27 dresses

Nu har jag kollat på den , den var helt okej faktiskt . Dock störde jag mig på hon June i filmen , att hon aldrig sa vad hon tyckte .

Min dator håller på att kuka ur nu , så jag bloggar sen . Hej


Soffan har anländt

Min kära pappa är så snäll , så han har burit hit soffan till mig medans jag var på jobbet , så nu är lägenheten nästan komplett . Nu fattas bara Ikea , som kommer på torsdag . På fredag är man ju ledig , så då ska jag skruva & pyssla hela dagen !
Nu är Alexandra här , vi ska kila ner på baksidan & lägga oss att sola en sväng , skönt ! Är hungrig , men maten får vänta . Någon som har nå bra recept till en kräsen hungrig flicka som jag ? (A)

Out to the sunshine ! :)

Fint väder !

Nu sitter jag på jobbet . Det är fint väder , & jag vill inte sitta här egentligen , jag vill ligga i solen ! Jag ska bara få mamma att köpa  lite solkrämer åt mig . Haha :)

Blir nog som sagt lugnt ikväll , kanske drar ut på stan en sväng & kikar  , om jag orkar ..

Jag vill ha nya skor . Eller egentligen inte . Jag har så mycket , men det är alltid lika kul med något nytt . Tycker ni inte ? Något tips om nå fina skor ? :)


Morn morn

Dags att kila iväg till jobbet snart , pigg & kry ? Nej , inget dera . Förkyld som attan , trött som ett as . Men jag lär ta en uppfriskande promenad till jobbet . Hoppas det piggar upp mig iaf ! :)
Ikväll då ? Alexandra ska jobba på Trädgårn , så det blir väl jag , Sonny & Yasmine här hemma skulle jag tro . Vi sparar alkoholen till nästa helg istället :) Blir nog lika bra ..

Förresten , hittade butiken där Kenza & Blondinbella ofta köper sina skor . Butiken Brandos . Här har ni den :

Brandos.se


Ha en bra dag!

För er som är intresserade .

Fick en kommentar som frågade om vi spelade klädpoker , & nej , det gjorde vi inte . Vi spelade vanlig poker , & massa andra roliga kortspel . Senare kollade vi på film som sagt , men det blev aldrig Run fat boy run , det blev The Secret Garden istället . Orkade inte kolla på datorn , så eftersom jag inte fått min soffa än , bubbade vi in massa täcken & kuddar in i vardagsrummet & satte oss där & kollade . Haha ..
  Nu skulle Sonny & Yasmine åka moped hem , stackare , så de fick låna massa kläder av mig . Svårt att hitta något som passade Sonny , men han fick på sig ett par myspbyxor iaf , även om de var lite korta , haha ..

Nej , dags att sova nu . Ska upp väääldigt tidigt imorgon , eftersom jag ska gå till jobbet . Drygt ! Men god natt !

Run fat boy run

Nu ska vi kolla på den filmen . Får se hur den är då . Sonny & Yasmine är fortfarande kvar ..
Var nyss hem till pappas granne & kollade på deras soffa . Ska få köpa den för en billig slant imorgon , så imorgon kommer jag nog ha en soffa ! Fick dessutom min tv-kanaler idag , LA-Cable är jättesnälla !
Var meningen att jag skulle få de på måndag , men fick de idag istället !

Så nu är det filmtime , sen sussa . Får se om jag bloggar något efter filmen & berättar om hur den var , annars skriver jag imorgon på jobbet ! Puss !

Kortspel

Nu är Sonny & Yasmine här & hälsar på :) Vi var iväg & kollade på balen , ååh , så mycket fina klänningar ! Men vissa såg ju gräsliga ut .. Fy !
Nu sitter vi & spelar kort . De blir väl här en stund ikväll , sen ska jag bara lägga mig i sängen & kolla på film . Jobbar ju imorgon . Trök . Men , vad gör man inte för pengar som sagt ? Alexandra kommer väl hit , efter att hon slutat jobba skulle jag tro . Hon får väl slå sig ner bredvid mig , hehe ..

Niklas är ute hos sin mamma & fiskar nu . Stötte på honom & Ted på stan innan de åkte . Så honom får jag inte träffa på hela helgen . Det är tråkigt ..

Nej , back to poker !

Bal

Nu ska jag iväg & kika på balen , ska bli spännande att se alla :) Så roligt för dem att de går ut nu .
Blir nog lite tomt på skolan nästa år också , när alla småttingar kommer & de stora försvinner . Men sånt är ju livet som sagt .. Haha .
Nej , lär kila nu . Ska möta upp mamma innan . Tjo !

Ny tolettstol !

Min hyresvärd var här alldeles nyss & gav mig ett jättebra besked , jag kommer få en ny toalettstol ! Den jag har nu krånglar med spolningen & själva sitsen är trasig , så jag kommer få en ny . Det tog 15 sekunder för honom att konstatera det , haha , det känns skönt ! Kommer väl få den nästa vecka någongång , riktigt nice !

Nu ska jag renskriva den där sagan , sen skicka in arbetet i svenska , jiho ! Jag är bra !

Läsare ?

Vart tar ni läsare vägen ? Det blir mindre & mindre för var dag , nu får ni bättra er ! :) Kommentera lite , så blir jag nog glad !

För övrigt då , jag vaknade nyss , ( skäms , ja ) . Skulle egentligen ha gått till skolan idag , men orkade verkligen inte . Det bara rinner ur näsan & jag är jättetäppt , ont i halsen , o.s.v . Nej , det är inge vidare ..

Nu ska jag bara förmå mig att äta lite frukost , funderar på att gå ner på baksidan sen & lägga mig & sola en sväng . Det skulle vara ganska skönt . Jag har dock inte köpt några solkrämer än . Det är drygt .. Så jag kommer säkert bränna mig , eftersom det skulle vara rekordvarmt idag ?

Ikväll är det balen , ska väl säkert iväg & kika lite på den .. Annars blir det nog lugnt ikväll ! Tips om nå mer bra filmer ? :)


Livet borde levas baklänges ..

1. Man skulle starta med att dö och få det överstökat
2. Så vaknar man upp på ett vårdhem och får det bättre dag för dag
3. Man blir allt piggare och smidigare och till sist är man för pigg för att vara där, då får man flytta därifrån och börja njuta av sin pension
4. Efter ett antal år börjar man arbeta. På sin första arbetsdag får man en guldklocka.
5. Så arbetar man i 40 år tills man är ung nog att dra sig tillbaka från arbetslivet.
6. Man dricker, festar och har sex och förbereder sig för att ta en paus.
7. Så börjar man skolan, blir barn igen, leker, har inga förpliktelser - tills man blir baby igen...
8. De sista 9 månaderna tillbringas flytande runt i fridfullt lyx. Det är centralvärme, roomservice m.m. och till sist lämnar man denna världen i en orgasm...

Så jävla bra !


Pizza

Nu har jag ätit pizza två gånger idag . Fy på mig . Men var meningen att jag skulle äta pizza nu ikväll . Jag köpte en pizza på Hemköp , men när jag kom hem märkte jag att den inte fick plats i mitt frysfack , så jag fick lov att äta upp den på en gång . Nu ikväll bjöd Niklas mig på en oxfilén pizza . Smarrigt som fasen :) Tack !

Alexandra kom upp en snabbis när jag kom hem , pratade lite om morgon dagen .. Hon ska ju jobba på balen imorgon , så hon kommer vara upptagen . Jag funderar på att gå iväg & kika på dem en sväng . Lär ju samla på mig lite tips om hur min klänning ska se ut sen :) Men jag har haft den färdig i huvudet i flera år , men några detaljer kommer säkert ändras .. Haha ..

Nu håller jag på & bränner ut lite nya filmer , lär ju fylla upp mitt lager lite ..
Tipsar än en gång om filmen "Deal" , så jävla bra ! Poker-film , men med handling .. Har även bränt ut massa filmer förut , jag inte ens har kollat på . Kanske dags för det snart :P Ska bara få ordning i sovrummet  först , så man kan kolla på film där ...

Nu ska jag snart sova , så god natt på er !

Gardiner

Nu var det bara det svåra beslutet kvar . Vad ska man ha för gardiner ? Bara en kappa ? Panelgardiner ? Ååh , jag får beslutsångest . Det blir nog panelgardiner ett tag framöver , men kommer ångra mig när jag kommer in på Ikea , säkerligen ..

Mamma är här nu & hjälper mig med det .. Själv har jag nyss tvättat klart . Alexandra var upp en sväng & snikade lite O'boy & mackor . Haha ..

Ikväll blir det nog lugnt . Kanske sticker hem till Niklas en sväng , men det visar sig om jag orkar . Är så jäkla förkyld nu , så jag blir tokig . Näsan rinner , jag nyser hela tiden & blöder näsblod . Bra drygt . Kanske är de här sugtabletterna som spökar . Annars är det allt damm , haha ..

Kanske knäpper lite kort på lägenheten sen , så ni får er en smygtitt ..Men bara kanske .. :)

Plock

Nu håller jag på & plockar för fullt här hemma . Har så mycket kläder , så jag får inte plats med allt i garderoben , vilket jag redan hade förmodat . Grr .. Vet inte vart jag ska göra av allt ?
Har fyra banankartonger med skor också . Fy vad mycket skor jag hade ! :/ Det här är läskigt ! Haha ..

Nu har Yasmine varit här en bra stund & hjälpt mig . Nu ska vi ner i tvättstugan & slänga in lite tvätt , sen ska vi upp på stan & handla lite gott :) Ska in på LudvikaHem & berätta om min konstiga toastol ? Den är mysko .. Haha ..

image70

Så här mycket , plus ännu mer inne i bilen , handlade jag & mamma igår .. Det var jobbigt att bära kan jag tala om . Tur som fasen att jag har hiss i trappen :p Haha ..

image71

Yasmine & sin kortlek .. Haha .
Puss på dig !

Nu ska jag ner & tvätta , hörs sen !

Good morning everybody

Nu har jag nyss vaknat . Har redan varit vaken en gång idag egentligen , men orkade inte slå på datorn då när Niklas stack till jobbet ..
Niklas kom hit igår , vi åt potatisgratäng & fläskfile & hade det mysigt . Pappa & Lisa skruvade även ihop min garderob , så nu är den klar . Så idag ska jag hänga in allt där . Puuh !

Har tvättid senare i eftermiddag också , det är tråkigt , men man måste väl . Jag vet inte ens hur tvättmaskinerna funkar här i huset , men det lär jag väl märka . Haha ..

Ska lägga ut lite bilder senare , jag vet att jag är lite dålig på det , men det kommer ! :)
Nu ska jag äta frukost , så , so long !

Äntligen ..

Nu har jag fått internet i lägenheten , skönt som fasen .
Flyttade hela måndagen & typ hela dagen igår . (Därav inget bloggande) Jag & mamma var & handlade i över tre timmar igår .. Allt småplock som tvålar , mopp , hink , diskborstar , schampon , & massa smått & gott . Allt gick på över 2000:- , så nu är jag snart fattig . Haha ,  nejdå . Det dröjer nog ..

Snart kommer min kära far hit & ska hjälpa mig att skruva ihop garderoben , så jag får in alla kläder .. Det står banankartonger efter hela väggen nu , & jag kommer aldrig få plats med alla kläder . Jag vet inte ens vart jag ska göra av allt ? Jag lär nog sälja lite kläder snart .. Ååh , jag som har så svårt för sånt ! :(

Nu är jag inne på min tredje dag utan cigaretter , jag är riktigt stolt ! De där sugtabletterna funkar , men de är lite mysko , för man får någon konstig "kräkningskänsla" av de , men det går över efter typ tio minuter . Men det är obehagligt ändå ..

Sov ju första natten här i natt , så skönt ! Lite ensamt kanske , men ändå . Vad skönt det var ! Kunna gå upp på morgonen när jag ville , inte bli störd av någon . Gå ut i köket & bara hitta massa goda saker i MITT kylskåp , med bara saker JAG gillar ! Det tycker jag om !

Ikväll kommer Niklas hit , ska bjuda honom på lite god mat , sen ska vi myspysa här hemma , det ska bli kul :)

Ha det bra alla , jag uppdaterar lite senare igen ! :)


Hm

Bloggen krånglar som fan just nu , blir snart galen ! Menmen .. Bara att skita i det just nu , & låta det bero tills imorgon .

Kul att
Hanna fått så många besökare idag , men det är ju inte så konstigt .. Kenza länkade ju till henne & tipsade om tävlingen på hennes blogg . Lite roligt , eftersom min syster jobbar med henne . De gjorde ju dessutom plåtningen på Kenza tillsammans , bilder på Kenza & Matilda ligger på Kenza's blogg under kategorin , mina modellbilder . ( En utefotografering , med Kenza i grå klänning , & den där mysko frisyren ? "Backstage-bilder" )

För övrigt då ? Jag är trött som ett as . Niklas "sparkade" mig ur sängen i morse kvart över sex . Var lagomt trött då . Höll på att trilla ihop på golvet . Haha .. Söt !

Nej , fyfan . Dags att sova nu , lär upp ganska tidigt imorgon .. Typ åtta om jag ska hinna . Sen ska jag & Alexandra pyssla i lägenheten hela dagen . Och jag har lovat att bjuda henne på mat . Vad har jag gett mig in på ? Haha ..


Flytt !

Jahapp , det började med att jag & pappa drog iväg till Falun på en gång . Kändes som en rätt onödig vända , jag var där inne två minuter . Det enda de sa : Ja , men det här ser ju jäääättebra ut . Nu kan du gå på återkoll i stan istället . Jahapp , det var det det ..
Jag körde sedan från Falun till Borlänge , där vi stannade & åt på Burger King , mums ! Sen körde jag vidare till stan . Släppte av mig själv vid lägenheten , så pappa fick åka vidare , haha ..
  Alexandra kom upp & hjälpte mig att dammsuga , torka golven & plocka in i skåp :)
Sedan kom Yasmine en vända också , vi spelade lite kort , medans vi väntade på mamma . Mamma hämtade mig & vi åkte hem till henne & hämtade alla grejer där .. Det var ganska mycket ändå .. Puuh .
  Vi åkte dit med grejerna & lastade ur allt . Efter en stund kom Peter & hämtade mig . Vi åkte till mormor & hämtade lite grejer , åkte sedan till Angelica & hämtade mitt bord & stolarna . Han åkte hem , jag klämde i mig en pizza mitt i stressen . Sedan kom Alexander , vi åkte & hämtade en kärra , sen var det langning . Alexandra , Alexander , jag & Yasmine , konkade & bar , så jag trodde jag skulle svettas ihjäl !! Nu är det bara sängen & garderoben som är kvar här hemma , så imorgon kommer jag nog sova där ! :) Det gick mycket fortare än jag trodde !

Tack för all hjälp idag ! Ni är guld värda ! <3
Åååh , jag är så himlas glad nu , ni anar inte !

Btw , jag har slutat röka idag ! Tog en cigg i morse , sen gick pappa in & köpte sånna där nikotin - sugtabletter åt mig på Apoteket , funkar skitbra ! Men nog blir jag lite sur när nån går förbi & röker ! <3 :'(

Nej , nu lär jag hoppa in & duscha , jag är full av damm & svett . Haha !

God morgon sötnosar !

Jag är på topphumör idag ! För idag flyttar jag !  :)
Håller på å packar som en tok nu ..

Sov kvar hos Niklas igår kväll , så det blev inge bloggande för min del .. Han visade kort från i helgen , sen kollade vi på WPT en sväng , innan vi somnade .. Så jag har varit vaken sen kvart över sex idag . Känns bra ? Njae , för nu ska jag bara vänta på att åka till Falun & tandläkaren . Sen kommer Alexandra & Yasmine & hjälper mig att flytta :)

Nu ska jag duscha , sen åka ner på stan !


Snart så ..

Ååh , jag är så glad ! Vill egentligen bara gå & lägga mig nu , så det kan bli måndag någongång ! :)

Var i vilket fall som helst upp till Peter & åt mat . Firade mors dag & sånt .. Sen åkte jag & mamma hem till mamma & städade & rensade , packade & allt sånt , så det är bara att hämta alla saker imorgon . Sen åkte jag & Alexandra hem till pappa & packade , slängde en massa skräp & rensade .. Puuh , sånt här är jobbigt !

Linnea & Holm kom hit en sväng & sa hej också , så då hjälpte de till att skjutsa lite grejer till lägenheten . Myys ! Ska plocka in i alla i lådor & skåp imorgon !

Imorgon förmiddag ska jag till tandläkaren i Falun på återkoll , sen ska jag flytta !!! :) :) JIPPIE !

Nu ska jag ta en snabbdusch , sen hem till Niklas som alldeles strax kommer hem från Uppsala !

Kanske skriver något senare ikväll ..

Mors dag

Grattis mamma på mors dag idag då ! Har nyss vaknat , ska snart åka hem till Peter & äta mat , & fira mors dag .. Har ingenting att ge mamma , eftersom jag inte varit på marknaden någonting , plus att jag inte har nå pengar kvar ? Jag är inte bra ..

Ska packa allt det sista idag , känns så konstigt , haha , men nu bär det av ! Ingen återvändo ! :)

Näpp , dags att klä på sig nu !

Helkul kväll !

Jag har verkligen haft jätteroligt idag ! Vi var ju som sagt först hemma hos Alexandra , hade jättekul där . Körde "jag har aldrig" och massa andra lekar . Tittar på ESC också .. Kollade aldrig på slutet , eftersom vi fick lov att gå .. De åkte karuseller , & de gick in på krogen . Jag vågade inte ens prova , så feg som jag är , haha ..
Jag gick istället & mötte Alexandra & Sandra & hade kul med dom typ hela kvällen . Sedan träffade jag Alexander , vi skjutsade massa folk .. Och nu är jag hemma , ska strax sova . Lite ensamt att vara själv hemma , men man lär ju vänja sig . "Imorgon" flyttar jag ju ..
Ledig måndag , tisdag & torsdag , bra skönt ! Ska plocka i lägenheten som fan då !!!! Åååååh , måndag nu ! Har aldrig någonsin längtat så mycket till en måndag i hela mitt liv !! :)

God natt !


Party hos Alexandra !

Gick i vilket fall ner på stan & mötte Sandra , vi gick en vända på stan , sen gick vi till stationen & mötte Yasmine , Sonny & Emelie . Vis att där & spelade lite poker & göttade oss i solen . Nu är vi hemma hos Alexandra , typ 15 pers här , riktigt trevligt ! Ska försöka gå in på krogen en sväng sen , får se om jag vågar . Har aldrig försökt & jag kommer säkert balla ur när det väl gäller . Men va fan , det är värt ett försök :) hihi ..

Ha det så super ikväll ! Det ska jag ha !! :)


Fixad & klar

Nu har jag grejat håret , sminket & kläderna ända sedan klockan fyra . Att det ska vara så svårt att bestämma sig vad man ska ha på sig ? Det blev inte det rosa linnet iallafall . Det blev ett lila & en svart kofta till från Gina Tricot .
Och mina kära stövlar från Paris ska jag självklart ha på mig :)

Nej , nu ska jag dra hem till Alexandra . Sonny & Yasmine är på väg , resten av folket kommer väl senare ! Ha så kul ikväll alla !

Övertid

Jobbade en timme extra , även fast jag fick gå hem två idag redan .. Rätt soft ändå , kom knappt nå kunder alls på eftermiddagen ..

Idag skiner solen , jag har precis kommit hem . Satte på en tvättmaskin det första jag gjorde när jag kom hem . Får ju passa på nu innan jag flyttar , för det är tydligen jättesvårt att få tvättider där , eftersom alla låter sina "pluttar" sitta kvar ? Aja , ska strax hoppa in i duschen & göra mig i ordning för kvällen , hoppas det kommer bli nice :)

Blir nog lockigt hår ikväll , men mitt rosa linne från Forever 21 , om jag inte hinner ångra mig innan jag drar hemifrån . Haha , brukar dock oftast bli så .. Jag är konstig , haha !

Hektisk dag ..

Hur mycket kunder som helst på jobbet nu .. Nu äntligen är det inte en enda människa i butiken ..
Här går det i ett , bra roligt :) & jag leder dags-statistiken , det är ännu mer roligt . Men det kom ju in en snubbe & hämtade ut ett slutrör för 6500:- & så sålde jag maaaassa prylar till en gubbe som bara var in & småhandlade för över tre tusen , sånt är kul ! :)

Nej , dags att jobba igen , kunder på väg in . Haha

Fest kväll !

Dags att kila till jobbet ..

Börjar aldeles strax . Och jag vet att dagen kommer bli hektisk . Drygt , men sant . Kommer säkert vara jätte mycket folk , plus att det är marknad & så .. Hm ..

Nej , nu lär jag kila , har bråttom som fan ! :p
Have a nice day !

Fredagkväll

Jaha , det var inget speciellt idag inte , bara massa "småfolk" på stan .
Jag kan knappt förstå att jag en gång , för länge sedan varit precis som dem . Inte riktigt kanske , men nästintill . Man sprang runt på stan & sa hej till samma människor 30 gånger på samma kväll , gömde alkoholen för polisen , o.s.v. Rätt kul att vara nykter & kolla på alla som gör bort sig . Haha :)
Hoppas det är bättre folk ute imorgon , ska fira Alexandras födelsedag först hemma hos henne , sen kanske jag kikar förbi en sväng hos Sonja & firar Oleg en sväng också .. Han fyller år imorgon , så .. Grattis till honom !

Träffade han & hans kompis idag på stan . Får ju lov att prata engelska med honom , eftersom han inte fattar ett ord svenska , så alla kollade helt konstigt på mig när vi gick förbi . De trodde jag var dum i huvudet , för jag pratade engelska . Haha , rätt skoj ! :)

Måste bara tillägga att vi fick punktering när jag var på väg hem . Haha , vi trodde först att vi skurit upp däcket , eftersom vi sladdat på en skogsväg , men icke . Det visade sig att vi fått en spik in i däcket ?! Jag har aldrig trott på det där , att en spik kan gå rakt in i ett däck , men idag fick jag beviset .. Haha :)

Nej , nu är det sov-dags , jobbet kallar imorgon . 10-15 , alla är välkomna att få 20% rabatt på allt i butiken imorgon ! Sov gott alla !

Psst , förresten .. Måste bara tillägga att jag börjar komma ihåg mina drömmar igen , helt fantastiskt :) Tror jag har kommit ihåg en eller två drömmar på de senaste åren . Vet inte vad som börjar hända , men jag antar att det är bra ? :)


Så ..

Nu har vi varit i Borlänge & handlat lite kläder till Alexander , hehe , jag lurade på honom jättefina kläder ! Dock inte hans stil , men det passar på honom , hihi :)

Vad händer ikväll då ? Det är marknad , massa folk ute , men inge alkohol för min del ikväll inte . Jobba imorgon . Dessutom till tre fick jag reda på idag . Vi har öppet en timme längre imorgon , för att det är 35-års jubileum .. Drygt , men alltid kul med pengar :) Hihi ..

Dagens outfit är simpel , behöver inte ens ta kort på den . Kanske lägger ut nåt kul imorgon :)

Jag flyttar på måndag ! Ska bli såå kul ! Kommer antagligen köpa en ny soffa på Ikea iallafall , orkar inte krångla med något begagnat .. Blir nog bäst så ! Nå tips om nån skön soffa ? :)

GratisBio.se

Borlänge

Nu ska vi strax åka till Borlänge . Ska försöka hitta ngt . Är inte sugen på att shoppa idag ? Konstigt nog ? Men ska försöka hitta ngt åt Alexander iaf ..

Kan förresten nämna att jag är ledig på torsdag ! Helt underbart ! :) Ska plocka i lägenheten hela dagen då
:)

Min eyeliner är borta , någon som sett den ? (A)

Skolan

Nu sitter jag i skolan .. Låg & drog mig länge i sängen hos Karin i morse ..
Nu är det snart lunch & jag funderar på att äta på Sibylla , för att fira lönings-dagen :)
Sen bär det av till Sågmyra & lager 157 , för att se om man hittar något trevligt .

Har grejar med bromsrör på Lars bil idag , duktig som jag är :) Hihi ..

Nej , lär kila ! Ha en bra dag !

Hos Karin

Nu sitter jag i sängen hemma hos Karin , hon håller på & pluggar på urinorganen & teckenspråk . Jag ska försöka komma på någon vettig tidningsartikel om sagor ? Jag är ju "bra" på sånt ? Gaah , jag blir galen !

Var hemma hos Niklas , det blev en pizza iallafall , mumsigt ! Sen kollade vi på Scarface , 80-tals klassiker .. Haha . Al Pacino , jag förstår inte hur han orkar prata sådär genom hela filmen ? Den var iallafall okej , fram tills han började knarka ner sig totalt .. Då blev det paus , tills slut-scenen som är så jävla känd ? Förstår egentligen inte varför , men låt gå då ..

Imorgon , heldag i skolan & jag & Alexandra ska byta bromsrör , är inte alls pigg på det . Men jag får ju skylla mig själv , eftersom det var jag som öppnade käften först på lektionen , då var det jag som fick arbetet . Suck !

Nästa fredag ska vi hela klassen åka till Grängesberg & åka go-cart , det ska bli kul som fasen :)

Dags för ännu mer plugg nu ! So long !

Helg snart ..

Imorgon är det fredag , & helg :) Marknad är det ju i helgen också , men jag lär jobba lördag , möjligtvis söndag också . Skulle nog sitta ganska fint , nästan en tusenlapp extra på fyra timmar . Inte helt fel :)

Nu har jag varit i Landforsen en sväng med Alexandra , nu är jag hemma , ska strax hem till Niklas , titta på nån film & mysa lite . Han åker ju som sagt till Uppsala imorgon , för att ha fisketävling . Dumma han ! Menmen , ska försöka klämma i mig en flottig pizza också , det är efterlängtat vill jag lova ! :)

Nej , dags att packa & kila nu ., Ska sova hos Karin ikväll , så jag lär ju ha med mig lite prylar . Datorn ska med också , därför lär jag sluta skriva nu ! Haha

SMS.se

Sådär ..

Nu har jag fått zon-terapi , gjorde riktigt ont i början , men på slutet blev det så klart bättre :) Han rätade till några kotor som låg fel i ryggen också . Fan , jag verkligen hatar min rygg ! Jag hatar att ha så ont hela tiden ! Det tar knäcken på mig !

Ska börja skruva isär min garderob på söndag också , så det följer med :) Ååh , jag bara längtar tills man får plocka in allt i lådor & skåp ! Det ska bli såå kul ! :)

Löning imorgon också , fint ! Efterlängtat till tusen ! :)

Nej , nu ska jag göra nåt vettigt ..


Torsdag

Jaha , vaknade redan vid tio . Alexandra kom hem till mig vid elva & drygade sig . Fick väl lov att gå upp ur sängen då . Har nu nyss duschat , ska iväg till skolan nu & äta pannkakor :) Jippie !
Sen ska jag iväg på den där zon-terapin , hihi .. Skoj !

Nej , nu kommer pappa , dags att kila !

Väskor , så mycket väskor ..

Jag förstår inte hur mycket väskor jag egentligen samlat på mig under alla år ? Det är helt makalöst !
Jag var upp på vinden & började rota fram allt . Hittade fler & fler kartonger med kläder dessutom , kläder jag glömt att jag ens har ägt . Haha .. Men dessa väskor . Jag blir galen ! Jag måste verkligen rensa ur en massa !

Någon saga har det fortfarande inte blivit . Jag tror jag snart skiter i det där . Jag kan verkligen inte sånt . Hade jag fått uppdraget att skriva en helt vanlig novell hade det varit enklare , men neeejdå !

Åkte hem till Niklas på kvällskvisten , kollade på Göta Kanal 2 , riktigt bra faktiskt . Haha :)

Imorgon då ? Torsdag . Faan , vad dagarna går sakta ! Nejdå , en endaste lektion imorgon , känns rätt värdelöst , men man lär ju gå ändå .. Efter det ska jag på zon-terapi , om det är någon som vet vad det är ? Det är typ massage under fötterna . Det är jättefränt , för under fötterna , har du punkter för precis alla ställen på kroppen . Helt sjukt ! Så imorgon ska mina tarm , mag , rygg & knä - punkter masseras :) Hehe ..

Ska faktiskt avslöja en hemlighet för er som inte redan vet : Jag är helt galen i Henning Mankells Wallander-serie . Har läst serien två gånger , är inne på min tredje . För bara några dagar sedan var jag på en second-hand butik & köpte fyra av de böckerna , hihi , så nu har jag att läsa om kvällarna ! :)

Nej , nu ska jag sluta skriva , så ni får hitta på något annat !
So long !

Cdpoker.com

Solat

Nu har jag & Alexandra nyss varit & solat , det börjar ta sig det här ! :) Nu väntar vi bara på solen , som får göra denna bränna ännu vackrare :)
Innan det var jag i Landforsen en sväng & sa hej till Alexander .. Sedan åkte jag & fikade med mamma en stund .. Pratade om att göra en beställning från Ellos tillsammans , så då får jag nog snart de där grejerna jag bloggade om tidigare :) Det är tydligen fri frakt när man återsänder grejerna nu , helt kanon ! Så om skorna inte blir bra , så är det ju bara att skicka tillbaka de ! :) Fint !

Nu är jag hemma igen , vet inte riktigt vad jag ska göra .. Började tänka på en saga idag , men jag är fan inge bra på det :/ Vad ska den handla om då ? Prinsessor ? Monster ? Troll ? Hjälp mig ! Ge mig förslag !

Oh no , packa nu ! :)

Onsdag

Jaha , kul dag idag ? Njae , fint väder iallafall , det är bra :)
Hann aldrig blogga i morse , blev lite stressigt där .. :p

Har gått igenom hydralik & pneumatik i skolan , bra krångligt , men började iallafall fatta något när Torbjörn förklarade , det är bra :) Kommer gå lättare att förstå något sen :)

Idag då ? Ska nog iväg & sola med Alexandra vid halv fem , sen vet jag inte .

Allt jag tänker på är att jag vill flytta , nununu ! Men tiden går ju inte fortare för det , synd nog !
Party hemma hos Alexandra på lördag iallafall , det är spikat , det blir najs ! :)


Pistol Whipped

Åkte hem till Niklas iallafall . De fick ingen fisk de heller :p Haha , ägd !
Vi kollade på Pistol Whipped , ganska bra film faktiskt . Värd att se iallafall !

Jag förbannar mig själv , mer & mer , varför jag inte tar mig tid att göra mitt jävla svenska arbete ? Jag förstår inte var min "livslust" (?) tagit vägen ? Tycker inte alls om att gå till skolan längre . Snälla , nån . (Gud?) ge mig hopp om livet igen . Jag vill tycka om skolan . Jag har bara två ämnen då jag vistas i skolan , jag förstår verkligen inte varför jag inte förmår mig att gå dit & göra det jag ska .. ?
Som tur är , är det snart sommarlov & jag får vila upp mig , dock har jag bara "semester" i typ tre veckor , om ens det .. Kommer få jobba i princip hela sommaren , eftersom både Ida , Micke & Andreas ska ha semester typ samtidigt .. Och Ida är ledig Ludvika-festsveckan . Lyckost henne ! Jag hoppas innerligt att jag är ledig då jag också .

Nästa vecka flyttar jag ju , då kommer jag ha fullt upp hela tiden , med att pyssla & dona & bära grejer .. Förstår inte hur jag ska hinna allt innan skolan slutar ? Snälla .. Nån som vill hjälpa mig ? :)

Nej , fy skam på mig Wictoria ! Nu får jag ta & skärpa till mig ! :)
I helgen ska vi ha kul iallafall , & nästa vecka är fullspäckat schema :) Hihi .. Åh , kan jag bara inte få sova bort dagarna ? :)

Nu är det nattinatti . Onsdag imorgon , låt dagen gå fort !!

Är det en trend att skaffa barn?

Jag blir helt matt ! Vad fan är det frågan om egentligen ? Nu tror jag att jag vet 5-6 tjejer i min ålder & yngre till & med som är med barn & ska behålla det dessutom ! Vad fan är det med folk idag ?
Är ni så dumma som inte använder kondom får ni skylla er själva ! Men wtf ? Ett barn ? 16-17 år gammal ? Ge er nu för fan ! Ni har ju inget liv kvar sen ju ! Hur fan ska ni ha råd ? Skolan då ? Ensamstående mamma kan inte vara så jävla kul . Och tro inte att era vänner & era föräldrar kommer ställa upp till 110 % , det är erat ansvar , det är ni som ska vara tillräckligt mogna , tillräckligt starka  & ha tillräckligt med erfarenhet & förstånd att skaffa ett barn .
ETT LIV ? Det är ingen varelse eller ett djur som dör efter ett par år ! Det är din egen jävla unge ffs !

Nej , jag blir så jävla förbannad ! Tänk ett steg längre , snorungar !




Hemma igen

Blev aldrig nån film hos Niklas , åkte hem nu istället . För han skulle tydligen iväg & fiska ? Aja , han gör som han vill . Får väl kolla på film ensam här hemma , eller kanske skriva den där sagan . Fan , vad jag skjuter på det där hela tiden ! Det är deadline snart & det känns inte bra .. Vettefan hur det går med mitt betyg i svenska då .. :(

Vill bara tillägga att det luktar jättemycket lök från köket nu ! Det svider i näsan ! :(

Någon som har ett bra tips på nån film ? Lust att bara slappa idag .. Men egentligen får jag inte det .

Vill ha sommarlov ! Jag vill flytta ! Fan , jag bara vill .. Men snart , snart så ! :)

Mp4butiken.se

Trööök

Jävla skitväder ! Jag blir så arg ! Det var jättefint när jag vaknade sen igen , men nu på eftermiddagen har det både duggat , regnat & haglat ! Jag blir konfys ! Nu är det upphåll , vilket är tur .
Kom nyss hem från skolan . Fick sluta tidigare idag , när jag inte ville att vi skulle sluta tidigare .. Så nu fick jag lov att åka hem & vänta på Niklas .. Han slutar ju inte förrän fyra .. Så jag åker väl dit snart ..

Ska va med honom ikväll , får se vad vi hittar på . Kanske skriver en saga iallafall , för jag antar att han kommer spela eller nåt ..

Som sagt , det visar sig ! Ha det gött ;)

Skolan ändå ..

Det var tråkigt att sitta hemma .. Nu drar jag till skolan iallafall . Yasmine tjatar ju som en gris :p
Har dock inte ätit något , det är tröök . Åker väl förbi Hemköp först & handlar nå gott .

Annars får man väl äta ngt när man kommer hem till Niklas :)
Ha en bra dag alla !

Ont i huvudet

Hade fortfarande huvudvärk när jag vaknade i morse , har lite kvar fortfarande . Vet inte varför , men jag har säker brist på något :( Inte bra , inte bra ..

Ikväll ska jag iallafall va med Niklas , det är bestämt . För på fredag åker han till Uppsala & är där hela helgen & fiskar .. Jag ska ju jobba , men ändå . Sen veckan efter det ska jag ju bara flytta , då blir det inte tid för nåt annat ..
Har redan en hel del männsikor som frivilligt hjälper mig att bära , men mer folk behövs . Någon ? :)

Funderar på att åka tillbaka till skolan en sväng snart , men vettefan än .. Måste äta något först .. Och sedan vänta & se om min huvudvärk släpper , för det här är fan inte kul .. :(

Jag vill flytta NU !!

Ledig dag imorgon ?

Funderar helt seriöst på att vara hemma från skolan imorgon , känner mig inte alls fräsch . Har fått världens huvudvärk nu den sista timmen . Känns inte alls uppiggande kan jag ju tala om !
Vara hemma & vila imorgon , & kanske skriva den där jävla sagan också . Jag är inte alls bra på sagor ! Bara nå jävla dramatiska kärleksnoveller . Det är jag bra på ! För det har jag erfarenhet av iallafall .. Yasmine lovade dock att börja på en saga åt mig , & då kanske fantasin tar fart . Får hoppas på det iallafall . Haha :)

Nu har jag vart med Alexandra & Mathias typ hela kvällen  . Blev aldrig nån fotboll . Det ena laget fick inte ihop tillräckligt med spelare . Suckers ! :p

Nu är jag hemma , trött , & med huvudvärk . Jag förstår verkligen inte .. Jag vaknade hur pigg som helst i morse ?
Aja , dags att varva ner nu snart .. Blir nog en tidig kväll ikväll , eller kanske inte ...

Gratisgodis.se

Nu äntligen ..

Här har ni min halsband ..

  

Hade tydligen bara bild på tre , fick två andra också .. Men orkar inte ta kort på de nu ..

Ska strax iväg & titta på fotbollsmatch . Killarna ska spela . Träffa Yasmine där också , Sonny ska spela . Och Simon , Fredrik m.fl. Ska bli kul .

Nu är Fantomen här & hälsar på .. Ska väl ut & säga hej . Tjing !

Hos Alexandra

Nu ligger vi tre här hemma hos Alexandra i sängen . Jag , Yasmine & Alexsss . Eeh .
Vad händer idag då ? Ingen aning . Solen skiner ju iallafall :)

Marknad i helgen då . Mors dag på söndag .. Jobba på lördag , kanske söndag . Hoppas inte . Men ändå, bra med pengar :) Hihi .. Då blir det party hemma hos Alexandra , helgen efter , party hemma hos mig :)

Nej , nu ska vi kolla på tv , ikväll lägger jag ut bilderna på halsbanden :)

God morgon ..

Dags att vakna nu då ? Jag är iallafall vaken , pigg också , jätteskönt !
Ska till skolan strax & ha dagens första & enda mattelektion . Skönt ! Hade sedan tänkt å dra hem till Alexandra & dryga mig lite med henne . Haha :)

Nej , dags att äta frukost nu , så man kommer iväg någon gång :)

Jag flyttar snart !! :)

Natti

Glömde förresten säga att Niklas var jättesöt idag , han köpte fyra stycken jättefina halsband åt mig ! :)
Har knäppt kort på de , men bilderna lägger jag ut imorgon , för nu är jag så trött , så nu måste jag sova ! :)

Natti !

Helgen som varit ..

Har inte bloggat något alls sen jag var på jobbet . Konstigt för att vara mig , haha . Men jag har faktiskt varit ute i "skogen" , & inte setat vid någon dator alls .

Jaha , efter jobbet då . Då åkte jag & pappa ut & tittade på en frys jag kanske skulle köpa , den var jättefin , så vi slog till på en gång :) Efter det åkte vi till mormor , & nu är 240:in såld . Kanon ! Sen bar det av ut till Niklas mamma i Malingsbo . När jag väl kom dit , gick jag & Niklas ner & fiskade nästan på en gång . Utan nå napp :(
Kvällen blev lugn & tidig , men vaknade flera gånger under natten av att telefonen ringde :@ , stängde till slut av vibrationen & vaknade sedan med 10 meddelanden & 17 missade samtal . Jag förstår inte .. Svarar jag inte första & andra gången , behöver man ringa fler gånger då ?

Nu i morse väckte Niklas mig rätt tidigt , vi drog iväg på auktion nästan på en gång .. Mycket folk , & mycket roliga saker :) Sen åkte vi tillbaka , åt mat & fiskade en sväng igen , men utan napp den här gången också .. Fiskarna ville inte riktigt den här helgen :p Hehe ..

Nu är jag tillbaka i stan , ska snart börja packa alla mina skor & väskor . Tittade på vinden en snabbis & märkte att jag har nog för många väskor för att allt ska få plats :( Vet inte riktigt hur jag ska göra .. Får väl lösa det på nå vis .

Har ni haft en bra helg då ? :)

ChristinaRibel.com


På jobbet

Nu sitter jag på jobbet . Tråk-väder idag , så det kommer säkert vara lite kunder .. Det är boooring ! :(
Hann aldrig blogga i morse , var så jävla trött . Vaknade klockan sex av att jag fick akut-ont i magen, jag trodde seröst att jag skulle svimma ! Så ont gjorde det ! Fy !

Kan ju även säga till alla nu också att vi har 20%allt här i butiken på Mekonomen i Ludvika nästa helg , även alla andra butiker i hela Sverige :) Men kom gärna till mig & handla :) Ska jobba både lördag & söndag då :)

Kunder kommer , måste springa ! Hejdå !

Och helt plötsligt blev det lördag ..

Japp , nu ligger jag i sängen , försöker få upp värmen ..
Har vart med Alexander i Landforsen ikväll .. Spelat lite & så ..

Imorgon ska jag först jobba i fyra jäkla timmar .. Sen ska jag ut till mormor , ska antagligen bli av med 240:in .. Sen iväg & kolla på en frys , jag kanske ska köpa . Får se hur den ser ut . Sen bär det av ut till Malingsbo . Ska nog ligga på höskullen & mysa när det regnar :) Myys ! Ta det lugnt nu i helgen & spara pengar . Kan behövas . Det är mycket som ska köpas nu inför flytten . Ååh , jag vill bara flytta nu , nu , NU ! Jag känner i kroppen att dagarna bara närmar sig . Cirka en vecka kvar nu !
De som vill hjälpa bära får gärna göra det ! :) Hihi ..

Nej , dags att nanna kudde nu , skriver kanske innan jag åker imorgon , annars bloggar jag på jobbet :)
Hare najs ! :)





Shopping :)

Nu har jag varit & handlat en massa grejer till lägenheten . Hittade jättefina tallrikar också ! :)

Där har ni en bild på de .. Blev lite bestick , vitlökspressare , knivar , kastruller & lite annat smått & gott också .. Kul ! :D
Nu är jag ute i Landforsen .. Ska väl sitta här & dega ikväll .. Ska jobba imorgon , sen bär det av ut till Malingsbo till Niklas mamma & hälsa på :) Det ska bli kul . Har fan inte vart där sen förra sommaren nån gång :(

Näpp , nu ska jag spela lite quizqeen . Jag äger på det :) Hehe ..


Entreprenad.com

Blogg-beroende ?

Kan det här verkligen stämma ? :O

92%How Addicted to Blogging Are You?

Created by OnePlusYou - Free Online Dating


Ni läsare ..

Nu börjar jag tappa lite läsare här ser jag .. Börjar gå under 50 unika nu . Illa . Kanske för att jag knappt har tid att uppdatera :/ Får bättra mig på det ! :) Har dock ingen aning om vilka ni är som läser :)

Orkade aldrig blogga igår .. Karin & jag kollade på "Deal" , & jag kan åter igen säga att den är så sjukt bra ! <3
Kunde aldrig somna inatt heller , eftersom jag , dum som jag är , sov till halv ett igår .. Dumt ..

Menmen , har inte gjort mycket i skolan idag heller . Det pissregnar ju ute & jag blir så arg ! Kan det inte bli lika fint väder som det var förra veckan ? :) Då skulle jag bli glad !

Vad händer ikväll då ? Ingen aning .
Vet att det är Linde-cruising imorgon , men då ska jag jobba . Kul ? Nej .. Visserligen kan jag åka dit på kvällen , men har nog ingen att åka med . Heller inga pengar . & det är jobbigt .

Nu ska jag tvätta , sen göra nåt vettigt . Men vad finns det att göra ? Typ inget . Ge mig förslag ! :D

Karin

Nu är hon hemma hos mig . Ligger i sängen & läser tidningen .. Ni kan själva få ett bildbevis ;)



Har nyss ätit också . Det blev korvstroganoff med ris . Mums ..

Vad händer nu då ? Antagligen en film .. Laddade ner en massa nyss , nya bra filmer :) Får se vad de får för betyg !
Kan tipsa er alla om den nya filmen "Deal" , så sjukt bra !! :D

Beastwear.se

Bebis på besök :)

Nu är jag hemma , håller på & tvättar för fullt .. Karin kommer hit alldeles strax , får se vad vi ska hitta på .
För tillfället har vi en pytteliten bebis på besök :) Nellie , heter hon .. Jättesöt .. Hon kryper runt & låter som ett tåg :) Hihi :)

Väntar på mat , är jättehungrig . Undra vad man ska äta .. ?

Ont i ryggen

Var ju på Läkstugan igår & fick behandling . Idag har jag så jävla ont så jag tror jag kan dö ! Det är fan inte bra att gå & ha ont så länge, utan att göra någonting åt det .. Fy Wictoria !
Efter det åkte jag & mamma ner på stan & fikade , pratade & hade det mysigt . Åkte sedan & handla en massa .
Efter det åkte jag hem till Niklas & lagade mat , medans han städade .. Jag blev fan nöjd med min Fläskfilé Rosé . Det blev riktigt mums ! :)
Kvällen slutade med en film , "The Kingdom" . Tyckte inte alls den var bra . I över en timme var det bara skjutande & automatgevärs ljud . Jag tyckte det var hemskt ! Men själva handligen var väl helt okej ..
Moppen startade ju självklart inte när jag skule åka hem igår , så jag sov kvar här .. Är här nu också , har varit på dagens första & enda lektion . Skönt . Nu ska jag bara sitta här & ta det lugnt , tills Niklas kommer hem , så får vi se vad som händer då .
Ha det bra gott folk ! :)

Fläskfilé Rosé

Jaha , hann inte blogga i morse innan jag åkte . Sry .
Tråkig dag i skolan . Har gått typ hur sakta som helst .. Men ändå . Nu har vi slutat :)
Nu sitter jag här & väntar på att klockan ska bli tre , då ska jag till läkstugan för att få en behandlig av min rygg . Så himla skönt ! Har så jäklans ont nu , så jag tror jag svimmar ! :(
Ikväll ska jag hem till Niklas & laga Fläskfilé Rosé . Muuuums vad gott ! :) & han ska storstäda hemma . Ska bli kul att se om han verkligen kommer göra det också . Haha !
Ska ner med mamma på stan efter läkstugan och ta en fika eller något . Så det blir nog bra . Lär slänga in lite tvätt i maskinen nu !
Men ha det bra ! :)


Ellos

Sitter & kikar lite på Ellos hemsida på deras nyheter ..
Hittade ett jättefint linne jag tänkte köpa :
Hittade de här urgulliga skorna också , vet dock inte om de är sköna , det är det som är problemet med postorder . Annars hade jag köpt de på en gång :)
Linnet för 99:- och skorna för 399:-

Hittade ni även det här linnet , blev helt förälskad !

149:-

Ååh , snart är det dags att dra hem en order igen . Väntar bara på lönen :) Hihi ..

Fredrik Reinfeldt

Parlamentet har klippt ihop ett så jävla bra klipp på Fredrik Reinfeldt ! KOLLA !!


Marie Picasso

Haha , hittade ett bra roligt klipp från en intervju med Marie Picasso nyss . Hon gör ju bort sig totalt !
Vad tyckte ni ? Var det rätt att hon vann Idol ?

Kolla in klippet !



Svenska-arbete

Sitter nu äntligen & gör mitt svenska arbete. Nu har jag bara två uppgifter kvar . Ska skriva en insändare, om typ sagor för barn .. Sen skriva en egen saga . Hur drygt är inte det ? Aja , måste bli klar med det här i vilket falls om helst .. Idag !

Någon frivillig som vill skriva en saga  ? :)

Fy

Hej igen .
Hade nationella matteprovet idag . Någon som kan säga mig vad den sista uppgiften var för nåt ? Det där med eleverna på nån skola ? Visserligen brukar det vara jag som förklarar matte för folk , men nu är det jag som behöver hjälp ! Säg mig . Förklara ! Fattade verkligen ingenting ..
För övrigt gick det bra . Hoppas på ett VG , kommer absolut inte få MVG . Tyvärr ..

Kom nyss hem från skolan . Orkade inte riktigt .. Tyvärr . Men nu ska jag faktiskt göra mitt svenska arbete klart idag ! Karin kommer hit efter skolan , så ska jag hjälpa henne med lite läxor också .. Plugg-kväll ikväll då :)

Jag vill flytta nu !!! Pappa & jag ska till Ikea i helgen , antagligen på söndag . Fy vad roligt ! Han kommer få spader på mig , för jag kommer springa runt där hela dagen , hihi ! :D

Nej , back to work . Grekisk mytologi . FY !

Kram !


Godmorgon tisdag

Tisdag den 13:e maj nu . Mindre än två veckor kvar till flytt . Fan , det är det enda jag tänker på ! :) Hihi ..

Vaknade jäkligt pigg i morse , faktiskt .. Nu sitter jag här , ska strax åka . Börjar om en kvart så ..

Vad händer idag ? Vet ej , kanske vara med Karin en sväng , om hon inte ska rida , så vi får se ! :)

2 ½ men

Ååh , det är så roligt . Men tycker nästan synd om Alan , för han blir så mobbad hela tiden .. Stackarn . Haha . I dagens dubbelavsnitt så  fick han "bög-örat" piercat , med en nål & potatis. Nålen var rengjord med Kahlua . ^^, Smart ! Örat svällde & svällde , sen exploderade det . Haha , knäpp han är !

Sen blev det my name is Earl , där Earl nu sitter i fängelse & Randy är vakt åt honom . Earl skulle i dagen avsnitt till någon skola , för att skrämma barn att inte göra något kriminellt , så de hamnar i fängelse .. Åkte hem innan det var slut , så jag fick inte se hur det gick . Haha

Var ju som sagt hos Niklas . Ååh , vad han är bråksjuk ! Ni förstår inte vad jobbig han är ! Tror jag har blåmärken hela underarmarna nu , han nyper ju så hårt ! :( Dumma dig ! :p



Jaha , tisdag imorgon då . Heldag fordon . Ser inte fram emot det .. Kanske borde göra . Känns som om jag borde sparka mig själv i arslet & göra något i skolan , nu de sista veckorna , men jag har fan ingen lust alls ! Känns riktigt ruttet att gå till skolan nu . Det gör verkligen det , & jag vet inte varför ! Är säkert nere i en sån här period igen , där allt bara är botten för mig , även fast det inte är det egentligen .. Jag flyttar liksom om mindre än två veckor ! Kan ni tänka er ? Jag är så glad för det ! :)

Har setat & pulat lite med Simones blogg idag . Den är långt ifrån klar , men det börjar lika något nu . Ska fixa till en hel del på den imorgon också .. Så vi får se vad resultatet blir ! :) Kika gärna : simonemalm.blogg.se

Nu ska jag strax krypa ner i sängen .. Tänkte va lite tidig för en gångs skull . Skulle nog behövas , faktiskt .
Men sov gott alla ni där ute ! :)

Kram !

Laga

Jaha , moppen startade ju självklart när Alexander kom hit på eftermiddagen & provade .. Jag hoppade på direkt & åkte med den ut till Landforsen .. Efter det , åkte vi in till stan igen , han skulle in med sin bil på besiktningen . Gick igenom  :) Sen plockade vi upp Alexandra , för att åka ut till Landforsen & laga min moppe . Men när min fina otur kryper fram ,  så går ju ingenting som jag vill . Alexander berättar att han har en gammal motor till en moppe liggandes . Vi plockar fram den , och det är samma märke , & den ser nästan likadan ut .. Vi plockar bort avgassystemet , så är det heeeelt fel ! Jag blir så arg . Så vi fick laga avgassystemet med pasta , åter igen . Nu kanske det är tätt en vecka , om jag har tur . Jävla fittmoppe , jag blir så lack ! Fast nu har jag en blinkers iaf . Dock inte likadan som den på andra sidan , men det gör ingenting . Det är det ingen som ser . Bara de ser vart jag ska svänga :) Hihi ..

Nu ska jag hem till Niklas en stund & titta på My name is Earl , sen hem & sova . Heldag fordon imorgon , så vi får se om moppen startar imorgon . Annars tänker jag strejka tills jag flyttar ! Jag lovar !

Hejdå !


Blev aldrig nån skola ..

Kom inte iväg till skolan i morse . När jag kommer ut & ska starta moppen , så startar den inte . Då tänkte jag att då kan jag väl laga avgassystemet på en gång , så den får rätt motstånd , men nej , då är det nåt som går av ! Jag höll på att smälla av . Så nu ska jag försöka starta den igen & ut med den till landforsen & svetsa ordentligt . Orkar inte bråka med det där fanskapet vareviga dag ! Nej , nu får det vara nog !

Två veckor kvar , jag vill , NU !

Nu har jag mycket att göra ..

Måndag

Japp , ny vecka , ny dag . Solen skiner ! Skulle det inte regna idag ? Det skulle ju bara vara tio grader ? Vad är det för skitsnack ? Här är det hur varmt som helst :)

Försöker klämma i mig lite frukost nu , innan det är dags att dra till skolan . Börjar 10.15 idag . Så skönt !
Hoppas på att få sola lite sen !

Ha det bra ! :)

Facebook

Fy , jag tycker verkligen inte om Facebook , ska verkligen säga upp mitt konto där ! Förut när jag loggade in , så funkade aldrig sidan , när jag väl kom in hade jag fått så mycket notifications & requests , så jag trodde min dator skulle sprängas . Samma sak nu när jag nyss var in , 30 notifications . Det tar ju evigheter att kolla igenom allt . Nej , nåt jag bojkottar , så är det Facebook . Om Microsoft nu kommer köpa Facebook , kommer det säkerligen bli att kosta också . Så nej tack , inte för mig ..

Nu ska jag snart sova . En lektion imorgon , det är så skönt ! Hade tänkt att sola resten av dagen , men nej , då ska det regna imorgon ! Tack för den ! Fan .. Jag vill ju ha sommar ! Så typiskt ! Aja , inte mycket att göra åt ..

Nu sitter den nya headern där iaf . Ska göra lite finjusteringar sen :)

Var in på den här sidan idag ! Helt sjukt kul ! Du får göra dina egna tröjor med eget tryck på , finns hur mycket som helst att välja bland ! Skitskoj ! :)



Sov gott alla !

Lat

Det har verkligen varit en lat-dag idag . Åkte hem till Niklas , & vi typ låg i sängen & bara glodde på tv hela dagen . Hann även med en film .. The Island . Riktigt klassiker , så den har man ju sett ett par gånger ..
Lagade sedan mat , sen åkte jag & hämtade Alexandra så åkte vi till Linnea & tog en promenad med Julle . Träffade Holm en stund som kom förbi . Nu kom jag nyss hem .. Sitter här med Alexandra & tjålar .. Ska snart hoppa in i duschen , sen bara lata mig här framför .. Haha ..

Här kommer lite pics från igår ..
   

Fick även en jättebra bild på mig själv . Tänkte sätt den som en ny header . Så vi får se om jag orkar göra det ikväll !

Grattis ännu en gång till my dear Alexandra som fyller 18 år idag !!

Hare gött !



Bärs i solen

Satt först här hemma igår . Thomas & Mats kom hit & höll mig sällskap . Åkte sedan ner till Hällarna , träffade Niklas , Jimmy , Robban , Lundmark m.fl. Armbrytning på hög nivå ! :)
Träffade sedan Thomas , Basse , Johan och Isabelle . Vi flummade runt ett tag på Hällarna , sen kom Alexander & hämtade mig .. Lite senare åkte vi till Vad & träffade Susanne , Malin m.fl. Deras hund var jättesöt ! :)

Somnade nästan där ute redan , så jag typ kröp in när jag kom hem .. Jag var så jävla trött .. Jag förstår inte !

Nu har jag precis vaknat & ätit frukost . Ska väl snart åka hem till Niklas antar jag .. Men jag tror jag tänker sola en timme först ! :p Hehe ..

Nej , ha det bra ! Tjing !

Solat

Nu har jag legat & solat ända sen jag kom hem . Jisses vad varmt det är ! Skulle dock bli lite svalare imorgon , men fortfarande varmt ! Ååh , det är så härligt !

Jobbet gick bra , massa kunder & telefonen ringde stup i ett . Höll på att få ett sammanbrott ett tag, men det löste sig :) Haha ..

Ikväll då ? Jadu , vad händer ? Jag hade tänkt att ta en öl i solen , någon som hakar på ? :)

Nej , ska hoppa in i duschen nu . Vi hörs !


Sorry

Förlåt , hann inte blogga i morse innan jag åkte till jobbet .. Blev lite snoigt där .. Men nu är jag iallafall på jobbet . Har nyss tagit del av tre gubbar som står & har en diskussion om problem med en gammal DKW , att det är fel på termostaten & inte kylarlocket .. Jisses , vad man får kli ibland .. Menmen ..
Tur att det kommer in vissa trevliga kunder iallafall :)

Har tänkt att ta en öl eller två i solen idag , ska nog lägga mig ute så fort jag kommer hem .. Pappa är ju i Stockholm nu , & Lisa åker till Yasmine i Västerås om bara ett par timmar , så det blir skönt :)

Nej , nu kommer det kunder , får lov att springa ! Ha det bra !

Pratande katter ..

Jag vet inte hur många gånger jag skrattat & till & med gråtit åt det här klippet , ni måste bara se detta !


And time goes on ..

Då var denna dag över .. Fredag . Nu är det lördag & jag ska upp & jobba om ett par timmar . Är inte riktigt pigg på det , men man lär väl . Pengarna är välbehövliga :) Fick ju avi:n med mina första hyresräkning idag . Jag är stolt :) Även fast det är bittert att betala räkningar , så är det här ändå riktigt kul :)

Idag då .. Var i Landforsen ikväll . Alexander grejade med sin bil .. Och han lyckades ha av bulten på andra sidan också . Haha , klant ! :p Vi gick sedan in & lagade lite kyckling & strips , mums ! Lite tv-tittande , & nu är jag hemma . Passade på att åka hem innan det blev för kallt . Annars skulle jag ha frysit ihjäl :S Höll dessutom på att krocka med två cyklister som inte visste vilken sida de skulle cykla på ! Haha !

Nu är jag iallafall hemma . Passar på att skriva lite innan läggdags .
Kanske ska förbi lägenheten imorgon , då kanske jag knäpper lite kort & lägger ut här . Vem vet ? :p haha ..



Även ett stort grattis till Saino som fyller år idag , eller tjaa , igår den 9:e maj ! :)

God natt alla !

Så .

Nu har jag & pappa varit & skrivit kontrakt . Fick låna nyckeln över helgen också , så ska väl börja packa in lite grejer idag eller imorgon hade jag tänkt . Var och tog mått på alla fönster & sånt , så jag vet vad jag ska köpa för gardiner ! Skit kul ! :D

Var sedan iväg & träffade Jens , Danne & Mathias en sväng . De satt nere vid bänkarna vid rondellen och softade lite . Med en bärs i handen såklart :p hehe

Nu är jag ute i Landforsen . Alexander håller på å grejar med sin bil . Och han lyckas ju alltid klanta till det . Nyss hade han av en bult till dämparna fram , så bilen blev ståendes . Nu är hans far & han ute & grejar .. Haha

Ikväll blir det nog lugnt . Blir själv hemma hela den här helgen också , skönt .. Pappa åker till Stockholm & Lisa till Paris med Yasmine .. Ganska ensamt , men jag får ju börja vänja mig :) Hehe ..

Ha en fortsatt underbar dag !


Kontrakt

Jag & pappa ska till Ludvika hem idag & skriva på kontraktet . Jag är så glad ! Jag vill flytta nu ! Inflyttningsfesten är bokad & folket är inbjudna ! Känns skitbra ! Har massa flytthjälp bokat också , hehe ..

Idag känner jag mig som BlondinBella faktiskt ? Vet inte varför . Men jag har läppstift på mig , det kanske är det som gör grejen . Fluffigt är håret också . Har inte plattat det heller , maybe that's why :p

image55

Den nya klänningen har jag också på mig :) Känner mig jättefin i den ! :)
Nej , nu ska jag & Alexandra ner på stan & kika .
Fredag idag , idag blir det lugnt , jobba imorgon . Det är trööök , när det är så fint väder ! :(

Ha det bra !

Usch ..

Känner mig inte alls fräsch idag . Är helt hängig . Och jag var helt genomsvettig när jag vaknade i morse , helt mysko , måste ha drömt nå riktigt hemskt !
Solen skiner idag med . Antar att man lägger sig ute i solen en stund idag med :) Måste iallafall ner till bibblan & lämna tillbaka en bok som är ganska försenad ..

image54

Det här var min utsikt igår när jag låg & solade :)

Nu ska jag hoppa in i duschen ! Ha det bra gott folk !

Helt sjukt ..

Vad fan krävs för att bli modell idag egentligen ? Det är ju nästan sorgset att se dessa filmer .. Allt det kan vara så jävla sjukt . Jag själv tycker det är hemskt . Först ska de banta nå så förfärligt , så att de nästan blir sjuka .. Sen ska de redigera bilden iallafall . Fy ! Ta en titt & ta en funderare . Vad händer med media egentligen ?


Vad händer ?

Vad händer för er när ni klickar på dessa länkar ? Jag får de inte att funka på min dator .. Blir det samma för er ?





Verkstaderna.se

Photoshop suger ..

Satt & grejade med det hela jävla eftermiddagen . Jag fick aldrig kläm på det där riktigt , lite lärde jag mig iallafall , efter många misslyckanden .. Grr , vad sur jag var ett tag där .

Hela min dag har varit helt sne sen jag åkte hemifrån . Jag skulle ha stannat ute i det fina vädret !
Efter Landforsen åkte jag hem till Niklas och spelade lite kort med honom . Min stubin var kort , & varje gång jag förlorade så låg korten över hela köket :( haha , typiskt mig .. Men han retas faktiskt !
Sedan blev det ishockey . Måste faktiskt erkänna att Jönssons mål var riktigt snyggt ! Stod 3-0 till Sverige innan jag åkte , med en period kvar . Men jag tippar på att vi vinner ;)


Verkstaderna.se



Skola imorgon då ? Kanske .. Om jag vaknar imorgon & känner mig lika piss , så är det lika bra att jag stannar hemma . Har ingenting att göra där då , då kommer jag bara fräsa åt alla . Stackars männsikor som ska orka stå ut med mig . Haha ..

Alexandra den snorungen fyller 18 år på söndag , ååh , jag är så avis kan jag tala om ! Och det kommer ju bli sjukt mycket svårare att sluta röka , om jag har en granne som kan köpa cigg när jag vill . Men fan ! Jag ska verkligen klara det . Det är verkligen allt eller inget nu . Jag måste bara ge mig faan på det !

Och jag har fortfarande inte gjort mitt svenska arbete . Jag blir lika förbannad på mig själv varje kväll ... Jag MÅSTE verkligen göra det där . Och det är snart !

Nu är det lägglags snart , men jag vet själv att jag inte kommer kunna somna än på nån timme . Så den som vill underhålla mig , får gärna skriva nån kommentar :) Haha ..

Färg

Ligger nu ute i solen , & laptopen är ju självklart med . Haha . Ligger & solar , det är ju så sjukt underbart väder ! Åkte aldrig till skolan idag , har ju sån mensvärk fortfarande :(

Håller på & hjälper Alexander med en ny layout till hemsidan .. Photoshop är ju så svårt , men jag börjar lära mig nu iallafall . Det är bra , hehe . Någon som vill ställa upp som modell inne på arenan så man får knäppa lite kort som ska komma upp på sidan sen ? Behöver verkligen bilder nu ..



Kan även informera alla som läser att det blir öppet hus snart igen , rättare sagt den 25:e maj . Det blir drop-in & prova på , så alla som inte vet , & har spelat förut kan få en chans att prova på Lasergame . Det är ju sjukt kul ! Så det är bara att dyka upp ! Valhallavägen 13, gamla Wing-Wa huset, i Ludvika !
http://www.area-zero.se

Ikväll ska jag nog ut till Landforsen & fixa lite mer med layouten . Hade tänkt åka & sola , men det är billigare & skönare , här ute , haha ..

Jag flyttar snart & jag vill bara att det ska vara imorgon , men icke . Jag måste vänta hur länge som helst känns det som :(

Nu ska jag mysa vidare i solen ! Passa på ni också !

Torsdag

Idag är det torsdag , det är pannkaksdag då . Jag åt förvisso pannkaka i förrgår , men det gör ingenting :) Vaknade nyss , sitter nu här vid datorn & gäspar .. Gick & la mig kring halv tre igår , eller nåt sånt .. Men det gör inget , har ju asskönt sovmorgon idag :) Problemet är bara att ta sig upp imorgon .. Men det är en annan femma !

Idag då ? Får se om jag orkar pallra mig till skolan . Vi har ju prov på el-lära idag , & jag kan verkligen ingenting . Faktum är att jag inte ens har läst en sida i boken om det där .. Två meningar , högst . Så jag känner mig rätt körd på det där ..

Det kommer fler & fler besökare till bloggen , det är skitkul ! Då vet jag att jag har nån som läser vad jag skriver iallafall . Haha :) Nej , men skoj ! Ni kan ju kommentera nåt också :)

Nu ska jag göra mig nå frukost & gå ut & sätta mig i solen , det är ju så fint väder ! Ha det bra !

Kikar

Ligger i sängen nu & slökollar på massa olika bloggar . Haha , hittade en nyss som jag bara inte kunde låta bli att skratta åt ! Vad roliga folk kan vara egentligen ! Tycker det är jättekul att läsa om andra ! :)
Jag själv är jättetråkig när jag bloggar har jag kommit på . Men det är ju iofs bara för att jag inte vet vilka det är som läser den .. Det är i snitt ca 50-100 / dag . Och jag har ingen aning om vilka . Haha :)

Har sovmorgon imorgon , har bara en lektion på eftermiddagen , så vi får se om jag orkar ta mig dit . Annars blir jag nog hemma & tvättar eller nåt . Det skulle ju vara trevligt ..

God natt alla !


Tjäna pengar på bloggen

Nu finns det jättemånga olika sätt att tjäna pengar på sin hemsida/blogg. Det beror helt upp till dig själv, hur mycket du engagerar dig , hur mycket du annonserar & syns ute på marknaden.
En mycket bra sida, där du kan tjäna otroligt mycket pengar på är http://www.double.net/ . På den sidan måste du dock vara minst 18 år , vilket inte jag är .. Inte riktigt än ..

Du har även Affiliator, som erbjuder dig pengar genom många företag. Klicka på den här länken för att komma dit och läsa mer:

Affiliator.com


En nästan nystartad sida är Mer-Trafik , där det funkar på så vis att du klickar dig runt på andras bloggar , på så sätt får du fler besökare till just din blogg . Rätt nystartad , så mer utveckling är på väg . Klicka här för att komma dit :

image53


Ska förklara lite kort vad allting betyder ..
De olika företagen erbjuder dig ersättning , för att just du marknadsför deras reklam .
Här är en lista över de olika ersättningarna:

Klick = Varje gång en person klickar på din annons ( dock gäller det bara en gång per person , unika klick )
Lead = När någon blir medlem på sidan du gör reklam för
Sale = Om någon handlar en vara på sidan du gör reklam för

Vissa sidor kan ge riktigt bra med pengar , ca 1kr / klick , blir ganska mycket . 30kr / lead , & 300-500kr /sale . Det blir rätt mycket i månaden .. En liten extra inkomst för dig om har ett antal besökare på din sida .. :)

Fråga om det är något övrigt du vill veta :)

Grekisk mytologi

Igår började jag äntligen läsa den där boken . Grekiska myter & sagor av Claes Lindskog . Han använder ett väldigt gammalt och konstigt språk i boken , så den är lite svår att förstå sig på , men man fattar ju sammanhanget . Men alla dessa gudar , över hav , himmel , jord & helvete .. Bli ju knäpp . Hade det inte varit enklare om man inte fick gifta sig med sin syster ? Helt knäpp den där mytologin är .. Zeus , Hades , Hera , Aros , Pandora , & alla dessa gudar ..

Läste igår myten om Kronos , han fick barn med sin syster Reia , sex stycken , Hestia  , Demeter , Hera , Hades , Poseidon och Zeus . Den här historien är helt sjuk , för ingenting är verkligt . Kronos åt iallafall upp dessa barn , en efter en .. Men som tur var lyckades Reia gömma undan det sista barnet , Zeus . Hon gömde honom långt in i bergen till han var en stor och stark ung man . När Zeus var tillräckligt mogen , gick han till Kronos och tvingade honom att dricka kräkmedel . På så vis kräktes han upp alla Zeus syskon . Zeus besegrade sin fader , och tog över tronen . Han delade världen mellan sig och sina bröder . Hades fick underjorden , Poseidon fick havet .
Myten är förkortad , men ni förstår iaf ? Inte konstigt att man blir knäpp av det här ? Det är ju helt skruvat . Tycker jag iaf :p



Kom hem från Niklas för snart en timme sen . Vi kollade på filmen Deal , den var skitbra faktiskt ! :)
Och jag måste verkligen göra klart mitt svenska arbete , annars kanske jag inte får nå betyg i svenska .. Och det skulle ju vara förargligt :(

Någon som vill vara bärhjälp under vecka 22 ? Behöver all hjälp jag kan få :)


Svåra val

Hade iallafall matteprovet idag förresten , det kändes som om det gick bra iaf , får ju bara vänta på resultaten nu :)

Var hem till Alexandra en sväng , vi försökte få hennes modem att funka , men det fick vi inte.. Vet inte om hon fått igång det nu , men hoppas väl det :) Åkte iallafall hem till mamma & letade runt efter massa grejer .. Hittade lite gardiner , lite mattor , skor , kläder & sånt kul :)
Haha , mammas granne , Catrin , hade fått in myror till sig , hon kom in till oss & var helt förtvivlad ! Hon var nästan helt grön i ansiktet . Haha . Hon dammsög upp de hon såg , men sen när hon öppnade diskmaskinen , så var det fullt där med , så hon satte på den ! Haha , jag har inte hört nå värre :) Anticimex är på väg nu iaf !

Nu är jag hemma igen , ska snart hem till Niklas & äta , sen blir det säkert en film där ikväll ..

Onsdag

Idag är det ondag , den 7:e maj . Dagarna går så himla sakta när man väntar på något . Ååh ..
Vaknade iallafall i morse av att pappa skriker åt mig att gå upp . Hur ska jag klara av att vakna om jag ska bo själv ? Jisses .. Det kommer bli ett stort problem :p
Nu har jag iallafall varit i skolan , & vi har bestämt oss , Sandra , Alexandra , Yasmine , Alexandra & jag att vi ska sluta röka nu . Och vi ska verkligen hålla ihop , även om vi blir skitsura & griniga :) Hehe ..

Är hemma en sväng nu , ska strax hem till Alexandra & hitta på något med henne .. Så får vi se vad som händer ikväll :) Ha en förtjusande dag !

Prov

Jaha , då gruvar man sig inför det nationella matteprovet imorgon då . Hoppas verkligen att det kommer gå bra .. Men det tror jag .. Matte är ju inte direkt svårt för mig som älskar matematik :) Förra veckans engelska np, gick bra , förutom att det var jättesvårt att höra vad de sa . De bytte accent hela tiden , & innan man hade ställt in sig på den accenten , så hade man missat halv "intervjun" .. Det var lite drygt , men hoppas på bra resultat iallafall :)

För övrigt flyter livet på , det är cirkus tre veckor kvar till flytt nu , & det känns som en hel evighet .. Har redan packat det mesta . Var iväg till Dacapo i Smedjebacken idag för att titta om det fanns nå möbler där , men det fanns det ju inte .. Ingenting som föll mig i smaken iallafall .. Så det lär ju bli Ikea . Måste boka in en tripp dit också .

Var egentligen meningen att jag skulle läsa en bok om grekisk mytologi ikväll , men så blev det inte .. Var hem till Niklas & småbråkade lite med honom istället ;) Kollade på House & så ..
Så jag lär väl lägga mig & läsa den nu .. Önska mig lycka till imorgon ! :)

Handla

Nu har jag skrivit upp saker jag ska handla för nästan 2500kr på IKEA , så nu ska jag bara åka & handla :) Hihi , jag tycker det här är jättekul .. Ska iväg snart & kolla på lite möbler här i stan & se om jag hittar någonting .. Väntar bara att Östlund ska komma till stan , så ska han också kolla , för han flyttar snart han med ! Kanon :)

Ska göra lite svenska-läxa ikväll , så jag blir klar med det .. Så man får nå betyg , det kan ju vara bra ;) Var faktiskt så duktig så jag var in på bibblan idag & lånade boken jag behövde .. Drygt att läsa , men jag lär väl .. Hehe :p

Happy-times :)

Jag är så glad nu , ni förstår nog inte . & förlåt för att jag är tjatig , men det är bara för roligt :) Jag tycker det är jätteskoj att jag nu ska flytta hemifrån . Det är liksom once-in-a-lifetime .. :) Skitkul !

Nu är jag & Alexandra hemma hos mig iallafall , solen skiner & vi funderar på att lägga oss ute i solen en sväng . Ska ner på stan kring två & uträtta lite ärenden också .

Sen idag ska man väl fortsätta packa .. Det är så kul att pyssla med alla grejer man har , hihi ..

Nej , nu ska jag byta kläder , sen kila ner på stan !

Drömmar ..

Jag har drömt om lägenheten hela natten ! Hur jag ska möblera , vad jag ska köpa , haha , jag håller på å bli knäpp :p Nejdå , jag tycker bara det ska bli så kul att flytta ! :) Jag kommer dock ha det jävligt svårt att komma upp på morgonen , men wtf ? :) Hehe ..

Nu är jag uppe iaf , & ska dra till skolan nu .. Hejsvejs !

Nu flyttar jag !

Japp , då var det dags . Mötet idag gick jättebra , vi pratade om pengar och allt .. Alla var positiva , & jag fick reda på först efteråt att pappa redan tackat ja till lägenheten . Jag blev sur , men ändå helt överlycklig :)
Så nu har jag & Alexandra packat grejer hela eftermiddagen typ , & jag säger bara det .. FY FAN , vad kläder jag har . Det är nästan skämmigt .. Ni kan få se kort sen .. Plus alla kläder som ligger på vinden . Jag förstår inte ?

Nu sitter jag inne på IKEAs hemsida & prickar ut allt jag ska köpa .. Det här kommer bli kanon ! Jag vill flytta NU , IDAG ! Men tyvärr lär jag vänta ett tag till .. Haha ..

Skola imorgon . Orkar jag ? Får se .. Går dit på morgonen iallafall .. Tjing !

Möte

Nu ska jag iväg på mötet , får se hur det går nu då .. Oooh , jag är helt extas .. :)

Sen ska man iväg på teori i två jävla timmar , få se om jag ens orkar det ..
Sen bär det av hem till mormor som fyller år :)

Skriver sen ikväll !

Två timmar kvar ..

Ååh , jag blir knäpp . Jag vill iväg nu nu nu . Ska snart hem till Alexandra iaf & fördriva tiden lite ..
Hon skulle absolut kolla på "Våra Bästa År" , haha ..

Det är fint väder idag också , det är bra ! Hoppas det håller i sig . Men det får gärna bli dåligt väder helt juli månad , för då ska jag bara jobba .. Drygt . Kommer få lov att jobba arslet av mig hela sommaren , för vi kommer vara underbemannade hela tiden . Mekonomen har ju sånt sjukt system att vi ine får jobba mer än tio dagar i streck , eller vad det nu var . Så det kommer bli ett problem för chefen i sommar . I höst kommer det bli fint också . Då kommer jag få ta morgon turen :) Vad trevligt ! Haha ..

Nej , nu ska jag ta & kila iväg till Alexandra .. Take care !



Kul grej

Nu har jag kommit hem efter dagens första & enda lektion .
Men alldeles nyss klickade jag mig in till en sida som var helt sjukt kul ! Du kan skicka godis till folk i en liten låda , med ditt eget motiv om du så vill . Så himlans kul ! Det ska jag göra till folk som fyller år ! Godis uppskattas ju liksom av alla :) Klicka på bilden här , så får ni se !



Försovit mig

Och ja , det är inte så konstigt . Låg vaken till fem i natt också , & kunde heller inte sova . Bra störande .

Men nu är det äntligen måndag & min mattelektion börjar nu , så jag lär kila , hehe . Byee


Måste bara göra den här ..

Två saker

Två saker som skrämmer dig
1. Dagens Sverige, vart vi är på väg?
2. Bensinprisets uppgång, fy!

Två saker du har på dig just nu
1. Linne.
2. Underkläder.

Två av din favoritlåtar just nu
1. Alphabeat - Facination
2. Adam Tensta feat. Sophia Somajo - Before you know it

Två saker du vill ha i ett förhållande
1. Glädje och dramatik.
2. Trygghet och tillit.

Två sanningar
1. Att jag dricka alldeles för mycket CocaCola.
2. Att min mormor fyller år imorgon.

Två saker som du attraheras av
1. Blåa ögon.
2. Kroppshållningen.

Två av dina hobbys
1. Blogga & knäppa kort.
2. Meka.

Två saker du verkligen verkligen vill ha
1. Min lägenhet. Besked imorgon.
2. En systemkamera, alt. ny dator.

Två saker du vanligtvis inte skulle erkänna
1. Att jag är jättedålig på att slänga saker, varesej det är kläder eller prylar.
2. Att jag aldrig kommer ha råd med en Audi R8.

Två saker du tänker på just nu
1. Att jag måste sova snart.
2. Att jag bara vill att det ska bli måndag eftermiddag .

Två saker du kräks av
1. Andras spyor, lukten, synen. Nej, fy !
2. Ärtsoppa!


Sängmys

Ibland är det jäkligt skönt att ha en laptop . Nu ligger jag i sängen & myser & bara kikar runt på alla sidor på nätet .. Hittar rätt roliga saker ibland också , haha .
Läser blogg efter blogg & bara förundras över allt när jag läser vad de gör om dagarna . Riktigt roligt faktiskt :)

Nej , nu är det snart sov-dags . Jag ska bara lägga göra denna dagens .. 

DAGENS RESA: Några turer med moppen
DAGENS MAT: Grillad potatis med grillade kotletter, tzatsiki & baugetter
DAGENS PERSON: Alexandra
DAGENS LÄTTNAD: Mamma är positiv
DAGENS JOBBIGASTE: Fixa moppen
DAGENS MÅSTE: -
DAGENS VILL HA:
Måndag
DAGENS KLÄDSEL: Svarta leggings med rutiga shorts, svart slappt linne
DAGENS SMINK: Eyeliner & mascara
DAGENS FRISYR: Hästsvans
DAGENS PLANER: Sova
DAGENS SAKNAD: Hemligt
DAGENS BÄSTA: Min budgetplanering håller
DAGENS ROLIGASTE: Alexandras misslyckade skämt
DAGENS MISSLYCKANDE: Inget outfit-kort
DAGENS DROG: Cigaretter
DAGENS KÖP: Ett halsband . Kommer bilder sen
DAGENS GODIS: Mini-marshmallows
DAGENS HUMÖR: Glad
DAGENS PLAYLIST: Alphabeat
DAGENS DUSCH: Imorgon bitti
DAGENS PARFYM: Naomi Campbell
DAGENS HÄNDELSE: När det inte fanns nån fritös kvar åt mig
DAGENS TRÅKIGASTE: Samma som ovan
DAGENS FINASTE: Wentworth Miller, som alltid
DAGENS SJUKA: Ryggen
DAGENS MÅENDE: Hungrig



God natt !

Superdag

Dagen idag har varit helt kanon ! Vi åkte iallafall upp till Lyviksberget , jag , mamma , mormor & Matilda . Den fritösen jag skulle köpa var slut , naturligtvis . Det var dåligt . Var dock in på Coop Bygg & prickade ut lite grejer jag ska köpa sen .. Sen åkte jag & Matilda hem till pappa & grillade . Mums , med tzatsiki & baugetter också :)
Sedan lagade jag avgassystemet på moppen , så nu går han tyst och fint igen . Jag åkte & hämtade Alexandra , vi satte oss vid Jägarnäs & softade lite . Satt där i säkert två timmar :)
Åkte sedan hem & deklarerade , så enkelt det är nu med sms ! Nu sist har jag varit hemma hos Niklas & pratat lite .. Han har ju varit i Uppsala nu i fem dagar & fiskat , så samtalen bestod mest av det . Haha ..

Nu blir det nog en film snart , eller nåt . Göra om lite till i bloggen .. Får se hur jag gör .

Imorgon är det måndag . Bra dag ! Sovmorgon till 10.15 , skönt ! Lektion till 11.45 , sen slutar jag . Sen måste jag vänta till klockan tre , så drygt . Efter fyra vet jag . Så allt visar sig imorgon . Jag bara väntar .........

Full av skit !

Vad fan är detta egentligen ? Är det jag som ställer till det ? Det är inte jag som är olyckligt kär , det är inte jag som snackar skit . Jag säger ren fakta . Jag öppnar endast käften om det jag säger är sant . Om folk i den här stan inte vågar stå för det de säger , ska de fan knipa käft .
Jag blir så jävla irriterad just nu , så det finns inte ord för det . Jag har fan inte gjort något fel , inte det minsta . Säg mig , snälla säg mig , vad jag gjort för fel ? Jag har inte satt nån i skiten . Hur folk vill tolka saken & göra den större , så är inte det mitt problem . De som inte bryr sig , de skiter helt enkelt i det . Men de som vill göra denna grej till nåt skit stort , så varsågod . Inte mitt bekymmer . Jag bryr mig inte .
Så ni menar att ni inte pratar om en endaste människa när ni sitter & pratar ? Snälla nån .. Alla pratar om alla , & hurvida ni ser på saken är en helt annan grej . Alla ni snackar skit om varandra , ni kan fan inte påstå någonting annat . Jag vet precis hur ni beter er , jag har känt er alla , en del av er riktigt väl . Jag vet vad ni går för , men det här var droppen . Ett litet smågnabb ska ni alltid göra så jävla stort . Jag förstår inte meningen ?
Och att alla ska bli inblandade , alla ska vara delaktig i detta ? Löjligt . Lägg ner för fan !

Lägg bara ner , det är ingen som bryr sig . Inte han heller för den delen . Ta det med en nypa salt , för det är precis vad jag kommer göra .

Sol

Solen skiner fortfarande , & det är så härligt .
Sitter uppe hos Peter & mamma , men vi ska strax dra iväg & kika lite . Måste bara ha den där fritösen ..

Har nog aldrig längtat så mycket till en måndag i hela mitt liv , som jag gör nu .. Kan det bara inte bli måndag ?
Jag vill , jag vill nu .

Har nyss bränt en skiva till mamma , med alla bilder från Sardinen som vi tagit .. Så nu äntligen har hon fått den , så hon sliipper tjata :)

Ha en bra dag alla & njut av solen !

Solen skiner

Och jag blir på bra humör :)

Ska nog ut & sätta mig i solen ett tag när jag kommer upp till mamma & Peter . Ska dit snart & äta lite mat , biff i sås , mums ! Ska sedan iväg med mamma & Matilda till Lyviksberget & shoppa lite , eller tjaa , titta iallafall . Jag vet iallafall att jag ska köpa mig en fritös . De hade extrapris på den nu , så jag får väl passa på :)

Sidan börjar lika något nu , börjar bli nöjd , men ändå inte . Pontus håller på & hjälper mig . Och jag måste lära mig Photoshop , jag känner mig helt handikappad utan . Trök .

Nej, nu ska jag åka !

Så trött .

Nu har jag setat & gjort om den här förbannade sidan sen klockan tio igår kväll , & jag är fortfarande inte nöjd . Hur jag är vrider & vänder på allt , så blir jag inte det . Jag måste lära min PS & IR , så snart som attan , annars blir jag galen ..

Imorgon .. Ska nog ut på en shoppingtur med syster & mor . Sen blir det mat här hemma med Matilda imorgon kväll .

Jag bara längtar efter måndagen . Och det är nog första gången i hela mitt liv .. Tror jag ..

Natti !


Mycket frisk luft idag .

Nu har jag & systeryster Matilda varit ute hos pappa & Lisa i sommarstugan hela eftermiddagen , framåt kvällningen åkte vi hem till mamma & Peter & grillade . Samtalsämnet som kom upp där , tänker jag ta snart i ett inlägg , eller så .. Får se om det åker iväg till Aftonbladet först . Tänker skicka in en krönika eller liknande , för nu får det fan vara nog !
Tog iallafall lite bilder när jag var där ute . Så mysigt med skogen ibland .. Vi såg en hare & en ekorre efter vägen , såg dessutom en groda i vattnet , kolla in bilderna så får ni se :)


Här är grodan :)

Knäppte lite kort ut över sjön också ..
  

Knäppte typ samma kort i både färg & svartvitt . Själv tycker jag svartvitt är mycket finare än i färg . Vad tycker ni ?

 eller  ? :)

Man hann även med nåt litet ego-kort på sig själv ;



Jag vet att min kamera inte är världens bästa , men bilderna blir någorlunda hyffsade , så den får duga tills jag har råd med något dyrare . En systemkamera är ju som sagt inte världens billigaste pryl . Fotointresset har dock blivit större på senaste tiden , så jag kommer nog införskaffa mig en sån snart iallafall , om jag känner mig själv rätt !

Sommarstugan .

Nu har jag nästan precis kommit hem från jobbet . Jag & systra mi , som kom till Ludvika igår , ska snart åka ut till pappa & Lisa ute i sommarstugan & hälsa på . Ska prata med min syster också , vad hon tycker om lägenheten ..
Vi drog in bra med pengar idag på jobbet .. Det märks att det är vår nu :) Och det är faktiskt trevligt att vara trevlig hela dagarna , men dock inte när det kommer in sura kärringar som bara gnäller , & folk som man inte förstår vad de säger .. Men det är bara att behålla leendet & se glad ut :)

Läste förresten en blogg i natt om en ambulansman som fick utryckning igår ..
Det var en man som hade fått en hjärt-attack eller liknande .. Det är ju vanligt för män , men inte de som är 31 år gamla . Mannen klarade sig inte , & kvar var hans fru & deras 5 månader gamla baby . Usch , vad hemskt att sånt kan hända ! Jag ryser bara jag tänker på det ! Livet är så orättvist ibland ..

Nej , nu lär jag byta kläder fort som attan , för min syster är på väg hit & ska hämta mig ! Tjingeling !


På jobbet .

Nu sitter jag på jobbet .. Det har varit in sjukt mycket kunder nu de första timmarna , då går tiden så himla fort , det är kul ! Ska strax ta & äta något .. Börjar bli ritkigt hungrig nu .. Gick upp halv nio i onödan i morse , för moppen startade när jag kom ut .. Drygt .. Menmen , sånt är livet ..

Nu är det dags för lunch ! :)

God morgon .

Jahapp , då har man klivit upp nu då . Lagomt trött man är ? Ööh , ja ..
Somnade kanske inte förrän närmare kvart i fem , då höll jag på att få spader . Men jag somnade iallafall :) Låg & tänkte & funderade på för mycket tror jag :p

Planerat idag :
Jobba nu , fram till två , sen ska jag & min syster åka ut till sommarstugan , där pappa & Lisa är nu . Ja , min syster kom till stan igår , så man lär väl passa på att vara lite med henne , nu när hon är hemma ..
Ikväll , jag funderar på att ta det lugnt .. Spara lite pengar .. Det lär faktiskt behövas nu . ÅÅh , kan det inte bli måndag ? :)

Nej , nu måste jag slänga i mig lite frukost !



Men sjutton också !

Jag blir så arg ! Jag är så himlans trött , men kan verkligen inte sova ! Har legat & vridit & vändit på mig hur länge som helst nu känns det som . Klockan är snart fyra , & jag ska upp halv nio .. Känns ju jävligt kul .. Eller inte ..

Gör så jag blir sömnig , snälla . Eller tjaa , inte så . Eller jag vet inte .
Ska sova nu ! God natt !

Göra profilbilden större .

Jaha , nu har jag setat i snart tre timmar med att försöka få in en kalender i bloggen . Men jag lyckas fortfarande inte . Tyvärr så lär jag ha ändrat för mycket i mina stilmallar/kodmallar , för att den ska fungera . Jag förstår då nu varför blogg.se tog bort den . Den krånglade ju så mycket .. Det krånglar till och med innan jag har fått in den !

Har iallafall fått in en sån där lång profilbild på sidan , och nu kommer säkert folk fråga hur .
Jag lärde mig av Kenza , men nu förklarar åter jag ..

Jag gör allt i Paint , mycket enklare så .. Storleken på min bild är 200x600.
Beskär bilden redan i Paint , annars kan den bli snedskuren när du laddar upp den .
Längst ner i högra hönet i Paint ser du exakt hur många pixlar bilden är ..
image36 Så här ..

Du klistrar då in en bild i Paint , sen förmiskar den tills den är 200x X , så lång som du vill ha den ..

Sedan går du in på Blogg.se  under  Skapa / Bild , & laddar upp bilden ..

Klicka på bilden , sedan en gång till , kopiera URL: en .


image37
Det där är en URL .

Gå sedan in under "Design" / "Kodmallar" .

image38

Det som är understruket med rött , ska du radera helt .
Där skriver du istället :
<img border="0" src="HÄR KOPIERAR DU IN URL: EN"

Klicka på Spara .

Men , tänk även på att om du inte ändrar #side och #content i Stilmallen , så kommer din profilbild att hamna längst ner på sidan .. #side + #content får tillsammans inte bli ett större tal än #header , högst upp . Headern avgör hela sidans bredd . Gör #side till 210px , för att få plats med bilden , ändra sedan #header & #content efter behov .
Lycka till & fråga om det är något ni inte förstår , eller hakar fast på ! :)


Försök .

Nu ska jag försöka mig på det här med banners och grejer ..
Jag håller på & bli tokig . Alla bloggdesigners säger olika .. Men jag har dock fått mycket hjälp av denna kille :
http://designadinblogg.se Han är riktigt duktig !

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=misswictoria

Ta & klicka på den där , så får vi se om det händer något :)


Riktigt bra dag idag !

Hej igen !
Dagen idag har varit jättebra ! Verkligen !
Jag & pappa åkte som sagt ner på stan & grejade lite .. Var in på Ludvika hem & pratade med dem , allt låter skitbra ! Nu är det bara mamma som är problemet .. Sen var vi runt lite överallt . Skomakarn hade stängt , vilket var ett nederlag för ett tag , men sen hittade jag en jacka jag blev förtjust i på en gång , så den inhandlade jag ..

image33

Här är en bild på den ..  Köpte den på Vero Moda för 570:- , liten vårjacka sådär . Hihi ..

Sen har jag fått igång på min kamera , äntligen , så nu kommer det snart upp bättre bilder :)

Så synd att jag inte kunde följa med till Linus dop imorgon , förlåt så himla mycket Sofi , men jag måste jobba .. Får ta ett lite mindre kalas här i stan när ni kommer hit istället ! Så kan du få se min klänning också !

Nu håller jag på att ändra layouten här på bloggen nu igen , så den kommer se konstig ut de närmast timmarna , men det får ni stå ut med !

Ha en kanon-kväll !

Ledig .

Så himlans skönt att ha ett par lediga dagar nu . Så skönt !
Sov till elva idag , kan faktiskt inte sova längre , eftersom jag ska upp och jobba imorgon , det blir bara drygt då ..
Så , vad händer idag då ? Tror det blir ganska lugnt . Orkar nog inte med nå annat ..
Jobba imorgon , sen kanske ut ..

Nu ska jag slänga i mig lite frukost , sen vänta på pappa , så ska vi ner på stan & uträtta lite ärenden :)

Ha det bra !

Gårdagen .

Hej alla!
Igår var det faktiskt riktigt roligt .. Jag var med Östlund typ hela kvällen , men han släppte av mig vid småbåtshamnen en sväng , så jag fick träffa mina vänner :) Hehe .. Träffade Simon där , & massa gamla dagiskompisar .. Träffade även Sandra Olsson , kärt återseende ! :) Trevligt att prata lite med dig gumman ! Sprang in i Mia också , som hade tappat bort sina vänner , hehe .
Yasmine , Sonny & jag letade fest överallt , men hittade ingen , så jag drog hem till slut .
  Vi plockade upp Karin först också , & var med henne en stund .

Telefonen gick i ett hela kvällen igår också , alltid lika trevligt , men jag blir alltid lika sur när du säger "vänta" , sen somnar du . Sen går det tio minuter , så får jag ett meddelande från dig , då är du lika pigg igen , & sen samma visa igen .. Men vi fick mycket sagt igår iallafall , det var skoj :)

Idag är det slö-dag , ska spela lite hade jag tänkt , sen kanske packa lite .. Vi får se ..

Ha det bra iallafall ! :)


RSS 2.0