Antigone

Sitter i skolan & håller på med antika dramer . Så sjukt tråkigt ! Men det lär väl göras .. Ska gå igenom det här muntligt snart , så får jag åka hem .

Var ledig igår , men gjorde absolut ingenting . Har ingen ork i kroppen efter att ha varit sjuk en vecka . Hostar fortfarande så jag nästan spyr , men det går väl över snart , hoppas jag ..

I helgen rann det över , det vill jag lova ! Jag bara kokade , sen kokade det över & det blev vatten överallt . = Jag blev förbannad , smällde till dig , sen grät jag . Två sekunder efteråt , kändes det hur bra som helst , sen kom det ; vad fan gjorde jag ???
Du förtjänade det , det vet du , du har erkänt det själv . Hoppas som fan att det gjorde ont , för nu är det din tur att stå ut med smärta ! FINNS FAN INTE ORD !!

Some day ..

Vad är det för fel ?

Jahapp , igår slog det till . 39 graders feber & halsen helt igenkorkad .
Ligger hemma nu & näsan bara rinner & kroppen känns helt bortdomnad . Helt sjukt . Vet jättemånga som är sjuka nu , vad är det för virus som härjar egentligen ?
Mamma kom förbi med en flaska Mollipect nyss iaf , så jag slipper hosta så mycket . Har fan kramp i magen nu efter allt jävla hostande . Mollipect är verkligen det bästa ! Inte sant ? :)

Somnade redan vid halv nio igår , hur skönt som helst .. Vaknade några gånger under natten & fick hemska hostattacker .. Drygt .
Blev sedan väckt av en söt Emil som hade åkt till skolan fast han hade sovmorgon , så han kom hit & kröp ner i sängen med mig & kollade på Heroes :) Inte för att jag följer serien , men det var mysigt ändå :)

Nu ska jag krypa ner i sängen igen & försöka bli frisk .. Fast det är ganska skoj att vara sjuk ändå , det är så många som tycker synd om en :) Haha (A)

Natti alla !

Ursäkta mig ?

Men vem fan röstar på Caroline af Ugglas ? Hon är det fulaste mitt öga någonsin skådat & kan verkligen inte sjunga för fem öre . Jag skäms verkligen när Sverige ens ska få höra hennes bidrag ?! JAG SKÄMS ! Usch , fy & tvi !
Blä för henne .

Vad tänker folk med ?

Jag tycker verkligen inte om kunder som ska ha rabatt när de handlar här . De blir skitgriniga när det inte blir så mycket billigare .. Vadå , prutar de när de står i kassan på ICA också ? Man kan ju börja undra ....

Kvällen igår var rätt skoj ändå ! Det var fest hos John , trevligt när allt folk började trilla in :) Satt & pratade med Jonna ett bra tag också . Hehe ... Thomas var också där . Skoj !
Gick hem till Johanna & Rikard en sväng & satt & pratade med dem . Sen gick jag & mötte Emil , så åkte vi hem till honom & sov . Hur mysigt som helst !
I morse satt jag & åt frukost med Carina , trevligt :) Sen lånade jag Emils bil till jobbet . Och här sitter jag nu . Cirkus 20 minuter kvar tills jag slutar . Skönt ! Då bär det av til Smedjebacken igen , för att äta lunch .. Mums !

Ikväll blir det Solo eftersom jag kommer in gratis , men det blir nyktert ! Får se hur jag ska orka med det ? :p

090203

Jag försöker gå lätt på livet . Som på moln ungefär .
Men molnen sträcker sig inte över hela himlen , så då trillar man ner ibland & då gör det ont .

RSS 2.0