Ett sista inlägg från Ludvika

Då skriver jag sista inlägget. Har varit vid skolan & pratat med lärare, lämnat tillbaka böcker & tömt skåpet. Dags att åka & hämta släpet & börja flytta! Gud vad skönt det ska bli! Alltså, ett sista inlägg, sedan stänger jag av datorn! Det pirrar i hela kroppen, men jag tror detta kommer bli superbra!

Vi hörs ikväll när jag kommit fram! Puss & kram!

Börjar jag bli klar?

Det är nog långt ifrån, iallafall som det känns nu. Jag har så ont i ryggen så jag överväger faktiskt att gå & lägga mig nu. Klockan står på ringning klockan sju imorgon bitti, så det kanske är dags att få lite sömn? Dagen imorgon kommer vara så himla lång!
Självklart ska saker krångla just när de inte får de! Packboxen till styrservon på Alexanders bil gick ju sönder idag, så jag har haft panik hela dagen i att få tag i bil eller lösa det på något annat vis. Eftersom jag aldrig ens kört med släp, aldrig heller backat, så var inte det en möjlighet heller. Men nu har jag löst det! Pappa åkte ju iväg på kurs, så jag fick Lisa att använda Volvon i två dagar nu, så jag snor med mig jeepen till Sundsvall. Då kan man fylla den med grejer också :D Men.. Jag tvivlar fortfarande på att jag kommer få med mig allt. Hoppas släpet är mycket större än vad jag tror! Har nog ett 40-tal kartonger, plus säng, soffa & stor bökiga jävla möbler! Usch & fy.
Nu spyr jag snart på det här.

Bloggar en sväng på förmiddagen imorgon, annars blir det nog ingenting förrän jag installerat mig i lägenheten

Puss & god natt! ♥

Hejdå Ludvika - Hej Sundsvall!

Snälla, skjut mig

Jag har fyra banan-kartonger kvar & på tok för mycket kvar att packa. Garderoben är iallafall snart tom, men märkte att jag hade hela byrån kvar & tre-fyra skåp kvar i köket. Fan, det här bådar inte bra. Vill någon komma & hjälpa mig kanske? Eller ta över resten istället för mig?
Jag är så trött så jag vill bara gå & lägga mig nu men inte fan kan jag det heller! Ni får ursäkta att jag sitter & beklagar mig inför er, men det får ni faktiskt stå ut med! Det enda ni kommer få höra imorgon är hur jävla trött jag är på att bära, hur ont jag har överallt. Svära & spotta kommer jag också göra, men jag har iallafall förvarnat er nu!

Fan, jag måste fortsätta här i denna jävla röra! Jag orkar inteeeeee!





Långt ifrån klart.........

Massa hejdå idag

Var upp till mamma & åt mig proppmätt, lagade min tröja & gav henne även en försenad födelsedagspresent. Vidare till pappa, somnade en sväng på soffan, pratade sedan lite & skjutsade slutligen honom till stationen då han åkte iväg på kurs idag. Kändes som om det var han som skulle åka iväg, men det är ju egentligen jag..
Vidare till mormor & sa hejdå & hämtade mer banankartonger.
Sista stoppet var hem till Johanna, Ricard & Wilma (Emils syster med sambo & dotter) Spelade lite Skip-Bo, spelade nåt spel med Wilma, kramades, pratade & kramades igen. Wilma har ju växt så mycket! Ändå var det inte alls länge sedan jag träffade henne! Lilla skruttan bli så stor! Och grynet som växer i Johannas mage också! Gör ett försök till att bryta banden med dem också nu, men det kommer inte bli lätt.. De har ju blivit en del av min familj också ♥

Träffade på Saino på stan & pratade lite med honom också! Kul att träffa dig! Sa hejdå och så :)

Nu ska jag göra ett jävla ryck här, packa det sista & sedan sova för att vänta på morgondagen. Imorgon blir jag Sundsvalls-bo. Sjukt! Jag flyttar ifrån den här hålan! Jag mår fan inte bra i den här stan, det är sjukt. Det bara kryper i skinnet. Jag vill bara bort, bort, bort! Och det ska jag! Här är det snack & verkstad! För i mitt liv händer det fan grejer! Jag tar till vara på livet & gör det jag vill göra!

Luncha hos mamma

Nu har jag gjort mig klar & är redo att åka till mamma & äta lite lunch. Där bjuds det på Flygande Jakob som jag själv har beställt! Guuuud vad gott det ska bli! Jag som inte har ätit frukost än kommer häva i mig alltihopa! Haha.
Efter lunchen hos mamma ska jag till pappa & säga hejdå till honom också. Han åker till Göteborg ikväll dessutom. Efter det ska jag åka förbi Johanna & säga hejdå till henne. Lovade det för jättelängesedan & eftersom jag håller vad jag lovar, så åker jag förbi där idag..

Tar med mig lillen, men är inte säker på att jag bloggar något under dagen iallafall. Blir nog kanske ikväll, om jag inte blir upptagen av all packning då istället. Gosh, det är mycket nu!
Någon som vill hjälpa mig att flytta kanske? :)

Bärhjälp imorgon sökes!!!




Jag just nu bland alla flyttkartonger.
Tröjan är ny, från Nelly :)

Mitt i prick!

Fan vad jag är bra ibland! Ringde nyss till Scorett i Borlänge & frågade om de hade kvar mina skor, fast i en större storlek & de hade det! De skulle lägga undan de tills imorgon så jag bara kan svänga förbi & byta ut de (storleksmässigt)! Fan så bra!
Den vänstra skon klämde åt lite för mycket & jag kände direkt att jag inte kunde lyckas tänja ut de när de även var för små på längden, på nåt vis? Men fan så snygga va? ;)


Uppe med tuppen!

Ingen idé att gå & lägga sig när klockan redan ringt & väckt en. Ska sätta mig & göra adressändring nu & betala lite mer räkningar. Sånt där tråkigt som hör vardagen till. Det gör dock ingenting om jag får posten hit ett tag till, eftersom jag har kvar lägenheten i en månad till.
Var vaken till fem i natt & packade. Har tre kartonger kvar nu & på tok för mycket grejer, så jag funderar på att åka upp till Rusta & köpa några till. Men vi får se..
Frukost nu!

Ciao ♥

Nu spyr jag snart

Nu orkar jag inte packa nå mer! Jag börjar fan gråta snart! Kartongerna börjar ta slut också & jag börjar få lite smått panik över att jag inte kommer få med mig allt viktigt. Fan, det måste gå! Alltså.. Köket är ett stort problem. Hur mycket grejer har jag egentligen? Hittar saker överallt! Även om jag sorterat det mesta så är det fortfarande hur mycket prylar som helst! Buhu...
Nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna nå mer, så jag ska krypa ner & sova. Luncha hos mamma imorgon! För jag har packat ner allt.. Haha.

God natt kära vänner! ♥

Tänka sig att man kan få så fina sms, det hade jag helt glömt av!
- Snart så, snart kommer jag! :)

Vilken jävla power-nap!

Där kan man snacka om power-nap! Skulle ta en på cirka en timme, vaknade typ nyss = 6 timmar! Antar att jag var trött, eller så var min säng bara jävligt skön? :)
Nu måste jag verkligen göra ett ryck! Är bjuden på mat både lunch & middag imorgon, så alla tallrikar & i princip allt i köket kan packas ner! Buhu, jag är fortfarande trött, men det måste ju göras! Kläder ligger det överallt här hemma! Beställde ju kläder från Nelly i veckan som jag hämtade ut igår också. Jisses..

Nu skruvar jag upp volymen lite & sätter igång! Vi hörs sen!

Lite mer shopping

Packade lite här på förmiddagen (fyfan, det tar aldrig slut!!) sen åkte jag ner på stan. Postade alla paket med grejer jag sålt på Tradera & tog en vända på stan. Fyndade lite grejer faktiskt. Köpte en ljuspåse, en ljusstake för 9 värmeljus. (Ska visa er när jag flyttat sen & den står på plats) Lite böcker & en paradhängare på loppis.
Åkte sedan ut till Dollarstore för att köpa hushållspapper att slå in mina vita grejer i då trycksvärtan färgar av sig, men fyndade lite grejer där med. Bland annat dessa påslakanset.



Vänta så ska ni få se hur fint det ska bli när jag flyttat :) Åh, jag är så exalterad så det finns inte! Men börjar känna lite smått panik. Jag ska ha packat klart allt på söndagkväll för på måndagen åker jag till min gamla skola en snabbis & sen ska allt bäras ner & packas in i släp & bilar. Sen dessutom 35 mils bilresa på det. Gud!

Packa lite mer nu! :)

Det här med pälsar?

Jag gick ju & köpte mig en päls häromdagen. Det upprör säkert många? Diskuterade faktiskt det där också; att folk dödar djur för pälsen & slänger sedan köttet. Borde ju finnas någon slags lag på att skinnet bara får användas om köttet ska användas. Men vem äter tigerkött? Rävkött? Ni hajar poängen..
Hoppa inte på mig & kalla mig djurhatare eller nåt nu, för det är jag verkligen inte. Jag önskar innerligt att jag kunde få reda på vartifrån mina pälsar kommer från början, men just nu kan jag inte det. Och eftersom de redan är flådda & uppsydda, så kan jag väl lika gärna köpa en, eller? Att de kommer värma mig i vinter & dessutom är ett jättefint plagg är ett enormt plus!!


Gårdagens look

Eftersom min kamera fortfarande är borta (men jag tror jag vet vart den är) så kan jag bara bjuda på cam & mobilbilder så länge, tyvärr. Så här såg jag ut igår. (Kan inte ta helkroppsbilder utan min riktiga kamera :()



Hade en tunika, med assnygg snörning i ryggen i leopardmöster, min kritstrecksrandiga kavaj & mina vita Lee-jeans till det. På piren körde vi med mina 15 cm's stövlar & inne på Blacksmith Blast körde jag på mina nya Puma-skor :)


Min älskling

Du saknar mig om jag så bara går på toaletten. Du gråter när jag åker ifrån dig. Du hoppar upp i min famn när jag kommer tillbaka. Du pussar mig sådär gulligt på morgonen när jag säger ditt namn. Du lyssnar på mig & lyder. Goa kille, jag saknar dig så!

Visst är han vacker? :)



(Sandras hund som jag har gått & förälskat mig i :)

Strålande lördag idag!

Hallå i stugan! Vi börjar morgonen med lite musik! Vad sägs om det? Lite gammalt, lite nytt, men det duger väl :) Det är iallafall det som spelas här just nu!

Maskinen - Buffalo Blues




Mohombi - Bumpy Ride



New Boyz ft Iyas - Break my Bank




Sean Kingston ft Nicki Minaj - Letting Go




Jay Sean ft. Nicki Minaj - 2012




Auburn ft Iyaz - La La La



Chris Brown featuring Tyga & Kevin McCall - Deuces



Kevin Rudolf ft Flo Rida - You Make The Rain Fall


Förlåt, inte mitt fel

Förlåt att jag inte kunde blogga innan jag drog, men mitt internet hade fått nå flipp. Funkade inte på flera timmar. Men nu är jag hemma igen. Trött som ett as.
Ska tillägga att min vän Mikael gjorde ett jättebra jobb på scen idag. FAN vad han är grym! 5/5 toasters! :)

Slänger in en av hans låtar han körde idag här:
Lyssna på TEXTEN. Stämmer så jävla bra!




Att jag inte kan låta bli?

Det är då tamejfan otroligt?! Kunde inte låta bli att springa in på Kupolen när jag ändå kom den vägen. Kom ut en halvtimme senare med två par skor! Att jag aldrig lär mig? Tur att jag har massor av garderober att placera de i sen! Är så sugen på att inviga ett av paren redan ikväll, men Yasmine är så fruktansvärt seg på att svara på sms, så jag vet ingenting.
Är hemma i Dalarna btw, kanske ni redan förstod? Det låg tonvis med post innanför dörren när jag kom hem, så jag ska titta igenom den nu. Uppdaterar er mer sen om vad som händer!

Puss & hej!

Bra start på dagen!

Blir uppryckt ur sängen av Kevin som står & skriker att grejerna är på väg. Kastar på mig kläderna & kutar ut till bilen. Först bär det av till Ica & ta ut pengar, sen bort till huset & ta emot grejerna. Soffa, säng, bäddamadrasser. Otympliga jävla grejer. Bar in grejerna i ett förråd tills på måndag då vi får flytta in.
Nu har jag kommit tillbaka. Ska äta frukost nu, sen packa bilen & ner på stan. Ska sätta in hyran på banken bara, sen brummar jag mot Dalarna!

Happy Feet

Ligger i soffan & kollar på Happy Feet nu. Har faktiskt aldrig sett den innan, så jag tyckte det var dags nu :)
Sandra hon ligger här bredvid & småfnissar åt tjuvlyssnat.se. Humor? Haha.

Ska ta kort på grejerna jag köpte i dag & lägga upp sen så ni får se! Men det blir nog inte förrän imorgon kväll, för hela dagen imorgon kommer spenderas i bilen på väg till Dalarna. Gud vad jag inte ser fram emot den bilresan! Så jävla trött på att köra bil nu så det finns inte! Dessutom ska jag åka upp hit på måndag igen, plus bära massa grejer på köpet! Jisses vad slut jag kommer vara nästa vecka! Orkar inte ens tänka tanken....

God natt med er! ♥

Vilken perfekt dag!

Sandra var in på banken & allt löste sig till slut. Vi knallade runt i gallerian & jag gjorde massa syperfynd! Hittade en päls till i vinter - bäst att gardera sig riktigt mycket inför den kalla vintern här i "norrland". Hittade en kritstrecksrandig kavaj också, SOM JAG HAR LETAT! Äntligen!!!
Blev två par jeans, två halsband, ett par örhängen, lite hårprodukter, ett par skor, en klänningsdress typ & lite annat! Riktiga jävla fynd! Vi avslutade rundan på stan med att köpa med mat hem från BiteLine. Supergott!

Nu har vi myst ner oss i soffan med hundarna, har nyss sett ett avsnitt av SATC. Nu väntar en lugn skön kväll här hemma. Ska börja packa lite också eftersom jag åker ner mot Dalarna imorgon. Helgen betår av packade. Nu ska verkligen allt ner! Gosh, vad konstigt det känns. Men gud vad kul det ska bli! Längtar efter skolan supermycket nu! Ska nog förbi min gamla skola & lämna igen lite böcker, städa ur skåpet & kanske till & med göra klart projektarbetet. 100 poäng, katching!

Nej, nu tar jag med mig Theodor ut på en promenad upp på berget här.
Vi hörs sen!

Nu drar vi ner på stan

Sådär, då var hundarna rastade, maten påfylld, vi har fixat oss & nu åker vi ner till stan & uträttar våra ärenden. Kevin jobbar till tio ikväll, så vi har god tid på oss att ha lite tjejsnack & titta på nån mysig kärleksfilm eller nåt. Var meningen att vi skulle gå ut & ta en drink idag, men jag pallar inte att åka bakfull hem imorgon, så vi skippar det. Det får vänta tills nästa vecka :)
Jag & Sandra har även planerat in en tripp till Härnösand nästa vecka. Kul det ska bli!

Puss & kram, skumbanan!


Grattis älskade syster

Idag är det den 26:e augusti, vilket betyder att min älskade syster fyller år idag! För hela 26 år sedan så såg hon ljuset för första gången, min vackra, fina syster! Önskar ibland att jag var storasyster, så jag fick vara med den dagen hon föddes. Men så är inte fallet nu. Men ikväll så höjer vi glasen för Matilda! Jag är så stolt över dig!
Tusen tusen tusen grattis till dig! ♥


Riktig sovmorgon idag

Tog en riktig sovmorgon idag, eftersom det blev rätt sent i natt. Har dock vaknat flera gånger under morgonen, men det blir ju så när man bor så här litet. Drömde världens sjukaste dröm också! Hittade nå jävla nycklar & gick & letade rätt på lägenheten nycklarna tillhörde & gick in. Hahaha, alltså jag dör!
Jaha, torsdag idag. Ska skjutsa Kevin till jobbet snart, sen ner på stan. Sandra behöver in på banken & sen ska vi uträtta massa andra ärenden.

Dagens inköp



Klänningen överst, köpte jag på Vero Moda i stan när jag var hemma.
Alla överdelar är från H&M (det gråa linnet köpte jag även i vitt) & jeansen längst ner till vänster är från Gina Tricot. Behöver förnya garderoben lite nu när jag ska flytta upp hit. En fet lön gav mig faktiskt tillåtelse till det!



Inköpte mitt första egna sällskapsspel också. Alfapet! Ska ge Kevin en rejäl omgång nästa vecka!
Det blev även en fin ljuslykta, ett par arband & en ny fickspegel!
(Det blev en hel del mer, men inget värt att lägga upp bild på)

Fina kollage jag gjort va? Setat & knäpat med de den senaste timmen nu, men det blev rätt bra va? :)

Nu är det verkligen dags att sova. Ska ner på stan imorgon & kika lite.
Vi hörs imorgon! PUSS

Fina bilder från läktaren







Vi försökte ha så kul som möjligt för att hålla värmen uppe. Att sitta still i 100 minuter, gör att man fryser & får lite långtråkigt. Men vi gjorde det bästa av situationen. Att dessutom sitta & titta på snygga, svettiga killar som springer ett par meter ifrån en gör ännu ett plus på denna hundra-minutare ;)

Fotbollsmatch inlindad i filtar

Sitter på läktaren & tittar på Kevins fotbollsmatch nu. Kevin sitter dock på bänken, men Sandra sitter bredvid mig & skriker & gormar iallafall. Jag fattar ingenting & är inte ett dugg intresserad heller. Haha.
Har varit i Birsta & shoppat hela eftermiddagen, mycket fina fynd har jag gjort! Ni ska få se sen!
Btw, allt har fixat sig med skolan. Börjar nästa vecka efter flytten! Det blir naturkunskap, matte b, datorkunskap & MIBAS jag läser i höst. Historia, religion & nå mer läser jag till våren sen, om jag nu inte gör klart någon kurs tidigare än väntat.

Ikväll ska vi hem & äta ost & kex & spela Alfapet som jag köpte idag :) I natt blir det sedan reprisen av Fångarna på fortet eftersom Kevins fotbollsmatch förstör avsnittet som börjar nu om en timme. Synd.

Har dålig mottagning på internet här, så jag får inte upp bilderna. Ni får vänta till sen, men jag hoppas ni står ut ;) Puss så länge!

-

Jag förstår att du har mig som förebild. Jag förstår att du ser upp till mig. (Som du sagt så många gånger) Jämför bara! Se på ditt liv & mitt. Jag gjorde många misstag när jag var ung, men redan nu är jag klok nog att ta tag i de & göra något med mitt liv. Jag har tagit mitt förnuft till fånga & jag har förstått att man inte kan vara kvar i en småstad som Ludvika om man vill komma någonstans i livet. Se på ditt liv? Eller.. Vad är det för liv egentligen? Jag ska inte hänga ut sakerna du gör, för de vet du mycket väl om själv. Du kan bara inte se på ditt liv utifrån & betrakta dig själv med andra ögon. Synd är det, mycket synd.
Du säger att jag är den finaste, vackraste, klokaste, bästa, smartaste, mest underbara flicka du någonsin har mött. Du älskar mig så innerligt att du inte vet vart du ska ta vägen? Du klarar inte ens av tanken att förlora mig? Hur mycket är sant? Hur mycket menar du egentligen? Nåväl, en del kanske det är sant, men grejen är ju att du aldrig kommer komma upp till min nivå. Hur mycket du än försöker, så kommer du alltid vara mig underlägsen. Tyvärr.
Du har varit ett riktigt jävla svin, du har sårat mig, gått bakom ryggen. Du har gjort saker du trott ha varit rätt, men som i själva verket har varit helt åt helvete. Du har aldrig insett dina misstag. Aldrig heller lärt dig av de, att inte göra om de. Antagligen är du då så dum så att du inte förstår att själva misstagen verkligen är misstag. Att du är så liten i huvudet har jag så svårt att förstå. Nog för att du kröp ur bubblan jävligt sent, men nog fan kan man göra något åt det då?
Du fyller 20 år idag. Jag tänker inte ens säga grattis, för det är du inte ens värd. Du äcklar mig, jag blir spyfärdig av bara tanken på dig. Du har satt din sista potatis.
Du får leva på hoppet om att det en dag kommer bli du & jag. Tyvärr kommer det nog aldrig ske. Bilden jag har av dig förklarade jag noggrant & jag hoppas att iallafall en liten del gick in i din skalle.

Du säger att du måste göra det här.. Vem fan säger att du måste göra (pip) & (pip)? Helt idiotiskt dumma grejer. Och kom fan inte & jämför dig själv med mig! Jag var 13-14 år på min "storhetstid", du är nu 20 år. Vissa grejer har jag aldrig ens gjort & du gör ändå. Finns ingen anledning. Absolut inte. Finns inga måsten i livet. Bara att välja den väg som är bäst för en själv. Du har inte valt nån väg, du har istället valt en brant jävla nedförsbacke. Som jag även har förklarat: Jag bryter med dig nu för att jag vägrar ta åt mig av dina problem & bli medsläpad ner för din jävla backe. Jag har försökt att stötta dig, hjälpa dig, förklara för dig. Jag har låtit dig göra dina egna misstag (som du själv har bett om att få göra) & jag vet inte hur många gånger jag sagt; "Vad var det jag sa?". Ibland kanske du borde lyssna på mer erfarna, även äldre människor, men även utomstående människor. Jag har försökt så länge att finna det fina i dig, men du vill inte ens försöka. Du vill stampa på samma jävla ställe, om inte traska ner ännu längre i skiten. Dit vill inte jag. Jag klättrar uppåt! Det går sakta, men jävligt säkert framåt. Jag har framtidsplaner i livet. Jag vet vad jag vill. Du står & trampar oviss i ett totalt jävla kaos. Det är synd om dig grabben. Du är förnuftig nånstans där inne. Synd nog kan du inte bryta dig loss från de/dem som håller dig fången.
Du är fångad i någon slags låtsas-person, du går in i en annan roll så fort du inte står ut med dig själv & du märker inte ens det själv. Hur många skulle vilja dela den nyktra vardagen med dig? Hur många ställer upp för dig när det hänt något? Hur många tycker du är lika härlig när du inte är bäst på fest, fixar allt & är alla till lags? Att gå in i alkoholens drömvärld är enda utvägen för dig?
Förut kunde jag lista två namn på din "äkta vänner-lista". Nu kan jag bara skriva ett: Micke.
Tröttnar inte han på att du umgås med dig när du dricker hela tiden? Tröttnar inte han på att du ska umgås med "fel" folk? Små folk? Tröttnar inte han på att du går in i en roll & låtsas vara någon annan? Tröttnar inte han på att du väljer alkoholen före eran vänskap? Fan vad jag hoppas att du är rädd om honom! Hur mycket mer har du tänkt att förlora på grund av ditt agerande?
Skyll inte ifrån dig nu, för det vet jag att du kommer försöka göra. Men försöka går ju. Jag betraktar dig utifrån, som vem som helst skulle göra. Folk tycker synd om dig. Det är synd om dig. Att du inte kan förstå det själv?

Den dagen du vågar stå upp för dig själv & sanningen slår dig rakt i ansiktet, den dagen, då finns jag inte längre där för dig.

Prottmätt på pannkakor!

Nu har jag & Sandra nyss tryckt i oss ett helt lass med pannkakor & pratat om allt mellan himmel & jord. Passat på nu innan Kevin kom hem från jobbet. Haha. Pratat lite om resan till Kroatien också. Tur att vi inte betalade den säger jag bara, för nu lär vi skjuta på den ännu mer. Hinner fan inte med den nu med flytt, skolstart & två 20-års fester. Det kommer bli tajt. Om jag inte åker ner själv en vecka till Korsika & hälsar på Tobias, det vore ganska soft :)

Nu ska vi bara invänta Fångarna på Fortet som börjar om en timme. Åh, kommer ihåg när det gick på tv när man var liten. Fick även dator-spelet & då skulle men göra banorna själv. Klättra, hoppa & hålla på. Skitsvårt! Ska fan rota fram spelet & se om det går bättre att spela nu när man är lite äldre, haha!


Auktioner ute!

En avslutas imorgon, en i övermorgon. Klicka in & kolla!




I kö på Skatteverket

Sitter just nu & bloggar från kön inne på Skatteverket. Höll på att smälla av när jag kom in hit & det var 50 pers här inne. 40 minuter i kö nu, känns inte riktigt värt det egentligen, men vafan? Jag har datorn att roa mig med så länge!
Älskar min nya lilla dator! :)

Hörs lite senare ikväll!

Tisdag idag!

Har vaknat till & från hela morgonen, men jag är uppe nu. Har ätit frukost & bara slappat i soffan hela dagen. Skickat massa mejl & hållt på & krånglat. Håller på & startar upp Sandras dator för första gången också.
Ska ner till Skatteverket om en stund & fixa lite. Egentligen orkar inte jag göra någonting alls idag. Vill bara ligga i soffan & se på film, men det kan man ju inte göra heller :)

Åh, jag längtar så mycket till på måndag! Vi alla fyra gör! Det är helt sjukt nu. Vill bara in i nya lägenheten nu! Pyssla, dona, ordna. Jisses! Åka till Ikea, shoppa lite.. Gosh.

Nej, nu rycker jag upp Sandra ur sängen & drar med henne ner på stan! Här kan vi inte ligga hela dagen! Haha.

Vi hörs sen! Puss!

23:e augusti

Vet ni? Jag kom på en sak!
Jag fyller 20 år om exakt två månader, hur sjukt är inte det? Snart smäller det! Då ska det ösas på Casino Cosmopol vill jag lova! Då kommer även en del folk hemifrån upp hit & hälsar på! Ska bli så himla kul! :)

Nu ska jag gosa ner mig & kika lite på tv. En kvällsrunda med Theodor innan läggdags har jag lovat Sandra också. Suck.

Puss & god natt!

Bilder från lördagen









Det där var de enda bilderna värda att lägga upp som jag tagit med mobilen. Resten ligger på kameran som jag glömde kvar hemma. Smart att ta med sig både laddare & sladd till kameran om jag inte tar med själva kameran! Jag i ett nötskal. Verkligen!

Kevins nycklar är borta, så vi har letat efter de i snart en timme. Så NU ska jag hoppa in i duschen :)

Fångarna på fortet

Precis kollat klart på Fångarna på Fortet. Gud vad spännande det är! Fortfarande! Höll på fortets mästare redan från början såklart! :)
Nu har vi fyra myst ner oss i soffan riktigt. Blir nog till att se en film nu innan läggdags.

Imorgon ska jag in på skatteverket & göra ändring av adress & folkbokföring & sånt annat trams..

In i duschen nu först!

Bloggar på nya datorn

Hej, hallå!
Jag & Kevin åkte upp till skolan & hämtade Sandra när hon hade slutat sin lektion, en sväng ner på stan, sen åkte vi ut till Birsta. Var in på Media Markt & köpte mig en mini-pc. Så liten, lätt & söt den är! Supernöjd! Ska bli så skönt att ha med den till skolan & göra saker på datorn direkt.
Hittar inte min kamera heller, så jag glömde väl den säkert hemma. Ni får nöja er med mobilbilder med lite sämre kvalité så länge :)



Det gick snabbt

Kom till skolan & gick raka vägen till receptionen. Visste att det skulle bli nå task! "Vi har fått in din ansökan, men den är inte behandlad än. Vi hör av oss." Tack för den! Åkte upp hit helt i onödan egentligen. Kunde ha varit hemma & packat istället. Men det är skönt att vara här ändå! Sandra är kvar på sin lektion & Kevin ligger fortfarande i sängen, så nu väntar vi bara på att hon ska sluta så vi kan åka ut till Birsta & jag får köpa mig en dator! Liten cheer-up-tröst-present till mig idag!
Fan, vad förbannad jag blir! Om skolan kunde hållt reda på papprena från början hade det inte varit nå jävla krångel nu. Tur som fan att jag får lön, för nu kommer ju pengarna från CSN att krångla också. Ååååh, jag orkar inte! Jag som är så jävla noga med allt! Det är då fan att det ska drabba mig!

Nu är det nära!

Sitter hemma, har precis gjort oss i ordning & ska snart åka upp till skolan. Nervösa är vi. Börjar få riktigt ont i magen, för jag får vibbar av att någonting kommer gå snett. Hoppas inte!
En vecka kvar också, sen bor vi i nya lägenheten också! Jag är så sjuk av längtan, så det finns inte! Jag vill bara in där nu nu nu!!!

Jonas kommer över ikväll. Vi ska se Fångarna på Fortet, haha. Blir nog skoj :)
Ha en bra dag alla nu! För nu kilar jag till skolan :D

Back in Sundsvall

Nu är vi tillbaka i Sundsvall. Äntligen. Sån jävla fristad det här är. Trivs så jävla mycket redan innan jag ens har flyttat hit! Men det är bara en vecka kvar! Åh, vad jag längtar!
Batteriet i kameran är dött, så det blir inga bilder idag. Tyvärr.
Imorgon börjar jag skolan också. Börjar bli lite nervös nu faktiskt, men det kommer nog gå jättebra! Ska iväg & köpa mig en mini-pc imorgon som jag kan ha med till skolan & anteckna saker på datorn direkt.

Nu ska vi mysa ner oss till en film! Vi hörs imorgon så berättar jag hur allt gått! :)

Nu bär det av!

Nu äntligen bär det av mot Sundsvall! Är hemma & packar det sista nu, sen åker vi. Ska bli så jävla skönt att komma bort härifrån! Guuuuud
Imorgon börjar skolan också. Vilken sjuk känsla jag har i magen! Åh, jag är så taggad att ta tag i uppgifter & knåpa med mattetal! ÄNTLIGEN!

Vi hörs ikväll när jag kommit fram! Puss ♥

Då börjar jag bli klar

Inne på andra ölen & jag tror jag är klar med allt.
Både klänningen & kavajen är från dagens inköp! Mycket nöjd!



Ett försök till att göra en bild lite rolig resulterade i det här! Ser ju ut som att jag håller på att pinka på mig för sjutton! Haha



Och en konstig bild med kavajen! Men ni får nöja er med dessa två bilder!

Så berätta nu.. Vad tyckte ni om hårfärgen nu då förresten? Lite bättre än det knallröda jag hade innan va? :)

Lite smått panik

Jag har hårfärg i huvudet & tjejen som kommer & ska köpa tv:n är här om 20 minuter?!
Jag får låta den sitta kvar & ursäkta mig lite snyggt.. Ja, men vad ska jag göra då? Kan ju inte skölja ur färgen när den bara setat en kvart.. Vilken soppa!

Vilken dag! Pust..

Började med att jag vaknade av att jag snoozat för länge. Jävla skit. Sprang ner på stan, köpte två klänningar, en kavaj & en stickad kofta modellen längre. Billigt var det också! Jävlar så nöjd jag är! :)
Sen har det bara varit massa krångel. Ut till garaget igen, fixat avgassystemet, ut till Landforsen, sen ut till Nyhammar. Nu är jag hemma, ska snabbt som fan slänga i hårfärgen i håret, sen göra mig i ordning för kvällen.
Kommer kanske en snubbe & köper tvn också, då skulle jag bli superglad om jag får iväg den! :)

Slänger upp kvällens look senare :) PUSS

Nu börjar det kännas

Dagen idag har bara gått fort. För fort. Dagen imorgon kommer vara värre ändå! Har så himla mycket att göra! Till att börja med ska jag gå upp tidigt, tidigt. Ska springa på loppisar, ska även hinna in på Vero Moda (har presentkort kvar här som bara är kopplat till butiken i den här stan) & EuroStore & se vad de har för någonting. Sen ner på jobbet, köpa avgaspasta för avgassystemet har börjat läcka hörde jag idag. Ut till Grängesberg & kladda på det.
Sedan ska jag hjälpa Alexander att köra ut grejer till Nyhammar för att hans bil gick sönder nu på kvällningen. Hjälpa honom där ute & bära grejer & dra lite el..
Sen måste jag hem & göra mig i ordning & springa till porten bredvid på fest, sen en helkväll ute & säga hejdå till så många jag hinner! Kommer dock hem & hämtar mer grejer & städar ur lägenheten & så, men tror inte på några utekvällar då.

Vafan, späckad dag imorgon betyder.... JAG MÅSTE PACKA NU! Shit, vad ska jag ha på mig första dagen i skolan? Andra? Hjälp mig!!! Vad ska jag packa? Kan ju iofs ta med mig allt jag inte har packat ner än.. Men guuud. Måste sätta igång nu!

Och klockan är snart halv tre. Skjut mig.

Nu börjar det kännas

Dagen idag har bara gått fort. För fort. Dagen imorgon kommer vara värre ändå! Har så himla mycket att göra! Till att börja med ska jag gå upp tidigt, tidigt. Ska springa på loppisar, ska även hinna in på Vero Moda (har presentkort kvar här som bara är kopplat till butiken i den här stan) & EuroStore & se vad de har för någonting. Sen ner på jobbet, köpa avgaspasta för avgassystemet har börjat läcka hörde jag idag. Ut till Grängesberg & kladda på det.
Sedan ska jag hjälpa Alexander att köra ut grejer till Nyhammar för att hans bil gick sönder nu på kvällningen. Hjälpa honom där ute & bära grejer & dra lite el..
Sen måste jag hem & göra mig i ordning & springa till porten bredvid på fest, sen en helkväll ute & säga hejdå till så många jag hinner! Kommer dock hem & hämtar mer grejer & städar ur lägenheten & så, men tror inte på några utekvällar då.

Vafan, späckad dag imorgon betyder.... JAG MÅSTE PACKA NU! Shit, vad ska jag ha på mig första dagen i skolan? Andra? Hjälp mig!!! Vad ska jag packa? Kan ju iofs ta med mig allt jag inte har packat ner än.. Men guuud. Måste sätta igång nu!

Och klockan är snart halv tre. Skjut mig.

Två nya auktioner

Har lagt upp två till.
Två plåtskyltar. Är något av intresse? :) Klicka här isf.


20e augusti

Precis kommit ut ur duschen. Har varit i garaget & bytt bromsbelägg, så nu slipper jag oroa mig mer :)
Fredag idag. Gratis tacos på Trädgårn idag, lockar det? Njae...

Ska iallafall göra mig i ordning nu, sen blir det nog en vända till Nyhammar iallafall.
Fattigt med uppdatering idag & jag ursäktar mig för det.

Vad ska ni andra göra idag? :)

Snabbvända till Borlänge

Det blev snabba ryck när jag vaknade i morse. När jag ringde pappa ville han bjuda på lunch, så det var bara att hoppa i kläderna & bege sig ner på stan. Var sedan ner till jobbet & hämtade ut beläggen fram till Opeln & lämnade tillbaka nycklarna. Ont i hjärtat gjorde det faktiskt, men det är smällar man får ta.
Efter det åkte jag & Alexander till Borlänge, han skulle handla nå prylar till huset i Nyhammar, så jag följde med. Hann med att springa in på H&M & köpa lite mer till min sminkväska. Plus en ny t-shirt. Kan visa sen :)

Nu ska jag åka ut till garaget & byt beläggen fram, så man vågar åka nå mer :)
Vi hörs sen!

Middag hos mamma & Peter

Nu har jag precis kommit hem. Har varit & ätit hos mamma & Peter. Där bjöds det på grillat med strips & tzatziki. MUMS. Fick även en lektion i v75, v65 & DD, så nu fattar jag lite iallafall. Ska prova spela för en femma eller nåt nästa vecka, bara för att prova. Vore kul :)

Fick även mormors gamla päls av mamma. Ska gå in till skomakarn i Sundsvall & be han korta av den lite för den var lite för lång nu. Fick även en fin tunika/klänning. Kanske kan ha på mig den imorgon om det blir utgång? Eller varför inte första dagen i skolan? :)



Ett fint spetsmönster framtill, puffärmar. Trekvartsärm & ganska kort :)

Nu ska jag ta mig en lång varm dusch, sen krypa ner till en film till idag. Undra vad det blir för någon den här gången? :)
Fredag imorgon. Ska byta bromsbelägg på Opeln & gör den redo för resan "hem" till Sundsvall. Får se om det kanske blir en öl eller två på Piren sen. Vore nice :)

Snabeldraken har varit i farten

Då har jag sett klart en film & till & med dammsugit av här hemma. Ska dra lite med moppen över golven nu också så det blir att lukta lite gott :)
Vad händer annars i mitt liv? Inte mycket faktiskt. Det enda jag gör är att vänta. Väntar på mejl från Jörgen. Brev från skolan. Väntar på att få börja skolan. Väntar på att få sätta mig i skolbänken igen. Väntar på att få flytta härifrån. Väntar på att få flytta in i nya lägenheten. Väntar på att mitt liv ska göra en helomvändning & sätta mig som frontfigur. Jag bara längtar under denna eviga väntan! Men snart så! Snaaaart...

Ska ta & göra mig lite mat nu. Men vad för nåt? Är inte sugen på nåt alls faktiskt. Vi får se vad jag rotar fram :)

Dötrött idag? Mjau

Var vaken till fem i natt. Mindre kul. Lite skrattretande är det dock.
Vaknade nyss av att posten for in på hallgolvet. Inga viktiga brev dock. Fan vad alla ska vara sega! Nu är det dags för frukost, sen bara dega i sängen. Packa & städa det gjorde jag tillräckligt igår.

Auktionen avslutas om en halvtimme! Skynda in!:



Hörs om en stund! ♥

En till auktion ute

Förresten! Har lagt ut en till auktion! Skynda er på! Den ena slutar redan imorgon! Klicka här & kika om det är något som kanske du är intresserad av? :)

Har du inget konto på Tradera? Skaffa ett här isf!

Puss & god natt ♥

Kevins födelsedag

Haft riktigt trevligt i Grängesberg ikväll! Åt lite mat när jag kom dit, sen satte vi igång & spelade sällskapsspel! Insikt, ett frågespel från typ 1993, var minst sagt intressant, haha! Inte svårt alls? Näee.. :)
Malin, Marcus & Stefan var där också, så vi bänkade ner oss på altanen med infravärme & 3,5or :)











Sandra gör sig till :)

Torsdag imorgon. Antagligen blir det middag hos mamma imorgon. Drar med mig mina blivande sambos dit också så mamma får se vilka de är! Nu ska jag städa klart här hemma & sen krypa ner i sängen till en film! Har betalat parkeringsavgiften till fem imorgon, så imorgon ska jag SOVA! STÖR EJ!

Vattenpärlor & våfflor

Alla vattenpärlor jag har haft hade jag lagt i en plåt för att torka. När de torkat blir de ca 2-3mm i diameter, alltså pyttesmå. Jag hade lagt alla i en burk & precis när jag lagt i alla så kommer jag åt burken & alla flyger ut över golvet! Snacka om att jag lackade ur! Eftersom pärlorna är genomskinliga är de inte de enklaste att hitta, så jag har krupit på golvet i två timmar & plockat pärlor. STOR SUCK.
Kom sedan på att jag inte hade ätit någon lunch så jag ställde mig & gjorde våfflor. Snabbt, enkelt & gott dessutom! Mums!

Nu ska jag börja göra mig i ordning, ska snart åka ut till Kevin & Sandra & fira Kevin som fyller hela 23 år idag! Sjukt vad tiden rinner iväg! :)

Om fem dagar börjar jag skolan också! börjar bli lite nervös faktiskt! Men gud så kul det ska bli! Längtar så mycket så jag får ont i magen! :D

Saknar Thoedor också!

- Jag skiter fullständigt i dig.

Min vän Mikael

Ta & lyssna på låten & njut av min vän Mikaels senaste verk! Sjukt duktig! Håller alla tummarna i världen för dig & din framtid!


One Summer

En av århundradets bästa sommarlåtar! Ryser i hela kroppen när refrängen kör igång! Måste bara slänga upp den här. Har gått varm i mina högtalare hela sommaren!! ♥

Daryl Braithwaite - One Summer



Underbar dag på Kolmården

Har haft så mysigt & trevligt så det går inte att beskriva! Drygt bara att jag var den enda med körkort & fick köra de hemska 50 milen fram & tillbaka.. Men det gick bra, även om jag är helt slut i kroppen! Ögonen går snart i kors & kroppen hänger inte med alls.
Det var så jävla häftigt att se alla djur på så nära håll! Hade jag stäckt ut handen hade jag kunnat klappa på en noshörning liksom, hur sjukt är inte det? Och tigrarna var så jävla vackra! För att inte tala om delfinshowen - okej Sandra, du hade rätt. Jag grät inte, men jag hade gråten i halsen under hela showen. Man blev helt rörd! :)
Apor, hajar, giraffer, zebror, sköldpaddor, tigrar, gamar, lejon, alltså, det är helt sjukt!

Slänger ut lite bilder här, resten finns på FB :)





















Tack kära vänner för en helt underbar dag! ♥

Då drar vi till Kolmården!

Kameran är tömd & laddad. Väskan packad, & humöret på topp - nu åker vi!
Blir en lång bilresa, men det blir en heldag på Kolmården! Väderleken är inte på våran sida, men jag hoppas det vänder! Blir inge bloggande under dagen utan det blir först när jag kommer hem, ni får hålla ut tills dess!

Kolla in auktionerna under tiden! :)



Gud så varmt..

Fy sjutton så varmt det har varit idag, tycker ni inte? Nu på kvällningen har det dock börjat svalna & tur är väl det.
Kring lunch åkte jag & hämtade Sandra & Kevin & vi åkte ut till Sandras farmor, fikade & pratade lite :)
Sen skjutsade jag runt på de runt halva stan tror jag tamejfan. Hjälpte sedan Alexander att bära lite grejer & nu på kvällningen var jag upp till pappa & hälsade på en snabbis. Fick lite kollegie-block inför skolstarten & dammsugspåsar inför flyttstädningen, haha.





Eftersom det inte blev så många timmars sömn i natt så är jag jättetrött nu. Vill gå & lägga mig nu egentligen, men lär duscha & sedan fixa lite saker innan läggdags :)

Imorgon bär det av till Kolmården!!! :D

God morgon måndag!

Jag är uppe! Guuuud vad trött jag är! Helt kroppen är helt seg!
Nu ska jag strax fara till Grängesberg för att plocka upp Sandra & Kevin & köra dem till Sandras farmor. De skulle äta lunch där eller nåt? Själv ska jag hem & packa lite. Ska försöka måla lite också om jag orkar :)

Vi hörs lite senare under dagen! :)

Dags att sova?

Ojoj, vilken natt! Har precis kommit hem, dags att sova nu kanske?
Lär ju gå upp rätt tidigt imorgon om jag ska upp ännu tidigare på tisdag. Hujedamej!

Puss & god natt! ♥

Lugn & skön söndag

Dagen idag har varit jättelugn. Sov rätt länge idag, vilar upp mig ordentligt nu. Varit & handlat & sånt tråkigt. Packat & åter packat, sen gav jag mig ut på sjön & fiskade. En pytteliten abborre blev dagens fångst, haha!



Sedan såg jag filmen "What doesn't kill you". Gjorde ont rakt i hjärtat. Fan. Spyfärdig var jag också stundtals. Någon som har sett den?

Skit samma - nu sitter jag iallafall & gör lite backuper på bilder på datorn. Håller på & rensar lite skit. Sånt trams som verkligen inte behöver vara kvar på datorn ska inte ligga där & ta plats. Ska ta bort massa filmer också. Snurrigt.

Finns inte så mycket mer att säga. Ska snart krypa ner & slå på en till film att somna till (som jag aldrig gör iallafall), men man kan ju hoppas :)

God natt kära vänner!

- Även om det gör ont, kan du väl iallafall svara på min fråga?

Ingen rubrik

Jag förstår inte. Det går inte in i mitt huvud. Jag är fan fortfarande i chocktillstånd. Jag blir så illamående av bara tanken.
Att någon, eller till & med två kunde göra något sånt här mot mig, det är helt obeskrivligt! Det går inte upp för mig hur fan folk tänker? Att folk inte har mer självrespekt & mer respekt för sina nära & kära? Det känns nu som att allt jag fått höra från er, bara är bullshit. Rakt igenom. Att det finns så falska jävla människor?
Men jag kunde ju ha sett det komma. Varför trodde jag att jag skulle vara ett undantag den här gången? Är jag så blåögd? Nej, inte alls.
Det skulle inte ha hänt, om det hade ens funnits lite vett kvar i dessa två människor jag trodde jag kände, jag trodde jag kunde lita på. Men icke. Så jävla fel hade jag. Att man kan sjunka så lågt, till en nivå jag aldrig ens hade hört talas om tidigare, det chockar mig. Rejält. Jag vet inte om jag är besviken, ledsen eller sårad. Antar alla tre. Men nu vet jag vart ni står. Jag tänker inte ta mer skit.
Det finns en del "oskrivna regler" & framförallt de omvända reglerna ni idioter aldrig tänker på. Tänk tvärtom! Om jag hade gjort si & så.. Då hade det tamejfan varit en jävla skillnad, inte sant? Varför är det så jävla rätt när ni gör idiotiska grejer, men inte jag? Är det för att jag inte är lika dum som er längre, som inte kan/vill leka fjortis längre. Jag är 20 år, jag varken vill eller kan bete mig som 13, 14. Synd nog så finns det folk som gör det i min ålder. Jag tycker så synd om er den dagen ni kommer till insikt. "Vad fan höll jag på med?" Ja, det är jävligt lätt att vara efterklok.

Den här gången borde ni verkligen tänkt till innan ni handlade. Men det är för sent nu. Inte ens minsta lilla ansträngning till att motbevisa det jag fick reda på, det bevisade ännu tydligare hur rätt jag hade. Så jävla fegt av er båda att inte kunna ens yttra ett endaste ord rakt i ansiktet på mig. Ni äcklar mig. Fyfan.

Packar & packar...

Gör inget annat än packar tycker jag. Det tar aldrig slut. Snart bor jag i ett slott av kartonger, det är tamejfan kartonger överallt! Men med det vet jag att jag snart är på väg. Jag flyttar från den här hålan, från alla jävla människor jag inte ens vill tänka på, även från de nära & kära. Men det är bara att tänka positivt - jag tar tag i mitt liv, gör något utav det. Rör på mig! Ser saker! Upplever nya, spännande saker! Jag har hela jävla livet framför mig, tänker inte låta det gå till spillo!

Har lagt ut tvn på annons, slängt ut saker på Tradera också. Snart ska jag åka iväg & fiska lite & ikväll tänkte jag måla lite :)
Imorgon är det måndag, då ska det packas ännu mer, sen förbereda för resan till Kolmården. Det kommer bli så kul! Längar efter delfinerna mest tror jag! :)

Tradera-auktioner!

Nu håller jag på & slänger ut lite nytt på auktioner!
Kika in då & då & titta då det hamnar mycket ute där nu i.o.m. flytten!






Det där har kommit ut nu. Klicka på bilderna för att komma till auktionerna!

Fynda bland över 800 0000 auktioner på tradera!

Trevlig kväll!













Vi myste ner oss på altanen när mörkret började krypa sig på & myggen började bitas. Malin, Marcus, Niklas & Jimmy kom också förbi & höll oss sällskap en stund. Grabbarna spelade Fifa, sjöng & hade allvarliga diskussioner i vardagsrummet, medans vi tjejer satt ute.
Tänk, så här kan vi göra jämt sen! Gud vad jag vill flytta nu nu nu!

Underbart härlig kväll!

Jag har haft så jävla trevligt ikväll! Underbart! Prat, mys & kubbspel i Grängesberg, sen in på stan & kikade lite.
Precis kommit hem, dags för horisontalläge nu i väntan på sms :)

Då var jag klar!

Har gjort mig i ordning lite smått nu. Jag ska åka till Grängesberg & äta lite grillat & dricka folköl. Haha, låter helt muppigt, men det är fan fint! För övrigt så blir det nyktert ikväll. Mys med vänner ute i skogen, kan inte bli annat än lyckat!

En bild på mig just nu:



Ha en bra lördag mina kära vänner! ♥

2010

Under 2010 har jag hittills:

[x] du har fått nya kompisar
[/] du har varit utomlands - Finland, haha
[x] du har varit ledsen
[  ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[  ] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[  ] du har skrivit en låt
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat.
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[x] du har strulat med någon
[x] du har strulat med en främling (då var han främling)
[  ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus 
[x] du slagit någon
[x] du har spytt
[  ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling - samma som ovan
[x] du har rökt
[  ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus - somnade på stranden en sväng i somras
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet/sjön
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium 
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har gett någon blommor

Jag har sovit gott!

Gud vad skönt att sova i en säng! Helt jävla underbart! Har vaknat ett par gånger under morgonen, men passade på att lura extra länge. Nu har jag äntligen tagit mig upp.
Ska packa en hel del nu, åka ner på stan, handla mat. Ta mig en lång varm dusch.
Sen åker jag nog ut till Grängesberg & grillar lite :)

Vi hörs lite senare! :)

Tillbaka i Ludvika

Nu har jag anlänt till Ludvika. Lång & dryg körning, gick rätt smidigt ändå. Har dumpat S + K i berget också.
Är bara hemma & vänder, ska ner på stan alldeles strax igen. Sen sova. Sova länge imorgon. Sen lite loppisar. Sen blir det förmodligen grillkväll med vänner. Mys! :)

Shopping på stan

Jag lagade mat här hemma istället medans Sandra låg & kollade på Sex and the City. Lagade Emils mamma Carinas specialare; spagetti med bacon & creme fraiche. Vi åt tills vi var spyfärdiga. Sandra fortsatte kolla på SATC & jag for ner på stan & fyndade lite :) Blev en stickad kofta, en väska & nya lösögonfransar & en ny rouge-borste (även det försvann i sminkväskan).



H&M's lösögonfransar är de bästa!!!



Jag i min nya kofta :)

Nu ska vi sätta igång & packa. Kevin slutar om tjugo minuter, då tar vi vårat pick & pack & drar tillbaka till Ludvika. Ser ut att bli lite kräftfiske ikväll om inget annat dyker upp. Måste förbi Ica & handla frukost också. Och papperstallrikar! Det får bli shopping i Gävle eller Falun isf..

Puss på er så länge! Ha en bra fredag!

Hej, hallå!

Fredagen den 13:e idag. Tror ni på skrock? Händer det er något olycksdabbat dessa dagar? Och varför just den 13:e? Har hört att det härstammar från USA en gång i tiden. Stämmer det?
Jag tror inte ett dugg på sånt här egentligen, för än har det inte hänt mig något  *peppar peppar*.


Mikael Wennergren fyller hela 20-år idag! Grattis till dig! :)
Kevin jobbar till sex. Jag & Sandra är hemma & gör ingenting. Skulle vilja ta en vända på stan idag faktiskt.. Kanske slå ner arslet på nån mysig uteresturang? Solen skiner ju sådär mysigt :)
Kanske åker hem idag iallafall? Det beror på om jag orkar köra ikväll eller inte. Men det vore iofs så jävla skönt att komma hem & sova i sin egen säng. Riktigt jävla skönt! Så har man dessutom hela helgen på sig att packa. På tisdag åker vi ju som sagt till Kolmården. Det ska bli riktigt kul! Sandra är så uppspelt över resan så det går inte att beskriva med ord! Hon är som barn (och mig) dagen innan julafton!!!



Btw, du kan se delfinerna live i webcam om du klickar här!!


Huvudvärksdag idag

Både jag & Sandra har varit på halvkasst humör hela dagen. På kvällningen började min huvudvärk komma dessutom. Kul jul. Har iallafall hunnit med att tvätta, det mesta blev klart, men resten tar vi imorgon. Kevin har lyckats byta bort sina skift i helgen, så det ser ut som om vi kommer hem tidigare än beräknat! Skönt! Jag längtar otroligt mycket efter en säng just nu!



Var ner på stan en sväng idag. Sundsvalls stad gör sig fan inte rättvis på bild! Fy sjutton så vackert det är här!!



Fick äntligen min efterlängtade BiteLine-pizza idag! GUD SÅ GOTT!!!

Nu ska jag krypa ner under täcket & ta & se Wallander, fast den engelska versionen. Undra hur bra den kommer vara? Någon som sett den redan?

Grattis på födelsedagen Mamma!

Idag, den 12:e augusti fyller min kära mamma år! Hela 54 år! Det kan man inte tro va? :)
Tyvärr så är jag uppe i Sundsvall nu & kan inte vara hemma & fira dig, men jag slänger iväg tankarna till dig idag iallafall!

Puss & grattis!



Mamma & jag i julas ♥

God morgon gott folk!

Vaknade för sisådär en timme sedan av att Sandra ställer sig mitt i rummet & börjar skrika. Då har det skett en liten olycka under natten.. Sandra & Kevin har numera ingen matta kvar. Haha.

Dagen idag då? Jag vet inte. Jag vill bara få tiden att gå. Jag vill flytta nu. Vill inte sitta & vänta. Väntar på mejl från Jörgen också. Sitter som på nålar just nu. Hungrig är jag också, men orkar inte ta mig något att äta. Jag ligger kvar här en stund till. Inget bra humör idag alls. Inte än iaf. Jag skriver sen.

Beslutsångest till max

Jag tycker hårfärgen är för röd. Köpte färgen på Ica i förrgår, vilket var en aning klarare röd än vad jag hade första gången. Men det börjar kännas i magen nu att den är för röd. Ska vänta ett tag & låta färgen tvätta ur sig & sedan se hur den utvecklar sig. Om jag trivs med den eller inte.. Annars blir det en mer brun/röd.

Kevin somnade & Sandra har krupit ner här i soffan bredvid mig, så det blev inget stjärnfallstittande ikväll. Hon bönar & ber om mer SATC avsnitt, så jag får väl offra mig ;)

Vi hörs imorgon! Puss & kram

Stjärnfall över Sundsvall

Vi sitter hemma & väntar ut tiden.
Vi ska snart åka till Norra berget & sätta oss & kolla på stjärnfall. Det ryktas om en 60 stjärnfall/timme vilket är typ ett i minuten. Gud så mysigt! Sandra & Kevin kommer sitta & titta varandra i ögonen önska sig hur mycket grejer som helst & jag kommer sitta på sidan som ett fån & bara vänta på att de vill åka hem? Nejdå, det kan nog bli mysigt! Men ibland önskar man..

Kollat på massa SATC avsnitt idag. Sjukt vad saker dyker upp i huvudet, vad saker påminner en, vad saker träffar rakt i hjärtat. Jag har varit med om för mycket. Jag önskar varje dag att jag hade mindre erfarenhet än jag har, att jag var ovetande om saker, att jag kunde upptäcka nya saker. Men.. Det finns mycket bra erfarenheter uti det också. Jag är inte helt bakom flötet. Jag har lärt mig enormt mycket av mina misstag, vilket andra har jävligt svårt för. Jag snappar upp saker som andra inte gör. Jag lägger saker på minnet. Kan vara förbannat långsint ibland, men det beror helt på vad saken gäller.
Äh, skit i sånt trams, nu ska jag berätta en helt annan sak!

Fick svar från Jörgen idag. Han sa att uppropen kommer börja redan på torsdag & fredag nästa vecka, så jag kanske måste åka till Sundsvall ännu tidigare än räknat? Gosh, det kommer bli många vändor fram & tillbaka. Tur att det är löning om två veckor iallafall. Har tittat ut så mycket grejer jag vill köpa till nya lägenheten! Nu väntar jag bara på att jag får komma in, så jag får se vad som får plats, vad som passar in, hur jag ska lägga upp allt.

Ska ner på stan imorgon & boka tid till september iallafall. Är helt utom mig av nervositet! Ska förändra mitt liv på livstid! Det är helt sjukt. Något jag levt med i hela mitt jävla liv ska väck! AWESOME!

Dags att ta något att äta, klä sig lite varmare & ge sig iväg!
Ha en bra onsdagkväll! :)

Äventyr till Sidsjön

Tog en liten sovmorgon idag & låg & drog oss så länge vi kunde, sen åkte jag ner en snabbvända på stan & skulle köpa nu ögonbrynspuder, men H&M har tagit bort det ur sortimentet. Snacka om förbannad jag blev! Tjejen på H&M sa åt mig att gå till Make Up Store & köpa där istället, för de är väl de enda som hade sånt kvar..
Kände rysningarna komma & plånboken skrek åt mig att låta bli, men kan fan inte. Köpte en ny mascara på H&M iallafall & knatade vidare till Make Up Store. Den pyttelilla dosan gick på hela 185:-, men det var så värt det. SÅÅ VÄRT DET!



Skyndade mig hem & plockade upp Sandra & vovvarna & åkte ut till Sidsjön. Myste ner oss vid en bänk & bara njöt av livet.





Här ser ni nya hårfärgen :)



Tuvalie!!



Theodor & Sandra pussas :) (Btw, Theodor lånar Tuvalies halsband ifall ni undrar varför det är rosa? :)



Träffade på den sötaste chihuahuan jag sett på länge. En exakt likadan ska jag skaffa mig när jag blir stor! Det kan ni skriva upp! Så mjuk, snäll, lydig & gosig.. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!! ♥

Sista inlägget för idag

Nu har vi precis tagit ett varsitt glas vin & sett klart på "From Paris with Love". Jag hade redan sett den, så jag var lite halvt frånvarande. Gick ut med Theo & tog en cigg med Jonas. Städat lite, funderat lite, mejlat lite, fyllt på shoppinglistorna lite.
Vill bara in i lägenheten nu, så jag kan köpa massa nya prylar. Trixa & dona. Shoppa. Åh, mitt shoppingbegär är på topp just nu! Men jag får lägga band på mig i ett par veckor till.
Slängde iväg ett mejl till Jörgen idag också, så vi får se om han bokar in ett möte den här veckan, eller om han svarar på alla mina frågor via mejl. Fast.. Jag & Sandra lär ner på stan imorgon iallafall, så det gör inte så mycket.

Nu ska jag bädda ner mig & försöka sova lite. Kevin har sovmorgon imorgon, så vi passar på vi med. Men kommer väl vakna tidigt som vanligt ändå. Äh, jag tar dagen som den kommer :)



På den här jättevackra bilden Sandra tog på mig, så syns min hårfärg rätt okej. Dock inte alls lika starkt som den gör i verkligheten. Ska försöka fånga en bra bild imorgon istället :)

I'm a redhead! Jisses!

Hemma igen..

Sådär ja, blev en snabbvända till Birsta idag igen. In på Ikea & gallerian en sväng.
Nu är vi hemma igen, ska strax äta. Blir grillad kyckling med crisscuts & baguetter. Tzatziki också. MUMS! Efter det blir det ett glas vin eller två, lite kortspel & sen en film när Kevin kommer från träningen.



Dags att rensa kycklingen nu när Sandra går ut med hundarna :)

Slappa dagar

Har ätit frukost, varit ut med hundarna tre gånger nu. Haft lite olyckor här hemma också. Men det är sånt man får ta :)
Kevin borde sluta snart, så jag vet inte vad vi gör då. Jag försöker få Sandra att vilja bowla, men det verkar helt jävla omöjligt. Det enda hon tänker på är de där förbannade köttbullarna på Ikea.
Ikväll blir det iallafall lite vin, ost & kex, det är ett som är säkert!

Ska ta lite kort också, så ni får se mitt röda hår, haha! Jag dööör...

Hej alla nyfikna!

Mitt besöksantal har nästan fördubblats sen jag åkte hit igår. Roligt att ni är så pass intresserade av mitt liv?!
Blev film med S, K & bebisarna idag. Case 39 hette den, rätt okej faktiskt. Med chips, dipp & cola myste vi ner oss i soffan. Gud vad jag längtar tills vi flyttar, då kan vi göra såhär varje kväll! :D

Den här veckan kommer gå så fort så det kommer krypa i skinnet på mig. Hem, packa allt fort som bara den, plus att vi ska hinna med trippen till Kolmården också. Sen upp till helgen igen & börja skolan. Shit, jag börjar fan bli nervös.. Men det kommer gå bra hoppas jag :)

Nu ska jag & killen mysa ner oss till ett par avsnitt till, sen sova. Får se om K väcker mig imorgon bitti för att få skjuts till jobbet. Isf är jag vaken redan vid sex, men tvivlar på att jag skriver något då.
Men jag skriver när jag vaknar på riktigt sen annars :)

God natt!

Lillkillen är så söt!

Sandra & Kevins nya tillskott i familjen: En liten Theodor. Tuvalie & Theodor. Underbart! :)
Han är så söt så, men trotsig som den valp han är..


Soffläge med underbaringar

Dagen har spenderats i soffan efter trippen till Birsta. Har börjat titta på SATC-serien igen. Tröttnar aldrig!!
Nu ska vi iväg & hyra film, köpa lite god mat & en flaska vin, sen blir det soffläge igen. Inget annat finns att göra i detta ruskiga väder!

Två övertrötta gosingar i soffan idag..


Hårfärgningen klar.

Sådär, nu har jag färgat klart håret. Det blev rött, väldigt rött. Utväxten är rödare än rödast. Vettefan hur jag ser ut egentligen, jisses.
Ska ner & möta Kevin som har lunch på stan nu & dra iväg & äta nånstans. Efter det blir det en tripp till Birsta. Skriver sen!



Pusss

God morgon Sundsvall!

Jag & Sandra har ätit frukost & varit ut på morgonpromenaden med hundarna. Nu ska vi se klart filmen från igår & färga håret samtidigt. Det blir en snabbtripp till Birsta också, eftersom jag måste köpa nytt smink. (Fan ta den som snodde min sminkväska).

Åh, det är så härligt att vara tillbaka, ni anar inte! Får nyckeln till lägenheten redan på måndagen, istället för onsdagen, men jag skjuter nog fram uppkörningen av grejena ändå. Vi får se hur det blir helt enkelt..

Som vanligt kommer det nog bli dåligt med bloggade från mitt håll när jag är här, men det får ni stå ut med! Dock kommer det mycket bilder istället :)

Framme i Sundsvall

Hallå, tänkte bara titta in & säga att jag är framme. Resan gick förvånansvärt bra & jag kom fram mycket fortare än jag trodde. Ser nu på en film innan det är dags att sova. Mycket på schemat imorgon! Vi hörs då!

Puss & god natt!

Idag bär det av..

Jag är uppe! :)
Ska strax raffsa ihop det sista, sen åka & hämta grabben, sen far vi till Sundsvall! Det ska bli så skönt att komma härifrån! Kevin jobbar varje dag, så jag & Sandra kan få lite kvalitétstid för varandra, haha ;)

Den 35 mil långa resan kommer ta tid & jag gruvar mig för att köra fel i Gävle.. Men vänta nu.. Varför skulle jag köra fel? Där är typ enda stället jag ska svänga & det står skyltat :p

Bättre fiskelycka idag.

Hade lite bättre fiskelycka idag iallafall. Tre lagomstora abborrar fick jag upp :)
Annars har dagen bestått av att packa. Åker ju tidigt imorgon, så har både packat för resan till Sundsvall & själva flytten till Sundsvall. Nu på kvällningen har jag börjat packa saker i köket. Cocktail- & vinglas, serviser & sånt. Ska packa ner tallrikar & sånt också. Köper papperstallrikar & äter på sista veckan. Blir bekvämast så. Slipper diska, utan det är bara att kasta skiten.

Mina händer är fulla av trycksvärta nu av tidningspappret. Ska tvätta av händerna, ta en paus & se ett avsnitt How I met your mother, sen gör jag ett till ryck innan det är dags att sova :)

Jag förstår inte vad jag gjort för fel för att förtjäna det här?

Dags att göra ett ryck

Ligger & softar i sängen nyduschad. Måste ta mig i kragen & göra ett ryck. Ska ner i förrådet & få lite bättre ordning så jag får in skiten från gamla förrådet. Om det finns nåt kvar där vill säga..
Efter det åker jag upp till pappa, hämtar lite banankartonger & snor lite mat på samma gång ;)

Ha en bra dag, så hörs vi sen! Puss!


Ledig lördag

God morgon sunshines! :)
Vaknade före klockan, före jag skulle "börja jobba" också. Skjukt att vara ledig. Var vaken till tre i natt för att jag skulle kunna sova länge idag, men icke. Kommer väl straffa sig ikväll, men som tur är har jag ingenting planerat.
Ska åka till gamla lägenheten & kolla om jag har grejer kvar i förrådet där, sen ska jag packa. Sticker ju till Sundsvall imorgon bitti, så jag måste ju packa till det också?
Stör mig fortfarande på att hela min sminkväska är borta! Smink för flera tusen gick upp i rök?! Får jag tag på den jäveln som har den, vrider jag nacken av denne! Jävligt onödigt att köpa helt nytt smink när det mesta i den redan var nytt. FAN så arg jag blir!

Nej, hopp in i duschen nu

Längesen lyrics

Du var gammal 
Jag var äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse
Att jag satt något spår
Som har haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart


Hej då Mekonomen

Nu har jag stängt, räknat kassan, bankat pengar & larmat Mekonomenbutiken för sista gången. Sa hej då med en tår i ögonvrån. Det var med ett riktigt förbannat tungt hjärta jag stängde dörren & låste.
Jag har växt upp där, lärt mig service-yrket, att kunna hantera människor jag egentligen vill slå på käften & be dra åt helvete med ett leende på läpparna. Jag har blivit uppfostrad av mina arbetskamrater. Delat saker på gott & ont. Julborden framför allt! Underbarare arbetskollegor får man fan leta efter!
Detta inlägg är till er; Johan, Andreas, Michael & Ida! Ni är guld värda! En del av mig. Även om jag flyttar nu, så är jag inte långt borta & jag kommer självklart & hälsar på! Tills dess har jag lärt mig dricka kaffe ;) ♥

What a relief!

Var ju som sagt iväg på lunch. Åkte till Dollarstore, shoppade lite där. Var förbi MM & hämtade så mycket banankartonger jag kunde få med mig. Var sedan hem & på hallgolvet ligger det då ett kuvert från CSN. Bidraget + lånet är beviljat, likaså kurserna på skolan är klart. Ska boka möte nästa vecka med Jörgen iallafall, jag är ju så petig med att allt ska vara rätt & riktigt att jag dubbelkollar allt jämt. Men det är ju bra att jag är det, nu när jag ska flytta 35 mil norrut. Vill ju inte komma dit som ett frågetecken & allt skiter sig..

Två timmar kvar.. Klockan tickar. Ont i hjärtat börjar jag få också. Men det här stället står kvar, människorna här blir kvar & jag är ju inte mer än ett par timmars bilresa bort ♥
Tillbringar ju mer tid med mina arbetskollegor än vad jag gör med familj & vänner, så att de på något sätt blir som familjemedlemmar. Speciellt Ida, min pingla! Kommer sakna dig så mycket!!!

Sista dagen

Då är det snart ett faktum. Jag gör nu sista dagen här på jobbet. Fy, vad hemskt det känns!
Johan var ner & gav mig en present & tackade för de här åren. Jag fick en SmartBox, innehållande 40 sköna aktiviteter att välja bland. Undra vad jag ska välja? Finns hur mycket kul som helst!

Men det börjar gå upp för mig nu, jag går från arbetande till arbetslös. Men om två veckor behöver jag inte vara deprimerad längre, för då blir jag studerande :)
Två veckor.. Gosh, hur ska jag hinna? Sticker ju till Sundsvall nu en vecka, sen har jag en vecka, nej, inte ens det på mig att packa allt. Iofs är det mesta redan packat, men det är den sista skiten som tar tid. Om man ska slänga eller spara, sånt skit. Aja, det löser sig!



Lunchdags nu!

God morgon!

Herregud, vad gör jag vaken nu? Jag kan sova minst en timme till..
Vaknade för en halvtimme sen, somnade om, men vaknade ännu piggare en gång till nu, så då var det lika bra att gå upp. Kanske hade sovit 7 timmar & 33 minuter då? ;)
Sista dagen på jobbet idag, det känns lite i hjärtat, även om jag har svårt att förstå det. Jag har varit där i 2,5 år nu. Sedan februari -08 då Johan ringde & överraskade mig om att jag var välkommen ner för att fräscha upp minnet om kassa systemet. (Hade ju varit där i ett par veckor på sommarjobb -07)
Nu sitter knappkoderna i huvudet, artikelnummer, telefonnummer, kundnummer. Nu har man lärt känna ansiktena på folk. Men det var inte jag som valde. De valde & jag handlade därefter. Jag får lov att sluta här nu, jag får inte gå kvar på skolan så jag tog mig en rejäl chansning i livet. Jag ångrar inte valet, men vad som händer nu, det återstår att se.
Nu gör jag mig lite frukost & kryper upp i soffan & tittar på nyhetsmorgon :) Det var längesedan!

Mumsfillibabba

Sådärja. Mamma, mormor & Peter har precis åkt. Maten godkändes & mycket prat blev det, men nu värker benen & hela jag är jättetrött, så jag ska smörja in benen, linda om & sen krypa ner i sängen.
En sista jävla dag imorgon. Den kommer gå så sakta så jag kommer krypa ur skinnet. Benen kommer döda mig sakta, sakta..

Gud, låt mig överleva!

Benhinneinflammation från helvetet!

Alltså, jag skjuter mig själv snart! Det gör så oooooooont!
Hur fan ska jag genom lida den här smärtan? Finns ju inget som hjälper typ. Ska ner till Apoteket efter jag ätit & köpa voltarensalva & mer bandage för att stödja. Jag haltar ju typ fram så Daniel kallade mig "Halta Lotta". Kul jul.

Ska bjuda mamma, Peter & mormor på mat idag. Ska röja ihop här lite nu, så det inte ser ut som 30 bombnedslag när de kommer, men kanske bara två. Det bjuds på min specialité, potatis med knaperstekt bacon med creme fraische-lök-röra :) MUMS!


Allt annat än trevligt

Väcktes två gånger i natt, första gången bara oroande, andra gången bara irriterande. Slutade bra dock.
Morgonen gjorde mig däremot spyfärdig. Jag kunde verkligen ana, men inte att det skulle vara såhär illa. Det är fan sjukt. Benen gör så förbannat ont också, smörjde in & masserade som en tok i morse, men det gör ingen skillnad. Har på benvärmare på benen & det är så varmt så det börjar rinna där under snart...

Rätt lugnt & stilla på jobbet nu. Det spritter i mig i hela kroppen! En dag kvar efter denna, sen får jag semester! Det ska bli så jävla skönt! Ska försöka åka till MM idag & hämta banankartonger så jag kan börja packa grejer i köket.. För snart går flyttlasset! Jag är så jävla exalterad nu så det finns inte! Jag vill bort härifrån. Nu nu nu nu!!!

Nu kommer det kunder, vi hörs sen! Puss!

Classic Car Week - 10

Lite bilder från cruisingen igår i Rättvik. Det märks att det börjar bli mörkt & alkoholen börjar verka ju längre kvällen går på de suddiga bilderna, haha.
Here you go!

Solnedgång i Rättvik!



Sonny var lite skraj över att köra en så stor gammal bil.



Svårt att få bra kort, men ett försök till att visa hur mycket folk det egentligen var där som tittade på tåget..



Alexandra, Yasmine & Fia









Nu hoppar jag in i duschen, sen kryper jag ner i sängen & ser en film. Jobb imorgon också. TVÅ DAGAR KVAR! Sen har jag nått mitt mål! Semestern är efterlängtad! Snart är jag i Sundsvall också dessutom! Underbart!

Benhinneinflammation

Jag vet inte hur jag har lyckats, men jag har dragit på mig benhinneinflammation. Det gör så jävla ont, så varje steg jag tar får mig att vilja börja gråta. Det gör så jävla ont! Skjut mig! Snälla!
Läste om det på nätet också att det kan ta jättelång tid innan det läker.. Jisses. Jag har inte tid för sånt här! Jag ska flytta om två veckor, ska bära 938624934 flyttkartonger. Har inte tid att ha ont i benen då heller!

Dagen idag har gått riktigt segt på jobbet, hemma på lunch nu, sen tillbaka igen.
Sista timmarna kommer nog inte vara nåt problem tror jag.

Onsdag, 4:e augusti

Jaha, då var man på jobbet igen. Tur sjutton att jag inte drack så mycket igår, så jag både vaknade av klockan & kom upp i tid.
Kvällen var rolig, natten var däremot inte lika bra. Men den slutade bra iallafall :)

Bilderna kommer senare när jag har kvicknat till lite :)

Ser där kära vänner!

Det blir CCW idag iallafall! Det går ju bara inte att missa, för sjutton gubbar! Alkokholen är fixad, chaufför är fixad, väckning imorgon är fixad. Super! Vädret håller sig på rätt sida också! Det här kommer bli super! :)
Två bilder från CCW för 4 år sedan. Jag var blond & lite halvt galen, som vanligt :D

Ursäkta kvalitén på bilden. Kameran jag hade då var inte lika bra som de idag ;)

Alexander, Morgan, Rebecka & Anders.





Fyfan, kommer ihåg den här kvällen så jävla väl, även fast jag var rätt waisted. Alla var rätt galna & jag fattar egentligen inte vad som hände på parkeringen där bakom. Allt som kunde gå fel, gick nog fan fel. Incidenten vid Statoil gjorde inte saken bättre, men det pratar vi rätt tyst om, haha!

Classic Car Week - Rättvik - v.31
2005 - 2006 - 2007 - 2008 -2009 -
going on 2010


Lunch med Alexander

Passade på att dra en snabb lunch med Alexander alldeles nyss. Pratade lite allmänt sådär :) Om flytt, flickor & pojkar, framtiden & lite allmänt om livet. Kan behövas ibland.
Nu har jag tre timmar kvar på jobbet. Alexandra vill åka till Rättvik, jag med, men jag vet inte hur det blir. Vi får se helt enkelt :) Återkommer om det senare!


Fy sjutton vad segt det är nu!

Det händer verkligen ingenting på det här bygget. Jag sitter & smsar folk som vill underhålla mig, leker med webcamen, har läst aftonbladet en 30 gånger & nu sitter jag på ams.se & småkikar på jobb. Korsorden i min tiding har jag redan löst. Så.. Vad gör jag nu? Jag ska sitta kvar här i sex timmar till & bara glo.
Jag vill ha semester så det bara skriker om det! En tripp till Kolmården är inplanerad också, det ska bli kul. För att citera Sandra: "Om du inte gråter i slutet av delfinshowen, så är det nåt fel på dig!". Jaha, kanske får klämma fram en tår eller två då? ;)
Men - den som inte är glad & lycklig, kan inte gråta. (Betyder att den som redan är ledsen & deprimerad inte kan klämma fram en tår eftersom de redan är olyckliga) Finns ju folk som har erfarenheter av det?

Nu är det rökpaus för mig & Ida :)


Tisdag, 3:e augusti

Sitter här & slöar lite, ska precis äta frukost.
Tänkte gå upp redan vid sju när klockan ringde, men snooze-knappen är lite för härlig, haha :)

Jobb idag med, ska försöka hem & hinna titta på kort från studenten också, skicka iväg bilder på framkallning så jag får iväg mina tack-kort! Det är ju pinsamt! Det var snart två månader sen & jag har inte skickat iväg nå tackkort än, men det finns inga fina kort på mig & endast mig ensam, så jag tror jag skippar det här helt. Tråkigt.

Jag är trött.

Natti natt :)

Jag blev faktiskt sugen att gå på bio idag, eftersom vi inte kunde gå igår, men det visades inga filmer idag. Varken idag eller imorgon? Så jag ska lägga mig hemma & se filmen Änglavakt istället! Släpptes idag :)



God natt kära vänner! En dag full av jobb imorgon också!

Lite bilder här också

Lovade er bilder, så jag slänger upp ett urval här. Resten finns på Facebok :)

Simones tårta ;)



Jag, Sofia & Susanna. Isa & Linnea på ett hörn :)



Linnea, Isa, Mimmi & Karin!



Jag & Karin kör "älgen"? Haha



Vårat lag kämpar för fullt!



Andra laget kämpar.. Förgäves.. :P



Manne & jag



Susanna, Manne & Marcus



Yasmine & jag på Trädgårn :)



Helt oförglömligt! Tack kära vänner! ♥

Varför var detta nödvändigt?

Det här var bara drygt. Jag ville inte. Har sagt det så länge. Jag ville inte! Men det skiter du blanka fan i! Annars hade jag väl tillåtit dig på en gång? Nu tränger du dig istället på där du vet att jag inte kan komma undan. Fan säger jag bara. Fan.
Jag skiter i ditt välmående nu, nu är det jag som ska må bra! Och jag gör det! Lita på det jag säger istället! Du är inte en del av mitt liv längre, nu är det bara jag, på mina egna fötter, vandrandes på min egen väg. Jag behöver ingen som håller mig i handen. Om du behöver någon, så är det då inte jag. Jag behöver ingen som ska bromsa mig på livets väg. Jag klarar mig bra på egen hand!

Jag är glad nu. Jag är lycklig över det lilla jag har. Jag glädjs så inni helvete. Jag ska flytta från den här hålan! Jag tar ett steg som många andra aldrig kommer ta. Många som säkert vill, men aldrig kommer göra. Jag ska börja skolan om tre veckor. Alltså, holy shit! Jag är så glaaaaaaaaaaaaad!!! :D

En till bild från i lördags:


2:a augusti

Shit, det har inte slagit mig förrän nu, men det är fan augusti nu! Fan, sommaren har bara runnit iväg! Tur att jag tog de två veckorna i Sundsvall direkt efter studenten, annars hade jag mått riktigt dåligt nu. Men vi är inne på sista veckan nu, skönt som tusan! Det känns i hela kroppen att jag behöver få vila lite nu. Det kommer väl som vanligt inte gå upp för mig förrän på måndag eller tisdag nästa vecka att jag faktiskt är ledig! Men i helgen sticker jag nog till Sundsvall med lite grejer, sen hem helgen efter & göra lite utflytker. Sedan går flyttbilen på riktigt & skolan börjar. Det ska bli så härligt att börja skolan! En helt ny stad, helt nya människor, helt nytt allting! Det bara spritter i hela kroppen på mig! Skolan - vilken underbar plats det är egentligen. Slippa vara där 7-16 varje dag, utan slappa lite, läsa & intressera sig för sånt som är intressant. Det är bara inkomsten som är skillnad. Men vad gör det om hundra år? Jag är ändå färdigutbildad, kanske utbildad till något högre efter skolan? Vem vet - jag kanske kommer längre än de flesta av er? Det återstår att se. Men med min envishet kan ingen vara säker!

Undra vad vi ska äta till lunch idag då? Jag är fruktansvärt sugen på kallops! Måste förbi & köpa potatis då bara.

Haha, två brännmärken på fingrarna, som kommer bli till ärr kommer påminna mig om den här helgen resten av livet! Och det var det värt. Riktigt jävla värt! Glada minnen förlänger livet! Så puss på det!

Nu ska jag försöka få tag i min far som aldrig vill svara i telefonen?!

Ännu en måndag

Ja, det var måndag igen. Men det här är sista måndagen på jobbet. Endast en fem-dagars-vecka står framför mig nu. En helg att packa satan, en tripp till Kålmården? Sen går flyttlasset & jag blir Sundsvallsbo! Det är inte långt kvar nu! Och det ska bli så skönt att slippa det här stället! Jag ska aldrig behöva komma tillbaka, om inte jag själv vill. Har dock kvar lägenheten två månader till, så jag lär hem, städa ur den, få den besiktigad & så..

Har varit vaken sen sju-tiden någon gång, rätt utvilad eftersom jag somnade i tid igår. Men jag låg & drog mig till strax före åtta. Bagutterna ligger i ugnen & jag väntar bara på att de ska bli klara, sen ska jag klia ner till jobbet & beta av denna dag.

Packade fyra flyttkartonger igår också. Väggen börjar fyllas med kartonger. Det börjar kännas att jag ska flytta nu. Vafan, om mindre än tre veckor ska jag vara där uppe, för då börjar skolan. Det är lite sjukt. Hoppas bara vi får tillgång till lägenheten lite tidigare, så vi kan börja dona direkt! :)

Sängläge

Har nog kollat på en 20 avsnitt av How I Met Your Mother idag skulle jag tro. Kroppen hänger inte med riktigt idag.
Men gud vilken jävla gårdag! Och natten blev ännu mer galen! Har lovat att inte skriva något om det i bloggen, så då gör jag inte det heller.
Orkar inte slänga upp nå bilder idag, så det får bli imorgon. Och jag lovar - det blev bilder! Massor! Oroa er inte för att ni inte hamnade på bild, kära vänner! ;)

Vi kör sista telefonsamtalet för kvällen, ett par avsnitt till av HIMYM, sen natti natt :)

Ja, jag lever!

Halloj, tänkte bara kika in & tala om att jag lever. Kan ju vara bra det också?
Dagen har spenderats i sängen & det ska den fortsätta göra.
Får se om jag får någon ork senare. Btw, kvällen igår var enastående! :)

RSS 2.0