Håll ut!

Som ni märker så blir det typ bara ett inlägg, max två om dagen när jag är här nere. Jag spenderar inte mina lediga minuter vid datorn, som ni kanske förstår?

Dagen idag då? Solat, strukit ett par skjortor åt pappa, lunchat med Lisa, ätit en glass med Alexander, solat, snoozat bebis, spelat memory med Thilda, ätit kvällsmat & fikat hos Chrille & Sara & snoozat ännu mer bebis! Loke sov hela tiden vi var där! Hur trött får en bebis vara egentligen? Vaknade till nångång då & då, tittade på mig, gäspade & somnade om igen. Vilket litet mirakel! Men så fort de skriker, grinar eller skiter på sig, det är då jag märker att jag absolut inte är i ett stadie jag själv skulle kunna skaffa barn. Den dagen kommer komma mycket senare i mitt liv.

Var hem till Sonny & Yasmine & slappade lite på soffan på kvällen nu också, skönt att bara hänga & inte ha nåt bestämt, men imorgon ska vi iallafall grilla om det blir uppehåll! Och en film & lite mys i soffan? :)
Ska även hinna med att träffa en till person imorgon.. ♥

Hua, jag ska hinna med mycket jag..

Lovat pappa att måla lite på huset imorgon också, tror jag slänger på mig bikinin & målar där solen träffar huden. Lär väl ta två flugor i en smäll, inte sant? ;)



Loke i min famn tidigare idag..

Sköna dagar!

Det är så jävla underbart att vakna av att fåglarna kvittrar & solen skiner! Kastade mig ut i solen så fort jag vaknade för att lapa den sol som tittar fram! Lite färg ska jag fan få den här sommaren! Det har jag bestämt!

Iallafall - igår så var jag hem till mamma, hennes kollega skulle komma förbi & klippa henne, så jag passade på jag med. Mitt hår har blivit så fruktansvärt slitet efter ha gått från mörkröd till blond, så ni kan förstå att hon tog av en hel del? Känns helt naket nu måste jag säga, haha, men skönt är det!

Och mer då? Jo, skattepengarna kommer redan nästa vecka! Hur awesome är inte det? Planerna snurrar lite åt att åka ner till syrran redan på söndag & stanna ett par dagar innan hon åker till Cypern, men jag har inte bestämt mig riktigt, så det återstår att se.

Nu ska jag ut i solen igen & steka lite. Fan om jag inte får nå färg idag!

Puss & kram!

Jorgubbar

Min nya passion. Man kan ju äta hur många som helst! Men jag väntar fortfarande med spänning på att de svenska gubbarna ska bli riktigt röda, mogna & söta. Då ni!
Firade mors dag med att äta just gubbar. Fy tusan så gott!



Idag har jag bara slappat, solat lite, städat lite, funderat lite.. Ja, ingenting, precis som man ska göra på sin semester! En vända ner på stan med Yasmine blev det också. Kanske svänger förbi där senare ikväll också! :)

Lördags!

Ja, kul hade jag, det må jag säga! Träffade både gamla & nya människor, många kramar, många tjut, många "åh, nej", mne det hör väl liksom till? Började hos Yasmine som sagt...



Emelie, Carola, Yasmine & Jenny.



Yasmine & jag ♥



Jag & Alexandra.



Yasmine, Fia & Jenny.



Trädgårns cosmopolitan ;)



Nattmat med Jens & Mathias på Subway.

Kul kväll igår!

Ja, då har man gjort Ludvika också. Hade faktiskt kul måste jag säga, trots att vädret var halvkasst.. Började hos Yasmine, gick vidare över till Emelie när Sonny kom hem, tog en promenad ner till Trädgården & träffade på Alexandra & Minette! Hur kul som helst att träffa dem igen!
Dansade, drack drinkar & träffade en hel del gamla vänner. Så då var det avklarat också!

Idag är det mors dag, har ätit grillad fläskfilé med klyftpotatis & tsatziki, fikat med jordgubbar, glass & daimtårta. Mums! Ska snart börja packa & bege mig hem till pappa för att sova där ett par dagar!

Det värmde i hjärtat att höra de orden från dig - tack!

Hallå gott folk!

Hej hallå!
Lördag idag, lite halvkasst väder må jag säga & jag håller alla tummar & tår för att det inte kommer börja regna ikväll! Vi tjejer ska nämligen ut ikväll.. Men planerna nu: Klä på mig, äta frukost & sedan dra ner på stan. Kolla marknaden, in i butiker,  sen försöka hinna iväg på loppis en sväng. Annars kan jag ta det nästa lördag iofs. Skulle vara bättre bäder då..

Igår iallafall, träffade underbarnet Loke. Tre dagar gammal & sjukt jävla söt. Inga missbildningar, tio fingrar, tio tår, ja, ni fattar :) Söta, söta brorson!




Thilda, stolt storasyster!



Loke i Yasmines famn

Jag är i Ludvika

Ja, tänka sig, eller hur?
Skulle ha åkt tåg vid åtta på torsdagsmorgonen, men rätt sent på onsdag kväll så ringer Mathias & Jens & säger att de är på väg upp till mig iallafall, haha! Åt mat på Max innan vi drog iväg. Vägarbeten efter vägen, men det gjorde mig ingenting när jag fick åka bil! Hur skönt som helst, dessutom fick jag med mig lite mer packning än vad jag hade fått med mig på tåget ;)



Jens - rökpaus vid rödljus vid nåt vägarbete




Kom hem till mamma kring fyra på torsdagsmorgonen, stupade i säng direkt & blev väckt av mamma kring tolv. Hur skönt som helst att vakna upp & sova ut & slippa sätta sig på ett tåg & krångla.
Åt lunch i lugn & ro & åkte sedan upp & överraskade Yasmine & Sonny! Så kul att se dem! Följde med dem till Grängesberg & köpte dricka, till MM & köpte blommor..



Träffade även Karin en sväng, sen åkte jag hem till pappa & la mig på soffan där. Så lugnt & tyst så det började krypa i benen. Höll dessutom på att somna på soffan, men vafan, jag har semester!!!

Åkte sedan hem till mamma & Karin kom efter för en stund. Drack en kopp te & pratade i ett par timmar. Gud så mycket vi har gjort tillsammans! Herregud! Bestämde att dela fler minnen över en flaska vin eller två nån dag nu när jag är hemma. Märks så tydligt att jag har förträngt hälften av vad som har hänt. Gud! Vad tråkig jag är!

Nej, nu börjar klockan bli mycket, ska svänga ner på stan en stund, sen ska jag hem till Chrille & Sara & hälsa på bebis! Mysigt! :)

Upp & ner

Förresten, vet ni en sak? Igår kväll kring halv tolv så blev jag låtsasfaster för tredje gången! Men den här gången var det Chrilles tur! Han & Sara fick en liten pojk :) Hur söt som helst! Passar lagomt nu när jag ska åka hem, då får jag ju träffa lilla knytet :) Stort grattis till er! ♥

Dessvärre så tog jag lite för lång tid på mig med slutprovet idag så jag hann aldrig hålla föreläsningen. Och eftersom jag åker till Ludvika imorgon så förlängde jag kursen till hösten & tar föreläsningen då. Har mer tid att komplettera om det är något som fattas då också. Blir nog bäst så :)

Håller på & packar som en galning & som vanligt kommer jag knappt få plats med hälften av vad jag behöver ha med mig. Ska köpa små vaacumpåsar på marknaden i helgen! Men då kommer väl väskjäveln bli så tung så jag inte får på den på tåget! Suck - vilket dilemma!

Slutprov

I väntan på bussen ner på stan så tänkte jag slänga in ett inlägg. Ska luncha med Pontus på stan. Håller på att göra sista slutprovet i ILA nu & det tar sån jävla tid. En PP-presentation, ett informationsblad, en inbjudan.. Ja, herrejösses! Men tror det kommer gå bra, så vi håller tummarna för det. Uppdaterar er sen!

Jag är lyckligast på jorden

Fick beskedet idag - jag fick MVG i Religionskunskap A. MYCKET VÄL GODKÄND!!! Förstår ni? Jag var så lycklig så jag höll på att börja gråta. Fan att jag inte har förstått det tidigare. Jag kan ju fan det här! Ska fan slänga ut några tusenlappar i höst för att förbättra mina halvdanna betyg från fordon.

Mat, packa, plugga. Imorgon är det dags för ett slutprov till, sen är jag fan klar med skolan denna termin! Halleluja!

Det vackraste

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.

Så sagolikt det är, att se morgondimman lätta.
När mörkret sakta flyr, och att se hur dagen åter gryr,
en kylig morgon bris, sakta sveper genom rummet.
Jag kryper tätt intill lycklig för att du finns till.

Stunder av stillhet, ett ögonblick av ro ibland,
stunder av lycka att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älska & att älskas,
vår kärlek varsamhet, är det vackraste jag vet.

Det vackraste som finns är att vara någon nära,
när månen lyser klart över skog och mark så underbart.
Jag ligger här brevid och jag känner hur du andas
att älskas utav dig är det vackraste för mig.

Stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
stunder av lycka, att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älska & att älskas,
vår kärleks sårbarhet är det vackraste jag vet.

Du ligger här brevid och jag känner hur du andas,
att älskas utav dig är det vackraste för mig.


Packar för fullt

Jag tänkte för en gångs skull vara ute i tid.. Ja, just det. Med att packa. Jag är verkligen sämst på att packa. Hur lite jag än försöker få med mig, så lär jag fortfarande sätta mig på väskan för att få igen den när det är dags att åka.
Klänningar, linnen, trosor, strumpor, bikini, jeans, leggings, t-shirts, tjocktröjor, två jackor, en kavaj, smycken, neccesären (proppfull) & skor... Ja, just.. Skorna är problemet. Jag fick nån dille igår att jag skulle räkna mina skor. Eller tja, de jag använder mest. De på skohyllan, i skoskåpet & i garderoberna i hallen & kom fram till att jag har 42 par skor där. FYRTIOTVÅ PAR SKOR! (Mamma! Läs: Jag har inga skor...) Vill inte ens veta hur många jag har totalt. Hehe, typiskt mig ;) Men nu var den stora frågan, vilka ska jag ha med mig? :)
Ett par stövlar, ett par högre, två high heels, ett par skönare klackar, ett par flip-flops, ett par lägre.. Men vafan.. Fem-sex par skor känns fortfarande lite för mycket. Hur ska jag få plats?

Ber till gudarna att Mathias & Jens får för sig att komma hit & grilla på onsdag istället! De hade nämligen planer på att komma upp redan ikväll. För i sånna fall kan jag & min packning lifta med dem ner till Ludvika igen. Problemet är bara att jag sedan ska åka vidare till Stockholm & sedan hem till Sundsvall igen. Men jag som är så stark kan ta min packning med mina muskler & slita de på & av tåget. Jävlaranamma! Sen får taxiförarna bära resten, de brukar vara så snälla så :)



Hur ska mina älskade skor få plats?

Spotify-länkar

Lady Gaga – The Edge Of Glory

Diddy - Dirty Money – Coming Home

Enrique Iglesias with Usher feat. Lil Wayne – Dirty Dancer

Beyoncé – Run The World (Girls) - Single Version

Jennifer Lopez – I'm Into You

The Lonely Island – Jack Sparrow


Plugg

Ärligt, jag kräks snart. Vill inte plugga mer. Som tur är så är allt över om två dagar. Ska in & göra mina sista två slutprov imorgon & på onsdag, sen är det fan klart för den här terminen! Det ska ni veta!
Ludvika marknad & tjejmiddag till helgen. Yasmine håller på & styr upp något för oss tjejer emellan, så vi får se om de blir middag eller bara nån flaska vin & tjejsnack. Håller alla jävla tummar & tår för att det blir fint väder så att vi kan sitta ute & mysa! Längtar så mycket så att jag håller på att spricka snart! Tyvärr så är badsäsongen sen i år, så jag kommer väl inte hinna bada någonting när jag är i Ludvika den här gången, men jag får ta det i sen sommar istället! Har iallafall bokat in en dag på sjn med Alexander iallafall! Träffa Karin, Alexandra, Yasmine, fika, äta, sola, pussas, kramas, catch-up med mamma & pappa, måla lite, sola lite, bara vara. Ungefär två veckor ska jag befinna mig i Ludvika, sen far jag direkt ner till huvudstaden som det ser ut nu. Bara syster inte får nå jobb som kommer upp just då. Håller tummarna för det också!

Dags att börja fundera på vad jag ska ta med mig. Tre veckor ska jag ju vara borta så här gäller det att planera.. Se om jag lär tvätta nånting....

Hallå måndag!

Det är måndag & jag kan säga att jag verkligen hatar vägarbetarna som väcker mig okristligt tidigt varje morgon. (De håller på & byter vatten & värmeledningarna över hela gågatan & även på min gata mitt i stan) Hela jävla kåken skakar! Och lagomt till de är klara så kommer jag åka härifrån. Så jävla typiskt. Men det kommer ju vara fint utanför mig när jag kommer tillbaka hem igen :)
Sitter i datasalen i skolan nu & har precis skrivit ut lite papper, ska strax kila upp på vår sista lektion i religion. Den kommer vara helt onödig & jag antar att vi kommer fika & sitta & prata om kursen o.s.v. Kommer klia i baken på mig redan efter tio minuter. Men aja, nåt som måste göras. Hörs sen!

Påminnelse

Påminner er om klänningen jag har ute på auktion. Klicka här för att buda!


Sista plugghelgen

Ser det faktiskt lite med en tår i ögat, det här är min sista plugghelg på... Typ tre månader..? Jag ska ju läsa en kurs under sommaren, så det är möjligt att det blir lite plugg ändå, men inte alls i lika stor utsträckning som det har varit nu. Sitter fortfarande med min sista uppsats. Har skrivit två meningar sen jag bloggade sist. Annars har jag bara kladdat på mitt utkast & letat fakta & information. Även tagit en powernap. Fan, det går trögt det här.
Ska springa till Hemköp nu iallafall & handla de sista ingredienserna jag behöver för middagen, börja laga, äta & hoppas på att jag återfår lite krafter & motivation till att öka på flödet på skrivandet. Det ska liksom vara klart imorgon, så jag har inte så mycket val liksom :)

Hörs "imorgon"...

Underbart väder

Fick ett trevligt uppvaknande i morse må jag säga. Redan vid halv tio var jag uppe! Iom att jag bor mitt i stan, så har jag ingen gräsmatta att lägga mig att sola på, så jag öppnade mina fönster på vid gavel & bubbade ner täcke & kudde & la mig & solade på mitt vardagsrumsgolv! Den ni! Ja, ska man bo mitt i smeten så är det här enda lösningen ;)

Nu ska jag sätta mig & ändra lite i min uppsats som ska vara klar imorgon, lite finjusteringar för ett bättre betyg så att säga ;) Plugg hela dagen som det ser ut som. Möjligtvis en glass i solen också! Puss!

Changed plans

Som vanligt..
Maja & Pontus var här & vi åt nästan en dubbel sats pannkakor själva. Maja var så mätt så hon undrade om hon var gravid, haha! Sötnöt! Prat & sänghäng, helt underbart! Har precis duschat, fyllt vinglaset & bänkat mig här framför datorn, tänkte göra två uppgifter iallafall, sen kommer väl Pontus & Andreas förbi här. Planerna är att kika förbi Kåren en sväng ikväll & kolla läget. Det riktiga pluggandet kan vänta till imorgon - söndag - den ultimata pluggdagen.

Har även beställt information om Berkeley Collage i New York, det är bra att vara ute i god tid & förbereda sig. De tar bara in ungefär 500 utländska studenter / år, så det gäller att ligga steget före som sagt. Drömmer mig ibland iväg om kvällarna & kollar på lägenheter på Manhattan, men vart i helvete ska jag få 15 000 ifrån varje månad? En etta i SoHo ligger nämligen på en sån hutlös hyra. Men ska det smaka så... Tur att man kan snika på campus så länge man går i skolan iallafall :) Tyck att jag är galen om ni vill, men det är mitt mål. USA är destinationen. Om tre år är det beräknat att jag bor där. Skulle inte vara så dumt va? Sundsvall är bara en anhalt i mitt liv, vänja mig vid något större liksom. Nu är det på tok för litet här, men jag ska iallafall göra klart skolan här, även om 50% blir på distans. Sen till Stockholm i 2,5 år & sedan examensåret i NYC. Låter inte det som en bra plan? Jag som är så förbannat envis, vet att jag kan, bara jag vill..

Nej, nog babbel. Nu ska jag dricka upp glaset & fortsätta plugga. Ciao!


God morgon!

Äntligen fick jag sova ut & ni ska veta hur gudomligt skönt det var! Även om jag inte somnade förrän klockan var halv fem någon gång, så det blev inte många timmar. Men man får faktiskt vända på dygnet på helgen. Speciellt när man är ledig & inte har nå planer alls. Enda planen är att Maja & Pontus kommer hit & äter pannkakor med mig i eftermiddag. Ska bli mysigt!
Ikväll tänkte jag göra lite mer repetitionsuppgifter så allt sitter till veckan, får fan inte bomma på bara några småsaker, då blir jag fan arg. Kvällen är din på fyran ikväll också! Inte missa! Absolut inte!

Men sådär ja!

Alltså, jag flyter på moln, skolan går ju som en dans! Fick under dagen här ett mejl från min lärare att jag hade alla rätt på excelprovet i programhantering, inte ens ett enda litet slarvfel! Det ni! Woho! Ska slänga ihop en liten PP-presentation nu sen slutprov nästa vecka.
Och vet ni en till sak? Jag går på en månads semester idag om man bortser från de två proven jag ska göra nästa vecka innan jag åker till Dalarna. Har inte ett enda bokat jobbpass förrän jag kliver på sommarjobbet den 20:e juni! Om jag inte jobbar någon dag på Meko medans jag är hemma vill säga. Hur skönt ska inte det bli liksom? :)

Nej, ta tag i några repetitionsuppgifter nu, sen firar vi med ett glas rosé i soffan ikväll. Ska njuta av denna underbara helg!

God morgon!

Det är fredag idag, vilket känns lite konstigt. Känns som om det är lördag för mig, men det gör det bara bra! Har mer tid på mig i helgen då! Väntar nu på att Pontus ska komma hit så vi kan bege oss ut i solen, ta en glass eller nåt innan jag ska kila iväg till jobbet. Hörs sen!

Musik

Kanske dags att slänga in lite musik, eller vad säger ni?
Självklart några låtar från ESC som har fastnat lite sådär..

Våran egen vinnare & trea i tävlingen:
Eric Saade - Popular



Getter Jaani - Rockafeller Street



Jedward - Lipstick




Blue - I can




Alexandra Stan - Mr. Saxobeat




Don Omar feat. Lucenzo - Danza Kuduro




Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give me everything



Sunrise Avenue - Hollywood Hills


Oh, I'm so happy

Sista lektionen i ämnet rättskunskap & jag kan säga att det är en av de bästa kurserna jag läst på länge! Lars är verkligen en helt underbar lärare, kan dra skämt & ser inte så allvarligt på saker & ting. Kan för diskussionerna långt utanför ämnet, men ändå håller sig till de kapitlen vi läst. Underbart! Ännu mer underbart är att jag fick VG i kursen! Är sjukt jävla nöjd! Med tanke på hur stressigt det har varit den här terminen & hur jag egentligen har lagt den här kursen lite åt sidan, så är jag sjukt nöjd. Riktigt jävla nöjd. Tyck vad ni vill, men det är stort för mig med tanke på min prestation!

Ska ha betygssamtal med min lärare i religion nu klockan tre, så får vi se hur det ligger till i den kursen. Hoppas naturligtvis på mer än ett G där, men som det har verkat så har jag legat på ett VG där med. Najs. Bara jag får MVG i alla datakurser så är jag nöjd. Det är ju trots allt det jag ska jobba med, det som är betydelsefullt så att säga.

Jag fick även sån otrolig lust att baka! Vet att jag har både nougat & blockchoklad hemma, så nått smarrigt ska jag nog dra ihop! Kakor med hallonsaft i detta underbara väder, låter inte det härligt så säg? :)

Jäktig dag!

Först möte på jobbet 10-11, nu hemma & äter lunch för att kila iväg till skolan för lektion 12-15, sen har jag betygssamtal 15-16, efter det tar jag helg! Eller nästan iallafall.. Ska gå igenom sommarkampanjen på jobbet imorgon på eftermiddagen, men sova ut kan jag göra imorgon iallafall! Ska bli ruskigt skönt!
Och förresten, har ju stora kanalpaketet på tvn vilket är typ 50 kanaler. Haha, inge bra om jag vänjer mig vid det här, för det finns ju alltid någonting att titta på! Haha!

Nej, nu fick jag bråttom. Ciao!

Damnyouautocorrect.com








Hahahhahaha, alltså, jag döööör!
Vet ju själv hur många gånger det har blivit fel, men inte så här jobbigt kanske. Gå in här för att se fler. Vissa av de är lite grövre än andra, varnar bara!

Go kväll!

Middagen ikväll blev biff i sås som jag bjöd Pontus på, han stannade kvar här för lite soffhäng. Arga snickaren rullar på tvn. Pratade nyss med syster som befinner sig i Los Angeles som sagt. Hon berättade att hon antagligen skulle till Las Vegas i helgen & ni förstår inte hur avundsjuk jag är! Pratade även att åka iväg en vecka i höst, bara vi två. Ska försöka dra in så mycket pengar som möjligt i sommar så jag har råd! Men börjar med en vecka hos henne innan sommarjobbet drar igång. Hon funderade även på att ha inflyttningsfest den helgen jag kommer ner & det verkar ju super! Att få träffa alla hennes närmaste, på en & samma plats! Blir så förvirrad varje gång vi är ut på krogen i Sthlm, det är ju så mycket ansikten & så mycket namn så man kommer inte ens ihåg hälften! Haha!

Nej, lite tv-tittande innan läggdags. Konstigt nog är jag faktiskt trött nu, haha!

Studentklänning säljes

Klicka här för att komma till budgivningen


Nämen god morgon!

Herrejösses vad jag sover! Gick som sagt & la mig vid åtta igår, somnade nästan bums! Hör & häpna! Men vaknade pigg & glad utan huvudvärk vid kvart i fyra & suckade åt att klockan var så lite. Såg att syster hade ringt under natten, så jag försökte ringa upp henne, men utan svar. Hon befinner sig nämligen i LA & tidsskillnaden är sisådär 10 timmar bakåt, vilket gör det i princip omöjligt att kunna pricka rätt tillfällen att ringa. Tur att det finns Viber, ringa gratis när det är x antal tusen mil emellan! Jag ♥ iPhone!
Gick & la mig igen & sov ytterligare sex timmar, vilket resulterade i 14 timmars sömn inatt. Tror ni att jag var trött eller? Man kan inte säga annat än att jag är utvilad idag! Och det behövs verkligen måste jag säga! Sitter i skolan nu & ska alldeles strax göra ett prov i programhantering. Måndag & tisdag nästa vecka ska jag göra slutprov i både Information & Layout A & programhantering & efter det kan jag bege mig mot Dalarna!

Imorgon är det sommarpepp på jobbet på förmiddagen & sedan avslut i rättskunskapen på eftermiddagen. Känns bra, ruskigt bra! Fredag, lördag & söndag är ledigt, men kommer bestå av repetition inför slutproven...
Pannkaksdejt med Maja på lördag också, inte glömma! ♥

Nej, dags för prov nu, vi hörs!

Jag somnar snart

Ja, rättskunskapsuppgiften är klar, har även kollat igenom lite uppgifter inför imorgon. Har dammsugit av här & även torkat golvet. Dammat & plockat lite, det är rent & doftar underbart! Slängt lite kläder & sorterat det jag ska ta med till Matilda & det som ska säljas. Frågan är bara hur, ska jag orka lägga ut allt på Tradera, eller ska jag slänga ut det på Blocket?
Och just ja! Vädret här idag har varit minst sagt märkligt. I morse när jag gick till jobbet så regnade det. Efter lunch strålade solen & vid fem kom världens regn/hagelskur! Haha! Mycket märkligt.. Nu skiner solen igen..



Kolla haglet på marken. Helt vitt! Svårt att se på sån liten bild :(

Ork har jag inte mycket av just nu. Har sån fruktansvärd huvudvärk & har haft hela eftermiddagen så jag har svårt att ens hålla mig vaken. Men jag vet att så fort jag kommer lägga mig i sängen, så kommer det gå över som ett trollslag. Kul va?

Nej, jag gör ett försök till att sova. Klockan har precis passerat åtta, hör ni vad jag säger?! Laddar inför imorgon & hoppas det blir en bättre dag! God natt!

Seg dag

Vakande i morse av att det ringde på dörren, inget trevligt uppvaknande direkt, men det var lika bra eftersom alarmet skulle ringa fem minuter senare. Workshop på jobbet idag, var över på en halvtimme & sedan bar det hemmåt igen. Kyckling & strips stod på menyn idag. När jag kom hem var även min vaktmästare här & bytte min toalettdörr som haft ett hål i sig så nu har jag en hel & fin dörr! Har passat på att dammsuga av här hemma också & tänkte plugga lite nu. Eftersom solen visar sig för första gången nu på flera dagar har jag ingen större lust, men ska jag få allt klart i tid, så lär jag sätta lite rotation på dököttet.

På jobbet

Ja, gör jag någonting annat? Nej, känns inte som det. Har tagit åt mig så himla många extrapass den här månaden, så jag tar lite ledigt nu. Har inte ett enda bokat pass förrän sommarjobbet drar igång den 20:e juni. Hur skönt är inte det? En hel jävla månads semester (förutom skola & lite workshops) Planerat 1,5 vecka i Ludvika, typ en vecka i Sthlm, sen en vecka i Sundsvall, innan jobbet kör igång. Kan ni förstå - det är juni om två veckor, då ska det liksom vara sommar?! Vart är värmen?!

Går på rast nu, tar en nypa luft & "njuter" av detta gråmulna Sundsvall..

I skolan

Låg & drog mig så länge jag någonsin kunde idag eftersom jag fortfarande har problem med sömnen. Börjar misstänka insomni, insomningsproblem med andra ord. Ska köpa nå naturläkemedel & kolla om det hjälper, annars får jag uppsöka läkare.
Annars då? Har rast från religionen nu. Sitter & diskuterar etiska dilemman & moral. Ingen höjdare direkt, men det är intressant & blir rätt livliga diskussioner. Eftersom det här är våran sista lektion så får man ju ge järnet. Nästa lektion är bara "avslut" liksom.
Jobb 16.15-21-15 ikväll, smått jobbigt, men har bara workshop imorgon & för övrigt ledig resten av dagen. Skönt som tusan. Ska göra lite kompletteringsuppgifter inom datan, så jag prickar MVG i alla de kurserna. Hade inte varit så dumt va?

Nej, nu är rasten slut, back to reality!

Jag är klar!

1500 ord - 2,5 sidor & många timmar senare så är jag äntligen klar!!!
1,5 timme kvar tills hockeyn drar igång så jag biter tag i sista rättskunskapsuppgiften på en gång.
Känner mig lite såhär just nu:


Plugg-dags!

Är hemma från jobbet, har fått i mig lite mat & mjukat upp hjärnan med lite "Vem vet mest?" på SVT. Nu sitter jag & ska försöka göra klart arbetet så att jag i lugn & ro kan kolla på hockey-matchen ikväll utan att känna press. Detta arbete, plus en till uträkning kvar i rättskunskap, sen är jag klar med de ämnena. Ska bara göra sista proven i PH & ILA så är jag klar för terminen sen! Wiho!
Åker till Ludvika sedan till marknaden för att umgås lite med familj & vänner. Ta lite semester innan allt drar igång igen! Passa på att hojta till redan nu om ni vill ses, så jag hinner planera in allt ;)

Hörs ikväll när jag är klar, då ska jag ge er ett glädjetjut!! :D

Åh, så nära!

Förstår inte hur jag lyckas? Varje jävla dag ska jag stänga av alarmet & somna om! Idag vaknade jag som tur var, kvart i tio. Det var bara att hoppa i kläderna & kuta till jobbet. Som tur är så bor jag också så jäkla nära jobbet så jag kom bara två minuter sent in i svaret! Ingen katastrof skedd!
Fortfarande lite bitter över ESC faktiskt, men en tredje plats kan väl vara kul ändå? Får hålla tummarna för grabbarna ikväll istället när Sverige möter Finland i VM-finalen i hockey. How about that? :p

Slutar jobba klockan tre, då är det ingenting annat än plugg som står på schemat. Punkt slut.

En tredje plats iallafall

Har setat på nålar den senaste timmen. Azerbajdzjan vann hela ESC. Vart fan ligger landet liksom? Vad gör de i våran tävling? Blir lite smått lack måste jag säga.. Och att Italien puttade ner oss med den sista tolvan var inte riktigt snällt. Skitsamma, kul underhållning en lördagkväll iallafall när vi låg etta fram tills slutet bara.

Det är dags att krypa ner & sova. Ska jobba imorgon så lika bra att komma i säng i tid idag. Hugger tag i tandborsten nu, så hörs vi imorgon!

Trevlig kväll igår!

Planerna att sitta hemma & plugga blev istället en utekväll med Rick & Johan. Trots att det spöregnade igår så hade vi en supermysig kväll! Vi mötte upp Rick på Svenssons & gick vidare till Invito, satte oss på uteserveringen & drack drinkar under infravärmen. Hur mysigt som helst! Stannade till på Irish på hemvägen & tog en sista drink. Somnade inte förrän kvart över tre någongång så jag är lite småtrött nu. Ville inte alls gå upp när klockan ringde. Men på jobbet är jag, kom i tid också! Heja mig! Tre timmar kvar, sen hem. Lotta följer med mig hem en stund & sen vankas det tvättid för mig. Eurovision Song Contest är det ikväll också, även "Kvällen är din" samma tid. Får zappa emellan. Illa.

Bjuder på lite bilder från igår:









Och självklart en Cosmopolitan ;)


Bra där Sverige!

Sverige är klar för VM-final i ishockey! Jävlar vad bra vi är! Inte för att jag bryr mig ett skit om hockey egentligen, men det kan väl vara kul, eller hur? Haha!

Johan kom in hit & tittade på hockeyn den sista kvarten. Pratade även om att gå ut & ta en drink eller två ikväll. Iom att jag jobbar imorgon så blir det inte många, heller inte så sent. Det lutar iallafall åt Svenssons uteservering. Verkar som om de är de enda som fått upp den med infravärme & allt. Kan nog bli mysigt. Inte så dumt att bo tre kvarter från torget ;) Att Sverige dessutom vann matchen ikväll gör att alla gubbar kommer vara på extra bra humör, haha!

Nej, skriva lite mer på arbetet innan det är dags att svira om. Kör på high heels, jeans & kavaj ikväll!
Puss!

Fredagen den 13:e

Ja, otursdag idag? Kan inte riktigt kalla det så om jag ska vara ärligt. Fick sällskap här igår kväll, vilket gjorde att jag vaknade redan vid tjugo över åtta i morse. Så tidigt har jag inte varit vaken på jag vet inte hur länge.. Jag har hunnit med hur mycket som helst & ännu har dagen bara börjat, men det är nu efter tolv som klockan går så jävla fort.
Det är fredag, men för mig innebär det inte någon större skillnad. Jag jobbar nämligen lördag, söndag & måndag. Tvättid imorgon kväll & ska försöka tvätta upp allt som ska säljas/kastas.. Ska slänga upp lite på Tradera & länkar självklart här i bloggen, så är det något ni är sugna på så är det bara att buda! Leverans kan fixas till Ludvika, men det blir inte förrän i slutet av månaden!
Just nu sitter jag & försöker ta tag i skolarbetet. Lite enklare att jobba när man har två skärmar. Kan visa informationen på ena & skriva på andra istället för att öpnna & minimera fönstrena hela tiden! :)


Ordning & reda

Har suttit hela eftermiddagen & gått igenom mappar & sorterat i datorn. Fått lite ordning & reda så att säga. Raderat bilder & filer som jag endera har 30 backuper på redan, eller så var de helt enkelt sjukt onödiga att spara. Nu ser det mycket bättre ut innuti denna burk :)
Kopplade även in min gamla skärm igår, så nu sitter jag & jobbar med två skärmar! Hur skönt är inte det liksom? Gud, det kommer bli en sån vana så jag kommer må dåligt när jag sitter vid en skärm sen. Haha, bortskämd?

Har senaste timmarna sorterat film. Ja, beviset har ni här:


650 st.

Nu sticker jag & handlar mat inför helgen. Tjingaling! :)

A poem...

Du får inte knacka på min dörr,
Om du inte är beredd att komma in.
Du får inte göra om mitt namn,
Och börja kalla mig för din.
Och du får inte vandra på min väg,
Utan att visa mig ditt mål.
Och inte stjäla av min godhet,
För att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar,
Som jag omsorgsfullt har byggt.
Om du inte skyddar mina drömmar,
Så att jag kan somna tryggt.
Och du får inte ha mig som en dröm,
När jag vill va din verklighet.
Och du får inte säga att du hoppas,
Om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver,
För att förstå vad är det du vill.
Du får be en bön att jag väntar,
tills du nu säger till.
Och att du får samla dina tankar,
så att två själar kan få ro.
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro.



(Tidsinställt inlägg)

Better times

Jag är på väg mot bättre tider nu. Känner att jag verkligen måste få ordning på mina sovvanor. Har sovit konstigt, oregelbundna tider & alldeles för lite den senaste tiden. Men jag har börjat förstått nu att sömnen är ganska viktig ändå. Känner mig stolt över att iallafall ha börjat på uppgiften som ska vara inne på måndag. Skrivit två stycken & det är en riktigt bra början för mig som alltid brukar vara ute i sista stund, eller vad säger ni? :)
Klockan är iallafall snart halv tolv & jag tänkte faktiskt gå & lägga mig. Imorgon ska jag till skolan för en lektion rättskunskap, sen hem & fortsätta plugga. Fyfan för de här sista veckorna säger jag bara, tvi!!

Nya skor

Tänkte uppdatera er om ett par nya skor jag köpt här på senare tid. Har inte riktigt haft tid att slänga upp bilder, men nu ska det bli skillnad!
Här är de fyra senaste, har för mig att jag har visat de jag köpt innan, så struntar i de!








Changed plans

Okej, ändrade planer! Fick ett samtal efter maten om att det ska komma några & kolla på min lägenhet. Lugn nu, jag ska inte flytta än på ett par månader. Men grejen är att vi antagligen ska få nya hyresvärdar, så vi får väl se vad som händer och sker. Iallafall så såg lägenheten ut som ett bombnedslag efter att jag möblerat om igår, så jag håller på & röjer undan lite nu. De ska komma kring sju & sånna där människor brukar vara tidiga, så det är bäst jag sätter fart!

Dags för mat

Har planerat en lite mer avancerad lunch idag. Tänkte göra en form av kyckling i ugn, med sås och vitlökskrydda. Lite stoppning & sånt där, med pasta & baguetter till. Det låter väl helt okej?
Tog en ledig dag idag eftersom jag gjorde ett prov i skolan igår, så stannar hemma idag & vilar upp mig lite. Jobb hela helgen & dessutom göra klart alla uppgifter i religionen. Två veckor kvar till deadline inom alla dataämnen också, det börjar bli panik nu..

Tänkte iallafall ta & lägga upp lite inlägg om alla skor jag har gått & köpt den senaste tiden. Kan det vara något? :)
Kommer som tidsinställda inlägg medans jag håller på med maten!

Glass i kvällsolen

Pontus kom förbi här på kvällningen & vi gick ner på stan & köpte oss en glass. Slog oss ner i solen, pratade & njöt. 20 grader i Sundsvall igår, 18 grader idag & det känns verkligen som att det är på väg åt rätt håll nu! Blir så glad av solen om man bortser från alla skavsår jag skaffade mig idag!



Men det är verkligen sånna här dagar som jag saknar Stockholm, eller en större stad över huvud taget. Att kunna sitta på en uteservering, äta middag & dricka ett glas vin. That's it liksom. Åh, tänk er.. Om ett år är det verklighet!
Och Kreta-resan blev dessutom inställd på grund av lite olika skäl, så jag tar mig en weekend ner till syster istället & njuter av mitt framtida liv. How awesome isn't that? :)

Nej, hämta tvätten i torkrummet nu & sen krypa ner!
God natt! :)

Beslutsångest

Jag har sån beslutsångest om jag ska sälja mitt vitrinskåp eller inte. Ska jag, eller ska jag inte? Det är så fint, men det tar sån plats nu när jag tagit ner hyllan som sväljer mer än vad det gör.

Hur ska jag göra?! Blir tokig på det här!

Att jag aldrig lär mig?

Tog självklart på mig ett par nya skor idag. Att jag aldrig lär mig att inte ta ett par nya skor när man vet att man ska gå långt. Resulterade i skavsår & blåsor som sprack. Har bedövningssalva & plåster typ hela fötterna nu. AJ.



Ena hälen.. AJ.

Pannkaka ikväll

Japp, precis som rubriken lyder så blev det pannkaka ikväll. Riktigt mumsigt.
Annars då? Pluggat lite, annars bara slappat i soffan. Huvudet är rätt slut nu efter helgen måste jag erkänna, men imorgon är det nya tag! Ska gå igenom förra veckans prov & göra nya.. Delar upp de på två & kör ett imorgon & ett på onsdag tänkte jag..



Lite Navy CIS innan läggdags!
God natt!


Lång pratstund

Har haft en två timmar lång pratstund nu, avbryts självklart av fotbollsträning. Vad annars?
Men så jävla skönt att ventilera, allt från kärlek till känslor, till fyllor & dumheter. Lite djupare saker liksom. Och det enda vi kom fram till var typ den här låten.


Ny förkärlek

Jag har upptäckt en ny förkärlek till rosévin.
Håller på & provar ut sommarens bästa. Synd nog har bara systembolaget i stan en endaste hylla med rosévin. Får fan åka ut till Birsta & se om de har mer ;)

20 grader i Sundsvall idag. Det firar vi med ett glas! :)



Har ni något gott att rekomendera? :)

Vilken varm dag!

Ja, eftersom blogg.se haft problem under helgen som ni alla vet, så har jag helt enkelt struntat i att blogga & pluggat/jobbat i helgen.
Igår iallafall - lagade kassler & broccoligratäng när jag kom hem efter jobbet. Enkelt, smidigt & förbannat jävla gott, serverades med penne. Receptet finns här.



Annars då? Jag har pluggat, jobbat & tvättat hela jävla helgen. Men ibland behövs det sånna helger med. Fick klart en rättskunskapsuppgift & även två religionsuppgifter som jag lämnade in idag. Så jävla skönt! Nästa vecka ska vi "bara" diskutera om lite etiska dilemman på lektionen & efter det är det typ slut.. Eller tja, betygssamtal, extra uppgifter & sånt tjaffs.



Min helg med en enda bild.

Problem

Blogg.se verkar har problem med bilduppladdning åter igen, så därmed heller inga bilder i detta inlägg. Jag som verkligen tänkte lägga ner lite tid & energi på ett par riktigt bra inlägg, men icke. Ni får vänta. Jag byter sängkläder så länge. Tjingaling!

Sitter på jobbet

Är på jobbet åter igen & här ringer det ingenting. Jag förstår redan nu att den här söndagen kommer gå hur segt som helst. Somnade inte förrän klockan var fyra och alarmet ringde för allra sista gången vid halv tio, då var det bara att studsa upp ur sängen. Pigg är det sista jag är just nu.'
Blev klar med en religionsuppgift igår iallafall. Skönt. Poäng till mig!
Grannarna längst bort hade någon form av födelsedagsfest igår också, ett sjujävla liv. Och de idioterna började bråka, skrika, röka i trapphuset & partajade fram tills klockan var kring halv två. Johan kom hem till mig kring tolv, drack lite vin & pratade tills det äntligen tystnade & vi kunde sova.

Kul att halva inlägget försvann när jag tog ett samtal. Jag skiter i det här nu.

Go kväll!

Ja, jag har tvättat hela eftermiddagen/kvällen & sista maskinen är i nu. Kommer väl inte i säng förrän ett förstår jag. Ska upp & jobba 10-15 imorgon vilket tar emot lite, men vad gör man inte?
Har stortjutit till "Kvällen är din" ikväll på fyran, & fortsatte nu med djävulen bär Prada. Hjärtat slår ännu hårdare för varje minut jag ser New York. Vilken jävla kärlek!

Inser att livet bara springer iväg & jag försöker grabba tag i varenda jävla minut jag tillbringar som vaken. Känns som att tiden inte riktigt räcker till, men den måste väl göra det?

Tvättar för fullt

Rättskunskaps uppgiften är klar & nu sitter jag med lite uppgifter i religion. Inte världens roligaste sätt att spendera en helg, men jag kan ta igen det nästa vecka då jag inte har nå jobb förutom till helgen.
Har precis satt på en tvättmaskin & har även bestämt mig för att grovstäda i tvättstugan & sätta upp lite lappar. De som bor här i huset vet inte hur man doserar tvättmedel, heller inte i vilket fack man häller i vad. Facket för kondensvatten i torktumlaren tror jag inte ens de vet existerar. Både torktumlaren och ena tvättmaskinen har varit trasiga länge, men det verkar inte som om nån bryr sig här förutom jag? Vi fick en ny torktumlare för någon vecka sedan, men då gick ena tvättmaskinen sönder istället. En ny tvättmaskin får vi iallafall i början på nästa vecka, så då hoppas jag det blir lite ordning igen.

Nog om det - har även bestämt mig för att möblera om lite. Som om jag inte gjort det tillräckligt många gånger? :p Njaa.. Blir lite svårt att flytta möbler själv när de ska ner från övervåningen, men jag är så förbannat envis, så det ska nog gå. Om inte annat får jag ringa efter hjälp, haha! Kanske knäpper kort när det är klart, så får ni se ;)

Tillbaka till läxorna!

God morgon världen!

Tog mig en välförtjänt sovmorgon idag, inte för att det var planerat, men det var väldigt skönt måste jag säga! Vet dock inte hur jag ska komma upp till jobbet imorgon nu bara. Gick och la mig redan vid halv två, men blev väckt strax innan fyra av ett samtal. Och mitt under samtalet så får jag ett sms från en annan. Vad är oddsen liksom? Och vad finns det för människor egentligen? Kan våra känslor styra oss så mycket så att vi gör helt fruktansvärda saker? Jag ryser när jag tänker tillbaka på mig själv för 6-7 år sedan, men det här är ju tio resor värre & i nutid, med en äldre människa dessutom! Växer vissa aldrig upp? :o

Har plockat ihop all tvätt till tvättiden ikväll, rivit ur sängkläder, tagit ner duschdraperi, tennisskor, kuddar, mattor, ja, här ska fan allt tvättas! Det ska liksom få kompensera upp att jag inte har tvättat på över två veckor tänkte jag! :)

Återstår bara den stora frågan om vad man ska äta till lunch. Jag tror det blir chicky bits & strips & sen tar jag nå godare till kvällen. Typ enchiladas eller nåt? :) Låter nog bra!

Förresten, är snart klar med den sista inlämninguppgiften i rättskunskap! Inne på fjärde sidan nu, den ni!

Så gulligt!

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet.
Plötsligt frågar Nasse: "Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se se, två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?"
Puh tänker en liten stund och svarar:
"Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta"


Yohooo

Det är fredag, jag har varit vaken sedan klockan nio, har varit på Workshop på jobbet, varit in på bibblan, lämnat tillbaka & lånat böcker. (på engelska?!) Har även hunnit diska, ätit frukost & nu snart ska jag börja förbereda lunch. Ska skriva klart lite inlämningsuppgifter & sedan tänkte jag lägga i lite slingor. Vad sägs om det? Passa på att dammsuga av lyan & sedan somna i tid ikväll. Kanske kan ta mig tid att se en film? Ha, det där lät som ett skämt med tanke på vad jag har att göra (skolarbete alltså).


Helt jävla slut

Alltså, jag orkar inte hålla ögonen öppna längre, jag går & lägger mig. God natt.

Sitter på jobbet

Då var jag åter igen på jobbet. Jag är jättehungrig! Eftersom jag tog mig en lite längre sovmorgon idag så blev det en jättesnabb frukost innan jag åkte till skolan för en lektion i rättskunskap. Hade betygssamtal & små diskussioner. Eftersom det var jättemånga som var borta på lektionen idag, så var det lite mysigt att man liksom inte pratade i munnen på varandra när vi diskuterade. Jätteskönt! De tre sista lektionerna kommer se ut ungefär likadant! Ligger även bra till i kursen & det är jag jättenöjd med, med tanke på att jag inte alls har gått in helhjärtat i det här ämnet! Skönt! :)
Direkt ner till jobbet - ingen mat alls då heller. Förstår ni varför jag är hungrig??? Jag kommer inte få äta förrän kring nio ikväll. Nån som vill komma förbi med en kebabrulle eller nåt? :D

Iallafall - hem & plugga, som vanligt. Jag gör fan ingenting annat. Börjar bli smått less, men vad gör man inte? Vila får jag göra nästa vår! :)

Det bara pirrar i magen när jag vet att jag snart är på väg! Pratade med min SYO om högskolor & hon skulle hjälpa mig med datum för Öppet Hus, kataloger, kursutbudspapper & allt. Pratade även om att göra examensåret på annan plats & det låter riktigt lovande. Alltså, ni förstår inte spänningen som finns inom mig nu! Det är endast det här pirret som får mig att kämpa, trots att jag knappt orkar stå på benen, att jag inte får tillräckligt med mat & vitaminer, att jag knappt sover något utan pluggar dagarna i ända. När jag ser högen med tvätt, så suckar jag bara & går vidare. När jag öppnar kylskåpet & märker att det är tomt, stänger jag det bara. Jag hinner liksom inte. Det är bara snabbvändan in på Hemköp efter jobbet på hemvägen för att grabba en mjölkliter. Det är typ det. Men i helgen har jag iallafall bokat tvättid.
Jag har min vägg full i post-it-lappar med mål, både långsiktiga & kortsiktiga. Lappar med things-to-do. Och påminnelser. Pepp till mig själv. Det här går fan bra nu!!!

Snart världen - snart så är det min tur!

Dötrött, skjut mig

Fyfan vad trött jag är! Men jag vet att det bara är en dag kvar efter denna & efter det ska jag fan aldrig jobba så många dagar på raken igen när jag har skola. Det är en sak som är säker! Imorgon har jag rättskunskap & direkt efter det är det jobb. På fredag är det bara en trekvarts workshop som tur är, det kommer inte bli några problem för sedan är jag ledig resten av dagen. Ska iofs plugga varje ledig minut, men det är ändå en skön känsla att inte ha några "måsten".
En timme och en kvart lite drygt kvar på jobbet nu & jag vill bara gå hem & lägga mig i princip, men jag vet att jag verkligen inte har tid med det. Ska göra klart min hemuppgift jag har i RK som ska vara inlämnad på lektionen imorgon. Och jag ska äta potatis till kvällsmat. Punkt slut.

Oh, I'm done!

Sådär då, då har jag skickat in resterande uppgifter i PH. Ett till prov ska göras nästa vecka, eller tja, det blir väl två prov, ett i ILA & ett i PH så jag kan bli klara med kurserna nångång! Åh, det är sån sten som lättar från mina axlar när jag vet att jag snart är klar. Även att jag ligger på plussidan så jag bara kommer ha några enstaka lektioner i höst, vilket betyder att jag kan jobba desto mer! Underbart!

Nog om det, nu ska jag äta mellis sen kila till jobbet! Hörs ikväll.

Slänger in Bruno Mars senaste:

The Lazy Song


I väntan på prov

Sitter i datasalen just nu & väntar på att jag ska få göra prov. Fick även reda på att det är deadline för betygsättning om tre veckor, så nu lär jag ligga i. Noll party & endast jobb & plugg hela helgerna fram tills dess.
Slänger in ett inlägg när jag är hemma för lunch innan jobbet sen!

Det slog mig just

Det slog mig just att igår, eller tja förrgår nu eftersom klockan har slagit tolv så var det exakt ett år sedan. Smått sorgligt, men jag kan bara glädjas åt beslutet. Ett bra beslut som har tagit mig/oss en lång bit på vägen. Vi har mognat båda två i olika steg på vägen & skapat en mycket bättre relation än vad vi någonsin haft.
Skulle kunna sitta här & blotta hundratals historier som vi delat både nu & då, men jag behåller de för mig själv då det är endast du & jag som vet sanningen. Det kommer förbli så också. Och lika glad för det är jag.

Nuff said.

Tuffa dagar

Känner att det börjar ta ut sin rätt. Skola & jobb, heldagar. Det är fan tufft, men nu har jag iallafall gjort halvlek, två dagar kvar nu bara.
Precis lagat mig ett storkok Penne Rigate, så det finns mat i frysen när jag inte hinner laga. Nu ska jag göra fyra uppgifter i ILA & sedan sova. Siktar på att vara i säng kring ett, annars kan det bli rätt svårt att komma upp vid åtta imorgon bitti. Tur att det snart blir lite struktur på livet. Nils (min chef) var förbi oss idag på jobbet & meddelade att vi snart skulle få våra scheman för sommaren, så då kan man planera lite mer.

Nej, tillbaka till plugget. Det är typ det enda ni kommer få höra av mig fram till sommaren, haha!

Bra dag!

Åh vilken bra dag jag har haft! Vaknar i lugn & ro, äter frukost & beger mig till skolan. Hade bokat möte med SYO'n så vi gick igenom mina betyg & poäng & det är inte mycket kvar nu! Herregud vad glad jag är! Har sökt sommarkurser & kurser & prövningar till hösten. Det här kommer bli kanon! Det bara spritter i kroppen av tanken av att jag snart är klar med skolan, det är helt jävla underbart! Pratade även med min lärare i ILA & första provet var helt klart ett MVG & ligger på den nivån i hela kursen. Härligt! Fick även MVG i DK vilket inte förvånade mig så mycket, men ändå var ett glädjande besked! Lovely! :D

Hemma nu, har ätit lunch & hängt med Johan & Sandra lite. Ska snart bege mig till jobbet för ett kvällspass. Har tagit åt mig två extrapass den här månaden & ska ta åt mig ett eller två till iallafall. Gör fan vad som helst nu för pengar. Fast, eftersom jag kommer läsa sommarkurser så får jag ju lite bidrag därigonom som tur är!

Börjar jobba om 25 minuter, så det är bäst jag rör på mig! Tjingaling!

Slänger in en låt här bara för att musikvideon är awesome! Den går ju på MTV varje dag, så den har lite halvt fastnat i mitt huvud, haha!

Britney Spears - Til The World Ends


En bild

Hittade fler bilder från helgen i Stockholm! Här är en från Kåken :)



Michaela, syster Matilda, jag & Jane.

Min underbara helg

Som sagt så var ju Yasmine & Sonny här i helgen. Emelie & Markus var ju också här, men de sov uppe hos Emelies bror som bor i Granloholm. Eftersom de inte kom förrän klockan var åtta i fredags så gick vi bara till Hemköp & handlade lite tacos & frukost till helgen. Myste sedan framför två filmer i soffan, pratade & jag & Yasmine delade dessutom på en flaska rosé.















Fler bilder på FB.
Tack så enormt mycket för den här helgen! Ni är så välkomna upp igen! Längtar redan tills nästa gång, om ni hinner vill säga, innan jag flyttar igen, haha!

Syns om ett par veckor! ♥

Mat!

Har precis kommit hem från jobbet & ska göra mig lite mat nu. Återkommer.

Jag är glad!

Haha, hoho, äntligen, äntligen ÄNTLIGEN har jag en uppkoppling på min ordinarie dator igen! Herregud, vad skönt det är! Jag är så lycklig! :D
Börjar skolan 12.10, lektion till 15.10, sedan jobb 15.30 till 20.30, så kommer typ hela veckan se ut. Det kommer bli tufft, men jag överlever! Vad gör man inte för pengar? Iom att jag bara kommer få CSN för en vecka nästa gång, så lär jag jobba extra mycket för att klara alla utgifter. Dessutom åker vi ju till Kreta om en månad, så lär skrapa ihop lite extra fickpengar tills dess :)
Nej, ska börja på en skrivuppgift nu när jag äntligen har internet & innan skolan börjar. Liten lätt lunch innan jag kilar iväg! Vi hörs senare i eftermiddag! :)

Nu har de åkt

Nu har de åkt hem härifrån. Det känns så jäkla tomt här hemma! De hade gärna fått stanna här en dag eller två till. Träffar de allt för sällan nu för tiden. Just för att tiden inte finns till för alla resor både kostar mycket pengar & tar tid. Men jag åker ju till Ludvika om ett par veckor igen, så då ses vi ju igen! :)

Den kommande veckan kommer bli ganska tuff iom att jag ska jobba kväll måndag, tisdag, onsdag & torsdag. Kommer vara halvt död! Tur att jag är ledig i helgen så jag kan vila upp mig ordentligt. Om jag & Pontus inte går på parpokern på Cosmopol på lördag då, men vi får se..

Får ju mitt internet inkopplat imorgon, så laddar upp bilder då eftersom jag fortfarande sitter på Saras mobila internet. Hade hur kul som helst igår! Var först på grillfest på förrådet, vidare på förfest hemma hos mig, sen blev det Kåren! Dansade loss & gick vilse i fängelsehålorna, haha! Åh, varför är helgen så kort?!

RSS 2.0