Redo för party?

Sådär. Lite efter schema, men vafan. Nu är jag strax klar, ska bara ta på mig mina heels & traska till Yasmine & Sonny. Där korkas det upp & festen sätter igång! Det bjuds på födelsedags-middag på Bergsgatan först, sen bär det av mot stadens hetaste innergård mot kvällningen.
För er som är nyfikna på hårfärgen, så slänger jag ut en bild på mitt nya jag. En ny rödhårig Wictoria! Syns inte så bra med cam-kameran, men ni får se mer bilder imorgon! Om jag fastnar på kort vill säga.. (Det är ju sällan jag gör det)



Ha en jättebra kväll alla! För det ska jag ha!
Och grattis igen Simone på din födelsedag!
Och grattis till Yasmine som fyllde år i torsdags. Hela 21 år. Gammal börjar du bli ;)

Puss på er! ♥

Anna Simone Malm

Kommer så väl ihåg första gångerna vi umgicks med varandra. När vi satt vid datorerna på bibblan, när där var stället med stort S. Vi skaffade nya användare på LunarStorm & hade samma lösenord! När vi var kära i samma kille. När vi busringde, när vi tjuvrökte, när vi festat tillsammans! Ja, alla jävla tänkbara hyss vi har haft för oss! Allt finns med mig & kommer alltid finnas med mig. Alltid. Även alla de bra minnena också. Då vi funnits för varandra, stöttat varandra jämt. Det spelar ingen roll om vi inte har pratat på flera månader. När vi väl träffas eller pratar igen, så är det som om det vore igår. Ingenting kan få oss att skilja på varandra. Vi behöver varandra genom livet. Vi är själsfränder på ett sånt udda vis, så det gör oss unika! Du är vännen. En riktigt bra sådan! Du förstår, så som många andra inte gör. Du lyssnar, du är alltid idel öra. Det finns inget pris att sätta på dig, du är bara helt ovärdelig! Unreplaceable!

Nu fyller du hela 20 år!
Ingen liten tonåring längre! Över en dag så händer det mycket, men å andra sidan händer det saker med dig hela tiden! Dagen idag kommer jag tillbringa med dig, eftersom jag inte har flyttat härifrån än. Men snart skiljs vi åt! Det kommer hugga i hjärtat att flytta ifrån dig, men jag lämnar dig inte. Aldrig någonsin.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att din dag kommer vara helt superdupermegabra! Och jag önskar dig all jävla lycka i världen Simone, för det behöver du verkligen! Jag älskar dig ♥



Lördag, åter igen är det lördag

Igår kväll då? Jag färgade håret. Oroade mig hela dagen över det, men idag är jag faktiskt helt tillfreds. Jag är bra nöjd! Frågan är bara vad resten av folket kommer säga? Jag har ju inte träffat en enda människa än. (att visas i cam räknas inte!)
Blev en film igår. Somnade tidigt. Vaknade på natten av att mobilen ringde, satte på ljudlös & somnade om lika fort igen.
Gick upp i skaplig tid i morse, gjorde i ordning frukost, satt vid datorn en stund innan det var dags att kila iväg till jobbet. Jag klarade till & med av att göra en uppackningskontroll i morse.. Tror jag. Ska låta Ida titta på det på måndag! :)
Stressigt efter jobbet sen också. Ska fixa massa inför Simones födelsedag + att göra mig själv i ordning & kila bort till Yasmine kring fyra. Hur fan ska jag hinna? Mat där, umgås lite innan det är dags att bege sig ner till Simone vid sju-tiden där festen fortsätter! Tror dock inte det blir nån krogen för mig idag, skulle vara skönt att slippa det där stället. Fast iofs. Det här är nog fan sista helgen jag kan gå ut i Ludvika? Men vad gör det om jag missar den chansen? En fis i rymden! HAHAHA

Färgat håret. OMG.

Hihihohohahahehe. Jag har färgat håret. Beror på vilket ljus jag står i & vilken spegel. Haha, det här är inte jag!! Men det är väl som allt annat, man vänjer sig. Snyggt är det iaf ;)
Ska nu slå omkull mig i sängen & se en film eller två & vänta på ett samtal. Hur sent det kommer, det har jag ingen aning om.
Jobb imorgon iallafall. Sen blir det en riktigt hektisk dag. Gud vad jag kommer stressa!

Fredag idag. Skönt.

Har precis kommit tillbaka till jobbet efter lunchen. Snacka om regnskur det öste ner precis när jag kommer upp på stan! Här händer det inte så värst mycket. Jag vill bara hem typ. 1,5 timme kvar, sen slipper jag det här stället några timmar. Tänkte hem & färga håret, bada, lägga en anisktmask & pyssla lite :)

Kolla vad fin tröja jag har! Med mitt namn inbroderat & allt ;)



Har tagit mig snart en timme att komponera ihop det här, så nu slänger vi ut detta. En timme kvar här, sen off & away! Vi hörs ikväll! Tjohoooo ;)

Det är fredag idag!

Känslan av att det är fredag är faktiskt lika härlig även fast jag jobbar imorgon. Man vet att man snart får slappna av liksom, men det är knappt så jag kommer få det heller. Magsår är vad jag kommer få känns det som. Tungt.
Har precis ätit frukost, ska snart åka ner till jobbet. Jag & Johan som jobbar idag. Konstigt det kommer kännas att vara utan Ida, haha. Men det ska nog gå bra :)

Blir en hellugn kväll ikväll må jag säga! Film på film på film. Yes. Där satt den.

Telefonprat på kvällskvisten

Har precis lagt på efter en timmes samtal om allt mellan himmel & jord. Känns så skönt att prata med någon som förstår en, som har samma framtidsplaner, samma visioner om livet. Prata så lättsamt, inga krav, inga regler, nada. Underbart!

Syster, mamma, Peter & jag på Piren igår.
Snacka om blek jag är till skillnad mot de andra :(



Sis & mami!



Nu är klockan på tok för mycket! Duscha nu snabbt, sen sova! Jobba imorgon. Jobbar lördag också. Nu börjar det tära på mig riktigt mycket. Men bara en vecka kvar nu! HÅLL UT.

Lägenhetsvisning nu då

Sådär, har städat av lite här hemma. Det kommer snart en kille & kollar på lägenheten. Håller tummarna så jävla hårt att han vill ta den en månad tidigare! Skulle bli så jävla glad då!
Slänger upp bilderna från igår som jag har på mobilen nu. De från kameran kommer senare.

Solnedgång vid Piren



Peter & mamma följde med till Lobbybaren en sväng :)



Syster & jag smuttade på Cosmopolitans :)



Love ya sis! ♥

God dag torsdag? Nej.

Min dag har inte varit bra. Inte alls. Börjar med att jag försover mig. Sikket skit. Morgonen var bara pissig enligt min mening. Sedan att det kommer nå polacker (?) & stjäl våra cigg & tomma bilbatterier gör inte saken bättre. Jag får sitta med polisen i telefonen i en halvtimme säkert. Nu har jag precis kommit tillbaka från lunchen, har en & en halv timme kvar här. Sen tänkte jag ta fingrarna ur arslet & städa lite hemma. Såg att min gardinstång trillat ner i natt. Pluggen från väggen hade åkt ur. Kul jul. Bra betong i väggarna. Not. Åh, det ska bli så skönt att slippa kommunala hyresrätter! Snart kan jag pyssla & dona bäst jag vill! :)

HAHAHAHA, pinsammaste grejen på länge hände alldeles nyss! Jag dööör. HAHAHHA. Det här förgyllde min dag!

Slänger upp en bild på mig i väntan på att ni ska få se bilderna från igår! :)



Ready to go

Sådär, nu var jag klar. Inväntar sällskapet, sen hoppar vi på cykeln & far ner til Piren.
Slänger upp en bild på mig själv för en gångs skull.
Mobilkameran är inte den bästa, sorry.



Ha en underbar kväll alla! :)

Ohlala la la

Slutade jobbet vid fyra, hann med lite ärenden på stan, nu är jag hemma & har precit duschat. Stressar som en idiot, så jag blir nog lika svettig igen i den här värmen! Fan då..
Ska ner till Piren & käka vid sex. Blir nog kanske en öl eller två. Om jag orkar blir det en sväng till Falun också, men det är fan osäkert. Kommer nog vara så trött så jag bara vill hem & sova. Eller så tar vi en koffein-tablett på det, haha! Nej, skämtade bara..
Måste göra mig i ordning nu, sorry, har inte mer tid för er!

Hello!

Mitten på veckan nu då.. Gud vad jag längtar till helgen! Helt otroligt! Känner på mig att den här helgen kommer bli helt oslagbar! Om ingenting går fel vill säga.. Men det hoppas vi såklart inte på!
Sitter på jobbet nu, som vanligt. Dagen är seg, fruktansvärt seg. Det händer knappt någonting på det här bygget. Det märks så väl att folk har börjat jobba igen, eftersom vi knappt har nå kunder på dagarna alls. Och i och med att vi inte har någon tur, så blir dagarna jättelånga. Iallafall för den som går sena passet.

Oh, nu snart är det nära. En tripp neråt är planerad. Sen en flytt uppåt landet, sen en tripp ännu längre ner. Det är valet & kvalet. Tunisien, Kroatien, Cypern, Zakynthos? Svårt val det där.
Saknar Sandra, så jag slänger upp en bild på oss två :) ♥


Fika på stan med Alexandra

Efter jobbet plockade jag upp Alexandra & vi satte oss på BK & tog en varsin glass. Tur att Isa jobbar där så hon öser på extra mycket topping ;) Sprang sedan in i gallerian & råkade handla lite kläder. Jävlar. Rean gör mig blind. Haha.



Ikväll blev det filmtittning. Green Street Hooligans 2 blev det iallafall :D Hade inga höga förväntningar alls eftersom uppföljaren av en grymt bra film aldrig brukar bli lika bra, men jag är inte alls besviken! Riktigt bra var den! Se den!




Nu blir det några avsnitt HIMYM innan läggdags. Eller.. sms.. Andra planer? :)

Green Street Hooligans 2

Den ska jag se ikväll, om jag inte får sällskap, för då blir det definitivt inte den kan jag tala om.
Den släpptes för en halvtimme sedan & är uppe på TS om ca 15 min :) Öppen reg där till imorgon förresten! http://www.torrentstart.nu

Snart är min lunch slut & jag ska tillbaka till jobbet.. Dagen idag har gått otroligt sakta vill jag lova! Men har flyttat om & torkat som fan på lagret. Alla termostater, fördelarlock, stabilisatorstag, spindelleder & alla drivremmar jag har flyttat & torkar hyllorna åt. Ska forstätta med alla bussningar när jag kommer tillbaka. Intressant va? ;)

Mitt liv - dagstid - är förjävla tråkigt, jag håller med. Men lönen jag får i augusti & september säger en helt annan sak ;)

Morrn morrn

Sitter & äter frukost nu. Rostad macka med leverpastej & gurka. Är inte det smarrigt? :) Jag är en sån där periodare, så jag kan äta leverpastej i tre veckor, sen går jag över till skinka, ost eller nåt annat.
Jobb idag igen, ska alldeles strax åka till jobbet, ska bara hoppa i kläderna.
Jo, just ja! Syrran kommer hem idag också tyckte jag att jag hörde någonting om? Då kanske vi tar oss ett par glas vin i veckan?
Ja, Ida, jag ska dricka vin med dig också, men du måste förvarna mig lite bättre ;)

Ciao for now.

Ur mina högtalare just nu

M.I.A ft. Jay-Z - XXXO



Flo Rida ft. David Guetta - Club can't handle me



Takida - Never alone always alone



Rihanna - Te Amo




Det får räcka för nu :) Nu ska jag duscha & sen krypa ner i sängen. God natt!

Volvo against Opel

Då var det dags att byta bil. Morsan har kommit hem från semestern & tar tillbaka sin bil. Så nu får jag åka Vectra igen :)
Hoppas på lite finare väder i veckan, så man kanske kan åka & bada någonstans nu när jag slutar tidigt om dagarna. Men sån tur lär väl inte jag ha förstår jag?

Subway is the shit!

Jag & Ida unnade oss nyss en varsin Subway-macka. Fyfan vad det är gott! Och nyttigt dessutom! Till skillnad mot det där jävla McDonalds (förlåt Simone). Så nu är jag mätt & belåten! :)
Slutar om två timmar, då ska jag hem & fortsätta packa. Måste boka en tvättid också, påminn mig om det! Ha en fortsatt bra dag kära vänner, vi hörs sen! Puss!

Kanske lite annat?

Okej, jag har hajat poängen. Ni gillar inte när jag bara skriver vad jag gör om dagarna & det förstår jag faktiskt. Men det jag lämnar ut här i bloggen springer från mun till mun jävligt lätt, därav avslöjar jag inte ens hälften här.
När jag väl gör det, så pratar jag i gåtor så ingen förstår iallafall. Finns ingen mening för er att förstå, bara att jag faktiskt kan vara lite känslosam ibland. Hoppas ni förstår mig!

Meen.. Jag måste bara få ur mig lite.
Det svider, men jag är ändå så jävla lättad på samma vis. Jag är så kluven, blandade känslor, så jag vet inte vad. De senaste två veckorna har varit bland det bästa som har hänt mig! Speciellt den här helgen. Finns ingenting att tillägga mer än: WOW! Jag trodde inte det här om mig själv. Verkligen inte! Jag är så stolt! Så glad! Så lycklig! Äntligen börjar det hända något med mitt liv!
Det är tre veckor kvar till flytten nu lite drygt, började packa lite smått igår, så snart kommer hela min lägenhet vara ett slott av kartonger, haha. Frågan är ju bara vad jag vågar packa redan nu & vad är det jag kommer behöva? Tricky question det där. Sparar en uppsättning sängkläder, resten packar jag ner. Gardinerna kan jag också packa, samt dukar & sånt. Ge mig mer hjälp! Kläder & köksgrejer kan jag inte heller packa riktigt än. Vilken ordning tar man det & vad kan jag börja packa redan nu??

SNART:

SUNDSVALL



Bild lånad av: http://ffagency.com

Åh, jag saknar Sandra. Saknar Kevin & Tuvalie också såklart! Men mest Sandra! Tänk att vi snart börjar skolan? Kan sitta ute på balkongen med infravärme, en varsin filt, med en kopp te & läxböckerna? När vi kan sitta nere i våran källare, måla lite & prata om sånt som bara vi tjejer kan! Jag längtar så att jag snart får ont i magen! Men snart är vi där! Snart, snart, snart. Börjar skolan om tre veckor. Nej, nu jävlar går det sjukt fort. Fyfan!

Sådärja

Nu har jag finslipat mitt CV lite grann. Får hoppas att det duger. Ska ni skicka in det lite varstans & hoppas på det bästa! Hjälper ni mig att hålla tummarna? :)
Det kanske till & med finns nån bloggläsare där ute som bor i Sundsvall & kan tipsa mig om jobb? Det vore ju alldeles ypperligt!

Annars såg trötta jag ut såhär för två minuter sedan, säkerligen likadan nu också. Haha
Ha en bra dag!


Hallå i stugan!

Nu var halva perioden avklarad på jobbet. Bara två veckor kvar nu! Går tidigt den här veckan, så jag ska snart åka till jobbet. Ska ta med min bärbara & finslipa lite på mitt CV idag tänkte jag. Alla verkstäder är på semester, och alla kunder har börjat lugna ner sig nu, så nu kanske man hinner?
Gud vad jag verkligen inte har nåt vettigt att skriva!
Lika bra att jag slutar här! Vi hörs sen. Puss

Jättetrött

Usch, jag är helt mör i hela kroppen, fast det kanske inte är så konstigt? Haha.
Har legat i sängen & glott på How I met your mother hela dagen & det ska jag fortsätta med tills jag somnar nu. Jobb 7-16 imorgon. Hörs då!

Natti :)

Jag börjar bli människa igen

Vilken jävla natt! Hahaha, finns inga ord som kan beskriva! Så nog pratat om det.
Det är söndag. Ledigt. Skönt. Har inte gjort någonting vettigt idag förutom att jag har lagat mat. Känns skönt att man kan ta en sån där dag som man inte bryr sig ett skit om någonting. Fast där tog jag i. Lär gå ner & lägga i mynt i parkeringsautomaten. Jävla skit. Varför kan det inte vara gratis att parkera här?
Slänger upp lite bilder från igår:

Först hos Sara på 20-års fest



Fia har färgat håret rött?!



Yasmine & Sonny



Vi tre på Trädgårn!





Nog om det. Hade ni en bra helg då? :)

Vad fan hände liksom?

Hahahahahaha, vilken jävla natt! Jag har precis kommit hem, tror jag går & lägger mig en stund, annars kommer jag stupa senare på dagen!
Vi hörs sen! Ciao!

Hos pappa

Jag hann inte blogga något innan jag stack, det blev lite bråttom. Men nu är jag ute hos pappa. Vi har fikat och grillat, nu fikar vi igen. Bloggar från mobilen, så det blir inga bilder förrän imorgon. Tyvärr. Ska snart åka till stan och skruva upp volymen så festen ännu mer. Vi syns i dimman ;)

Sådär ja

Nu laddar vi om. Har sprungit på loppisar & i affärer idag. Gjorde lite fynd allt :)
Så nu ska jag göra mig i ordning, sen åka upp till pappa & fira hans & Lisas 1-åriga bröllopsdag. Det kommer nog bli skoj! Sen drar jag till stan & hakar på tjejerna ut. Känner på mig att kvällen kommer bli minst lika toppen som igår & INGENTING ska sätta käpparna i hjulet för mig nu när jag mår såhär bra! :D

Slänger upp en bild eller två sen :)

God morgon lediga lördag!

Så jävla härligt att vara ledig alltså! Det här uppskattas verkligen! Ida du är en stjärna som kunde ta lördagen själv!

Inte för att det blev så värst många timmar sömn i natt, så har jag ändå sovit fram tills typ nyss? Vaknade självklart kring tio snåret av min inre väckarklocka, men jag somnade faktiskt om igen. Riktigt skönt!
Oj, ja, vilken jävla kväll igår! Slutade med en tripp till Borlänge, mååånga skratt som gjorde att jag höll på att pissa på mig & en bil med glastak & stjärnskådning :)
Natten var ung, men jävlar så trött jag var mot slutet! Solen hade gått upp innan jag ens kom i säng, jisses.

Nu blir det nog först lite loppisar, sen sticker jag & Alexandra kanske till Borlänge & ser på dragracing? Ikväll blir det andra bullar! :)

Alexandra Klantarsel

Alexandra är ett klantarsel, det är ett faktum! Vi båda hade varit in på toaletten, sen går hon ut & smartskaftet hade ställt sin öl precis utanför, så den åkte ut över hela mitt hallgolv. Jippie! Så nu står hon & moppar golvet, haha!
Nu ska vi ner på stan & göra Ludvika City osäkert ;) Haha.

PUSSPÅDIG


Sitter på jobbet

.. har inte slutat än. Yasmine, Sonny, Alexandra & Hansson är på väg till Dala-Floda & hämta hem Alexandras bil, sen är det nog party verkar det som? Alexandra vill ha med mig ut, men jag vet inte om jag är helt hundra på hugget för det.
Tänkte åka hem till pappa & grilla & så imorgon, så då lär det väl bli lite alkohol där med. Får se om jag orkar en två dagars. Har inte riktigt bestämt mig än hur det skulle blil. Egentligen var det en planerad kväll ute i buschen, men som sagt, vi får se.

Lappa lite mer, städa lite, sen får jag gå hem!

FREDAG

Hallå alla små kycklingar där ute!
Nu undrar ni väl säkert vad jag pysslar med? - Jo, det ska jag tala om för er! Jag jobbar hela dagarna långa, förutom nu när jag är hem på lunch. Tänkte springa in på LudvikaHem på lunchen också, men de hade stängt. Hann med att köpa en ny BH på KappAhl iallafall :) Nöjd!
Nu ska jag strax åka tillbaka till jobbet, men slänger in en bild på mig själv från igår. Som sagt, det blir inte så mycket bilder nu, då det inte händer så mycket utöver jobbet just nu. Men en bild på mig själv iallafall..



So... Plans for tonight? - Hemligstämplat ;)

Kvällsfika

Sådär ja.. Har precis haft Carina, S-Å, Elias & Wilma på kvällsfika. Åt lite mat & pratade lite. Kommer sakna de så mycket nu när jag flyttar! :'(
Så vad händer nu då? Den som lever får se ;)

Kul väder, or not..

Det regnar, det regnar & det regnar. Tur att jag jobbar stängning, så slipper jag vara lika sur över att det är pissigt väder. Och tur att vi tog fisketuren igår, för idag hade det ju inte kunnat blivit något..
Sitter på jobbet, som vanligt. Ida är & pantar burkar & jag tar en stund & andas lite innan jag fortsätter med att torka hyllor. Det är faktiskt kul att se när det blir så rent & snyggt! :)
MekoChallenge tävlingen leder vi för veckan också, wiho! FAN vad vi är bra :D

Back to work!

Fisketur!

Direkt efter jobbet stack jag & Alexander iväg & fiskade. Det gick riktigt bra för mig ett tag.. Hade fått upp fyra stycken abborrar utan att Alexander hade fått någon alls, sen får han tre på raken & jag en till. 5-3 till mig då ;)
Mysig kväll!
Nu ska jag ta mig en dusch, sen väntar ett (eller två) avsnitt HIMYM, sen sova! Jobb imorgon igen. Och jävlar vad aktiva vi är på jobbet nu! Dagarna går så jävla fort! Butiken är så jävla snygg nu! Nu ska lagret få sig en omgång också. Började vid filtrena idag, ska fortsätta imorgon :)

Btw, får nog antagligen besök av mina föredetta svärföräldrar imorgon kväll, så jag lär plocka undan lite här innan jag går & lägger mig! :)

Mina tre första fiskar :)







God morgon onsdag!

Mitten på veckan, snart helg. Snart löning. Men vad gör det? Veckorna ser likadana ut nu för tiden iallafall. Börjar jobba om en halvtimme, så ska börja röra mig neråt snart.
Ska skylta om i butiken rätt ordentligt idag & jävlar så snyggt det kommer bli! Pojkarna kommer bli hel överraskade när de kommer tillbaka! Haha..

Annars händer inte mycket? Vädret är inte det bästa, så kanske drar hem & fortsätter packa eller drar & fiskar eller nåt :)

Kan inte sova..

Även fast jag har varit dötrött i princip hela dagen, så har jag så himla svårt att sova. Har legat i sängen sen klockan åtta tror jag, ändå har jag inte lyckats somna. Gick upp för en stund sedan & började packa, sen satte jag mig här en snabbis. Lika bra när jag ändå är i farten.
Hur fan ska jag lyckas somna? Det borde finnas en av-knapp. Hade varit jävligt bra. Bara stänga av allt. Hela jävla hjärnfunktionen, så man slapp tänka så mycket. Kanske ingenting alls rentutav? Gud vad skönt det vore. Avundas de jävlarna som somnar så fort de sluter ögonen.. Åh, jag blir så matt.

Göra ett till försök nu då?!

Jag är så trött

Nu när jag precis kom hem, satte mig här sköljde tröttheten verkligen över mig. Jag ska ta mig en snabbdusch nu & sen lägga mig i sängen. Skiter i kvällsmaten. Gör i ordning en ordentlig frukost imorgon istället!
Btw, åt mat hos mormor idag på lunchen. Fick pannkakor! Och fick dessutom med mig ett gäng hem. Jag har världens bästa mormor! ♥

Mobilaktuen

Åh, jag blir så ledsen.
Ringde nyss Mobilakuten & förklarade läget; att de repat min mobil medans den varit inne på service. Självklart ska de ersätta den! Det är bara att skicka in den igen. ...... Vilket betyder att jag kommer vara utan mobil ännu en gång i en-två veckor. Jag orkar inte krångla nå mer!!! Varför kan inte folk sköta sitt liksom?
Nu ska jag tjura ett tag till, sen fortsätta jobba!

Ni hatar säkert mig nu..

.. men ni får faktiskt stå ut lite. Jag jobbar om dagarna, finns knappt någon tid alls till att blogga över huvudtaget. Varje ledig minut går jag & torkar lite hyllor, ordnar lite, tar en cigg & sen plingar det i dörren igen eller ringer i telefonen. De sista två timmarna idag trodde jag det skulle vara lugnt. Inte en chans! Hade kunder hela tiden & under tiden ringde telefonen oavbrutet. Fick in ett tjålskåp också (inte för att det är ovanligt) men han stannade i typ en kvart & pratade & pratade. Trodde jag skulle pissa på mig! Herregud..
Nu håller jag på & gör mig lite korv med bröd. Fick ju ingen nattgäst i helgen som åt upp halva paketet, så jag lär väl äta de själv nu, haha.
Ni får en färsk- riktigt ful bild för dagen iallafall. I Meko-kläderna som jag inte ens orkat tagit av mig än. Finns egentligen inte nån anledning till att ta av sig de heller. Jag kommer bo i de de närmaste tre veckorna.

Ska ta & lägga mig i sängen & mysa lite snart!


God morgon måndag!

Hej, hallå!
Kan passa på att skriva lite innan jag drar till jobbet. Har iallafall ätit frukost i lugn & ro nu :)
Tvättade allt skit igår, la mig sedan i ett varmt bad i en hel timme! (Njuter så mycket jag kan av att ha badkar nu innan jag flyttar)
Det här kommer bli den jobbiga veckan, då dagarna bara kommer rinna iväg, man kommer inte hinna någoning. Men jag ska iallafall ta med mig laptopen till jobbet & försöka finslipa lite på mitt CV & skicka in det till lite olika ställen. Det är ett måste den här veckan!
Annars då? Ja, jag ska ta fingrarna ur arslet & börja packa någon gång! Vill bara flytta nu, nu, nu! Jag längtar så mycket så jag har ont i magen! Få pyssla lite, göra det fint. Komma hem till ett vackert, underbart, lyxigt & STORT hem. Gud, så underbart! Komma bort från det här stället.. Jisses alltså. Blir så trött på allt!

Tankarna som snurrar i huvudet får stanna där.

Tvätta, tvätta & tvätta

Har sett två filmer idag, städat lite, diskat, lagat mat & nu är jag i full fart med att tvätta. Börjar bli trött redan, men det blir en film till & kvällsmat innan jag lägger mig iallafall.
Nästa vecka är sena veckan för mig. Går alltså 9-18 varje dag. Hela dagen är förstörd då. Men veckan där på är tidig igen :) Skönt att höra att folk börjar återgå till jobben nu, vissa har bara en vecka kvar, när jag har hela min kvar.. i augusti/september :)

Nej, dags för en film till, undra vilken det ska bli då? :)

God morgon!

Söndag idag. Har ingenting planerat idag. Eller jo.. Om det var fint väder så skulle vi åka & sola & bada vid typ Jägarnäs, men det blåser & är lite mulet, så vi får se hur det blir med det..
Tidig kväll ikväll blir det iallafall. Blev väckt flera gånger i natt så..
Nu ska jag ta mig lite frukost, sen blir det nog faktiskt en film som början på dagen! :)

Pics

Fredag









Lördag



Det syns verkligen hur brun Yasmine är mot mig. Vilken skam.
Lugn & skön helg. Allt bara flyter på riktigt bra nu!
Dags att sova. Söndag & helt ledig imorgon! :)

Film-lördag

Är hemma hos Sonny & Yasmine nu. Har varit här ända sedan jag slutade typ. Har sett film, ätit mat & spelat Mario Party. Nu är vi inne på den andra filmen. Har sovit nästan en timme också. Är helt slut!
Det blir en tidig kväll ikväll. Denna värme & att jobba så här mycket tar enormt på krafterna!

Det känns kostigt. Ovant. Ont.

Lördag, or what?

Ställde klockan på tjugo över åtta i morse. Onödigt tidigt. Gick upp ändå. Kunde äta frukost i lugn & ro iallafall. Dagen på jobbet har varit stressig, men det har gått. Jag var som sagt själv på jobbet för jag & Ida sa att vi skulle ta varannan lördag. Men vi får se om jag jobbar nästa helg ändå. Varenda timme är värd pengar. Ledig kan jag vara sen!
Nu har jag precis kommit hem. Börjar få huvudvärk av den dåliga sömnen i natt så jag ska ta mig något att äta, sen slänga mig i sängen & se en film.
Det blir ingen utgång idag. Är absolut inte på humör för det. Helt värdelöst.

Tänka sig att hjärtat fortfarande hoppar till efter så många år?

Ändrade planer

Jaha, det blev ingen lugn kväll med film ikväll. Nu ska jag göra mig i ordning, sen drar vi ner till Piren & kikar läget där lite :)
Får se om jag slänger upp nå kort när jag kommer hem sen :)

Fan, vad förbannad jag blir!

Det var min mobil som låg i paketet! Överlycklig! Men nu kan jag knappt skriva sms på SonyEricsson eftersom jag haft en Nokia i två veckor. Inte nog med det. Idioterna på Mobilakuten har gjort en fet repa på min display. Aslack! Ska ringa & hota de jävlarna på måndag! De ska fan använda skärmplast!!! Jag har gjort det hela tiden sedan mobilen var ny just för att detta INTE skulle hända & nu har DE åstadkommit detta! Alltså.. Jag orkar inte.

Har setat i telefonen nu i över en timme. En paus nu, sen back on track ;)
Vad blir det för mat ikväll? Vad blir det för film? Slappt hemma iallafall. Jobb imorgon. Städar & donar som fan i butiken. Skoj är det. Synd bara att jag ska lämna stället för gott om mindre än en månad :( Jag som till & med har fått min egen kaffekopp nu.. Tråkigt.

Filmtips och/eller mattips någon? :)

Har mobilen kommit?

Är hemma på lunch nu, precis ätit. Ska strax tillbaka till jobbet & göra de sista timmarna. Nu först ska jag bara ner på Spelstallet & hämta ett paket.. Undra vad det kan vara? Det måste ju vara min mobil?!
Men avsändare ZZ? Står ingenting annat. Mysko..



HOPPAS HOPPAS! HÅLLER TUMMAR & TÅR NU!!!!!!!!!!!!!

Mackor med skinka på

Sådär. Nu har jag precis ätit frukost & ska strax bege mig till jobbet. Hoppas på en lung & skön dag idag, för jag kommer vara så trött! Somnade aldrig i natt, även fast jag var jättetrött.
Vi hörs senare under dagen

Yawn, say what??

Tröttheten börjar skölja över mig nu, men det är så jävla kvavt i min lägenhet, så jag kommer aldrig kunna somna. Och bättre blir det inte om jag öppnar balkongdörren eftersom det har regnat ute. Suck, vilket dilemma. I-landsproblem!
Var iallafall iväg på en liten shoppingrunda idag. Kunde inte låta bli nu när man har bil & kan passa på. Hittade lite fynd på loppis också! Här ska det pysslas & donas! :)

Köpte ett smyckeskrin också. Är riktigt sugen på att behålla det själv, även fast jag tänkt att sälja det. Problemet är bara att jag inte har en chans att få plats med alla mina smycken i det där, så det kommer nog sluta med att jag säljer det ändå.



Hittade även jordens snyggaste tavla! Inte för att jag dricker whiskey, men snygg var den iallafall! :D



Nu ska jag se klart på "The Usual Suspects", sen sova. Det är en dag imorgon också.
Riktigt fint börjar jag & Ida få det i butiken också! Ni får komma ner någon dag & inspektera tycker jag! :D

God natt!

Gud så nära!

Mitt hjärta klappar fortfarande! Jag var nära på att köra på ett barn idag!
Fyfan..
Jag skulle köra ut från MM-parkeringen då en familj kommer gåendes & en tre(?)-åring cyklar på sin trehjuling rakt ut mellan två bilar. Jag fick tvärnita & morsan åt ungen bara vinkade lite åt honom?! Utlänningar, vad annars? Inte illa ment så, men vafan, man har väl koll på sina ungar? Tänk om jag inte hade reagerat så fort som jag gjorde & kört på ungen? Hade fan mått psykiskt dåligt i flera veckor!!!

Mat nu. Skriver snart.

Vilken jävla morgon...

Möttes i dörren av en tre kragar hög pall, plus en stor avgasrörskartong uppe på den! Grattis Wictoria, veckans bästa dag har börjat! Det var nog krångligt att få ner avgasrören & sen försöka få av lock & första krage var inte lätt det heller för mig som är så kort.. Lyckades till slut & möttes av ett berg med grejer! Så mycket att det inte ens fick plats på bänken. Hade ett rent helvete i morse med. Blev inte klar med pallen förrän kvart i nio! Katastrof! :)
Dagen idag har annars varit rätt lugn. Telefonen har gått i ett, men kunderna har börjat lugna ner sig till & från. Vi har till & med hunnit röka en hel cigg idag! Den ni! Fyfan...
Hemma på lunch nu, ska strax åter & fortsätta med min städning & möblering av butik!
Hörs sen!

Bänken i morse.. Ändå är det massor med grejer kvar i pallen som inte fick plats....



Åh, äntligen!!!

Ser nu på Mobilakutens hemsida att min mobil snart är klar. Ber till gudarna att jag hinner få den innan helgen! Saknar den så mycket så jag håller på att dö! Vad fan gjorde folk utan mobiltelefoner på 70-talet? Hade den diskussionen med mamma tidigare idag. De gick liksom till en telefonkiosk & ringde hem till någon när de ville något?! Det är svårt att förstå för ungdomar som mig att man verkligen kunde klara sig utan mobiler, internet, datorer o.s.v. Läskigt vad utvecklingen går fort & vad lata det gör oss! Sjukligt..

Skitsamma. Nu slår jag på en film & sover. Det här tar på krafterna. God natt!

Bada idag igen!

Slutade jobbet vid fyra, fick då skjuts upp till mamma & hämtade hennes bil, så nu har jag bli i nästan 2 veckor när de är borta på semester! Underbart! Så jag, Yasmine, Sonny & Emelie åkte ut till Gräsberg & badade! Varmt i vattnet var det också, så vi plaskade runt i nästan en timme! Riktigt skönt! :)
Nu är jag hemma & byter om en snabbis, ska snart iväg & äta middag! Kommer slockna tidigt ikväll, så vi får se om jag uppdaterar er nå mer idag eller inte..

Puss på det!




Jag köpte mig en tidning

Och sitter nu på jobbet & löser korsord så gott jag kan. Vissa är ju skitsvåra! Men barnkryssen, det är min grej ;) Med bilder & grejer, haha!



Slutar om en timme, ska då hem till Robert en snabbis, sen iväg & bada är det tänkt. Sen hem & städa lite idag igen. Besiktning av lägenheten på fredag, sen blir det väl visningar nästa vecka skulle jag tro.
Dagen lika hemsk på jobbet idag med, dock lite svalare, men så som vi stressar, märks ingen skillnad.

Vi hörs ikväll! Passa på & njut av solen & sommaren ni som kan!

Förklaring

Nu ska jag förklara något som ni alla säkert har undrat över;
Varför flyttar jag till Sundsvall?
Det ska jag nu förklara för er. Kan börja med att säga att jag inte flyttar från någonting, tvärtom, jag flyttar till någonting. Jag går vidare i mitt liv, ser något nytt, lär länna nya människor, stoppar ner ännu mer erfarenhet i livets ryggsäck.
Det är inte så att jag flyr från Emil, från ryktena eller från idioterna här i stan, det har ingen betydelse alls. Jag flyttar till en utbildning, till ett bättre liv. Jag flyttar till Sundsvall i slutet av augusti & börjar skolan där då. Förhoppningsvis har jag jobb redan i september. Man lär chansa för att vinna något. Inte sant? Funkar det inte, flyttar jag väl hem igen.. Eller någon annan stans?
Men jag tänker verkligen inte vara den där gamla tanten i grått hår som sitter om 50 år & ångrar sig över något hon aldrig gjorde. Hellre att jag ångrar något jag verkligen gjorde!

Jag tar chansen nu. De som vill stötta mig & önska mig lycka till i livet får jättegärna göra det! Men jag orkar inte höra de negativa tankarna som att du kommer inte få nåt jobb, du känner ju inte en jävel där uppe? Tänk om du & Sandra blir osams, vem har du då? Tror du att livet är så jävla enkelt? Och ja, det tror jag, för det är just det det har varit just nu! Allt går som på räls just nu & det är tamejfan min tur att det gör det nu!

Varför kan inte folk försöka vara lite glada för min skull? Nu när jag äntligen försöker göra något med mitt liv?
Jag blev av med jobbet på Mekonomen för att jag inte hade möjlighet att jobba deltid där eftersom jag fortfarande gick i skolan. Jag gick i skolan på Carpe (vilken hit!). 1050kr i studiebidrag att leva på i månaden när jag sitter i en egen lägenhet med räkningar upp över öronen som jag inte kan betala efter sommarens slut. Därför sa jag upp allting & kastade mig ut, handlöst. Men Sundsvall fångade mig. Jag fick skolgång, boende, antagligen jobb nu också. Varför kan inte folk vara glada för den chansen jag tar nu? Varför måste folk i den här jävla stan vara så förbannat jävla negativa? Just därför jag flyttar också! För att få slippa allt skit här. Mina ungar ska fan aldrig få växa upp i den här hålan, som jag fick lov att göra. Stackars barn. Slippa alla falska människor. Usch. Fyfan.

Jag är glad nu. Jag är glad att jag tar mig någonstans istället för att sitta kvar här & leva på soc eller ams tills jag får ett jävla jobb. Jobb som inte ens finns i den här hålan. Och alla idioter som börjat knarka. Var & varannan vän till mig håller på nu. Det är skrämmande. Jag säger inte att det inte finns i Sundsvall alls, för det är jag mycket väl medveten om att det gör. Men där finns inte mina närmaste vänner, som sviker mig nå så enormt.

Jag ser inte min framtid i Ludvika. Jag ser min framtid i en större stad & jag börjar nu med Sundsvall. Om jag sedan flyttar därifrån, det är en annan femma, men nu tar jag ett steg framåt iallafall. Och iallafall JAG är glad för det. Även om ingen annan tänker dela den glädjen.

Med det säger jag god natt.

Det regnar & det regnar....

Det slutar aldrig heller! Så då har man anledning till att vara inne att göra sånna där tråkiga saker som att städa & betala räkningar. Vilket jag har gjort. Diskat & räkningarna är avklarade, nu ska jag dammsuga av här, moppa lite golv, rensa datorn, bränna lite filmer, sen kolla klart på "The Book of Eli". Vettefan vad det var för film egentligen, men jag måste ju se klart på den..

Hahahaha, en sak till!

Skulle dra upp benen under mig i datorstolen idag, men då gick armstödet av!!!! Hahahaha, jag skrattade högt för mig själv! Väger jag verkligen så mycket, eller är det taskig kvalité? :O Tänk om någon hade vart här & sett det! Den hade fått sig ett gott skratt! Tänka sig, billigt skit! Det blir en riktig kontorsstol när jag flyttar! En sån där som är bra för ryggen :)
Så där ligger mitt armstöd nu...


Tisdag

Igår nere vid Hällarna; Yasmine & Emelie.



Skulle gärna vilja bada idag med, men ovädret är på väg in över stan, så det ser inte så ljust ut. Blir nog till att åka hem & se klart filmen jag somnade ifrån igår. Lika slappt idag med, är helt slut i kroppen. All stress & denna värme tar kål på mig!
Önskar SO BAD att jag också hade semester nu, men det får vänta fyra veckor. Då är det min tur att glassa medans andra stackare får gå tillbaka & jobba 48 veckor innan nästa semester igen ;) Haha. Gud så hemskt det där lät!
Nej, tillbaka till jobbet nu & tjäna lite pengar!

Dagen har gått i ett

Lyckades försova mig lite grann i morse, men det gick bra ändå. Dagen idag har varit minst lika hektisk som igår. Telefonen har ringt hela tiden & kunder trillar in jämt. 31 grader i butiken & vi får inte ner temperaturen, hur vi än gör. Fyfan.
Åkte ju & badade igår direkt efter jobbet med Yasmine & Emelie. Markus & Sonny kom dit sen också. Efter det åkte jag hem, åt lite mat & la mig i sängen för att se en film, men jag fick lov att pausa & somnade bums, strax efter nio redan! Jag var helt färdig! Fyfan.. Antar att det kommer bli samma idag.

Vi hörs sen!

Det här kommer ta knäcken på mig

Det är första dagen på våran helvetesmånad. Jag har nog redan börjat få magsår. Ingen av oss har ens varit iväg på lunch än. Det har varit kunder & telefonsamtal hela tiden. Och då menar jag verkligen HELA TIDEN. Ena disken var FULL med lappar vi skulle ringa, kolla, beställa o.s.v. Vi har varit nära sammanbrott flera gånger idag. Och såhär ska det vara en månad nu.
Det går verkligen inte att vara två på ett sånt här ställe. Det gör inte det.
Magsåren kommer komma, säkert nåt tjaffs med magen & sömnsvårigheter också. Vore kanon om nån av oss blev sjuka, så nån av oss får stå här helt själva. Tur nog så slutar jag snart, men jag farar för att lämna Ida ensam. Stackars pinglan....

Åker till Hällarna & badar snart. Sköljer av mig denna stress & svetten från ryggen som runnit under dagen. Heldresserad i svarta kläder i en 30 grader varm butik. Jippi!

Nu börjar det

Sådär, jag är på jobbet. Måndag morgon. Ny vecka, nya möjligheter.
Nu börjar helvetesmånaden. Ska vara själv här på jobbet med Ida i fyra veckor nu. Sex dagar i veckan. Hur ska jag klara av det? Hur ska mitt psyke klara av det? Eftersom vi är själva kan jag inte ens ta en dag ledigt. Det är ganska jobbigt. Ingen av oss får blin sjuka på en månad nu heller. Antar att det kommer sen när man kan slappna av efter sommaren, lagomt till skolan börjar. Det vore just snyggt.
Det var så kvavt i lägenheten igår efter att det hade regnat så jag hade så himla svårt att somna, men lyckades väl få några timmars sömn till slut, men jag märker nu att tröttheten börjar komma ifatt mig.

Är kvar här till fyra i eftermiddag. Är det fint väder så kanske man sticker & badar någonstans, annars hem & ta det lugnt. Vi hörs senare!

Pannkaka!

Emil & jag har precis kollat klart på "She's out of my leauge", förutom att .img-filen var skadad, så den fuckade så var den rätt bra. Nu blir det snart en film till, men först ska jag laga lite pannkakor :)
Imorgon är det jobb 7-16, men vi hörs nog ändå :)

Puss

Bilder från studenten

Bilder från studenten, mest från champagnfrukosten ligger ute på Facebook. Det blev närmare 200 bilder, så lägger inte ut de här!

Nu ska det dammsugas, sen lägger jag mig i sängen.

Oups

Nu hatar ni mig lite, right?
Har inte bloggat sen igår morse, men det finns förklaringar till det :) Direkt när jag slutade igår var det meningen att vi skulle blåsa till Power Big Meet på en gång, men det blir försenat som vanligt. Men kring fyra tiden kom vi iväg. Bilköer, felkörning & massa annat på vägen innan vi till slut hittade Sofia på campingen. Slog oss ner där, lånade kylskåpet för att kyla ölen. Vi gick iväg till nån jättefin badplats & badade också. (Inte jag dock, det var för kallt).
Tillbaka till campingen, forstatte där. Sen hör Danne av sig & bjuder oss på takterassfest mitt i stan, så vi bestämmer oss för att blåsa dit. Efter många om & men så hittade vi. Grymt med folk & ös utan dess like!
Klockan rann iväg rätt fort & efter festen så började vi åka ur stan. Stannade på Burger King & åt mat, sen somnade jag direkt i bilen på vägen hem. Somnade som en stock när jag kommit upp i lägenheten också :)

Slänger upp lite bilder :)

Sonny har en Jäger-shot i naveln :p



Dags att bada!



Hansson hittade en "kompis"



Sonny, Yasmine, Hansson & Putte



Emelie, Fia & Sandra



Jag i egen hög person



Takterassen - mycket folk!



Nu ska jag hoppa in i duschen, sen städa lite & invänta Emil som kommer hit & tittar på film ikväll & tar det lute lugnt bara. Myssöndag :)

Jobbet idag igen!

Det är lördag & jag ska strax åka till jobbet, idag igen!
Emil ligger kvar här & sover ut, tänk sånt lyx man kan ha..

Direkt efter jobbet sticker vi till Västerås & Power Big Meet. Det ska bli kul. Får se om det blir Emil eller Lovisa som följer med. Emil nästan tvingar mig att vara hemma, men en sån slappdag får vi ha imorgon när vi vaknar istället! :) Hoppas på att komma fram innan Micke blir alltför full så man hinner säga hej, haha.

Nej, nu ska jag åka! Ha en bra lördag alla! :)

Musik!

Slänger in lite musik lite snabbt, så ni har nåt nytt att lyssna på under helgen! Haha.
Nu sticker jag & käkar middag med vännerna! Ha en bra fredag alla!

3OH!3 & Neon Hitch - Follow me down



Selena Gomez & The Scene - Round & Round




Alexandra Bruke ft. Pitbull - All night long




Shakria - Waka Waka




K'naan - Waving flag



Njuta av livet

Idag är en sån där dag jag bara hade velat sova tills jag vaknade av mig själv. Åka iväg & bada med vännerna. Kanske spela ett parti kubb eller två. Sedan göra mig i ordning, sätta mig på en uteservering, äta en god bit mat & njuta av en Cosmopolitan eller två. Eller.. Det där skulle jag vilja göra varje dag hela sommaren. Men det får vänta lite :) Nu ska jag jobba i fyra veckor framöver först, sen går flyttlasset till Sundsvall. Så ska ni få se på livskvalité!



Strax lunch. Chefen bjuder på mat eftersom han går på semester idag. Undra vad man ska dra till med för gott då då? :)

Rejäl frukostmacka

Åt en ostfralla med skinka, ost, gurka & sallad. Riktigt gott. Nu har jag fått en bra start på dagen, hoppas bara att resten av dagen kan vara till belåtenhet. Det är ju fredag idag, men jag tror jag stänger in mig här & fixar massa vettiga saker istället. Finns viktigare saker i livet än att inta alkohol varje fredag och/eller lördag.

Varför går tiden så fort?

Jag har inte hunnit med en bråkdel av vad jag skulle göra idag egentligen. Men jag har tvättat, pantat, handlat, shoppat lite, diskat & träffat Simone, Alexander, Yasmine, Sonny & Hansson. Även hälsa på pappa & Lisa en kort sväng. Det ska bli så skönt när jag flyttar att ha både tvättmaskin & diskmaskin i lägenheten! Vilket jävla lyx! :)

Nu ska jag slå på en film & krypa ner i sängen. Helt slut. Har bil imorgon bitti = sovmorgon för min del! Yay! :)

God natt! Puss!

Linköping

Var ju i Linköping igår. Drack ett par öl & hade faktiskt riktigt trevligt! :)
Snart är jobbdagen slut. Hemma på "lunchen" & fixar lite. Papper, telefonsamtal & massa. Så mycket som ska fixas, men det är väl så när man är vuxen? Plus att jag ska flytta & ha mig nu..
Blir till att tvätta, handla & pyssla lite efter jobbet, sen säng-läge. Skönt! Tur att vädret är såpass dåligt så man har anledning till att ligga inne & dega!
Tillbaka till jobbet nu & göra de två sista timmarna! :)







En lastbil hade tippat av vägen, så vi satt fast i bilkö onödigt länge.....

Gosh, så trött

Natten blev lång i natt & morgonen ännu värre. Är på jobbet nu & jag vill bara luta mig tillbaka & somna varje gång jag sätter mig ner.
Idag blir dagen relativt lugn känner jag på mig. Har knappt ork till någonting alls. Blir att slå omkull mig i sängen & ha film-maraton eller nåt :) Mysigt!

Inga bilder som vanligt, men det får ni leva med! :) Puss på er!

Bilder från i måndags

Tog faktiskt lite bilder när vi var ut till pappa i lördags, slänger upp de lite snabbt nu :)
Det blev iallafall ett par öl, riktigt god mat & trevligt sällskap!








Lunch nu!

Gissa vart jag är?

Ja, gör det. Ni får en endaste gissning!

Klockan är halv elva & det känns som om jag varit här en hel dag. Inga kunder, då går tiden fruktansvärt sakta. Hellre att jag har tio kunder i butiken, telefonerna ringer & jag får stressa, än att sega sådär! Ska leta reda på ett projekt att hålla på med. Damma hyllor? Flytta om i butiken? Nåt lär jag hitta på iaf ..

Direkt efter jobbet sticker jag iväg från stan en sväng. Ska faktiskt blir skönt att komma bort, även om det bara blir en vända. En liten roadtrip sådär :D

Jag veeet att jag är dålig med bilder, men det kommer!

Fan då..

Var in på Telia & låste upp telefonen nu på lunchen, men den krånglar fortfarande, så jag vet inte riktigt vad det är som är fel nu egentligen. Ska sätta mig & meka lite på eftermiddagen också. Skulle vara skönt att få igång den & ha den som andra telefon i Sundsvall sen som typ buss-mobil t.ex :)

Usch vad jag längtar till Sundsvall nu! Ruskigt mycket!

Tre timmar kvar på jobbet, sen blir det fiske :D

Telefon-mek

Åh jag höll på att fippla med telefoner igår så jag höll på att bli tokig. Min gamla telefon glappar i batteriet & så tror den att handsfreen sitter i hela tiden. Jag fick även låna en telefon av pappa som självklart är låst till Telia. Ska upp på stan & höra ifall de kan låsa upp den på lunchen idag. Jag kan ju inte gå med mammas gamla Nokia 1100 heller?! För det första kan jag knappt skriva på en Nokia & min telefonbok ser ut som.. jag vet inte?

Annars händer inte mycket. Snoozade lite för länge idag, missade bussen så jag fick hoppa upp på cykeln & det var nog fan den snabbaste cykelturen på år & dar! Kom bara några minuter för sent :)
Tisdag idag, inte mycket planerat. Vädret är lite halvtaskigt så vi kanske ger oss ut på en fisketur? Annars blir det nog bara slappt i sängen! Åh, förresten! Jag lät fläkten gå hela natten & jag sov utan att vakna en enda gång! Underbart!

Härlig kväll!

Satt ute hos pappa ikväll, grillade majskolvar, mashmallows & kött. Potatisgratäng & potatissallad till. Riktigt gott. Jordgubbstårta & nån öl på det. Fin kväll!
Nu är jag hemma. Har precis monterat ihop min fläkt! Kanske överlever natten? :)

Dags att sova nu. Ny dag imorgon :)

Nu är det varmt

Riktigt varmt!
Jag har precis kommit hem från jobbet, ska bara byta om lite snabbt, sen åker jag & Yasmine iväg & badar! Sen ut till Gonäs till pappa & grillar! :)

Hörs ikväll! Puss

Hemma på lunch

Körde turen på förmiddagen, blev bara en tur till Mattias i Sunnansjö. Åkte hem & hämtade lapparna jag skulle skicka med mobilen & då låg Emil kvar i sängen hemma hos mig :) Men nu har han åkt.. Och jag har skickat iväg min mobil. Sorgligt. Jag vet nu att jag kommer vara utan en normal mobil i typ tre veckor. Det känns tugnt.

Tillbaka till jobbet & göra tre timmar till.

SANDRA, lever du??? RING MIG!

Lista

Då var det väl min tur då?
Mellan kunderna kan jag göra sånt här :)

Senaste

Låt du hörde: K'naan - Wavin flag

Film du såg: Nån som gick på tv igår..

Mat du åt: Frukost - rostad macka med O'boy

Kram: Emil

Puss: Också av Emil!

Känslan: Trött

Resa: I morse till jobbet

Glädje: Jag & Emil fnissade lite i sängen i natt :)

Dröm: Jag kommer aldrig ihåg mina drömmar..

Person du träffade: Emil när jag sa hejdå i morse

Personen du pratade i telefon med: Sandra

Personen du fick sms av: Emil

Gången du åt 7-eleven korv: När jag var i Stockholm sist

Gången du var utomhus: Nyss

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oj, det var många år sedan..

Saken du köpte: Mat igår

Allmänt

Ska bli skoj: Att flytta till Sundsvall :)

Ska inte bli skoj att: Få lov att jobba i fem veckor först..

Sparar till: Vet inte? Inget speciellt..

Pålägg som gäller: Leverpastej

Önskar att jag var bättre på: Att ta vara på livet

Dagens dryck: Vatten

Vad saknar du: Sundsvall

Tre band/artister: Hm, svårt med sånt här..

Vad har du gjort idag: Morgonmys med Emil, sen tagit mig till jobbet & nu är jag här.

Brukar du svära mycket: Nej, men det händer väl..

Hur tidigt stiger du upp: När jag ska jobba - kring sex. Annars kring nio-tio. "Dagen-efter" - kring elva-tolv.

På helgerna: Kommer jobba varje lördag nu i fyra veckor, så det blir relativt lugnt. Kanske nån tripp till nån badstrand? :)

Vad ska du göra ikväll: Grilla ute hos pappa

Hur många timmar sover du per natt: 5-12 :p

Vem är snyggast i världen: Vet du att det bor över 4 miljarder människor på denna jord? Jag kommer omöjligvis träffa den jag tycker är snyggast under min livstid.

Vad är det för veckodag: Måndag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Oj. Skulle tippa på 18:e juni.

Favoritplagg i garderoben just nu: Mina klänningar eftersom mina skor inte står i garderoben :P

Längd: 165? cm

Vikt: Länge sedan jag vägde mig sist..

Byter gärna garderob med: Oj, svårt.. Ingen jag vet som riktigt har min stil..

Byxa eller kjol: Byxa

Senast utlästa bok: Nån Mankell?

Mitt rum kan beskrivas som: Ljust, men trångt

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, kramsjuk & förväntansfull

Jag tränar: Så sällan jag kan

God morgon måndag!

Natten blev lång i natt. Först kunde jag inte sova, sen ville Emil sova med mig, så han ramlade in någon gång kring ett-tiden i natt. Vi som pratar så mycket kunde självklart inte somna direkt. Plus att det var så varmt så vi ville knappt ligga bredvid varandra. Fy sjutton. Vaknade klockan fem i morse av att det var kallt istället, så jag fick lov att gå upp & stänga balkongdörren.
Nu sitter jag på jobbet, riktigt trött som ni kanske förstår? Men dagen kommer nog att gå rätt fort ändå. Såg att det var en del grejer att köra, så jag tar väl turen på förmiddagen & sen kommer eftermiddagen gå riktigt fort.
Just ja! Ikväll ska jag ju ut till pappa & grilla! :)

Ska även skicka in min mobil idag. Jobbigt.

Finger i luften?

Många som inte fattar vinken riktigt. Aja, det är deras bekymmer.

Nu ska jag krypa ner i sängen & se en film. Imorgon väntar jobb hela dagen, sen ut till pappas nya hus & grilla! Det ska bli kul! :)

God natt!

Mätt!

Fyfan. Ställde mig & lagade Penne Rigate. Har precis ätit upp & jag är proppmätt.
Medans det puttrade på sipsen så hann jag med att dammsuga & diska också! Nu började det likna ett hem här iallafall!
Imorgon vankas det jobb. Hela dagen. Hoppas på dåligt väder i fem veckor farmöver!!!

Vilken jävla helg!

Alltså, jag har haft så kul! Jag har skrattat så mycket! Hellyckad kväll förutom att jag var sååå nära på att bli av med mina skor igår. Herrejisses.
Kvällen igår började med att jag, Sonny, Yasmine & Hansson traskade ner till Monte Carlo & käkade. Vi gick vidare till Piren & satte oss där & började dricka. Mycket märkliga saker hände där också som man bara skrattar åt i efterhand. Haha. Klockan började bli mycket & vi knatade upp på stan. Yrade runt lite innan vi slog oss ner i öltälten.
Senare stötte jag på Emil igen & vi allihopa gick in på Underbar. Det var så varmt så svetten rann och då menar jag att det var sjukligt varmt! Dansade så jag trodde fötterna skulle gå av.
Satt utanför Grand & försökte få tag på skjuts, vilket inte var det lättaste. Så vi gick till Fontana & åt nattmat. Till slut kom Ante, räddaren i nöden & skjutsade mig, Emil & Elias till Smedjebacken. Somnade nästan direkt vi la oss i sängen.
Vaknade tidigt i morse av att det var så himla varmt så Emil gick ner & hämtade en fläkt, så låg vi kvar i sängen en timme till :)

Nu på eftermiddagen har jag, Matilda, mamma & Peter varit hos mormor & ätit mat. En eftermiddagslur på det gjorde susen! Nu är jag hemma & ska städa i det här rötboet. Fyfan hur det ser ut här.

Slänger upp lite bilder :)












Gårdagen

Jag & sis på Akropolis ♥



Emil, Emma & Jesper :)



Matilda, Alex & Elias :)



Och så bilder från idag när vi var & badade. Riktigt kallt i vattnet, men vi var i ändå :)





Nu väntar jag bara på att Yasmine ska bli klar så vi kan traska ner på stan & äta lite. Sen sätter vi oss någonstans & smuttar på några öl :) Allsång med Lasse Berghagen på Garvarns Torg klockan åtta. ÖS! Sedan Ola! Over over overdrive! :D

Btw, min mobil funkar fortfarande inte eftersom jag är för lat för att skicka in den på lagning. Så ring hellre än skriv sms. Skriv bara om det är något riktigt viktigt. Det kommer iallafall ta evigheter för mig att svara på sms.

Rolig kväll!

Hade skitkul igår kväll!
Gick först ner på stan med mamma, Peter & Matilda & åt på Akropolis. Jättegott! Vi gick sedan & mötte upp pappa & satte oss med honom en stund. Sen flöt kvällen bara på. Stötte på Emil också, så vi hängde ihop resten av kvällen & sen följde han med mig hem :)
Vaknade i morse & följde med Sonny & Yasmine ut till sligen & badade. Ruskigt kallt i vattnet, men jag & Yasmine flöt runt på varsin badmadrass ändå :) Haha

Nu är jag hemma, ska göra mig i ordning för kvällen, sen gå ner på stan & käka med lite vänner. Efter det blir det nog småbåtshamnen & lite alkohol :)

Ha en kul kväll alla! :D

Oh, thank God it's Friday

Nästan så. Jag har 1,5 timme kvar här på jobbet. Sen knäpper vi en öl. In i duschen snabbt, sen göra sig i ordning & ut & äta. Mycket mer har inte hänt sen jag skrev sist, så behöver inte uppdatera er så värst.
Masken åker på ikväll. Ett som är säkert. Men jag vet nån som är jävligt bra på att riva bort den.

Jobbar inte imorgon heller, så då ska jag sola & bada heeeeeeela dagen! JAG LOVAR! (Beror dock på hur bakis jag är, så jag ska inte säga för mycket :p) Haha..

Vi hörs nog ikväll/natt. PUSS

Solsken!

Vilket underbart väder! Inte sant? :)
Men tyvärr är jag instängd i plåtburken på jobbet ända till klockan sex idag. Det är lite surt.
Började dagen med att köra turen. När jag kom tillbaka fick jag hoppa upp på åkgräsklipparen & klippa gräset. Kavlade upp ärmarna på t-shirten för att kanske få liiite sol på mig, men det var ju inte långa stunden. Nu sitter jag själv nere på jobbet. Både Johan & Andreas är iväg på lunch. Men bara för att det är Ludvikafesten så har vi inte så mycket kunder & skönt är väl det! Annars hade jag svettats ihjäl om jag ska stressa!

Syster kommer till stan idag istället. Hon fick lov att stanna på nå möte som skulle hållas i morse, så vi ska gå ut & äta ikväll med mamma & Peter. Efter det kilar väl jag & syrran upp på stan & slår ner våra arslen i nåt öltält på stan. Hoppas på en riktigt rolig kväll, trots att jag är i Ludvika.

Saknar Sundsvall som fan nu. Skit också.

Sovdags

Dagen idag var lång. Slutade kvart över sex. Cyklade hem i rask takt. Bytte om & sedan bar det ut till Landforsen. Grävde mask, sedan ut på sjön. Jag fick fem fina, men små, abborrar & Alexander bara en. Han blev inte fiskfitta iaf :p
Sedan hem, byta om & drog ner på stan. Usch. Jag blir så trött. Varför är jag kvar här?
Fyra veckor kvar, sen har jag ingenting här att göra längre! SKÖNT!

Fastnade vid datorn längre än väntat. Men ibland behöver man få ur sig lite.. Inte här. Inte publikt. Sektretess.

Sova nu. Om jag kan. Fredag imorgon. Sis kommer till stan. Äntligen! ♥

Lite hopp om livet

En underbar jävla känsla flöt igenom min kropp. En känsla jag inte känt på länge. Den bara blommade upp igen. Hoppade över alla hinder på vägen & studsade rakt in i mitt hjärta. Jag talar i gåtor, men den som vet, den förstår.
Känns som om jag föll ner 983742 placeringar nyss. Men det skiter jag i. Jag är såhär. Jag är mig själv. Ingen annan. Ska inte dra på mig nån jävla mask & låtsas som ingenting. Det gör ont. Men vad ska jag göra? Det är såhär nu! Jag får finna mig i det & gå vidare. Ska inte behöva dalta egentligen. Men det här är ett oavslutat kapitel. Boken är inte färdig. Undra bara hur länge skrivkrampen håller i sig?

Är hemma på lunch nu, ska skriva ut massa papper, sen tillbaka till jobbet igen & göra två timmar till.

Fiske & öl ikväll? Låter "FETT NICE" :D

Jag är en bra säljare

Sen klockan halv tio i morse har jag gjort 5 gula & ett svart Mekonomen-kort. Heja mig! Fan vad bra jag är! Och fler ska det bli!
Ska snart iväg på lunch, uträtta lite grejer, in på Posten, hem o.s.v. Inget vettigt alls.
Ludvikafesten börjar idag också. Linda Bengtzing står på scen ikväll, men är hon värd att titta på? Jag vet inte, vi får se. Syrran kommer till stan ikväll, så det beror väl på om hon vill haka på ut isf. We'll see we'll see..

På jobbet ..

Tog bort inlägget jag skrev i natt, precis som jag sa. Det är inte alla som har rätt till att läsa sånt.
Är på jobbet nu. Jobbar stängning idag. Lite tråkigt eftersom det ska bli rättså fint väder idag. Men sånt är livet :)

Vi hörs senare! :) Puss

RSS 2.0