Jag är sämst

Jag är verkligen sämst på att blogga nu, men det bara är så.
Slänger in ett inlägg med bilder från helgen imorgon. Kul va? :)

Fredag idag!

Hela dagen! Dagen idag har gått så jäkla segt, inte många kunder i butiken idag.. Lite ruscher då & då bara. Jag har skurat disken för att fördriva tiden & dammat lite överallt. Men nu då?

Och Yasmine fyller hela 22 år idag! Hipp hipp hurra för dig idag älskade vän! ♥ Ska upp dit på lite fika efter jobbet!
Och Ida gör sin sista dag här på över ett år, lite vemodigt måste jag säga..

Bild på Yasmine & mig från i maj.


Vilken dag!

Vilket jävla väder! 26-27 grader ute & jag är instängd i en plåtburk hela dagen, känns sisådär måttligt kul. Men väderleksrapporten visar regn både fredag & lördag. Får gärna regna på dagen, men på kvällen ska det fan vara uppehåll, det har jag bestämt!

Annars då? Händer inte mycket.. Har bestämt träff med Karin imorgon kväll. Fan att jag inte är ledig, hade velat gått ut & ta ett glas eller två. Får bli nästa vecka nångång när mamma är hemma & kan hämta mig. Lite långt att fara ut till Gonäs sent på kvällen..

Åh, Ida går på semester nästa vecka :( Vi som har tillbringat de senaste tre somrarna tillsammans, fick bara två veckor i år. Hon ska gå hem på semester & sen mammaledighet & bli tjock säger hon. Så mysigt :)

Grillat här ikväll! Mums!

Onsdag

Idag är det onsdag & jag har gjort halva tiden på Mekonomen. Lite tråkigt, men ändå skönt. Jag är trött på den här staden redan. Vill inte vara här, verkligen inte. Jag tycker iallafall om det här stället. Arbetskamraterna är de bästa någonsin! Men jag mår inte bra i stan alltså, läntar av hela mitt hjärta hem till Sundsvall igen. Hem till min lägenhet. Ska bli så skönt att komma hem!
Vet dock att sista tiden nu kommer gå rusktigt fort, både bra & dåligt.. Så tråkigt att man inte kan vara i närheten av sina nära & kära jämt, men ibland får det väga upp varandra. Verkliga vänner finns kvar ändå ♥

En sten föll av mitt bröst igår då jag fick klart kursen. Nu är det 500 poäng kvar, sen är jag klar med mitt slutbetyg! Kan ni förstå?! Jag är klar i december?! Hur sjukt är inte det? Finally fri som en fågel & kan göra vad jag vill! Planen är att fortsätta plugga i vår likt jag gjort det senaste året & byta ut alla G mot minst VG & försöka få tag i en lägenhet i Stockholm. Har lite backuper om jag inte skulle få tag i nån själv & det är ju skönt, så jag vet att jag har boende om jag kommer in på skolan vill säga. Ja, det är mycket som snurrar i huvudet & iom att det är augusti nästa veckan känns det redan på hur fort tiden går! Jag hinner knappt med! Vart tar mitt liv vägen?!

(Obs, tidsinställt inlägg från igår)

Me so happy!

Fan vad livet är på väg att vända! Hade betygssamtal idag klockan ett. Fick beskedet att jag fick VG i Desktopp-kursen! Hoooray till mig! Visste att jag inte skulle få MVG då jag missade färgjusteringslagret. Vilket skit. Men jag var ju medveten om det så, är supernöjd med ett VG iaf! Så nu kan jag släppa skolan i en månad iaf! :)

Och smsar tummarna av mig håller jag på att gör också. Har slängt iväg snart tusen sms på bara fyra dagar. Hur galet är inte det?! Och känslorna som bubblar upp! Helt crazy måste jag säga! Gammal kärlek rostar aldrig, så sant som det är sagt!

1,5 timme kvar på jobbet. Gör ett ryck!

Trött

Det är måndag. Räcker så.
Ingen lust att skriva. Skriver nog med sms ;) haha!

Slänger in en bild på världens finaste Loke, så ni har nåt att vila ögonen på en stund :)


God morgon måndag!

Inge bra måndag det här, då jag försov mig en smula. Inte bra, inte bra!
Men jag sitter iallafall på jobbet nu, har ont i handleden & nyser mest hela tiden. Undra om jag ska dra på mig en förkylning också? Nej, fy, det får vänta ett par veckor!

En mini-husvagns-semester är planerad efter att jag slutat jobba i sommar. Boda Borg & Göteborg är tanken iallafall, sen får vi se vart det bär av! Ska försöka mig på en tripp till Rättvik nästa vecka också, Maja & hela gänget från Sundsvall ska dit, så jag tänkte våldgästa dem lite på crusingen där ;) Ska bli kul!

Nej, nu har det tagit mig en timme att skriva det här förbannade inlägget. Hejdå.

Sex and the City

Tänker citera ett stycke ur boken "Sex and the City" av Candance Bushnell (boken bakom tv-serien), som förklarar en hel del mellan tjejer & killar.
Läs & lär.


"Du", sa hon. "Jag måste fråga dig en sak."
"Kör hårt", sa mr Big.
"Kommer du ihåg i början på sommaren? När vi hade varit tillsammans i två månader och du sa att du ville gå ut med andra kvinnor?"
"Jaha?" sa mr Big försiktigt.
"Sen umgicks du med den där modellen i en vecka. Och när jag sprang på dig blev du helt förskräckt och jag skrek åt dig och vi hade det där jättegrälet utanför Bowery Bar."
"Jag var rädd att du aldrig skulle prata med mig mer."
"Jag bara undrar", sa Carrie. "Vad hade du gjort om du varit jag?"
"Jag antar att jag aldrig mer skulle ha pratat med dig."
"Var det så du ville ha det?" frågade Carrie. "Ville du att jag skulle lämna dig?"
"Nej", sa mr Big. "Jag ville ha dig kvar. Jag var förvirrad."
"Men du skulle ja lämnat mig?"
"Jag ville inte att du skulle gå. Det var som ett... jag vet inte. Ett slags test", sa han.
"Ett test?"
"För att se om du verkligen tyckte om mig. Tillräckligt mycket för att stanna kvar hos mig."
"Men du sårade mig verkligen", sa Carrie. "Hur kunde du såra mig på det sättet? Jag kan aldrig glömma det - fattar du?"
"Jag vet, älskling. Jag är ledsen", sa han.

'Nuff said.

Sms-tummar

Har smsat i tio timmar. Länge sedan man gjorde det.

Fick världens gulligaste meddelande nyss också: "Du är precis som vin, du blir bara bättre & bättre med åren."

Jag blev rörd.

Det är helg!

Skönt det är med helg! Vaknade lite i småpanik i morse sådär fem i åtta & trodde jag hade försovit mig, men icke. Var ju ledig idag. Somnade om & sov ända till elva, hur skönt som helst!
Skickade in mitt praktiska prov igår kväll & gjorde ett sista teoretiskt prov nu på morgonen. Fyra veckor ledig från skolan nu, sen kör det igång på heltid igen! Väntar nervöst på betygssamtal & slutgiltigt betyg i kursen, men hoppas självklart på bästa möjliga resultat! :)

Varit på 80-års kalas i Palahöjden alldeles nyss. Hade tur med vädret, för precis när jag kom hem igen började det hällregna! Vilket skit! Det regnar fortfarande.
Sitter bänkad i soffan framför So You Think You Can Dance. Har följt programmet sen start, så det är extra roligt då att se hur det går för de tävlande :) Vad gör ni ikväll då?

Känslorna bara bubblar upp igen, vilken sjuk känsla det är! Minnen som kommer tillbaka, allt. Galet.

Kvällshäng

Kvällshäng med Jens & Mathias, mat på Västergrillen i Grängesberg. Mums!
Annars händer inte mycket i mitt liv. Åtta timmar på Mekonomen varje dag, efter det hinns inte så mycket annat med. Är ledig på lördag, så det blir nog en tripp till Palarhöjden för att fira Maja (Lisas mamma) som har fyllt 80 år! Sonny & Yasmine drar iväg på kryssning i helgen, lite smått tråkigt, men nästa helg fyller Yasmine år & då är det fest minsann! :)

Klockan rinner iväg & jag måste i säng bums nu! Tar av mig ansiktet & kryper till kojs! Natti!

Saknar Maja!!!



Jag, just nu

Extrajobb

Som ni förstår så söker jag mig mog Stockholm till våren/sommaren nästa år & vet att jag är 98% garanterad jobb där nere, men jag tänkte om det skiter sig, så måste jag har någon form av backup. Arbetsförmedlingens hemsida ger inte så många jobb som ni kanske vet, men för att få lite mer utbud på jobbmarknaden tänkte jag tipsa om Spray Jobb! De ger dig tillgång till tusentals lediga jobb varje dag & en heltäckande jobbsökartjänst för dig som vill komma vidare i karriären & hitta ditt drömjobb. Finns även massa deltidsjobb på sidan som är alldeles utmärkt till mig som studerar samtidigt!

Vill du också ha extrajobb? Ta en titt på inne på Spray Jobb!
Vill du slippa söka jobb hela tiden, utan låta jobben komma till dig? Kolla då in rektyteringsföretagen på sidan!

Sömn..

Ja, jag gick & la mig vid halv tio igår & somnade bums! Fyfan vad skönt det var att vakna pigg & utvilad i morse! Men inte kommer jag i säng i tid idag inte. Klockan är halv tolv nu & klockan ringer sju.. Vilket skit!
Träffade Mathias en stund nu på kvällningen, tjålade lite & så. Inget märkvärdigt. Slängt iväg en "sista-minuten" beställning från Nelly också, få se om det är något att ha, annars åker det tillbaka!

Och jag förstår verkligen varför jag flyttade ifrån den här stan! Folk är helt jävla otroliga! Ett rent jävla skämt! Haha!

Nej, nu kryper jag ner. Ska försöka somna snart, bara telefonen slutar plinga ;)

Sjukt trött

Fy tusan så trött jag är idag! Jag gick som sagt & la mig redan vid tio igår, men ändå kunde jag inte somna.. Läste ett par kapitel ur boken, vred & vände på mig. Smsade lite..
Vid strax efter ett ringde * & pratade, han kunde heller inte somna, så vi försökte prata oss trötta. Skrattade ibland så jag trodde hela huset skulle vakna! Tack så mycket! Strax efter tre lyckades jag äntligen somna iallafall & klockan sju ringde klockan. Med nöd & näppe tog jag mig upp & har snart avverkat mina åtta timmar på det här bygget!

Måste, måste, måste verkligen plugga ikväll! Det praktiska provet ska vara klart på fredag redan, vilket betyder att jag inte har helgen på mig. Börjar känna smått panik, men det ska nog gå bra ändå!

Ska försöka hinna svänga förbi Yasmine & Sonny en sväng också! :)

Lycka!

Åh, jag fick tillbaka min iPhone idag!! KÄRLEK! Eller, njaa, jag fick en helt ny till & med.. De orkade väl inte laga den, haha! Så nu har jag en helt sproilans ny telefon ;) Inte en enda repa! Fyfaaan vad jag saknat telefonen & så får man reda på sen att telefonen legat på uthämtningsstället sen i fredags, smått lack man blev då, men nu har jag den äntligen hos mig igen! ♥

Första dagen på jobbet idag gick över förväntan faktiskt. Småsaker bara man inte kommer ihåg, annars flöt det på bra trots att jag inte jobbat där sen i julas! Ska bli roliga tre veckor här framöver! :)

Galet trött efter första dagen, så jag kastar in handduken redan nu & säger god natt!

Puss!

Jobba imorgon!

Men hej hopp!
Vilken dag det har varit idag! Gjorde två prov på eftermiddagen, direkt efter stack jag & Alexander ut med motorbåten & fiskade. Tre små borrar drog jag upp, men de var för små för att få följa med upp på torra land. Hygglig jag är! På kvällskvisten har jag varit så trött, så jag låg i sängen & pratade med Karin i telefonen en bra stund innan jag fick lov att masa mig in i duschen. Nu ligger jag åter i sängen, men nu är det faktiskt dags att sova! Jobbet kallar imorgon, men nu på Meko som sagt! Skönt med lite variation på jobbfronten ;) Lite smått nervös om jag kommer ihåg alla koder, knappar, kommandon, telefonnummer, kundnummer, artikelnummer.. Men vafan, det sitter nog i fingrarna, om inte annat kommer det små ljusa stunder med tiden! :)

Går in på sista skolveckan nästa vecka också, ska bara göra en regigering av ett kollage som sedan ska skickas in. I slutet av veckan blir det ett slutprov & betygssamtal, spännande! Håller verkligen alla tummar & tår att jag får mycket beröm, höhö!

Nej, dags att sova nu. Klockan ringer vid sju imorgon. (Okristlig tid för mig som inte varit vaken klockan sju på flera månader!)

Saknar mig iPhone gruvligt mycket nu. Hoppas hoppas den kommer redan på tisdag!!!

Utekväll igår

Ja igår var vi ut, jag, min syster Matilda, hennes kille Crille, Isabelle & Yasmine. Först Selmas, sen Trädgårn. Märks att jag inte varit här på ett tag då jag knappt känner igen nå folk alls.. Men några kända ansikten var det allt! Blev en rätt lugn kväll, även om vi inte var hemma förrän tre. Så jag mår hyffsat bra idag, trött som ett as bara, men det är väl bara för att jag fått för mycket luft ;)
Träffade på Isa igår också, kul att vi nu förstår varandra, känslorna att vara tillbaka i den här stan är lite blandat..

Söndag idag - plugg för mig, sitter & läser igenom häfte efter häfte nu & ska göra prov lite senare.. Inte jätteskoj direkt, men nästa vecka är den sista med plugg! Woho! Kanske lite fiske ikväll också? :)
Imorgon börjar jag jobba igen, men nu byter jag till Mekonomen! Syns där! Minst fem dagar i veckan nu i tre veckor! :)

I'm in Ludvika!

Woho gott folk! Igår tog jag mitt pick & pack & begav mig till Dalarna, närmare bestämt Ludvika. 36 mil på ett tåg, var sedan framme vid halv nio. Pappa hämtade mig på stationen så jag fick bil & körde sedan direkt upp till mamma för att överraska syster som inte hade någon aning om att jag skulle komma en dag tidigare! Prat & mys fram till halv tolv tills alla skulle gå & lägga sig.. Jag ringde då Yasmine & Sonny & for upp till dem en stund. Blev kvar med dom ända till klockan var två nån gång.

Idag sov jag länge, skönt som tusan att vakna i en säng med fullt av syre & inte svettas. Galet skönt! Får se vad dagen idag har att erbjuda, en drink med Crille & Matilda på Lobbyn kanske? :) Vi får se..


Jag älskar dig så jävla mycket. (WTF?!)

Om ett år..

Om precis ett år från nu så kommer jag, likt många andra endera skrika så högt att jag kiknar, eller gråta floder i flera dagar - jag pratar självklart om antagningsbeskeden till högskola & universitet. Nästa år är det min tur! Jag håller tummarna att jag gör bra ifrån mig på högskoleproven nu när de blivit så svåra! Tur att jag har två gånger på mig att förbättra mig :p

Yasmine kom in på naturvetenskapliga basåret idag, grattis till dig gumman! ♥

Åker till Ludvika i helgen, vet inte om det blir redan imorgon eller på lördag. Det återstår att se! Dags att packa nu iaf!

Tur man är nörd

Haha, det är tur man är datanörd & har flera datorer för min andra laptop hade en minneskortsläsare som klarade av det kortet jag hade! Halleluja! Här kommer äntligen bilderna från lördagens Gatufest här i Sundsvall! :)



















Tack kära ni för kvällen jag hade! :)

Smått galen

Jag blir smått galen snart. Det var ju jävligt nödvändigt att knäppa kort med min digitalkamera när jag inte hittar sladden så jag kan överföra bilderna?! Dessutom är det en jävla Sony-kamera så minneskortet är för litet för att passa i min minneskortsläsare.. Smått irriterande.. Fina bilder från helgen, men ingen får se de förrän jag hittat sladden. Börjar misstänka att jag endera glömt den i andra lägenheten, hos Maja eller hos mamma eller pappa.

Rösten är åt helvete fortfarande, jag lär bara vara tyst. Kul.

Fick sällskap av Sally här på kvällen & Dessi stannade även en stund & pratade, mysigt! Måste göras om! Så jag har blivit med hund här i natt, ska vara hundvakt då Maja är ute på äventyr.

Åker nog till Ludvika redan på fredag kväll eller lördag morgon. Syster, halvbror & hans familj skulle åka dit i helgen också, så det vore mysigt att träffa allihopa samtidigt. Dock saknas Tobbe jämt då han spenderar nästan hela åren på resande fot nu för tiden.

Leta lite till, sen slänga ikull sig. Natti!

Kul jul!

Jaha, stämbandsinflammation var det.. Får inte prata, måste dricka varmt & varva med glass..
Lagmot kul att jag inte får jobba, men vad gör man inte? Det kommer bara bli värre om jag pratar.

Hallå ropar kråkan!

Jag blir så less, jag låter fortfarande som jag har nå jävla rostigt i halsen.. Rösten är inte bra än. Undra vad fan som hände? Hostar gör jag nu också, smått irriterande. Får se hur den känns imorgon bitti, annars blir det en dag hemma imorgon också. Att prata i telefonen åtta timmar imorgon känns inte som någon jättebra idé om jag får säga det själv. Men vi får se imorgon helt enkelt.. Förlorar ju så jäkla mycket pengar på att vara hemma, men vill inte få nå jävla stämbandsinflammation eller nåt, det kan inte vara direkt skoj? :(

Tur att min iPhone är trasig så att det är många som inte har mitt nya nummer, så slipper folk ringa & prata med mig. Haha, det är väl enda fördelen ^^

Helt slut..

Jag orkar inte göra nånting. Jag blir helt slut bara jag går upp för trappan typ & att jag har svårt att andas gör inte saken bättre. Försökt plugga till & från hela dagen, men kan knappt koncentrera mig alls, så jävla frustrerande! Kollade nyss & jag hade ingen feber iaf, men det känns som om den inte är långt borta. Vilket skit. Ska dö här i soffan en stund till.

Sjuk?

Okej, jag tror inte bara jag var bakfull igår, för jag känner mig nästan lika dålig idag. Rösten tappade jag strax efter midnatt på lördagskvällen & har inte fått tillbaka den än. Har därför ringt in & sjukanmält mig. Har skitont i halsen & tror att en mildare form av halsfluss är på väg. (Jag har inga halsmandlar & kan därför inte få halsfluss) Det här är lagomt kul måste jag säga, men vad kan jag göra när rösten är mitt enda verktyg & jag låter som en rostig kaffemaskin när jag öppnat ttruten. Lyckat!
Nu ska jag dricka honungsvatten & krypa ner igen. Jag måste bli frisk!!!

Herregud!

Jag har inte riktigt mått bra idag om jag säger så.. Konstigt eftersom jag tog en resorb innan jag la mig & sedan vaknade sådär på morgonen som jag alltid brukar göra & hinka ännu mer vatten. Det är fan farligt att dricka alkohol på sommaren när man blir såhär uttorkad! Galet! Men nu är jag i farten igen! Har tvättat sedan fyra & de sista maskinerna är i nu. Maten står på spisen, så jag har matlåda tills imorgon. Jobbar kväll imorgon & börjar inte förrän 12.30 & tur är det, för jag har sovit till & från hela dagen & kommer förmodligen ha svårt att sova ikväll.
Har hunnit med att göra prov också. Alla rätt! Super!

Har faktiskt taagit lite bilder i helgen med min stenålders digitalkamera. Men de bilderrna får ni se sen! Nu ska jag äta!

Gatufesten ändå

Ja, det kommer bli Gatufesten ändå. Kan ju för fan inte bo här utan att gå. Eller hur? Haha.
Vi laddar upp inför förfest här hemma hos mig, så vi slipper ha så långt att gå, sen planerat att äta i Railwaytältet & sedan se Daniel Adams-Ray & Kapten Röd. Kanske några andra också om vi ändå sitter i tälten? Vore ju ganska hett att se Eric Saade, men han spelar om två timmar redan.. Får se hur det blir :)

Nej, dags att svira om för att ha en helkul kväll! :)

Det är fredag idag!

Ja, det är fredag idag! Hela jäkla dagen! Det är strålande sol ute, men det blåser lite grann.. Men det är ju Sundsvall, så det är inget ovanligt. Idag ska jag iallafall ta mig ett glas vin, titta på alla människor utanför mitt fönster medans jag själv ska sätta mig & plugga. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, hur sent det än blir. Och senare blir det att åka & bada med Maja & Johan om planerna går som planerat (vilket de aldrig brukar göra).

Två veckor kvar av sommarkursen & en vecka kvar på Telia. Sedan tre veckor på Mekonomen & sedan semester i två veckor! Sen rullar skolan igång & allt blir som "vanligt" igen. Fan vad tiden kommer gå fort! Jag ska läsa tre kurser på distans i höst + tre stycken på plats, vilket kommer bli jävligt tufft, men ska jag vara klar till jul så ska jag. Allt får gå hur åt helvete det vill (som det alltid gör), men jag ger mig inte! Ett nederlag är att för en tredje gång så startar inte Svenska C, det är verkligen inte meningen att jag ska få läsa den kursen. Blir så jävla sur att ingen annan vill läsa den så att den inte ens startar!

Jag är fan inte gjord för att jobba. Jag vill fan plugga hela livet! Nej, fyfan, så ska jag inte säga. Men att säga att jag ska plugga tills jag är minst 25 år skrämmer mig faktiskt inte det minsta! Det kommer vara så värt det i längden, även om det kommer vara en sjuk prövning på min uthållighet!

Nu är rasten slut. Tillbaka till verkligheten! Skepp ohoj!

Ögonen går i kors

Jag är så tröööött! Fan ta dig! ;p

Mat hos A med M & Z. Enchiladas. Proppmätt. Synd att jag inte kunde stanna längre, men skolan är faktiskt viktigare än fritiden i mitt liv just nu. Tyvärr.

Har iallafall tagit mig igenom två kapitel i boken & ska lägga mig & läsa två häften innan det är dags att sova.. Om jag nu kommer kunna det.. Gatufesten kommer rulla på till ett eller två i natt & jag antar att min gata inte kommer ligga tyst direkt efter klockslaget. Men jag får skylla mig själv som bor mitt i stan tycker ni, jag tycker dock det är ganska mysigt när jag hör smått berusade människor strosa utanför mitt fönster, sjunger lite, gnolar lite, visslar eller drar fötterna efter sig.. Härligt med lite rörelse!

Min kära iPhone är inskickad på lagning med en tår i ögat, men nu håller vi bara tummarna att jag får tillbaka en hel & fin telefon!

Annars har jag inget nytt att berätta. Inte för er iallafall ;)

Bjuder på en sång sådär dagen till ära - Keri Hilson – Lose Control / Let Me Down

Underbara torsdag!

Vilket jävla härligt väder vi har! Solen gick upp redan vid fyra & tänka sig - jag var vaken då! Inte varje dag man åker taxi till jobbet heller! Den ni ;)

Var iallafall ut på Gatufesten igår, Andreas var fint sällskap & gav sig in i ett par riktigt roliga diskussioner med mig! Sen joinade Kim & Martin, men då gick jag hem. Vägrade ställa mig i toakön som var en mil lång för att kissa. Tur att jag bor 150 meter från torget då ;)

Märks att man inte är någon tonåring längre när man är såhär trött som jag har varit idag! Det är lite smått galet måste jag säga! Men med tanke på vad som hände i natt egentligen så är det inte så konstigt!
Jag & Maja tog en lunch på stan & fick i oss lite D-vitamin av solen & lite energi av maten, så nu är jag på topp igen! Jobbar till kvart i sex & då bär det av att handla för att sedan åka hem till A för att äta mat!

Plugg ikväll! MÅSTE .

Gatufesten

Ja, Gatufesten är i full gång & jag kommer inte få sova en blund den här veckan. De har byggt en scen 50 meter från mitt vardagsrumsfönster, vilket är ganska smått irriterande med tanke på att jag är en hederlig vanlig arbetare den här veckan. Och eftersom jag bor precis utanför området så får jag ingen biljett in till området heller. Smått irriterande.
Dessutom jobbar jag kväll ikväll. Till 21.15. Rix FM festivalen är här i stan ikväll också & den börjar åtta. Har sökt ledigt från sex så jag kanske skulle kunna ta en öl i nått tält med Maja i solen ikväll. DET hade varit underbart! Nu håller jag bara tummarna!!! Håll tummarna för mig ni med!!

Det negativa

Jag blir irriterad över att CSN är så sega med att betala ut pengar. Jag blir förbannad över att min iPhone är trasig. Jag blir så matt på att pengar betyder så mycket. Jag är så trött på att mitt liv går i 110 jämt. Jag är trött på att alltid behöva vara på topp. Jag är trött på att ingenting i mitt liv kan vara självklart. Jag blir less på folk som inte fattar något. Jag blir så förbluffad över folks lögner och låtsasliv. Jag blir arg över att dygnet bara är 24 timmar. Jag blir förbannad över att jag inte hinner med mer än vad jag gör. Jag blir ledsen över att jag inte kan spendera så mycket tid med nära och kära som jag skulle vilja. Jag blir matt över att jag inte vet hur framtiden ser ut. Jag blir frustrerad när jag inte förstår mig på andra människor. Jag blir irriterad över att mitt universitet inte har avtal med skolan jag vill gå på. Jag blir lack över att jag inte hunnit dammsuga idag. Jag blir trött på att mina knän börjar göra ont igen. Jag är trött på att ha så mycket skit här hemma som skulle behöva säljas. Jag är trött på att vara trött.

Så. Nu har jag lättat på det negativa. Säg vad ni vill, för nu ska jag sova. God natt.

Tisdag idag..

.. och inte ens halva veckan är gjord. Jobbade öppning idag, så var uppe innan sju vilket betyder att jag är dötrött nu. Håller på satt somna sittandes egentligen, men det har jag inte riktigt tid med. Har hunnit byta lite kurser iallafall, så allt går ihop till hösten. Har varit & handlat & ska alldeles strax börja laga mat.

Har märkt att jag heller inte delar med mig mycket av mitt privatliv. Det händer det inte så mycket annat i mitt liv annat än plugg & jobb.. Kärlekslivet lämnar jag helt utanför bloggen av personliga skäl. Och några bilder lär det heller inte bli alls nu när min telefon är trasig. Släpar inte direkt med min gamla digitalkamera överallt..

Jaja, nog om det, nu lär jag ta hand om maten.

Sova

Oh, jag måste verkligen gå & lägga mig nu! Ska upp före sju imorgon eftersom jag jobbar öppning. Slutar halv fem imorgon & det är väl det enda positiva då jag faktiskt kan hinna plugga & laga ett riktigt storkok.
Och min iPhone kunde de inte laga här i Sundsvall heller, så jag har inget annat val än att skicka in den. Väntar på retursedel så jag får iväg den fort! Blir smått galen på det här snart.. Kommer vara utan vettig lur i minst två veckor. Säkert mer! Ska försöka få igång nån av mina gamla SonyEricsson modeller, men den ena startar om sig själv var 20:e sekund & den andra tar inte emot laddning. Blir för sjutton tokig snart! Ingen som vill skänka mig en telefon?

Slöa söndag

Eller tja.. Jag gick upp åtta i morse, har faktiskt varit vaken sen dess. Har pluggat hela dagen. Gjort två prov & pluggat in halva nästa vecka. Nu återstår en himla massa läsande & övande. Tur att jag bara jobbar ett kvällspass nästa vecka. Börjar 9.00 imorgon. Skönt med lite sovmorgon iallafall!

Min iPhone är fortfarande död. Ska ringa imorgon så jag får skicka in den på lagning. Hoppas det går fort bara, för såhär kan jag inte ha det! Blir smått galen snart... Men jag vet ju att abstinensen kommer lägga sig snart, men ack så jobbigt är det!

Ska kolla klart på filmen nu, sen ska jag sussa! Går in på tredje veckan på Telia imorgon. Om två veckor står jag på Mekonomen igen! Längtar! :)

Vad händer?

Mitt liv är helt jävla upp & ner just nu. För det första så är jag vaken klockan åtta på en söndag. DET är galet!
För det andra så är min iPhone fortfarande död. Exakt samma incident som hände mig mitt på Sergels torg i Stockholm har upprepat sig, men problemet är denna gång att den vill inte starta.. Eller tja, den startar, men displayen är svart. Har provat med allt som tänkas kan. Jag har googlat sönder Google, men hittar ingen vettig förklaring, heller ingen vettig lösning, så jag får skicka in den helt enkelt.

Så just nu har jag en gammal jävla skit Nokia med knappar & utan färgdisplay. Jag blir tokig. Jag har haft min iPhone sen i oktober & telefonen har gett mig en form av beroende, galet! Har tillfälligt nummer - ett kontantkort. Hör ni! Jag har inte haft ett kontantkort sen högstadiet nångång?!

Numret finns på min facebook, om inte annat - skriv där, så får ni det. Nu ska jag återgå till att vara knäckt en stund till.

Förbannade jävla...

Min iPhone är död. Det förklarar precis hur jag mår just nu.

Snabb lunch

Oh, vilken dag! Jag är tröttare än tröttast efter smsen i natt kan jag lova. Somnade inte förrän strax efter ett, blev väckt vid fyra & fick inte sova förrän efter fem.. Men upp kom jag & i tid till jobbet!
Har flytit på bra hela dagen & nu är det bara fyra timmar kvar. Ska käka middag på stan med A & M efter jobbet & sedan en film med kanske ett glas rosé om man har tur ;)

Regnet har bara öst ner här hela dagen, ett litet uppehåll nu dock, men det ska vara skitväder hela helgen. Fan, vad arg jag blir! Maja bojkottade regnet & drog på sig shorts & linne i morse ändå, haha! Galen!

Kommer iallafall vara upptagen ikväll, så kanske slänger in ett inlägg i natt. Antagligen lite bilder också!

Tjingaling!

RSS 2.0