin, så det blir nog rätt mycket ös ikväll också! Imorgon ska vi bubbla, spela biljard & bara ta det lugnt. Kanske ett åk eller två om vi orkar. Kommer nog ha tillräckligt med träningsvärk efter dagens åk!

Nu vet ni att jag lever iallafall! Hoppas ni får en bra helg! :)

Fjällen imorgon!

Sitter i soffan hemma hos Maja & ska snart sova. Imorgon bitti drar vi som sagt till fjällen - Hemavan närmare bestämt. Åker inte förrän kring halv nio eftersom hon måste ha hundvakt till Sally som inte kommer & hämtar henne förrän då. Är väl framme kring sex tiden, då blir det mat med Jon & Maja-Klara, sen kanske bara nån drink innan läggdags. Planerna är typ en dag i backen, bubbel i jacuzzin & annars bara njuta av att bo på hotell & få sängen bäddad varje dag. Hotellfrukost ♥ Ligga i sängen hela kvällen/natten/morgonen & prata sådär länge & intensivt som bara jag & Maja kan!

Den här helgen kanske inte blir så dum ändå ;)
Uppdateringen blir sämre, men det kanske ni har förstått.

Glad påsk på er alla annars! Hoppas ni får en trevlig helg!

Riktigt arg

Hur jävla handikappad får man bli? Nog vet jag att jag är beroende av internet, men att sitta på uppkoppling med mobilen som modem tar lite halvt knäcken på mig. Det går så jävla långsamt! Herrejösses. Men det är internet iallafall. Tur det.

Har haft prov i rättskunskap idag. Gick inte helt hundra eftersom jag sov dåligt i natt & har haft en allmänt konstig dag. Maja ringde iallafall & meddelade att bilen är hel & att vi far imorgon kring sjutiden. Eftersom resan är nästan 60 mil & typ 8 timmar så gäller det att komma iväg så tidigt som möjligt.

Det kommer bli dåligt med bilder/filmer/videos fram tills nästa helg som ni säkert förstår. Och ni får fan leva med det, för det får jag också lov att göra!

Nu ska jag äta mat & lägga mig i soffan. Packandet får vänta till senare.

Smått irriterad

Jahapp, förklaringen var enkel. Den förre hyresgästen har avslutat internetabonnemanget i förväg utan att meddela mig. Har beställt nytt från en ny internetleverantör, men får inte det förrän i slutet av nästa vecka. Så jag får surfa via mobilen så länge.. Vilket kommer ta halft knäcken på mig. Jag som är så fruktansvärt beroende av internet! Fyfan.

Task med nätet

När jag kom hem igår märkte jag att det var nåt task med internet vilket resulterade i att det aldrig blev nåt inlägg igår, inte heller idag. Nu sitter jag i skolan & tjuvar på deras internet. Har gjort test i ILA idag & det kändes bra trots att jag inte varit på någon lektion & heller inte läst något i boken. Bara lite regler & sånt som jag läste igenom i boken igår.

Tänkte åka hem nu & städa lite.. Dammsuga & torka golven. Åker som sagt till fjällen i övermorgon & kommer inte hem förrän måndag, så det finns liksom ingen tid i helgen. Pontus kikar förbi hos mig efter han slutat skolan.

Nåt tips om vad man ska äta för mat idag? :)

Hej då Stockholm

Fyfan, jag vill verkligen inte lämna denna underbara stad! Men med tanke på att resorna hit inte ens kostar hälften av vad det kostar hem till Ludvika, så blir nog resorna hit fler! Helt underbart att spendera tid med syster & Karin! Haft hur kul som helst, men man måste väl tillbaka till vardagen nångång!

Är hemma kring halv nio ikväll, då är det typ bara mat, tvätta & packa ur & i igen som står på schemat. På fredag morgon åker ju jag & Maja till fjällen så allt ska typ bara tvättas & packas ner igen. Ska dock inte ha med mig åtta par skor till fjällen, haha!

Slänger in en bild på mig & syster från Kåken i fredags. Mer bilder kommer när jag kommer hem. Sitter inte på världens bästa nät på tåget just nu.


Vilken härlig dag!

Har haft en så himla bra & härlig dag så det finns inte! Sov tills jag vaknade, så satt syster redan i köket & åt frukost. Klädde på oss i lugn & ro & begav oss till söder. In på butiker & shoppade lite. Mötte upp Gabriel & hans kompis & satte oss på en uteservering på Medborgarplatsen & lapade sol. Beställde in mat & tog oss en öl. Hur härligt som helst! Det märktes att det var "sommar" i Stockholm idag, det var så himla mycket folk ute! Att Hammarby hade säsongavspark idag gjorde att hela meddis var full i grön-viita människor. När tåget skulle gå mot södra stadion så flydde vi fort som fan! Haha!

Hem & tog oss en "power-nap", lite systerprat i sängen. Sprang bort till Ica, handlade lite sallad & gjorde hemmagjord sallad till kvällsmat. Nu den sista timmen har vi setat & sorterat bland Matildas visitkort & satt in de i plastflickor. Jag är den bidragande orsaken till ordning & reda i min systers hem kan jag konstatera nu ;)

Och imorgon bär det av hem till Sundsvall igen. Jag vill verkligen inte, jag vill inte lämna denna underbara stad! Jag ska verkligen göra allt för att planera flytten nu, att jag får hjälp av syster & familjen skadar ju inte direkt heller! :)
Och på fredagmorgon bär det av upp till Hemavan. Maja ska få visa mig fjällen över påsk. Jag som inte har varit med norrut än Sollefteå kan faktiskt aldrig säga att jag varit vid ett fjäll (Sälen räknas verkligen inte som ett fjäll). Det kommer liksom bli en once-in-a-lifetime-grej, första & sista gången jag besöker ett fjäll, så en weekend blir alldeles lagom! Veckan efter är fullspäckad med jobb, trots att jag har påsklov. Kanske blir en resa hem till Ludvika under Valborg, dock har jag inte bestämt mig riktigt än. Johan från mitt gamla jobb ringde idag & undrade om jag ville jobba under helgen då & ska jag hem, så är det klart att jag ska jobba!

Bilder kommer inte förrän imorgon på tåget (eller när jag kommit hem). Vet inte vad sladden är till iPhonen & orkar inte leta heller. Ska spendera all tid jag kan med syster nu, så jag ska sluta skriva!

God natt med er! Och hejdå Stockholm ♥

Söndagsmys

Första inlägget från en dator på länge känns det som! Tog aldrig med mig datorn till Karin, så jag bloggade via iPhonen, vilket inte direkt är någon hit då jag måste blogga via HTML-läget.
Hade riktigt kul igår kväll i vilket fall, ska berätta allt senare! Dagen idag har spenderats i soffan till "Vem vet mest?"-maraton, som vanligt på söndagar känns det som. Pizza till lunch satt alldeles utmärkt! Tog mig sedan in till stan & mötte upp syrran. Kvällen har spenderats hemma hos henne, har sorterat, städat & ordnat här hemma. Mycket mys & prat. Hittat gamla saker & skrattat. Helt underbar söndag med andra ord! Nu sitter vi i köket & trycker i oss edamamebönor med flingsalt. Kryper sedan ner i sängen för mer systerprat innan vi sluter ögonen.

Har inte riktigt prioriterat bloggen under min vistelse i storstan & jag tror ni förstår. Vill kunna spendera alla minuter på allra bästa vis! Jag & syster träffas bara typ fyra gånger om året.. :(

Imorgon ska det bli superväder & det blir en dag på stan imorgon hade vi tänkt, eller tja, vi tar dagen som den kommer helt enkelt!

Hoppas ni haft en bra helg! God natt med er!

Hos Karin

Sitter hos Karin nu. Åkte hit igår eftermiddag efter att jag mött upp henne & Sara på stan. Hemmakväll med hemmagjord pizza & vin. Slutade med en film i soffan! Idag har vi varit ut till Barkaby. Lite småshopping, eller tja.. Jag köpte en klänning till ikväll & tre par skor :)

Nu ska vi laga oss lite snacks att tugga på ikväll & sen börja dricka. Satsar på en utekväll på Stureplan ikväll! Ha en bra kväll alla!

Ett snabbt inlägg

Jisses vilken kväll det var igår! Var så jävla mycket folk på Kåken trots att det var torsdag! Hur kul som helst! Och deras Cosmos var helt klart godkända, vilket gjorde kvällen ännu mer lyckad! Riktigt höga klackar & ett aldrig riktigt pepp gjorde att vi åkte hem rätt tidigt..

Matilda stack iväg på nån pressfrukost i morse & jag låg kvar & drog mig.. Nu ska vi kila iväg ut på stan & möjligtvis fixa naglarna. Möter därefter upp Karin & hakar på henne hem! Ett glas vin på en uteservering blir det iallafall! :)

Har ni lika fint väder som vi har här i storstan? :)

Skriver mer sen när jag hinner. Bilder får vänta tills efter helgen!

Mat på Paus

Hallå! Sov större delen av tågresan, så tog inte ens upp datorn. Har haft en jättemysig dag med syster här i storstan idag, kam berätta mer imorgon! Har precis ätit klart på Paus med Matilda, Michaela & Jane. Väntar på taxin som ska ta oss till eventet eller, förminglet innan partyt. Lutar åt Kåken, Soap bar & senare Spy Bar.
Skriver mer imorgon! Puss

Fyfaaaan

Väskjäveln väger bly! Hur fan ska jag få på den på tåget imorgon ens? Varför packar jag alltid så mycket för? Okej, jag ska vara borta i nästan en vecka, två planerade utgångar, samt vardagskläder. Har fyra par skor & tre jackor med mig. Varför frågar ni? Ja, det undrar jag med. Knäpp är precis vad jag är.
Nu är det Efterlyst, efter det ska jag duscha, sen sova. Taxin kommer & hämtar mig klockan åtta imorgon bitti. Uppdaterar er från tåget imorgon!

Puss & god natt!

Lill-lördag!

Hallå gott folk! Har ni lika fint väder som jag har det här i Sundsvall idag? Inte så varmt i skuggan, men solen värmer som fan! Har hunnit med så mycket idag & än har dagen knappt börjat. Har postat brev, lämnat tillbaka böcker på bibblan, lånat nya, varit i skolan & planerat prov, pratat med lärare, varit ut till Birsta, varit på Ikea, varit in på banken, shoppat lite på H&M & så.. Även handlat mat & resesnacks till imorgon. Och klockan är inte ens halv fyra? Kanske inte behöver två osynliga år ändå? Haha!
Precis kommit hem & ska plugga en sväng nu, sen packa imorgon morgondagens avresa. Resten av dagen ska jag inte göra någonting, eller jo, bara precis det jag känner för! :)

Nog för att jag är på Ikea säkert en gång i veckan (den här veckan 2 ggr) så har jag ganska stor koll på det där varuhuset & börjar hitta där ganska bra, om man säger så. Därför kan jag upptäcka nyheter lite lättare. Föll pladask för dessa söta krukor de fått fram nu. Synd nog har jag precis bytt ut alla krukor jag har så alla går i samma serie..



Och jag märkte även av min förkärlek till New York & Manhattan när de fått in denna, helt underbara tavla. Hjärtat slog en volt & ett ha-begär bubblade upp inom mig när jag såg den! Jag ska ha en sån på min vägg här hemma & därmed basta. Hur vacker är den inte? :')


Men jösses!

Att jag inte har tänkt på det tidigare? Jag ska ju för fan bli faster om cirkus fyra veckor. Hur sjukt är inte det? Dock är inte Christoffer min biologiska bror, men ändå, han är ju en del av familjen.
En liten liten knodd som växer i Saras mage. Bara skrattade åt henne när jag var hem sist åt hur hon klagade över hur "fet" hon var, ändå hade hon många veckor kvar att gå då. Coolt.
Vet inte hur många jag känner nu som är på smällen. Är glad för deras skull om de nu känner för att redan sätta sig ner & bilda familj. Jag är dock inte redo för det än. Jag vill ha ett liv först. Ni såg ju som sagt mitt tidigare inlägg. Tror ni att det finns tid för en unge i mitt liv då? Haha. Nej, skämt åsido. Tjugo minuter kvar på jobbet, sen knalla hem & laga stuvade makaroner & köttbullar! JÄVLAR så gott det ska bli! :D

Framtiden

Sådär ja, slutprovet i datakunskap är avklarat & därmed är hela kursen avslutad. Så jävla skönt! En börda lättade från mina axlar nu! Åker till skolan imorgon ändå & kollar över allt med ILA & möjligtvis gör nå tester där för att se om det är något jag måste läsa på.
Är hemma nu & laddar inför jobb 15.30-20.30. När jag kommer hem ska jag äta stuvade makaroner & köttbullar. Det har jag bestämt! Fyfan så gott!

I natt när jag inte kunde sova så låg jag & grubblade inför framtiden, vad jag vill göra & inte. Vad jag ska göra & inte. Hur jag vill att mitt liv ska se ut om två år, fem år & tio år. Inte enkelt må jag säga, men jag börjar äntligen komma underfund med vad jag verkligen vill göra här i livet & det är verkligen så jävla skönt!
Kommer så väl ihåg när man fick lov att göra valen i nionde klass, valen som skulle styra hela ens framtid. Jag gjorde det smarta draget att välja att gå om nian för att förbättra de betygen, men sedan att välja fordonslinjen var väl inte så smart. Det får jag sota för nu när jag kommer ha skulder på uppåt hundra tusen för att ha ett färdig slutbetyg. Skiter egentligen i betygen, då jag har bra referenser att gå efter för framtida jobb. Betygen är bara en grundsten som arbetsgivarna egentligen skiter i. Det är bara ett sketet papper som man "måste" ha. Det är just nu bara kurserna jag är ute efter.
Fick hem papper idag i brevlådan om att det är dags att söka kurser till hösten & det lutar åt att det blir en 5-6 kurser då också. Däribland olika programmeringskurser, multimedia & webdesign. Kan man inte klämma in ett par extra "osynliga" år så att jag får fördjupa mig i akademisvenska & fördjupad engelska också? Tiden räcker liksom inte till för allt jag vill göra här i livet. Känner att livet kommer glida mig ur händerna & att jag snart är 30 år gammal. Jag kommer förmodligen vara närmare 30 än 20 när jag är klar med studierna. Blir allt mer taggad när jag tänker på vilken diskussion jag & Pontus hade i fredags. Man ser möjligheterna man har här i livet & vet att ingenting är tamejfan omöjligt! Och jag som är så jävla envis vet att jag kan - bara jag vill.

Jag har även en till tanke med framtiden, men det är så långsiktigt & ett sånt jävla projekt så det tänker jag inte ens ge mig in på att diskutera, istället ska jag ta mig en dusch & göra mig i ordning för jobbet. Börjar om en timme, så det kan väl vara dags..

Huvaligen vad mycket text det blev! Ni kommer säkert inte ens orka läsa hälften. Det är mer en "reminder" till mig själv om fem år att jag verkligen ville göra det här. Åstadkomma något i mitt liv. Har slösat för många dagar på skit som det inte ens har varit värt. Det är slut på det nu. Precis som jag sagt i dagens sms-konversationer. Vi lyfter oss till en nivå tillsammans. Tillsammans dansar vi genom livet på rosor & låter taggarna härda våra fötter på vägen framåt.


God morgon!

Ännu en morgon är här & denna gång är det tisdagen vi möter. Jag har ätit frukost & klätt på mig & ska alldeles strax kila iväg till bussen. Idag blir det slutprov i DK & sedan lite jobb på kvällen. Slutprovet kommer nog ta ett par timmar, så sticker antagligen till jobbet direkt efteråt. Hemma strax efter halv nio igen & går då på två veckors ledighet. Hörde ni det? Två veckor! Hahaha, hoho, najs! :D

Slänger in en liten sommarplåga från förra året. Passar bra in på mitt humör idag! :)


Grattis Karin!

Nej, idag är ingen vanlig dag, för idag är det Karins 20-års dag!
Karin som jag har känt sen sjunde klass på högstadiet har jag delat många skratt & tårar med. Många ögonblick, många händelser, många situationer som jag aldrig kommer glömma. Karin följde med mig, mamma & Peter på husvagnssemester till Göteborg en sommar. Lägger inte upp några bilder därifrån, haha. Var även i Stockholm en sommar, Grönan, TheVoice-festivalen, ja, hela köret. Alla fester, alla sleep-overs, alla hemligheter, alla skratt. Nätterna i tält. Åh, det känns nästan som att vara kär när man tänker tillbaka vilket fotavtryck hon har lämnat i mitt liv! Fyllorna i Nås, festerna i Marnäs, gömstället i Gräsberg, jag kan fortsätta i evigheter...

Hon är en del av mig helt enkelt.















Behövs inga mer bilder för att beskriva oss två. Det finns tusentals fler sparade på 30 back-uper, minst hälften av de består av riktigt härliga (läs=hemska) miner. Med Karin har man aldrig tråkigt!

Och i helgen åker jag till detta avlånga lands huvudstad där hon för tillfället bor & firar henne! Vi ska göra Stureplan osäkert & hon ska få känna på att hon fyllt 20 år på riktigt!

Hoppas du haft en bra dag idag, trots att du har fått lov att jobba.
Till helgen syns vi, älskade vän!
Jag älskar dig!

Underbara dag!

Trodde aldrig att jag skulle överleva lektionen i skolan, fyfan så tråkig den var! Läsa dumma jävla historier & sen diskutera utifrån de. Kul jul. Nej, fy sjutton! Tur att vi sedan fick med oss en uppgift hem & fick sluta tidigare! Åkte ut till Ikea & handlade ljus precis som jag sa tidigare idag & fick även med mig en ny orkidée. Mina jag har här hemma nu har inte riktigt mått bra efter flytten (flyttade då det var ca 20 minusgrader ute) så alla är på väg mot en långsam död tråkigt nog. Köpte även en till radda med skoförvaring. Har varit så jävla trött på att mina skor har legat nerpackade i kartonger & nu har jag fan bott här i två månader så idag fick de se ljus igen! Iallafall de skorna jag använder mest. Två banankartonger åker in i förrådet tills vidare tills jag ska bestämma mig om jag ska ha de kvar, sälja eller slänga..



Mycket nöjd Wictoria! Äntligen kan jag öppna garderoberna i hallen utan att de rasar ut grejer! Haha!

Nu ska jag sno ihop en pannkakssmet så att den får stå & jäsa & dra en rajd med dammsugarn här! Fick sån jävla energi av solen idag & har försökt lapa varje stråle som träffat mig! Wohooo!

Och på torsdag bär det av till Stockholm! Som jag har längtat! Åh, Karin & Matilda! Jag längtar ihjäl mig!!! ♥

Måndag, hela dagen

God morgon gott folk!
Eller morgon är det väl inte heller? Har setat & tittat på "Efter tio" & ätit lunch, ska alldeles strax åka till skolan för att ha en lektion religion. Funderar även på att åka ut till Ikea efter skolan. Behöver ljus! Men det är ett stort kanske.
Dags att klä på sig. Tjolahopp! :)

Farligt trött

Det är helt sjukt vad trött jag har varit idag. Det är fan inte lagligt. Somnade en stund på eftermiddagen, slog på en film, men somnade efter en timme igen. Vaknade typ nyss, men är fortfarande lika trött. Ska försöka se klart på filmen nu sen se om det går att fortsätta sova. Dock är det dömt att misslyckas. Vi får se hur det går.
Ursäkta uppdateringen, men jag är trött.

Trevlig kväll!

Hade riktigt trevligt hemma hos Ewe igår trots att det blev riktigt sent med maten. Jag, Joel & Mattias stod ute & grillade i nästan två timmar. Ingen höjdare att först få tag på kol & sedan leverera den liite för sent. Heller ingen hit att grilla griskött, tar ju för fan evigheter! Det hann till och med bli mörkt innan vi var klara!
Jag & Sally var med på baksidan, busiga hund!
Men gott var det, årets första grillning! Superlyckad! Lite soffmys innan Maja skjutsade hem mig. Hade som sagt tvättid.. Hem, hänga tvätt, slänga i ny.
Kilade över till Kåren & tog en cigg med Pontus. Han bjöd på en öl också medans tvättmaskinen var igång. Fick sedan sällskap hem, hämtade tvätten, halsade en resorb & stupade i säng.
Mys i soffan nu på morgonen. Legat & kollat på Disney Channel. Aladdin & rövarnas konung, haha! Bättre kan det inte bli på en söndag!

Ska ta mig en dusch sedan slå på en film & krypa ner under täcket. Tänker inte göra någon form utav ansträngning mer idag inte!






Premiär!

Men hallå igen!
Vad har ni för er? Själv har jag precis gjort mig klar & väntar nu på Maja. Det bär av hem till Ewe för grillkväll! Hur mysig & gott (!!!) ska inte det bli? Helt underbart härligt väder dessutom! Asnice! Får se om det blir en öl eller två ikväll.. Problemet är bara att jag lär tvätta klart. Tvättmaskinen tar ju sån jävla tid på sig.......

Bjuder lite på mig själv dagen till ära! Tjingaling!












Hejdå vintern!

Inte nog med att jag tvättar, jag håller på att rensa ur vintern här hemma också. Alla vinterjackor har jag nu hängt högst upp i garderoben. Iom att jag har typ 2,5 meter i tak i min garderob, så har jag stänger efter en hel vägg & vad passar inte bäst att hänga högst upp då? Jo, vinterjackorna som ändå inte ska fram förrän om ett halvår igen! :)



Just ja, gjorde ju rent min kadelaber här om dagen & sen gick jag runt & letade om jag hade nåt mer i nysilver här hemma som jag kunde putsa på. Kom då på att jag har ju den här katten som jag stoppar ringar på svansen på i badrummet. Den fick åka på en rengöring! Före & efter bilder:


Underbara lördag

Hallå där ute! Ser ni vad fint väder vi har idag? Man blir ju så glad! Har precis påbörjat min dag som kommer bestå av tvätt, tvätt & åter tvätt. Hela badrummet var fullt i smutstvätt så jag nästan klev på kläderna. Det är väl ett tecken på att det är dags att tvätta? Eller..
När Maja slutat jobbet i eftermiddag bär det av hem till Ewe för att premiärgrilla! Hur underbart kommer inte det bli? Redan i april? Sjukt vad fort våren kom måste jag säga! Igår morse snöade det & idag ska vi grilla, haha!
Snön är iallafall snart borta här i Sundsvall vilket får mig att dra på mungiporna lite extra. Snart är det sommar gott folk!!! :D

Slänger in en tidlös sommarvisa, bara för att! :D


Beslutsångest

Blev inte riktigt I am number four, vi kunde helt enkelt inte komma överens. Jag & Maja ville se den, men killarna ville se Sucker Punch, så vi skippade båda & såg filmen True Grit istället. Ingen höjdarfilm direkt, men den var bra, det var den! Lite biomys såhär en fredagskväll satt inte helt fel! Jag är dötrött nu egentligen, men tror jag ska tvätta en maskin & se en film. Sov trots allt länge idag, så kommer nog inte kunna sova även om jag försöker...

Just ja! Slingade ju håret idag också! Kan visa er imorgon hur det blev att se ut! Går inte att knäppa kort om jag inte har dagsljus. Orkar inte rota fram digitalkameran, så ni får helt enkelt vänta till imorgon :p



Betyg: 2/5

Sköna fredag

Hallå där ute!
Sov tills jag vaknade idag, hur skönt var inte det tror ni? :)
Verkligen nada planer idag, men Karin ringde på eftermiddagen & vi pratade i nästan en timme! Ska bli så himla kul att träffa henne nästa helg! Sen ringde Pontus & undrade om jag skulle med på stan. Och jag har precis komit hem. Fem linnen, en väska & ett halsband rikare. Ja, jag lär ha något att ha på mig nästa helg för tusan!

Ska försöka hinna slinga håret nu & senare kan det kanske bli bio med Maja. I Am Number Four. Någon som har sett den? Enligt trailern verkar den hyffsad.. Ingen wow-film, men helt okej.
Dags att sätta fart! Tjingaling!

Manhattan

Ärligt - jag skulle verkligen kunna bo såhär, bara det var just där - på Manhattan


Lättnadskänslor

Jag flyter fan på moln nu! 3 timmar rättskunskap + att jag gjorde provet efter det. Det gick hur bra som helst, svarade på varenda fråga & det gick ju betydligt bättre den här gången än vad det gjorde förra gången! Underbar känsla i magen! :)
Och sen att komma hem till ett rent, städat hem utan några som helst måsten eller läxor att göra. Gosh, jag blir nästan rastlös! Ska fråga grannen om jag får dela tvättiden med honom! Ska iallafall slinga håret idag, men det kan vänta till senare.

Så, jaha.. Vad gör jag nu då?

God morgon!

Eller nja, jag har varit vaken sen åtta faktiskt. Kollat på tv & bara tagit det lugnt. Har liksom ingenting att städa här hemma & tvätta skulle jag inte hinna göra innan jag åker till skolan. Tycker inte om att ha sånna maskiner på som kan ta eld hur som helst. Är lite smått rädd för bränder nu när brandlarmet gått så många gånger den senaste veckan, även om det bara har varit falsklarm.. Jag tvättar i helgen istället!

Tänkte ni skulle få se hur håret ser ut nu, men jag lyckas inte få någon bra bild, för längst ner ser håret ut att vara orange. Dock är hela håret typ "guldblond" för att få en grund nu när jag ska börja göra slingor. Nu ser jag ut som folk iallafall & vågar ta mig ut utan att dra till mig tusentals blickar, haha! :)



Kilar till skolan & har en lektion rättskunskap & förhoppningsvis gör ett prov efter det. Hemma kring 16-17 igen!
Puss & kram!

Så sant

"En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne och hon kommer vakna upp brevid killen som redan visste det".

Så skrev Maja på sin blogg idag. Så jävla klokt sagt & Maja, hon är en klok tjej! :)

Jag lägger mig i sängen & pluggar lite nu, efter det så ska jag sova! Så vi hörs imorgon istället! :)

Ingen powernap

Det har jag inte tid med! Jag är istället helt klar med nedervåningen, nu går vi på övervåningen. Ska byta sängkläder i sängen så jag kan krypa ner i rena sängkläder efter jag duschat ikväll. Finns nog inte många saker som är lika härliga som rena sängkläder! Därför jag byter varje eller varannan vecka kanske? :)

Men oj, är klockan redan över sju? Man blir ju helt knäpp nu när det är så ljust om kvällarna!

Vårstädning!

Vilken jävla fart det har varit på mig idag! Herrejösses! Jag har pustat min silverkadelaber så nu är den skinande ren! Det tog fan nästa två timmar! Har pustat fönstrena, dammsugit hela lägenheten, sorterat tvätt, diskat, ätit lunch, sorterat & plockat.. Ja, herrejisses det är snart kliniskt rent här hemma! Riktigt jävla skönt!
Sitter ner & tar en paus nu dock, känner dock att jag verkligen inte ska det, för då kommer jag somna sittandes! Blir en tidig kväll ikväll istället! Eller.. En powernap? :)

Fixa & dona

Vilken dag det har varit & den har bara börjat! Herregud!
Trodde för det första att jag aldrig skulle komma upp i morse, eftersom mitt alarm på mobilen har varit helt konstigt, men det ringde iallafall. Snoozade i 1,5 underbart sköna timmar! Somnade aldrig igår, men var ändå rätt pigg. Frukost, drog på mig kläder & solbrillorna & knatade till bussen. Skolan på förmiddagen, prov, planering, diskussioner & ja, jisses. Börjar få allt på banan igen. Planerat slutprov i DK nästa vecka, kör ILA alla slutprov & går direkt in på ILB. Programhanteringen tar lite längre tid, så den får jag fortsätta med ända till sommarlovet.
Lämnade även in alla uppgifter i religionen, så där är jag i fas igen. Hur skönt som helst!
Har även missat ett prov i rättskunskap, så jag tänkte göra det imorgon efter lektionen, om det går. Så jag kommer i fas där med.

Fan, det här ser bra ut! Har även hunnit med en promenad i det riktigt härliga vårvädret vi har här i Sundsvall idag. Helt jävla underbart att bara strosa runt med solens strålar som bränner sådär härligt! Nu längtar man bara tills gräsmattorna är torra så man kan sitta utomhus. Såg dessutom att Coffee House har börjat ställa ut sin uteservering. Asnajs!

Nejnej, lite lunch, lite träning, städning, plugg. Har hela dagen planerad! Tjingaling!
Bjuder på dagens mest spelade:


Tisdag

Jaha, då var denna dag till ända också. Jobb på kvällen med Fredrik som sällskap på tvåan, riktigt lugnt & tyst! Skönt! Kom hem, kvällsmat, plugg, färgat håret & åter plugg igen. Skola på förmiddagen imorgon, sen hem & fortsätta plugga. Består mitt liv av något annat? Tror knappt det.

Har inget annat att säga. God natt.

Skärpning!

Jag är trött. Konstant trött. Har tagit en två-tre tupplurer sen vaktmästarna var här i morse & inte blir det bättre. Har tagit två koffeintabletter nu för att klara av att jobba ikväll. Ska inta lite föda nu för att förhoppningsvis återfå lite krafter. Ligger det nå virus kvar & lurar tro? Hoppas då fan inte det.

Taggar som fan inför Stockholm nästa helg! Åker redan tidigt på torsdagmorgonen, möter upp syster för middag & mys på eftermiddagen. På kvällen vankas det event & fest (utgång?). Fredagen möter jag upp Karin för lite mys & på lördagen är det fest & utgång! Karin ska fan få känna på att hon fyllt 20, det kan jag lova!

Helgen efter är det påsk & det är planerat att jag & Maja ska åka till Hemavan. Äntligen ska jag få se lite riktiga fjäll & den norra delen av vårat avlånga land! Ser fram emot den resan riktigt mycket då jag vet att det kommer vara första & förmodligen sista gången jag besöker något fjäll över huvudtaget :p

Sen är det påsklov hela veckan & ska försöka planera in ett besök i Ludvika den helgen också. Men ingenting är riktigt klart än, det beror på hur det blir att se ut med jobb & sånt.

Nej, nu ska jag sluta skriva. Dags att äta mat!

Inget krångel

Tänk vad lätt livet kan bli när saker & ting flyter på som de ska? Fem helt underbara timmar på jobbet idag må jag säga. Att vända kunder som skriker & skäller till att få dem att skratta & tacka för samtalet är bland det bästa med det här jobbet. Även folk som uppskattar de där småsakerna, tipsen jag ger dem.. Jag har sagt att jag aldrig skulle sitta i telefonen, men sånna här dagar gör att jag faktiskt ångrar att jag ens yttrade de orden!

Alltså; en mycket bra dag på jobbet, åt kvällsmat & kollade på CSI när jag kom hem, nu tänkte jag plugga lite, skicka in lite arbeten & göra lite programhantering. Ska försöka pallra mig till skolan imorgon också tänkte jag..

Måndag, åter måndag

Måndag idag & det var meningen att jag skulle åkt till skolan, men det blev inte så nu. Laddar upp inför ett pass jobb 15.30-20.30 istället. Har ont i nacken (fortfarande) och är trött, inte konstigt med tanke på helgen kanske...

Varför räcker inte tiden till? Varför är inte dygnen några timmar längre? Ni tycker kanske att jag planerar mina dagar helt fel, men det kan jag säga att jag inte gör. Jag har vänt & vridit på mina planeringar trehundra gånger, men ändå går ingenting ihop. Att studera 100% & jobba 30-40% samt att kunna ha någon form av fritid på sidan om är tufft. Sjukt tufft. Men jag är klar med datorkunskapen nu. Ska försöka bli klar med programhanteringen under nästa vecka. Bara jag tar mig ett par timmar till att göra alla uppgifter i ett kapitel & sen kunna passa in ett lektionstillfälle för att göra ett delprov. Ska kolla med min SYO om jag kan göra prövningar i ett par ämnen för att kunna "beta" av några, så det slipper bli så mycket i höst. Satt i helgen & kollade på lite kurser att läsa till hösten & det lutar väl åt lite programmering & webdesign & sånt. Bra att ha i bagaget om det blir universitet tills nästa vår.

Nog om det. Nu lär jag promenera till jobbet! Hörs sen! :)

Slänger in en låt som är en sån där som man heller inte kan tröttna på!

Madrugada feat. Ane Brun - Lift me


Förvandlingen

Från början:







Efter första avfärgningen



Efter andra avfärgningen



Efter en toning & ännu en blekning. Min badrumslampa gör färgen verkligen inte rättvis. Den är mycket mycket ljusare & är inte alls sådär orange.
Ska bleka håret ännu en gång ikväll & i veckan kör vi slingor ända tills jag är nöjd. För blond ska jag bli! :)

Vilken kväll!

Hallå gott folk! Jag lever, oh, jag lever!
Var med Pontus & Andreas på Kårhuset igår. Mycket trevligt måste jag säga & vilka diskussioner vi hade! Allt från kvantfysik till komiker till Bermuda-triangeln. Ja, man kan prata om  mycket & komma fram till väldigt konstiga slutsatser när man är påverkad av alkohol. Pontus blev lite överförfriskad och gick hem kring halv-två tiden.. Jag, Andreas & Ali gick då till Memento & röjde lite.
Fick nattsällskap & somnade inte förrän åtta i morse, så lite död är jag måste jag säga. Men det är skönt att vakna upp en söndagmorgon, med en hand i min, krypa lite tätare intill, dra sig lite mer & veta att man inte har några "måsten" under dagen.. Bjöd på frukost på sängen & kröp sedan ner igen & bara lyssnade på musik & fick "bara vara".. En sån där helt perfekt söndag! Förflyttade oss till soffan & kollade på "Vem vet mest?" & hade tävling oss två sisemellan vem som visste mest :p Tack så mycket för idag kära du!

Johan knackade nyss på här & ville prata lite. Tog sällskap med honom till Hemköp. Köpte lite mer fransyska nu eftersom den fortfarande var på extrapris. Nu ska jag fortsätta plugga lite för att sedan "ladda upp" för en kväll i soffan framför "Taken" på fyran klockan nio. See ya!

Bra dag!

Det gick riktigt bra på Bergsåker idag! Plussade i varje lopp & gick plus på hela trippen! Sol & hela elva grader ute! Underbart!
Har ännu en färg i håret nu så jag förhoppningsvis tonar ner färgen ännu mer & kan se normal ut ikväll. Inväntar Pontus & Andreas som kommer om ungefär en timme. Sen kommer väl Maja & Sally också :) Kåren & Memento är planerna ikväll!

Ha en himla kul kväll alla!

Trav på Bergsåker

God morgon! Ja, håret.. Det ser lite konstigt ut nu, men ska köra en omgång med slingor i eftermiddag så jag iallafall kan gå ut ikväll!
Maja kom instövlandes här klockan tre i natt efter en utekväll. Och ikväll är det min tur! Jag, Pontus & Rebecca ska snart åka ut till Bergsåker för att tippa lite v75 & ikväll är det fest. Ska fira Pontus som fyllde 20 här förra veckan, han var ju i Ludvika då, så vi firar lite i Sundsvall idag! :)

Bilder på håret efter varje färgning kommer ut ikväll eller imorgon!

Puss!

Hallå hej!

Blev inte riktigt nå plugga av igår inte. Jag ställde mig & strimlade kött till dagens middag & precis när jag var klar så tjöt brandlarmet, tredje gången den här veckan. Lite smått irriterad klädde man på sig & tog på sig skorna & gick ut. Mötte övriga grannarna, fick brandlarmet att gå tyst & ringde jouren. Eftersom kemtvätten under oss hade haft problem med nån maskin tidigare i veckan, så gick jag & grannen mittemot mig ner för att kika & lukta om det var nåt konstigt. Blev att prata extra mycket & kom fram till att vi ville se varandras lägenheter. Och precis som jag misstänkte så var de precis spegelvända, dock hade han bara två fönster & fyra takfönster. Heller inga takfönster i garderoben vilket förvånade mig lite. Förövrigt var de nästintill likadana.
Han fick också komma in & titta på min lägenhet & vi diskuterade allt från hyror till inredning, livet, arga lappar, filmer, ja, allt. Riktigt trevligt att lära känna grannarna på ett helt annat vis så man vet att man kan gå över & låna lite socker om så skulle behövas? Ja, ni förstår poängen.

Maja har precis varit här & ätit lunch. Pannkaka blev det idag. Till kvällen blir det biff i sås. MUMS! Jag ♥ Hemköp & deras extrapriser på kött. Nu ska jag ge mig ut på en promenad i detta hemska vårväder, sen blir det plugg ikväll. Det kan jag lova.

Puss & kram!

RSS 2.0