Hösten är här

Ja, snart är hösten här. Det känns verkligen i luften! Och nätterna är inte speciellt varma heller. Mitt fönster, som har stått öppet dygnet runt sen i maj har jag fått lov att stänga nu då det blivit neråt en 18 grader på min nedervåning nattetid. Brr! Men positivt är iallafall att det börjar bli så mysigt! Iom hösten så börjar jag läsa böcker igen & igår började jag på boken "Bakom stängda dörrar". Har hört talas om boken förut, men aldrig läst den själv. Vet inte om jag ångrar det egentligen, för fy tusan så hemsk den är! Sann också! Huvaligen! Har två kapitel kvar, så den är snart slut! Någon som har något tips på vad jag kan läsa härnäst? :)


Jobbig dag

Det här kommer bli en jobbig dag. Kom precis hem från skolan där jag haft en engelskalektion. Ska nu sticka bort till OKQ8 för att hämta ut paket. Sen börjar sammhällelektionen 12.15, sen börjar jag jobba 15.30. Kommer inte komma hem förrän nio ikväll. Men imorgon har jag bara en lektion. Genomgång, så behöver bara luta mig tillbaka & lyssna, sen är jag ledig resten av dagen. Hur skönt som helst! Ska kanske försöka tvätta imorgon? Ska fan springa till tvättstugan & boka en tid direkt!

Ciao!

Äntligen!



Måste bara föreviga detta underbara moment jag hade i natt!
Jonas är fan kunglig på Betapet/Scrabble & jag vann! Suger åt mig all ära som en svamp! :D

Pluggar

Pluggar samhälle här hemma innan jag ska fara till jobbet. Kvällspass idag på min lediga dag, lite surt, men vafan. Det är så livet är. Ska laga mig nån mat strax & sen bege mig. Har fått tag i sista boken inför den här terminen också, känns jätteskönt!



Undra hur många träd jag får med mig hem från skolan varje termin?

Wordfeud

Galet kul när man satt igång & just för tillfället har jag fem spel igång samtidigt. Det är ju hur skönt som helst att det inte går på tid, så man kan svara när man kan liksom. Sover, har lektion, pratar i telefonen etc.

Vilka spelar? Vågar ni ta ett parti? MissWictoria heter jag, vad annars? ;)


Söndag

Söndagar är egentligen aldrig söndagar för mig, eftersom jag alltid är ledig på fredagar & måndagar. Imorgon har jag dock tagit på mig jobb, men det är inte förrän på kvällen, så det gör inte så mycket :)
Hela dagen idag har jag dammsugit hela lägenheten, dammat alla hyllor, dammat av tvn, datorn, alla jävla prydnadssaker, ja, allt! Känns så jävla skönt att ha det gjort nu när allvaret kör igång igen!
Nils, min högsta chef bara skrattar åt mig & frågar mig alltid hur jag orkar? Jag har egentligen inget bra svar på det utan det är liksom bara så det ska vara i min vardag. Tio bollar i luften jämt. Då mår jag som bäst. Känner att jag lever & kommer någon vart!

Precis vad jag ska göra nu också - fortsätta plugga & förbereda nästa vecka!

Nytt

 

 

 

 

 

 

Färgerna gör sig absolut inte rättvisa på bilderna tyvärr. Och ja, jag köpte ett par likadana skor, fast dessa är orangea. Behöver lite färger inför hösten känner jag :)

Har även köpt en höstjacka, en dragkedjströja, byxor, linnen & lite bassaker, men det behöver jag inte knäppa kort på just nu. Dessutom fick ni ju till & med en bild på mig nu! Nyduschat hår som står åt alla håll, men det bjuder jag på!

 

Nu måste jag fortsätta plugga, så jag tar in lite från nästa vecka, ska trots allt jobba fyra pass nästa vecka, så det kommer bli tufft.

 

På återseende!


Dör lite

Jag håller på & dör lite grann nu. Har setat & pluggat i fem timmar lite drygt & ögonen håller på att gå i kors, men nu är jag äntligen klar. Gör provet imorgon & sen smygbörjar jag på nästa veckas uppgifter. Får inte så mycket mer gjort idag, så jag säger god natt!

Inte som planerat

Jaha, den här helgen blev inte riktigt som planerat. Blev utgång med alla nollor här i Sundsvall igår. Har aldrig sett så mycket folk på Kåren, men kul var det! Inget Bergsåker & Open Trot blev det idag heller & lika bra är väl det, för då kan jag vara hemma & plugga.
Fått hem paket från Nelly också, ska visa er sen! Lovar! Men nu ska jag plugga de närmaste timmarna..

Investering

For ut till Birsta idag & hämtade denna:



Så nu äntligen kan jag skriva ut papper & skolarbeten hemma! Hur skönt som helst! Har försökt länge nog med den gamla jag hade att försöka få igång den, men nu gav jag upp. Supernöjd med inköpet måste jag säga! :)

Grattis Matilda!

Och idag fyller min kära syster år! Älskade, älskade syster! Fina du! Grattis till dig på din 27-års dag!
Hoppas du får en alldeles underbar dag & att vi syns snart, väldigt snart! ♥



 

 

 

 

KÄRLEK

 

( Jag byter fan hårfärg stup i kvarten? :o )


Grattis Emil!

Idag fyller Emil hela 21 år! Grattis till dig! :)

Har så mycket pinsamma bilder jag skulle vilja lägga ut på dig, men då skulle du väl döda mig lite halvt, så jag låter bli. Lägger in ett par iallafall :)

Hoppas du haft en helt fantastisk dag!

Jag & Emil - Valborgsmässoafton 2009



Fick en puss i MMS



Ute på jobb - 2010




På min pappas bröllop - 2009



Peace & Love - 2009

(Tidsinställt inlägg)

Skola & jobb

Precis som rubriken lyder så ser min dag ut. Skola & engelskalektion direkt på morgonen, nu är jag hemma & ska plugga lite webbdesign, sen bär det av till jobbet vid halv fyra. Efter det tar jag helg. Dvs har inga lektioner på fredagar, men ska ändå plugga lite webbdesign. Har möte med högsta chefen på fredag förmiddag också.

Lite mat nu & fortsätta plugga.

Överlycklig!

Hur lycklig blev jag inte när jag gick förbi det här på stan idag? :D



SUBWAY KOMMER TILLBAKA TILL STAN!

Spela

Är det typ Champions League som är i farten nu eller? För det är väl inte VM ändå?
Ahaaa, det är Premier League! Haha, ni ser vad jag hänger med i sportvärlden! Har inte den blekaste aning om vad det är för skillnad! Och för att vara ärlig så är det verkligen inte min grej, även om jag gillar att kolla på det på tv ibland. Så roligt att titta på killar som glor på fotboll – själva inlevelsen, de är som galna! Skriker och härjar! Haha! :)
Sen vore det jävligt häftigt att åka till typ England och kolla på en fotbollsmatch på riktigt, live liksom. Sen om man hade satsat lite pengar på matchen och vann så vore det ju ännu bättre! Satsa nu på Premier League på Betsson så kanske du kan tjäna dig en hacka? Förmodligen så är du ganska mycket bättre på sport än mig :)

 

Sen är ju filmen Green Street Hooligans grym – därför slänger jag in ett litet klipp här:

 


Vet ni?

Hahaha, snacka om att jag blev chockad när jag kom hem från jobbet igår! Min ena fönsterruta hade spruckit! Vet inte om nåt flugit in i den eller om nåt annat orsakat det, men la iallafall en felanmälan på HSB's hemsida & de var där idag & kollade. Fick sms om att rutan kommer bli bytt. Inget snack om saken. Jag tackar gudarna för att vi bytte hyresvärd, för nu händer det saker iallafall! Ska lägga felanmälan om tvättstugan ikväll också. Nu jävlar ska det hända saker! :)

Annars då? Sitter på jobbet, for ner hit direkt efter skolan. Hade genomgång av den globala ekonomin & jag är helt slut i huvudet. Har tre timmar kvar på jobbet, sen hem, göra mig nå mat & PLUGGA. STORA BOKSTÄVER. Fan, ligger efter ett kapitel nu. Tur att jag har hela helgen på mig att ta igen allt. Jobbar nästa helg, så måste plugga in allt innan.

Galet mycket att hålla reda på nu i mitt liv, men det är så det ska vara! Inte en eller två, utan tio bollar i luften - hela tiden!

Genomgång

Sitter i skolan nu & ska ha genomgång om den globala ekonomin. Inte jättekul kanske, men eftersom vi är mitt i en finanskris just nu så kanske det kan bli lite intressant ändå?
Slutar skolan 15.15 & börjar jobba 15.30, hoppas att genomgången går snabbt så jag hinner fara till jobbet lite tidigare! Eftersom jag inte har varit där på en månad så kommer jag ha hundratusen mejl att gå igenom. Fy farao!

Hörs sen! Ha en bra dag!

Stressigt

Första skolveckan, första jobbveckan, första veckan på hemmaplan överhuvudtaget. Har haft hur mycket som helst att göra. Introduktioner i både engelska & samhällskunskap idag, möte med SYVen, fixat naglarna, tvättat, städat, bytt sängkläder, ja.. You name it! Imorgon är det dubbellektion i samhälle, sen jobba kvällspass direkt efteråt. Kommer väl ett inlägg innan läggdags imorgon skulle jag tro :)

Puss & god natt!

Full frys!

Har spenderat hela dagen på stan & i Birsta, många tusenlappar har gått åt, men både kyl & frys är nu full med mat & massa nödvändigheter har inhandlats! Mycket nöjd! Handlade mig även en shoppingvagn, en så kallad "Dra-mat". Mycket smidigt att åka & storhandla nu, får med mig en hel del prylar då :)

Imorgon börjar skolan också! Samhälle direkt på morgonen och engelska på eftermiddagen. Efter det ska jag på möte med SYOn & kolla upp det viktigaste - jag ligger oftast alltid steget före som ni kanske borde veta vid det här laget? :)

Måste krypa till kojs nu om jag ska komma upp i tid & vara pigg imorgon! Det behövs nog!

God natt alla!

Köpes!

Behöver boken Webbdesign - Budskap, form & teknik snarast! Någon som säljer eller vet nån som säljer? Hojta till direkt!!


Starred

Håller på att fylla på min "Starred"-lista på Spotify. Tänkte dela med mig av några speciella godingar här:

Rihanna – Pon de Replay
Slipknot – Vermilion Pt. 2
Special D. – You (Single Edit)
Avril Lavigne – My Happy Ending
Kanye West – Homecoming
Dolly Parton – Jolene
Alicia Keys – Fallin'
Jessy – Dancing In The Dark
Robyn – Call Your Girlfriend
B.o.B – Airplanes - Feat. Hayley Williams of Paramore
Corona – Baby Baby
Sonic Syndicate – Denied
Dead by April – Losing You
Jay-Z/ Linkin Park – Numb/Encore - Amended Version
The Rolling Stones – Paint It Black - (Original Single Mono Version)
Samarcanda – Obsecion No Es Amor
Bryan Adams – When You're Gone


Jag kan fortsätta i evigheter, men det skulle bli allt för långt inlägg. Ni som är vänner med mig på Facebook & har Spotify kan själva gå in & kolla hela listan! :)



Nätshoppar

Förklarar precis vad jag håller på med!

hehehehe...

God morgon vackra söndag!

Åh så fint väder det är idag! Jag bojkottar dock vädret & min allra sista semesterdag med att vara hemma, inomhus & städa. Har precis dammsugit av nedervåningen & ska snart gå på övervåningen också.
Skippade Selångersmarknaden detta år. Får inte pengar förrän imorgon & ser ingen vits att åka dit om man inte kan handla nåt. Får bli en annan gång helt enkelt :)

Göra nå nytta nu. Återkommer! :)

Ett par skor

Ja, tänka sig.. Det var ett par skor! Haha! Mina nya älsklingar i samlingen! ♥






Gissa vad?

Gissa vad som döljer sig i paketet? :)


Fredag idag

Sov tills jag vaknade idag, vilket blev kring tolv. Gått runt & plockat & städat hela dagen i min ensamhet. Cyklade en vända till OKQ8 & hämtade ett paket, sen ringde Johan & ville att jag skulle haka på ner till ån. Så vi gick & köpte oss en varsin mjuklass & satte oss sedan vid ån. Har varit sånt himla fint väder här i stan idag & skönt är det för jag har strax bara två semesterdagar kvar. Buhu! :(

Johan & Tuxa

Annars då? På kvällen har jag fixat med telefon, dator, mejl, filmer, skrivit listor på allt jag ska köpa i veckan, bara jag orkar ta mig ut till Birsta. Skrivit en lista vad jag ska prata med SYOn om & sitter nu inne på Nelly's sida & klickar lite. Ligger redan varor för över tusenlappen i varukorgen. Men det är faktiskt behövliga saker som en höstjacka & ett par höstskor + en skolväska :) (Mamma - det behövs ;) hehe)

Småland

Som ni säkert kan förstå utav bilderna så höll Fredrik & Alexander på att renovera ett hus nere i Holsbybrunn, jag hjälpte självklart till att bryta golv, väggar & ösa ur isolering. Tungt arbete som resulterade i träningsvärk i nästan varenda liten muskel jag äger & har. Men mest träningsvärk fick jag i magen av allt skrattande! Vilken jävla trio vi är!

For iväg & bowlade en fredagkväll & åkte gokart en annan dag. Fredrik kammade hem vinsten på båda planen, men huvudsaken var att vi hade roligt! :) Finns egentligen inte mycket mer att säga om den resan. Hemresan däremot, var "hemma" (läs: hos mamma) halv fyra på natten eftersom vi fick elfel på bil/husvagn efter vägen. Var riktigt nära att vi gav upp & skulle övernatta på plats, men vi fick igång strömmen igen! Spenderade en dag i Ludvika, sa hejdå till alla en gång till & for sedan upp med tåget igår morse. GALET TRÖTT.

Skolade in mig igår som sagt. Här har ni schemat för terminen ;)



Ganska hyffsat va? ;)

Har fixat tre av fyra böcker inför terminen så ska bara få tag på den sista för ett rimligt pris nu. Ingen som har en Progress Gold C till salu? :D

Bilder































Tack ni underbara för de dagar jag fick vara nere hos er! Fick helt klart ett minne för livet! Hoppas vi kan göra om något sånt här igen! :) ♥

Hemma igen!

Då var jag äntligen hemma igen! Jag averkade både Götaland, Svealand & Norrland på tre dagar. Bra gjort! Nu har jag flängt & farit nog för ett par veckor iallafall.. Eller.. Man ska aldrig säga aldrig!
Jag är så trött som man bara kan bli! Klev upp typ halv sex i morse. Tåget gick tjugo över sex. Tåg i fem timmar, hem, äta lunch, fara upp till skolan & "skola in mig", boka möte med SYO, handla, hem igen & har sedan tvättat & städat sen dess. Har tvättat i tio timmar nu & är inte klar än. Hur mycket kläder kan man få plats med i en resväska? Herrejösses..

Fick ju mitt schema idag också & är ledig både måndagar & fredagar, helt jävla underbart måste jag säga! Är helt överlycklig över schemat den här terminen! Även om jag har distanskurs att plugga de dagarna så är det rätt chill ändå. Det betyder att det kommer bli mer jobb & mer pengar till mig! Woho! :)

Tänkte berätta om veckan i Småland imorgon för jag ska strax göra mig klar för natten. Blir bilder & sånt imorgon. Men helt klart ett minne för livet! Tack Alexander & Fredrik för de dagar jag fick vara med er! ♥

Träffade Maja & Alexander här på kvällskvisten också. Även Sally var med upp & hälsade på! Underbara hund! Har saknat henne så! Pannkaksdejt med dem snart också! Mys!

Nej, vi hörs imorgon mina vänner! Puss!

Sundsvall snart!

På torsdag far jag äntligen tillbaka till mitt älskade Sundsvall!
Tänkte bara kika in & säga att jag lever! Uppdaterar mer när jag är hemma igen! ♥

Paus

Jag pausar bloggen en sväng tills jag är hemma igen. Har fullt upp här nere, men lovar många bilder & långa inlägg om allt när jag är hemma igen. Har inte riktigt tid nu, hoppas ni förstår!

Puss så länge!

Via iPhonen

Bloggar via iPhonen. Sitter i huset & har rast. Sliter golv & öser spån, haha. Lär ju hjälpa till här ett par dagar så vi kommer i väg & kan göra nåt roligt sen :)

Crosscart? Liseberg? Vi får se... Nu ska vi fortsätta arbeta!

Småland

Ja, halleluja! Då var man nere i Småland. Bor i husvagn gör jag också, haha. Men rätt mysigt är det! Iallafall när det har regnat nu. Det sprack upp här på eftermiddagen så jag & Fredrik passade på att bryta lite golv & ösa lite spån ett tag, men nu är jag helt slut, precis tagit mig en dusch & bänkat mig i husvagnen. Mer gjort blir det iallafall inte ikväll.

Hua vad trött jag är. Stänger ner det här nu. Tjingaling!

På tåget

Sitter på tåget till Motala nu, där ersätts tåget med buss till Mjölby för att sedan byta till tåg igen men till Nässjö. Även om jag är van att åka den här vägen (eller tja, tåg överhuvudtaget) så är det påfrestande. Man vill liksom att det ska gå fortare :p Nu när jag dessutom ska få lov att åka buss kommer jag få ett cp. Hoppas jag missar tåget så jag får åka taxi istället ;) höhö.

Sitter & plöjer igenom massa Rederiet avsnitt & ska väl fortsätta med det :)

Lugn dag

Det här har varit en av de lugnaste dagarna på länge! Pallen var uppackad redan innan sju, sedan dess har jag diskat, dammsugit butiken, ordnat om, lappat om, flyttat, sorterat, ja, hela kittet! Jag kommer få myror i brallan om det ska fortsätta såhär! En endaste kund på 1,5 timme.
Sista dagen för den här sommaren gör jag idag också, lite trist måste jag säga, för jag trivs verkligen här! Skulle jag inte komma in på skolan nästa höst så hamnar jag nog antagligen här. Både för- & nackdelar, både vill & inte vill. Jag vill ju verkligen in på skolan, men samtidigt vill jag vara här ibland också. Men jag har ju sommarjobb iallafall! Tur det! :)

Dags att göra ett ryck till! Återkommer!

Bingo

Här i Dalarna finns det något som heter bilbingo, jag har själv aldrig provat, men har många vänner som varit iväg på det. Det verkar hur kul som helst, även om det kanske är lite segt ibland. Sen är det ju bara ett plus ifall man skulle vinna någonting! En vän till mig som heter Sara vet jag vann storvinsten på 2000 kronor när hon var där för några veckor sedan. Hur kul är inte det? Karin var också iväg en gång, men hon sa att det inte riktigt var hennes grej, haha!  Min faster som precis har flyttat hit till Ludvika brukar också spela bingo. När jag var liten ville jag alltid följa med till bingohallen, men fick aldrig för att de rökte där inne.

Nu kan man spela på nätet också, kanske inte samma spänning, men det är värt att prova i alla fall!

Finns ju tusentals olika sätt att spela bingo på, kobingo, hönsbingo, bilbingo, you name it!


Ensam på jobbet

Ja, Alexandra stack för en timme sen & här sitter jag. Har varit hur lugnt som helst idag, så det är rätt skönt. Eller tja, det är både och.. Tiden går så sakta när det inte händer någonting.
Ska ta mig en rajd med dammsugaren här nu tänkte jag när jag inte har nå kunder.

Ska äta mat hos mormor direkt när jag slutar, sen försöka åka runt & säga hejdå till alla eftersom vi nu inte kommer ses på säkert ett halvår. Lite tragiskt, men sant..

Dötrött

Slocknade i soffan direkt jag kom hem till mamma & är fortfarande lika trött. Som tur är går jag sena passet 9.15-18.15 imorgon, så jag får lite sovmorgon :)
Ska hem till mormor & äta kvällsmat imorgon, sen försöka säga hejdå till alla människor här då jag förmodligen inte kommer komma hit igen förrän till jul. Tar tåget direkt efter jobbet på fredag, så det blir lite körigt då..

Ska kolla klart på Tin Cup nu som går på åttan nu, sen krypa ner & sova! Längtar som tusan till helgen, woho! :)

Puss & god natt!

Vilket skit..

Jag som hade planerat att köpa biljetter på Tradera för att ta mig ner till Småland på lördag ser nu i specifikationerna att SJ slumpvis väljer ut vilket tåg du ska ta. Det blir inte så himla bra.. Kanske får lov att ta ett jättetidigt tåg härifrån för att sedan vänta i Stockholm i fem timmar? Nejdutack, då betalar jag hellre en biljett & åker via Mjölby istället. Den "vanliga" sträckan som jag är van att åka. Haha! Åker då redan på fredag kväll som det ser ut nu :)

Och ingen ledig dag fick jag idag heller & lika bra det kanske om jag nu ska vara ledig på lördag så förlorar jag inga pengar som jag hade trott vilket är jättebra! Woho! Så jag är dötrött, har varit på jobbet sen 06.20, men slutar halv fyra så dagen blir nog inte så lång ändå :)

Onsdag - mitt i veckan & herrejösses vad tiden kommer gå fort nu! Jäklar i min lilla låda vad kul jag ska ha!! :D

Helgen i bilder












Casino

Jo, jag och Sonny satt och pratade om det här med casinon här i helgen. Han frågade lite hur det var på casinot uppe hos mig och han berättade själv hur det var nere i Göteborg när han var in där. Strikta klädkoder, nolltolerans gällande alkohol o.s.v. Så är det inte riktigt uppe hos mig, även fast det är samma företag.
Sonny plusade till och med på Black Jack i helgen, närmare 2000 kr, snacka om lycka! Jag själv brukar gå in med en hundring eller två och gå därifrån med 400-500 kr. Oftast, kanske jag ska säga? Är lite försiktigare när det gäller pengar än vad killar brukar vara. Haha! Men man blir alltid lika glad när man vinner! Oavsett om det är mycket eller lite, haha!

För att slippa spela med riktiga människor bredvid och att kunna spela i mjukisbyxor - prova då på casino på Internet. Ge det ett försök iallafall! På så vis kan du även ha lite mer koll på pengarna ;)

RSS 2.0