Dags att blogga?

Ja, men hej! Ja, jag lever! Det hinns inte riktigt med att skriva nåt under arbetstid & det hoppas jag ni förstår. Även om jag sitter vid en dator hela dagarna, så har jag kunder jag pratar med. Ni får ha överseende med detta. Även att jag pluggar 50% på sidan om gör inte saken bättre, för direkt när jag kommer hem lär jag bänka mig framför min egna dator & plugga. Tog mig igenom ett helt kapitel i boken nu ikväll & känner mig riktigt stolt! Är klar med veckans uppgifter & väntar nu bara på proven som "släpps" imorgon så jag kan göra de.

Pissväder ska det bli i helgen också, så planerna vi hade gick inte riktigt som planerat. Ska ut & käka på stan imorgon iallafall, det ska bli mysigt! :)

Nyduschad & insmord, nu kryper jag ner & möter dagen fredag imorgon! Woho!



Maja i Solgrytan idag på lunchen :)

Ja men hallå

Åh, vilken dag! Har faktiskt tyckt om dagen idag måste jag säga! Stålande väder!
Maja passade in sin lunch idag så vi kunde luncha tillsammans på stan. Solat på innergården & i Solgrytan utanför jobbet. Mycket mysigt! Tänkte ta på mig övertid, men fick det inte godkänt innan jag slutade så då gick jag hem, eller tja.. Kutade. In på Teknikmagasinet & köpte mig en termometer, hem & ställde den på plats, sen hämtade Maja upp mig. Vi for & hämtade Dessi & sedan bort till Emma & Mattias så åkte vi vidare till Vivstavarvstjärn & jag doppade mig! Har ni hört på maken? Jag tog mig i! Det var svinkallt & det var dels för att Mattias hotade att putta i mig annars, haha! Men än är det för kallt för att njuta av det, annars är det bara så att vattnet är kallare här i "Norrland"? :)

Har iallafall kommit hem, lagat mat & matlåda till imorgon. Ska nu plugga en timme innan jag kryper till kojs.

- Btw, fick ett smått chockresultat när jag tittade på termometern när jag kom hem. 31,6 grader. Tackar & bocker. Slängde iväg ett smått bittert mejl till min hyresvärd & krävde en åtgärd, annars jävlar!

Jag håller på att dö

Snacka om "tur" när man tar ett samtal ett par minuter innan stängning & killen vill göra en inportering, beställning med telefon etc. Kom inte från jobbet förrän kvart över nio, men vad gör det? Jag är hemma iallafall, sitter & försöker plugga, men det är fruktansvärt varmt i mitt sovrum så jag håller på att gå i taket. Jag vet att det blir varmare under sommaren, men eftersom mitt sovrum ligger på övervåningen (och eftersom värme stiger) så blir det aldrig bättre. Ska ta & köpa mig en termometer imorgon, mäta temperaturen & sedan ringa miljökontoret & se om det finns någon åtgärd för detta.

Punkt slut. Nu ska jag plugga, eller försöka iallafall innan ögonen går i kors. Go kväll!

Glass i solen

Dagen idag på jobbet har varit helt okej måste jag säga. Galet varmt ute dock, höll på att svettas ihjäl när jag gick till jobbet! Jag & Maja passade på att springa över till Statoil & köpa oss en glass på rasten! En daimstrut! Mycket mumisgt!



Och om allt går vägen så far vi iväg i helgen. Jag håller mina tummar så hårt så att de går av snart! :D

Jobbar stängning idag & nu är rasten slut, så back to work!

Svängig musik

Slänger in en alldeles färsk låt & riktigt svängig är den också! :)

Maroon 5 feat. Christina Aguilera - Moves Like Jagger



Maroon 5 – Moves Like Jagger - Studio Recording From The Voice Performance - Spotify-länk

God morgon tisdag!

Hej & hallå! Vet ni vad jag gör just nu? Jag ligger & solar! Har varit vaken i snart en timme, låg & drog mig lite innan jag äntligen klev upp. Eftersom jag jobbar öppning imorgon så kan jag inte komma helt i otakt med sömnen.
Undra vad man ska hitta på till frukost då? Omelett kanske? Jordgubbar? Hm.. Lunchen tar jag iallafall på stan om jag ska hinna mellan mitt möte & innan jag börjar jobba... Fullt upp!

Dags att få någonting i magen nu. Tjingaling! :)

Underbara måndag

Inte riktigt va? Jag är så sjukt trött. Satt & pluggade, läste & ögonen höll på att gå i kors på mig. Gick ut & tog en nypa luft & återfick lite krafter. Tog mig igenom 20 sidor iallafall & det är väl alltid något.. Ska alldeles strax gå & lägga mig så jag är utvilad inför dagen imorgon. Jobbar kväll imorgon & ser inte riktigt fram emot det, men som sagt så får jag försöka gå upp i tid & sola lite på förmiddagen.

Bjuder på lite bilder på mig själv för omväxlings skull! :)





Suddig, jo, jag tackar ja.. Min cam är inte den bästa!

Vilket fint väder!

Fan vad fint väder vi har idag, jag blir så jävla sur! Det må låta konstigt, men jag är ju på jobbet & får inte vara ute i det fina vädret! Försökte lapa i mig så många solstrålar jag kunde på lunchen, men det blev ju typ bara tio minuter innan jag skulle tillbaka in i verkligheten igen. Buhu, så tråkigt! Hoppas verkligen det är lika fint väder imorgon då jag jobbar kvällspass så jag kanske hinner sola lite på förmiddagen? Ska ju iofs iväg på möte vid halv tolv, men får väl se till att gå upp i tid. Eller vad säger ni? :)

Om tre veckor står jag på Mekonomen & jobbar & då kan man hinna få lite mer sol på sig! Ska bli så kul att få jobba med Ida igen & Alexandra är ju där nu också! Ska bli så mysigt att vara tre tjejer den här sommaren! Snacka om att kunderna lär vara ännu mer förvånade! Haha! :)

Nej, rasten är slut! Tillbaka till verkligheten!

Jag ber om ursäkt

Förlåt om jag inte har skrivit någonting alls på två dagar, men jag har verkligen fastnat ordentligt i serien "Skilda världar". Började att se om serien helt från början & jag har snart sett klart de två första säsongerna. Det som är mest jobbigt nu är att säsong tre inte släpps förrän i augusti! Hur ska jag klara mig? Haha!

Annars då? Storstädat lägenheten, lagat storkok så jag har matlådor för de kommande veckorna, dammat & torkat golven. Pluggat flera timmar.. Ett par glas vin & lite mys har det hunnits med också :)

Har även hunnit med att skära mig på tre fingertoppar, så jag har lite svårt att skriva som ni kanske förstår, därför blir inte det här inlägget så långt. Ska ta mig en dusch nu & se över kvällsmaten.


Midsommar

Det här med midsommar har aldrig varit något direkt firande för mig, iallafall inte på många, många år. När jag var liten & farmor fortfarande var i livet så åkte vi ut till Mångdala i Nyhammar där det var traditionellt midsommarfirande med stång, dans & sånt.. Men jag anser midsommar som barnens högtid. Nu skiter jag fullständigt i den här helgen. Enda som är annorlunda är att butikerna stänger lite tidigare.
Det är fredag idag & jag ska göra prov i Dekstopp alldeles strax. Efter det ska jag kila iväg & handla.. Det ösregnade här på förmiddagen & upphörde alldeles nyss & hoppas det håller uppe en stund till så jag hinner handla, haha!
Annars kommer väl helgen bestå av plugg, så jag ligger lite före nästa vecka också, annars kommer det bli svårt att klara av allt.. Men vi får se..

Vilket jäkla väder

Fyfan vad tråkigt väder det är ute! Jag blir så jävla less! Att det inte kan få vara fint väder? Blir så glad när jag hör människor som strövar på gatan här utanför mig, sorlet från O'learys uteservering.. Men inte nu inte. Jag är iallafall ledig nu & det är hur skönt som helst att få en extra dag! Imorgon ska jag ha mitt första prov i Desktopp, vi får se hur det går :) Den här kvällen består av plugg, så ingenting går snett imorgon! Tvättstugan var ledig också, så jag har tvättat några maskiner som nu hänger på tork.

Inga bilder blir det heller.. Men finns det ingenting intressant att ta kort på, så blir det heller inga bilder! Så enkelt är det. Mitt liv består endast av plugg, jobb, mat & sömn just nu. Så enkelt är det :)

3,5 timme kvar

Jag har 3,5 timme kvar på jobbet nu, sen går jag på ledighet i tre dagar! Mycket skönt! Himlen öppnade sig alldeles nyss här & det regnade nå så förfärligt, men det verkar ha avtagit nu. Enligt väderprognosen så ska det regna här i en vecka nu. Buhu.. Men vad gör det när jag ändå jobbar? :)

Var dessutom alldeles för trött i morse för att slänga in ett inlägg. Sov så länge jag kunde eftersom det (som vanligt) tog en evighet för mig att somna. Har iallafall kontaktat vårdcentralen nu & de skulle sätta upp mig på en tid för att se om det går att göra någonting åt dessa bekymmer utan att behöva massa tabletter.. Jag kanske äntligen kan få sova? :)

Har ni kollat på länkarna här nedanför? Om inte - gör det!! :)

Några länkar

Hallå & god förmiddag, detta är ett tidsiställt inlägg till er allihopa! Slänger in lite härliga länkar här som ni kan kika in när ni har tråkigt. Urgulligt! Puss!

http://wimp.com/cottondoggy/


http://wimp.com/wrongthing/

http://wimp.com/leaveit/


Och så några roliga!

http://wimp.com/freshpaint/

http://wimp.com/handsprank/

http://wimp.com/dancingchihuahua/


Ha en bra dag! :)

Lång dag!

Det är inte speciellt kul att jobba kvällspass, det måste jag säga. Men jag har haft det ganska skönt ikväll, trots att det varit ganska krångliga fall så har kunderna iallafall varit trevliga. Ett stort plus måste jag säga!
Kommit hem, lagat matlåda & slappar nu i soffan. Måste strax börja min åter igen långa process att försöka sova för imorgon börjar jag jobba tidigt. Eller, tidigt & tidigt är deti inte heller.. 9.15.
Ska bara kolla klart på programmet som går på tvn, sen är det dags att borsta gaddarna! Inte mycket till roliga inlägg, men det kommer bli så i sommar. Tyvärr.



Jag just nu. Trött & sliten

Lunch snart!

Åh, jag har lunch snart! Underbart! För nu är jag så jäkla hungrig så jag håller på att avlida! Vaknade ju rätt sent idag, så höll mig så länge jag kunde & åt "tidig lunch" direkt. Men det står man ju sig inte så länge på. Idag ska jag äta resterna av min lax som blev över igår & det bara vattnas i munnen när jag tänker på det! Yummy!

För övrigt går det som smort på jobbet! Trött är jag, men det är ingenting nytt. Men det ringer alldeles lagom & kunderna idag har varit överraskande trevliga. Kanske för att solen är framme & för att jag är så trevlig? Höhö!

Ett par samtal till, sen lunch! Ciao!

God morgon!

Tog en liten sovmorgon idag iallfall eftersom jag aldrig kunde somna i natt & ska jag orka jobba till 21.15 så behöver jag nog den här sömnen tror jag.

Det blir inga roliga inlägg nu för tiden märker jag, men det är för att jag är fullt upptagen med annat. Jobb, skolan & ja.. Men det blir så ibland, ibland har jag tid att skriva hela dagböcker, slänga in hur mycket bilder som helst, men ibland tappar jag suget liksom. Förstå mig, men vänta ni bara!



Jag i juli 2010

Det kommer bli tufft

Jag känner det nu, det kommer bli tufft att jobba 100% & plugga 50%. Fast det är ju lite min grej att vara fullt upptagen hela tiden, haha! Vi får se hur det går helt enkelt.

Ont i handleden börjar jag få också, tror att jag på nåt vis sover på den. Ja, jag är konstig, men det är ingenting nytt. Imorgon börjar jag 12.30, jobbar stängning, men jag lär gå upp i tid ändå eftersom jag börjar tidigt på torsdag. Varannan dag suger! Men jag är ledig i tre dagar sen & det får det väl vara värt ;)

Slänger in min god-natt-"visa". Puss & god natt på er!


Mat i ugnen

Då var halva veckan gjord på jobbet & det flyter på rätt bra! Maten står i ugnen nu & jag har tid att slänga in ett inlägg. Ikväll serveras det ugnsbakad laxfilé med rotfrukter & creme fraiche! Ska bli riktigt smaskigt! :)

Midsommar är iallafall planerad & midsommardagen med för den delen! På fredag på dagen ska jag följa med Maja & hela hennes familj ut i skogen för riktigt midsommarfirande med barnen! På kvällen bär det av ut till Alnö hem till Zandra för midsommarfirande, långbord, kubb, bad i pool & bara mys! Ser fram emot kvällen som sjutton! :)
På lördagen åker jag & Maja till Viskan för lite partaj! Men så mycket party blir det inte eftersom Maja ska jobba dagen efter, tråkigt nog. Men vi får göra det bästa av situationen helt enkelt, eller vad säger du bruttan? ;)

Ska plugga lite efter maten, slänger in ett inlägg innan jag hoppar i säng!

På jobbet

Sitter på jobbet nu, någorlunda lugnt idag & en relativ kort dag! Skönt! Smått irriterande att bli väckt av buggatbetarna i morse igen, men nu gjorde det inte så mycket eftersom jag skulle upp typ då. Nu har de iallafall lagt asfalten så de är väl klara nu :) Jippi!

Slutar halv sex idag, återkommer då! Puss!

God morgon tisdag!

Jag är dötrött samtidigt som jag är ganska pigg. Vaknade redan vid sju av byggarbetarna här utanför, men lyckades somna om tills alldeles nyss typ. Börjar jobba om 45 minuter sisådär, så jag ska väl ta & göra mig någon frukost nu. Antar att det kommer ringa rätt mycket idag också, så det kommer inte bli nå bloggande under dagen idag heller. Kanske ett tidsinställt eller två om ni har tur ;)

Puss & kram!

Jobbig första dag

Den här dagen har varit lång, riktigt jävla lång måste jag säga. Fick ju lov att kliva upp vid åtta eftersom jag börjar tidigt imorgon. Började jobba vid halv ett & hade "lunch" redan vid halv fyra. Galet! Lunchade med Maja på stan! Hon har äntligen kommit hem från Kreta! Så brun & fin! Kära du! :)
De fem sista timmarna var ett skämt. Det ringde galet mycket & jag ville bara gråta. Att gå från fyra veckors semester till det här var förbannat jävla tufft måste jag säga! Men jag biter i äpplet & går dit imorgon igen. Nu är jag så trött att ögonen håller på att gå i kors. Håller tummarna att jag verkligen somnar när jag lägger huvudet på huvudet också! Hörs imorn!

Det regnar!

Det regngar i Sundsvall idag, hooray! Men inte direkt glad är jag ändå. Jag är trött. Snuskigt trött, men tog mig upp i tid idag ändå, trots att jag inte börjar förrän 12.30, för att jag börjar 8.30 imorgon.. Som ni alla säkert har förstått så är jag verkligen ingen morgonmänniska även om jag vill vara det! Är dödstrött på morgonen hur jag än gör!

Ska börja fundera på vad jag ska äta till lunch & göra mig en matlåda.. So long!

Jävla symaskin

Jag bestämde mig idag för att sy klart mina gardiner för att verkligen få upp de, men då får min symaskin för sig att strejka! Skitförbannad! Men jag var fast besluten, så jag satte mig & fållade upp de för hand. Nu sitter de på plats & jag är supernöjd! Det blev jättefint! Ljusa luftiga gardiner som släpper in mycket ljus! Underbart!

Nu ska jag skynda mig ut på en promenad & sedan slänga mig i soffan & se söndagsfilmen. Har dock beslutsångest om det ska bli "Kärlek på menyn", "Den utvalde" eller "Million dollar baby". Det återstår att se. Min sista semesterdag idag! Gråter lite halvt för det, men jag har iallafall fått min semester - min första på sex år! Får dessutom 1,5 vecka innan skolan drar igång igen i augusti också, det ska bli skönt!

Nej, hoppas i dojjorna! Hej å hå!

Veckans planering

Ja, veckans planering för kursen är redan avklarad. Jag är i princip redan klar med att göra första provet. Känns superbra att ligga före! Kursen börjar egentligen inte förrän imorgon, men jag har redan gjort klart alla uppgifter, haha! Var nog kanske dumt av mig att ta kursen på halvfart, men eftersom jag inte hade nån aning om hur det skulle gå till, så var det nog lika bra. Går i banorna & funderar på att läsa en till kurs efter denna under sommaren, men då i helfart. Jobbet på Meko är lite slappare än på Telia då jag måste sitta i telefonen precis hela tiden, så då kanske jag hinner med att plugga? :) Det återstår att se.. (Ja, jag har två sommarjobb den här sommaren)

Do-do-list till mig själv i veckan:
  • Skriva ut papper & broschyrer
  • Skriv ut scheman
  • Gå med i a-kassan
  • Byt fack
  • Ring CSN
  • Mejla Ö.J.
Det viktigaste iallafall.

Solen skiner i Sundsvall idag, men det blåser så det är inte jättevarmt. Ska iallafall gå ut på en promenad nu. Vi hörs sen!

18:e juni

Idag är ännu en sån där dag som har en speciell betydelse för mig. Jag minns så väl dagen, trots att det är så länge sedan. Det gör fortfarande ont, men är glad att det är över.

Kryper ner & ser en film innan jag försöker sova. God natt.

Brunt hår

Just ja! Har glömt & berätta att jag har färgat håret brunt nu! Haha, tycker inte om det blonda om jag ska vara ärlig, så nu får det vara såhär! :)



Osminkad & jävlig, på väg ut på promenad



Mittuniversitetet med kyrkan i bakgrunden by night.



Dessa byggarbetare väcker mig varje morgon, eller som igår, höll mig vaken... Snart klara!

Föräldrafällan

The parent trap, jag måste säga att det har varit en av mina favoritfilmer sedan den kom 1998. Jag gråter lika mycket varje gång! Och denna gråa, trista lördag fick denna film lyfta! Ni som inte har sett den, måste se den!
För övrigt då? Ja, pannkaka till lunch, mums! Nu ska jag ta & diska lite & sedan se ännu en film! Vill ut & ta en promenad, men det har regnar till & från hela dagen så jag stannar inne & håller mig på den torra sidan :)

Puss & kram!

Men herregud!!

Pontus ringde & väckte mig kvart över åtta i morse & sedan dess har jag varit vaken! Hör & häpna! Meeen, problemet är fortfarande att jag inte är det minsta trött & kan inte sova. (Och nej, jag har faktiskt inte tagit nån power-nap på eftermiddagen heller!) Klockan har passerat tre & jag borde ha däckat för länge sedan (av trötthet alltså)..
Har varit fullt upptagen hela dagen med att bara pyssla om mig själv & mitt hem. Har skurat badrumsgolvet, dammat, torkat fönstrena (sånt man inte hinner med när man jobbar) sen bara slöat framför datorn.

Klockan tolv damp posten ner på mitt golv här & lycklig blev jag när jag såg SU:s (Stockholms universitet) kurs- &programkatalog som låg där! Har setat & bläddrat & läst, kollat statistik & krav, så jag vet att jag har att förbereda mig på. Programmet jag är mest sugen på nu är kandidatprogrammet för system- och datavetenskap. Såg dock på statistiken att bara i snitt 1 av 5 kommer in där, så lär ha nåt annat som back-up. Ska försöka läsa bort alla jävla skitämnen från fordon nästa vår för att komplettera & få upp de flesta på VG & MVG nivå. Det är planen iaf, sen får vi se hur det barkar iväg! Av alla ämnen jag har läst nu på Komvux har det blivit VG eller MVG. Flest MVG faktiskt! Tror ni jag är stolt eller? ;)

Börjar få lite små sommarjobbsångest också. Jag vet att jag kommer vara instängd åtta timmar om dygnet nu, minst fem dagar i veckan i minst sju veckor. Det är deprimerande. Som tur är har det varit halvpissigt väder den här veckan, så det känns inte lika hemskt. Hoppas det spöregnar på måndag, för då ska jag skutta till jobbet utan paraply! (Haha, nästan iallafall!)

Det börjar lugna ner sig här utanför iallafall, började fundera hur fan det kunde vara så mycket liv här på stan nu på kvällskvisten, O'learys stänger ändå ett på helgerna(?) men det slog mig sen att Eagles spelade ju ikväll, hela Sundsvall var proppat med fans & iom att jag bor typ 250 meter från Norrporten Arena, så hörs det ganska väl..
Nog om det, nu tror jag alla fyllon hittat hem, för nu är det bara fåglarna jag hör.

Gör ännu ett nytt försök att sova. Tjingaling!

Sommar-schema

Underbart! Fick ju mitt schema här i veckan för sommaren & såg då att jag var schemalagd under Gatufesten, efter ett litet smörande mejl till min chef så fixade han så jag fick vara ledig då! Hoooray! Eftersom jag bor mitt på stan (ett kvarter från stora scenen) så kommer jag knappast få någon sömn om jag skulle ha jobbat & dessutom har jag aldrig varit på Gatufesten förut eftersom jag flyttade upp hit i september förra året. Det här ska bli superkul! :)

Någon som är sugen på att komma upp på lite partaj? Har minst fem sovplatser i min lägenhet & med luftmadrasser går det att ordna fler ;)

Helloween, Jerry Williams, Orup, Petter, Håkan Hellström, Timbuktu & Damn!, Hardcore Superstar, September, Veronica Maggio, Daniel Adams-Ray, Bullet, Oskar Linnros, Sahara Hotnights, Eric Saade, Kapten Röd, Danny, Markoolio, Amy Diamond, Ison & Fille är bara några av artisterna som kommer vara här!! Kom igen!!


Den nakna sanningen

När jag som vanligt inte kunde somna i natt: somnade inte förrän efter halv fem någon gång, så läste jag ut boken "Den nakna sanningen" av Linda Rosing. Började på den igår kväll, haha! Men det är skrämmande vad de tio första kapitlena avspeglar mitt eget liv. Det är ruskigt likt! Trots att mitt liv utspelade sig tjugo år senare, så mobiltelefoner & internet fanns ju, men det är en helt annan femma.

Även fast jag aldrig tyckt att Linda är en blond bimbo, så har man ju funderat många gånger varför? De flesta svaren fick man i boken. Läs den!


Jag blir så matt!

Jag har försökt att sova sedan klockan var halv tio. Har jag lyckats? Då skulle jag väl inte skriva här..
Jag gäspar inte ens! Jag är inte trött & ändå gick jag upp i någorlunda tid idag. Var uppe innan elva.. Blir så jävla matt!!! Jag blir tokig rent ut sagt. Jag orkar inte med det här nå mer! Fan att det ska vara så svårt! Jag vill kunna gå & lägga mig vid elva, tolv & vakna vid åtta, nio på morgonen. Men icke! Fan fan fan.

Slå mig med nå hårt så jag somnar!

118100

Sömnlösa nätter gör så att jag gör i princip vad som helst för att kunna sova, därav klockslagen på dessa SP. Men hur hilarious är inte detta? Ladda ner appen själva & slumpa fråga! :)




Jag får panik

Jag får panik varje gång jag ska sova. När jag stänger ögonen får jag panik över hur mycket saker det är jag ska göra. Städa, tvätta, plugga, jobba, söka lägenheter. Jag ska ut & gå, jag ska laga mat. Handla, drömma, planera, ringa, mejla.. Jag blir arg över att tiden går så sakta, men ändå känns det som om att jag inte hinner med någonting alls. Jag vill kunna göra trettio saker samtidigt, men blir arg över att det inte går. På dagarna vill jag bara släppa allt, krypa ner under täcket & hoppas att allt löser sig själv, men det gör ju inte det! När jag ska försöka sova, så hoppar jag upp & ner, fixar saker, skriver ner saker att göra på ett papper tills dagen efter, försöker läsa för att bli trött, lägger patienser, men ingenting hjälper. Jag vet att stress orsakar sömnsvårigheter, men det ska väl för fan inte ta 2-3 timmar att somna?! Det var någorlunda bra när jag var i Dalarna, då jag hade semester, då jag bara kunde släppa alla måsten, men nu är jag tillbaka i verkligheten & kan inte längre förneka det.

På måndag börjar jag jobba, samtidigt drar sommarkurserna igång. Jag ska läsa Desktopp, en grundkurs innan webbdesign, dock på halvfart, men det kommer vara nog tufft det då jag ska jobba heltid samtidigt. Livet är fan ingen jävla dans på rosor & det är precis det jag får känna på nu. Mitt liv är inte perfekt, det är snarare tvärt om, men någon dag ska jag ta mig till närmare perfektion. Jag kämpar mig dit, men vägen dit är lång & krokig & det är inte ens säkert att jag tar mig ända dit, men då vet jag att jag iallafall har försökt. Det är det viktigaste för mig.

Nu ska jag dammsuga klart, torka golven, gå & handla, laga mat, plugga lite, ringa några samtal, skicka lite mejl, söka ännu fler lägenheter, sen får vi se om jag hinner byta gardiner...

Slödag

Sorry för noll uppdatering, men jag har helt enkelt haft annat för mig. Pontus kom förbi redan vid lunch & åt mat med mig. Jag lagade fetaostfyllda kycklingfiléer med tandori- & rosépeppargräddsås med bandspagetti. Jävlar vad bra jag är på att laga mat! Hurra! Haha! Efter det har vi setat & lekt lite med PHP & lite C++. Ska försöka fixa & trixa lite inför hösten. Det här kommer bli kul! Det är så roligt när man ser vad som händer! :)



Min supersmarriga måltid, utan såsen på bild då såklart...

Eftersom jag sov så dåligt i natt, så tänker jag krypa ner & kolla lite på tv & sedan somna. Hoppas på en bättre dag imorgon! :)

Go kväll!

Kanske ska kika in här & säga att jag lever? Det har fortsatt att regna hela dagen här idag & jag har bara varit inne & tittat på film. Först The Brothers Grimm, sen The Pianist & nu The Jacket. Tänkte slå på en sista film innan jag kryper till kojs. Ser heller inte ut att det blir nå Himlabad, det ska fortsätta ösa ner även imorgon. Tråkigt. Men jag får desto mer saker gjorda hemma & det är väl bra det! :)

Jag får fan bita i det sura äpplet & kämpa så det glöder! Jag ger inte upp! Jag lovar er! Nu jävlar!

Heaven's open

Himlen har öppnat sig även för oss i Sundsvall idag. Regnet bara öser ner. Hur kul är det då? Jaha, tar väl & städar lite, byter sängkläder & kryper ner i soffan & tittar på film. Låter som en alldeles utmärkt idé idag! Ser heller inte ut som om det kommer bli Himlabadet imorgon om vädret ska fortsätta såhär. Trök :(


Eftersom jag har så tråkigt så har jag också skaffat en Twitter -> Follow!

Bytt design

Har bytt desgin på bloggen eftersom bilderna i headern/sidan var över ett år gamla.. Kommer ha den här så länge. Ser sidan konstig ut, så uppdatera sidan för att rensa cache-minnet! :) Funkar det inte, så säg till!

Ska sova nu, hörs imorgon! Puss!


Hemma i Sundsvall igen!

På fredagskvällen var jag hem till Karin & grillade med henne, hennes mamma & syster. Ett par öl, en del vin & mycket prat! Mycket mysigt! ♥



På lördagen bestämde jag mig som sagt att åka tillbaka till Sundsvall igen. Såg en lite märklig syn när tåget stannade till i Söderhamn.



Ser ni längst bort? Det står bilar parkerade efter hela kanten! När jag tittade lite noggrannare så var det fiskare, så alla stod där i solnedgången & fiskade i havet. Hur mysigt? :)

Anlände iallafall till Sundsvall 22.00, tog taxin hem & packade upp väskan. Pontus kom förbi & jag drog med honom ut & gick den långa biten (Läs: 25 meter) till O'Learys & tog ett par öl. Det var 27 grader i Sundsvall igår kväll, så jag satt i bara linne på uteserveringen vid midnatt! Galet! :)
Träffade även på Jonas en snabbis också! Han var ute med grabbgänget på lite partaj!

Idag har det varit söndag som vi alla vet. Jag slocknade på soffan igår & har halvt legat & dragit mig lite idag.. Tvättat lite, städat lite. Varit & handlat (mitt kylskåp har varit i princip tomt eftersom jag varit borta i tre veckor). Ingenting ansträngade med andra ord förutom en promenad.

Längtar till tisdag då jag, Pontus, Simon & Sara ska till Himlabadet! Guuuuuud vad skönt det ska bli! Jag som inte alls tycker om havet & inte heller sjöar där jag inte bottnar, så är en pissljummen poolen något för mig ;)

Pics från Sthlm



Första kvällen. Mat, vin & mys med syster på balkongen ♥



Strålande sol! Synd att bilden är så liten, annars skulle ni fått se hur fint Slussen är!



Ett hörn av Matildas klädförråd. Tror jag aldrig har sett så mycket kläder på ett & samma ställe förut, förutom i butiker. Allt från linnen, jeans, solglasögon, örhängen, halsband, västar, jackor, skärp, scarfs, kepsar.. You name it.

På tåget

Sådär ja, då sitter jag på tåget. Ett par dagar för tidigt egentligen, men mig gör det ingenting. Jag saknar Sundsvall nu, jag saknar hemma. Jag saknar mig egna lägenhet. Skulle egentligen ha åkt hem måndag eller tisdag, men jag såg ingen anledning att vara kvar i Ludvika. Lika bra att åka hem så jag kan börja förbereda mig för sommarkursen & jobbet som drar igång nästa måndag. Ska ta det lugnt & spendera en veckas semester i Sundsvall också! Pontus har lovat att följa med mig på Himlabadet nästa vecka, då ska vi ligga i utomhus poolen & glassa. Hur najs låter inte det liksom? :)

Hörs senare ikväll när jag kommit hem, ätit lite, andats lite, tvättat lite & bänkat mig framför datorn!

Grattis studenter!

Idag tar alla Ludvikas 92:or studenten. Tänk att det var ett år sedan jag stod där med spänning & väntade på att dörrarna skulle öpnnas! Det är otroligt fint väder här idag & jag håller tummarna för att det håller i sig, för deras skull! Stort grattis främst till Fia, Emma, Rickard & Isa!
Tänk så långt jag har tagit mig på ett år - jag flyttade till Sundsvall direkt efter sommaren, har arbetat upp mitt slutbetyg så det snart är klart & så många gånger bättre än vad det var förut. Jag har skaffat mig en egen lägenhet & ett jobb i staden. Många nya vänner, som jag snart kommer få lov att lämna igen. Nej, usch, nu slutar jag skriva om sånt här...

Här är iallafall jag & Yasmine på första sidan av NLT dagen efter studenten:


Foto: Johan Sörensen

Jag själv då? Jag skippar firandet, kommer ju vara så himla mycket folk, så jag beger mig hem till mormor & äter pannkakor istället! Det tycker jag låter som en alldeles utmärkt idé!

Ha en underbar fredag!

Hej då Stockholm

Återigen lämnar jag denna underbara stad. Matilda visste inte alls när de skulle bli klara ikväll, så då kände jag att det var lika bra att jag åkte hem till mamma idag. Blev lite panik en sväng här på eftermiddagen, precis efter jag hade ätit & skulle ta upp telefonen så var den helt svart. Alltså, backlighten funderade, men inte displayen. (Tro mig, jag provade allt! Tvingande omstart etc.) Jag fick panik & sprang in på en Apple Reseller på Sergel & de ringde nån firma som lagar sånna telefoner & de bad mig komma in. Tur att jag kan storstan någorlunda bra, så jag kunde hitta dit. De förklarade det ena & andra, provade det ena & andra & jag förklarade hur jävla bråttom det var! En timme kvar tills bussjäveln skulle gå & jag hade bokningsnumret i mobilen. Galet! Trodde helt seriöst att jag skulle få lov att köpa en adapter till mikro-simkortet, köpa en gammal skrutt telefon, alternativt lyckas hitta en mynttelefon någonstans i Stockholm för att få tag på mamma & säga att jag inte kommer, få tag på syster & säga att jag blir kvar.. Ja, ni fattar? Vilket kaos! Men den underbart snälla killen på iFon lyckades hjälpa mig! Det var batteriet som hade hängt sig på nåt vis. Vad gör man i en sån här situation i en småstad? Hade jag varit i Ludvika vid ett sånt här tillfälle, så hade jag fått lov att skicka in mobiljäveln på lagning, vilket tar i snitt tre veckor. Kul jul!

Men det löste sig till slut & jag är äntligen på väg! Trådlöst nät hela vägen, får bara se hur länge datorns batteri håller.

En sak till - hela jävla Stockholms gymnasieelever tar studenten den här veckan. Sånt jävla liv & de får hela innerstan att lukta alkohol. Blondiner springer runt i bikini & är indränkta i öl. FY FAN rent ut sagt.

Hörs ikväll! Puss & kram!

Känslan av kärlek

Inga droger i världen kan ersätta känslan av kärlek, den där underbara lyckan & de tusentals fjärilarna i magen som bara väntar på att flyga ut. Känslan när man ler med hela kroppen & det bara skiner om en. Man fnissar åt allt som man kan referera till den man håller kär. Allt man gör i vardagen går så lätt, det är till & med så att man kan springa runt & nynna, till & med vissla ibland. Man trippar fram på tå på gatan & tar allt jobbigt med en nypa salt. Man tänker på personen, drömmer om personen, väntar bara tills man får höra dennes röst, se denne nästa gång, kramas, pussas eller bara få vara nära. Det pirrar i hela kroppen så fort man får ett sms eller när telefonen ringer & man anar vem det kan vara. Pirret när det ringer på dörren & man vet vem som står på andra sidan. Känslan av saknad. Känslan av längtan. Det finns inget ord som kan beskriva känslan av kärlek på det vis som gör det rättvist. Inget i hela världen. Möjligtvis på latin, vad vet jag?

Ingen drog i hela världen kan ersätta känslan av kärlek. Av lycka. Av glädje. Av saknad. Av bekräftelse. Dessa känslor när man är kär är helt på riktigt, de finns där & är där för att stanna.

Känslan min syster känner nu känner jag igen, men jag tror knappast att jag ens är i närheten av den äkta känslan. Man måste känna det själv för att förstå.

Nån som känner igen sig?

Mycket text

Jag vet att det blir mycket text nu & lite bilder, men saken är den att jag har så innihelvete med kort på mobilen nu & vill inte lägga över alla på den här datorn, för det tar för mycket plats & tar sån tid, så det får helt enkelt vänta tills jag har tid till att ta mig den tiden. Haha, det där lät knasigt, men ni fattar?
Idag iallafall, slapp följa med Matilda & Anna klockan sju i morse. Syster sa åt mig att jag fick fortsätta sova & tur var det, för upp klev jag kring halv tio, men var fortfarande lika död. Huvaligen! For innåt stan vid typ elva, kikade runt lite på stan, letar febrilt efter en bikini som kan sitta bra/snyggt på mig, men det är inte det lättaste ska jag säga! Gav upp lite smått när schemat för sommaren började trilla in & jag kom på mig själv med att jag ska jobba 7 veckor i sträck nu. Kommer knappt bli nå sol & bad alls. Så förra årets bikini får duga alldeles utmärkt!

På eftermiddagen var det provning av modeller & statister. Sjukt mycket folk, sjukt varmt, stressigt & kaotiskt. Allt för att det ska bli bra inför filmningen imorgon. (För er som inte vet, så är min syster stylist & håller på med reklam-filmer.) De som de håller på med nu kommer att rulla på tv:n i sommar! Hur coolt är inte det liksom? Haha!

Matildas kille dök även upp här på kvällskvisten. Nyinflugen från Los Angeles, kom direkt från Arlanda & hit, så vi svirade bara om & gick ut & åt mat. Stannade till på ett ställe här på Rörstrandsgatan & åt en supergod middag. Jag åt nån form av fetaostfyllda lammfärsbiffar, supersmarrigt!

Och imorgon är det frågan om ifall vi ska gå på Bryan Adams på Grönan eller inte. Det visar sig då helt enkelt.. Ska vi det, så åker jag inte till Ludvika förrän på fredag. Och ska vi inte, så kommer jag redan imorgon. Så det är helt upp till planeringen & dagordningen på castingen imorgon.

Mycket text nu också, men det får bli så när jag bara skriver en gång om dagen. Men det får ni leva med! När jag är tillbaka i Sundsvall blir det annorlunda! Dock kommer jag jobba heltid, men får se till att slänga in tidsinställda inlägg då istället! Vad sägs om det?

Slänger in en av världens bästa & hetaste låt/musikvideo just nu:

(Psst.. Matildas kille har filmat denna video. Ett enda klipp! ;)


Stressig dag

Oj, vilken dag! Har "lekt" co-ass åt syster idag, vilket innebär telefonsamtal, jaga kläder över hela Stockholm, tre olika storlekar & i tre uppsättningar. Fötterna värkte så när vi kom hem så vi tog en power-nap på 30 minuter. Välbehövligt till tusen, men jag är fortfarande helt slut! Imorgon ska vi iväg vid åtta på morgonen & hämta grejer, lämna grejer, dubbelkolla scheman, möten o.s.v. Märker bara mer & mer att det här verkligen inte är min grej, haha. Kanske om jag blir lite mer insatt? Men dock inte såhär stressigt & absolut inte två jobb samtidigt..

Nog om det. Njuter av varenda jävla minut jag är här! Bara älskar den här staden, njuter av varje vy, varje gata, varje gränd. Småkikar på lägenheter hela tiden & bara drömmer tills i höst då jag kan börja leta på riktigt! Älskar att spendera tid med syster, älskar att träffa nya, trevliga & asroliga människor! Lite större utbud här, där man kan träffa bra folk. Avundas syster som är sådär härligt nykär också, som har träffat världens underbaraste kille. Det är när jag ser sånt här där jag vet varför jag fortfarande är singel. Det är just för att det verkligen finns sånna där underbara killar & jag ska vänta på just honom!

Dags att ta en dusch, krypa ner till kojs & försöka få sig nån skönhetssömn innan klockan ringer klockan sju imorgon bitti. Ingen semester här inte! Men jag får spendera nästan varje vaken minut med min älskade syster & det är huvudsaken! ♥

Underbar dag!

Klev inte upp förrän närmare tolv, åt brunch ute på balkongen, låg & solade.. For innåt stan kring tre, sprang i lite butiker, sen iväg till Matildas förråd & rensade, plockade, sorterade kläder, skor, smycken, kvitton, ja, vi slog nog ihjäl säkert tre timmar där!
Blev hungriga & stannade till i Kungsträdgården & åt mat i fem olika stånd "Prova på Stockholm", typ 25 olika resturanger satte upp tält så invånarna får prova på deras mat. Hur smidigt som helst, men inte var det speciellt billigt..
Nu är vi hemma hos syster igen, börjar bli trötta, så vi funderar på att krypa till kojs. Hur varmt som helst i Stockholm, typ 25 grader! Underbart! Samma väder imorgon, ännu mer lovely!

Puss på er!

Underbara Stockholm!

Jag är äntligen här! Och GUD vad jag älskar att vara här! Ni förstår inte! Det spritter i hela kroppen & det gör nästan ont av längtan tills jag flyttar. Jösses Amalia!
Syrran hämtade iallafall upp mig på Centralen igår, vi åkte hem med mina prylar, lagade mat & drack rosé på hennes balkong. Prat & mys i flera timmar! Det här är livskvalité!!!
Har nu precis ätit frukost - på balkongen - ska snart röra oss innåt stan & uträtta massa ärenden. Syster ska ju jobba till & från den här veckan, så jag hakar ju på ;) Tröttnar jag, så springer jag bara på stan själv, haha!

Och just ja - Bryan Adams spelar på Grönan på torsdag, är så sjukt sugen att boka om biljetten hem & gå dit på torsdag kväll. Men det återstår att se. Lär se till så att vi hinner med allt i planeringen först.

Hörs sen! Puss & kram!

Dagen idag?

Ja, mamma & Peter kilade ju iväg på dop som visade sig vara både bröllop & dop! Grattis Fredrik & Linda! :)

Jag stämde träff med Johan på Hillängen & åt mat. Satt där & pratade & pratade, bestämde oss för att köpa en glass & fortsatte att prata. Två timmar rann iväg som ett ögonblick! Hur kul som helst! Åkte iallafall hem till mamma & körde iväg dem till knytis, upp till pappa & fick lite mat, såg även på "Kvällen är din" såklart. Nu är jag hemma hos mamma igen, håller på & packar så allt är klart för avfärd imorgon, så jag slipper gå upp så tidigt. Klockan fyra befinner jag mig i Stockholm imorgon. Syster kommer ha bil då & kommer & hämtar upp mig på centralen. Sjukt skönt! Hon skulle möta upp nån tjejkompis på kvällningen, så jag hakar väl på ;)

Blir nog inga inlägg förrän sent imorgon kväll/måndag morgon.

Ha en bra helg annars! Puss & kram



Okej, min webkamera suger, men hoppas ni förstår hur blond jag är nu!

Sista dagen

Jaha, det är lördag, det är strålande jävla sol & döhett ute! Brände mig rätt rejält igår, så vågar fan knappt visa mig i solen idag, haha!
Mamma & Peter är iväg på dop för lilla Max & jag ska försöka göra i ordning nån form av mat att äta. Och det är Drakbåtsfestivalen ikväll, men jag ska vara nykter. Har lovat mamma att skjutsa henne på knytis ut till Nyhammar, så jag lär väl göra det också. Imorgon bär det av till Stockholm! Ska bli så jävla skönt! Är ruskigt trött på Ludvika nu måste jag säga.. Och träffa syster ska jag få göra också! ♥



Utsikten från pappas hus i Halvars igår.

Brunt hår!



Oh, I miss my brown hair! A lot!

- Men vad gör man inte för att få bort det röda?

Storstan!

Åh, nu börjar jag sakna Sundsvall, eller tja, jag saknar "hemma".. En större stad helt enkelt. Åker till Stockholm på söndag, finally! Ska spendera lite tid med syster innan hon far utomlands & gör nå jobb. Tänk er, att nästa år kan jag umgås med henne i princip när jag vill, hur awesome är inte det?

Betygen börjar falla på plats & jag börjar fundera mer & mer på framtiden. Är lite inne på att göra alla tre år i USA, men vågar jag? Jag har ju Melissa, hennes man & deras barn Sonny & Macey som trygghet i New York, jag har Judy i New Jersey & sen tusentals andra släktingar runt om i hela landet, så det går det inte nöd på i första taget.. Tur att jag har lite mer tid till att fundera på saken. Flyttar till huvudstaden först i vinter & känner efter.. Tycker ni inte? Ska även fundera ut exakt inriktning, så den överensstämmer med Berkeley också. Gud, tusentals telefonsamtal, papper ska läsas igenom, brochyrer, avtal, stipendium-ansökningar, allt bara lägger sig på hög ju mer jag tänker på det! Men desto mer jag tänker, desto mer taggad blir jag! Kan inte säga annat!

Och jag babblar som vanligt om framtiden & ni suckar & säger "yeah, right, vi får väl se.." Så sa ni om när jag flyttade från Ludvika också. "Hon kommer komma tillbaka", men ser ni? Det kommer jag inte göra! Jag kommer hit & hälsar på vänner & familj, & det räcker så. Efter en vecka har jag tröttnat på stan. Tyvärr. Jag vill göra någonting av mitt liv! Jag vill känna att jag tagit vara på livet & gjort något bra med det! Jag har drömmar & jag har mål, det är det som för mig framåt. Jag kommer aldrig bli den människan som nöjer mig med det som är. Aldrig i livet. Jag är en fighter, en riktig jävla fighter, kommer aldrig nöja mig med någonting när jag vet att jag kan mer. Jag tar reda på saker, ringer sönder telefoner, stämmer möten, överklarar, ger fan inte upp liksom många andra skulle göra. No way. När jag är 25-26-27(?) år gammal ska jag inte sitta med ett pissigt jävla jobb som jag bara inte orkar lämna, för jag nöjer mig som det är! Då har jag min utbildning, mina meriter, mina referenser & jag kommer säga åt er alla att kyssa mig i röven! Okej, där kanske jag tog i. Men ni fattar? :p

Dags att sova nu, har ett möte bokat imorgon, sen kanske ett glas vin på kvällskvisten? Grillat blir det iallafall! :)

Borlänge?

Sonny & Yasmine ska åka till Borlänge nu för att gå på Apoteket, funderar på att följa med faktiskt. Vädret är inte toppen idag, det blåser & är lite mulet, så varför inte? Blir bara en snabbvända liksom..

Vi hörs sen!

Hemma hos Sonny & Yasmine

Yasmine är iväg på träning & jag sitter här hemma med Sonny & kollar på klipp. Har varit & handlat mat & gotte inför ikväll. Ett helt jävla kilo godis! Tre chipspåsar & fyra liter cola! Men har jag inte druckit cola sen i fredags, så är jag fan värd ett glas eller två! Ska grilla flintastek med potatissallad & bara mysa. Älskade vänner! Gud vad jag saknar dem när jag är borta, men det är bra att få sakna varandra litegrann, så man uppskattar det mer när man träffar varandra sen! Blir lite enklare när jag flyttar till Stockholm, lite enklare både att resa hem & för dem att komma & hälsa på! Längtar!!

Fick inloggning till sommarkursen idag, så lär införskaffa böcker nu.. Heja heja!

Uppladdningen!



Snuttan myser på


Hallå i stugan!

Åh, vilket fint väder vi har i vårat avlånga land idag! Har varit ute precis hela dagen, har nämligen hjälpt pappa att måla förrådet här på gården. Hunnit luncha med pappa på stan också. Nu har jag precis duschat & tänkte bege mig innåt staden för att ladda upp inför en grillkväll hos Sonny & Yasmine ikväll. Flintastek there is! Yummy!

RSS 2.0