Hos Jeppe

Sitter hemma hos Jesper nu & ugglar . Dahlberg var så opepp idag , så det var nästan synd om honom . Haha  och Oskar var så himla party-sugen . Jisses , ja , jag säger då det .  
Emil är chaffis ikväll & jag åker väl med , få se hur länge vi orkar , eftersom vi båda är griströtta och har knappt fått nån sömn alls ..

Yeahyeah, whatever , man lever bara en gång :)
 
Ni måste bara höra/se den här låten . Den är grym !!
Denna version ger mig rysningar ända ut i tårna ! Jag svär ..
 


Instängd

Jag känner mig instängd , bakom lås & bom , i ett ljudisolerat rum med 15 cm tjocka glasväggar med mörkbeläggningar . Ingen ser mig , ingen hör mig , jag kan bara stå & se på .

Tröööööööött

Ledig idag , helt underbart ! Att få en hel helg ledigt går inte att beskriva ! Det är liksom inte söndag idag .. Jag har lite svårt att fatta det än . Tar tillfället i akt & ska slänga in en tvättmaskin nu , sen kommer Sonny & Yasmine hit .  Sonny ska pyssla lite med min dator , sen kanske det blir en film eller två :)

Natten blev lång , somnade inte förrän framåt halv nio . Vaknade till & från & gav upp vid elva .

Hur fan gör vi nu då ?

Tjenna !

Hallå i stugan . Dagen har gått i ett . Pallrade mig upp vid elva , sen iväg & jobba 12-17 , sen åkte jag direkt till Borlänge , kom inte hem därifrån förrän rätt sent . Nu har jag precis gjort mig klar . Ska strax ut & träffa Sonny & Yasmine en sväng , så får vi se vad natten har att erbjuda :)

Kanske hörs senare ! :)

Denna eviga väntan ..

Jaha , kvällen ? Rätt kort , flängt & farit lite , sett The Condemned , för tredje gången tror jag ? Den är bra . Den är verkligen bra . Var upp till morsan & skrev på lite papper . Nu sitter jag hemma & väntar på att jag ska få hem Windows 7 . Sonny har min skiva & har inte lämnat tillbaka den än , så jag får tanka hem en ny . Nej , jag orkar inte vänta .. Allt tar sån jävla tid , jag har inte tid med sånt . Fort ska det gå . (Jävlar vad mitt tålamod börjar bli dåligt känner jag) ..

Har det hemma om 20 min . Bränna ut en skiva . I med den i datorn & installera om . OCH POFF ! Så har jag en helt ny dator :D Wihi ! :D

God natt alla , för ni sover väl säkert redan . (Förutom de som super då) ;p

(Y) (Y) (Y)

Fick lov att jobba till fem idag , yay ! Ännu en timme ! Jävlar vad jag tjänar pengar ;D sånt här gillar jag skarpt ! Tror jag kommer få en smärre chock när jag får lönebeskedet . Och fy fan vad min lägenhet ska bli fin ! Lite blandat shaby chic , men lite "min stil" , som jag inte kan sätta fingret på ..

Tänkte precis sätta på en tvättmaskin , då tvättmedlet är slut . Suck . Får vänta tills Lisa kommer hem . Åh , vad jag vill bo själv , då hade detta aldrig inträffat !

Huvudvärken dödar snart mitt huvud . Skit också

Bråttom ..

Sitter hemma hos Emil nu , morgon-myste lite för länge , så nu har jag bråttom . Bussen går om en kvart & jag har inte ätit frukost än .. Haha .. Jobbar till fyra , så hörs väl senare :)

Off to work ..

Så , nu har jag precis ätit lite mat , ska strax kila ner till jobbet & beta av två timmar . Två onödiga timmar kanske , men det är nån krona iaf . Skulle ändå inte gjort något vettigt dessa två timmar ändå .

Har kollat på Boondock Saints nu på morgonen , vilken kanonrulle ! :)

Ska sova hos Emil ikväll , så det kanske inte blir så mycket mer skrivande ikväll . Ska mysa som sjutton :)

Ha en bra dag alla !

Pust ..

Nu har jag städat klart rummet här iaf . Skönt att kunna se golvet igen :p Haha ..
Rensat datorn har jag också hållt på med ikväll . Smart som jag är lyckades jag få nå virus , så hela datorn höll på att ätas upp . Tur att jag har lite datanördar till vänner som kan hjälpa mig med sånt här :) Haha ..
Imorgon ska denn installeras om ! Punkt slut .
Klarar inte av att sitta på den andra stationära , då grafikkortet är helt paj , hårddisken är full o.s.v. Och laptopen använder jag i princip bara hemma hos Emil . (Och nu då iofs) .
(- Ja , jag har tre datorer . Och förhoppningsvis snart en fjärde :p)

Nej , dags att sova nu . Jobb imorgon & resten av veckan också !!
Det kommer bli kalas när löningen kommer !! :D

Baby are you down down down ?

- Ja , det är jag , för tillfället . Hörde av mig till Sanna idag , (hon som har lägenheten nu) och vad det verkar som på henne , så kommer jag inte få den förrän efter nyår . Surt . Men vad kan jag göra åt det ? Ett kontrakt är ett kontrakt , kan inte göra så mycket åt saken .. Får väl stå ut i två månader till då ..

Förövrigt har det gått rätt bra idag , jobbat fyra timmar , var förbi Smedjebacken en stund & träffade Emil , Jesper & Oskar . Yrskaft som vanligt .. Nu är jag hemma , har en ugnspannkaka i ugnen som snart är klar . MUMS !
Ikväll ska jag bara GÖTTA mig . Tänkte se lite barnfilmer , Upp ? Nån som sett den ? Eller lite nostalgi med Anastasia ? Eller varför inte skratta lite åt Bert - filmerna ?  Hahaha , vi får se vilken det blir ..


Tobias

Grattis till min bror som fyller 22 år idag ! :)

För övrigt så är jag vaken . Nyss klivit upp .. Dötrött . Väntar på att pappa ska komma hem , göra lite mart , sen skjutsa mig ner till jobbet . Jobba 13-17 idag . Tisdag , hm , vad händer idag då ? Tror jag ska fortsätta packa lite , sen får vi se vad som händer ..

Mer musik ..

Lite mer nytt :

Eva Simons - Silly boy



Sean Kingston - Face Drop



Ke$ha - Tik Tok


Jag orkar inte ..

Jag orkar inte bo hemma längre . Jag vill flytta . Och det är på studs . Jag vet att jag egentligen ska bo hemma , spara pengar o.s.v. men vettefan alltså . Jag vill ha mitt egna , min fritid , mitt privata , ingen som stör . Att folk bara kan lämna mig i fred !! Ska fan ringa henne nu i veckan & höra om jag kan ta lägenheten en månad tidigare . Gud vad skönt det vore !

Jag tror alltid det värsta . Inbillar mig saker . Jämt . Det slår griller i huvudet på mig jämt . Jag orkar snart inte .
Det är inte bara jag som ska göra uppoffringar för något som är förgäves ...

Gäääääsp !

Fyfan vad trött jag är ! Det tar fan att jobba 8 timmar , när man egentligen beräknat att vara ledig ..
Håller på att ta hem en massa nya filmer nu , så är det nån om vill mysa med mig till en bra film ikväll , är det bara att höra av sig :) Haha ..
Dusch nu .

Lunch

Blev en sen lunch idag .. En ny kampaj började ju idag , så jag & Johan har fixat i butiken hela dagen , så allt har gått i ett . Jobba till fyra idag , sen har jag inte så mycket planer . Antar att det blir rätt lugnt , ska börja rensa lite bland mina grejer & packa lite.. Bra att vara ute i god tid :)

Nej , lite mat nu , sen tillbaka till jobbet :)

En till ...

Lägger upp en bild på mig & mami också , för att den är så fin :)

Älskar dig <3



Pics

Tänkte slänga ut lite bilder från helgen .. Väntar dock på att få Yasmine & Alexandras bilder , så de slänger jag upp senare , om de blev nåt som blev lyckat , vill säga ... haha



Anon & Albin



Tommy stippar ? :O



Dasse & Sören

Roligt att träffa Dasse igen efter ett par månader !

Lördagen:
Blev  firad av lite tjejer .. Förfest hos Katta !
Sedan bar det av till Solo !




Yasmine & Katta



Jag & Yasmine <3



Alexandra , Yasmine & Sofie .



Micke & Sigge



Tequilarace för de här galningarna . Daniel , Sonny , Yasmine , Linnea , Alexs & Elin :) Jag stod över :p



Elin & Linnea på dansgolvet får avsluta helgens album .

God natt med er !
Jobb står på shemat imorgon ..

Jag lever !

Hej , sorry för NOLL inlägg igår , men jag sov hos Emil natten till lördagen , sen vad det bara att pallra sig upp till jobbet . Direkt efter det åkte jag hem till mamma för att fira mig & Tobbe (han fyller år på tisdag, så vi slog ihop kalasen) ..
Efter det bar det direkt hem till Katta på förfest .. Sigge & Micke S kom dit , sen kom även Micke W dit . Kul att träffa dig igen grabben ! :)
Sen bar det av ner på Solo , ruskigt kallt ute må jag lova . Tur att jag inte tog enbart tunika på mig . Jisses ..

Det blev så jävla mycket folk & jag drack inte så värst mycket heller , så jag ville bara hem .. Emil kom & hämtade mig , sen åkte vi hem & sov här .. Sitter i Smedjebacken nu , vi ska snart åka till stan & äta på China , hela familjen , sen ikväll blir det nog bara lugna puckar . Njuta av lovet till hundra procent ! :D

Pank .. Nejdå

Äntligen hemkommen från Borlänge , ett par tusen fattigare , men åh , så glad ! :) Gjorde mycket fynd idag , ni kan få se imorn ! Hinner inte riktigt idag ..

Har precis ätit lite här hemma & öppnat lite paket . Fick pengar & en ny madrass av pappa & Lisa . Ett par örhängen också . Även fått lite blommor & värt att nämnas : tre jättestora röda rosor av Emil . Och gud så han tjatade om vad det betydde : Jag älskar dig . Ja , Emil , jag älskar dig också <3

Har gjort mig i ordning för kvällen , blir lite utgång idag också .. Men imorn är det fest ! Hör av er om det händer nå skoj :)

Puss på er ! Älska födelsedagar !! :) <3

:)

Idag är jag glad !
Tack sötnos , för att du gjorde början på min födelsedag helt underbar ! Du ligger fortfarande här & sover , & jag har inte hjärta till att väcka dig än . Du är ju så himla söt ! Men det är dags att kliva upp & äta frukost snart iallafall , så jag blir väl tvungen .. Du är bäst Memil <3

Löning & födelsedag , är det inte underbart ? :) Dags att åka till Borlänge snart & shoppa lite tänkte jag .. Få se vad jag kommer hem med :)

Dags att väcka snutten nu ..

19 år !!!

GRATTIS TILL MIG !!! :D
Nu fyller jag 19 år , & i hela 24 timmar framåt är det MIN dag ! :D

Ny musik ..

Uppdaterar er med lite nytt .. :)

Rihanna - Russian Roulette



Lady Gaga - Bad Romance




Green Day - 21st Century Breakdown



Lite äldre låtar , men fortfarande bra :

Little Boots - Remedy



Foo Fighters - Wheels



Jordin Sparks - S.O.S



ENJOY :)

Sitter här ..

Med hårfärg i håret & kikar runt lite på nätet . Hittade någonting jag velat haft i evigheter !
Ett alarm på datorn ! :D

Skitbra att ha på morgonen , mobilen stänger man ju bara av & somnar med i handen igen .. (Iaf jag)
Även bra om man typ har en pizza i ungen , eller potatis på spisen . Om ni är som jag , som går & sätter er vid datorn istället för att stå bredvid spisen i tjugo minuter , så är detta skitbra ju ! :)

Ladda ner här : http://ionline.barbanet.com/intersoftware/program/ialarm/

Dunder & brak ..

Sitter på jobbet , tråkigt värre , för på det här bygget händer det inte mycket . Andreas gick nyss , eftersom det var meningen att jag egentligen skulle ta hans sista timmar . Men jag fick ta Mickes heldag , plus Andreas fyra sista , så jag & Ida blir själva här nu . Ida stack nyss på lunch , så för tillfället är jag helt själv .
Och ruskigt jävla kallt är det ute också . Nå så grymt . Hoppas verkligen att de satt på värmen i lägenheten tills jag flyttat in , annars dör jag !

Här utanför håller de på att sanera marken , eftersom de gamla pumparna till macken hade läckt eller nåt , så det är ett jävla projekt här ute ..



Bara sex timmar kvar , woho !


I'm up !

Efter att blivit väckt hela natten till & från . Vaknat av mardrömmar ,  vaknat av att jag varit kallsvettig , vaknat hur pigg som helst , så är jag ändå uppe . Alla sms & telefonsamtal hela natten , evigt tjat .
Nu är det snart dags att käka frukost , sen bege sig till jobbet . Blir 9.15-18.15 pass idag . Drygt , men vad gör man inte ? Sen färga håret , sen baka kakor tror jag (om jag orkar) sen blir det nog film , om allt går som planerat !

Fyller år imorgon & det börjar pirra lite i magen .. Jag älskar att fylla år ! Jag beter mig verkligen som ett barn innan julafton . Haha , skratta ni , men jag älskar känslan ! :D


...

Denna låt får förklara känslorna som väller över mig just nu .

Jag gråter ..


Fränt ..

Skulle det inte vara lite coolt att ha en toa som såg ut såhär ? :P



Hehe ..



Nice try , precis som bilden heter ... HAHA !


Helt utslagen ..

Sitter på jobbet nu , slutar dock snart , men ändå .. Kroppen hänger inte med för fem öre . Jag känner mig helt slut , helt utslagen . Jag orkar ingenting . Har dock tagit på mig en heldag på jobbet imorgon , för jag måste verkligen ha pengarna nu när jag ska flytta . Fan , jag gör nästan vad som helst för pengar alltså .. Nej , nu överdrev jag lite .. Men nästa vecka blir det egentid iallafall . Var så säker ! Då ska jag bara ta hand om mig själv , ligga i sängen med laptopen hela veckan ! Uuuh , så skönt !

Skicka en kvart-i-femma nu , sen tjåla lite skit med Ida sista stunden ! Mys ! :)

Doktorn

Pratade med doktorn idag iaf . Tog mig i kragen & ringde dit . De tyckte jag skulle stanna hemma resten av veckan , skrev ut lite hostmedecin åt mig , och sa sedan åt mig att ta det lugnt . Så nu blir det mycket sömn , plugga hemma & jobba nån timme på eftermiddagen . Fredagen är min födelsedag , så då kan jag inte lova att det blir lugnt , men sen har jag ett helt lov att vila ut mig på :)
Fick lönespecen idag btw , rätt saftig lön jag får , mwohaha ! Mucho nice ! :D

Äta en snabb-lunch nu efter min förmiddagslur & sen kila ner till jobbet ett par timmar ..

Som vanligt ..

Som vanligt blev mina planer inte som jag tänkt mig .. Jag började att titta på en film , sen får jag ett samtal , var tvungen att åka iväg . Kommer hem 2 timmar senare & fortsätter kolla på filmen . Jobbigt ..
Såg iaf filmen "He's just not that into you" . Oh , yeah . Jag grät - Det gjorde jag . Jag erkänner . Men vafan .
Never regret anything that made you smile . Nej , precis . Men jag log inte då , jag mådde skitdåligt & jag ångrar det . Enormt .

Projektarbete & lunch nu , sen fara iväg till jobbet .. Pust .

På jobbet ..

Sitter på jobbet nu , det blev ingen fyra-rusch , & tur var väl det , för jag sitter här själv nu ..
Inte så himla kul , men rätt skönt . Slappa lite .. Är ju sånt ruskigt väder ute , så jag förstår att ingen vill ge sig ut ! Det ska nog jag också göra sen . Lägga mig i ett bad , sen krypa ner till en bra film . Så säger jag jämt , innan mina planer alltid blir förstörda . Haha , nejdå . Svänger nog förbi en stund hos Simone , sen kanske hennes granne också , vad vet jag ;) Mwohaha !

Nu börjar klockan bli mycket

Dags att kila iväg till jobbet . Blir en lång dag idag .. Får lov att stänga . Och jag vägrar ta fyra-ruschen själv . Absolut inte en tisdag . Huvaligen ! Aja , jag ska nog försöka få Micke att stanna lite längre :)

Tisdag . Den 20:e , vilket betyder att jag fyller år om tre dagar :D

Projektarbete

Sitter & håller på med det nu .
Inte enkelt att få sidan att funka , när det är andra komplikationer runt om som sätter ut lite hinder . Men vi ska försöka fixa det ändå . Håller på att läsa lagförslaget på 390 sidor . Puh , och även massa från APB .
Jag blir så sur ..

Inte ett enda svar på mina frågor . Var det för mycket begärt ?
Aja , jag har sagt mitt iaf . Även om det bara var en hundradel ...

Puh

Nu har jag lättat mitt hjärta lite . Tufft är det . Ont gör det . Det svider .
Nu ska jag försöka sova .

Skola , projekt-arbete & jobb står på schemat .

Bilder ..

Just ja .. Lovade er lite bilder .
Här kommer bilder som jag & Simone tog i torsdags :







 

JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA , ANNA SIMONE MALM !

 

Och lite bilder från lite rajraj i fredags :

 

Simone i Johns fula glajjor

Isa , full ? :O

Isa & en fyllesjuk John ..

Simone & Marcus .

Over and out .

 


Måndag

Måndagar är inte alltid så himla roliga . Vi båda stängde av våra alarm i morse . Inte bra , inte bra . Vaknade väl till slut iallafall , drog med mig Elias till skolan & gjorde lite nytta . Sen följde han med mig till stan för att han skulle köpa nå hörlurar till sin mobil . Vi åkte sedan till Johanna en sväng & fikade .. Nu har jag precis kommit hem .

Ska ta & börja med mitt projektarbete om IPRED . Någon som är intresserad ? För eller emot IPRED ?
Kom gärna med era åsikter & funderingar !

Älskad

Helt underbar natt , helt underbar morgon , helt underbar dag .
Kvällen kommer , även den , att bli underbar . Men ändå , varför alla dessa hinder ?

Jag gör allt

Verkligen allt .

Vet inte vad jag ska ta mig till ? Jag kan liksom inte göra något ? Jag får lov att gå runt på denna jord & bara finnas till .. Som en zombie , eller levande död . Det känns så iaf . Vad är det jag gör som är så jävla fel ? Nej , just ja , jag gör ju inget fel . Men varför i hela helvete funkar det inte då ?
Jag blir så frustrerad .

Nu ska jag sova . Om jag nu kan det . God natt .

Stjärntecken

Skorpion. Enda djur som kan råka förgifta sig själv av misstag, klumpiga av naturen alltså. Har också den obehagliga vanan att söka sig in i stövlar och andra skodon. En klumpig skofetishist helt enkelt.
Livet är aldrig lätt

Är det där jag ? Möjligt va :P

Finner inga ord .

Att livet ska vara så himla svårt ? Jag fått spel snart !
Jag orkar inte ens förklara mig , så lyssna på den här låten istället . Den påminner mig om saker som rör mitt hjärta enormt , men ändå bara älskar jag den .


-

Jag är så jävla lost . Blåst . Körd . Whatever .

Ge dig nu Wictoria .

Åt helvete .

God natt

Samma visa hela tiden ..

Varför ska allt hända samtidigt ? Va ? Gör jag nå fel ? Eller gör jag saker rätt ? Jag vet inte . Jag vet bara att jag mår bra av det . Så fruktansvärt jävla bra . Fy fan vad jag ÄR bra !

Slutat jobbet & har fått i mig lite mat .. Nu ska jag uträtta lite ärenden , så hej så länge !

Jag vill

Jag vill skratta . Jag vill gråta . Jag vill le . Jag vill slå .
Jag vill dö . Jag vill sparka . Jag vill känna . Jag vill mysa .
Jag vill hata . Jag vill visa . Jag vill äga . Jag vill släppa .
Jag vill krama . Jag vill ha . Jag vill grina . Jag vill skoja .
Jag vill busa . Jag vill skada . Jag vill jävlas . Jag vill gosa .
Jag vill ge . 
Jag vill pussa .


JAG VILL ÄLSKA .

DIG .

Melissa Horn

Hon är min gudinna . Tar orden ur min mun . Helt sjukt ..







Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

Ojojoj

HAHAHAHAHA , kan börja med ett sådant . Shiiit , natten var helt jävla sjuk !! Finns inte ord som kan beskriva ! Alltså , jag dööööööör . Ojojoj . Det går inte att beskriva . Shit .. Somnade någon gång efter halv sju i morse , så jag har sovit knappa tre timmar . Jag är så speedad , hög på livet , så det finns inte !

Ikväll blir det bio , efter det har jag inga speciella planer ..

Ska slänga upp lite bilder här , som jag & Simone tog igår . Hon kommer döda mig , jag vet . Men det hjälps inte . Så jävla klockrent ! ;D

JAG MÅR SÅ JÄVLA BRA !!!

4 månader

Vad roligt att höra från dig igen , att du lever åtminstone ! :) Du är dig lik iaf , och det är väl positivt ! Prata lite skit med en som förstår och känner mig . Det är guld !

Har även pratat , skrattat , gråtit & asflabbat med Simone idag . Har varit helt underbart ! Saknat henne så mycket ! <3 Tänka sig att hon aldrig har hört den hemska versionen av Bamse-sången . Haha , fyfan vad jag skrattade ! :D

Jag förstår inte . Det går inte in i min hjärna . Jag vill inte inse . Hur kunde det bli såhär ? Du är inte sån . Absolut inte . Förstår ingenting . Kan inte göra något åt saken . Ingenting . Jag är hjälplös . Totalt handfallen . Men det är väl så livet är ? Att en liten uppoffring inte ens kan göras . Jag fattar det inte .

Tack Simone , för dina underbara ord idag . Du gör mig stark ! <3

Simone

Sitter hemma hos Simone nu .. Har varit här ett par timmar . Nu håller vi på & gå igenom en massa saker från högstadiet . Haha , fy faaaan vad vi skrattar . Så mycket skit vi har gjort & hållt på med :D
Hittade massa saker från våra franska-lektioner i åttan . Hahaha , shiiiiiiit .

Ska laga lite mat här senare , hon ska bjuda mig på nån Hawaii-gryta .. Hm , undra vad det kan vara :P

Ååh , vad jag också vill flytta nu . Pyssla , dona , ordna det fint hemma . I mitt eget hem . Mitt lilla krypin . Det ska bli så himla fin . Så himla mysigt jag ska ha det ! :)

Skit också

Varför ska näsan rinna nå så förbannat ? Blir snart sur .. Eftersom jag är så himla näppt , sover jag med öppen mun & läpparna blir då så himla torra , så de har spruckit nu . Mindre skönt . Jävla skit .

Torsdag idag , torsdagen den 15:e oktober . Shit vad tiden går fort ! Min födelsedag om åtta dagar , löning (smaskig sådan) om tio dagar .. Halloween om 16 dagar . Sen har vi lov på det . En Stockholmsresa lurar nog också ska ni se :) Det här ska bli skoj !

Huvudvärk

Mina hjärna dunkar , eller rättare sagt min vänstra hjärnhalva tar snart kål på mig ! Känns som om jag är så jävla täppt i näsan , så att hela huvudet är dubbelt så stort & väger 289342 kilo !!! Drygt som attan !

Ska strax kila ner & ta hand om tvätten , sen ta en varm dusch , hoppa i raggsockorna & krypa ner i sängen till en bra film . Det låter som en perfekt onsdag ! (Anser inte onsdagar som "lill-lördagar" , eftersom jag absolut inte behöver en anledning till att festa , eller konsumera alkohol) Har varit nykter i över en månad nu , & det känns förjävla fint :D


Zazza är ju världens sötaste kisse ! :D


Kategorier ..

Håller på att greja med mina kategorier just nu . Fy fan vilken tid det tar att ordna med över 600 inlägg . Pust ...

Brr

Fy fan vad kallt det är ute ! Det är ju hemskt ! Fy för minusgrader . Gillar verkligen inte vintern . Enda som är positivt är väl typ alla tända ljus & julafton , all god mat & sånt . Man annars kan vintern ta sig nånstans . Att den ska vara så himla länge är ju ännu värre !

Jag är lite små-butter idag . Pratade med min svenska lärare & jag var två små-fel från ett MVG på novellen , men jag får väl nöja mig med ett VG :) Ska uppfylla VG -kraven nu först , så får vi se hur mycket som återstår att göra för att få MVG i svenska B :) Då är jag riktigt nöjd :)

Har jobbat nu på eftermiddagen , jag är så himla glad när jag får jobba ! Jag känner mig .. på nåt vis .. Levande ? :) Kan man säga så ? :) Allt går i ett , man träffar massa folk och tjänar massa pengar . Ett STORT plus med andra ord :)

En sak till .. Skrev kontrakt på lägenheten idag :D :D
Så nu kan det väl bara bli januari ? :) Eller .. Vi tar min födelsedag & julafton först ;)


Så här såg bilen ut i morse .. Tror ni jag blev glad ? Nyvaken & försenad ?


Dumma pojke ..

Jag kan inte göra annat än förvånas .. En kille kom fram till mig nyss .

- Är du 18 ?
- Ja , svarade jag .
- Kan du köpa cigg åt mig ?
- Nej , varför skulle jag göra det ?
- Jag har ingen annan som kan köpa åt mig ....
- Nej , dåså . Då ska du inte röka . Det är det dummaste du någonsin kan börja med .


Jag är inte stolt över att jag är rökare , än mindre är jag stolt över att jag började över huvud taget . Jag försöker sluta , men det är inte så jävla enkelt . Jag är så stolt över de av mina vänner som lyckats stå emot denna jävla skit . Så jag säger det till er som fortfarande inte röker , eller tjuvröker , smygröker , feströker , whatever ; BÖRJA FÖR FAN INTE !!

Oj :)

Tittar in på statistiken en snabbis & ser att jag börjat få sjukt många nya läsare ! Vad roligt ! Hoppas ni är här för att stanna ! Ni kan ju enkelt följa mig på Bloglovin , om ni vill :)

Förövrigt har kvällen varit lugn . Ätit pannkaka har jag gjort , mycket viktigt att nämnas ! :D

Näsan rinner så jag håller på att bli tokig ! Nån som har nå tips om hur man gör för att få den att sluta rinna ?

Kan förresten berätta för er , någon som jag borde gjort för längesedan .. Men en dag här förra veckan , då jag var så himla glad ni vet ? :) Det var för att jag fick lägenheten jag sökte på ! :D Så imorgon ska jag in & skriva kontrakt ! Nervös ... Får den i mellandagarna , så vem vet , kanske blir nyårs firande i min nya lya ? :D

Nu ska jag snart sova , huvudet tar kål på mig .. HEADACHE

:)

Jag har en bra dag idag . Eller tja , både och . Jag har urinvägsinfektion . Jag snorar som satan . Hostar som sjutton . Meeeen utöver det , är det rätt bra :)

Har jobbat nu på eftermiddagen . Andreas hade kladdat ner ett helt block med dagar & timmar jag ska jobba extra nu i oktober & november . Det var nog närmare 40 timmar extra den här månaden & närmare 50 nästa månad . Fy fan vad gött ! Jag tror jag snart skiter i skolan & jobbar istället :D Det händer ju ändåså ingenting på det där bygget ...

Nej , här kan jag inte sitta . Nu ska jag ta min svarta fara & rulla härifrån :)
- Idag vankas det pannkakor :D

Sjuk ..

Är hemma idag , mår riktigt kasst . Går på penicillin nu också . Kul jul .
Är så less på allting just nu .

Fast fick iofs reda på någonting som gjorde min dag ! Jag ska få jobba eftermiddag nästan varenda dag nu i framtiden ! Jisses vad pengar ! Det här gillar vi ! :D

<3

I am going to send you a heart,
every night before I fall asleep,
for as long as I love you.

<3

Sådär

Klappat & klart . Efter ett besök på akuten , som vanligt tog det evigheter , fick jag det klart för mig ; det var urinvägsinfektion . Feber har jag också . Hostar med . Förkyld är jag också . Åt helvete med det här !
Jag tänker bädda ner mig & inte gå upp förrän jag är frisk . Sådetså !

Nu ni kära vänner ..

.. Nu kan jag informera er om att jag fått urinvägsinfektion . DET GÖR SKITONT !!!
Jag får panik snart !! Inte nog med att jag nästan hostar lugnorna ur mig och att jag är dyngförkyld . Nejdå . Mer skit till mig !
Har varit själv på jobbet de sista timmarna . Alla tre telefoner har ringt , jag har haft kunder heeeela tiden . Jag vill bara sjunka under jorden . Det här suger .

Nu ska jag slå igen butiken , sen hem & krypa ner i sängen . Jag vägrar ha det såhär ! FY FAN VAD DET GÖR ONT !!! :'(


Jobbdags !

Nu ska jag snart ner & jobba , sitter hemma & har precis ätit . Elias följde med mig till stan efter skolan , så jag skjutsade nyss tillbaka honom till Smedjebacken & hjälpte honom att gå ut med Bella & Snobben :)

Jobbar till sex , så får se om det blir nå blogg-inlägg på jobbet , annars får ni vänta tills efter det :)

Puss !

Det är inte lätt

Kommer till skolan nu , det är knappt nå folk här ? Fyra lärare ? Jaha .. Jag då ?
Jag har inget schema , ingen lektion , vad ska jag då göra ? Inget mejl från min lärare heller , som lovat .. Jag börjar bli så jävla trött på det här nu . Jag som var taggad till tusen att komma hit & skälla på dem , så finns det ingen här ? Nej , nu är jag trött .

Nej , jag åker iväg & jobbar snart istället . Andreas skrev i morse om jag kunde komma & jobba för honom . Hade inte tänkt att åka förrän vid lunch , men kommer det ingen lärare , blir det nog tidigare . SUCK , vad trött jag blir på det här !!!!

A moment forever

Den låten kan inte ge mig annat än rysningar .

Kollade på filmen Fight Club nu på kvällen . Skruvad , men bra faktiskt . Och Brad Pitt är ju verkligen döläcker ! OH MY GOD , säger jag bara .. SLURP ! Synd bara att han ska vara så himla gammal .. Haha !

Haha , alltså .. Jag kan bara skratta åt de som försökte ragga på mig i helgen , stackars jävlar säger jag bara . Usch vad elak jag var mot vissa .. :/ Menmen , är jag inte intresserad , så är jag ju inte ? :)
Men det är alltid lika smickrande med komplimanger från folk . Även när de är nyktra :)

Nej , dags att slå omkull sig i sängen , en skol-dag väntar imorgon , woho :)

Ääh , söndag

Jag hatar söndagar . Finns ingenting att göra på söndagar , därav detta fåtal blogginlägg .
Har nyss kollat på filmen Felon , kom på i typ hälften av filmen att jag redan sett den , men såg klart den ändå .
Nu ska vi strax käka , sedan slå på en film till . Lite film-mys denna söndag-kväll :)

- Nu är det ditt val .

Hemma igen

Tjo ! Hemma igen , efter en , ja , minst sagt konsig natt . Var iallafall chaufför , tjänade lite oväntade pengar , vann en hel del på Black-Jack (Y) . Var ner på Solo , dansade typ fötterna av mig . Damn , theese heals are killing me ! Även fast jag hade lagt i nå silikonkuddar som skulle dämpa det onda , no shit sherlock , vad ont det gjorde ändå ! :P

Träffade min bror Tobbe , som äntligen har kommit hem från sitt jobb utomlands ! Idag åkte han till Göteborg igen , men kommer hem igen i veckan & stannar tre veckor ! Vi bestämde igår att vi skulle fira våra födelsedagar tillsammans . Det är trots allt bara fyra dagar mellan de , så det ska bli kul :)

Lite bilder från igår ..

Fia & Yasmine . Fia vill som vanligt inte vara med på kort ..

Elin & Alexandra . Alexs var lite full :)

Minette bara skrattade ..

Träffade på tjålskåpet Sofie också :)

Jag & Yasmine skakade rumpa så det stod härliga till :D


Party ikväll ?

Säkerligen , men inte för min del .. Jag ska bara skjutsa lite folk till krogen ikväll , sen blir det nog film skulle jag tippa på . Kanske går in en sväng på Solo & säger hej .. :O Har inte varit där , på vet inte hur länge .. Jo , jag var där på skumdiscot , men även då var jag nykter .. 
Jaja , iväg & hämta lite filmer nu & låna ut lite nya . Uppdaterar väl lite senare :)

Lördag

Äntligen helg , har jobbat klart nu , så nu ska jag nog bara slappa . Har åkt på världens jävla dunderförkylning . Drygt som attan . Undra vem som kan ha smittat mig ? :O :P

Nej , slänga i mig lite mat nu , sen bädda ner sig framför en film . Det låter kanon ! :D

God natt !

Det är fredagkväll & klockan har precis slagit elva , men det spelar ingen roll . Jag är helt död . Döds-trött ! Fyfan . Helt slut . Ska jobba imorgon , lika bra att krypa till kojs & samla krafter inför imorgon . Ska jobba med min pingla imorgon , det ska bli skoj :) Saknar dig Ida ! <3

Puss på er !

999

Världens bästa salva , 999 .
När jag kom hem från jobbet , hade jag fått två tuber . Gud vad jag ska snåla nu . Dock åker Ricky tillbaka till Kina om ett par dagar , men kommer inte hem förrän om ett par månader igen . Ska be han köpa med en hel låda med denna salva !
Denna salva är nån form av kinesisk militär-salva som bara säljs på vissa ställen i Kina . Den är super mot eksem , myggbett , finnar , ja allt ! Det är väl säkert mycket skit i den , men det gör ingenting . Det är världens mirakel-salva ! Och som tur är åker min lillebror till Kina snart också , så ska han också få köpa med sig massa tuber !
Gud vad jag är glad nu !!! Så känner ni nån som ska till Kina , be dem köpa med denna salva hem till er .
Finnar försvinner på bara ett par timmar !! :D


Skitsmart !

Nu när vintern börjar komma & jag har köpt sånna där jättefina boxar till mina filmer , så kan man ju börja hyra film istället . & Kanske kopiera , om man orkar ?
Därför är det skitbra att man kan få prova på att hyra film på LoveFilm.se
Alexander tipsade mig om det , nu tipsar jag er .

Klicka på den här bilden nedanför & läs hur man gör .
Mycket smart . Mycket smart .


Yey

Micke ringde nyss från jobbet & bad mig komma & jobba vid fyra .. Självklart ! Pengar tackar man inte nej till ! :) Och de där sista timmarna är inte så jobbiga heller , då det knappt är nå kunder . Har väl inget bättre för mig ändå så ? :)

Måste bara slänga in en bild på Emils söta hund Bella :)

Och självklart en bild på Emil när han sover :)
Vet inte hur många sånna bilder jag har ,
men här kommer en till :)

 

Byta om till jobbarkläderna nu & kila ner till jobbet .

Vi hörs ikväll sötnosar !

 


Sorry

Morsning korsning !
Sorry att det inte blev nå mer inlägg igår , men det blev tre filmer på kvällen ; Lucky Number Slevin , Click och Happy Gilmore . Ni vet ju själva vem som är ett fan av Adam Sandler ? ;)
En hel del prat också , & en hel del mys <3 Sov inte hemma i natt heller .

Hatar folk som inte vaknar av sina alarm på mornarna . Alarmet har ringt var 3:e & 10:e minut sen klockan tio nu . Rätt störande .. VAKNA FÖR FAN !!!!!!

Nej , dags att göra nå nytta . Det är fredag . Sen då ?

600

Det är här mitt 600:e inlägg , coolt va ? Inte för att det är så mycket , med tanke på att jag bloggat i 1,5 år .. Men det börjar ta sig , inte sant ? :)

Jag är så sjukligt trött . Vet inte vad det är för fel ? Börjar jag bli sjuk på riktigt ? Hm , kan hända . Inte så konstigt kanske . Så jag tror jag bäddar ner mig i sängen & glor på en film nu . Det är jag fan värd .

Novellen inlämnad .

Novellen inlämnad - check . Det känns bra . Få se vad Örjan säger om den sen . Den kanske blev lite väl kort , men nog hände det mycket i den :) Haha , jag är sjuk ..

Eftermiddagen var minst sagt komplicerad . Men så himla härlig .
Finns inget annat ord än underbar , som kan beskriva den .

Jag är hungrig . Ska jag äta nåt , eller dricka nåt ?

091008

God morgon ! Bråttom här , åka till skolan nu , fortfort .. Bråttom .

Vi hörs senare under dagen , nu ska jag dra på mig mina nya älsklingar & gå ;)

Hey darlings !

Nu är jag hemma igen . Har varit i Borlänge hela eftermiddagen med min kära mor & shoppat lite . Kom hem två par skor rikare , lite smink & en halsduk ! Mucho nöjd ! :D Var 25% på alla Loreal-produkter , så man passade väl på :)

Här är ett par av mina nya älsklingar <3


JAAAAAAAAAAAA !!!!

JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA GLAD JUST NU !!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gääääsp !

Alltså , jag förstår inte vad det är ! Jag är skittrött ! Tror den här hostan tar kål på mig snart . Dags att sluta röka kanske ? Hm , mja .. Dags att sova en stund kanske ? Mja . Ska ju iväg till Kupolen vid fyra med mami & köpa ett par vinterskor . Hur ska jag orka ? Hoppas hon snabbar sig lite ..


Zazza , lilla sötnosen . Hon börjar bli rätt stor nu :)

Tack för igår Emil , du är det finaste <3



Magen svider

Sitter i skolan nu & magen svider . Jag tror den börjar strejka snart . Den är nog lika trött på det här som jag är . Men snart så , snart .. Jag är så duktig ! :D Haha , älskar att peppa mig själv !

Vart fan är alla lärare ? Jag har inte fått mitt schema än ! Och min geografi skulle ha börjat den här veckan också . Jag har ännu inte fått någon feedback på engelska-uppsatsen jag lämnade in för snart två veckor sedan . Jag börjar bli rätt less alltså . Det är inte kul när de håller på så här ! Folk som går på den här skolan behöver hjälp ! Då går det inte att ha 20-25 elever på EN lärare !!

Nej , rast nu , sen tillbaka in i fantasiens värld ! :)

Godmorgon !

Ännu en ny dag står framför oss . En onsdag , den 7/10-09 . Det är svinkallt ute , men vad fan gör det ? :) Idag får jag mitt besked & jag väntar med spänning på ett positivt svar ! :)
Matte idag på eftermiddagen , sen ska jag & mamma iväg till Borlänge & shoppa lite . Har hittat ett par skor jag vill ha , så vi får se om jag köper de :) Kanske en ny vinterjacka ? Eller om jag tar någon av de 20 jag hittade nyss . Köpte ju till och med en jacka för två veckor sedan ? :O Hm ...

- W E B .

Lyckorus

Det bara spritter i hela kroppen ! Mitt hjärta dunkar så hårt , så jag tror det ska hoppa ur kroppen snart . Vad är det med mig ?! :) 
Jag har saknat , saknat , SAKNAT SÅ JÄVLA MYCKET ! Det går inte . Jag kan inte föreställa mig min framtid . Kimberly ? Alvin ? Jokkasjärvi ? Åt helvete med det ? Nej . Inte en chans ! NO WAY !!
Tre veckor kanske inte är så länge , men för mig känns det som en evighet . Och den evighet som ligger framför fötterna vill jag inte ens prata om !
- Jag kommer vänta . Omedvetet .



Legally Blonde

Är det jag som är lite efter eller ? Jag har fan inte sett nån av dessa filmer förrän idag . Antagligen för att jag inte har den sortens humor . Jag tycker det bara är pinsamt & överdrivet . Men utöver filmen var sällskapet väldigt trevligt :)

Mötet nu på eftermiddagen gick bra , nu ska jag bara ringa ett par samtal , så får vi se hur det går . Och det SUGER att jag inte kan berätta någonting för er än .. Ni skulle bara veta :P

Nej , dags att dra ner till jobbet . Lite pep-talk med Micke innan jag börjar . Tjoho , såg länge !!

- Jag luktar du <3

091006

 

Här är jag i skolan nu . Blir tokig snart ! Satt i datasalen & skrev på mitt arbete .. Sparade ner det & gick ut & rökte . När jag kom tillbaka , hade nån jävla neger satt sig vid den datorn jag satt (han satt vid datorn framför mig innan) så jag inte kom åt mitt arbete . Snacka om sur jag är !!!

 

Men det är väl bara att skriva ur minnet . Tjoho .

 

Möte idag på eftermiddagen , får se hur det går .

byebye

 


Nu : Film !

Så , nu var denna måndag över också . En bra måndag faktiskt ! Jag börjar nog gilla måndagar ! Nej , nu skämtade jag ganska stort ! Haha ..

Nu blir det film : I Love You , Man .. Får se vad det är för nåt !

Sov gott sen , så hörs vi imorgon ! Natti !

Suck ..

Kul att min mobil är för "ny" .. Det fanns inga inställningar än till den . Fick lov att mickla lite , innan jag fick till den ändå , men det kan ta upp till 24 timmar innan de träder i kraft . Kul jul .

YEEEEEEEEEEEAH !!

Nu har jag äntligen fått min mobil !!! Haha , jag är helt kär ! Vill skriva sms hela tiden :) Håller på & fipplar hit & dit .. Men det är väl så med nya prylar :)

Imorgon ska jag iväg & kolla på en sak , sen på onsdag kommer ni nog få reda på något , om det går vägen :)

Jobbade två timmar i eftermiddags också , skönt med lite extra pengar :)

Äppel-fobi ?

HAHAHAHA !


 

En smart kille slog vad med en annan . Han både vann & förlorade .

Läs artikeln här ! xD


Internationella läsare !

Eftersom jag vet att det finns en del norrmän & en del andra från andra länder som läser min blogg har jag äntligen lagt in Google Translate här i bloggen . Ni kan byta språk här till vänster , så översätter den så gott den kan . Det är inte alltid det blir rätt , men ni förstår nog lite bättre iaf .. Haha :)

Ja , jävlar !

Haha , Britney Spears nya singel "3" , har fan kommit till Sverige redan ! Hörde den precis på The Voice ! Haha , ett under :P Den är BRA BRA BRA !

Jahapp , idag väntas det lite överraskningar ! :) More about that , later ...

Det är inte enkelt

Nej , inte nånstans . Jag ber dig inte vänta , snälla . Jag kan heller inte vänta . Det går inte . Men vill du leva på drömmen , så gör det . Bara du kommer vidare i livet . Vi kan inte säga något säkert , ingen av oss vet hur framtiden ser ut . Ge dig ut i världen ! Lev livet ! Upptäck saker ! Jag vet inte vad jag ska säga .
Jag försvinner inte från stan , du behöver inte vara orolig att jag försvinner från dig helt , men ett visst avstånd kommer jag ha från dig . Emil , ingenting är enkelt . Det är så jävla svårt .


Baby Boy , I think about you all the time , I see you in my dreams ..


Sitter i skolan & skriver på min skräck/kärleksnovell nu . Snart rast . Woho .
Sen in till stan , uträtta lite ärenden , sen HÄMTA UT MIN MOBIL !! Den kommer idag iallafall . Fan så glad jag blir ! Sen blir det att knata ner till jobbet :) Tur att det bara är de sista timmarna , så kan jag leka med min nya lur :P Haha

Såg på filmen Elsewhere igår , lite sjuk film . Seg som fasen i början , men fyfan vad rädd jag blev ett par gånger ! Och slutet var väldigt överraskande :p

Det gör ont

Ibland saknar jag , så det gör ont . Ibland är det till och med outhärdligt . Men jag lever fortfarande . Jag får lov att göra det bästa av situationen . Jag är själv . Jag är lämnad ensam . Det var ditt val . Inte mitt . Jag fick bara nöja mig med konsekvenserna . Men det var väl lika bra ?!
Det är tugnt . Flera ton . Fyfan .

Men dagarna går & jag lever vidare . Utan dig .

Californication

Ett nytt avsnitt kommer av Californication idag ! Woho !
Blir till att städa lite här , rensa lite på datorn , bränna lite filmer , byta sängkläder & kanske nån film hinner jag med innan man bänkar sig framför datorn för att se detta avsnitt . Fan , vad bra den serien är ! :)



Jag lever !

Haha , ja , jag lever ! Sov inte hemma i natt , därav inget nattinlägg , & detta får bli mitt morgon inlägg . Har lust att skriva ett så långt som möjligt för att få upp blodcirkulationen i fingrarna igen . Jävlar så kallt det är nu ! Brr ..

Nej , idag blir det en slapp dag & oroa mig inför mitt  beslut imorgon . Kommer bli som att gripa efter luft . Men jag hoppas på något bra nu . Jag kan inte ångra mig . Det är bara fem månader det gäller . KOM IGEN WICTORIA !!

Film idag . Tänkte mig The Proposal , Bride Wars , District 9 och/eller Elsewhere .
Nån som sett någon av dem ? :)

Nu drar jag !

 

Såhär ser jag ut ikväll då :)
Ska åka iväg & kolla på film , sen kanske man kikar in på Trädgårn en sväng & pussar lite på Alexandra :) Vem vet ? ;)

 

 

Här får ni , mina söta läsare en puss ;)

 

 

Här får ni även lyssna på en av världens skönaste remixer .
Lyssna & njut !!

 


Lördag

Det firas med en bild !

Tänker inte ens kommentera hur jag ser ut xD

 

För övrigt så ser planerna för idag rätt bra ut :)


Här har ni något bättre

Brittan har gjort det igen !
Denna låt är faktiskt riktigt skön .. Börjar gilla den redan , även fast den bara är några dagar gammal . Har inte ens släppts på skiva än . Så det lär nog dröja ett tag innan den kommer till Sverige :)

Här får ni lyssna iaf :)


Sitter på jobbet

Sitter här nere nu & har allmänt tråkigt . Inte händer det mycket denna risiga & fruktansvärt kalla lördag inte . Huvaligen !
Jag har så grymt dålig blodcirkulation i kroppen så fingrar & tår är helt iskalla & jag har så himla svårt att få upp värmen i de igen . Blir nog bättre nästa vecka får jag hoppas ..

Alltså . Hur kan det vara "vinter" redan ? Löven är fortfarande halvt gröna & de har inte ens hunnit fallit av än . Ändå är det flera minusgrader på nätterna . Man får ju lov att skrapa rutorna på bilen på mornarna . Fy , det här gillar vi inte !!

Meen , jag får min nya mobil på tisdag (kanske måndag) ! Åh vad jag längtar ! Finns inte ord ! Jag bara älskar nya saker !! :D

Nej , back to work . Göra nån nytta . Kanske städa lite här ? :)

Lördag morgon

Jag hatar att aldrig få sov ut .. Inte ens på söndagar får jag göra det ..
Jag minns inte sist jag fick sova ut ordentligt , utan ett alarm eller att någon väckte mig . Just nu vore det en dröm för mig ! Menmen .. Dags att fara till jobbet . Fyra underbara timmar har jag framför mig :P

Kan någon förklara ?

Hur kan denna låt ligga femma på BillBoard ? Jag förstår inte ..
Vart är den här bra ? Okej , jag kommer säkert ändra åsikt om ett par veckor , men första intrycket är hemskt .


Helloooo

Hej.
Jag är hur trött som helst . Punkt slut .
Eller .. Egentligen inte . Jag vet inte .
Jag känner mig konstig . Jag måste sova .
Ska jobba imorgon . Tråkigt . Lördag .
Hm . God natt .

Alexandra

Hemma hos mig en vända , är med Alexandra en sväng innan hon ska börja jobba :) Inte så jäkla ofta man träffar henne nu för tiden , eftersom hon är ute & flänger över hela Sveriges rike :P Haha ..

Jag är så jävla sugen på en kyckling-sallad , så det finns inte ord för det . *slurp*

Ja , jag är personlig här med min blogg . Jag skriver precis vad jag tycker & tänker .

- Du vill inte ha nå brev , så då får budskapet gå genom bloggen istället . Men jag behöver inte blogga alls om dig , jag kan vara kall . Inte förklara någonting . Bara skita i det . Fullständigt . - Men , du vet att jag inte är sån .

Kära vänner ..

Nu har jag något roligt att berätta för er :) 
NU HAR JAG KÖPT MIN NYA TELEFON ! :D Woho ! 
Får den dock inte förrän nästa vecka & lika bra är väl det .. Haha .. 
Men just nu är jag super-duper glad :) 

Jag tog den silvriga iallafall , eftersom röd inte är min färg & att jag bara haft svarta mobiler innan . Kände för lite omväxling , för en gångs skull :)


Det blev denna skönhet :)


Vafan ?

Tycker du jag ska smälta nu ? Du saknar mig ? Ja , jag saknar dig också . Men inte lika mycket som förut .
Du gjorde slut & jag fick lov att acceptera det . Jag gjorde vad jag kunde för att orka fortsätta leva . Du var en del i mitt liv , en del av mig , som bara ramlade bort , bara sådär .. Över en natt . Jag fick lov att hela mig själv . Rätt mycket dessutom . Det är andra gången du gör slut . Jag antar att jag är härdad ? Jag är vid detta lag van vid att bli dumpad , sårad & förd bakom ljuset . Jag vet att jag också gjorde fel . Men vad finns att göra idag ?
Nu tar jag hand om mig själv , enbart mig själv . Och jag mår bra . Jag mår fruktansvärt bra !
Jag jobbar , jag tjänar pengar , jag sköter skolan , gör mina uppgifter . Jag är nöjd med mig själv . Jag sparar pengar , söker lägenhet , går ner i vikt , har slutat dricka cola , går på cambridge , har köpt löshår & satt i . Har shoppat slut på nästan hela min lön , vilket gav mig ännu mer fjärilar i magen . Jag är hög på livet . Men det är alltid nåt som fattas . Kärleken . Även om du gör framsteg , så går det inte . Jag kan inte leva med dig . Inte nu , inte än . Och du tycker ju det är lika bra att vara singel , så lev då ! Lev ut ditt jävla liv , som du inte fick göra när vi var ett par . Fast det håller du väl på med .. Hur många dagar har du varit nykter de senaste två veckorna ? Hm .. Inte många va ? Och du kommer inte ihåg att du ringer & skriver till mig mitt i natten ? Skärp dig nu ..
Vi har inte sett varandra på 2,5 vecka nu . Lite skumt . Lite drygt , men ändå skönt . Jag har varit nykter ända sedan det tog slut . Jag behöver inte alkohol . Det är helt värdelöst . Man har inte ett dugg roligare ! Inte för två sekunder ens . Jag har tröttnat . Det vill jag att du också ska göra . Men tröttnar du ? När alla runt omkring dig peppar dig att det är så jävla kul ,- aa , men kom igen ! Vi drar på fest ! Massa brudar .. Ja , brudarna också . Du har inte tröttnat . Du har inte svalt svartsjukan heller .
Vad hade du sagt om jag verkligen hade legat med nån sen det tog slut ? Vad hade du gjort om jag hade haft nån ny på g ? Du hade inte kunnat göra nånting . Snälla , du kan inte vara svartsjuk på det förflutna . Hur ska du kunna träffa en ensamstående mamma i framtiden ? Ska du vara svartsjuk på hennes barns pappa ? Hennes ex ? För att hon legat med honom ? Haft ett liv med honom ? De har till och med barn tillsammans ? Ska du reta dig på det varenda dag ? - Nej , skulle inte tro det . Då kommer du inte kunna leva med dig själv .

Ååh , jag orkar inte ens . Du förstår inte .

Nu lever jag vidare mitt liv  .

Mors

Dålig uppdatering idag , I know . Men har jobbat :) Sen fyllde ju Lisa år idag , så det har varit lite kalas hemma .

Tänkte visa er mina fina armband jag har på mig idag .
Båda köpte jag på Rhodos när jag var där :)



Jag bara älskar sånna där flätade läder-armband !
Nu har jag samlat på mig en hel hög :)

En till rolig nyhet : Imorgon ska jag köpa en ny mobil ! Min gamla gick ju sönder när jag tappade den i vattnet , så gick in till försäkringsbolaget & lämnade in den . Så nu får jag ut MER pengar än vad jag köpte den för . Haha , men mig gör det inget . Får inte pengarna förrän nästa vecka typ , men jag köper en ny imorgon redan ! :)

Funderar på en ny laptop också , men ska avvakta lite med det .
Man vet aldrig , jag fyller ju år snart ;)

Fan ..

Det är ju bara torsdag idag ! Varför är jag så himla dag-vill ? Jag tror att det är fredag idag .. Har gjort flera gånger . Skärpning nu !

Det är imorgon jag ska kolla mejlen . Har iaf två av tre erbjuanden nu . Men jag väntar på det tredje och bästa ! :)

Fick ett sms nu av Micke att jag ska jobba nu på eftermiddagen . Pengar , & åter pengar . Jag vet att jag tjatar , men gud vad det växer på spar-kontot .. Jag är riktigt stolt över mig själv ! Sen har jag ett till mål i livet , men det kommer jag till snart .

2/4
Check .

1:a oktober

Hu , nu har vi gått in i en ny månad också . Men det är den första idag .. Det innebär att Lisa fyller år ! Grattis till dig ! Och jag , Wictoria Erika Bång fyller så mycket som 19 år om 22 dagar :) (Helt värdelös ålder)

Nu ska jag sova , så jag vaknar upp imorgon & checkar mejlen det första jag gör . 
Nu vill vi ha glada besked !! :)

Btw , det är svinkallt ute ! Brr .. Som tur är ska jag skaffa ett nytt täcke , ett sånt där stort , fluffigt & varmt :) Och så ska jag & pappa åka & handla en tjockare madrass till min säng . Trots allt så spenderar man ju 1/3 av sitt liv i sängen :P Haha ..

Dags att sova . God natt !

Jag bjuder på en bild :) Färsk från idag ! ;)


RSS 2.0