Fint väder !

Nu har jag precis kommit hem , börjar bli fint väder igen , skönt som fasen ! :)
Hinner tyvärr inte lägga upp bilderna idag heller , ska iväg till Niklas nu på en gång , men imorgon kommer de nog upp hoppas jag ! :)

Ska kila iväg till Hemköp nu , sen hem till honom . Måndag = tv-kväll , så ingenting som stör mig här inte ! ;)
Simpsons , 2½ men , My name is Earl , o.s.v. Yey !

(Psst , på onsdag ska det bli närmare 30 grader! Fy faaan vad nice!)
Tyvärr jobbar jag till fem hela veckan . ( Varför tog jag det skiftet ? Åååh , Typiskt ! )

Måndag morgon

Herregud , helgen har gått i ett . Förlåt om jag inte har bloggat , men det har inte riktigt blivit tid för det ...
Bilder & mer berättelser kommer sen ! Karin skulle skicka alla bilderna ikväll , så jag får väl gallra ur de som blev bäst .
Niklas har vart hemma hos mig hela helgen , från torsdag , till igår , då vi gick hem till honom istället .

Nu sitter jag på jobbet , inte så pigg på att vara här .. Nu börjar det bli riktigt tugnt att gå hit på mornarna , men vad gör man inte ? :)

Ha en bra dag , så hörs vi sen ! :)

Lördag

Hej alla !
Kvällen igår var dramatisk , men ändå riktigt trevlig ! Gick hem till Jimmy först , träffade Niklas & så .. Sen mötte jag Karin , vi gick ner till på stan , & bara råkade gå förbi Lindex .... Jag slog till på en gång & köpte de där skorna :) Trodde att jag skulle få skavsår av de , eftersom de var trånga , men tydligen inte , de blev jättesköna senare på kvällen !
Vi gick hem , & strax efter det kom Yasmine , Sonny , Carro & Anni hem till mig . Vi sminkade oss , fixade håret , sen gick vi ner på baksidan & spelade lite kort & tjålade :) Gurra kom förbi en sväng också . Lite senare kom Niklas med Martin , Lundmark , Jimmy & Desse . Vi hade riktigt trevligt . Spelade "Pyramiden" & "Fuck the dealer" . Självklart så kom "Jag har aldrig - leken" in i bilden också .
Kom inte ut på stan förrän närmare tolv-tiden .. Niklas stannade då kvar hemma hos mig & la sig & sov .. Jag & Karin knatade vidare , & gick ner till Pelles . Träffade Martin där , så vi köpte lite mat :)
Var hemma kring tre , då jag kröp ner bredvid Niklas i en varm säng :)

Var lite tugnt att gå upp i morse , men konstigt nog var jag klarvaken klockan nio . Eftersom det regnade , så var Micke så snäll , så han kom & hämtade mig :) Nu är det lite mindre än en timme kvar , sen ska jag hem & äta mat , duscha & ladda upp för ännu en helkväll i den här hålan , som för helgen förvandlats till en fullspäckad helkväll . Alltid lika roligt :)

För övrigt tog jag inga kort igår , men Karin & Yasmine gjorde . Så så fort jag fått bilderna från dem , så kommer de ut här :)
Ska försöka ta lite bilder ikväll också . Har ju lovat Sofi att knäppa kort på Brolle , & då lär jag väl göra det också :) Hihi ..

Inte är det mycket kunder här heller . Trök . Men iallafall , back to work .

Fest !

Nu har jag precis kommit hem , ska snabba mig lite . Måste hoppa in i duschen , för att sen göra mig i ordning & springa upp till Jimmy . Niklas är där , & jag kan lika gärna vänta där , tills Karin är klar , så kan jag ge henne sällskap :)
Yasmine , Anni , Carro & Sonny kommer kring sju , då sätter det igång .
Pain ikväll , kommer bli ös ! Ska dock upp klockan nio imorgon . Är inte pigg på det för fem öre . Men det kommer troligtvis bli lika dött imorgon som det var idag ..
Kom knappt nå varor i morse över huvud taget ..

Jaja , nog om det . Nu har jag inte tid mer ! Kanske skriver sen .. Om inte annat , imorgon :)

Fredag , löningshelg & Ludvika festen !

Kan det bli bättre ? :)
Har fortfarande ont i ögat dock , men jag ska sluta åma mig över det . Ikväll ska jag ha kul ! Nå så fruktansvärt också ! Tjejerna + Sonny kommer hem till mig efter jobbet , då blir det fix & förfest ! För ikväll ska vi ha roligt ! :)
Funderar på att göra slingor ikväll också .. Men det tar ju sån tid , det är ju bara det. . Aja , det visar sig iallafall .
Mycket bilder kommer upp i natt eller imorgon , hehe :)

Ha det förträffligt idag ! :)

Akuten

Efter läkarbesöket , fick jag bara mer & mer ont . Blev alltmer svullen . Jag hade i salvan & blev typ blind på det ögat i två timmar . Det var jobbigt ..
Jag fick spel & ringde mamma . Hon ringde till lasarettet & förklarade åter igen att det gjorde fruktansvärt ont & blablabla , receptionisten bad oss då att åka in till akuten ikväll om det inte blev bättre . Och det gjorde vi . Där fick jag en jättesnäll läkare som gjorde superduper noga koller av mitt öga , runt om & i ögonhålan . Men hittade inget fel . Jag fick lokalbedövning i hela ögat , sjukt , jag vet . Det var nån gul äcklig kräm . Haha ! Han bad iallafall mig fortsätta med salvan som jag fått av den förra läkaren , & blev det inte bättre , eller värre , skulle vi komma tillbaka . Om inte annat , få lov att åka till Falun & specialisterna där . Suck .

Ja , det var min händelserika eftermiddag . Pontus kunde då aldrig komma heller . Var nyss hem till Mattias en sväng , han hade hittat ett cd-fodral med massa skivor som var mina , nu när han vår-städade (?) i sitt garage . Trevligt ! De skivorna har jag letar efter hur länge som helst . ( Det var även en massa backuper på datorn .. Haha ) Var hem dit & tjålade en sväng , Hammar kom förbi också :)

Nu är jag hemma , sitter bara i soffan & förbannar mig själv att det alltid ska hända något med mig till Ludvika festen . Är det inte knäna , då är det halsen , är det inte det , så är jag inte hemma , alt. utomlands . Och nu ögat ! Fy fasen alltså ! Hur ska det gå imorgon ? Jag som knappt kan sminka mig :S Faan då !

Film nu ! Ciao .

Problem med ögat

Jahapp , lite halv bråttom blev det i morse igen . Försov mig lite smått ..
Ringde iallafall vårdcentralen på morgonen , eftersom jag fått ont i ögonlocken , eller tja , ytterkanten av höger öga . Är helt svullen & igår var jag helt blå . Jag kan inte kisa & inte knipa ihop ögonen  . Det gör jätteont ! Kunde knappt öppna ögat i morse . Och nej , det är inte ögoninflammation . Doktorn påstår att det är en vagel . Det tog 2 (?!) sekunder för honom att konstatera det . Och jag kan nästan på rak arm säga att det inte är det . Eftersom det inte är nå "skav-känslor" , utan bara svullet & ömmar . Jag har inte fått nån smäll & inte gjort något konstigt , vad jag kan påminna mig om . Fick iallafall någon salva , som jag ska prova med . Funkar inte den , så vet iallafall inte jag vad som är fel .
Och jag kan iallafall säga att jag aldrig i hela mitt liv ska ha den där doktorn igen ! Han var jätte hårdhänt , & det kändes som om han skulle trycka sönder hela mitt öga ! Fy FAN vad ont det gjorde !

Det positiva iallafall ; Jag fick göra ämnesomsättningsprovet (gud vilket långt ord ) , så jag får svar på det om ca en vecka . Då får vi se om det nu är något som är fel ..

I eftermiddag kommer Pontus hem till mig . Ska försöka fixa allt med datorn . Fy vad det krånglar ! Var ska alltid jag råka ut för sånt här ? Linux alltså . Det ska vara bra , det är bra , bara allt funkar & bara man hittar rätt grejer . Menmen .. Det löser nog sig till slut ..

Tilbaka till jobbet . Bloggar mer ikväll ! :)

Jumper

Så .. Nu har Yasmine & Sonny precis åkt . Vi kollade på filmen Jumper , som jag redan har sett , men fortfarande bra . Den kan jag faktiskt rekomendera :)
Vi satt & tjålade ett tag , sen gick vi upp på stan & köpte pizza & tog med hem hit , mys ! :)
Har tvättat nu under kvällen , ska snart ner i tvättstugan & hämta allt ..



Förresten .. Skorna som jag pratade om , är bara ett par enkla ballerina-skor , men jag tyckte de var lite söta iaf :)
Tyvärr finns skorna bara i vitt & blommigt , så de får bli ett par vita isf :)
Bara 129:- , som hittat ! :)

Lindex Shop Online - Ballerinaskor



Nej , nu måste jag kila ner till tvättstugan , sen är det läggdags !
Natti !

(Kika in misswictoria.bilddagboken.se för mer bilder) =)

Lunch med mamma

Försov mig lite halvt i morse . Vaknade kvart i sju , så då var det bara att hoppa i kläderna , bre en macka & ta med . Min generösa pappa skjutsade ner cykeln till mig igår , så det gick fort till jobbet . Roffe fick inte vänta allt för länge iallafall :)
Jobbet har flytit på bra idag . Slutar om 2½ timme , då bär det av hemåt . Då kommer Yasmine & Sonny hem till mig & ska spendera kvällen där . Ska bli mys , med lite mat & film .. Hihi ..
Nyss var jag iväg med mamma & åt lunch med henne . Jättegod potatisgratäng med kyckling . Mums !
Tog en vända på stan också .. Är ju löning idag , så då kanske man kan unna sig nåt fint :) Är jättesugen på ett par vita skor från Lindex . Kan länka sen , för nu lär jag fortsätta jobba !
Ha det bra !

The end ?

Är det här slutet ? Jag vet inte .
Jag vet ingenting . Vad ska jag säga ? - Du säger ju ingenting ?
Imorgon ? Nyktert ? Onyktert ? Det ska inte spela någon roll !
Förstår inte vad jag gör för fel ?

VARFÖR SKA DET ALLTID BLI SÅ HÄR ?!

ÄNTLIGEN !

Nu har jag äntligen fått mitt internet , & huuu så bra det funkar ! Inte ett enda avbrott på 3 timmar ! Helt fantastiskt ! :)

Kom hem vid kvart över fyra , halv fem kommer den där snubben hit & sätter fart på internet åt mig :) Hihi ..
Strax efter det får jag besök av Jens & Björn som kommer upp & säger hej & tjålar lite skit .. Det var trevligt !

Nu sitter jag hemma & funderar på vad jag ska äta . Orkar inte laga nå mat :( Och får inte lön förrän efter midnatt . Humhum , vad gör man då ? Joooo , en ugnspannkaka ! Yey , där kom jag på det ! Men fan då .. Jag har ingen sylt ! :( Får gå med socker ..


Yasmine & Sonny kommer hit imorgon kväll istället , mys :)
Nu ska jag äta , sen duscha .. Kanske bloggar lite senare !

Klockan 05.53

Då ringde min klocka i morse. Det gör mig lite smått deprimerad att kolla så tidigt på klockan ..
Kollade iaf på mobilen på morgonen & såg att jag fått ett sms av Niklas . " Fan jag kan inte sova" . Mottaget kl 05.16 .
Han får faktiskt nästan skylla sig själv när han sov till halv tre . Jag ringde & väckte honom säkert 5 gånger under dagen , men han ville inte gå upp , så då fick han stå sitt kast ..

Nu är jag på jobbet , hann inte blogga i morse , blev lite bråttom där .. Men idag får jag iallafall mitt internet . Ska bli så skönt att få en stadig uppkoppling . Då vet jag iaf att det är datorn det är fel på om något krånglar ..

Yasmine & Sonny kommer till mig ikväll också . Ska bli en riktig mysig filmkväll , sen kommer nog de sova kvar , medans jag går upp i ottan & åker till jobbet , så kommer de ligga & snusa på min soffa , myspys :)

Någon som har nåt tips om nån bra film man kan se ikväll ? :)

Sex and the City

Ååh , jag kan inte tänka på något annat ! Jag & Karin var på filmen alldeles nyss & jag kan bara inte intala mig själv att det verkligen är slut nu . 9 år av serien satte en sista punkt idag .
Kommer så väl ihåg när jag var mindre , då min syster följde serien & jag smygkollade på kvällarna när mamma & pappa hade gått & lagt sig .. Serien var liksom "förbjuden" för mig som knappt var 10 år .. Men jag har hunnit ikapp & sett nästintill varenda avsnitt . Maratonet nu i veckan missades inte ! Min personliga åsikt .. Jag tyckte aldrig om Aiden . Förstår faktiskt inte varför han fångade hela världens hjärtan ?

Filmen iallafall . Sex and the City - The Movie . Helt underbar ! Lite annorlunda mot avsnitten , men vad ska man förvänta sig ? Cynthia Nixon , Cim Catrall , Kristin Davis & självklart , våran älskade Sarah Jessica Parker . Problemet var ju Mr Big . Han & Carrie ska ju gifta sig . Det är ett himla piffande runt det där bröllopet . Val av klänning , alla gäster , platsen o.s.v.
Allt går ju inte riktigt som det ska för dessa tjejer . Vad ska jag egentligen säga för att inte avslöja för mycket ? Alla fyra tjejer förvånar i den här filmen .. Om jag säger så .
Det där med att bli gammal & att acceptera livet som det är , är inte det enklaste för dessa tjejer .
Jag rekomenderar alla SATC-fans & naturligtvis alla andra också att se filmen . Det är en "flashback" i början , så man kommer in i storyn lite .. :)



Carrie & Mr Big .

I vilket fall som helst åkte jag & mamma till gymet efter jobbet . Märkte när vi kom dit att gymet inte öppnar förrän fem på eftermiddagen nu på somrarna . Passerkortet skulle dock funka 15 minuter innan öppning .. Men icke . Där stod jag & mamma som två dumma fån & drog kortet säkert 1000 ggr var , för att kanske .. kanske den där förbannade dörren skulle tillåta oss att gå in . Men icke . Jag gav upp , lika så gjorde mamma efter en stund . Jag mötte upp Karin , vi gick hem hit & lagade lite mat innan vi begav oss av till bion :)

Nu sitter jag här hemma , ska strax sova . Kände att fyra timmar inte räckte långt i natt .. Somnade inte förrän strax efter två . Och att gå upp när klockan står 05. ** är rent ut sagt förjävligt . Det känns hemskt !! Fy fan ..

God natt alla !

Fullspäckad kväll

Nu är jag fortfarande på jobbet . Väntar på min (sega) mamma som ska komma & hämta mig . Vi ska strax åka till gymet & träna . Efter det följer Karin med mig hem , så vi ska äta lite mat , för att sedan gå på bio ! Ska se SATC :) Om det nu finns plats .. Eftersom det inte har gått att ringa & boka biljetter , får vi hoppas att vi kommer in :)
Så det blir mys i mörkret i biosalongen med min kära vän ikväll :) Recensioner av filmen kommer ikväll eller imorgon !

God morgon sjusovare !

Nu ligger säkert alla sommarlovsälskare och sover . Men inte jag inte . Jag är uppe med tuppen , för nu är det snart dags att knata till jobbet . Haha :) I'm ready for this !
Jag tycker nog mer om pengar , än ett par extra timmar i sängen skulle man nog kunna säga ..
Måndag idag , löning på onsdag , & Ludvika festen börjar på torsdag . Kan det blir bättre ? :)

Ha en underbar dag ! :)

I'm back home

Nu är jag tillbaka från Malingsbo .. Fyra dagar ute i skogen har resulterat i tusentals knott & myggbett på kroppen . Grr ..
Den här ledigheten var verkligen behövlig kan jag tala om ! Grymt skönt .. Mycket fiske , grillning & mys !



Jag & Niklas stack ut & metade direkt när vi kom ut till Malingsbo . Mitt på sjön hittade vi en ankunge som hade tappat bort sin mamma . Vi tog med oss den i båten & letade reda på mamman & släppte i honom där . Dagens hjälteinsats ! :)
Men jag hade stor lust att behålla den . Visst är den inte söt ? :)

Väl ute på sjön började det regna . Typiskt med midsommar , inte sant ? Men vi fick oss ett par abborrar iallafall . En av dem svalde kroken riktigt djupt , så vi fick lov att ha ihjäl den , eller tjaa , inte jag , men Niklas . Så den fick Bonzo tugga på när vi kom tillbaka :)


På kvällen åkte Helene & Alf  iväg till ett par vänner för att fira midsommar , & jag & Niklas blev själva där ute . Vi tände grillen & han tog sig en konjak & jag en cider , sen satt vi i solen & göttade oss :)
Niklas , grillmästaren själv :)




På lördagen sen tog vi fyrhjulingen iväg ett par kilometer på bäver-safari . Tyvärr så hittade vi aldrig några bävrar , men vi satte oss i gräset bredvid ån & solade oss en stund :)




Sötnöten matar hönsen efter fikat ..



Senare på eftermiddagen , for vi iväg till sjön för att meta . Vi hittade ett jätteskönt ställe i en slänt , där vi lade oss ner , med metspöna på ställ , så vi kunde kramas :) Rätt som det var hörde vi ett jädrans plaskande . Vi trodde självklart att det var fisk , men det var en massa söta hästar som kom ner till sjön för att dricka vatten :)



Idag då .. Har varit en riktig slödag .. Sov ända till halv elva .. Skönt att få sova ut någon dag iaf . Det förklarar varför jag fortfarande är uppe nu .. På förmiddagen iallafall , då oljade jag & Niklas in kanoten ännu en gång .



En bild på katten Smilla , kan inte annat än få en att le :)

Framåt fem-tiden åkte vi hem . Sedan dess har jag bara legat hemma typ . Vid nio kom Alexander & hämtade mig , så jag kunde åka ut till Sörvik & hämta min dator hos Potus , vilket förklarar det sena inlägget (som för övrigt kommer bli väldigt långt) ..

Om 6½ timme ska jag vara på jobbet & öppna . Ska vara där redan innan sju , eftersom Roffe kommer redan då . Morgon-pigga gubbe .. Huhu .. Vill inte vara där så tidigt . Men jag lär väl .. Blir bättre på tisdag & resten av veckan när man får packa upp leveranserna & så .. Men jag är fortfarande skitnervös inför imorgon , tjihi ..

Nej fy . Nu är det verkligen dags att sova ! Hoppas alla haft en underbar midsommar ! Det har iallafall jag haft (förutom alla myggbett , krokar i fingrarna , alla tappade fiskar & Niklas fyrtal i ess på Chicago , vilket gjorde mig skitsur .. )

GOD NATT , för sista gången !



Haha

Kunde inte hålla mig borta från datorn iallafall . Suck ..
Är nu ute i Malingsbo . Jag & Niklas hade det jättemysigt igår kväll , grillade & så . Men våran fiskelycka var dessvärre en katastrof . Kan berätta mer sen när jag kommer hem ! :)

Ha det bra !

Malingsbo

Förlåt för den usla uppdateringen , men det har gått i ett enda brakande ..
Igår efter jobbet , kom mamma & hämtade mig på en gång , sen åkte vi & gymade . ( Fy fan vad tråkigt det är ! ) Men man anstränger väl sig lite . Mamma har fått nått träningsschema hon ska gå efter , med lätta vikter & konstiga rörelser . Hon såg ut som en katt , där hon krälade på golvet . Det såg lite skoj ut . Haha , nädå mamma .. Förlåt ! :)

Efter det åkte jag hem , lagade massa pannkakor .. Har hur mycket mjölk som helst här hemma , så jag fick lov att göra slut på lite .. Det räckte både till kvällsmat & matlåda idag . Men det blev tyvärr inget över till att frysa in . Tyvärr ..
SATC sen , hela kvällen ! Screw fotbollen ! Som tur är åkte Sverige ut igår .. Eller tur & tur  vet jag inte . Jag är iofs helt ointresserad , så jag bryr mig knappt . Men iallafall , det var så jädra skoj att kolla på alla gamla SATC-avsnitt , helt sjukt ! Jag & Karin ska gå på filmen på måndag , ska bli grymt skoj ! Carrie ska gifta sig .. Ujuj , det sätter verkligen punkt för allt . Haha :)

Tog sedan en stilla promenad till Niklas , myste lite med honom & sov sedan där .. Skönt att kunna sitta & äta frukost med honom på mornarna . Mysigt :) Nu har jag varit på jobbet på förmiddagen . Chefen kom tillbaka från semestern idag , så jag öppnade tillsammans med honom . Hu , jag ska öppna alldeles själv nästa vecka . Jag är verkligen skitnervös (!!!) Men det ska nog gå bra , hoppas jag :) Annars är det ju bara att ringa nån , hihi . Får ju ingen leverans på måndagen , så det blir att sitta & äta smörgåsar med Roffe & läsa tidningen . Haha , vilket nöje :)

Vid kvart över tio gick jag iväg till Läkstugan & fick massage . Så himla skönt ! Jag har tydligen fel på njurarna nu också .. Eller fel & fel ver jag väl inte .. Men jag börjar tydligen få mer benmuskler , eftersom jag gå för mycket , & då kommer njur-nerven i kläm , om man inte stretchar tillräckligt (som inte jag gör) .. Så jag har mig själv att skylla att jag har ont . Grr .

Nu är jag hemma , håller på & packar .. Åker ut till Niklas mamma redan idag . Ska bli så skönt att spendera helgen där ! Niklas ska ge mig en lektion eller två i flugfiske .. Haha , vi kommer bli såå osams ! Nejdå , ska försöka att låta bli . Jag kan hålla mig till mitt metspö & mina stora , fina , vackra regnbågar ;D

Nej , ha det så bra nu i helgen & ha en förtjusande midsommar alla !
(Skriver så för att jag säkerligen inte kommer att uppdatera ngt i helgen)

Jobb , jobb & åter jobb

Jahapp , får lov att jobba imorgon ändå .. Ska vara med på öppningen , eftersom jag har öppningsvecka nästa vecka .. Är alltså inte ledig .. Ska jobba 7-16 hela veckan .. Kul .. När det är Ludvika Festen & allt ..
Kommer vara här på jobbet , bakfull som ett as på lördagen eftersom det är Pain på kvällen . Han börjar spela kl 24.00 , så kvällen kommer bli lång ..
Nu är jag själv på jobbet , Ida har åkt iväg en sväng . Micke lämnade mig själv här i morse också .. Det är faktiskt lite läskigt .. Haha .. När jag inte kan allt än , blir det nervöst .. Haha ..

Börjar bli hungrig nu .. Och jag har ingen matlåda med mig , eftersom jag åt ute igår .. Det är drygt .. Får väl springa över till Sibylla åter igen .. Funderar faktiskt på en korv med mos nu .. & massa vitlökssås , mums ! :D


Bråttom

Varför måste jag alltid snooza så länge ? Jag förbannar mig själv varje gång . Jag kastar i mig frukosten nu , sen måste jag springa till jobbet  Hurry hurry ! Ha det bra idag !

Nite folks ..

Nu är det snart dags för läggdags .. Det har inte hänt mycket idag .. Eller jo , det har det väl . Jobbet var tråkigt .. Gjorde ingenting de sista timmarna , vi testade typ en massa kylboxar , för vi har fått in en massa reklamationer på de , för att de inte funkade .. Mysko . Efter jobbet , tog jag en jättejobbig promenad hem , duschade . Sen träffade jag Mathias en stund . Vi åkte till Borlänge & åt på pizzeria Helena . Kan faktiskt erkänna att det var jättegott :)
Vart med Alexandra nu en stund på kvällskvisten , var hem till Alexander & hälsade på en stund också ..



Micke & Andreas sitter & fipplar med kylboxarna :)



När jag kommer ut från jobbet , så är det såhär fint väder ute . Tror ni att jag blev lite smått sur eller något ? Att man blir tvingad till att jobba sånna här vackra dagar ? :(



Det där ger mig fortfarande kickar i magen .. Fy fasen ! :) Jippie !

Nu ska jag ta & sova . Börjar åtta imorgon , men ändå ..
Det är fruktansvärt tidigt för mig som egentligen har sommarlov :(

Nite folks !

Rörd

Läste nyss Minkens blogg , jag är nästan helt gråt färdig . Att det finns så godhjärtade människor kvar här i världen ! Det finns så få om dem .. Men att de finns här ibland oss är ett mirakel ! Tack för det ..
Läs inlägget själva ;
här .

För övrigt sov jag som sagt hos Niklas i natt , han lagade sin superduper goda köttfärssås igår också . Mums ! Det har jag även med som matlåda idag ;) Hehe .. 
Sitter nu på jobbet , då jag fått reda på att jag ska jobba hela nästa vecka också .. Är inte så pigg på det .. Jag kommer vara helt slutkörd i juli =/ Men .. Vad gör man inte för pengar ?

Idag ska jag nog hem & baka hade jag tänkt .. Om inget annat dyker upp . Kanske träffa Alexandra en sväng ?

Mätt & glad :)

Är på jobbet , lite halvkasst väder ute , det är skönt . Har nyss ätit en burgare på Sibylla , det var mums ! :)
Slutar klockan fem idag , då ska jag & mamma ta en fika , sedan iväg & handla lite mat till mig :)
Någon som vill skänka lite bra recept åt mig ? Jag är väldigt kräsen , så jag äter inga konstigheter, men kom med förslag ändå . Det kan ju låta gott & vara värt att prova :) Hihi ..

Dåligt med kunder idag faktiskt .. De flesta kommer bara in & köper lite färgburkar & sånt .. Men det får väl gå det med ..
Ha en trevlig dag , så bloggar jag ikväll igen sen ! :)

Måndag, Vecka 25

Jag har varit vaken ett tag nu , gick upp med Niklas , som börjar en timme tidigare än mig på måndagar .. Eller rättare sagt , jag som börjar en timme senare . Så skönt ! Visserligen jobbar jag ju längre , men va fan ..
Han kom hit igår kväll efter att han jobbat & myste lite med mig .. Vi åt våfflor med glass också , det var mums :)

Idag är ännu en dag på jobbet . På tordag , fredag & lördag är jag ledig , sen en hel vecka framåt . Börjar inte förrän den 30:e igen .. Skönt som fasen !
Planerna inför midsommar är också spikade . Jag åker med Niklas ut till hans mamma redan på torsdag , eftersom detta är min enda helg jag är ledid hela helgen , om man säger så ..



Alba & Bonzo :)



Nej , nu börjar klockan  bli mycket , dags att rusa till jobbet snart . Ska hämta cykeln hos pappa någon dag också , så jag slipper gå varenda dag , för det blir för mycket promenerande nu , känner jag av i fötterna .. Går fram & tillbaka , ut & in på det där lagret , damn . Jag måste träna .

Ha en underbar dag alla !

I'm back

Nu är jag tillbaka från Malingsbo , eller tjaa , det har jag ju varit ett tag , men har inte orkat uppdatera här .
Har haft en jätte mysig helg med Niklas , har fiskat & solat & bara tagit det lugnt :)
Fick årets första fisk , den såg ut så här .. Lilla abborren :)


Sedan avslutades dagen med en ännu större fisk :) En regnbåge , som mamma lovat att tillaga åt mig :)


Läggdags nu , natti !

God morgon ...

God morgon ! Nu sitter jag här i soffan & har precis ätit frukost . Niklas ringde & väckte mig för en timme sedan lite drygt , sötnöt :) Nu ska jag alldeles strax börja knata till jobbet . Jobba till två , sedan kommer mamma & hämtar mig & skjutsar ut till Malingsbo , där jag ska spendera kvällen i soffan med Niklas & titta på fotboll ..
Det var tydligen fint väder där ute ,så det blir nog till att både fiska & bada ! Det hoppas vi starkt på ! :)

Ha en underbar dag alla !

-----------------------------------

Uppdatering : Nu är jag på jobbet . Är jättehungrig , men jag får hålla mig . Jag ska hem & äta rostbiff & potatissallad efter jobbet . Mums ! :)
Nu är jag själv här också . Ida stack upp på stan , haha . Men det är ganska lugnt med kunder idag , så det fixar jag :) Bara det inte kommer in nån idiot & rånar mig eller nåt .. Brr ..

Blev inte så tidigt ..

Nu är klockan snart tolv & jag har inte lagt mig än . Har städat rent här överallt nu , kan dock inte dammsuga klockan tolv på natten , så det får jag ta på söndag ..
Imorgon direkt efter jobbet åker jag ut till Niklas mamma , så det blir inget bloggande förrän på söndag kväll . Hoppas ni står ut . Haha :)

Sov så gott ! Natti !

The Guru

Helknäpp film lär jag bara tillägga . Inga övriga kommentarer ..
Var i vilket fall iväg & handlade . Lagade sedan ugnspannkaka . Kände att jag absolut inte hade lust att stå vid spisen i mer än en timme , så jag joxade ihop en smet & slängde in i ugnen . Medans så kollade jag på AFV , fortfarande så jäkla roligt , även fast man sett alla klipp förut . Haha !
Nu ligger jag i soffan & känner att jag börjar bli riktigt trött . Kanske läggdags tidigt idag ? :)


Back from work .

Självklart skulle det väl börja spöregna när det var dags för mig att gå hem ! Jag fick som tur var låna ett paraply på jobbet , så jag kunde gå ut iaf , men så snäll som min pappa är , kommer han & hämtar mig efter halva vägen & skjutsar hem mig :) Jag slapp iallafall bli så blöt om fötterna :)

Nu är jag hemma . Har varit hemma i över en timme , utan att ha gjort någonting . Men snart ska det bli ändring på det . Ska bränna en asbra skiva nu , sen vrida på volymen på stereon & sätta igång med att städa ! Haha . Sen ska jag belöna mig själv , med god mat & lite snask i soffan i kväll ! Låter inte det som en bra idé ? :D



Jag är faktiskt jättehungrig , så jag lär nog sätta fart med att städa ! :)

Mums

Nu har jag precis haft lunch . Pappa kom & hämtade mig & vi åkte till Fontana . Åt en riktigt smarrig kebab med bröd . Mums ! Ja , jag vet att jag tjatar om att gå ner i vikt , men va fan ? Nån gång lär man väl få unna sig ! Han bjöd ju så :)
Nu är det bara fyra timmar kvar , sen ska jag försöka få mina byxor tvättade , för jag tänker inte ha de på mig imorgon om de fortfarande stinker mos . Blä !
Annars ikväll då ? Ingen aning faktiskt .. Blir nog hemma & ta det lugnt . Känns inte som om jag orkar med så mycket just nu . Niklas ska till Nora , hans mormor fyller 80 år idag , så grattis till henne :) Han kommer då inte hem förrän på söndag ... Trök .

Fan vad nobbad man blir i bilbranchen ! Bara för att man är tjej , så tror de att man inte kan någonting ! (?) Tekink & bilar . Det kan jag ! :) När ni kommer in i en butik , kollar ni då efter den som ser mest erfaren ut ? Njae , skulle inte tro det ..
Lita då på att det jag säger är sant , för det som står i vårat program är precis de uppgifter som killarna får också . Är det något avancerat , så lämnar jag över det till dem iallafall . That's it !

Slött med kunder idag , bara för detta pissväder ! Kom en riktig störtskur här på förmiddagen , skönt att man jobbar då egentligen . Men blir ju så deprimerad när det är fint väder & man måste stå inne hela dagarna .. Men det är väl det jag kommer uppleva hela juli , så det är väl bara att vänja sig .

Tjohopp , nu är det dags att göra nå nytta :)

Internet krånglar ..

Som vanligt .. Jag blir galen ! Snart måste jag skaffa eget internet , istället för att snika från grannen . Det här går verkligen inte , jag blir snart galen ! Kunde inte blogga i morse heller ..
Somnade rätt tidigt hos Niklas igår , men vaknade halv sex & väckte Niklas . Han blev skitsur , för att jag hade väckt honom .. Men va fan .. Jag vaknar aldrig på nätterna , så min första instinkt var att vi hade försovit oss . Jag tittade dock aldrig på klockan . Somnade om lika lätt igen & klev upp tjugo i sju . Död som en sill .. Grr . Gå hem , äta frukost , göra om min matlåda .. Och sedan traska ner hit . Nu sitter jag här ..

Och vet ni vad ? Haha , jag är klantig !  Jag fick ju lov att göra om min matlåda , vet ni varför ? :p
För jag hade den med i påsen med alla grejer jag hade med till Niklas . (Mos & skinka i matlådan) På något vis , hade moset blivit "rinnigt" under natten , så det hade läckt ut "mosvatten" på mina byxor . BLÄÄ . Så jag fick lov att skölja upp de lite snabbt , så nu har jag mina mysbyxor på mig här i butiken . Haha , sexigt :p

Nej , dags att jobba nu . Slutar vid fem , så bloggar säkert en gång till eller två härifrån , ha en bra dag ! :)

Ingen plättlagg

Jag & mamma skyndade iaf oss till second-hand butiken , som självklart stängde klockan fem . Snacka om lagomt sur jag blev . Får gå in där imorgon direkt efter jobbet & kolla istället .
Så det blev inga plättar , det blev burkskinka med mos :. Det är gott det med ! Så nu har jag matlåda till imorgon :)
Jag tog sedan en dusch , gick sedan hem till Niklas . Nu har vi nyss storstädat klart här , nu ska vi snart sova .
Har lite sovmorgon imorgon , börjar inte förrän 8 , jippie :)

Natti !


Hemma igen

Vilken konstig dag det har varit !
Jag var iväg på lunch kring halv tolv ungefär , när jag var på väg tillbaka , så börjar det spöregna ! Jag blev skitsur & sprang tillbaka till jobbet . Vid två var jag iväg till Lasse på Läkstugan , han är så jävla duktig ! Så nu har jag fått akupunktur , alltså nålar på speciella punkter på kroppen . (Kolla wikipedia.org, om ni vill veta mer) Jag har fyra nålar i ena örat , tre i andra & tre stycken mellan brösten typ ? Haha , skitmysko , jag vet ! De där ska iallafall hjälpa mot sockersug , rökning , matsmältningsproblem , gallan & mina tarmar (som jag som vanligt har fel på) . Han berättade även massa intressanta saker , att jag även ska undvika rabarber , & lök .. (Ingen risk , sånt äckelpäckel gillas inte av mig) Haha :)
Och jag har även så grymt ont i fötterna ! Ursäkta allt klagande , men va fasen .. Nån måste väl tycka synd om mig ? :)
Jag går & går & går .. Känns som om jag inte gör nåt annat .. En timmes promenad (fram & tillbaka till jobbet varje dag) , det är ju bara nyttigt , haha ( ska jag säga .. Onyttiga människa ! ) , Nej , fy fan , jag är verkligen på väg att bättra mig .

Faaast .. Fick ju även veta idag att man går upp hela 5 % av sin vikt när man slutar röka .. Det gillas inte ! Jag vill ner , ner & ner . Inte upp , inge mer . Fasen också !

Nu har jag precis slängt in en maskin , tvättar för fullt . Jag tvättar lite & ofta , istället för att man ska stå i tvättstugan en hel dag , förbanna sig över att man inte hann med allt & att man inte tog tiden innan .. Sån är inte jag , men jag vet flera som är .. Bl.a. en Carl Niklas Andersson , *host*

Haha , nu höll jag på å glömma en sak ! Jag måste springa in på Second-Hand butiken här lite längre ner på gatan .. Jag måste få tag i en plättlagg ! Jag är så sjukt sugen på plättar ! Tänkte precis fråga vad jag skulle äta idag , men det blir fan plättar , om jag får tag i en plättlagg vill säga .. Hum , ännu ett bekymmer till dagens lista . Damn !

Iväg & fika med mamma nu , så tar jag affären på en gång :) Hej så länge !



Hungrig

Blogginlägget jag skrev i morse , vägrade pubibliceras , så det blev inget skrivet då , tyvärr . Nu är jag på jobbet iallafall , hungrig som satan . Åt nyss en croissiant , (eller hur det stavas?) för att mätta lite . Tar lunch om en timme eller nåt , det borde jag klara (?) , sen ska jag iväg till Läkstugan klockan två med ryggen , Gud så skönt det ska bli ! :)
Sen slutar jag vid fyra , jippie ! Hem & tvätta då .. Urk ! :( Trök ..

No,  back to work ! Have a nice day !

Uttrycka känslor ?

Jag har ingen aning om vilka som läser min blogg , så jag vill egentligen inte bli för personlig . Men det är min grej , det är det jag kan . Skriva ! Jag är bra på det , det vet jag ! Jag kan formulera mig lätt , jag är som en mini-Hitler på papper . Haha , kan man verkligen säga så ? Ego som jag är :)

Jag vill inte bara berätta om min vardag här i min blogg .. Vad ska jag då skriva om ? Mode ? Ha , aldrig . inte min grej , & det finns flera tusen modebloggar (registrerade) redan , & de oregistrerade vill jag inte ens tänka på ..
Anonym blogg är det inte heller . Då lär jag göra en ny , haha .


Jag ska helt enkelt bara vara mig själv . Jag kommer säkert bli personlig , & förklara inre tankar & åsiker , men gillar ni det inte , så pys .. Jag skriver konstigt , i gåtor , korta meningar o.s.v. Men that's the thing . Just figure it out ! :)

Idag iallafall . Jag tog det stora beslutet & skickade ett sms . Jag hade iallafall ingenting att förlora . Som jag förmodade var dagen ett minne blott . Inte ett ord fanns kvar , tyvärr . Det tog hårt . Jag blev så arg / ledsen så jag skakade ett tag . Men efter en stund insåg jag att jag var lycklig . Pusselbiten jag tappade , hade åter fallit på plats . Vad gör jag utan ? Vad gör jag med ? Jag är helt tom utan .
De senaste nätterna har varit sömnlösa . Jag har legat & pratat för mig själv , för att komma på en bra lösning , vilket inte har gått . Då har jag blivit arg & åter klivit upp ur sängen . Inte många timmar den här helgen inte ..
Det ska bli ändrig på det . Vi båda har gett av ett varsitt löfte , & funkar det inte nu , så är det inte värt det . Men jag vill , jag vill nå så fruktansvärt . Jag ser ingenting utan ..

Gjorde mina nationella prov i engelska idag iallafall .. Både tal & uppstats .. Jag prickade mitt VG även där :) Tjihi !!

Micke hade med sin hund Douglas till jobbet idag , han är jättesöt ! Och har blivit så stor ! :)



Nej , nu är det dags att sova , börjar jobba klockan sju imorgon , grr så tidigt ! Får se om jag ens kommer upp då :S Men vi får hoppas ! :) Haha.

God natt alla !

Regn , men varmt ?

Fy , sitter på jobbet nu & det är så himlans varmt här inne ! Jag förstår inte ? Det har regnat hela natten & även nu på eftermiddagen , det är kallt ute , men här inne är det jättevarmt ! Puuh .
Lite mer än en timme kvar . Sen hem & skynda mig att slänga in en tvättmaskin ..

Jag hoppas jag gjorde rätt , det känns iallafall så ..

Sommarlov !

Kul sommarlov man fick då . Hade avslutning iaf , esteterna sjöng i aulan , efter det hade jag mina två nationella prov , så jag kommer även få VG i engelska A , kanon :D Jag är jätteglad !
Nu är jag hemma , har precis ätit . Ska egentligen iväg & jobba . Men hur ska jag ta mig dit ? Det spöregnar & åskar .. inte tänker jag gå 5 kilometer , om det inte är mer , i det här vädret ! Nån som vill skjutsa ? :)



God morgon

Nu sitter jag här & stress-äter frukost . Yasmine kommer vilken sekund som helst & hämtar mig ..
Våran engelskalärare , har inte läst mejlet än , så det blir inget prov nu .. Drygt .. Sen jobbar jag bara & kan inte skriva de där proven , & jag tänker abolsut inte nöja mig med ett G i engelska .. Så jag vet inte hur jag ska göra ? :(

Satt uppe till nästan fyra igår , för att få igång WoW .. När det väl funkade , gick jag & lade mig & glömde att sätta i störm-kabeln , så datorn var stendöd i morse . Drygt .. Menmen ..

Sista skoldagen nu , sen SOMMARLOV ! :)

Grattis Sverige !

Jahapp , duktiga är vi också .. Vann mot Grekland med 2-0 , yes ! :)
Kollade egentligen på 40 days and 40 nights , men knäppte över då & då , haha ..

Nu sitter jag , multi8 & Cryoniq & försöker få igång WoW , ingen av oss blir kloka på det här . Synd att de bor så långt bort . För jag blir fan snart galen . Ingenting funkar fan ! Men ... Patience , patience , my friend .. Fy fan !

Nej , sista skoldagen imorgon , sen jobba till sex , jippie !

Onödig dag ..

Gick & mötte Yasmine & Sonny som kom från bussen , vi kom till skolan efter många om & men . Vi kom dit , fick lunch efter 20 minuter , sen slutade vi . Nödvändigt ? Njae , inte direkt ..

Yasmine följde med hem till mig , vi gick sedan upp på stan & handlade . Vi höll på att blåsa bort när vi gick hemåt igen , helt sjukt vad det blåser ute ! Vi höll på att få en kartong i huvudet som kom flygandes .. Haha ..
Pontus har varit här & grejat med datorn på eftermiddagen & nu är Karin här . Har hjälpt henne att färga håret ..

Ikväll är det fotboll som gäller . Lär väl kolla då . Simon tjatar som fan .. :p Haha ..

Får sommarlov imorgon , så jäkla skönt ! Men ska jobba direkt efteråt & så kommer inte få nå sommarlov förrän i slutet av juni då jag är ledig en vecka , innan Micke går på semester ..

Nog om det .. Nu ska jag vara social med Karin :)

Fy på mig !

Jag är fortfarande hemma , ska strax gå & möta Yasmine . Vi båda försov oss idag . Illa ! Vi som skulle ha prov & allt .. Får bara göra det senare idag , helt enkelt ..
Det är riktigt kallt i min lägenhet nu . Har både köks- och vardagsrusförnstret öppet , så det blir korsdrag . Hur skönt som helst !

Vi fick aldrig WoW att funka igår , btw . Tråkigt nog .. Får be Pontus om det där idag ..
Lär kila nu !

Slö i soffan

Nu har jag duschat , ligger här i morgonrock & kollar på tv & äter mina smörgåsrån , det är livet :) Haha ..
Är lite svalare här hemma nu , det är skönt .. Då kanske man kan somna någongång i natt iallafall :)

Nu ska jag & Cryoniq sätt igång med Wine  .. Får se om allt funkar nu då :)


Kycklingsallad

Det är mums . Nyss ätit , försöker bli lite nyttig iaf . Jag går till skolan varje dag nu . Jag & Alexandra gick hem från jobbet idag också , riktigt skönt ibland , men jag har riktigt ont i fötterna .. :(

Ikväll är det tv-kväll , ska bara ligga här & dega . Ska få Cryoniq & multi8 att hjälpa mig att få igång WoW ikväll . Bara hoppas att det funkar i Linux , & att mitt konto inte blir bannat . Men det tror jag bara är en myt . Blir jag det , är det väl så ..

Ska iväg & köpa en glass nu , ha det bra ! :)

Allt jag tänker på är dig ..

Jag håller på & blir galen , tror jag . Jag kan inte tänka på någonting annat än dig . Gjorde jag rätt eller fel ? Jag antar att du inte har någon aning om vad som hände egentligen . Jag har heller ingen aning om när & varför allt gick så fel ?
Det är hela tiden du som har hävdat att det inte är si & så . Jag har väl bara fått lov att acceptera det , men nu helt plötsligt passar det inte dig , då tar du tillfället i akt . Mitt framför ögonen på mig ? Hur kan man sjunka så lågt ? Jag förstår faktiskt inte hur du tänker ibland . Ska jag förlåta dig , acceptera situationen & leva på som förut , eller tacka för mig & gå vidare ? Jag är inte helt säker ..

Jag tänker på dig jämt , hela tiden , varje natt . Jag blir snart tokig utan dig .. Det gör mig vansinnig . Att inte ha dig i närheten , den där känslan bara .. försvinner inte .
Jag tycker ju fortfarande om dig ..

Vad gör jag ?

VG i matte A !

Jag är så jävla glad just nu !
Är precis hemkommen från skolan , & mitt hemska prov , som inte var så hemskt .
Jag & Göran gick igenom de tre sista frågorna , jag fick en "second chance" som han kallade det . Jag hade redan då fått mitt VG , men han förklarade , så jag verkligen fick till det där . Jag är GLAD ! Förstår ni det ? :)

Haha , nu måste jag skynda mig . Ska börja jobba halv ett istället . Det drog ut så mycket på tiden . Måste laga nån form av mat nu . Någon som har nå tips om vad man kan äta ? :)

God morgon måndag !

Det är nån som säger så .. Men jag kan inte komma under fund med vem .
I vilket fall som helst .. Det är måndag . Jag är stressad . Jag börjar skolan om cirka 20 min , så jag måste gå nu . Hoppas jag slipper jobba idag , så jag kan sola lite . Har knappt hunnit få nå färg alls :(

Somnade aldrig förrän nångång i natt . Satt uppe med matteboken & försökte verkligen printa in de där lösningarna i huvudet . Faan , jag vill verkligen inte räkna sådär . Jävla komplicerat !

Nej , hurryhurry !

Köket , diskställ

Kärleken checkar in var faktiskt bra :) Kom på efter typ en halvtimme att jag redan sett den förut ! Haha .
Nu har Alexandra precis gått , jag ska strax ta en dusch , sen gå & lägg mig . Matte-prov imorgon i skolan , sedan rusa iväg till jobbet & jobba resten av dagen ..



Så här blev det att se ut i köket efter att jag fått dit diskstället ! Otroligt bra , smidigt & tar plats på en onödigt ställe . Eller tja , nu förklarade jag det där konstigt . Men hoppas ni fattar ! :)
Diskstället är en utgående sort , så ska ni ha ett så skynda till Ikea , fort som attan !



Tycker olivoljan & balsamvinägern gör en sån fin färgklick där , mitt i allt det rostfria . Jag är på g med mitt heminredande . Vänta , det kommer mer ! :)

God natt alla !

Nya plattformen

Krånglar ju hur mycket som helst ? Aja .
Idag har det varit riktigt varmt , även fast det varit molnigt . Jag & Alexandra åkte en sväng till Jägarnäs för att sola & bada , men det blåste så mycket , så vi åkte hem igen . Nu ska vi snart ut & ta en promenad , sen hem hit & kollar på "Kärleken checkar in" , någon som sett den ? Är den bra ? :)

Ha en trevlig kväll !

Lång kväll

Igår blev kvällen lång . Yasmine , Sonny , Alexandra & jag började dricka på baksidan i solen :) Vi spelade lite kubb vi själva först . Sedan kom Elin , Joel , Calle , Alex , Linnea & Johan hit . Blev rätt röj ett tag . Vi spelade kubb igen , killarna mot tjejerna , men vi förlorade tyvärr . Killarna lade ju upp värsta taktiken & grejer , så vi hade inte en chans . :p
Vi spelade "Six is for dicks" , & utslagspoker , men det ballade till slut ur , när hela kortleken var blöt , så då"gick vi upp till mig en sväng .
Sedan bar det av till Smedjebacken . Hände inte mycket alls där , träffade Erik & Emelie , vi åt pizza på Elan , sen åkte vi tillbaka till stan typ . Var inge märkvärdigt där ? Bara massa konstiga smedjebackare .. Nej , lite mer lär ni försöka för att få min uppmärksamhet . Har aldrig tyckt om Smedjebacken , kommer nog  heller aldrig göra .. Men jag hade kul så länge det varade iallafall .

Vi kom till stan , knatade runt lite där , träffade lite folk . Det slutade med att jag Yasmine & Sonny satt på en bänk vid fontänen & hade riktigt heta disskusioner , jag gick sedan hem . Fan vad skönt det är att bo på stan ! Tänk att slippa de där dryga backarna upp för Hammarbacken , helt underbart ! Jag är hemma på 3 minuter nu . Great ! :)

Sovit som en stock fram tills för cirka en timme sedan . Nu ska jag & pappa iväg & äta på Sibylla , sen ska vi skruva upp min hatthylla här , diskstället , sätta ihop bänken till badrummet o.s.v. Det blir nog bra :)

Ha en bra dag , det är ju faktiskt någorlunda fint väder ;)

Hemma igen

Nu är jag hemma igen , mätt som fasen . Har vart hem till pappa nu & ätit grillat med potatissallad . Mums ! :)
Yasmine hade gjort en tipspromenad också , hur klurig som helst , men det är alltid roligt med sånt där :)

Nu ska jag börja städa här hemma , orkade aldrig det igår , sen duscha snabbt som ögat , innan folket kommer hit , tjihi !
Bara att ringa om du vill komma ! :)

Hallå !

Nu är jag på jobbet iaf . Full rush , hur mycket folk som helst & hur varmt som helst ! Tog en stilla promenad hit i morse , gick mycket fortare än jag trodde , så jag var här tidigt , det var skönt . Men kunderna stod & ryckte i dörren innan vi öppnade . Haha , nu är det bara en timme kvar , sen måste jag upp till pappa . Yasmine tog ju studenten i torsdags , så vi ska fira henne , sen ska vi fira Chrille också , som fyller år på tisdag , men vi tar det nu eftersom han sticker till Rhodos på söndag .. Lyckost han !

Oh no , back to work ! Party ikväll !

Lördag

God morgon . Inte ofta jag kollar på tv innan jag ska till jobbet , men idag har jag faktiskt lite tid . Somnade inte förrän närmare fem i morse , så jag är helt död . Jag vet heller inte hur jag ska göra i eftermiddag , jag har råkat dubbelboka mig själv . Vi ska fira Yasmine & Christoffer hemma hos pappa idag klockan två , & klockan fyra kommer det folk hit , så jag vet inte riktigt hur jag ska göra ..

Inflyttningsfest idag ! Ring om du vill komma ! Lär kila till jobbet nu !

Inge kubb

Det blev aldrig nå kubb . Klockan blev så mycket . Istället åkte jag & Alexander & hjälpte Alexander upp med båten . Jag , han & hans lillebror stod & jävlades bra länge innan vi fick upp den på kärran . Det blåste ju så sjukt mycket . Sen åkte vi & handlade , så nu har jag nyss ätit pannkaka , smarrigt ! För er som inte vet det , så är pannkaka min favoriträtt :) Hihi ..

Nu ligger jag bara i soffan & kollar på tv . Finns ingenting vettigt att titta på , så det blir väl en film senare eller nåt , nu måste jag bara göra en matlåda till imorgon . Lär ju jobba då .

Ha en bra kväll !

Tjuvlyssnat.se

En kille och en tjej ~18 står och väntar på att stoppljuset ska slå om när en pytteliten bil åker förbi.
Tjejen: Det stod RAR på nummerskylten.
Killen: Win-Car, komprimerad limousin.

HAHAHAHA , skitkul ! Gå in på tjuvlyssnat & läs mer !

Årets första dopp !

Jag är duktig ! :) jag har badat för första gången i år nu ! Och det var inte ens kallt i vattnet , heja mig ! :)

Nu ska vi snart iväg & spela kubb antar jag , får hoppas att det inte börjar regna bara :)

Förstår inte ?

Jag är fortfarande sur , men inte lika sur som igår . Och som jag förmodat så kommer du inte ihåg ett skit ! Kul va ? Din jävla skitstövel ! Att det alltid ska vara så här ? Jag orkar inte !

Vaknade för cirka en timme sen , har en lite seg bakfylla , lite lagomt bra sådär . Förklyd som attan ..
Kvällen var riktigt bra igår , förutom mot slutet . Det blev bråk , slagsmål , tårar , o.s.v. Inte kul .. Menmen ..

Nu ska jag snart gå & handla , sen hade jag tänkt att laga muffins :)

Fittnylle

Jag blir så jävla lack . Alltid samma visa , om & om igen . Jag orkar fan inte mer . Vad fan tror du att du håller på med ? Äger du världen eller ? Äger du mig ? Ditt jävla fuckface , du kan ju bara dra om du ska hålla på så här ! Det är fan inte acceptabelt ! Inte för fem öre ! Att så mitt framför ansiktet & ljuga om något så uppenbart ? Helt sinnessjukt . Det värsta är att du inte kommer komma ihåg ett skit imorgon . Men du passar väl på ? För allt är precis likadant , varenda jävla gång du har druckit ! Jag blir så jävla lack ! Så jävla trött ! Nu får det fan vara nog !!

Ska det  vara , ska det  vara på riktigt .

ALLT HAR BARA VARIT PÅ LÅTSAS . HELA TIDEN !!!

Ujuj

Idag har dagen varit lång . Åkte hemifrån redan vid nio , utsläppet på Yasmines skola var klockan elva , fick rysningar när jag såg de springa ut . Fy fan vad kul ! Jag vill också ta studenten . Jag är så sur för att jag valde att gå om , då kunde det ha varit min tur nästa år , men jag är nog mest glad att jag gjorde det valet ändå . Min tur kommer ju sen iallafall . Då blir det storkalas , för både jag , Sebastian & Rickard tar studenten samma år , så då kommer det vara fullproppat med gäster hos oss . Nej , nu måste jag sluta drömma . Det är två år dit ! Buhu ..

Iallafall , Yasmine åkte sedan iväg på lastbilen . De åkte runt Västerås , vet inte hur många gånger . Två timmar var de ute , sen kom hon tillbaka & åt mat med oss . Vi satt i Vasaparken & myste . Jag låg & solade de där två timmarna hon var borta , så nog har jag fått lite fårg . Passade på att ta en tupplur också :) Hihi ..
Vi åkte sedan & släppte av Yasmine hemma , sen åkte vi till Ikea . Sprang runt där säkert två timmar med , men hann få med det mesta av det jag skulle ha iaf . Något glömmer man ju alltid . Så jag lär ju åka dit en vända sen igen . Skohyllan som jag skulle ha var slut , & de skulle inte få in några nya förrän vecka 30 , det gjorde mig sur ! Menmen , sånt är livet .

Nu håller jag på att packa upp för fullt , sen lär jag hoppa in i duschen med en väldig fart ! Sonny & Yasmine kommer hit & dricker lite öl med mig , sen får man se vad som händer ikväll ! :)
Vid tolv sjunger vi alla Nationalsången . Är ni på ? :)



God morgon, god morgon

Jisses vad tidigt jag är uppe , men jag ska ju åka till Västerås om en halvtimme .. Nice . Svårt att bestämma sig för vad man ska ha på sig , man får liksom inte ha för mycket vitt . Hm .. Det blir nog min klänning jag beställde från Forever 21 .
Nu sitter jag & äter frukost , & kollar på tv . Känns att jag har lite bråttom nu .. Lär kila ! Skriver sen när jag kommer hem från Ikea ;D

Förbannade jävla huvudvärk

Jag har så ont så jag håller på & kreverar ! Varför har inte apoteket öppet nattetid ? Det är nästan snart värt att gå till akuten för att få en ipren . Dumma mig som inte har köpt några än ! Grr ..

Nej fy , nu måste jag sova . Men guud vad bra de gamla Sex and the city - avsnitten är bra ! Bara lääängtar tills filmen kommer till Sverige ! :D

God natt alla !

Linux

Så .. Nu har jag Linux på datorn , funkar fint än så länge . Krångligt såhär i början bara , men det ska nog ordna sig . Hoppas jag . Annars har man ju dygnet-runt-support , det är riktigt bra ! :)
Minneskortsläsare funkar heller inte , det är drygt , men ett senare bekymmer .

Ska nog kolla på film med Alexandra & Alexandra nu , annars kollar jag ensam . Tror jag är på väg att bli sjuk igen . Har huvudvärk som fan , halsen värker & jag tror jag börjar få feber , det är inte bra .
Jag ska ju till Västerås imorgon , kolla på Yasmine , hon tar ju studenten imorgon , sen bär det av till Ikea :) Jihi :)

Tvätta

Jag tycker inte om att tvätta . Men egentligen , det är ju inte så jobbigt ? Jag har ju hiss i huset , så jag slipper ju släpa , det är ju bara slänga in maskinen , vänta , sen hänga upp det & vänta på att det ska torka . Men ändå tycker jag inte om att tvätta . Mest för att det är tråkigt , antar jag . Haha . .

Idag har vi städat hela verkstaden , hade lite vattenkrig också , när vi tvättade golven . Fick sluta tidigare , så nu är jag hemma . Var en sväng på stan med Alexandra & Yasmine innan de drog till bussen . Snart kommer Pontus hit & ska installera Linux på datorn . Jag ska verkligen ge det ett försök nu , för nu orkar jag verkligen inte med Windows . Alla virus , alla felmeddelanden hela tiden . Jag blir ju galen ! Nej , jag ska bara ge mig fan på det .

Dessutom är ju de där monstertruckarna i stan idag . Kanske ska iväg & kolla på de , om det inte kostar för mycket , annars vet jag inte vad jag ska göra .. Kanske baka något ? Haha :) Det är kul !

Onsdag

Vaknade redan vid kvart över sex idag . Niklas sov ju här , så han skulle ju upp redan då . Åt frukost med honom & myste en stund framför "Vakna! Med The Voice" . 
Igår bakade jag kladdkaka , mumsigt ! Har mycket kvar , av både den & sockerkakan , så är det någon som vill ha , är det bara att komma på fika , haha :)

Idag är det onsdag , slutklämmen på matten idag , för att jag ska få mitt VG , ska prata om 5 uppgifter bara , så jag tror nog att det ska gå bra ! För övrigt har vi nog inte så mycket att göra . Ska nog börja jobba redan på måndag , för vi kommer ju inte göra någonting alls i skolan nästa vecka , så .. Får se . Ska prata med Roger idag .

Nu ska jag börja sminka mig , & sedan ta en solig promenad till skolan , trevligt ! :)

Glass

Åkte till skolan igen efter lunch . Roger kom in i klassrummet & frågade om alla hade 20 kronor på sig . Alla blev helt frågande . Han sa ; Jag tycker vi går ner till Sibylla & tar oss en glass , de som inte har pengar , får låna av mig . Riktigt nice ! Så hela klassen begav sig till Sibylla & åt glass . Efter det så slutade vi :)

Yasmine , Sandra & Alexandra följde med hem till mig , nu är det bara Yasmine som är kvar . Vi ligger ute & solar .

Riktigt skönt , & jag har redan fått färg ! & mer ska det bli !
Dags att springa ut igen ! :)


Hejsan

Var lite trött i morse , så jag hann aldrig blogga . Nu är jag hemma igen , har nyss haft besök , så nu har jag smakat på min sockerkaka , den var ju självklart jättegod . Haha , duktig jag är :) Nu måste jag bara äta nån lunch ? Annars tar jag med mig en croassiant , till skolan , & smaskar där .. Börjar iofs inte förrän om en timme , så än har jag tid ! :)
Vad ska ni göra för skoj idag då ? :)
Jag tror att jag & Alexander ska ut med kanoten , kanske Alexandra också , men ggr så ont i armarna man får av det ! Helt hemskt vad otränad man är ! Haha ..

Bara fordon idag då , är lite drygt . Vet heller inte hur jag ska kunna få in mina tre nationella prov i engelska som jag har missat ? Måste fan ha mitt VG , annars blir jag sur .
Ska skicka iväg min saga & hela mitt arbete nu iallafall . Blev klar med det någongång i natt , tänker inte säga när , annars skäller ni på mig . Men nu är jag klar iaf ! :) Hurra för mig !

Nej , mat nu ! Bye !

Klar :)

Nu är jag klar med min sockerkaka , & jag är riktigt stolt . Får dock inte provsmaka förrän imorgon , hihi :)

Nu är jag helt inne i det här med att baka , så jag sitter på nätet & kollar överallt efter smarriga recept ! Här lovas bakning ! Frysen kommer vara full av smaskigheter ! :)

Har ännu
inte skrivit klar den där sagan , lär väl göra det .. Kan ju lika gärna vänta på Alexandra som slutar jobba klockan 2-3 eller något , så kan hon komma & säga god natt , haha :)

Råkade nyss zappa in Scrubs på en kanal . Serien har tydligen börjat sändas från början igen , skitkul att se , haha !

Nej , dags för arbetet ..

Sockerkaka

Nu ska jag ta tag i detta . Jag ska baka en sockerkaka till imorgon . Får besök då & jag har lovat att bjuda på fika . Illa illa ..


Jag & min kära mamma var & handlade idag igen . Börjar kännas att det är rätt dyrt med mat , & himlans tråkigt att laga mat . Får börja exprimentera med kryddor mer . Bara jag som är så jäklans nojig med att prova nå nytt . Det tycker jag inte om !


Idag är det måndag , & tv-kväll på 6:an . Alla mina favorit program från tidig eftermiddag till sen natt . Härligt ! Jag måste dock översätta den där sagan till engelska också , dock frivilligt , men jag gör det ändå .. Om jag hinner . Lär sätta igång & baka nu ! :) Hej !


Solat

Har solat typ hela eftermiddagen nu . Jag & Alexandra la oss först på baksidan , men det var på tok för varmt , så vi tog moppen ner till småbåtshamnen ( & ja , den startar faktiskt nu , helt otroligt , hehe ) Så där har vi legat hela eftermiddagen . Har nog fått lite färg allt . Men ska ta & pressa alla dagar nu när det är fint väder , då solen är gratis :)

Dagens sämsta :
Alexandra: -En sån bil vill jag ha! *pekar*
Wictoria: Kollar först på Alexandra, vänder sedan på huvudet & får syn på en Saab . - EN SAAB ?
Alexandra: - Nej , den där BMWn .
Wictoria: Vrider på huvudet lite mer, - Jaha , den där .. Men .. Varför då ?
Alexandra: - Vadå Saab? Det är väl en BMW?
Wictoria: -Ja , men jag såg en Saab först , som åkte förbi ..

Alexandra tyckte det här var jätteroligt , så hon skrattade säkert åt det här en timme ? Jag förstår inte riktigt varför ? Menmen .. Vi hade kul iaf ! :)

Nu ska jag duscha , sen ska jag möta upp mamma som ska handla med mig :)
Ikväll är det säckgång . De kommer skrika utanför mitt fönster , så jag lär väl inte missa de .. Niklas kanske kommer hit också , om han orkar :p

Fortfarande sjuk ..

Och mitt virus är fortfarande kvar . Nu går det iallafall att skriva någorlunda , men viruset har ätit upp min start-meny & mina skrivbordsikoner . Lite jobbigt . Vet inte hur jag ska lösa det här nu ?
Måste installera om datorn nu egentligen . Men idioterna som har gjort Vista skickar inte med en CD vid köp av dator , utan man måste själv bränna en "recovery" cd . IDIOTER ! Jag ska aldrig skaffa Vista igen ! Tror nästan Pontus har rätt , att jag ska gå över till Linux ändå . Men mitt tålamod är kort , & jag kommer aldrig palla :(

Dags att laga lite mat snart ? Jag ser liksom inte ens vad klockan är ? Huh ? :O


Halv tre ?!

Nu är klockan mitt i natten & jag kan fortfarande inte sova , får dock skylla mig själv , när jag sov så länge .
Mitt tangentbord kukar fortfarane , jhag blirsnart agaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!! HEJDÅ

Mensvärk & virus

Jättekul va ? Jag hostar , snorar , har mensvärk & fick i natt ett virus på datorn , vilket inte gör mig glad alls . Vilket dessutom förklarar varför jag inte bloggat så mycket idag . Det går att skriva var 4:e bokstav jag trycker på & varje gång jag öppnar en ny flik i webbläsaren , så kommer det tre extra . Lite drygt ..

Var iallafall hem till Niklas en sväng när han hade kommit hem , vi spelade lite kort & så..

Nu ska jag snart sova . Antagligen ingen skola imorgon , men vi får se ..
Kram !

Halsont

Ååh , vad jag har ont i halsen ! Jag hostar som en galen idiot ! Inte kul alls ! :(

Vaknade 13.19 idag , jag höll på att dö ! Har iofs inte gjort något vettigt idag iallafall .. Bara legat här i soffan & kollat på tv . Thomas var förbi en sväng också & tittade på lägenheten . Han är på väg hit nu igen & hålla mig sällskap , så sjuk som jag är ! :)

Har fått bort nästan alla banankartonger nu , så ikväll lär jag nog dammsuga . Tröök !


The Number 23

Det känns som om jag kommer bli nån sorts av film-freak nu när jag har flyttat . Det är inte bra . Har sett två filmer bara idag , sitter även & laddar ner en sjujävla massa klassiker nu också .. Sånna måste man ju bara bränna ut & spara :) Pretty Woman , Coyote Ugly , The Mexican o.s.v. Jag tycker om Julia Roberts , det kan jag erkänna !

Sonny & Yasmine var här idag igen , vi kollade på The Number 23 , som jag redan sett förut , men de ville se den , så det fick väl gå an . Riktigt konstigt att se Jim Carrey i en sån roll bara , men han har ju bara såå snygg tatuering på ryggen i den där filmen .. Mums !

Nu ligger jag bara i soffan & slöar , lyssar på alla idioter som går ut från Silver Dollar , & zappar på tv:n . Finns ingenting att titta på . Får vänta tills alla bråkat klart här utanför , sen gå & lägga mig .
Niklas kommer ju hem imorgon , då får han komma hit & mysa med mig :)

Nite !  xoxo

RSS 2.0