Tänkte tipsa om lite bra låtar :)

Britney Speras - WomanizerCrazy Loop - Johanna (Shut up!)Enur feat. Natasja & MIMS - Calabria (2007)The Veronicas - UntouchedVolbeat - A moment foreverCrossfire feat. Al Azif - LadyNas feat. Keri Hilson - Hero


:)

Vöööööööööööö treafest idag :D tjoho !

Jahapp

Inte nog med att jag är förkyld & fryser dagarna i ända , utan då får jag en inflammation i skulderbladsmuskeln också . Jävligt roligt . Har jätteont i ryggen förövrigt , även fast jag var vid Läkstugan idag & fixade det ..
Är väl dags att gå & lägga sig snart . Och Emil kommer ju hem i natt , vilket blir roligt :)

Fixade min andra körlektion igår också , men fler ska det bli , om jag ska ha körkort om 7 veckor :) Tjihi , nu ska det gå undan . Snart tutar jag i röven på er ;D  Natti !

4:e

Såg nyss fjärde avsnittet av Prison Break . Tror jag håller på å bli sjuk . Wentworth är ju så sjukt jävla snygg .
Jag bara älskar serien ! Helt galet !

Nej , dags att sova nu .. Om jag nu kan sova , är så förbannat jävla kallt här hemma . Håller på å bli sjuk tror jag . Bra det .. Eller inte :(

God natt !

:D

Förutom att jag aldrig kunde somna inatt , så det jag hann drömma , det kom jag ihåg . Drömde att jag blev tillsammans med Wentworth Miller . Hur sjukt är inte det ? Ååh , ni förstår inte hur lycklig jag var . Helt plötsligt var jag liksom med i Prison Break & han dumpade Sara för min skull . ÄGT ! Jag var så lycklig <3 Synd att det bara var en dröm ......

Ensamt ..

Ibland är det verkligen riktigt tråkigt att bo ensam . Nu ska jag laga värsta måltiden .. Har redan tinat köttet & snart ska jag börja greja med det . Men hur kul är det att stå & laga mat i sisådär två timmar , sen äta helt själv ? Det är inte alls kul vill jag lova ..

Mamma & Peter är på Korsika , Emil är fortfarande i Grekland . Och min syster har precis kommit till Prag . Jag vill för fan också utomlands ! Jag fryser som en galning här hemma , för Ludvika Hem vägrar sätta på värmen ! Jag blir knäpp snart !

Avundsjuk

Jahapp , här sitter jag på jobbet , trött som ett as . Emil är i Grekland , & mamma & Peter har precis landat på Korsika hos Tobbe . Jag vill också utomlands ! Men snart är det min tur ! Jag vill också ha värme & sol . Inte det här kalla Sverige !
Drömde sjuka drömmar i natt också . Fy .

Möblerade om mitt rum igår , det blev faktiskt bra . Kanske knäpper lite kort & lägger upp här sen , om jag får tid över . Idag ska vardagsrummet & badrummet få sig en översyn . Får se vad som kan fixas till där :)

-

life is short. break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly,
laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile.

Grattis !

Grattis Emil till körkortet ! :) Så himla glad för din skull ! :)

Om 8 veckor kommer jag & tutar bakom dig , förhoppningsvis :) Hihi ..

Nästa Hitler , det är jag !

Fan , jag blir så himla arg . Inte konstigt att Sverige är på väg att gå åt helvete ?
Att folk inte har mer innanför pannbenet ? Att de inte kan veta hut ? Jag ska få makt , jag ska bli en inflytelserik människa , så allt jag har att säga når fram till folk . Inte som Blondinbella eller nån annan människa som bara vill synas i media , eller tjäna pengar .. Jag vill få folk att förstå , bli bättre människor helt enkelt . Var & varannan människa idag blir pyskopat , mördare eller liknande , men va fan ? Är det så himla konstigt ?

Det ni inte ser , det ni inte hör , vet ni inte har hänt . Jag får höra , jag får se . Är det någon annan än jag som bryr mig ? Ingen som försöker göra något åt det iallafall ! Där har filmen "American History X" , sånt himla bra inflytande på mig . Hatar sånna filmer , men gaah .

Jag blir så lack . Så lack . Så ..... Fan ! Vänta bara ... Jag ska bli nåt , jag ska hjälpa , jag ska fan förändra !!!
Fotosession

Jag & Simone knäppte lite kort idag , bjuder på några :) Enjoy :)

  


Äntligen !

Prison Break är tillbaka efter denna eviga väntan ! Säsong fyra i sikte !! ;DNågon som följer serien ? :)

RSS 2.0