Huvudvärk

Vilken jävla huvudvärk jag har haft idag! Tror det är halsen som spökar. Kanske en förkyldning på gång? Trött är jag & klockan är snart halv tolv, så jag ska alldeles strax sova. Tar en dag ledig imorgon, men på kvällen vankas det jobb.

God natt!

I skolan

Sitter i skolan nu & börjar om ett par minuter. Hoppas verkligen att min lärare är här idag, så att jag får reda på hur det gick på provet & att jag kan fortsätta i boken.
Ett femtimmars jobbpass ikväll sen hem & stupa i säng rätt omedelbart skulle jag tro!
Och Maja kommer äntligen hem från Sollefteå på heltid, haha!

Har inget mer att skriva för tillfället. Så jag avstår. Ni vet iallafall att jag lever.

Jag somnar snart!

Herregud, jag är så himla trött! Planerade att se Wallanderfilmen på fyran nu ikväll, men känner att jag kommer somna vilken minut som helst, så det är väl lika bra att jag går & lägger mig. Går upp lite tidigare imorgon istället. Tar en lång morgonpromenad med Sally & laddar upp för en dunderdag med skola & jobb. Sista passet den här månaden. Sen kör vi fyra vanliga pass till + ett 7,5 timmars extra på fredagen. Det kommer bli tufft, men då behöver jag inte jobba så hårt resten av månaden sen :)

Så.. God natt med er! :)

Teoriplugg

Kom hem här efter jobbet och halva ligan var bakis här. Skrattade åt hela högen! Mest åt Maja som verkligen inte mådde bra, haha! Nu ligger vi i soffan som potatisar & Maja pluggar teori inför hennes kommande teoriprov. Äntligen är det dags för henne att skaffa körkort! :)


Nu får jag sova

Sådärja, då är äntligen alla på krogen. Jag har städat undan lite här & ska nu krypa ner i sängen. Kring halv fyra lär väl allihopa komma tillbaka hem hit för att sova. Antar att jag kommer bli väckt då, så det är lika bra att sova så tidigt som möjligt.
Jobb 10-15 imorgon, sen gråt-filmer med tjejerna hela dagen.

God natt med er! :)

Dagen idag

Fredrik på jobbet..





Sabina står & skär tomater.
Det blev tacos här den här helgen igen. Extrapris på köttfärs gör det extra gott, haha!
Är proppmätt nu kan jag tillägga!

Förfesten är i full gång & gänget sitter & spelar förfestspelet. Jag sitter bara & tittar på & skrattar. Haha, vad kul jag ska ha åt dem imorgon när de mår dåligt! Det är alltid lika roligt att inte vara bakfull! Dessvärre kommer jag vara tröttare än tröttast imorgon efter jobbet. Men det är så värt det! :)

Hallå ja

Sitter på jobbet nu jag, en timme kvar ungefär. Åker hem direkt efter jobbet istället. Struntar i att packa. Får hjälp med det nästa vecka istället. Förfest hos Maja idag, så jag blir väl med där med alla. Kommer komma sjukligt med folk! Ska bli hur kul som helst även fast jag blir nykter. Jag ska ju trots allt jobba imorgon...

Jag är sämst

Jag vet att jag är sämst på att blogga, men det har varit lite fullt upp som jag redan förvarnade häromdagen. Jobb 7.45-12.45 först. Var sedan iväg på en andra behandling på lunchen. Mötte upp Sabina på stan för en lunchdejt med henne. Åkte hem snabbt till Maja & lämnade henne, hämtade lite saker, sen bar det av till jobbet igen. Workshop i en timme, sen jobb till halv nio. Cirka en halvtimme kvar!
Maja & Sabina försöker få med mig till grannen på fest, men jag vet inte om jag är så sugen. För det första så gick jag upp strax efter sex idag, har jobbat tio timmar så jag är ganska död. Dessutom jobbar jag både imorgon & på söndag.

Vi får se hur det blir helt enkelt. Tjingaling! :)


Nyduschad & fräsch

Sådär ja, då har jag precis duschat & smörjt in mig. Känner mig som en ny människa! Dags att föna håret & sedan bege sig mot sängen! Trött som ett as i kroppen, men knoppen är klar som en sommardag! Haha! Övertrött? Svar ja.
Heldag på jobbet imorgon. Kul men.. Tufft. Äh, det ger pengar iaf :)
Tjejkväll med Maja & Sabina imorgon. Dyker säkert upp nån mer tjej om jag känner det här gänget rätt ;)

Och om två veckor får jag besök från Dalarna också! Ska bli så himla kul! :)

God natt alla! ♥


I väntan på nästa lektion

Sitter i datasalen nu, har 1,5 timme kvar tills nästa lektion. Jag som hade hoppats på att jag skulle hinna få mina böcker på lunchen, men paketet har inte hunnit fram än. Attans. Får ta med mig uppgifter hem & göra istället.
Kommer bli en lite småjobbig dag idag känner jag, men det gäller att få in det i rutin så kommer det nog flyta på bra sen. Men att gå upp klockan sex imorgon ser jag inte fram emot måste jag säga.. Både för- och eftermiddagspass.
Köpte förresten flyttkartonger igår! Nu jävlar ska det börja packas i helgen! Vill känna att jag börjar komma någonstans. Jag ska äntligen få mitt eget! Eget kök, eget badrum, som ingen annan kan ockupera. Jag får laga min egen mat, med mina egna redskap, precis när jag vill. Det ska bli helt jävla underbart!

Verkar dessutom få väntat storbesök under Gatufesten också, det ska bli kul! För & efterfest hos mig, madrasser över hela golvet må jag lova! :)

Gud vad jag längtar till sommaren! Eller iallafall våren? Och SOLEN! Fan vad lycklig man blir när den bara tittar fram en minut eller två! :D

Fullproppade dagar

Schemat:
Imorgon:
Matte 8.20-11.20
Lunch
Rättskunskap 12.10-15.00
Jobba 15.30-20.30
Äta
Sova
Jobba 7.45-12.45
Laserkliniken 13.15
Lunch
Jobba 15.30-20.30

Kul torsdag & fredag? Inte direkt, men det lönar sig i slutändan.
Jobb lördag & söndag också, men bara femtimmars pass då också, så det går fort :)


Snygg soffa?

Jag sitter & letar & letar efter en snygg soffa. Varför görs det så fula soffor nu för tiden? Jag blir snart galen! Jag hatar den delen av mig där jag skapar upp ett ideal i huvudet, sen kan jag inte släppa det. Det är samma sak med skor. Nu är det så med soffjäveln. Jag vill ha en ny. Men jag hittar ingen. Varför ska det vara så höga armstöd på alla som tillverkas nu? Jag vill att den ska vara lika skön att sitta i som att ligga i.
Hittat några jag kan tänka mig, men då ska de vara så jävla långt borta! Eller så går frakten på en förmögenhet. Åh, vilket dilemma!

Haha, ops..

Jag är fan sämst på att blogga i början av dagen, det måste jag faktiskt erkänna. Skolan idag, programhantering och även en lektion Information & layout. Samtal med lärare & allt låter helt toppen!
Maja & Ante hämtade mig vid skolan sen, vi åkte hem, åt lunch, handlade på CityGross & sedan åkte de tillbaka till Sollefteå. Jag har precis tittat på en film & höll på att somna här i soffan. Tänkte faktiskt lägga mig & plugga lite inför imorn jag..
Jobb imorgon kväll också. Hela fredagen, hela helgen.. Jisses. Hur ska jag hinna med allt?

Fick det även bekräftat skriftligt :)


Sökt fler kurser

Idag när jag pratade med SYOn så kom vi överens om att jag skulle söka lite fler kurser som startar i februari. Mest för att jag ska få klart mitt slutbetyg någongång. Så vi får se om det sparkar igång någon mer om någon vecka! :)
Annars då? Jag har ont i fötterna efter att jag sprungit fram & tillbaka över stan idag. Handlat lite, fixat lite. Varit hos Maria & fixat naglarna också! Mina egna naglar var nu såpass långa så jag inte behöver några tippar längre! Så nu har jag mina egna, fast med förstärkning då.
Nu på kvällen har jag betalat lite räkningar, städat lite & annars bara slöat i soffan. Börjar komma på rätt spår i livet igen :)

Såhär ska det se ut

Jaha, ett par timmar senare så såg det ut såhär i studieplaneringen:



Klar med de papprena vi fick av lärarna. Nu måste jag bara få tag i en bok....

Å hej & hå..

Jaha, Word-testet tog en kvart & jag hade 1,5 timme på mig. Jisses. Piece of cake.
Sitter med Programhanteringen nu & det kommer fan gå lika fort med den. Jag har sagt det förr & jag säger det igen - det här är en jävla barnlek!
Slutar skolan 13.30. Möte med SYOn då.
15.00 ska jag vara hos Maria & fixa naglarna. Skönt!
Efter det ska jag in på jobbet & fixa med lite papper.
Och in på apoteket & Hemtex innan jag är klar.

Älskar löningsdagar! Speciellt när man får inkomst från tre olika ställen :)

MVG i Historia A

Alltså, jag är så gråtfärdig som man kan bli!!! Läste nyss det bekräftande mejlet från min lärare. Gjorde de sista arbetena toppenbra, så hon satte ett MVG i betyg!!! Jag är lyckligast i världen! Tjuter om vartannat & vill hoppa jämfota hela dagen! Jag ska unna mig själv en kväll i soffan, till en bra film med chips och cola. Det var längesedan. Det är jag faktiskt värd!

Over and out.

LYCKLIG.



Död idag

Jag gick som sagt & la mig sent igår vilket resulterade i att jag är rätt död idag. Word-testet blir imorgon istället.
Ska snart kila ner på stan & handla lite, sen hem en snabbis. Ciao

Jag är klar!!

Tänka sig att jag fan är klar med Historia A nu! Nu väntar jag bara på betyg! Woho! Fy faaan vad skönt! Ni förstår verkligen inte känslan! Jag ska sova så jävla gott i natt! Dessutom har jag sovmorgon imorgon! Ännu bättre!
Nu siktar jag bara framåt! Word-test imorgon som sagt. Ni får rapport imorgon om hur det gick!

Vilken jävla börda som lättade från mina axlar när jag tryckte på "Skicka"-knappen innehållande sista arbetet. Jag är så jävla nöjd med hela kursen överlag så det finns inte! Och så mycket jag har lärt mig dessutom! :)
Jag verkligen älskar att gå i skolan! Det kunde ni inte tro att jag skulle säga för ett par år sedan va? Att gå i skolan, ha ett bra jobb som jag trivs med på sidan om, alldeles snart en helt underbar lägenhet som jag förhoppningsvis också kommer trivas i gör mitt liv så jävla underbart! Jag svävar nästan på moln för tillfället! Vill bara skrika rakt ut hur glad jag är!

NU ska jag sova! Auktionen är klar & jag vann mina böcker! Ännu mer lycka! :D

Vad har jag gjort idag?

Jadu, vaknade som sagt sent. Åkte hem, hämtade lite grejer. Blir affär imorgon istället då allt drog ut på tiden. Har städat lite hemma hos Maja & nu de sista timmarna har jag pluggat som en dåre. Är inne på sista arbetet på kursen nu. Ska bli så jävla skönt att bara kunna släppa & gå vidare. Hatar att ha grejer efterdragandes! Ska plugga lite inför Word-testet jag har imorgon också, sen kör vi! Fullt ut!
Ska ut till Birsta i veckan också & köpa lite kartonger så jag kan packa mer grejer. Tänka sig att om tre veckor så bor jag i min nya lägenhet? Hur skönt ska inte det bli? :)

Allt går i 110 för mig nu med jobb, skola, flytt & allt. Bloggen blir lidandes, jag vet, men det är faktiskt inte prio ett i mitt liv just nu. Tyvärr.

Söndag, åter söndag

Det är söndag idag & jag hade tänkt att gå upp i tid idag, men det var lättare sagt än gjort. Klockan tolv vaknade jag i panik & studsade upp ur sängen! Nu är jag hemma & håller på att packa lite, ska sälja iväg lite möbler på eftermiddagen också, kan vara bra :)
Och just ja! Jag skickade in mitt stora arbete om första & andra världskriget i morse! Guuud så skönt! Nu ska jag bara skriva lite snabbt om kalla kriget ikväll, sen är jag klar! Väntar med spänning på betyget! :D

Gammal bild

Herregud!
Karin laddade nyss upp en så jävla gammal bild på mig & henne på Facebook. Det måste nog vara en fem år sedan denna bild togs! Och tack vare detta så blev jag ruskigt sugen på att bli blond igen! Ska jag eller ska jag inte?


Hallå världen!

Jag sitter & pluggar för fullt jag. Gör jag ingenting annat? Njae, knappt. Har tvättat två maskiner med tvätt idag också, men de står ju & går medans jag pluggar. Snart klar med världskrigen. Siktar på att bli klar redan ikväll med allt, så kanske Sandra kommer förbi på en film? Det vore trevligt! :)

Så jäkla tomt här hemma, inga människor, inga hundar. Men det är dags att börja vänja sig eftersom jag snart flyttar! Men lite sällskap kommer jag ju ändå få ändå i nya lägenheten! :)

Och i natt ringde det i min telefon också, sjukt att höra rösten, men ändå så jävla välbekant. Ett samtal på trekvart kändes som fem minuter. Konstigt det där.

Dagens inköp

Blev jävla dyr shopping i Birsta idag. Hu vad fattig jag blev! - Eller inte.
Ibland är det faktiskt bra att ha alla dessa jävla medlems- och förmånskort jag har i plånboken. Jag fick halva reapriset på tröjan jag köpte idag & kalaset gick på hela 25 kronor! Haha! Det kan det väl vara värt för en t-shirt? :)



Då var man ensam

Då var jag helt solokvist då. Maja har stuckit till Sollefteå & jag har precis ätit lite mat. Sitter i soffan & ska försöka plugga lite nu. Ska försöka få klart historian nu så jag bara kan blicka framåt. Blir jag klar med datorkunskapen om två veckor så slipper jag två lektioner. Ruskigt skönt! Programhanteringen & ILA kommer nog gå i princip lika fort skulle jag tro. Nice.

Tvättar, pluggar och peppar till:


Fredag hela dagen!

Vilken dag! Bara kaos i princip. Passade på att sova lite längre idag eftersom jag var ledig. Pluggade lite & tog sedan en trip ner på stan. Ska nu alldeles strax möta upp Maja & Pontus för att åka ut till Birsta & handla lite. Maja åker sedan till Sollefteå & blir där hela veckan, så jag övertar Majas lägenhet hela nästa vecka, haha.
Ska plugga & lägga ut lite annonser ikväll, annars bara en film & mys.

Jag just nu


Näsblod?

Nu har jag blödit näsblod fyra gånger på två dagar. Vad fan är det för fel? Jag har aldrig haft näsblod förut! Undra vad fan det är som händer med mig egentligen? Jag kan inte sova, eller har svårt att somna iaf. Tre-fyra timmar minst, innan jag börjar finna ro i kroppen, att jag ens känner mig trött. Och nu blöder jag näsblod också? Magen har börjat krångla igen också - jag orkar inte! Räcker det inte att jag hade flera år med problem förut? Måste det komma tillbaka?
Läkarbesök snart tror jag. Går det inte över, så är det ett måste.

Nu ska jag fortsätta plugga. God natt med er.

Fattigt med bilder

Jag vet att det är fattigt med bilder i mina inlägg nu, men det får vara så ett tag framöver. Sitter på lilla datorn & det tar sån jävla tid att ladda upp från den att allting avbryts. Så tyvärr.
Jag ska plugga hela natten nu, har laddat upp med koffein så jag klarar mig. Hade tänkt att bli klar i natt, alternativt imorgon bitti. Är ledig hela helgen, så mig gör det absolut ingenting! :D

Ett litet skämt

Dottern kommer hem med sin pojkvän och är på väg in till sovrummet, Mamman blänger argt "Gör inget dumt".
Efter ett tag skriker dottern: Baby, baby, baby ohh!
Mamman springer förskräckt in i sovrummet "Vad håller ni på med!?"
"Mamma vi har sex, gå ut!"
Mamman pustar ut och säger "Åh tack Gud..., jag trodde ni lyssnade på Justin Bieber..."

HA HA HA!!!

Dags att sova!

Jag hatar Maja lite smått ibland för att hon går & lägger sig så tidigt! Jag vill vara vaken ett par timmar till jag, men det är väl lika bra att jag går & lägger mig jag med, så jag orkar med skolan imorgon. Matte & Rättskunskap på schemat imorgon. Intressant!

Älskar att saker börjar ordna upp sig nu. Just love it!

Julskinka i januari?

Haha, ja, jag bara skrattar åt Maja! Galningen kommer hem med en julskinka som hon ställer sig & grilljerar direkt hon kommer hem. Den är precis klar, så nu ska vi bara vänta på att den svalnar lite så ska vi trycka i oss! Fan så gott! Det är precis som med skinka som det är med knäck - man gör det bara en gång om året även fast man kan göra det när som helst (okej, påskskinka då). Konstigt det där..

Gör ni knäck eller skinka någon annan gång på året än till jul?

Me = happy!

Idag har jag en sån där riktigt jävla bra dag! Är klar med hela Word-kapitlet, ska göra det provet på måndag, sen gå vidare till Excel. ILA är inte så svårt heller, sitter på den lektionen nu (& bloggar? ja, jag vet....), så kommer nog göra det mesta hemma ser det ut som. Har kopierat alla uppgifter till USB-minnet, så jag inte står där utan nåt! :)
Ska ner på stan & luncha med Maja om en stund, ska försöka fixa allt med kort & TIF, så vi kommer igång nångång! Kommer bli superbra!

Historia-plugg ikväll. FAN vad jag älskar att gå i skolan! :D

Och min kväll/natt då? Ja, jävlar ja. Vad rätt jag hade! Hoho! Kul är det, lite skrämmande också måste jag säga. Frågan är bara hur jag ska göra nu?

Att göra lista:

En påminnelse till mig själv bara, onödigt skit som måste göras!

  • Rensa jobbmailen + privata mejlen, allihopa.
  • Sortera låtarna på Spotify
  • Göra klart mitt filmregister + skriva ut papper
  • Skaffa mig en ny ringsignal
  • Byta fack
  • Färga löshåret
  • Lägga ut annonser
  • Ringa Laserkliniken
  • Köpa vax
Kommer säkert på nå mer sen, men det får räcka såhär!
Nu ska jag hoppa in i duschen! Ciao!

En bra dag

Jag har faktiskt haft en bra dag idag. Skolan hela förmiddagen, en lugn eftermiddag med en promenad med Sally, manikyr hos Maria, har handlat & lagat mat. Enchiladas blev det ikväll. Mums!
Maja ligger & tittar på Disney-filmer. Tarzan rullar nu & jag ska försöka plugga lite. Är så trött så att ögonlocken håller på att stänga sig, men en liten stund till måste jag hålla ut iaf!

Slänger in en av tidernas bästa låtar! En sommarlåt dessutom!
Daryl Braithwaite - One Summer


Datorkunskap

Satt i skolan på förmiddagen. På tre timmar blev jag klar med lite mer än sex veckors arbete. Känns som om det är nå jävla skämt jag håller på med. Blir klar med Word imorgon & som det ser ut nu, så är jag klar med hela kursen redan nästa vecka? Hoppas jag får göra det så fort bara..

 

Ska ner till BelleVisage & laga två naglar som har gått sönder & sen möta upp Maja när hon slutar. Historia-plugg ikväll och efter den här veckan så kan vi bara blicka framåt! Ska bli så jävla skönt! :)

 

Vad gör ni idag då? :)


Besök hos frisören

Var ju som sagt hos frisören idag. Jag & Maja bokade våra tider så vi blev stylade samtidigt. Medans hon färgade håret, så blev jag klippt. Det låg en hel peruk på govlet när Elin var klar, men ack så nöjd jag blev! Knappt nå hår kvar på huvudet, men så jävla skönt att bli av med allt trassel!





Bilden gör det inte rättvist, men såhär på ett ungefär då? :D

Bilder från helgen








Klar!

Fyfan, nu har jag kramp i armar & fingrar. Jag är så trött så att jag håller på att somna sittandes. Jag stupar i säng nu för nu äntligen har jag pluggat klart! Nu håller vi tummarna!
Hörs imorgon! Puss & god natt! ♥

Casinosidan

Det här med casino är nog fan min grej har jag kommit på! När jag har flyttat ner på stan ska jag börja gå på Casino Cosmpol lite mer här i Sundsvall hade jag tänkt. Jag blev helt paff när jag var där första gången! Inte för att det är som på film, men snarlikt. Alla enarmade banditer, alla blackjack-bord och alla spelgalna människor!
Jag är sugen på att prova på det här med roulette! Det verkar skitkul! Jag har aldrig riktigt förstått mig på hur man spelar det egentligen, men jag får väl gå till Casinot och fråga nån med lite erfarenhet hur det går till. Jag har läst lite på internet och så, men det är ju inte alls samma som att spela det själv!
På Casino Cosmopol finns den amerikanska typen av roulette läste jag. Någon som har lite koll på det här med roulette? :)


Dags för plugg!

Sådärja, ännu en dag på jobbet avklarad. Gick rätt smidigt idag, skönt som fan! Lär mig nå nytt varje dag! :)

Nu är det dags för plugg. Deadline 23.59, så kommer antagligen vara upptagen ända tills dess. Om jag orkar hålla mig vaken längre än det så kommer det upp bilder, men annars blir det inte förrän imorgon. Är ledig hela dagen imorgon förutom ett snabbt besök hos frissan mitt på dagen. Ska bli kul å se vad jag vågar göra åt frisyren på skallen! :D

God morgon söndag!

Har precis ätit lite frukost & ska strax kila ner på jobbet. Jobbar till tre, sen hem & plugga det sista innan det ska skickas in. Åh, hoppas jag blir nöjd med allt nu.
Maja & Sandra stövlade in här vid fyra i natt, jag vaknade bara till lite snabbt, men somnade om på studs igen! Gud vad skönt det är att sova! Ledig på måndag är jag också! Riktigt najs!

Nej, nu lär jag fara! Jobbet kallar! Tjingaling!

Inte många knop

Ja, inte har det varit många knop idag inte. Jobbade mellan 10-15, gick helt okej förutom lite strul med datorerna i början. Tog en eftermiddagslur när jag kom hem & gjorde sedan pannkakor till kvällsmat. Jossan & Maja stack på 25-års fest & jag är hemma & tvättar & pluggar istället. Blir inte mycket gjort, men något iallafall.
Tog allt för lite bilder igår kväll som vanligt, men de som blev kommer upp senare!

Snabbt från festen

Slänger in ett snabbt inlägg från förfesten här. Herregud vad folk det är! Och härliga människor! Fan vad jag älskar det här! Snygg, sexig & singel-kväll på Memento ikväll, så vi kör fullt ut med kortkort & hårt smink.. Eller kanske inte jag ;)

Ha en jättekul kväll alla! Puss & kram!

Skor - Par #1

Äntligen fick jag upp två bilder iallafall. Förstår inte varför det tar sån tid?
Iallafall - ett par bruna kilklack i äkta skinn. Lite sjömannastuk över de, men otroligt söta!




Problem att ladda upp bilder

Har försökt att ladda upp bilder på mina skor i snart två timmar, men det vill inte, så ni får vänta en stund. Har precis duschat & ska plugga lite nu innan jag ska ner på stan & möta Maja. Tacos här med gänget ikväll, sen ut på Memento!
Känner på mig att det kommer bli en riktigt grym kväll ikväll, så håll tummarna! :D

Pluggat klart

Sådär ja, då har jag pluggat klart för idag. Är fortfarande lika trött & kommer somna så fort jag lägger ner huvudet på kudden. Och jag erkänner - jag har brutit mitt nyårslöfte! Inte fan har jag blivit bättre på att ta bilder? Skärpning Wictoria!
Sova nu, ledig dag imorgon, men klockan står på nio! Hoppla!

Puss & god natt! ♥

Somnade till en stund

Maja slog på samma film som hon somnade till igår, så nu var det min tur att somna! Gud så trött jag är! Vill lägga mig & sova nu! Men icke! Jag ska plugga nu ett par timmar innan det är dags att sova! Är dock ledig imorgon hela dagen, så då blir det lite plugg, en tripp ut till Birsta också tror jag. På kvällen blir det tacos igen med ett helt gäng här hos Maja. Har tagit fram köttfärs till typ 10-12 pers, så här ska det ätas! Senare på kvällen lutar det åt utgång! Club S kväll på Memento ni vet ;)

Inköp

Just ja! Köpte en ny ring häromdagen också! Det är det enda jag lyckats ta kort på! Slänger upp bilder på skorna senare! Men här är ringen iaf! Sjukt nöjd!


Skola hela dagen lång

Matte på förmiddagen. Eftersom jag läste matte i höstas, men la ner den kursen, så ligger jag ungefär två månader före alla andra i min grupp nu, så jag ska repetera lite sen göra lite prov så kanske jag kan vara klar lite före alla andra också? :)
Eftermiddagen var det rättskunskap! Jävlar vad intressant det var! Lite om lagar, politik, styrelsesätt, allt. Skitintressant! Längtar redan till nästa lektion! :D

Är på jakt efter alla böcker nu & letar överallt på internet! Ska fortsätta med det, sen plugga lite. Hörs sen!

Matte & rättskunskap

God morgon världen!
Jag ska alldeles strax springa till bussen & åka till skolan. Matte på schemat före lunch & rättskunskap efter lunch. Introduktion, välkommen & bla bla bla idag, inget jobbigt :)

Ha en bra dag!

Datorkurser

Var på introduktion idag som sagt. Datorkunskap, programhantering & Information & layout. Alltså, jag frågar mig själv om det här är nå jävla skämt? Det är ju världens jävla barnlek. Min första & enda fråga till lärarna: Får jag göra det här snabbare än enligt planeringen? Jag växte upp framför en dator, säg någonting jag inte kan i Word, Excel och PowerPoint? Jisses. Det är bara att göra & se glad ut. Lär ju ha betyget.
Ska boka in ett möte med SYOn också & se över mina betyg hur det ser ut, det blir alternativt några prövningar här i vår, men jag har inte bestämt mig än.

Snart komma Maja hem, sen kommer Sandra också. Se film & bara mysa. Låter som en underbar onsdag!

God morgon onsdag!

Maja väckte mig strax innan åtta då hon for iväg till jobbet, så jag sitter i soffan & tittar lite på tv nu. Ska strax börja göra mig i ordning & åka till skolan. Introduktion av datakurserna idag, kommer bli superbra! Har väl inte mycket att säga nu innan jag varit där, så jag återkommer senare! :)

Ha en bra dag! Puss & kram!

Vilken helvetes dag!

Alltså, min dag har verkligen varit så upp & ner som den kan vara! Börjar med att jag tar bussen till skolan & registrerar mig. Magnus, min teamledare ringer & säger att vi har återkoppling idag hela dagen, så jag hoppar på bussen ner på stan - trodde jag iallafall. Mitt i all stress så hoppar jag på fel buss, eller rätt buss, men den går åt fel håll. Plingar & hoppar av. Väntar på rätt buss. Märker när den kommer att jag glömt plånboken i all hast på den andra bussen. Jag får panik & ber chauffören på bussen ringa till den andra bussen & säga åt honom att plocka upp plånboken så att ingen annan tar den. Jag stod & väntade i busshållsplatsen i tjugo minuter på rätt buss i hopp om att han hittat & tagit rätt på plånboken. Bussen kommer & jag kliver på: "Har du glömt någonting?" frågar busschauffören med ett leende. Jag, så oerhört tacksam var nära på att brista i gråt! Hela min dag var räddad!
Medans jag stod i busshållsplatsen målade jag upp scenariot att spärra alla kort, skaffa nytt körkort, allt. Herregud säger jag bara!

Återkoppling på jobbet till klockan fem. Handlade två par skor på lunchen & ett par efter jobbet. Vilka jävla kap! Är så jävla nöjd! Hoppla!

Nu blir det strax mat, sen lite tv-tittande innan jag somnar. Har varit vaken i 26,5 timme nu, så det kanske kan vara dags att sova, eller vad säger ni? :)

Det här med att sova..

Ja, det här med att sova, det är ju inte riktigt min grej som ni redan vet. Dock har det säkert mycket att göra med att vi sov så pass länge idag, men när klockan började närma sig halv fem & jag legat i sängen sen halv ett så gav jag upp. Jag sitter nu i soffan & pluggar lite. Har strax en uppgift klar. Tänk så fort det går att plugga på nätterna! Varför har inte jag nån sån där sjukdom som gör att jag inte kan sova? Alltså, aldrig..? Eller om mitt dygn kunde vara typ 40 timmar? Det skulle underlätta nå djävulskt.. Snälla Gud?
Sticker till skolan på förmiddagen & sedan är en långpromenad inplanerad. På eftermiddagen blir det Birsta!

Bild från en helg i december då jag & Jonas var ut.


Födelsedagsmiddag

Vi åkte ju iväg & handlade. Jisses vilket lass! Maja satte igång & laga mat så fort vi kom hem & det bjöds på rostas med potatisgratäng & bearnaisesås. Vitlöksbaguetter till. Efterätten blev kladdkaka. Vi åkte sedan & hämtade Sandra & nu på kvällen har vi myst i soffan & kollat på "Walk the Line". Vilken jävla bra film alltså!
Nu ska pojkarna strax åka hem & vi ska lägga oss. Ska till skolan imorgon, sen ner på stan & handla lite. Möjligtvis en tripp ut till Birsta! Men vi får se hur det blir!

God natt alla! ♥

Åh, Herregud!

Galet, min mobil dog under natten & ringde aldrig & väckte oss, så här har vi vaknat för typ en timme sen. Galet! Några Hassela-bor är på väg hit nu. Rasken fyller 20, så vi bestämde oss för att fira honom med lite middag här hemma ikväll. De är på ingång & vi ska åka & handla så fort de kommer. Sen blir det lite mys här hemma ikväll. Tänkte plugga lite också. Snart klar!
Åker till skolan imorgon & anmäler mig istället. Ser fram emot data-kurserna jag ska läsa i vår! Läste lite om de igår & det kommer gå så lätt som en plätt! Simpelt för en tjej som mig ;) Och mitt schema är hundra gånger mildare än vad jag trodde tidigare! Super att jag är helt ledig på fredagar också, blir enkelt om jag får besök en hel helg, så kan folk komma under dagen på fredagen, eller redan på torsdagen! :)

Nej, nu ska jag slänga på mig ett ansikte sen åka & handla! See you later!

Musik

Slänger in lite musik såhär när det inte finns så mycket annat att skriva om.










Jävla väckarklocka

Varför vaknar jag aldrig av min väckarklocka på mobilen? Jag kommer få problem nu i veckan om jag inte ska kunna ta mig upp i tid till skolan. Den här dagen består av plugg. Deadlinen är nära, men jag är snart klar, så jag kommer utan problem att fixa det här. Känns så jävla skönt! Men jag står fortfarande lite kluven när det gäller att läsa sex kurser nu i vår. Det kommer bli riktigt jävla tufft. Någon mer som ska plugga till våren?

Annars då? Ja, jag väntar på att Maja ska komma hem från Sollefteå så ska jag åka hem till henne & umgås med henne & Amanda. Tror iallafall att hon skulle följa med? :)

Bjuder på en gammal bild!


Ingenting nytt

Jag gjorde precis som jag sa & gjorde verkligen absolut ingenting idag. Har bara setat här & sen kollat på The Back-Up Plan. Helt okej film faktiskt, lite galen, men bra!
Känner att klockan börjar bli mycket, så jag ska nog slänga mig i sängen & se en film & invänta att * blir klar med grabbarna på stan så går vi nog hem till honom & sover! Vi hörs imorgon när jag kommer hem, om jag nu orkar sova borta! :)

Puss & kram!

Slölördag!

Idag har jag bestämt mig för att göra absolut ingenting. Sitter bara här vid datorn & slöar lite. Blir nog en film eller två i eftermiddag. Punkt slut.

Ja, vilken kväll

Var som sagt hos Maja igår. Satt & pluggade lite medans Maja & Dessi kollade på DH. Sedan droppade det in fler & fler tjejer & till slut åkte vi & handlade. Alla vi tjejer hjälptes åt att laga tacos som vi sedan tryckte i oss. Mycket mumsigt. Och det mysiga övergick till fest helt plötsligt, haha. Först kom Tobbe, Axel & Niklas. Sen Robin, Niklas & Amanda, ja, det kom bara fler! Och kul var det! :)



Evve trillar av Majas trasiga stol! Kvällens höjdpunkt! :p



Axel, Niklas, Jossan, Dessi, Maria & Evve.



Dessi, Robin & Maja.

Halva gänget drog på efterfest & jag åkte hem. Bytte kläder lite snabbt & tog med mig det jag behövde hem till *. Kom inte i säng förrän närmare sex tiden & vaknade strax innan tio, morgonmyste lite innan jag gick hem.
Är hemma nu & ska sätta mig & plugga lite tänkte jag, har ju inget bättre för mig idag tror jag? :)

Blev en sen natt

Filmen jag slog på var 2,5 timme lång & det märkte jag efter halva filmen & då kunde jag bara inte slå av den.. Halv fem kom jag i säng, vilket resulterade i att jag inte vaknade förrän en dryg timme sen. Haha! Nu har jag iallafall ätit mat & ska ta mig en snabbdusch innan jag åker hem till Maja. Blir tacos & lite mys med tjejerna där ikväll. Ska bli skoj!
Tar med mig datorn dit, så bloggar lite senare!

Puss & kram

Äntligen klar med medeltiden!

Efter dryga 6 timmars plugg så är jag äntligen klar med medeltiden! Känns hur skönt som helst! Nu har jag bara 1900-talet kvar, men det är jag nästan halvfärdig med, så det ska väl gå fort. Ja, jävlar. Det var ju kalla kriget sen också. Skit. Aja, bara att bita i det sura äpplet & ta tag i det här nu! Lite mindre än två veckor kvar, men jag är van att stressa, så det här är inget nytt! :)
Skolan drar igång på riktigt på onsdag också & jag är riktigt uppspelt inför de nya data-kurserna jag ska läsa! Kanske rentutav kommer på vad det är jag vill jobba med? Jag & * pratade om det i morse, även om han är rätt många år äldre än mig, så vet han heller inte vad han vill bli/jobba med. Det är så svårt det där, man tycker aldrig man blir gammal nog för att veta "vad man vill bli när man blir stor".. Ett jävla dilemma är vad det är!

Ska slå på en film & sedan sova faktiskt, men det kommer väl sluta i sömnlöshet som vanligt. Inget nytt.
God natt iallafall! ♥

Pluggar medeltid

Sitter & pluggar för fullt & det går faktiskt riktigt bra! Känns som om jag kommer bli klar ikväll/i natt. Iallafall med medeltiden. Med tanke på att jag & * inte klev upp förrän närmare fyra, så kommer jag nog bli vaken hela natten. Kan passa på att plugga medans alla sover. Sandra & Kevin kommer ju hem idag & har Kevins bror, Ida & Ella med sig, så huset kommer vara livat ett tag framöver nu! :)

Mitt upp i pluggandet.


Äntligen hemma!

Gud vilken kväll/natt! Vi satt först hemma hos Maja & förfestade, Evve kom dit också, senare Majas kusin Emil. Vi åkte sedan på fest hem till en kille som hette Robin. Träffade nytt, riktigt härligt folk! Åkte sedan in till stan & åt på Max. Jag åkte hem en snabbis & bytte kläder & skor, sen kom * & hämtade mig. Han ville ha sovsällskap :) Vi kollade på en film på tv & somnade sedan. Har legat & dragit oss i sängen ända till klockan var typ halv fyra. Hade fan kunna legat kvar där hela dagen om det hade varit så! :P
Lite kort från gårdagen:



Desirée



Maja gör det mysigt :)



Evve & Sandra.



Maja & Robin.

Fick inga mer bra kort den kvällen, så det får räcka så :)

Då bär det av!

Hallå gott folk!

Sitter hemma hos Maja nu, jag, Sandra, Maja & Dessi. Vår chaufför kommer strax & hämtar oss & kör oss på fest! Hoppas på en riktigt bra kväll ikväll! Krogen sen & hoppas på att träffa lite mer folk!
Det är så kul att börja lära känna lite folk, bra folk, i den här stan nu. Jag bara älskar det! Jag älskar mitt nya liv!

Ha så kul ikväll alla! Puss!

Ändrade planer!

Maja ringde nu helt galen! Vi ska på fest ikväll! Haha!
Det är ju röd dag imorgon, så halva stan ska tydligen ut ikväll. Härligt! Ska packa ihop allt jag behöver, sen ner & möta Sandra & Maja på stan! Galet det här! Vad ger jag mig in på? :P

Hörs imorgon!

Sömnproblem igen

Jag har vänt på dygnet, återigen. Somnade inte förrän kring halv fem i morse. Hostade som en tok & det vägrade verkligen ge med sig. Vettefan vad det är för fel.. Det resulterade i att jag vaknade kring tolv idag. Det blev inte många timmars sömn, men däremot helt fel tidpunkt på dygnet.
Nu ska jag sätta mig & plugga lite & ska försöka få allt klart. Hur låter inte det?

Sova i tid..

Tänkte faktiskt gå & lägga mig i tid för en gångs skull. D.v.s. före klockan två. Ha!
Tänkte gå upp tidigt imorgon också & få saker uträttade. Tänkte ta en promenad till OK om det inte snöar lika kraftigt idag. Låt oss hålla tummarna för det! Okej?

God natt!

Heldag med Maja!

Fixade som sagt naglarna nere på BelleVisage idag. Maria är så jäkla duktig! Är riktigt imponerad! Skönt att få det gjort! Lite kortare den här gången eftersom mina naglar växer som ogräs!
Sprang sedan på stan en snabbis innan jag skulle möta upp Maja! Hittade en födelsedagspresent till pappa & självklart lite grejer till mig själv. Rea - Me ♥ REA! Kan inte låta bli när det kliar så i fingrarna.. Haha! Tittat ut massa saker jag ska köpa till lägenheten sen när jag flyttar också! Kommer bli så jäkla bra!

Mötte iallafall upp Maja & vi gick till Charm & fikade. Tiden rann iväg & vi satt på cafét mer än två timmar! Gick sedan en vända till på stan & shoppade lite mer tillsammans. In på Ica, handlade lite mat.. Hon följde sedan med hem. Lukten av pizza när vi passerade Pompei frestade för mycket, så vi kilade in & köpte med oss en varsin! :)
Nu har hon precis åkt & jag ska ta tag i färgningen av håret, jag måste ju verkligen få det gjort, för såhär kan jag inte se ut! Haha!





Den fick följa med hem bland annat!



Maja på Charm!

Nejdå, inte riktigt än

Nej, jag ska inte sluta blogga, inte riktigt än iallafall :)
Jag är alldeles strax på väg ner på stan & ska fixa till naglarna. Sen blir det en fika/lunch med Maja på stan.

Vi hörs senare!

Sluta blogga?

Kanske skulle ta & sluta blogga för ett tag? Och se om folk börjar höra av sig?
Alla jag möter, när jag börjar berätta om något får jag oftast till svar: "Ja, jag läste det i din blogg".

Kul?

Ska ta & rensa lite vänner på Facebook också. Känns lite onödigt att ha nästan 800 vänner.

Under 2010

Snor listan av Yasmine...

Under 2010..
Har du gråtit?
Ja
Har du skrattat? Oh ja
Har du sovit i tält? Nej
Har du sovit under bar himmel? Nej
Har du varit på Gröna Lund? Nej
Har du varit på Liseberg? Nej
Har du varit på Kneipbyn? Nej
Har du varit utomlands? Nej
Har du varit i en annan stad? Japp
Har du bott hemma? Nej

Under 2010..
Har en vän dött?
Nej
Har en vän sökt tröst hos dig? Ja
Har du sökt tröst hos en vän? Ja
Har du sovit över hos en vän? Ja :)
Har du varit kär i en vän? Nej
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Ja, här i Sundsvall! :)

Under 2010 har du..
Har du pussat någon?
Ja
Har du varit tillsammans med någon? Ja
Har du varit kär i någon? Ja
Har du  sovit med någon av motsatt kön? Hehe, ja

När har du som mest..

Gråtit under 2010? Måste varit när jag gjorde slut med Emil
Skrattat under 2010? Här på hösten tror jag :)

Denna månad..
(tar december eftersom januari precis börjat)
Har du varit kär? Jag börjar nog bli..
Har du kysst någon? Ja
Har du pussat någon? Ja
Har du kramat någon? Ja
Har du skrattat? Ja
Har du gråtit? Ja
Har du varit glad? Ja
Har du varit ledsen? Ja

När..
Grät du senast? När min farbror dog..
Skrattade du senast? Idag
Duschade du senast? Igår
Lyssnade du på musik senast? Nu
Hade du kul senast? Igår :)

Vem..
Kysstes du senast med?
Hemligt
Kramade du senast? Även det är hemligt
Pratade du i telefon med senast? Pontus
Fick du sms av senast? Lotta :)
Hade du tråkigt senast? Tråkigt? I natt kanske?
Kommer du ifrån? Ludvika
Heter? Wictoria
Hur gammal är du? 20
När fyller du år? 23 oktober
Tycker du om någon just nu? Jag tror det
Jag samlar på? Minnen
Gröna eller röda äpplen? Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Någon av mina närmaste eller låter bli
Vilken tid gick du upp idag? Kring 12
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har du sovit ensam inatt? Ja
Har du strumpor på dig nu? Ja
Hur svarar du i telefon? Det beror helt på vem det är som ringer ;)
Vad ska du göra imorgon? Manikyr hos BelleVisage, sen plugga
Var vill du bo när du blir stor? Ingen aning
Vad vill du bli när du blir stor? Författare eller journalist, tror jag..
Är det okej att gråta? Absolut!
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar helt klart.
Skulle du göra om du vann en miljon? Resa, köpa mycket av de som jag alltid har velat ha.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej
Har du piercing? Ja, två
Har du tatuering? Nej
Vill du gifta dig? Ja! :)
Vill du ha barn? Ja, i framtiden...
Solar du ofta? Nej
Är du bra på att laga mat? Blir bättre med åren ;)
Gillar du att dansa? Självklart!
Hur vig är du? Tappat en hel del mot slutet, men mycket sitter kvar.
Vilken är din favoritglass? Solero Shot
Tror du på ett liv efter döden? Ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kväll/natt
Vilken ögonfärg har du? Blå
Vilka hårfärger har du haft? Rött, Brunt, Svart, Blont & allt däremellan
Är du beroende av något? Ja
Senaste låten du hörde? Vet inte vad den heter...
Brukar du bädda sängen? Sällan
Har du kysst någon under den senaste månaden? Ja
Vad var det senaste du sa? Mm
Saknar du någon nu? Ja

Sitter hos Ponuts

Sitter hos Pontus & fipplar lite med filmer & serier. Umgås lite sådär. Skönt att bara ta det lugnt & inte göra någonting. Tänkte plugga lite ikväll faktiskt. Och tvätta. Och byta sängkläder. Sånt där tråkigt.
Har ingenting nytt att komma med egentligen, så jag slutar skriva. Hej.

Blev inga naglar

Jag bokade om tiden idag för att laga två naglar till att göra en påfyllning på alla naglar imorgon istället. Lika bra att få det gjort på en gång! Så jag blev helt ledig idag också. Ska ta & gå igenom en massa viktiga papper nu, sen bara se på film tänkte jag. Ta igen lite förlorad egentid & färga håret tänkte jag också.. Låter inte det bra? :)
Vad ska ni göra idag då?

Okej, jag blev pigg

Hepp, som ett trollslag så blev jag pigg igen, typiskt! Var väl lika bra att sätta igång att städa, så jag tog & hängde in all tvätt i garderoben & passade dessutom på att rensa ut allt jag inte använde, så jag fyllde min resväska ännu en gång, men denna gång med kläder jag inte tänker använda nå mer. Få se om jag skänker bort eller säljer det sen.

Just ja! Tror jag har gått & skaffat mig en ny favoritparfym! Nina Riccis Almond Amour...
Någon som använder den? :)


Så himla trött

Jag har precis sett klart en film & tänkte faktiskt krypa ner & sova nu. Iallafall lägga mig & läsa. Ska försöka vila ordentligt inför våren nu.

Så vi hörs imorgon istället! :)

Jay & Minnah

Jag & Jonas åkte ut till Birsta för att titta på Jay & Minnah som skulle uppträda, men det var så jävla mycket folk så vi såg knappt nåt. Eller tja, vi såg dem, bakifrån. Haha! De sjöng dessutom bara två låtar var, så det var lite tråkigt..
Passade ju självklart på att shoppa lite när man ändå var där. En tröja, en halsduk & lite smink åkte med hem! :)

En Minnah "backstage" ..


God morgon!

Jävlar vad jag sover alltså! Fast iofs.. Jag kom inte hem förrän strax efter tre i natt. Vi var ute & åkte bil bara runt, runt i Sundsvall. Han visade mig runt lite överallt här, vi åkte upp på södra berget & njöt av utsikten. Runt Granlo, Granloholm, Bergsåker.. Ändå ut till Njurunda & tillbaka. Stannade sedan vid hamnen & njöt av även denna utsikt. Hur mysigt som helst!

Idag blir bara en sån där slappdag. Tvättade allt redan när jag kom hem igår, så det är avprickat iaf. Ska försöka städa lite & plugga lite mot kvällningen. Imorgon ska jag ner på stan & fixa naglarna, det är det enda jag har planerat den här veckan! Så jävla skönt!


Sundsvall by night

Stopp i Borlänge

Sitter på tåget nu, uppehåll i Borlänge. Men Gud så skönt det är att äntligen vara på väg hem! Älskade Sundsvall! Är hemma strax efter åtta ikväll, så då kommer jag nog stupa i säng ganska fort skulle jag tro.

Vi hörs imorgon istället! :)

Gott nytt år!

Gott nytt år kära vänner & bekanta!
Mitt nyår var alldeles lugnt & skönt. Jag & Karin hade bunkrat upp med godis, chips, dipp & läsk här hemma. Ett nyktert nyår. Lade oss i soffan & kollade på film. Körde lite folk då & då.
Sonny, Yasmine & Fia kom upp hit strax innan tolvslaget & firade det med oss. Sen var bilen rullande hela kvällen. Kom hem lagomt till halv sex, helt jävla död. Jag hade ont i varenda liten del av kroppen kändes det som. Ändå kunde jag inte sluta smsa, så somnade inte förrän närmare sju tror jag, haha!

Det kom besök hem hit till pappa & jag började vakna sakta men säktert så jag klev upp vid halv tolv. Ska börja packa strax då tåget hemöver går om ett par timmar! Ska bli så JÄVLA skönt att komma hem!

Nyårslöften då? Har ni avlagt några?
- Ett av mina är att ta mer bilder under detta år!

År 2010 - del 5

Oktober:

Första helgen i oktober åkte jag först till Ludvika för att följa med mina gamla kollegor till Mantorp! Jag & Ida hade varit så duktiga under tävlingen i somras att vi vunnit en varsin biljett till STCC-finalen & Camaro Cup. Inte kunde jag väl missa det heller? :)



Micke, Kim & Mattias på vägen ner



Mekonomens bilar!





Jag köpte mig en iPhone 4! Supernöjd!



Theodor hade sånna där extra söta dagar!







Jag fick gå på systembolaget för första gången på min 20:e födelsedag 23/10.



Firades med Cosmopolitans på Oscar på kvällen!



Lite mer..



Mycket morgonmys med Tuvalie när matte & husse hennes var i Bulgarien.



Pappa & Lisa kom upp & hälsade på & firade mig!

November:




En utekväll på AllStar, Svenssons, Invito & Casinot med *, Olof, Mattias & senare bytte jag till Sofie & Helena :)





Fick jobb på Telia! Fyra veckors utbildning....

December:




Det kokades knäck









Fest på juldagen!



Yasmine!





Mamma & jag på julafton



Kusin Tina & Isabella!



Jag på juldagen.

Det var mitt år det. Händelserikt. Dramatiskt. Framgångsrikt. Lärorikt.
Jag har vuxit som människa, jag har funnit mig själv.



RSS 2.0