Måste få ur mig

Usch, nu börjar jag verkligen gråta!
På något sätt så kom jag flera år bakåt i min inkorg i min Hotmail. Kom tillbaka till mejl jag & Niklas hade skrivit till varandra då han ö-luffade i Thailand. Fan vad det drog upp minnen & hjärtat slog sådär hårt som det gör nära man minns något man mådde bra av. På den tiden hade jag det bra. Vi hade det bra. Tillsammans. Dock var det mycket som spelade in att vårat förhållande inte funkade i längden, men det hade nog gjort det om vi försökt lite mer :)
Jag blir glad av att tänka på Niklas. Han efterlämnade ett fint spår i mitt liv, vi fick ett fint avslut trots att vi gjorde slut. Tänker på honom då & då, det kan jag inte undgå. Men mina minnen med honom, delade stunder, konversationer, dagar, helger, utflykter, ja, allt, det behåller jag inom mig i facket för "det lyckliga förflutna". Jag kan bara säga tack, för den fina tiden.


Pluggar snart hjäl mig

Ända sedan jag kom hem har jag setat & pluggat. Nu är jag iallafall klar med uppgift A. Bara B & C nu, sen är hela kapitlet klart. Only two to go. Heja heja! Eller hur? :)
Har skrivit om Hansan på medeltiden. Hur kul är det på en skala? Inte ett dugg enligt min åsikt. Nej, fy sjutton!

Imorgon är det onsdag! Första december också! Jävlar var tiden går fort nu, jag hinner knappt med! Och jag känner att jag är i ett känsligt stadie den här veckan faktiskt. Gråten sitter i halsen & skratten flödar hejvilt. Kanske skulle haft mens nu? Eller nåt.. Annars har jag nog bara så jävla mycket inne i skallen att jag knappt vet ut eller in. Det kan nog bero på det också. Skolan, jobbet, utbildningen, planering, ja, allt.. Gosh, lite smådrygt det här, men det är väl så livet ska vara? Jag tar det med en nypa salt för tillfället, för jag vet att jag kommer fixa det!

Jag är nu nyduschad & ska alldeles strax krypa ner i sängen. Jag ska fan försöka komma upp till julkalendern imorgon bitti! Det är mitt mål! (Annars går det i repris på kvällen, jag vet) *host host* - Jag är snoozaren själv.



Morgonrock is the shit!

Häftigt va?

Woho, idag fick vi våra id-kort på jobbet. Alltså, inga sånna där riktiga, men sånna som identifierar oss på jobbet! Haha.
Vi tog ju korten första dagen då vi inte alls var beredda på att bli fotograferade, så bilden är däremot inte så vacker, men jag bjuder på den ;)


Recept: Penne Rigate

Fick en kommentar om att jag skulle lägga ut receptet på Penne Rigate, så det är väl lika bra att jag gör det då. Får se om jag kommer ihåg det, haha.

Penne Rigate

1 lök
1 pkt bacon
1 vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater (400-500g kanske?)
1 stor burk skivade champinjoner (eller två små om man vill ha lite mer..)
2-2,5 dl grädde (ej matlagningsgrädde)

Hacka löken & klipp baconet smått, bryn i smör & pressa i 1-2 vitlöksklyftor.
Häll i de krossade tomaterna & rör om, låt puttra på låg värme i ca 40-50 minuter tills tomaterna kokat ihop. Häll sedan i 2-2,5 dl grädde. Koka ytterligare 40-50 minuter, krydda med salt , peppar & chilipulver. När bacon-fettet börjar lägga sig på ytan & röran fått en fin brun färg är det klart!

Servera med Pastan Penne Rigate


Dag 4 – Det här åt jag i dag

Eftersom jag skrev det här inlägget igår kväll, så blir det precis samma sak som jag åt just igår. Tog med mig matlåda = Penne Rigate. Det var en av mina favoriträtter när jag var liten & det är det fortfarande. Jag fick det så sällan när jag var liten, då det tar över två timmar att laga rätten. (Var det mammas dåliga tålamod som var orsaken?!) Nu är det perfekt att laga eftersom det mest ska stå & puttra, då hinner jag göra massa saker under tiden. Typ duscha, plugga & sånt. Superbra!

Tråkigt med samma bild igen, så jag skiter i det ;)



Ni får en sån här lycklig bild istället :D

Puss & kram!

Rekord igen!

Nämen nu är ni väl allt för roliga? Ni blir bara fler & fler! Woho, jag blir så glad!
Detta är ett tidsinställt inlägg, så jag sätter igång min utbildning nu på minuten. Kul va? Hoho..

Dagarna bara rinner iväg & snart är det jul! Tänka sig! Och än har jag inte fått upp mina gardiner. Fy skäms på mig! Men va sjutton, jag hinner ingenting om dagarna - kommer hem kring sex, göra mat direkt, se nåt på tv, sen slötid vid datorn en timme, sen var det dags att sova i princip. Jag hatar det här. Varför är dygnet bara 24 timmar???

Yeahyeah, ett tidsinställt inlägg kommer upp under dagen också! Tingaling! :D

Proppmätt for real!

Nu har jag klämt i mig en rejäl portion Penne Rigate & jag är mätt som en gris! Paltkoma på riktigt nu vill jag lova! Ska försöka skriva några rader historia, sen är det dags att sova. Ännu en dag fylld av information imorgon!
Och jag har redan bokat jobb dagarna innan julafton! Här går det undan förstår ni! :)



Ser det inte gott ut? ;)

Hemma igen

Sådär ja, jag är hemma från jobbet. Tårna är genomfrusna, men det är väl inte så konstigt med tanke på vädret? Och att det är så kallt uppe hos mig gör ju inte saken bättre. Får smyga in i badrummet & värma fötterna på golvet där inne :)
Ska iväg & köpa lite grädde nu, sen laga Penne Rigate till middag tänkte jag. Det var riktigt längesedan nu! Kommer ihåg i ettan, då lagade jag det minst en gång i veckan! Haha!

Vi hörs sen!

Dag 3 – Mina föräldrar

Min mamma - Solveig Elisabeth Bång, 54 år gammal & bor i Ludvika med sin sambo Peter. En pysseltant utan dess like! Allt från gardiner till trädgård, matlagning till att laga ett hål i tröjan. Kaffe har hon än inte lärt sig dricka, trots sin ålder, men rödvin - det lärde hon sig så sent som förra året! Vuxenpoäng!
Jobbar som förskolelärare på Knutsbo skola, har även nu fått gå in & vicka som lärare i åk 1. På sommaren så hittar man henne med näsan i rabbaterna på tomten. På vintrarna flyr hon landet tillsammans med sin karl. Thailand är favoritstället där de nu har varit snart ett tio-tal gånger.
Under mina tidiga tonår så hade jag & mamma ingen bra relation, det kan jag faktiskt inte påstå. Men vem hade det egentligen? Jag var lite lätt upprorisk då & bidrog till att det kanske blev lite värre än vad det kunde ha varit. Idag börjar jag & mamma få en mycket bättre relation & det tycker jag jättemycket om! Hon är trots allt min mamma & kommer alltid finnas där. Hon sviker aldrig, ställer alltid upp. Lyssnar när jag är ledsen, förbannad eller överlycklig över någonting. Vi har skrattat så vi har gråtit tillsammans. Jag älskar dig mamma ♥



Peter & mamma i somras på Lobbybaren.



Mamma & jag, julen -09 ♥



Min pappa då? Lars-Erik Bång heter han & även han är 54 år gammal. Han bor för tillfället ute i Halvars i Gonäs med sin fru Lisa som han gifte sig med i juli förra året. Han är störförälskad i sin kära motorcykel som han kan putsa på i otaliga timmar. En Triumph Tunderbird som han hämtade fabriksny i England förra året. Annars är han en riktigt händig karl, har alltid varit. Målar & bygger hela tiden. Är det inte det ena projektet, så är det det andra. Min far har alltid haft många idéer, den ena värre än den andra. Som tur är går många av de inte i bruk måste jag säga.
Även fast pappa & jag inte pratar så ofta nu för tiden, så har vi en väldigt nära relation. Vi behöver inte säga många ord till varandra, vi förstår varandra ändå. Jag menar nu inte att vi inte har haft några heta diskussioner, för det har vi verkligen haft! Pappa har alltid varit min förebild på något vis. Han har aldrig ställt krav, bara riktlinjer. Aldrig förväntat sig något, bara uppmanat mig. Aldrig tappat hoppet om mig, trots att det varit nära många gånger. Han tror på mig & vet att jag lyckas, vad det än är jag ger mig in på. Jag älskar dig pappa ♥



Lisa & pappa på deras bröllop -09.



Pappa & Lisa när de var här förra månaden :)

Just under mina tonår, helst år 2003-2006 tycker jag nu i efterhand lite synd om mina föräldrar, så som jag behandlade dem. Men det har nog stärkt oss alla i slutändan. Vi hade det inte jättebra hela tiden & jag var inte någon ängel. Jag har aldrig velat gå i någon annans fotspår. Jag är min egen individ & lever utefter mina villkor & mål i livet. Tyvärr har många i min omgivning fått lida för det. Jag ber om ursäkt för det.


OBS. Tidsinställt inlägg då jag fortfarande är på utbildning.


Fikarast

Sitter & har fikarast från utbildningen nu. Älskar att det står frukskålar överallt & att den varma chokladen är gratis, haha! Går igenom massa system nu, det mesta är självklart, men det är ju sånt man måste få riktig kunskap om ändå.

Kommer ett tidsinställt inlägg klockan tolv för er som kollar min blogg dagtid också. Jag ska försöka göra fler sånna, speciellt nu under utbildningen :)

Ha en riktigt bra måndag alla!

Besöksrekord!

Fan vad ni är underbara! Ikväll har jag besöksrekord här på bloggen & kvällen är inte slut än! Woho!
Kärlek till er!!

Själv ligger jag i sägen & pluggar historia. Egentligen är jag alldeles för trött för det här, men jag får slita som ett djur nu i en månad & sedan unna mig en dag eller två på spa när jag är klar för att släppa allt. Låter inte det rätt okej?
Beror helt på hur jag får jobba över jul/nyår. Julen ska jag försöka fira i Ludvika med familjen, nyåret också antagligen, men ingenting är säkert än. Återkommer om det!

Imorgon är det dessutom dags för en dag fylld av utbildning. Gosh, dagarna känns så jävla långa på det där stället nu! Efter det så tänkte jag faktiskt springa till biblioteket & sätta mig & plugga lite. Här hemma är det knappt så man får någon ro i kroppen, då det alltid finns någon hemma, det är alltid något som stör. Ett toabesök resulterar oftast i en timmes babbel om ditt & datt. Stor nackdel för mig som inte alls har tid med sånt nu.

Avrunda lite nu, borsta tänderna, sedan krypa ner & sluta mina blå.
Imorgon är en ny dag!

God natt! ♥

Fix you

Hur bra gjorde inte Olle det här egentligen? Fix you är ju självklart en av tidernas bästa låtar, men att få höra någon annan göra låten, med en annan stämma, det var helt amazing! Kärlek till Olle!


Tidsfördriv

1. Vad är ditt mellan-namn? Erika
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Inget annat än det jag heter
3. Är du i ett förhållande nu? Nej
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -
5. Vem var du tillsammans med sist? Emil
6. Får man fråga varför det tog slut? Han sumpade sin sista chans ganska rejält
7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja
8. Vem vet mest om dig? Ingen skulle jag faktiskt påstå
9. Vad gör du på fredagskvällar? Idol & kanske ett glas vin..
10. Bästa filmen du någonsin har sett? A walk to remember, tror jag
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Ja
12. Har du någonsin varit full? Det har hänt, ja
13. Har du testat droger? Aldrig någonsin.
14. Röker du? Ja
15. Snusar du? Nej
16. Saknar du någon just nu? Ja
17. Hur mår du idag? Trött, lite huvudvärk & stressad
18. Hur många tabletter tar du dagligen? Koffeintabletter eller huvudvärkstabletter vid behov, annars inga
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Packade inför flytt
20. Bästa minnet från sommaren? Oj, det var nog när jag skrev på kontraktet på lägenheten.
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? Grekland
22. När var du där? 14 månader sedan typ
23. Är du rasist? Alla är rasister i någon form
24. Har du helt svenskt ursprung? Ja, ända tillbaka till 1400-talet då en Holländare kom in i bilden.
25. Om nej, vart kommer du ifrån? -
26. Föredrar du svenska eller utlänska tjejer/killar? Svenska
27. Ser du fram emot någonting just nu? Ja
28. Sköter du skolan? Så gott jag kan
29. Vad hade du för betyg förra terminen? -
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? Alla rätt såklart? Eller MVG?
31. Vilket ämne var det? Kommer inte ihåg
32. Har du fått IG på ett prov? Det har nog hänt
33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nej
34. Anser du dig vara intelligent? Oftast
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Nu
36. Vilken va den värsta tiden då? 2003-2009
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Oh ja
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Ja
39. Har du haft sömnproblem? Ja
40. Hur ofta gråter du?
Olika
41. Vad gör du när du mår dåligt? Beror på vilket sätt man mår dåligt på
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dålig? Ingen
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej
44. Vilken klass går du i nu? Ingen klass alls
45. Vilken skola? Komvux Sundsvall
46. Har du varit otrogen någon gång?
Nej
47. Har någon varit otrogen mot dig? Ja
48. Är du stolt över dig själv? Självfallet!
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Min envishet
50. Vad får du ofta komplimanger för? Ögonen
51. Har du lätt att få folk att skratta? Mer på senare tiden :)
52. Cider eller öl? Öl
53. Har du några talanger? Jodå
54. Vet du om någon är kär i dig? Ingen aning
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Syster & jag börjar komma varandra nära nu.
56. Vad står det i ditt senaste sms? Hemligt ;)
57. Hur lång är du? 166 typ
58. Hur mycket väger du? Ställer mig aldrig på nån våg
59. Vilken storlek har du på kläderna? Det är riktigt olika, oftast S eller M.
60. Har du svarat ärligt? Ja

Dag 2 – Min första kärlek

Min första kärlek hände mig i ganska tidig ålder. Jag var så störtförälskad som man bara kunde bli på den tiden. Jag har många, många minnen från den tiden, men det är inget jag kommer dela med er.
Vi tog varandras oskulder, hade halsband med varandras namn på & vi hade det riktigt bra. Det tog sedan självklart slut, men än idag håller vi kontakten till & från vilket känns jättebra.

Vill bara poängtera att det är skillnad på första & största, att det är två helt olika kärlekar.

Nu ska jag plugga lite & ikväll ska julgardinerna upp, om jag orkar. Annars tar jag det till veckan :)

Inge dator idag

Trots att kvällen blev lång igår, så gick jag upp före elva. Sandra beställde pannkakor som vi sedan åt till lunch.
Söndagen idag har bara varit riktigt slapp. Ska ta & sätta upp ljusstakarna i fönstrena nu & göra det riktigt mysigt, sen ska jag sätta igång med lite plugg.
Ska skriva utmaningen idag också. Dag 2.

Sitter hos Ponuts

Sitter just nu hemma hos Pontus & värmer upp kvällen lite. Just delat på en flaska mousserande vin & är inne på ölen nu. Ska strax gå till Kåren & fortsätta kvällen!

Ha så kul ikväll allihopa! :)


Klar för kvällen

Ska nu ta med mig en vinare & bege mig ner till Ponuts & Sanna. Ta ett par glas & tjåla lite skit, lördagen till ära. Det låter väl bra? Vilka mer ska ut idag då? :)

Ready to go





See ya later! Over and out /Wictoria.

Städ & dusch

Sådär, då har jag dammsugit hela våningen + torkat golven. Efteråt blev det en lång välbehövd dusch. Ska ta & blåsa håret & göra något vettigt. Laga mat & plugga typ. Kvällen blir bättre däremot :) Guuud så intressant!

Tjingaling!

That's just the way it is..


Dag 1 – Om mig

Om mig, mitt liv - Ja, Wictoria Erika Bång heter jag, föddes klockan 06.21 på BB i Falun tisdagen den 23:e oktober 1990 & är uppväxt i Ludvika i södra Dalarna. Fram tills -98 bodde jag i huset på Råtallsvägen som min mor & far byggde på 80-talet. Efter det flyttade vi till en villa på Kumminstigen på Knutsbo. Mina föräldrar skiljde sig ett par år senare & de flyttade isär.
Jag då? Fram till lekis gick jag på Östansbo skola, sedan Knutsbo skola åk 1-3, Gärdeskolan åk 4-5, Lorensberga skola åk 6-7, Kyrkskolan åk 8-9 & 9:an igen, då jag valde att gå om (kommer till det sedan). Sökte in på fordonsutbildningen på Högbergsskolan & gick där i 1,5 år. Fick lov att sluta för att jag hade så förbaskat ont i ryggen & knäna, vilket gjorde att jag inte kunde stå & meka med bilar 8 timmar / dag. Fick då gå in på IV-linjen på Stegelbackensskola & plugga individuellt. Fick klart några betyg där, men det visade sig att jag inte hade behörighet att gå kvar där, då jag skulle fylla 20 år till hösten & att jag fick lov att söka in på Komvux om jag ville fortsätta plugga. Som ni redan har förstått, så är mitt slutbetyg långt ifrån klart här, så ja hade egentligen inget val där.

I början av 2005 så bråkade jag med mina föräldrar såpass mycket att myndigheterna fick lov att ingripa. Det låter mer dramatiskt än vad det var, (eller kanske inte?). Myndigheterna placerade mig på ett akut-hem, efter en vecka höll jag på att gå i graven. Jag rymde från mötet jag hade & blev därmet direkt efterlyst. Jag & gömde mig hos en kompis mormor i en vecka, tills vi hade skrapat ihop tillräckligt med pengar för att kunna bila ut ur landet. Färgade även mitt platinablonda hår mörkbrunt för att ingen skulle känna igen mig. Jag visste då att svenska myndigheter inte hade några befogenheter utanför Sveriges gränser. Min kompis hade en pappa som bodde i Grekland, så dit for vi. Tre hela dagar med båtturer, tullar, bilåkning & autobahn så var vi äntligen i Grekland. På något sätt kunde jag pusta ut. Jag levde loppan i lite mer än tre månader. Satt på uteserveringar & fikade, när kvällen närmade sig gick man över till alkoholhaltiga drycker. Långt in på småtimmarna stängde haken & personalen satte igång efterfester med kareoke. Förutom otaliga resor in till Athen & shopping där, så såg dagarna i princip ut så. Något jag aldrig kommer glömma är dock påsken som jag firade där. Grillade ett helt lamm över öppen eld med släkten. Gick till kyrkan & ALLA tände ljus som alla tågade med sig hem. Det var så himla vackert så jag blev helt tårögd!
Jag växte så jävla mycket som person över den här resan. Jag fick lära mig att ta hand om mig själv, lära mig tvätta, diska, städa, hålla i pengar & sånt redan som 14-åring. Polisen ringde otaliga gånger & försökte luska ut vart jag befann mig någonstans, men de lyckades aldrig. Interpol letade också, men inte heller de lyckades lokalisera mig då jag bodde på svartbyggd mark. Huset hade inte ens en adress. (Kan faktiskt säga nu att jag bodde i en förort till Athen som hette Loutsa) Men i maj 2005 beslutade vi oss iallafall att åka hem. Började sakna hemlandet nå fruktansvärt. Enda kravet från hemlandets sida var ju att alla anmälningar skulle tas bort från oss & så blev det. Jag fick det bekräftat & vi vågade till slut åka hem.

Iom den här resan så missade jag en hel termin av åk 9 i skolan, så jag gick ut med ynka 40 poäng. (När jag kom hem gjorde jag 10 nationella prov på 6 dagar, skrev MVG på alla & det resulterade i att jag fick G i hela kurserna) Jag kom in på fordonslinjen, men valde iallafall att gå om nian för att få upp betygen, för min egen framtidsskull. Tänk så smart jag var redan då?

I februari 2008 fick jag jobb på Mekonomen, först & främst bara lördagar, sedan när någon var sjuk eller så. Efter ett år ungefär fick jag även schemalagda måndagar. Pengarna började rulla in & jag kunde äntligen skaffa mig ett eget boende på riktigt. (Hade tidigare bott i en lägenhet mitt på stan tillsammans med min dåvarande pojkvän, men iom att han gjorde slut, hade jag inte råd att bo kvar)
När Mekonomen bytte lönesystem i våras, så hade jag & en tjej till timanställning hos företaget. Och för att hon hade tidigare varit heltidare, hade hon förtur i kön om en halvtidsanställning & det resulterade i att jag blev av med jobbet. Efter studenten, eftersom det var slut mellan mig & min pojkvän & jag hade tre lediga veckor valde jag att sätta mig på tåget & åka & hälsa på Sandra i Sundsvall. Stannade hos henne & Kevin i två veckor. Och här kan jag säga att jag gjorde livomfattande beslut för min vardag.
Jag tog kontakt med något som heter Ungdomsrådgivningen & ställde 1000 frågor. Boende, skola, bidrag, förtur i köer. Allt. Fick hjälp av en kille som hette Jörgen & bara första mötet tog långt över en timme. Jag skrev samma dag en ansökan om att plugga på Komvux i Sundsvall till hösten. Satte upp mig i bostadsköer redan då.
Jag fick lov att åka hem en snabbis, men förstod inte vad jag hade i Ludvika att göra, så jag åkte upp till Sundsvall ännu en gång. Då fick vi erbjudande om en tvåplans sjua, vi var iväg & tittade på den & hade bara ett par timmar att bestämma oss. Jag ringde & rådfrågade med mamma & pappa & fick klartecken. Dagen efter så skrev vi kontrakt. Nu återstod bara tre långa månader innan inflytt. Jag jobbade på Mekonomen i Ludvika hela sommaren & åkte direkt upp till Sundsvall efter att jag slutat jobba. Fixade med det sista & åkte sedan hem & hämtade första flyttlasset. Jag flyttade 37 mil norrut! Hör ni - NORRUT?! Det trodde jag aldrig, för hela mitt liv, att jag skulle göra. Men så blev det & jag är så fruktansvärt nöjd med mitt beslut!

Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Ingenting som tynger mig längre! Skolan rullar på i väldig fart. Här läser man kurser på en termin istället för två, så det var hårdplugg från min sida. Jag lär känna fler & fler människor för var dag som går. Här finns mer möjligheter, mer människor, mer utvägar än vad det gjorde i en småstad som knappt finns på kartan. Jag ville ta mig någonstans i livet, det var det som gjorde att jag flyttade. Ingenting annat. Jag flyttade inte från någonting - jag flyttade till någonting.
Så sent som förra veckan så fick jag jobb på Telia. Så nu i fyra veckor går jag heldagars utbildning. Livet rullar på i 300, men jag mår så jävla bra!!!

Jag som person kan nästan bara beskrivas med ett enda ord: ENVIS. Både i positiv & negativ form, men jag har min mamma framför allt att tacka för denna egenskap, annars hade jag aldrig varit där jag är idag.
Nu på senare tiden, iom flytten har bördorna på mina axlar lättat & jag kan äntligen skratta helhjärtat. Jag fnissar & bryter ut i asgarv åt minsta lilla! Jag mår så bra. Jag kan inte sluta poängtera det, för ni ska veta att jag värdesätter mitt liv så högt nu, så det går inte att beskriva. Alla dagar är inte toppen, men i det stora hela så älskar jag mitt liv just nu!

Jag pysslar mycket med film, datorer (bloggar, såklart?!) & heminredning. Shabby Chic ligger varmt om hjärtat. Skorsamlingen är inte att tala om heller. Höga klackar, kilklackar, remmar, band, nitar. Whatever. Jag är en mångsysslare & har oftast många bollar i luften. Jag lever efter att jag klarar allting själv, därav har jag lärt mig allt jag kan, på egen hand. Här är det ingen som gör någonting åt mig! Aldrig. De som känner mig bättre, de vet.
Det går aldrig att skjuta undan problemen, eller över till någon annan, så jag har många gånger fått bita i det sura äpplet & ta tag i saker. Men det har ju oftast bara kommit bra saker utav det! :)

Jag saknar självklart familjen & de nära vännerna i Dalarna, men jag vet att familjen & de riktiga vännerna alltid kommer finnas kvar oavsett om jag flyttat nästan 40 mil norrut. Att de vill stanna kvar har jag full förståelse för, men jag, som person, kan inte vara kvar i en sådan stad. Tyvärr. Jag vill röra på mig, jag vill upptäcka saker, se saker, uppleva annat än det samma gamla vanliga, dag ut & dag in. Jag kämpar tills svetten rinner, om jag så plågar mig själv & vill lägga mig ner & dö, så ger jag aldrig upp. ALDRIG.

Mitt liv har inte varit en dags på rosor & jag är heller inte Guds bästa barn, men jag är glad över mitt förflutna då det har stärkt mig enormt. Det har format mig till den person jag är idag.

Bildsamling genom åren.





- Jag som liten skitunge, endast ett år gammal.




Lägger upp bilder på mig & Emil också, då han var en vändpunkt i mitt liv. Han betydde otroligt mycket, men fick mig att slå upp ögonen för rätt & fel & värdsättningarna i livet. Ett avslutat kapitel efter två år, men ändå värt att nämnas.

God morgon lördag!

Somnade inte förrän strax innan tre inatt iallafall. La mig i sängen, läste ett par kapitel, men kunde inte sova, så jag hoppade upp & började städa. Tänkte fortsätta med det nu. Men först: Har blivit utmanad & uppmanad av Sandra att skriva ett inlägg för varje rubrik. Ett/dag i 30 dagar. Såhär ser listan ut:

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar 
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick 
Dag 09 – Min tro 
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag 
Dag 11 – Mina syskon 
Dag 12 – I min handväska 
Dag 13 – Den här veckan 
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss 
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag 
Dag 19 – Detta ångrar jag 
Dag 20 – Den här månaden 
Dag 21 – Ett annat ögonblick 
Dag 22 – Det här upprör mig 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre 
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Hemma hos mig 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag 
Dag 29 – Mina ambitioner 
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Inte lätt, men jag ska försöka iallafall. Slänger snart ut första inlägget :)

Lång kväll

Idol som sagt - Linnea åkte ur & Minnah fick vara kvar! Glad är jag, ledsen är Sandra. Minnah är riktigt duktig, även om hon är väldigt enformig i sina låtval & så, men Jay kommer nog kamma hem hela segern tror jag. Han är verkligen grym!
Nu på kvällen har jag bara slösurfat lite, hela huset ligger redan & sover, men inte jag. Ska snart ta mig i kragen & krypa ner jag med. Imorgon ska bli en rolig dag, eller tja, på slutet iallafall. Ska plugga på dagen & på kvällen blir det nog ett par glas vin & kanske en snabbis ner på Kåren. * ska iväg på en liten grabbkväll & kommer hem till mig efter det. Mycket mer än så säger jag inte :)

Vi hörs imorgon! Puss & god natt! ♥

Cirkus Möller

Det är långpaus från Idol nu & det är Cirkus Möller på tv. Inget illa menat, men vem tusan kollar på det? Även om man låter tvn stå på, så gör man ju annat under tiden. Till exempel att blogga, precis som jag gör nu. Haha!
Ni skulle ju få se vad jag köpt för fint idag ju!
Enda boken jag inte hade i serien om Gömda - Mias systrar. Den fick följa med idag.



Gick även in på världens sötaste prylaffär! Ska verkligen hänga där fler gånger vill jag lova! Hittade sååå mycket fina änglar där inne, man bara en fick följa med hem..


Äntligen helg!

Gud, måste verkligen säga att jag är helt slutkörd! Den här veckan har varit otroligt jobbig, men väldigt lärorik. Säg någonting jag inte kan om Telias mobila nu, haha! Magnus var så snäll så han lät oss gå nästan en timme tidigare, så jag hann springa lite på stan innan jag åkte hem. Var nyss ute med hundarna & ska nu hoppa i mysbyxorna & bara inte göra någonting. Funderar på att sova en timme, är verkligen helt död!
Ikväll är det Idol & det ryktas om att Jonas ska laga maten ikväll. Nice!

Fan då..

För att det var löning idag, så drog jag till med en pizza till kvällsmat. Dum som jag är har jag gått runt hela dagen & trott att det varit fredag, så jag hade absolut ingen tanke på matlåda tills imorgon. Så här är jag, återigen utan matlåda. Hm, det blir nog en Goûter's-macka imorgon, eller en sallad.. Får se :)

Ser att klockan börjar rinna iväg ganska fort. Hatar verkligen 8-17 dagar! Känns som om att hela dagarna försvinner..

Ett litet tillägg bara - Sundsvall är så sjukt jävla fint på kvällarna nu! Blir helt fascinerad av att bara gå runt på stan & titta. Myys!

God natt med er! ♥

Dagens inköp!

Var faktiskt ute efter ett par bra vinterskor när jag sprang på stan idag, men jag lyckades självklart inte hitta några som föll mig i smaken. Frågade dessutom varenda jävla skohandlare efter om de visste någon som var återförsäljare för Rocket Dog. Ingen hade någon aning. Jag blir så matt!
Det här fick jag med mig hem idag iallafall:



En mörkblå tunika från Cubus. Färgen gör sig självklart inte rättvis på bild, men såhär ser den ut iallafall. Mycket finare på såklart!

Sen blev det lite nödvändiga grejer också:



Två par tights i olika färger, ett par benvärmare i fin spets med sidenband högst upp. Hårsnoddar, lösögonfransar (förbrukningsvaror) & en ny mascara. Det var verkligen dags för det!

Det blev som sagt inga skor idag, var nära, men tänkte mig faktiskt för en extra gång för en gångs skull. Haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Slänger in ett inlägg om en stund igen...

Torsdag och löning

Det är torsdag idag, den 25:e, vilket innebär löningsdag. Hård dag på utbildningen också, vi gick igenom alla tilläggstjänster som Telia har. Grupparbete & presentationer & till slut lite medlyssning på slutet. Satt med en kille som hette Albin idag, mycket trevlig! Efter jobbet sedan sprang jag upp på stan & shoppade lite. Var inne på bolaget & letade lite finare viner till helgen i säkert en halvtimme också. Ni ska få se vad jag köpte sen!

Nu har vi sett Paradise Hotel & nu är det Robinson. Skriver lite mer om en timme igen.

Fattigt med inlägg

Åter igen.. Ja, jag vet, men det kommer vara så ett tag framöver. I & med utbildningen så är jag ju där 8.30-17.15 varje dag, vilket begränsar mina uppdateringar kraftigt. Det är så mycket jag måste lära mig & det går faktiskt först. Jag ska försöka vara lite bättre på att uppdatera er när jag kommit hem, men det är inte så enkelt det heller då jag oftast är jättetrött, eller har massa skolarbete att göra. Hoppas ni förstår mig? :)

Har setat & fipplat lite med att få in mitt Hotmail-konto i den befintliga Mail-appen som redan finns i iPhonen vid start. Här är den ultimata guiden för det:



I och med det så säger jag god natt.

Jag längtar redan till januari!

Ännu en dag

Ännu en dag på utbildningen avklarad. Idag hände det lite mer grejer måste jag säga. Vi gick igenom alla abbonemang, refill & även lite om iPhone & Android. Sista timmen fick vi även sitta med & lyssna när anställda satt & hade riktiga samtal. Efter det verkade allt inte så krångligt ändå :) Fick sitta med en jättetrevlig tjej som hette Maja. Kul att lära känna lite nytt folk!

Nu sitter jag nere hos Pontus & ska försöka få ut lite filmer. Ska hem & laga pannkakor åt min kära sambo sen. Kommer äta mig trött på pannkakor. Eller.. Kommer jag verkligen det? :P

Det händer så mycket

Det händer så mycket i mitt liv & jag vill bara dela med mig av allt! Men det är inte lätt alla gånger.
Som igår till exempel när jag var på väg hem från utbildningen så satt det en mamma med en lite smått sur fem(?)årig unge bredvid sig. När min hållplats började närma sig, så knackade jag honom på axeln & frågade om han ville plinga åt mig. Han sken upp som en sol & blev helt överlycklig! Tänk vad så lite kan göra? Jag blev så varm inombords att jag gjorde en sådan sak :)
Utbildningen idag har varit tuff, men ändå rätt enkel. Man börjar förstå lite iallafall, men jag förstår inte hur jag ska lära mig 14 olika program på datorn på endast 18 dagar nu? Jisses. Hoppas det går bra iaf!
Fick tre olika frågeblad idag & jag blev klar först av alla. Magnus (vår kompetensutvecklare) kollade igenom mina svar & gav mig svaret: Exemplariskt! (Jag höjde näsan lite i värdet & sög åt mig som en svamp av berömmen) Det där ska jag leva på resten av dagen, för jag vet att imorgon kommer nya utmaningar. Vi ska gå igenom alla olika abbonemang & iPhone bland annat. Här händer det grejer!

Nu får jag snart besök, så jag lär avsluta! ;)

Tråkigt besked

Måste tyvärr meddela er allihopa att lillkillen inte klarade av trycket från denna värld & avled strax efter klockan tio igår. Knappa fem timmar fick han vara med oss, men det gjorde ändå ont i hjärtat. Sugreflexen kom aldrig igång ordentligt heller. Stackars liten!

Har lunch nu från utbildningen & jag & Sofie springer på stan. Ska strax sticka tillbaka & köra sista passet på eftermiddagen.

Mer bilder

Nja, det här var väl inte riktigt vad vi hade väntat oss när vi klev upp i morse. Det blev bara en liten kille, men nog är vi lika glada för det. Slänger upp lite mer bilder på knodden :)






Sammanfattning av dagen

Sådär ja, då var första dagen avklarad på utbildningen på Telia. Jag kommer sitta i kundtjänst efter utbildningen, så jag & tre till blir utbildade inom det området. Om vi senare blir vidareutbildade till någonting annat, det återstår att se :)
Dagen i det stora hela då? Jo, vi började med genomgång & förklaring av Telia & TeliaSonera. Allt om koncernen i sig, hur de jobbar på företaget & lite grövre information. Fotografering till våra passerkort & Telia bjöd även på lunchen.



Sallad á la Telia.

Information efter information, mitt huvud är proppfullt nu känns det som, men det här var bara första dagen av 20, så det känns lite tungt. Men det känns som att det kommer gå bra! :)

Och på eftermiddags-rasten så ringer Sandra i panik! Tuvalie var tydligen på väg att föda valpar. Vi hade misstänkt innan att hon var skendräktig, men inte att hon verkligen var dräktig. Så jag fick ta med mig Theodor ut på en långpromenad, var ute i nästan en timme & när vi kom tillbaka så tryckte hon ut första valpen! En liten pojkbebis :) Så söt så!



Och det verkar som att fler är på väg, så jag lär väl hjälpa till att fixa bädden & sånt nu.

Vi hörs sen!

Sitter på utbildningen

Sitter på utbildningen nu & har varit lite halvsämst på att blogga idag = ingenting! Ska uppdatera er ordentligt när jag kommer hem! Inväntar nu de andra i vårat team för att säga hej till dem :)

Vi hörs sen!

Dags att sova

Haha, hör ni vad jag säger? Jag ska krypa ner i sängen nu! Imorgon börjar ju utbildningen på nya jobbet, så det gäller att vara pigg & alert! :)
Ställde mig & gjorde pannkakor nu på kvällskvisten, tog mig sedan en varm dusch (läs: duschar aldrig varmare än 38°) & jag har nyss bäddad rent i sängen, så nu ska det sovas vill jag lova! :)

God natt med er!




Läskigt värre va?

Hur farligt är inte det här? Vågar knappt visa er hur inbitna läskdrickare vi är här i familjen.. Första målet: Läskavdelningen. (Sandra la till en Fanta för att det skulle se bra ut) Jag vet dock att den kommer sparas till sist, för att ingen vill dricka upp den. Det kommer sluta med att den blandas med lite rött en fredagskväll ;)
Vagnen fylldes självklart med mer grejer efter detta & vi spenderade nästan en timme på CityGross.
Men det är läskigt (haha!) .. Även fast jag har trappat ner på CocaColan, så finns det alltid hemma..


Vet ni en sak?

Om exakt en vecka idag är det första advent. Huvaligen vad fort tiden går! Jag börjar bli lite nervös nu. Har bara fixat ett par julklappar, men har många kvar! Illa det här.. Jag & Sandra får ta oss i kragen & dra ut till Birsta & gå en heldag. Tycker det är lite mysigt det här med julen. Alla tända ljus, varmchoklad med tjocka tofflor. Myskvällar med ett glas vin & god mat. Julmust, julskinka & pepparkakor. Julkalendern på morgonen. När de pyntar staden med alla lampor & lyktor. Marschaller på kvällarna. Säg vad ni vill om vintern, men jag tycker om den! Iallafall i den här delen av landet! :)



Om en vecka är det dags...

Till min syster

Denna låt lägger jag upp till min syster. Just för att hon älskar den & för att hon & jag har skakat rumpa till den här låten såå många gånger! Jag har till och med fått lov att prata med DJ's på flera olika utehak för att få de att spela just den här låten. Och jag blir lika glad varje gång de spelar den, då jag får se det där lyckliga leendet i min systers ansikte. Hon utstrålar så mycket, min syster! Jag älskar dig! ♥




God morgon världen!

Eller.. God morgon? Det är väl att ta i när klockan är såhär mycket?
Nu börjar det verkligen pirra i kroppen inför imorgon! Jag börjar bli riktigt nervös. Men bra ska det väl gå iallafall? Känner att jag kommer vara lite halvt utpumpad av all information jag kommer få imorgon.

Idag då? Idag händer det inte mycket. Jag fryser bara. Kommer snart sätta på mig vantar tror jag. Inomhus! Så kallt är det! Sov till och med med dubbla täcken i natt för att ens kunna somna.. Nu får det fan vara nog!
Martin! - fixa värmen, på ett eller annat sätt, annars flyttar jag :p

Ska ta mig någonting att äta nu & få igång blodcirkulationen lite, sen göra något vettigt av denna dag. Vi hörs senare!

Förresten, något tips om vad man kan köpa till familjen i julklapp?




Ett glas vitt vin

Jag tänkte att jag faktiskt kunde unna mig ett glas vitt vin såhär på kvällskvisten. Dels för att jag & Theodor tog en långpromenad på eftermiddagen & dels för att jag rent ut av bara mår så jävla bra! Det var inte ett sånt där litet glas heller, utan ett stort, fyllt ända upp till kanten & jag kan erkänna att jag känner av det där redan nu. Som ni kanske vet så är det inte ofta jag intar alkohol nu för tiden. Iallafall inte i stora mängder..
Tänk att man kan få så coola bilder på vin i ett glas, rakt uppifrån, med en Iphone?



Tre apor - Iskallt. Tack.

När julen börjar närma sig..

Börjar fylla på min jullista på Spotify lite & uppdatera den från förra årets. En jag aldrig någonsin kommer tröttna på är Stine Bjerregaard - Everytime it's Christmas. Synd nog så finns den inte på Youtube, men här är länken till Spotify:

Stine Bjerregaard – Everytime It's Christmas

Vem kan motstå?



"Klappa mig, taaaa på mig!"

Sunes jul rullar i bakgrunden! WOHO

Grattis pinglan!

Min älskade, saknade Ida fyller år idag! Åter igen: Ett STORT grattis till dig!
Nästa år är det 30-års fest hörru, då är jag bjuden va? ;)



Bild från Mekonomens julbord -09


Sen fyller ju Lina, Marcus, Amanda & Isabelle år idag också! Stort grattis till er med!

Make-up artist

Sofie har precis varit här, jag har hjälp henne att lägga på eye-liner & lösögonfransar. Har även målat naglarna på henne :) Ni förstår, min granne ska på 50-tals fest ikväll & behövde min hjälp, haha.
Nu är det lite slötid vid datorn innan jag ska sätta mig ner & plugga. Ska skriva sammanfattningar av alla föreläsningar jag har varit på, även ge mig in på första & andra världskriget. Det lär ju gå relativt fort iaf :)
Snacka om att jag kommer ha press på mig nu fram till jul. Ska vara på utbildning 8.30-17.15 varje dag, samtidigt som jag ska sköta allt skolarbete på sidan av. Snacka om självdisciplin här! Gosh..

Hittade en bild på mig själv bland pappas bilder, börjar bli lite aktuellt med denna klädsel igen, haha. Fan, måste hitta nåt att ha på mig till jul också! :)


Ni börjar bli fler

Märker att statistiken här på bloggen ökar sakta men säkert & det är jätteroligt att se! Hoppas ni är här för att stanna! För övrigt då? - Minnah fick vara kvar i Idol! Jag är glad. Mycket glad. Hon är bra. Mycket bra. Haha.

Börjar få sms-tummar snart & dessutom kommer min mobilräkning vara gaaanska hög nästa månad. Har smsat i 8 timmar snart, haha. Men vad gör det? Jag har ju jobb nu som kan pröjsa för räkningen & dessutom börjar jag bli så lycklig så jag snart tror att jag svävar på moln! :D

Kolla bara på det här. GÅSHUD rakt igenom! Jay är så jävla GRYM!!!!!!!


Oh, I'm so lucky!

Det pirrar i hela kroppen! Jag mår så jävla bra! Dina fina ord, dina fina kommentarer. Jag blir varm i hela kroppen! Det var så längesedan jag kände något liknande! Jag mår så braaaa!

GB-glassgubben

Sen när skaffade glassgubben sig en tjej? Det har jag aldrig reflekterat över förut, inte förrän ett tag sedan när jag gick förbi den här skylten. Man har ju alltid sett honom ensam. Eller har man bara aldrig tänkt på det?
Någon som vet?? Eller är det bara jag som är lite efter....?


Nu får jag faktiskt ge mig

Nu börjar klockan dra sig mot sex & nu får jag faktiskt ge mig. Hjärnkapaciteten är inte på topp nu må jag säga, så jag läser igenom alltihopa imorgon en sista gång bara.
Det är väl såhär det är att vara student? Eller.... ?

Mamma, snälla, klaga inte! Jag vet att jag är ute i sista sekund, men jag klarar det alltid. Okej? :) ♥

Nu blir jag snart förbannad

Varför ska jag alltid försöka överträffa mig själv? Pressa mig själv till det yttersta? Varför satsar jag så jävla hårt, när jag vet att jag knappt klarar av det? Dock är jag så förbannat jävla envis så att jag oftast klarar allt också, det är väl det som är det värsta! Att jag vet att jag klarar av det?!
- Att jag nu sitter & försöker korta av meningarna & har dessutom förminskat texten (vilket man inte får göra egentligen) för att jag ska få plats med mer på mina papper är ju bara helt sjukt. Att få ner det viktigaste som hände på 1800-talet på endast fyra papper, det är fan inte enkelt må jag säga!

Klockan är snart fyra & jag ska alldeles strax ge upp det här för dagen. Bara lite till..
Åker till skolan en timme innan jag börjar & finslipar & kollar igenom allt jag skrivit så det verkligen blir bra. Ska fan ha bra betyg i historia, så som jag kämpat med dessa jävla arbeten! Både Antiken, Romartiden, Medeltiden, hemtentan & nu det här! - Fan ta min lärare annars säger jag bara!

Nej, ni skiter fullständigt i det här, så jag slutar babbla.
God natt. (Eller.. Ni sover väl redan?)

You make me wanna die



Har säkert lagt upp låten förut, men den är så förbannat bra, så den ska upp igen!

Plugg & bloggdesign

Har pluggat historia hela eftermiddagen. Har haft lite heta diskussioner med Sandra också. Sen blev det matlagning, Paradise Hotel & Robinson, som vanligt på torsdagar. Imorgon är det historia-lektion & jag måste få klart det här arbetet innan dess (inte så mycket kvar, men ändå) så jag blir vaken ett par timmar till.
Har även pulat lite med Sandras bloggdesign. Ska fortsätta lite med den nu, sen bita tag i historian igen.

Skulle bara säga att jag lever iallafall! :)



Sandra med pennan i högsta hugg! ♥

Jag behöver hjälp!

Är det någon frivillig själ som skulle vilja ordna bland mina kategorier?
Har närmare 2000 inlägg som skulle behöva sorteras & jag varken orkar eller vill göra det själv.

Någon som känner sig manad? :P

Föreläsning i skolan

Har nu setat på tre timmar föreläsning om dyslexi, syn- & hörselskador. Vi fick låtsas leka blinda & ha en sjal förbunden över ögonen, sedan skulle en vän leda oss runt i rummet & få oss att känna på saker & försöka identifiera grejerna. Sjukt svårt, sjuk känsla. Jag lider verkligen med de som inte har synen kvar! Hellre födas blind/döv än att få det senare i livet. Det lär ju vara hemskare än hemskt! Fy då..

Har precis ätit lite mat. Korv med bröd. Mmmm... Ska alldeles strax ta bussen ner på stan & skriva kontrakt med jobbet. Åh, börjar redan på måndag! Är så jävla extas, så det finns inte! Jag är så taggad på att börja jobba nu! Men det är ju utbildningen jag måste genomlida först..

Resten av dagen består av plugg, plugg & åter plugg. Ska skriva om två studiebesök, fyra föreläsningar, 1800 & 1900-tals historia & göra nån laboration till naturkunskapen. Gosh, jag har mycket att göra nu. Dags att sätta fart! :)

Pluggar för fullt

Nu äntligen har jag kommit igång med skolarbetet! Börjar kännas lite bättre nu, men det är låång väg kvar. Vet att jag måste plocka fram lite mer självdisciplin nu, för det här ska fan bli klart! Ska unna mig en pizza efteråt som belöning till mig själv hade jag tänkt. Om jag nu hinner det innan pizzeriorna stänger. Annars får jag leta i frysen efter nåt gott.. Åååh.. Ostbakelserna (?) jag har i frysen. Grekiska sådana! Har letat & letat efter de i 5,5 år nu, ända sedan jag kom hem från Grekland, men inte förrän NU har de kommit till Sverige! Jag blev helt överlycklig!!! :)

Oh, justfan. Det är fotboll klockan åtta. Lovade Kevin att jag skulle titta med honom när Sverige möter Tyskland. Attans. Får skynda mig som fan nu då? Kanske blir klar till andra halvlek? :)

JAG ÄR GLAD.

JAG HAR FÅTT JOBB

Hör ni vad jag säger??? JAG HAR FÅTT JOBB!!!!!!!

De ringde mig igår & bad mig komma in idag på lunchen på ett litet samtal. Och alldeles nyss, för typ en timme sedan så fick jag beskedet! WOHO!
Utbildningen börjar på måndag redan! JAG ÄR LYCKLIG!!!!

Ursäkta bilden, men så häääär glad jag är jag nu!


White Light Moment

Tove Styrke, som tyvärr fick lämna Idol ganska tidigt. Här är hennes senaste iaf :

Vem vill ni ska vinna Idol 2010?



Nätdejting

Vet ni - jag & Jonas pratade om det här med nätdejting för ett par dagar sedan. Alltså, sånna där communityn är inte bara för dejting utan också för vänner. På QX, som Jonas hänger är det inte bara homo- & bisexuella. Även många hetrosexuella hänger där. Finns ju hur många dejtingsajter som helst på internet har jag märkt. Men Spraydate är ju ändå en av Sveriges största. Närmare en miljon medlemmar! Sjukt! :)
På Facebook är det lite svårt att hitta nya vänner i en stad eftersom det är många som inte fyller i bostadsort, men här är det lite enklare. I min kontaktannons skulle det stå:

Hallå!
Vem är jag? Jag är en sprallig tjej på 20 år. Är från början dalkulla, men flyttade upp till Sundsvall för två månader sedan. Kan inte riktigt staden än, men det kommer :)

Har jobbat på Mekonomen & sålt bilreservdelar fram tills flytten. Gick även på fordonsprogramet i 1,5 år innan komplikationer uppstod. (Så jag kan meka med bilar ;) Datorintresset är stort. Bloggar, leker med film & sidor på internet i det stora hela.


Har planer på att söka in på journalistikhögskolan till nästa höst (om jag inte hinner ändra mig vill säga) Intresset för att uttrycka mig i skrift är stort. Jag skriver hellre än pratar, då jag ofta säger saker jag inte borde.. (Ta det där med en nypa salt)


Jag är rökare & har inga planer på att sluta, så kom inte & försök ändra min uppfattning på den punkten. Narkotika av någon form är helt oacceptabelt i min värld. Punkt slut.


Passionen är skor i alla dess former & färger. Accessoarer i det stora hela. Halsband, armband, örhängen, väskor, you name it! Har för mycket av allt, men kan inte få nog.


Vad söker jag? Vänner i min nya stad först & främst. Är rätt kräsen av mig, väldigt skeptisk & försiktig. Har rätt svårt att lita på folk i början, men det brukar släppa när jag lärt känna personen i fråga. Om en partner som det klickar med skulle dyka upp, så var ju det bara ett plus :)

Gärna en människa som har mål i livet, vill kämpa hårt för något, ingen som nöjer sig med det som är. En som har ett jobb, eller någon som pluggar till nåt häftigt :) Haha..
Inte någon som vill bo på landet med massa djur & 10 mil till närmaste ICA. En bit utanför stan är inga problem, men det ska vara nog så nära att det inte tar en timme med buss eller bil. (Jag flyttade från jordens minsta håla till Sundsvall av en anledning) Någon som vill ut & resa & göra häftiga saker att pricka av på "innan-jag-dör-listan". Bungy Jump & en titt på pyramiderna är inkluderat! Se vilda lejon i Afrika, se späckhuggare utanför Norges kust, åka till Irland på St Patrick's Day.. Ja, ni fattar?
Barn är ingenting jag ser inom en snar framtid. Närmare 25-30 verkar mer rimligt, dock vet man ju aldrig då det kommer till kritan. Vill ha en tryggad bostad & ett fint hem innan jag för ett till liv till jorden.


Mjau. Nån som känner sig sugen?

Hahahaha!!

Hur roligt var inte det här då?
Jag skrattar så jag dör!!!



-Döljer ansiktet av integritetsskäl.

Looks of today

Såhär ser jag ut idag då. Inget märkvädigt direkt.
Ingen outfitbild heller då jag nu tänker hoppa i mysbyxorna & plugga!
Later!


Hej mina solstrålar!

Idag är jag på ett himla bra humör måste jag faktiskt erkänna! Klev upp i god tid, gjorde mig i ordning & åkte ner på stan. Nu har jag precis kommit hem, setat i soffan & pratat lite med Sandra & Kevin.
Ska ta tag i det där med mitt historia-plugg nu också. Siktar på att få uppgift 1 & alternativt 2 klar idag också. Vore faktiskt skönt. Sen kan jag belöna mig själv med en lååång promenad med en av hundarna ikväll. Vad sägs om det? :) Någon som vill haka på?

Här är böckerna jag köpte igår iallafall:



Emma, Mias dotter. Fjärde boken i serien efter Gömda, Asyl & Mias hemlighet. Nu finns den också i samlingen!
Och självklart Eldens Hemlighet. En av de bästa böckerna jag någonsin har läst! Den var visserligen i pocket, men jag kunde inte låta bli att köpa den ändå. Den är ett måste i min samling.

Dags att sova

Då var det dags att sova igen, orkar inte ta kort på böckerna, så ni får se de imorgon istället för just nu är sömnen lite viktigare för mig. Imorgon är en stor dag, så jag måste upp i tid! :)
Läsa ett kapitel eller två nu, sen slumra in..

Lägger återigen upp min "insomningslåt". Den är så bra! Värd att lyssnas på jämt!



God natt ♥

Valen är gjorda!

Det blev sju kurser till slut, vilket betyder att jag kommer vara i skolan 8.20-16.40 varje dag förutom fredagar. Det här tar nästan knäcken på mig, men vafan. Hellre vara där heldagar som vanlig skola. Nu har jag dessutom tagit alla på sammanhållna kurser, vilket betyder att det kommer gå lite fortare med allt, alltså inte lika mycket fritid som går till spillo av att sitta & traggla på egenhand.

Det blev till slut:
  • Matematik B
  • Svenska C
  • Datakunskap
  • Information & Layout A
  • Religionskunskap A
  • Programhantering
  • Rättskunskap

Kommer jag klara det här tror ni? STOR SUCK.

Facerape from hell

Sandra gav mig en facerape som aldrig förr nyss. Inte nådigt heller. Tack för den.

Jag låg & kollade på "The Kid", rätt bra film faktiskt. Synd bara att Kevins DVD är mongo & börjar hacka filmen mot slutet. Nu sitter jag & försöker få kurserna i vår att gå ihop. Alla kurser jag vill/behöver läsa ligger bara på 50 poäng vardera, vilket betyder att jag kommer läsa typ 6-7 ämnen för att få rätt till fullt bidrag. Jag blir så matt!

Ett snabbt inlägg

Sov ut rätt ordentligt idag & vi bestämde oss för att skippa frukosten & åka & äta på Sibylla istället. Drog en vända på Fyndlagret innan det var dags att åka till skolan också. Fick med mig böcker hem som vanligt, men bara två stycken den här gången. (Visar er sen)
Nu sitter Sandra här vid datorn, Mathias har åkt vidare, Kevin & Jonas jobbar & jag ligger i soffan & tittar på film. Ska göra mina val inför kurserna i vår ikväll också. Funderar så mycket på vad jag ska välja så att huvudet sprängs snart, men det ska nog bli bra till slut!

Vi hörs senare!

Nymålade pallen

Jag gjorde ju misstaget (?) att måla pallen innan jag hade satt ihop den. Grejen var ju bara då att i hålen hade det åkt ner målarfärg, vilket i sin tur gjorde det mycket svårare att få i skruvarna. Jag tog i för kung & fosterland för att få i skruvarna, en skalle rund & en timme senare, så var den iallafall ihopskruvad. Men aldrig mer säger jag bara!
Håller på att fundera ut om den ska stå i sovrummet eller om den ska få stå kvar där den står. Det återstår att se. Men jag kommer ändra mig i slutändan iallafall :)

Det färdiga resultatet:


Hur söt får man bli?


Jag får besök

Tralalalala, har precis kommit hem från stan & ska dra en snabbvända med snabeldraken här. Får nämligen besök från Dalarna ikväll! Den ni! :) Mathias kommer hit & hälsar på ett par dagar! Det ska bli skoj! Får se vad vi hittar på!

Kommer nog inte bli så mycket bloggande, men jag ska försöka iallafall! Okej? :)

Skulle jättegärna vilja lägga upp bilder här från ikväll, men jag avstår då jag vet att det är för mycket folk in här & tittar som inte har ett dugg med mitt privatliv att göra.

Jag mår så jävla bra!

Jag vill bara skrika, tjuta & hoppa runt som en dåre! Men då skulle jag väl åka in på pskyket eller nåt? Jag mår så förbannat jävla bra nu! Jag har sånna där underbara känslor i hela kroppen av bara välmående & lycka. Kan livet verkligen bli bättre nu? Jag tvivlar faktiskt. Men vissa saker kan ju alltid förbättras iofs. Som att jag saknar familjen i Dalarna & Yasmine också såklart! Men till jul hade jag faktiskt tänkt ta mig hem 3-4 dagar. Nyåret firas endera här i Sundsvall, i Stockholm eller kanske London? Har inte bestämt mig riktigt än. Det är mycket kvar att planera innan dess.
Jag vill bara krypa ur skinnet & blotta mitt inre, så att alla kan se! Ingenting kan stoppa mig nu!
Kom & försök så gott du kan, men jag står fast vid mitt beslut. Det är såhär jag mår bra, det är såhär jag ska leva. Punkt slut.



Pappa, Matilda, jag & mamma, den dagen jag gick ut nian.



Jag & Yasmine på studentkryssningen i våras ♥

Studiebesök

Sådärja, då har vi kommit hem från studiebesöket på Örtagården. Ett såkallat korttidsboende & fritids för utvecklingsstörda. Riktigt intressant vad fort utvecklingen går & alla dessa hjälpmedel med bilder & manicker av alla dess slag. Tidsstockar för att slippa tjat, bilder & färger för allt. Jag blev så fascinerad!

Nu har vi precis smällt i oss pannkakor. Det var Tuss enda önskemål idag, så det fick det bli! :)
Nu ska jag plugga lite matte inför lektionen ikväll. Ska se om jag kan göra ett prov också under kvällen. Om jag vågar vill säga. Haha!
Efter det blir det mat på stan med *, ska bli mysigt faktiskt!

Jag vill fan lära mig teckenspråk har jag kommit på! Någon som vet någon bra sida med video-klipp eller nåt? :)

Nu ska jag sova

Har setat & pratat en stund med Mikael nu den sista stunden, känner att jag hamnade lite på ett sidospår & kommer inte komma in i fokus igen. Men alla anteckningar är klara för uppsatsen, nu är det bara att formulera detta så bra som möjligt på ett papper & ha det klart tills på tisdag.
Imorgon ska jag & Sandra på studiebesök på Örtagården i Nacksta, det ska bli lite intressant.
Slänger in ett inlägg efter att jag har varit där & berättar lite :)

God natt ♥

Plugg, plugg & åter plugg

Känns verkligen inte som om jag gör någonting annat. Men snart så! Snaaart är alla kurser klara, det är dags för jullov & för att sedan ta nya tag. Sitter & funderar på vad jag ska välja till våren. Datakunskap & Religion har jag bestämt iallafall, sen kanske ta ett sånt där paket på flera hundra poäng? Men jag har inte bestämt mig än.. Vi får se.

Nu ska jag ta mig en dusch, känner mig lite småäcklig såhär på en söndag, men det bjuder jag fan på! Ska ta mig i kragen & sätta mig & plugga lite historia också. Måste verkligen bli klar med första uppgiften, så jag kan släppa den. Sen är det ett par veckor tills de andra två ska vara inne så.. Aja, nog pratat om sånt! Det bryr inte ni er ett skit om!

Vi hörs lite senare istället!

Bloppis på ingång

Jag håller på & går igenom lite kläder som jag hade tänkt att göra mig av med. Att sälja på Tradera tycker jag är lite smått omständigt, så jag tänkte ha en bloppis här i bloggen istället. Vad tycker ni om det?
Ni som är intresserade kan ju bara följa mig via BlogLovin, så är det enklare för er att se när det kommer upp nya kläder här.

Så min fråga till er nu. Är det någon som är intresserad? :)

En påminnelse

- Jag har sagt det förr & jag säger det igen; bloggen är bara en sån liten del av mitt liv. Allt som händer avslöjas inte här, för här är det jag som väljer vad som ska skrivas & inte.

Syster & jag.

Lägger upp en bild på mig & sis från det att vi var på Oscar & röjde loss på min 20-års dag.
Börjar sakna dig nu faktiskt...



Bild tagen från mingla.nu

Älskar dig sis ♥

I målartagen

Har målat klart min pall nu, så nu ska den få torka tills imorgon innan jag sätter ihop den.
Ser att klockan har runnit iväg ganska fort & klockan är galet mycket nu, så det är verkligen dags att sova! Fastnade ju som vanligt nere i sängen med Sandra.. Kan ju prata i timmar utan att vi ens har något hum om vad klockan egentligen är! Haha :)

Birsta & Ikea!

Gick & mötte Kevin i natt när han slutade halv fyra, en liten pratstund på morgonen innan vi gick & la oss. Tog oss motvilligt upp strax före tolv & åkte ut till Birsta & Ikea! Det känns nästan lite som ett andra hem nu, haha.
Åt en riktigt smaskig lunch där & begav oss sedan in i varuhuset.



Kevin & Sandra ♥

Handlade lite småprylar som galgar (såklart), blommor, krukor, en pall (som jag håller på att måla om nu), lite kuddar & saker. Ni ska få se sen :)

Nu är jag helt slut i kroppen & tänkte ta en tupplur på en timme eller så, sedan börja fundera på vad man ska äta idag. Är sjukt sugen på potatis!!! (?)

Nu äntligen har jag tid

Uhh, det har varit så jävla mycket de senaste dagarna! Ni förstår inte hur aktiv jag varit! Haha!
Nu äntligen ska jag ta mig tid till att slänga in några inlägg.
I torsdags då. Jag & Sandra pluggade som galningar efter att vi kommit hem från skolan. Gjorde klart uppgiften som vi blivit tilldelade också, precis som jag sa.



Sandra - mitt upp i allt plugg.

Och igår?
Jag var på seminarium i skolan & belönade sedan mig själv med en stor fet kebabpizza när jag fått så bra betyg på hemtentan. Kolla in den här!



Idol på kvällen & Minnah fick vara kvar!! Snacka om lycklig jag är nu! :)
Fick besök på eftermiddagen & ett par värmade sms på kvällningen sen. Fan vad glad jag blir! Fina komplimanger var det länge sedan man fick, tänk att så lite kunde göra så mycket? :)

Ni hatar säkert mig?

Jag kom inte med några inlägg igår, hade för mycket & göra. Och nu är jag på språng igen. Ska ut till Birsta & titta på lite fint! :)

Vi hörs senare på eftermiddagen! :)

Det är fredag

Det är faktiskt fredag idag & jag har varit upptagen hela dagen. Har inte riktigt haft tid att blogga, men jag lovar, om ett par timmar kommer det massor med inlägg - för er som är vakna dvs. Ska möta Kevin när han ska gå från jobbet vid halv fyra, så jag lär ju sysselsätta mig med något fram tills dess. Haha!
Fick reda på mitt resultat från hemtentan på historian också. Mycket mycket nöjd må jag säga att jag är! Och även seminariumet gick bra idag. Roligt att dela alla tankar & funderingar med andra & kunna bolla fram & tillbaka!

Springer runt & knaprar Ipren som en galning för jag också. Allt gör ont tycker jag. Ni som känner mig vet att jag drar mig riktigt långt innan jag tar en tablett mot värk, så ni kanske förstår att det är ganska illa nu?

Nej, nu ska jag fortsätta med det jag håller på med ;) Återkommer senare!

Kallt ute

Det kändes verkligen som om det var tio minus i morse när jag var ut med Theodor. Det kändes som om jag skulle få köldskador i händerna eftersom jag hade glömt vantarna.
Har precis ätit frukost & sitter åter igen vid köksbordet med tända ljus & snön faller utanför. Ska strax göra mig i ordning för att åka till skolan.

Såg nu att jag började få bråttom, så vi hörs sen!

Vilken plugg-dag!

Har pluggat ända sedan vi kom hem, förutom en paus för Paradise Hotel & Robinson såklart. Märkte ju också att jag läst 40 sidor helt fel i historieboken, kul jul liksom! Aja, märkte nu att jag bara behövde läsa nio sidor för första uppgiften, vilket lättade mitt samvete enormt! Så jag & Sandra tänkte gå upp rätt tidigt imorgon, ta en promenad innan solen gått upp & sedan äta frukost med tända ljus & sedan plugga tills jag ska åka till skolan. Låter inte det som en alldeles underbar start på en fredag? :)
Att jag sedan får besök imorgon eftermiddag gör ju inte saken värre heller. Woho :) Pirripirri.

Orkar inte hämta sladden till mobilen, så bilder får ni imorgon.
Dusch nu, sen läsa lite innan jag stänger mina blå. God natt! Tjingaling!

Känslan?

Hur vet man när man är kär?

Klaaaaaaar!

Äntligen klar med MIBAS-uppgiften! En jävla börda som lättade från mina axlar! Så jävla skönt är det! Ska på seminarium imorgon på historian om 1800-talet, sen ska inte uppgifterna in förrän långt senare, en i veckan också! Jag är så jävla lycklig! Jag ligger inte efter som jag trodde först! Snacka om glad!!! :)

Nu är det dags för Paradise Hotel, sen Robinson efter det. Har puffat upp med kuddar, täcken & filtar i soffan. Mys! :)

Avverkat tre timmar

Sådär ja, då har man varit i skolan i tre timmar. Lyssnat på ett föredrag om utvecklingsstörningar. Om fördomarna vi har emot alla sorters utvecklingsstörningar, det är sjukt hur samhället ser på sådana människor. Alla har någon form av handikapp. Alla. Även du. Även jag.
Nu har jag precis bjudit grannarna på pannkakor, nöjda som attan. Det är ju torsdag idag så :)
Nu är man mätt & belåten & sitter återigen vid köksbordet med läxor. Det går framåt nu. Jag känner det i hela kroppen! Trots att halva ansiktet är förlamat & jag har ont i halva kroppen, så mår jag så bra!

Vi hörs lite senare! Tjoho!

Det pirrar sådär mysigt

Att ha den där känslan i magen, när det pirrar i hela kroppen.. När leendet är lika brett som universum så fort man får ett sms, eller att hjärtat slår ett sånt där härligt extra slag så fort bilen åker in på infarten.

Kan det inte vara så jämt?

Filmer på hundarna





Förstår ni hur kul vi har haft idag? Inte nådigt med snö det har kommit heller! :)

Lekar i snön

Fyfan vad vi har lekt med hundarna i snön idag! Jag känner mig verkligen som ett barn! Fyfan vad jag uppskattar snön nu! Det är inte alls sådär jobbigt som för ett par år sedan då man stod & gallskrek i hallen när mamma försökte packa på en täckbyxor & mössa.. Nu tycker jag det är hemskt mysigt att pälsa på sig ordentligt, gå ut & skotta lite, bygga snölyktor & hålla på.. Jag mår så bra! Kommer somna som en stock ikväll! :)
Filmade hundarna när de kutade runt i snön också. Filmen kommer upp lite senare. Det var första gången någonsin Theodor såg snön idag, så han blev helt chockad. Han tror liksom att snön är mat, så han springer runt & låtsas äta snön hela tiden. Gosegris!

Nej, tillbaka till plugget nu! Vi hörs sen!

Snön är här!

Fan vad glad jag blev i morse när jag vaknade! Vaknade strax före fem i morse av plogbilarna här utanför. Jag tittade ut & såg att det var vitt, vitt, vitt! Jag blev klarvaken & ville springa ner till mina sambos att vi skulle ut i snön & hoppa, men tyvärr så sov hela huset, så jag hade inte så mycket mer val än att gå & lägg mig igen.
Vaknade sedan igen vid halv tio. Gick ner & dukade fram frukostbordet & så satte sig jag, Sandra & Kevin oss ner & åt frukost med tända ljus & snöflingorna föll ner utanför fönstret. Mysfaktorn var så hög så att jag bara ville skrika!!
Efter frukosten pälsade vi på oss ordentligt & sprang ut i snön med hundarna. Släppte de lös på gården & bara kutade runt! Vilken jävla energi jag fick som kom från ingenstans! Jag blev som ett barn igen. Gjorde snöbollar & kastade åt hundarna, kutade runt i den knädjupa snön & sket fullständigt i om jag skulle bli blöt eller inte. Nu fattas bara en pulka, sen jävlar ska vi åka ner för allén här borta!

Nu sitter jag & Sandra ensamma hemma. Maten står i ugnen & vi sitter vid köksbordet & pluggar. Det finns fan inga jävla ord som kan beskriva känslan jag har i kroppen nu. Kärleken, vänskapen, boendet, skolan, allt.
Mitt liv är helt jävla perfekt!

Dags för mys

Nu är det dags för mys & ingenting annat. Tror jag håller på & få feber kanske till & med öroninflammation. Jag orkar verkligen inte det här. Ska ta tempen senare ikväll & se. Men först mys. Mycket mys.

Hörs nog inget mer ikväll :)

Fick nyss besök

Fick nyss besök här uppe. Tjoho.
Det pirrar i hela kroppen, en obeskrivlig känsla som jag inte känt på länge. Helgen var helt obeskrivlig också! Mjau..
En till träff ikväll också. Det är på rätt väg, åt rätt håll. Jag känner den där rätta känslan i hela jävla kroppen! ♥

Jag mår förbannat jävla bra nu!

Frukost på Ikea

Gick upp före åtta idag faktiskt & kände huvudvärken komma redan då. Som de flesta vet så slår jag ofta i huvudet utan att ens reagera.. Huvudet har väl blivit så härdat efter alla gånger att jag nu inte ens märker det! Idag for vi ut till Birsta redan vid nio & åt frukost där. Så himla mysigt, tyst & lugnt! Kilade in i lite butiker & myste, men klockan bara rann iväg & huvudvärken blev bara värre! Jag stannade till och med hemma från naturkunskapen idag för jag hänger inte riktigt med i omvärlden.. Har precis tagit mig en powernap, men överväger att gå & lägga mig igen. Så hemskt är det!



Underbaraste frukosten jag ätit på länge! Plättarna gjorde susen i magen! :)

Dags att sova nu

Ska ta & krypa ner i sängen nu faktiskt & plugga lite historia innan jag blundar. Imorgon ska man upp tidigt, tidigt för att åka ut till Birsta. Passar på att låna Jonas bil när han ligger & sover, hihi :)
Efter Birsta blir det skolan en stund, sedan är det planerad städdag för hela "familjen"! Ser fram emot att se Kevin städa faktiskt. Det kan bli en rolig syn då det aldrig händer annars :p

God natt kära läsare ♥

Bokfynd idag!

Nu ska ni väl få se vilka böcker det var jag köpte idag..



Eftersom jag redan har läst tetralogin om "Pojken som kallades Det" & nu håller på att läsa de igen, så kändes det lika bra att ha de själv istället för att låna de på bibblan varje gång. Vet att det inte är sista gången jag läser de. Samma sak med Gömda, Asyl & Mias Hemlighet. Tror faktiskt aldrig att jag läste den sista.. Men nu får jag ju läsa om allihopa eftersom jag har de hemma de med :)



De här två fick åka med också. Diagnos: GISSLAN just för att jag läst boken Diagnos: MÖRDAD & föll för Peter Gissy som författare direkt. Sex and the City boken var ju bara en självklarhet ;)

September..

Petra är väl för grym? Love.

September - Resuscitate me


Underbara måndag

Förutom att jag har ont i ryggen idag, av någon konstig anledning så har dagen varit bra. Blev väckt av hundarna som kom uppkutandes efter morgonpromenaden, så det var väl bara att gå upp & åt en snabb frukost. Jag, Sofie & Sandra traskade iväg till Fyndlagret & hittade lite fint. Synd nog så hade vi inget transportfordon så vi kunde ta med oss grejerna hem. Men lite böcker & sånt fick jag med mig hem iaf :) Visar er sen!
Nu ska jag sätta igång & plugga lite. Medeltiden står på schemat. Dagen kommer väl inte bestå av så mycket annat, men vi hörs sen!

Puss!

Så jävla mysig!

Den här låter går på repeat på min Iphone när jag är ute & går med hundarna! Konstigt nog så tröttnar jag aldrig! Blir så sugen på att se Boondock Saints också! Mjau..

Lyssna & njut en minut eller fyra..


Slö-söndag for real

Idag har vi bara legat i soffan hela dagen, har verkligen inte fått någonting gjort alls!
Till lunch blev det Sibylla & sedan bara dokumentärer & "Vem vet mest?" i soffan. Sofie kom nyss upp & bjöd på kladdkaka, ännu mer bakfylle-slö-söndag. Perfekt!
Nu ska jag ta hand om den rena tvätten & hänga in det i garderoben. Tänkte mysa ner mig i sängen & bara ta det lugnt sen. Varför inte liksom?

Heeelt andra planer

Det blev inte bara en öl i min ensamhet igår. Blev bjuden på party med Pontus & Rebecca. Gick dock först ner på All Star & träffade Martin, Mattias & Olof. Vi gick vidare till Svenssons när de öppnade. Därefter splittrade vi på oss & jag gick & mötte Pontus & Rebecca. Vi gick in på Kåren & röjde. Vi splittrade på oss vi med & jag gick över till Invito & mötte upp Sofie & Helena. Vi beslutade oss för att gå över till All Star, men det var sån jävla kö, så vi kutade över till Casinot istället. Jävlar vilket ställe! Fan så maffigt! Ska nog börja hänga med grannarna längst ner & haka på dem när de ska dit ;) Brände lite pengar igår, men det var det fan värt! Jävlar så kul jag hade! Men mina fötter hade inte lika roligt i de nya skorna måste jag säga. Men nu är de riktigt ingångna iaf ;)

Lite bilder från igår också..

Mattias (som inte ville vara med på kort) & Olof på Svenssons



Sofie & Helena i kön in till All Star



Helena i kön



Sofie på Casinot. (Ännu mer Cosmopolitans i sikte ;)



Fick sällskap i natt av två hundar också.. Fick ett kort på Theodor när han sov som djupast. Snutteplutten! ♥



Bad bad bad - I don't give a shit! :D

Upptagen lördag

Sov lite längre idag, skönt som tusan! Dagen annars då? Pontus har varit här & umgåtts en sväng. Har även lagat Kevins tröja som hade spruckit i sömmen. Nu tvättar jag ännu mera & avnjuter en öl här framför datorn. Behöver lite lugnande nu när blodet i kroppen pumpar av bara helvete. Det pirrar i hela kroppen, hela magen!

Hundratals sms på en dag - är det möjligt?
Kanske spräcker mitt gamla rekord? ;)

Fortfarande på jakt

Jag är fortfarande på jakt efter mina skor. Överväger nu att skeppa de från England iallafall. Har setat & pratat med folk från Aftonbladet i 20 minuter nu i jakt på inköpslistor & telefonnummer, men jag får återkomma på måndag & prata med själva redaktören. Åh, jag blir galen!
Vill, vill verkligen vill ha de skorna! Dra arslet i gruset om jag inte får tag på de alltså! Då blir jag ledsen..



Hur fina är de inte? Dock är färgen mörkare i verkligheten..

425 bilder

Kan ni tänka er.. Jag har inte ens haft min Iphone i en månad & jag har redan tagit 425 bilder såg jag nu. Hur sjukt är inte det?
- Allt för er läsare ;)

Lite mer inköp

Det åkte med ett par örhängen & ett par ringar också när jag ändå var i farten. Här får ni se de också :)





Allt från H&M.


Borstar, penslar, kajalvässare, lösögonfransar & sånt behöver jag inte ta kort på & lägga ut här va? :)
Nej, nu har nog alla slocknat på nedervåningen & jag ska snart krypa till kojs jag med. Men eftersom jag tog en liten middagslur så är jag inte alls trött egentligen. Ska väl göra något som utmattar mig, så jag får ro i kroppen att sova ;)

Mina nya älsklingar

Ett snabbt litet inlägg hinner jag med. Idol börjar ju nu & vi ska krypa ner i soffan allihopa & bara mysa!
Tänkte visa er mina nya älsklingar iallafall.. Hoppas ni förstår nu varför jag absolut inte kunde låta bli att köpa de :)







Ursäkta håriga ben & dålig kvalité på bilderna, men jag har bråttom :p

Theodor & jag...

.. vi är goda vänner, fastän mycket olika.. :)
Tog med hundarna ut på promenad när jag kom hem för att Sandra skulle slippa det. Efter de två långa promenaderna kom jag in & slocknade direkt. Sov ända till Joanna kom upp & väckte mig & då bar det av till Ica på en gång, så vi har varit & storhandlat nu. Kärleksparet håller på med maten där nere & jag ska försöka ta på mig skorna & ta ett vettigt kort på mina nya älsklingar..

Ni får en bild på Theodor så länge :)


Det värsta jag varit med om

Det där var fan bland det värsta jag har varit med om! Fy fan och ända in i helvete vad ont det gjorde! Men ack så värt det! Så jävla glad är jag nu, det går inte att beskriva! Det går varken att beskriva lyckan, ej heller smärtan jag känner nu. Fyfan.
Shoppade loss lite smått på stan idag också, behövde verkligen det. Lite nödvändiga grejer & sen råkade det slinka med ett par skor.. Hoho, kunde faktiskt inte låta bli!!!! Visar er så snart jag tagit kort på de.. Ska plocka med lite prylar nu, så jag slänger upp ett inlägg lite senare!

Hurry hurry

Nu har jag bråttom, ett snabbt litet hej & god morgon för nu måste jag hoppa på bussen ner på stan!
Efteråt blir det lunch på stan med Sandra, Kevin, Joanna & Victor! :)

Puss!

Fattigt med inlägg

.. och dåligt med bilder. Joanna & Victor kom ju hit, så vi har käkat pizza & bara myst idag. Kollat på Paradise Hotel & lite Andra Avenyn. Sandra, Sofies kompis har även klippt klorna på Tuvalie & Theodor, så nu slipper vi vara så oroliga! Och så duktiga de var! Jag blir så imponerad av de så liven! ♥
Nu ska jag försöka sätta upp spegeln i sovrummet innan jag kryper till kojs, för imorgon är en stor dag för mig! Riktigt jävla stor dag! Trodde faktiskt ALDRIG den skulle komma! JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!!!!!!!

Förbjudet är farligt
.

Bra dag idag!

Jag har haft en bra dag idag! Mycket bra dag må jag säga! Tog en längre promenad med Theodor efter maten, kände verkligen för att röra på mig & det var verkligen jätteskönt! Frisk, frisk luft, verkligen sådär så att det biter i kinderna & gör det lite svårt att andas för att vintern är så nära nu!
Joanna & Victor är på ingång hit. Ska bli kul att få träffa de också! Så får vi se vad vi hittar på för skoj i helgen.. Kanske en bio eller nåt? :)
Nu ska jag sätta mig & plugga lite tänkte jag. Medeltiden.. Hm.. Trök.



Fick finbesök av Tuvalie på eftermiddagen :)

Posta brev & handla

Ska bara dra på mig lite vettiga kläder, sen ska jag hoppa på bussen & åka ner på stan för att handla & posta lite brev. Kyckling, strips & tsatziki står på menyn idag. Guuuud vad gott! Det var fan evigheter sedan!
Hörs efter maten, om jag inte dör i paltkoma.. :D

Just a dream

Läs texten. Bra. Mycket bra.


Bokrecension klar!

Gjorde klart bokrecensionen igår kväll innan jag lade mig. Mycket nöjd må jag säga.
Vad står på schemat idag då? Ja, Sandra är iväg & handlar & jag har plockat fram mat ur frysen som nu ligger & tinar. Tänkte att det ska bli kyckling idag, det var faktiskt länge sedan! :)
Tänkte söka lite jobb också, om jag orkar vill säga, haha.
Sen plugga lite historia & naturkunskap. Det är faktiskt viktigt!

Jag är trött

Jag är trött. Ska alldeles strax sova. Skola imorgon om nacken pallar en vaken dag till, alltså det är hemskt! Ska fråga nån Sundsvallsbo om nån kan tipsa om en bra massör eller naprapat om det här inte vill ge sig..
Annars är det skola imorgon 8.30-11.30, sedan hem & fixa lite här hemma. Plugga lite matte, läsa på lite om medeltiden.. Jag har rätt mycket att göra om jag tänker efter. Pust, suck & stön.
En & en halv månad kvar till jul, sen tar vi nya tag va? Sandra har redan handlat julklappar & har setat halva kvällen & slagit in de. Utan att hon märkte det så hade hon börjat nynna på lite julsånger & jag bara började skratta åt henne utan att hon förstod varför :) Sötnöt!

Plocka undan efter mitt stök nu & borsta gaddarna & krypa ner i sängen. Japp!
God natt kära läsare! ♥

Pysseldags nu!

Nu ska jag alldeles strax sätta mig & pyssla. Ska pynta den där jävla pärmen så det blir klart någongång. Sen kladda ihop bokrecensionen också. Pust, suck & stön. Jag orkar inte egentligen.
Nackvärken släppte lite efter att jag haft vetekudden på, men inte är den helt borta heller.. Undra vad det kan bero på egentligen? Hmm..

- The hunt is more fun when something is not available.

Kasinoguide på nätet

Nu eftersom jag har fyllt 20 år så får jag ju gå på casino, även det här i Sundsvall. Sveriges första casino, lite coolt va? I och med det så måste man ju veta lite om spelen innan man går dit. Jag har ju spelat Black Jack och sånt på krogarna i stan redan när jag blev arton, men nu inkluderar ju det roulette, slots, alltså sånna där enarmade banditer som många så kärt kallar de, haha.

Hittade en sida på internet, en casinoguide som förklarar både regler och tipsar om allt möjligt smått och gott. Mycket av det jag läste på deras sida visste jag inte. Hade liksom ingen aning om hur man spelade roulette innan, så här fick jag ju reda på det. Så nu kan jag ju faktiskt spela det när jag går till casinot nästa gång, haha! Även om Black Jack ligger mig varmast om hjärtat.

Så in & kolla ni med. Om ni tänker komma upp till Sundsvall någongång så lovar jag att det blir en vända på casinot och då måste ni ju faktiskt kunna spela :D



Puss på er!


Jag suger på det här

Jag är verkligen jättekass på att blogga på mornarna just mest för att det knappt har hänt något under dagen, typ bara det gamla vanliga att jag ätit frukost, varit ut med hundarna...
Nu sitter jag med vetekudden på axlarna för jag har haft så sjuuukt ont i nacken de senaste dagarna & jag har ingen aning om vart det kommer ifrån. Måste få ett slut på det här, annars får jag uppsöka en massör eller något. Det finns ingen frivillig som vill massera min onda nacken? :)

För övrigt idag då? Jag ska:
  • Skriva en bokrecension
  • Pynta en pärm vi ska ha till MIBAS-kursen
  • Ordna lite med mina filmer
  • Sätta upp två till brandvarnare
  • Täta fönstret i städskrubben
  • Måla lite (om jag får tid över)
Så ser min dag ut gott folk! Hoppas ni får en bra dag ni med! ♥

Sofie med datorproblem

Har varit nere hos grannen som hade datorproblem fram tills typ nu. Klockan är på tok för mycket & jag ska springa ner & borsta tänderna & krypa till kojs alldeles på studs. Ska bara välja en ny bok att sätta ögonen i då jag läste ut den jag höll på med igår kväll. Ett besök på biblioteket i veckan är ett måste!
Onsdag imorgon. Har en hel dag på mig att göra klart recensionen av boken. Skönt! Behöver bara skriva ett par stycken, så det ska väl gå fort. Har ju läst boken två gånger innan så.

Nej, det blir ett puss & god natt från mig nu! ♥

Pannkakor & Paradise Hotel

Ja, det enda Sandra var sugen på idag var just pannkakor, så jag hade väl inget annat val än att ställa mig och laga? Imorgon blir det lasagne har hon beställt, men man vet ju aldrig om hon hinner ångra sig, haha.
Efter att vi tryckt i oss en hel sats med pannkakor så tittade vi på Paradise Hotel (Sandra följer maniskt den där jävla såpan & jag lär väl hålla sällskap & titta jag med)..
Har organiserat i garderoben idag också. Mycket bra! Har fått in massa nya galgar så jag fått upp det mesta av kläderna som ska hänga på galgar..
Nu har jag bytt sängkläder & ska alldeles strax ta mig en dusch tänkte jag.



Pannkakor made by me

Tuvalie i pyjamas!!!

När vi kom hem möttes vi av hundarna & den ena hade pyjamas på sig! Jag höll på att skratta ihjäl mig! Tuvalie hade fått en "dräkt" av Sandras mamma på posten. Kevin hade så fint satt på henne den, men jag höll på att dö! Tuva var så söt så söt, men herregud.. Hundar ska väl inte ha kläder? Det har de väl päls för???


Ute i Birsta

Vi for ut till Birsta kring halv elva & kutade in på Ikea direkt. Köpte med oss lite "bra-att-ha-grejer" så som julklappspapper, glödlampor, batterier & galgar, lite annat också såklart. Gick in i gallerian & målet, det enda målet var Panduro & vi var där inne i säkert en timme. Hittade mycket fint! Ni ska få se sen! :)
Jag åt sedan en korv på Ikea innan det var dags att gå till bussen. Vi såg bussen komma när vi sprang ut från Ikea & stannade bussen precis när den var på väg att åka. Vi hoppade på den & pustade ut. Men bussen gick inte in till Sundsvall, den gick ut till Ljustadalen! Så vi fick sitta på ändstationen i Ljustadalen & vänta i typ tio minuter. Sedan gick bussen tillbaka till Birsta innan vi fick åka till Sundsvall.
Så vi har setat på bussar över en timme idag. Haha, skrattar lagomt åt allt som hände under turen. Hujedamig!! :p



Sandra på bussen idag

Fattigt på inlägg

Det har hänt massa grejer idag. Jag & Sandra var ut till Birsta kring lunch & shoppade lite. Berättar mer snart, ska bara röja undan lite här först. Massor av inlägg väntas, så håll ut! :)

Belöning till mig

Sandra & Kevin kom hem från Tunisien med en varsin limpa cigaretter till mig, Sofie & Jonas. Sofie fick ett par paket för de vändorna hon hade varit ut med hundarna, men eftersom jag gått ut alla andra gånger, plus förra gången de var hem till Dalarna så fick jag allihopa istället. Så nu kan man väl säga att jag har cigaretter så jag klarar mig ett tag framöver. Haha :)



Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen! Ja, tänka sig va? Jag går & lägger mig innan elva till och med! Men somnar gör jag nog inte innan tolv ändå...

God natt med er! ♥

Look of today

Jag & Sandra pratade om det på morgonpromenaden också, att den här staden är så himla mycket finare än vad Ludvika är om hösten! Här kan man verkligen njuta av hösten så som man aldrig har gjort förut! Ingen höstdepression här inte! Här är humöret på topp! :D

Vanligt smink, lika vanligt ruffsigt hår. Mysfaktorn är hög när det är höst!
Look of today: Egopix!










Filmmys med Sandra

Jag hoppade på bussen på eftermiddagen & åkte in till centrum, handlade mat & grillad kycklig som jag & Sandra tryckte i oss i soffan framför tvn. Kollade på filmen Gothika & bara myste. Pausade filmen säkert 50 gånger, så vi blev inte klara förrän nu. Nu är det lite slötid här uppe, ska byta sängkläder & sedan måla lite hade jag tänkt. Blir nog en tidig kväll ikväll, lite bokläsning & mys. Ska göra om i sovrummet lite tänkte jag också :)

Går glödlampor sönder lättare om det är kallt? För nu har två stycken gått sönder på två dagar. Och dum som jag är köpte jag bara stora lampor på Ikea. Kanske blir en sväng till Birsta imorgon då? Annars kommer jag väl famla runt i mörker innan veckan är slut :O

Ny dag, ny vecka

Idag är det måndag. Vaknade klockan 09.18 & gick upp då också. Jag & Sandra tog varsin hund & gick ut på morgonpromenad. Pratade & pratade, har till & med legat i sängen & pratat. Så jävla skönt att ha henne hemma igen! ♥
Idag ska vi bunkra upp med gotte inne i vardagsrummet & bara mysa. Vädret tillåter sånt idag & att killarna jobbar ända till ikväll gör saken ännu bättre för en tjejdag med tjejfilmer & tjejsnack! :)

- Det pirrar i hela jävla kroppen!

RSS 2.0