Handlat det sista

Så , nu har jag precis kommit hem , har handlat det sista och FYFAN vad folk det är ute ! Är folk aldrig ute i tid ? Herregud , folk hade ju fyllt sina kundvagnar ! Tog ju evigheter i kassan .. Aja , att man aldrig lär sig .
Nu ska jag upp med den andra gardinstången & hänga ett par bakom , för det här ser inte klokt ut . Sen börja med köttet , sen hämta Simone , så hon ska få se min lya :) Även fast den inte är klar , tror jag hon kommer bli lite fnittrig , haha :)

Och något förråd har jag inte roffat åt mig heller , så alla kartonger åker in i min walk-in-closet så länge . Kan ju inte ha de ståendes framme på nyårsafton heller :p Haha ..

Nej , dags att sätta på lite musik & dansa med dammsugaren kanske ? ;)

Nyår !

God morgon gott folk , jag har varit vaken i mer än en timme .. Fick ju lov att springa ner till parkeringen & lägga i mynt . Drygt det där ..
Jaha , men vad har dagen att erbjuda ? Jo , det är nyår & det är fest så det står härliga till ! Ska ha inflyttnings/nyårsfest här i lägenheten med de närmaste . Ska bjuda på mat till de som hjälpt & flyttat , & sen korkar vi upp ! Fick upp gardiner igår också , Sonny som klagade så mycket ! Jag som hade tänkt vänta med det tills efter nyår , men men ..
Nu måste jag snart kila iväg & handla det sista jag glömde igår , attans att jag glömde inköpslappen hemma ! Jaja , inget att göra åt det nu , bara upp med humöret , för ikväll ska vi ha kul !
Ska dammsuga av här lite snabbt , sen skära upp köttet !
- Oj , nu har jag mycket att göra !

So long !

Internet krånglar

Igår började mitt internet krångla , har inte kommit underfund med vad det är för fel än , så det blev inget inlägg varken igår eller i morse , men nu sitter jag på jobbet & kan låna dator här en sväng ..
Sonny ska komma över & fixa internet på alla datorer ikväll , så vi får musik till nyår ;)
Alexander kommer & hjälper mig , så jag får upp hatthylla & lite tavlor idag . Sen hyllorna i badrummet måste modifieras lite :P Haha ..

Ingen som har något skrivbord till övers ? Helst vitt , gärna 150 cm brett , eller mer . Lämna en kommentar !


Ensam igen

Så , nu satt man ensam på jobbet igen ..
Var hem på lunchen & slängde ihop lite mat , åt fort som tusan , sen hjälpte jag pappa att sätta upp hyllorna i vardagsrummet . Gud så fint det blev !!! Ställde upp en lampa & lite ljusstakar innan jag åkte & jag bara myste av tanken av vad fint det kommer bli när jag blir klar ! :)
När jag slutar blir det till att åka ut till Nyhammar & skotta . Alltså , jag kommer frysa ihjäl ! Men vad gör man inte ? Min hatthylla SKA upp idag ! Det är bara så !
Lär jobba vidare nu ! So long !



Där är hatthyllan , fast min är en mindre storlek än den där ..

Funderar på att köpa det här skostället . Vad tycks ? :)


Och den här hyllan står i badrummet ! Jättefint ! :)


20 minusgrader !!!

Hej hallå alla bloggläsare !
Har vi inte det varmt & skönt här i detta Sverige tycker ni ? - Nej , nu var jag ironisk . Alltså , 20 minus det är inte ens uthärdligt ! Det är hemskt ! Gick till bussen lite tidigare i morse , för jag skulle se hur lång tid det tog till busshållsplatsen . Tog inte mössan , för jag tänkte att det inte kunde vara mer än 10 kanske 12 minus . Ack så jag bedrog mig . Näsan frös ihop så fort jag klev utanför porten ! Fyfaan säger jag bara !
Bussen kom väl efter många om & men , tänkte att jag kunde vara lite smart & åka på mitt skolbusskort , men det gick inte . Dalatrafik har ju spärrat korten nu på jullovet . Lyckat ! Tur att jag bara skulle åka ett par stationer , så jag fick åka med iallafall .. Fick springa upp på stan & ta ut pengar, därav missade jag bussen till jobbet , fick ta den senare & kom bara fem minuter försent , men ändå .. Känns inte bra !
Har varit en del att göra på jobbet idag faktiskt ! Skönt att inte bara få sitta still & slå ihjäl dötid ! Har sex timmar kvar nu , tänkte hänga om lite saker i butiken . Pysslade med alla styling-grejer igår , så vi fick bort stället i hörnet som bara var i vägen ! :) Duktiga jag !

Igår var Sonny & Yasmine hem till mig , Sonny hade köpt med sig ett par nya fläktar till datorn . Var det som var felet . Den blev för varm . Sen var det massa annat som krånglade .. Men fick igång den iallafall ! :)
Yasmine hjälpte mig att byta klädsel på soffan också , så nu är den äntligen vit ! Så himla fin ! Jag är helt kär !

Pappa ska måla sista gången i hallen idag , sen sätta upp hyllorna ovanför soffan . Det kommer bli så fint ! Sen ska jag & Alexander sätta upp hatthyllan ikväll , så det kanske kan se trevligt ut när man kliver innanför dörren ! Haha !

Nej , nu har jag skrivit tillräckligt ! Vi hörs ikväll efter att jag pysslat klart sötnosar !
PUSS !

Lång lunch

Tog mig till jobbet i denna snöstorm , alltså , fyfan vad det snöar ! Det slutar ju aldrig heller ! Aja , sitter på jobbet nu iallafall , blir ju kvar här till kvart över sex , sen ska jag kapa hatthylla & måla en sista gång i hallen . Ska köra iväg alla tomma banankartonger jag lyckades tömma på lunchen . Tog extra lång lunch , så jag kunde hjälpa pappa att måla & plocka lite saker ..

Ska boka tvättid också , var ju in till LudvikaHem & hämtade ut tvättcylindern & restrerande nycklar idag .

Måste bara tillägga - jag stormtrivs i lägenheten ! :D Fy fan vad mysigt det kommer bli ! Ska bjuda hem vänner på middag , spela sällskapsspel & bara njuta ! Men först står nyår & fest på schemat ;)

Ni får bilder på lägenheten lite senare i veckan , då jag kommit lite mer i ordning & hittat mitt minneskort till mobilen , som jag lyckats förlagt på nåt bra ställe ?!

Första natten

Så , då var första natten avklarad ! Gick ju kanon ! Och jag kom upp i tid också ! :)
Nu ska jag kila iväg till jobbet för att tjäna lite kosingar ;)

Puss !

Första blogginlägget

.. från lägenheten ! Just precis . Klockan slog tolv & jag fick internet i lägenheten .. :D När jag tittade närmare i alla kartonger jag fick med när jag flyttade in , så ligger det en Boxer digital-box där i också . Fan så nice om jag har tvkanaler också , men sån tur har väl aldrig jag ? :p
Nej , bums i säng nu ! Mina ben värker & min säng väntar på mig ;)

KLAR !

Woho , nu är jag ÄNTLIGEN klar ! Fyfan vad jag har slitit & stressat , det är inte sant !
Nu i skrivande stund sitter jag hemma hos pappa , ska ta mig lite mat , sen bege mig till mitt hem . Tänka sig , mitt alldeles egna HEM ! UNDERBART !
Ska ta & lägga mig i badkaret , snarka till en stund , sen lägga mig i min nybäddade (jättehöga) säng :) Alltså .. Ingenting kan beskriva den här känslan ! JAG ÄLSKAR LIVET !!!! <3

Klockan 10

Slog upp mina blå klockan tio idag med , sjukt . Vill min kropp att jag ska iväg & jobba eller vad är det frågan om ? Jag har iallafall ätit frukost & klätt  på mig , så nu åker jag & pappa till lägenheten & börjar måla ! :) Skoj !
Senare blir det lunch hos mormor , sen flytta alla möbler .

Och psst ; jag har JÄTTEONT i benen idag :'(

Mjölksyraaa

Gud vad drygt det är ! Jag & pappa har bara burit ca 20-25 kartonger , ändå är jag helt slut i benen ! Tre trappor utan hiss är inte att leka med alltså ! Nu är jag hemma , väntar på att Sonny & Yasmine ska åka från Västerås nån gång & att Simone ska komma från Smedjebacken , så jag kan få lite bärhjälp :)

Kvällen igår då ? Jadu , finns inte så mycket att säga om den egentligen . Det mesta är svart , men av det jag kommer ihåg hade jag iaf roligt :) Men en fylla på denna nivå i 12 cm klackar mitt i vintern i ett oplogat Ludvika gör jag nog inte om ;)

Flytta mera nu ! Bärhjälp sökes !!!

Hemma igen

Så , nu är jag hemma igen . Har flängt & farit ända sedan jag vaknat . Fullt upp ! Woho ! Nu hoppar jag in i duschen här hemma en snabbis , sen åker jag ner till Simone för att möta upp henne & ladda inför kvällen ikväll ;)

Ha en riktigt trevlig kväll alla ! För det ska jag ha :D

Upp & hoppa !

Shit , börjar få lite småpanik . Simone ringer & säger att hon sitter på tåget . Och nu är det bara 3,5 timme kvar tills hon kommer hem . Bråttom !!! Jisses , hur ska jag hinna med allt ?
Jag hinner inte blogga iaf . Det får bli senare ikväll , om ens det hinns med . För ikväll är det fest , mina kära vänner ;)

Äntligen hemma !

Nej , inte tvprogrammet , utan nu är jag äntligen hemma efter en rolig , lite konstig , men väldigt mysig natt :) Nu är det juldagen , vilket betyder att det är fest som fan ikväll & att jag flyttar in i lägenheten imorgon ?! Oh , sjukligt ! Dessa tre månader har gått så jääävla sakta , men ändå så himla fort ! Antar även att det inte kommer bli så mycket bloggande . Får inte mitt internet förrän på måndag , beställde inte det förrän tills dess , men jag kommer nog vara så jäkla upptagen med att flytta iallafall . Haha . 100/100 då . Jävlar vad fort det ska gå :p

Nu ska jag nanna kudde , för imorgon ska jag upp tidigt & förbereda kvällen & Månes hemkomst :) Nu är du bra nyfiken va Simone ? Men jag sääääger iiiingentiiing :D :D :D <3 Älskar dig !

God natt kära läsare ! (Inte för att jag tror att nån annan än jag är vaken nu :p)

Underbar julafton ! :)

Så , nu har vi betat av mamma också . Ät massa mat , fikade , åt massa godis . Haha , undra hur många kilon man har gått upp under den här dagen egentligen ? Haha , jag vågar fan inte ens ställa mig på vågen :/
Fick min hylla till badrummet & de två påslakansetten jag var med & köpte , fick även presentkort på Elgiganten (till min nya plattskärm) och presentkort på Åhléns (min tvättkorg & mina blockljusstakar) , 20 st skohängare , tack syster <3 Och lite annat smått & gott :)

Hann även med att besöka Johan en sväng också & kika in hans nya lya :) Han kommer få det jättefint när han är klar ! :) Nu sitter jag hemma hos Yasmine , vi är ett helt gäng . Har precis spelat Pictionary , och nu ska vi börja spela Chicago . Underbart att fira jul med sina närmaste ! <3 Älskar er !

Imorgon kommer min älskar Måne hem <3 DÅ ÄR DET FEST !

Klar hos pappa !

Så , nu har jag ätit så mycket mat & godis så jag nästan är spyfärdig . Och nu ska vi iväg till nästa ställe , helt sjukt . Aja , iallafall . Här hos pappa , fick lite presentkort , ett par nya Wrangler-jeans av Matilda , en stor jävla kasse med mat (alltså råvaror) till lägenheten & lite annat smått & gott :)
Nu åker vi till mamma för att öppna mer paket :)

Tjoho !

God jul !

Idag är det julafton , & jag har precis vaknat . Gud vad skönt att få sova ut ! Förstår dock inte hur jag kunde sova när huset är fullt i folk & här är julbaket i full gång . Haha :)
Syster är på väg hit nu , ska fira hos pappa först , sen åker vi till mamma & firar där med dem ikväll . Efter det åker jag nog till Yasmine & umgås med henne , Sonny & Micke lite såhär på julafton :) Man ska ju vara med sina käraste vänner då . (Simone, du fattas!!! <3) Men du kommer ju imorgon ?

Blir nog inte så värst många inägg idag skulle jag tro , så vi hörs väl ikväll ? :)

GOD JUL KÄRA LÄSARE  ! :)



Julafton om en timme ..

Det är helt sjukt . Jag har knappt nå julstämning alls . Och om bara ett par timmar ska man proppa i sig massa julmat , äta massa knäck & öppna paket . Lite sjukt . Har dock inte en susning vad jag kommer få av pappa & Lisa . Det kommer bli spännande :)

Har Sonny & Yasmine här nu , har precis satt ihop datorn & nu håller installationen på . Jag hoppas för mitt liv att det funkar nu . Annars börjar jag verkligen gråta !

Puss , god natt & GOD JUL ! :D

Lite ledigt nu kanske ? :)

Så , nu var den arbetsdagen klar . Hade tre kunder de sista två timmarna , helt värdelöst egentligen , men vafan . Jag pysslade med lite annat :) Städade lite , pysslade & så :)
Nu ska jag bara göra ett snabbt inlägg , för jag måste skynda mig ner på stan & handla lite som behövs imorgon . Sen hem & städa lite & packa , ner med det till förrådet , sen upp till Simone & försöka göra någorlunda klart där . Jag förstår att du är nyfiken Simone , men jag kan säga en sak iaf . Jag har inte målat om .. Det har jag inte råd med :p Haha . Men jag kan hjälpa dig , om du skaffar fram färg ;) Nu tänker jag inte säga nå mer ..

Puss !

Två timmar ensam

Så , nu har Andreas precis lämnat mig . Så nu har mina två ensamma timmar börjat .
Tänkte sätta mig & betala lite räkningar när jag får tid över . Tänkte dammsuga lite i butiken mellan kunderna också , det kan behövas :)

Dan före dopparedan idag ! Jippie , imorgon är det julafton !!!!
OCH SNART FLYTTAR JAG !!! FEST :D

Lite sovmorgon :)

Skönt att sova lite längre för en gångs skull , men inte lika roligt att jobba länge ..
Ska nu bege mig ner till jobbet & jag hoppas inte på en lika hektisk dag !

Ha det så bra , vi hörs sen !

Pust & stön

Gud vad jäktigt det är nu i juletider ! Ni måste väl hålla med ?
Slutade fyra , efter en kaotisk dag , som jag tidigare nämnde . Min syster som anlänt till stan ännu en gång , hämtade upp mig & vi åkte hem till pappa . Vi bestämde oss för att åka till Borlänge . Sagt & gjort . Klarade av att göra slut på en tusenlapp på nolltid . Men då inhandlades kläder till julafton , även en julklapp & en födelsedagspresent till pappa ! Duktigt gjort av oss tycker jag :)
Kom inte hem förrän klockan var tio . Då åkte jag till Simones lägenhet & har pysslat där tills nu . Hann även med att skjutsa hem Andréas också , han hade varit på "herrmiddag" hos Bäckskog som han så fint kallade det :) Haha ..
Nu är jag äntligen hemma , ska bränna en skiva åt Martin bara , så får han komma & hämta den , sen ska jag sova . Imorgon ska jag upp för att jobba ännu en dag (lång dag) .. och för att njuta av min saftiga lön som kom på kontot bara för ett par minuter sedan . (Fick dubbelt så mycket som jag hade räknat med!!)

Och hm .. 23:e idag . Betyder att Marcus fyller år idag ! Grattis !!

Slänger in en jullåt också , bara för att nu är det DAN' FÖRE DOPPAREDAN' !
Dra mig baklänges ! Hahaha !


Jag börjar snart gråta ..

Alltså , hela den här dagen har varit ett rent jävla helvete !
Börjar med att jag kommer ner till jobbet & har inte fått någon pall . Jag håller på att bryta ihop redan då . Roger skäller på mig , för han måste ha grejerna på förmiddagen . Roffe kommer ner & skriker ..
Kvart i åtta komm äntligen pallen & jag börjar packa upp & märka allt , fort som sjutton , packar allt till verkstäderna & åker iväg så fort kunderna börjar försvinna från butiken . Ska hinna med två verkstäder i stan , plus Wiklund innan jag ska vara hos Mattias senast halv elva . Bara för att nå jävla övningskörare & traktorer & idioter är ute , så tar det extra lång tid , & jag kommer för sent . Men det gick bra ändå , som tur var .
Jag kommer tillbaka till stan , plockar upp grejerna till Peter & beger mig mot Söderbärke .. Halt som fan på vägen , & det visade sig tydligt när jag kommer till Smedjebacken , då en långtradare kört ner i diket vid rondellen .. Polisen stod & dirrigerade trafiken . Suck .
Väl framme vid Peter & lämnar av grejerna , så upptäcker vi att jag glömt glykolen . Det var bara att hoppa in i bilen & åka tillbaka till stan . Jag höll på att börja gråta ! Kommer tillbaka till stan & ser fem bilar parkerade utanför butiken . Stackars Andreas som är där själv ! Fick stanna en stund & hjälp honom i kaoset , innan jag begav mig till Söderbärke igen .
Nu är jag tillbaka här igen , har lyckats få i mig lite mat , på något konstigt vänster ? Och lyckats komponera ihop det här inlägget mellan varje kund .

Alltså , blir det såhär imorgon när jag kommer vara själv här , då kommer jag sätta mig ner på golvet & börja gråta . All denna stress tar livet av mig !

Dock bara en timme kvar & tur är väl det .....

Kul kväll :)

Var ner på stan en sväng idag , för att se om jag kunde hitta något att ha på mig på julafton , juldagen & nyår . Fan , det blir tre klänningar att köpa . Ja , jävlar :p Haha .. Men inte hittade jag något heller . Så på onsdag klappar jag ihop butiken fort som attan & drar med mig Yasmine till Borlänge för att göra ett par inköp ! Hoppas det inte är slut då bara .. Då blir jag ledsen i ögat :'(

Kvällen idag har varit lite hektisk .. Har varit hemma hos Simone & donat en massa , hem igen , tvätta , vek alla lakan & badlakan . Sen planera med Yasmine & Sonny inför helgerna . Nu är planerna spikade iallafall ! Skönt ! :)
Var sedan ut & busade lite , sånt är alltid lika kul :) - Nu är jag äntligen hemma & jag måste BUMS i säng . Börjar ju jobba klockan 7 imorgon bitti . Eller fan , borde egentligen åka ner till halv sju .. Verkade ju vara rätt mycket verkstadsgrejer till imorgon .. Aja , vi får se hur det blir :)

God natt alla söta !

Fixar & donar

Oh , jag är helt slut . Börjar dessutom jobba klockan sju imorgon . Jag kommer vara helt död . Vill bara lägga mig ner & sova nu , men det har jag verkligen inte tid med . Måste iväg snart igen ..

Haha , pappa jävla klant .. Satte på ugnen en stund , glömde sedan av det . Och Lisa ställde in kyckling-kartongen igen , (för hon trodde ungen var av) ni vet en sån där Stinas kycklinglåda ? Hahaha , var nära på att det började brinna :p Jag kände lukten & fattade direkt .. Haha , så det kan gå ! :P

K A O S

Åh herregud , sitter på jobbet & här är allt kaos . Micke skulle egentligen ha varit ledig idag , men då kommer han & jobbar förmiddag ändå , snäll som han är :) Och nu ringer de från Elliots dagis & säger att han gått & blivit sjuk , så Johan fick lov att åka & hämta honom nu . Så här sitter jag själv , väntar på att Micke ska komma tillbaka & jobba ett par timmar till . Fick dessutom två nya tröjor idag ! Woho ! De andra var ju helt trasiga på grund av all batterisyra som frätit sönder de , haha !
Och nu jag väntar på min lunchkompis , så vi kan åka & luncha ihop :)
När jag slutar idag tänkte jag träffa Yasmine en stund & umgås lite med henne . Planera nyår lite kanske också ? För kul ska vi ha ! Roligare än förra året iallafall ! Haha :)

Blööö

Måndag & jag är trött . Stackars pappa som måste typ dra mig ur sängen :p
Nejdå , men nu är jag uppe . Ska slänga i mig en macka , sen beger jag mig ner till jobbet :)

Puss !

Hoppar in i duschen ..

Hoppar in i duschen för andra gången idag . Jag luktar du , det ska jag verkligen inte göra .
Aldrig mer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Då var det roliga över

Nu var det slut på det hela . Förhoppningsvis för evigt . Jag orkade inte längre , så det blev nog bäst såhär . En gång för alla . Hejdå .

Vilken talang !

Hittade det här klippet helt random , alltså vilken jävla talang ! Jag grät !
Förjävla söt unge alltså !


Hej mitt vinterland

Åh herregud vad mycket snö det är ! Och det fortsätter att snöa ! Vi får nog en vit jul i år :) Trevligt !
Har precis slagit in alla julklappar , tänt lite ljus & nu sitter jag & packar lite kläder . FY FAN vad kläder jag har ! Jag spyr ! Blir nog till att sälja en hel del i sommar !

Såhär ser det ut utanför mig :)
Mörkret börjar komma krypandes också ..


Tårfyllt farväl ..

Nejdå , så illa var det väl inte , men nästan . Sa hejdå till Isa & Simone på stationen nyss . Ska vara utan dem i fem dagar ! Hur fan ska det gå ? Fick iallafall nyckeln till Simones lägenhet , så jag kan gå & snosa på hennes kudde när saknaden blir för stor :) <3

Nu ska jag äta lite mat , sen packa mer kläder . För snart är stora dagen här ! Jippie ! :D

56 minuter

Ett 56 minuters långt samtal . Blod , svett & tårar höll jag på att skriva , haha , men inte riktigt . Vi får väl se vart det här bär av , för imorgon tar vi nya tag ! NU ska jag SOVA !

Lyrics

Alltså , måste bara lägga in ett par låtar . Lyssna / googla upp lyricsen & hör på den här låten .
Hon är min gudinna , hon tar orden ur min mun !

Beyoncé - Dissapear



Beyoncé - Broken-hearted girl
(Jag grät första gången jag hörde den här)



Lägger in den här också , för det är precis de här orden jag vill höra , men kommer aldrig få . Tyvärr .

Bryan Adams - Please , forgive me


Go' kväll gott folk !

Alltså .. Jag hatar att skriva rubriker . Förstår inte varför det måste vara nödvändigt ?
Aja , har precis kommit hem . Har varit hos Simone på jobbet & tog mig en kopp varm choklad . Simone är BÄST på det ! :) Vi tjålade lite skit & så . Alltid lika trevligt , haha .
Är hemma nu , tog nyss hand om tvättmaskinen , ska snart sätta på en diskmaskin också , så jag kan packa ner allt i kartonger . Alltså , pappa kom nyss in hit & sa "Wictoria.. Nu är det bara en vecka kvar" , nästan gråtfärdig . Stackars pappa , jag bara lämnar honom , haha . Nejdå :) Det är ju inte första gången .. Haha . Och dessutom flyttar jag ju inte så långt heller :p

Nej , ska vi pyssla lite mer ? Nej , nu ska jag packa ner lite kläder . Behöver ju bara ha en veckas kläder kvar + kläder till julafton & festkläder till juldagen . Eller nej , det ska köpas nytt ;)

Puss på er ! :)

Färdigt resultat !

Med en tvättmaskin på , en diskmaskin också och medans jag väntar på maten har jag tid att slänga in ett inlägg . Lovade ju er ett resultat på min "Välkommen"-skylt & här kommer det :)
Det är lite snett & vint , lite ojämna kanter också , men det är ju själva charmen med shabby chic idén ;)



Tänkte först rita runt kanterna , sen kom jag på att jag kunde använda mig av schabloner istället , så jag började skära ut , men det gick sönder & jag fick tejpa & hålla på . Vilket jävla pill , men jag lyckades ! :)



Resultatet ! - Jag blev fan nöjd :)

20 minuter

Så , nu är det bara 20 mintuer kvar av denna jobbdag . Skönt . Följer nog antagligen med mamma upp på stan när jag har slutat & tittar på lite julklappar . Tycker det är så mysigt att bara gå runt & drälla i butikerna såhär i juletid :) Får lite mysig julstämning då !
Sen åker jag nog hem & packar ännu mer . Har typ fyra maskiner tvätt kvar att köra också , sen ikväll tänkte jag nog se en film . Får se om mister är ledig , eller om han beger sig ut på party ikväll :)
Kanske blir en sväng förbi Sonny & Yasmine också , kanske förbi Simone också .. Hon lämnar ju mig imorgon , den svikaren ! :( Nejdå  ;) <3

Nepp , göra ett ryck här nu . Bilder kommer sen ! Puss

Oh jisses , vilket kaos

Ja , natten blev minst sagt lång . Jag diskade , tvättade , packade , städade , rensade , fixade julklappar , slog in julklappar . Hann även med att åka upp till Östlund en sväng , även att åka upp till mamma . Hur fan hinner jag med allt ? Skulle verkligen behöva en klon av mig själv ! Haha ..
Telefonen började ringa vid halv tolv-snåret & inte blev jag glad över det , närmare bestämt blev jag arg & ledsen . Jag fattar inte ?!
Klockan blev mitt i natten innan jag kom i säng , höll på att måla min "Välkommen"-skylt jag ska ha i hallen , det blev faktiskt fint :) Så ikväll ska jag bara fylla i den , så det blir mer svart i färgen . Ni får se bilder senare .. Sitter ju på jobbet nu & har inte usb-adaptern med mig :)

Snälla du , du förstår ju inte . Det du hela tiden har sagt åt mig , säger jag åt dig nu . "Det är för fan en självklarhet, det ska du väl förstå själv" ? Jag ska inte behöva säga åt dig saker , sånt ska vara förgivet . Det är ju lika bra att låta vara , för det funkar ju inte . Det ser du väl själv ? Hur mycket jag än betyder för dig , vad du nu än skulle kunna göra för min skulle , så går det inte . Det är inte lönt . Vi skiter i det här . Jag blir bara arg .

Gud vad jag grejar !

Haha , har diskat en hel maskin med mina köksgrejer nu . Hade blivit nå äckligt lager på de efter att de legat på vinden , och tvättmaskinen är i full gång att tvätta alla sängkläder & handdukar . Allt ska dofta rent & fräsht ! :)

Nu ska jag slå in lite julklappar , ordna lite kartonger , sen tänkte jag slå på en film & sova , är grymt trött !
Hörs vi inge mer sen , så hörs vi imorgon ! Natti :)

Pust !

Så , nu har jag betat av mina fyra timmar på jobbet . Pratade med Åsa också , så alla juldagar jag arbetar får jag på januarilönen ! Sköööönt ! :D Passade på att slå in ett par julklappar på jobbet också . Tänka sig att jag snart är klar ! Det trodde jag aldrig ! Jag brukar ALLTID vara ute i sista minuten ! Mormors julklapp fixar dock jag & Matilda nästa vecka då hon kommer hem , men där vet vi redan vad vi ska köpa ! :)

Nu är det dags att packa & rensa lite . Har FYRA DAGAR på mig tills allt ska vara klart . Ska skjutsa pappa också vid halvsju tiden , då han ska på julbord . Jag får nog fullt upp ikväll känns det som ! But I like it ;)

Hej & hå

Idag är det fredag ! Woho ! Jag har precis ätit frukost efter att ha legat & dragit mig i sängen bra länge . Klockan ett står det jobb på schemat ! Jobbar till fem , sen ska jag & pappa köra iväg lite mer kartonger till förrådet . Sen ska jag tvätta & diska det mesta som är kvar tänkte jag . Massa handdukar & lakan som legat på vinden , luktar inte sådär jättegott . Haha !
Ikväll har jag inte riktigt nå planer på schemat , kanske ska försöka måla lite , fixa lite julklappar & så . Mysigt såhär runt juletider . Kanske ska börja spela lite julmusik också ? Man blir så mysig då :) Haha ..

Vilken är eran favorit jullåt ? - Mer jul ? Fairytales of New York ? White Christmas ? All I want for Christmas is you ? Det finns ju en del som sagt . Ge mig förslag på mer , så jag får en lång spellista till ikväll :)

Go kväll i stugan !

Nu sitter jag hemma . Har gått igenom en del kartonger nu ikväll , slängt en del i diskmaskinen , rensat ut en del till loppis & en del har jag slängt . Känns skönt ! Var även iväg till solariumet & solade en snabbis ! Har tänkt göra det så många gånger , men det blir liksom aldrig av , så nu idag passade jag på . Var upp till Yasmine & Sonny också & diskuterade nyår lite också . Planerna är spikade , men detaljerna kommer sen :) Kul ska det bli iaf !

Nu ska jag se film , sen sussa :) Natti !

Nostalgi

Åååh ! Älska !

Savage Garden - The animal song


Men vafan

Varför är alla så sega ? Blir tokig ! Komplett påstår att det inte alls är fel på mitt moderkort , så jag kommer få tillbaka samma skit . Funkar det inte när jag provar igen , gör jag en RETUR , inte en reklamation .
Mitt paket kommer inte förrän IMORGON . Och mina gardiner jag vill ha , kan inte levereras förrän i MARS ? Hallå ? Vad är det med folk egentligen ?
Fick en räkning från Tele2 idag också , jag höll på att trilla baklänges . JAG LOVAR ! Meeen .. Kom ju på att jag & morsan gjort överlåtelse till mig , så det blev extra kostnad där . Sen fick jag räkning för två månader istället för en . Åh , jisses .

Nej , nu ska jag upp på vinden & hämta ner lite kartonger . Ska göra ett ryck & rensa det mesta nu . För allt ska vara redo tills på torsdag . Då är det julafton , sen är det juldagen = fest , sen flyttar jag ! WOHO !!!!!! :D

Ligger i sängen

.. hemma hos Simone , hon börjar jobba snart , så tänkte följa med henne dit en snabbis . Sedan tänkte jag åka iväg & titta på film . Varken jag eller han har sett de två senaste Wallander , så vi tänkte passa på & göra det nu :)
Får paket imorgon också , wihi vad roligt :) Är så nyfiken !

Tänkte sätta mig & göra klart mitt skolarbete ikväll . Jag måste verkligen . Blir så sur varje gång jag ser att klockan är för mycket & att ögonlocken börjar hänga . Menmen , mitt eget fel . Men det ska det bli ändring på efter flytten . Då tar jag tag i mitt liv på riktigt igen ! :)

Hörs ikväll ! Puss på er

Julmat !

Ooh , lunch snart , ska traska ner till Smedenskolan & äta julmat ! Mums ! Får jullov idag .. Känns konstigt att säga så , eftersom jag kommer jobba varje dag på lovet . Får tre lediga dagar i januari , sen börjar skolan igen . Men sånt är livet , & jag bara älskar det :)
Imorgon börjar jag inte jobba förrän ett , så jag ska ta lite sovmorgon tänkte jag :)

Simone jobbar stängning idag , så jag får nog åka dit & sno hennes nyckel en sväng , så jag kan åka hem till henne & måla en gång till på våra grejer . Det kommer nog bli superduper när det blir klart :)

Nu måste jag kila ! MAT !

Min mage dödar mig

Nu har det börjat igen . JAG ORKAR INTE !
Orkar inte ha såhär ont . Det är inte rättvist ! Jag vill bara spy rakt ut för att jag blir så trött . Men det är bara att kämpa emot smärtan & bita ihop . Jag vill bara falla ihop på golvet i fosterställning & kvida , men vad hjälper det ? Det är ju över på 10-20 minuter iallafall . Sen kommer det tillbaka några timmar senare .
Ingen vet vad det är för fel heller , varför det blir såhär . Jag blir så less ...

Fylld av tankar

Det bubblar i skallen på mig . Ibland blir jag så frustrerad , att bara känna känslan gör mig faktiskt arg på mig själv . Det ska inte behöva vara såhär . Jag ska inte känna såhär . Absolut inte . Ska det vara så jävla svårt ? Men det är väl inte så konstigt ? Jag lever inte i förnekelse , det kan jag inte säga , jag hoppar bara över vissa saker .
Jag är rädd . Fruktansvärt rädd . Jag vill inte , men jag måste ..

Hejdå .

Skapa & dekorera

Har målat som en galning idag ! Provade mig på att måla texter också , gick inte så värst bra , men ska bättra på imorgon när det har torkat . Och karbonpappret fungerade inte alls . Det fastnade inte ens på plankorna , så det var ju helt värdelöst . Suck . Men jag grejade det ändå :)
Micke ringde idag & plussade på ännu mer timmar , så jag jobbar fredag eftermiddag ! Skönt när lönen kommer sen så jag kan få betala första hyran , när bredbandsräkningen kommer , så jag får betala den .
Lär göra en adressändring också , teckna ett elavtal & en hemförsäkring . Ojoj , jag har mycket att stå i de kommande veckorna .

Nej , nu ska jag göra mig i ordning för natten . Imorgon ska jag till skolan & suga i mig lärorikt material :) Haha !

Julklappar

Jag & mamma var iväg & handlade lite julklappar idag . Jag hittade en till till Matilda , yes ! Sen köpte mamma två till mig . Så nu kommer jag få det största paketet till jul ;)

Förresten , fick lite mer paket idag ! (Fuskar lite nu innan jul) Var in till posten & hämtade ut mina två paker med min spegel-ljuslampett & mitt nyckelskåp ! Hur fint som helst ! Det kommer nog mer paket imorgon ska ni se :)

 

Mitt nyckelskåp kommer göra sig så fint i min hall :)


Ansiktsbehandling ..

Sov hos Simone i natt . Tjejen kom inte hem förrän strax efter två inatt , då ville jag bara sova . Men som vanligt kan vi aldrig hålla käften , så vi låg & pratade i ett par timmar till . Haha ..
Sen bar det iväg på ansiktsbehandling klockan 14 . I hela 90 minuter låg jag & blev ompysslad . Portömning , peeling , masserade , krämer , masker , gud så skönt ! Är helt babylen i ansiktet nu ! Underbart !
Var även ut & sladdade igår , hehe , roligt :) men synd nog är det bara kul när första snön har kommit , sen tröttnar jag . Tycker inte ens sånt där är roligt längre , antar att jag börjar bli gammal ? Haha ..

Inga paket

Då får jag kila in på posten imorgon då . Får nog alla tre paket då . Slipper jag springa där varje dag . Haha .
Sitter hemma nu , har nyss ätit lite mat & målat mina brädor en gång till . Har slagit in några julklappar också !
Mamma & pappa - här har ni min önskelista :

http://www.shapecollage.com/online/?cid=41ant2pi



Hos Simone

Ligger i sängen hemma hos min älskling nu , hon ska snart till jobbet & jag ska hem en vända & slå in lite julklappar tänkte jag . Sen har vi försökt planerat att jag ska sova här , för att jag ska få med henne till skolan imorgon så hon kan skriva in sig igen & ta tag i sitt liv igen . Skönt att kunna hjälpa andra :) <3

Ska måla mina brädor en gång till idag också .

Nej , nu måste jag kolla mejlen , få se om jag fått nå paket :) Iiihi

Det går bra nu !

Har precis setat & pratat med Örjan ett bra tag . Gått igenom allt . Fick en annan mattebok nu också , så nu kanske jag förstår någonting :) Haha ..
Ska skriva om engelska-uppsatsen helt från början , för hur mycket jag än ändrar den gamla , så kommer jag aldrig bli nöjd , så lika bra att börja om på ny kula . Skriver den på svenska först , så jag kan ta med det i både svenskan & samhällskunskapen .

Ska åka till Fagersta en sväng nu . Hörs senare babes ! ;)

Slänger in en bild på mina nymålade änglar som Micke hjälpte mig att lacka i helgen ! Tack !



Och en på Simone när hon var hemma hos mig häromdagen ..
Hur kan vi alltid ha så roligt tillsammans gumman ? :) <3




PUSS !

Jävla väckarklocka

Alltså , jag kan svära åt den , varenda morgon ! Och sen åt pappa som skriker åt mig att gå upp . Förstår inte hur jag klarade det , när jag bodde själv , alltså att komma upp varje morgon ? Jag stänger ju av alarmet i sömnen ? Vet inte hur det ska gå nu när jag flyttar heller , det lär bli spännande att se faktsikt !
Pappa svär åt mig nu att jag är seg & jag har lust att bara skrika tillbaka . Jag hatar människan som uppfann klockan & morgontröttheten . Åt helvete med dig !

Nya Wallander

Har precis fått hem nya Wallander - Skytten . Ska lägga mig i sängen & titta på den nu tänkte jag :) Få se om det är någonting att ha .. Haha !
Imorgon väntar skolan ! Sen släpa Simone till arbetsförmedlingen :) Sen måste jag fan sätta lite rotation på dököttet , för här flyttas det snart ! WIHO :D :D :D

En hjälpande hand

Ibland behöver folk sånna också , har varit en idag . Har vart hemma hos Simone & hjälp henne med en massa . Fick ringa ett par samtal , riva lite papper , skicka lite mejl , sen var ryggsäcken för henne mycket lättare ! Känns bra att kunna hjälpa vänner som har det svårt , när jag mår bra !

Sitter hemma nu , ska skicka in min geografiuppgifter jag gjorde idag , sen tänkte jag bränna lite filmer , de tar sån plats på datorn . Åh , just ja ! Ringde Komplett idag också , & de skulle skicka ett nytt moderkort nu i veckan , sen skulle jag få tillbaka alla pengarna för frakten som jag la ut också . Toppen !

Tänkte faktiskt ta mig till skolan imorgon , beta av lite information , lämna in lite uppgifter , hämta lite nya & småprata lite som alltid :) Skönt det med . Tänkte sen åka till jobbet & hämta min plankor som ligger på tork . Sen ska jag hem & pyssla lite . Ska försöka ta mig till Dollarstore också , få se hur det blir med det .

Ha en bra kväll !

Julklappar

Åh , det är ju så himla svårt ! Har precis fixat ett par , så jag är snart klar med alla . Eftersom vi har bestämt det här året att inte köpa till alla , eftersom vi börjar bli så pass gamla , så finns det ingen mening att bara köpa något för köpandets skull . Då kan man hellre unna sig någonting fint till sig själv för de pengarna :)
Har bara ett litet problem kvar . Och då var det bokstavligt - till Alma . En liten plutt på lite mer än ett år . Vad köper man till en sån ? Eller sån & sån .. En sån tjej rättare sagt ? Till Majken har jag redan köpt , känns som att det räcker med en julklapp till henne .
Men fan att det ska vara så himla svårt .. Varje år ! Nej , jag ska fundera lite till . Nåt mer fint ska jag väl hitta ? Får se när jag har tid att åka & handla ens .. När jag jobbar jämt .

Ooh ! En sak till ! Jag har varit riktigt duktig idag ! Har betat mig igenom två hela uppgifter i geografin . Så nu är det bara åtta kvar .. Känns som om jag kommer bli klar snart , det är trots allt bara ett par hundra poäng kvar i skolan . Kanske blir en student med ett papper i handen ändå ? :) Det skulle vara nice :)


Måla måla måla

Åh , det är så kul :) Hur kul som helst ! :) Åh , vad fint det kommer bli . Och lugn Simone , din julklapp blir en överraskning ;)

Och mitt toppenhumör håller faktiskt i sig , än så länge ! Det känns bra nu ! :D

Ännu en måndag morgon ..

God morgon solstrålar :)
Jag är faktiskt på rätt bra humör idag , vet inte riktigt varför ? Kanske hade nån trevlig dröm i natt ;) Får hoppas att det håller i sig . Ska jobba hela dagen idag , sen ska jag nog försöka fixa lite med saker & ting . Vet inte riktigt . Får se vad det blir :)
Ha en himla bra dag alla ! Puss

Erik Grönwall

Alltså , jag ryser mig igenom hela låten . Jag är helt kär ! Fyfan vilken jävla röst människan har ! Jag är inget Idol-fan alls annars , men han fick mig att fastna . Han är magisk !
Titta , lyssna & njut på vinnarlåten "Higher" .


Fin förändring !

Så , har nu fixat ny header , superfint :) Och även ny profilbild . Var på tiden :p

Sitter hemma med Simone nu & töntar oss . Haha , shit , finns inte ord !
Ska upp & jobba imorgon , så det får inte bli alltför sent ikväll , vilket jag vet att det kommer bli ändå :p

Kommer nog inte skriva mer ikväll , så god natt med er ! Puss

091213

Lucia idag , vafan vad tiden går fort ! Det är helt sjukt ..
Det är bara 11 dagar kvar till julafton & 13 dagar kvar tills jag får flytta in i lägenheten ! Det kommer gå så ruskigt fort . Det är bara massa jobb , massa skola , julklappshandlningar , pyssel , massa planering , packning , städning & massa annat som står på schemat nu , så nog kommer jag ha fullt upp allt :) Det gillar vi !

Nu ska det bli ordning på saker & ting här . Hehe . Det ska rensas i ryggsäcken jag bär på ryggen minsann ! Idag händer det grejer ! Har inte tid att sita här mer , för nu bär det av !

Tjingeling ! :)

Klockan är fem ?!

Oh jävlar vad tiden går fort när man har roligt :p Hahaha ..

Dags att sova nu , imorgon väntar en helt ny dag med nya utmaningar :) Puss !

Nu sticker jag ut ..

Nu tänkte jag kila . Ska ut & ha förjävla kul ikväll ! Och natten kommer bli lång enligt planerna , men mig gör det absolut ingenting ;)

Tjingeling !

Emil

Du vill att jag ska visa känslor , men inte här i bloggen . Det skiter jag i just nu .

Du är hemsk ! Jag förstår mig inte på dig . Jag trodde verkligen att någonting hade gått upp för dig igår , att du kanske , möjligvis började förstå saker & ting . Men ack så jag bedrog mig . Du är precis samma Emil , jävla skitstövel !
Och jag kan säga från & med nu att det aldrig någonsin kommer bli du och jag . Jag är så äcklad nu , så jag kan inte beskriva . Jag är så förbannad , så jag skakar . Hur fan kan du ? Hur kan du leva med dig själv ? Jag förstår om du mår dåligt & jag tycker inte det minsta synd om dig . Och kom fan inte & jämför dig & mig , för vi är inte ett dugg lika , kommer aldrig bli heller . Vi är ett avslutat kapitel , boken är ihopslagen & slängd . För sista gången .
Håll dig till dina fjortisar & din skånefitta , bo hemma & lev på dina föräldrar , sup dig redlös varje helg & forsätt att ligga "på topp" , så blir nog ditt liv fulländat ska du se !
Kom inte & grina varje gång du är på fyllan & säg att du älskar mig & tro att allting ska bli bra igen , för det blir det inte ! Igår trodde jag verkligen på dig , men som vanligt ska jag väl inte göra det ?
Fy fan för dig är allt jag kan säga . Dra åt helvete Emil !

Vad trött jag är !

Gick och la mig en sväng vid halv fem .. Tänkte sova sisådär en timme . Tjena , vad det gick bra då ! Vaknade för typ en halvtimme sedan . Aja , kan inte göra mycket åt det nu . Har lovat att skjutsa hem Michaela inatt , så då är det väl lika bra att jag sov såhär länge , så jag kan hålla mig vaken tills dess :)

Ska ta mig nåt att äta nu tänkte jag , hm , undra vad det blir för gott ? :)

Åh herregud

Vilken jävla kväll/natt det blev igår ! Pysslade en massa med julklappar på kvällningen , såg sedan Idol-finalen ! Tyckte det var helt rätt att Erik vann ! Han ger mig verkligen rysningar ,  så jävla bra som han är ! GO ERIK ! :D

Telefonen gick varm ett tag & jag höll på att få spel . Med viss övertalan & lite tjat , så gick detta även att rädda . Lite bråk , diskussioner & konfrontationer , kvällen till ära . Tre månader senare , samma sak , men helt tvärtom .
Varför ? Hur orkar jag ? Vill jag ? Jag tror fan det .

Sådärja ..

Nu är jag klart , ska strax kila . Kommer nog bli en fartfylld eftermiddag . Sen ska jag hem & slå på en film & gotta mig tror jag :) Packa lite mer & städa här ! Fyfan vad skit man hittar när man storrensar ! Haha ..

Nej , inte mer tid till sånt här ! Hörs ikväll sötnosar ;)

Drömmar

Ooh , jag kommer verkligen ihåg vad jag drömde i natt ! Det är helt sjukt ! Jag måste verkligen sova riktigt dåligt nu för tiden . Iallafall .. Helmysko . Drömde om den största rosbuketten jag någonsin sett , slagsmål & massa annat . Läskigt & jävligt konstig dröm iallafall .

Håller på & röjer ihop lite här hemma , om en timme bär det av ut till skogen för lite hemlighetsmakeri .. Kanske kan avslöja något om ett par veckor , men tills dess så är jag tyst som en mus :)

God morgon sunshines !

Njae , okejdå .. Jag har varit vaken ett tag . Satte tre alarm i morse , runt tio tiden . Alexander lovade att ringa & väcka mig kring tio . Men icke . Så därför vaknade jag inte förrän typ .. nyss ?

Jag ska snart smaska i mig lite pannkakor , sen sätta igång & måla . Måste ju fördriva tiden lite nu på eftermiddagen , så att det kan bli kväll någon gång :) hihi ..

Ooh ! Jag beställde ju bredband igår ! Så på måndagen efter helgen jag flyttar in (kommer säkert inte ha tid för att sitta vid datorn iallafall) kopplas bredbandet in ! Då har jag 100/100 i mina väggar . Fyfan vad skönt ! :D

Btw , fick min första hyresavi igår .. Inte lika roligt eftersom man alltid är fattig runt jul . Men känns skönt att jag fått ännu mer extra timmar runt jul & även i januari . Så det kanske inte blir så tajt ändå . Får hoppas på det iaf :)

Jag är inget stort fan av räkningar ..


Jihi :)

Åh , jag är så pysselsugen , hela tiden ! Tror jag ska bli sån där hemmafru , som sitter hemma & pysslar . Målar , syr , bakar o.s.v. Det skulle vara så himla roligt :)
Var ut till Nyhammar en sväng nu på kvällningen , hämtade lite brädor , som jag nu ska göra rent , sen imorgon ska jag måla de :) Hur jag ska göra med de sen är en annan femma . Om jag ska måla texterna själv , eller om jag ska använda mina klisterlappar jag köpte igår får vi se .. Det blir ett resultat att se fram emot iaf :)

Nej , ska hoppa in i duschen nu . Morgondagen väntas med spänning ! :D

Det var då fan ..

Ojoj , pratade i telefonen till klockan var tio i tre i natt . Jisses , så länge har jag inte varit vaken på evigheter ! Trodde jag skulle vara helt död i morse , men det var inte så farligt faktiskt .. MEN när jag väl tar mig i kragen & pallrar mig till skolan (i tid dessutom) , så är skolan stängd & låst . Inte en jävla käft där ? Bra att man får information liksom. Jag blir så jävla lack. Skiter snart helt i skolan ! Fyfan .
Fick knata runt i Smedjebacken & frysa (hade glömt mina vantar hemma) i typ 40 minuter tills nästa buss till stan gick . Tog mig en varm choklad på Engel & satt & pluggade där istället , så mycket jag kunde utan en dator då ..

Skrev bara upp saker jag skulle kolla upp på datorn sen ..
Fy sjutton vad man är hjälplös utan dator nu för tiden !

Sedan mötte jag upp Kim , följde med honom till Milano , då han skulle käka . Matilda hämtade mig där , & vi tog en svängom på stan & kikade lite .. Hon skjutsade mig till jobbet & sa sedan hejdå .
Jag jobbade till klockan fem , sen var det meningen att jag skulle åka till Örebro , men så blev inte fallet . Fan att saker aldrig ska gå som jag vill ! Bara massa jävla motgångar nu . Fy fy fy ! Jag hatar det här .

På jobbet idag , så pillade jag bort mina akrylnaglar . La de i sånt där bad , så det fick luckras upp . Men vilket jävla helvete det var också ! Micke fick hjälpa mig att skära bort de .. Dra åt helvete vad de satt ! Jävla kineser !
Men nu har jag iallafall mina äkta , egna naglar . Och vad konstigt det känns ! De är så tunna & framför allt , de är mina egna ! Har aldrig någonsin haft så här långa naglar ! Men .. De kommer väl gå av snart . Har riktiga sånna där "klia-på-ryggen-naglar" nu :P Haha ..

Har målat på jättemycket skyddslack på , eftersom mina riktiga
naglar är jättesvaga , så de inte ska gå av på en gång :)


Fullt upp

Haha , det händer en hel del i mitt liv nu . Känns skönt att dagarna rullar på faktiskt !
Tog en liten sovmorgon i morse , åkte sedan ner till jobbet & jobbade 13-17, efter det kom pappa & hämtade mig , jag åkte till posten & postade mitt moderkort :( .. Sen åkte jag & Matilda till Dollarstore , fyndade lite , sen vidare till Rusta , Elgiganten , Coop o.s.v. För att sedan åka till mamma & äta bakad potatis med nåt kött .
Efter det satte vi igång med decoupage . Det var inte så svårt som jag hade trott , men det var pilligt & drygt när servetterna bubblade sig när de blev blöta ..

Jag koncerntrerar mig till 100%.



Matilda gjorde decoupage på små ljusstakar !




Ett par av mina krukor !



Jag är supernöjd ! Ska nog göra ett par & ge bort i julklapp också tänkte jag .. Eller de kanske blir så fina , så jag behåller de själv , vad vet jag ? Haha ..

Nej , dags att sova nu , imorgon väntar både skola & jobb . Natti !

Puss !

Fullspäckad dag

.. idag också . Ska alldeles strax äta , sen bär det av ner till jobbet , för att jobba i fyra timmar . Sen ska jag & syster iväg & inhandla krukor & hobbyfärg . Sen står decoupage på schemat :) Kanske blir middag med en mister idag också , men vi får se om det blir tid över till det .

Hämtade ju för fan min hatthylla igår också ! Du ska bara den modifieras lite , sen kommer det där bli prima !
Och jag behöver inte handla nå tapeter heller ! Pappa hade köpt tapeter till köket , som de sedan inte ville ha , så då får jag ta de istället .. :) Gratis !

Puss på er !

Storrensning !

Såhär såg det ut idag , för de som är intresserade :P
Och det är min nya soffa Matilda sitter i , dock utan kuddar & klädsel :)





Här hade vi precis rensat klart allting . Så duktiga vi var idag :)

Älskar dig syster ! <3

Herrejisses , vilken dag !

Ojojoj , dagen har verkligen gått i ett ! Och jag har så ont i både rygg , fötter & knän .. :S
Jobbade först 8-12, sen kom Matilda & hämtade mig .. Vi åkte runt i ett par butiker först , sen vid ett åkte vi hem till mormor & åt mat . Mormors underbara mat !!! Åh , så gott ! Sen kilade jag upp på vinden en sväng .. Hittade två jättefina zinkburkar & en fin liten tavelram (?) .. Vi har flängt & farit runt hela jävla stan idag tror jag . Köpt lite krukor , ljusstakar , lite mer änglar . Lite bokmärken , servetter o.s.v. Sen in på Petterssons färg & handlade för ett par hundra , för imorgon ska jag & Matilda prova oss på bookscraping & decoupage . Det ska bli skoj :) Kanske blir lite julklappar där :)
Nu har vi setat i säkert tre timmar & bara rensat & gått igenom säkert 20 banankartonger med gamla kläder . Sånt som var hennes & mitt , vad hon vill ha kvar , vad jag ville ha kvar , vad som skulle slängas & vad som skulle till loppis .. Det blev en hel del som vi gjorde oss av med ! Skönt . En börda försvann nu från mina axlar ! Gött !

Jag ska packa ner lite som ska till lägenheten nu på en gång .. Sen tänkte jag försöka mig på lite skolarbete . Börjar inte jobba förrän klockan ett imorgon , så tänkte ta lite sovmorgon , men göra skolarbetet nu ikväll istället . Laddar upp med mjukiskläder & mina nya mystofflor jag köpte i Sthlm . Underbart ! :)

2,5 timme

Sitter på jobbet , med bara 2,5 timme kvar ! Skönt ! För jag är så himla hungrig ! Ska umgås lite med syster i eftermiddag  Ska hem till mormor & äta lunch , ska upp på vinden där & leta efter lite gamla saker också , det ska bli kul :)

Hörs lite senare idag då ! :)

Ååh , nostalgi !

Kom precis att tänka på när jag & mamma brukade sitta & titta på Ally McBeal varje tisdagkväll förut ..
Åh , vad jag saknar den serien . Kanske ska skaffa lite tv-kanaler när jag flyttar ändå , & börja ta upp lite serier ? Njae , skulle nog inte tro det .. Har inte tid med sånt . Här har ni iaf intro låten . Lyssna & njut ;)


Jag har kommit på en sak ..

Det har verkligen gått upp för mig ! Jag tycker inte alls om Ikea längre .. Jag hittar bara grejer där jag tycker "sådär" om .. Sen kollar jag till exempel på Jysk , & blir helt kär . Hur kan det vara så ? Hm .. Tycker Ikea på nåt vis har blivit lite tråkigt . Kanske jag som börjar bli gammal ? Jag har ju bytt stil helt .. Från det ena till det andra . Men så jävla skönt . Att slänga allt gammalt skit ! Slängde två stora säckar med bara SKRÄP igår . Usch !

Åh , var med Sonny & Yasmine på Dollarstore idag . Åh , så mycket fint de hade ! Ville köpa hela butiken , men det får vänta tills jag kommit in ordentligt ! Men två små söta änglar följde med mig hem iaf :) Kunde ju inte låta bli ...

De ska dock målas helvita sen :)

Men tok så söta ändå ! :)


Flyglarm

Nu tjuter det över hela Sverige .. Blev asrädd innan jag förstod att det var första måndagen i månaden idag :P Haha ..

Ringde Komplett alldeles nyss & de bad mig retunera morderkortet , så ja får väl beställa ett nytt nu då .. Roligt .. Eller inte ! Så nu kommer det dröja ännu längre innan jag får en fungerande dator . Får sitta på min sega laptop ett tag till då ..

Jobba i två timmar till , sen får vi se vart det bär av :)

Sitter på jobbet ..

.. och är hur trött som helst . Hade verkligen så himla svårt att somna igår . Dels för att jag sov så himla länge igår , sen för att jag tänker för mycket . Jag kan aldrig koppla bort tankarna när jag ska sova . Det är sjukt drygt ! Jag tänker på allt , tankarna varndrar lång väg ..

Och lite knivigt har det blivit nu också .. Många på det här företaget som vill vara ledig över jul & mellandagarna , så jag måste jobba då , vilket innebär att jag antagligen inte kommer hinna in i lägenheten innan nyår . Får hoppas min kära pappa klarar av att tapetsera själv , så det blir klart iaf . Annars blir det flytta en jävla massa , både kvälls & nattetid . Och då skiter jag i om mina grannar hatar mig , för jag ska in !

Nog om det , jag är iallafall jättehungrig & vill bara att Andreas ska komma tillbaka , så jag kan gå på lunch !

Hemma igen ..

Så , nu är jag hemma igen . Har varit hos Simone en sväng & tjålat skit , ätit lite & bara myst :) Fan vad vi är bra tjejen ! Guuuuuuu så jag älskar dig !!! <3

Nej , nu ska jag bara röja undan lite här , sen ska jag nanna kudde . Jobbet väntar imorgon :D Penningar  :D

Pust ..

TRE STORA SOPSÄCKAR . Så långt har jag kommit hittils med kläder jag inte kan ha / inte använder . Fyfan , jag vill inte ens veta hur mycket jag har kvar egentligen .. Pust . Packat två kartonger med saker jag inte kommer behöva de sista veckorna , så de kan jag plocka ner redan nu ..
Och så mycket skit jag har ! Fyfan vad man samlar på sig massa skräp . Tror fan jag ska gå i terapi & bli bättre på att städa & bli bättre på att slänga saker . Det skulle verkligen behövas ! Nej , tillbaka till storstädningen nu !

Trött

Jag är helt slut . Usch & fy . Vaknade första gången halv tolv , pigg som fasen , gick upp en sväng , men kände ändå att kroppen inte ville hänga med riktigt , så jag la mig igen . Oh , what a misstake ! Pappa väckte mig genom att slå på varvstopp på bilen här utanför . Snacka om att jag höll på att få spader ! Ingen bra morgon det här inte .. Jag vill verkligen flytta , & det är ögona böj !

Idag måste jag verkligen städa här .. Det ser inte klokt ut .. Man kommer knappt in för fasen . Och rensa kläder ska jag . För mina sex garderober får verkligen inte plats i min nya lilla etta . Huvaligen ! Jag frågar igen .. Det är ingen som vill köpa lite kläder ? Här finns massor :)

Huvudvärk

Jag har hundraelvamiljonersmiljarder saker att tänka på . Jag orkar inte . Min hjärna går på högvarv & Ipren hjälper inte . Jag orkar bara inte . Vissa stunder vill jag bara lägga mig ner & dö . Jag vill bara släppa allt .

Jag är så trött . Vill bara sova .. Men lär hålla mig vaken . Har lovat att hämta pappa & Lisa i Gonäs , när de är klara med sitt partaj . Sen ska jag mysa ner mig med en film . Och nu SKA jag verkligen se en film också . Jag gör det fan aldrig annars . Sällan jag finner ro till det .. Hu ..

Fy på mig . Fy på dig . Vi ska INTE .

Mupp

Sitter hemma nu .. Tar det lite lugnt , fast jag egentligen inte borde . Jag har nyss stoppat i tvätt i tvättmaskinen , förbannar mig lite över datorn som inte vill fungera , samtidigt som jag stressar upp mig lite smått . Kestins 50-års kalas börjar om 40 minuter & jag har lovat pappa att komma dit , så jag lär väl kolla på kläder snart antar jag ?
Uuh , jag orkar inte . Egentligen vill jag bara ta med mig laptopen ner , mysa ner mig i soffan , slå på  tv:n & plugga lite i lugn & ro .. Men det får väl bli lite senare , antar jag ..

Nu lär jag öppna garderoben & se vad vi kan hitta på :)

:)

Ååh , soffan vad så fin ! Ett steg närmare mitt fina hem ! :) Nu är det EXAKT tre veckor kvar till flytt , jisses vad fort tiden kommer gå nu . Skola , jobb , julklappshandel , planering , städning , packande ... Åh , herregud ..

Idag är det lördag , jag sitter som vanligt på jobbet . Ikväll ska jag vara chaufför åt Sonny & Yasmine & pappa & Lisa .  Sonny & Yasmine firar fyra år idag ! Grattis till er ! Hoppas det blir många många fler år ! Älskar er , mina kära vänner ! :)

Och det är moderkortet det är fel på .. Tror vi . Ska ringa Komplett på måndag & skälla & gråta lite , & hoppas på att jag får ett nytt . För datorn SKA fungera innan jag flyttar . Blir 100/100 när jag flyttar , så då lär man ju ha en bra dator ;) Hehe.

Nej , jobba vidare lite nu . Vi hörs sen ! Pussis

Aldrig ska någonting gå som jag vill ..

Nej , just precis . Datorn funkar inte . Det är nåt fel . Och hur vi än vänder & vrider på det , så förstår vi inte problemet . Jag blir så sur ! Varför går inte jag & tekniska prylar ihop ?????

I natt var jag lite lycklig .. En stund iaf :)

Och snart blir jag ännu mer lycklig . Sitter hemma nu & väntar på att pappa ska komma hem , för då ska vi åka till Hedemora & hämta min soffa ! Sånna saker kan iallafall inte jävlas med mig :p Hoppas jag .....

Ååh , snart flyttar jag ! Börjar känna paniken krypa i kroppen ... Snart är det jul & jag har bara handlat EN julklapp än så länge . EN ENDASTE . Hu ! Jag vet ju för sjutton inte vad jag ska köpa till folk .. Och pengar är det inte gott om heller i dessa tider . Nej , fy sjutton .

Tavlan

Förresten , ni kan ju få se en bild på den fina tavlan jag fick hem idag :)
Tycker den är så söt :) Mitt nya Shabby Chic hem ska bli så fint :)

"Du vet väl om att du är värdefull.."


WIHOOOOOO :D

Min dator kom idag ! Superlycklig ! Och min tavla jag köpte på Tradera häromdagen .
Oooh , jag är så glad ! :D

Ska pilla med datorn hela kvällen nu , så jag kommer säkert inte skriva något förrän i natt :P

Fy skäms på mig

Jag vet att jag är jättedålig på det där med bilder ! Men det ska bli ändrig på det ! Mitt liv är ju ändå inte sådär jättespännande iallafall , så det finns ju ingenting att ta kort på .. Haha .. Men kan försöka !

Börjar faktiskt sakna det blonda lite ibland .. Men jag tror jag behåller det bruna ändå ..



Eller ?



Gå in i väggen ?

Nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen ! Och kallt är det också .. Brr !
Även fast jag sov två timmar på eftermiddagen , så gjorde det inte saken bättre ! Jag vet inte när jag vaknade av mig själv senast . Just nu hatar jag min väckarklocka & alla jävla tider man ska passa , allt man MÅSTE göra . Känns som om jag kommer gå in i väggen snart . Drömmer sjuka drömmar , kroppen domnar bort lite när den vill .. Jag behöver ett brejk snart . Men det får bli efter jag flyttat in & allting är klart . Då ska jag lägga mig ner i sängen & bara njuta . Stänga av datorn , mobilen , allt . Dra ur dörrklockan . Ingenting ska få störa mig .

Ska jobba fyra timmar på eftermiddagen imorgon . Pengar ! Det behövs så jävla mycket nu . Och jag kom på världens affärsidé tidigare idag ! Hur jag ska bli rik ! Ska fan sätta patent på grejerna så snart som möjligt :p - Nej ,  nu överdrev jag kanske lite .. Men , jag ska prova sen iaf , när jag kommit in i lägenheten .
Det är tamejfan det enda jag tänker på just nu . Det enda som kretsar i min skalle ! GAAH !

Ska ta ner lite kartonger från vinden nu & rensa lite mer .
Ingen som behöver nå kläder ? :)

Hej alla söta läsare !

Tro inte att jag glömt bort er , för det har jag inte . Har bara haft lite fullt upp på förmiddagen ..
Var först i skolan , försökte få engelskan klar , men i sista stund blev jag iväg skickad från datorn , för det var nån klass som skulle ha data-lektion . Sånt stör mig så mycket , eftersom jag inte kan göra någonting i skolan utan en dator ..
Stannade kvar & pratade med både Erik & Örjan , så nu har jag satt igång med Geografi A också , duktiga jag :) Känner att jag börjar få rullning på det här nu :)

Åkte sedan till stan , uträttade lite ärenden ; var bland annat in på Ludvika hem & pratade om lite saker . Fixar & donar .. Sånt man gör när man är vuxen & tar eget ansvar (pappa tjatar hela tiden att jag ska fixa allt själv) - så då lär jag väl göra det också ! Haha ..

Idag ska jag städa , rensa lite mer , packa & köra iväg till kartonger till förrådet . Sen ska jag försöka hinna träffa Alexandra en stund . Tjejen sticker ju till Sydafrika imorgon .. :( Hon är fan aldrig hemma , tråkigt tycker jag .

Lägga ut lite mer annonser på Tradera ska jag göra också , för här ska det säljas grejer !

Flashbacks

Det ska inte behöva vara såhär . Såhär förjävligt . Ena stunden mår jag toppen , andra stunden vill jag bara sjunka genom jorden . Finns det inget mellanting ? Varför ska det drabba mig ? Men som jag sagt förut och jag säger det igen ; jag är väl stark nog att klara dessa förbannade motgångar . Är det verkligen så ? Är jag verkligen så stark ?
Mitt ansikte utåt är inte det jag är egentligen , det är bara en fasad jag bygger upp . De som känner mig vet .
Jag hatar det här .

Nu ska jag tänka framåt . Jag rensar mitt gamla liv . Det ligger i papperskorgen nu . Sopgubbarna kommer imorgon & hämtar det , sen är det inga bekymmer . Jag ska fortsätta klättra . Uppåt . Men jag behöver någon bredvid , som håller min hand . Det skulle ha varit du , men varför går det inte ? Jag blir så ledsen . Det förstör mig ..

Nu ska jag försöka att inte tänka (vilket är det värsta jag vet, eftersom jag är så kass på det) & försöka sova . Jag vet att jag inte kommer kunna somna än på ett par timmar , vilket gör mig ännu mer sur .

Finns inget ord som kan sammanfatta det jag känner just nu .

Tradera .

När Mekonomen-kontoret valde att spärra Blocket på jobbet blev jag lite halvt besatt av Tradera istället . Jävligt lätt att klicka hem lite för mycket saker . Vilket jag gjorde idag . Men det var fina saker , så jag ångrar mig inte ! Inte ett dugg :) Men jag kanske ska lugna mig lite tills jag kommer in i lägenheten :)

Sitter & lägger ut annonser själv på Tradera nu . Ska försöka bli av med lite kläder , skor , jackor o.s.v. Har lite för mycket för att få plats i lägenheten . TONVIS som jag inte kan ha heller , så lika bra att göra sig av med lite .. Lätta sitt hjärta :)

Åh , att jag ska sakna dig nå så förbannat ?

Ouff

Tjabba tjena hallå ! - Vilka var det som sjöng den ? Var det Nicke & Mojje ? Haha ! Aja , i vilket fall . Jag sitter på jobbet . Som vanligt . Gör jag något annat egentligen ? - Jo , jag ska till skolan imorgon ! Coolt va ? :P
Har varit på jobbet sedan åtta , eller bara hem en sväng på tio minuter & hämtade lite prylar .. Lite frustrerande faktiskt .. Och det är dessutom över en timme kvar . Jippie ! Men jag tackar för pengarna som jag får till jul sen ;)

Och soffan är min ! Ska hämta den på fredag ! Jag är hellycklig ! :D Den ska bli så himla fin i min lägenhet !! :)
Och dessutom fixade jag & Sonny allt med datorn idag , så den är skickad ! ÄNTLIGEN ! Hoppas på att jag får den imorgon ! :)

Jävla stressigt det var nu då .. Har tagit mig en halvtimme att skriva det här inlägget . Aja , skit samma .
Snart får jag gå hem iaf :)

Jag vill inte det här .

RSS 2.0