Äntligen är de hemma!

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN är mina sambos hemma & allt är sig likt igen! Det har varit så tyst i denna stora jävla lägenhet på 160kvm utan de där två. Men så mycket historier & prylar de har med sig hem! Jag är så glad att de unnade sig den här tiden tillsammans nu! :)
Har pratat, pratat & pratat hela kvällen. Kollat på tv & bara slöat. Ätit Kevins superdupergoda pannbiffar också. MUMS.

Nu har resenärera gott & lagt sig, men jag blir nog vaken en stund till. Ska gå igenom vad jag köpte för fint på Ikea idag.. Och förra helgen (har inte ens packat upp det).. Jisses.



Älskade, älskade sambo! Vad glad jag är att du är hemma igen!

Upptagen idag

Idag är jag ganska smått upptagen. Blev väckt av pappa i morse, det var länge sedan kände jag! Haha! Vi åt frukost & for ut till Birsta. Fikade & spenderade mer än en timme på Ikea. Tack för alla saker pappa!
De for sedan iväg mot Dalarna & jag satte igång med städningen här hemma. Tvättmaskinen går för fullt & jag håller nu på att måla lite.
Sandra & Kevin är på ingång på väg hem, de sitter nämligen på tåget nu & jag ska försöka hinna iväg till Ica innan de kommer hem hade jag tänkt.

Kanske skriver lite senare, annars blir det nog fattigt på inlägg idag.
Puss & kram!

Riktigt härlig kväll!

Jag har haft det riktigt mysigt ikväll! Vi tog en stilla promenad ner på stan & åt på Källarkrogen som sagt. Åt en riktigt god middag med oxfilé. Har nog blivit lite besatt av den maträtten faktiskt, jag får aldrig nog! Så gott är det verkligen!
Efter att vi ätit tog vi en runda på stan & kikade in stan lite, sen gick vi hemåt. Har setat & kollat på lite tv & gottat oss lite. Skön lördag. Mycket skön lördag.

Och i natt ska man ställa tillbaka klockan också, en timme extra att sova! Skönt! För imorgon ska vi ändå upp i tid & åka ut till Birsta en sväng innan pappa & Lisa åker hem.
Sen får vi se när Sandra & Kevin kommer till stan, om jag ska gå & möta de på tågstationen eller hur vi löser det. Vi får se helt enkelt! :)



Theodor ska vara med överallt! :)



Pappa & Lisa på källarkrogen. Tack så mycket för ikväll! ♥

God natt kära läsare!

Dags för middag

Sådär, då har pappa & Lisa kommit hit. De kom kring tre-tiden & vi åkte nästan direkt ner på stan & fikade. Nu har vi sett reprisen från Idol igår & ska alldeles strax ta oss en promenad ner mot stan för att äta på Källarkrogen. Har bokat bord där ikväll. Det ska nog bli mysigt :)
Och imorgon kommer Sandra & Kevin hem! ÄNTLIGEN!!!



The looks of today.



Tjingaling!

Hej & hallå!
Morgonen blev en aning stressig för mig. Blev väckt av pappa som ringer & säger att de är på väg, har dessutom fått ett sms av Sofie som säger att vi åker om en halvtimme, så det var bara att kasta på sig kläderna & ett ansikte för att åka iväg ut i skogen på nån loppis. Stor loppis i en enorm lada! Kunde ha gått där i timmar om jag hade fått! Men några fynd följde med mig hem iallafall. En kruka, en klocka, ett par vantar & lite smått & gott.
Nu ska jag äta lite mat & sedan invänta pappa & Lisa som är på väg upp hit! :)

Vi hörs lite senare!

Här har ni något att bita i!

Kolla på båda de här två video-klippen. Tycker ni att vi i Sverige är smarta? SHAME ON YOU! Det är ju pinsamt, men ändå väldigt upplysande att se på det här. Att vi stannat i utvecklingen & tror att det är bra såhär? Hm..
Tänk en gång till.





Han säger fel en gång i videon, men det märker han ju själv.

Saw VII

Jonas kommer hem & ger mig förslaget att vi ska gå på bio - varför inte liksom? Så SAW VII 3D ska vi se ikväll, jag & min sambo. Jag har precis kommit ut ur duschen & ska nu göra mig i ordning & äta nåt. 21.15 har jag myst ner mig i biosalongen! :)

Berättar sen om den var sevärd eller inte! Puss & kram!

Aktiv dag!

Jag har varit riktigt aktiv idag på eftermiddagen! Har tvättat två maskiner, varit ut med hundarna ännu en gång & moppat golven på nedervåningen. Nu ligger badrumsmattan på blekning i klorlösning (råkat spilla hårfärg på den) & ska sedan slänga i mina handdukar som min kära sambo Jonas färgade mintgröna?!
Det är fredag idag. Idag ska jag nog unna mig en pizza tror jag. Långa promenader med båda hundarna ska jag ta ikväll, varesej de vill eller inte. Tuvalie brukar vara en hejare på att vägra gå långt, iallafall på senaste?

Ska skala lite morötter & göra i ordning dipp så jag har till Idol ikväll!
Låter ju skitbra! :)

Fredag idag!

Morgonmys med hundarna, mycket mys! Promenad & matlagning. Lite slöande i soffan, gråtandes, till Extreme Home Makeover. Usch, vad ont i hjärtat det gör!
Jag saknar pappa nu också! Men snart kommer han hit! Ska bli kul! Synd nog så kommer det ingen annan från Dalarna då det var olika saker som satte käppar i hjulet. Men ni är välkomna när ni vill annars! ♥





En mycket gosig Tuvalie på morgonen :)

Men snälla nån..

Haha, gick in en sväng på gallerian när jag ändå var på stan. Blev stoppad av en 3-säljare. Han frågade vad jag hade för telefon.
- En Iphone sa jag.
- Jaha, den senaste? frågade han.
- Ja, fyran, sa jag.
- Ja, men då har du ju allt du behöver!
- Ja, sa jag åter igen.
Men han gav sig inte. Frågade vad jag hade för operatör & började sedan fråga vart jag kom ifrån, varför jag var här, vad jag skulle plugga, vad jag skulle jobba som? Undra om han hade tråkigt på jobbet eller om han hade någon annan avsikt? ;) Han såg ju inte så dum ut heller, så man kanske skulle tagit sig tid till att flörta tillbaka.. Haha!

Nu är jag hemma, har varit ut med båda hundarna & en ännu längre med Tuvalie då hon har varit lite dålig i magen så behövde hon lite extra motion. Och jag med för den delen! Klockan är sex & tiden bara rinner iväg! Ska försöka dammsuga av på nedervåningen eftersom vi får besök i helgen :)

Vi hörs lite senare!

Lekt lite grann

Har setat & lekt med Daniels blogg lite grann, eller tja, iallafall designen. Jag är rätt nöjd, även om det är lite småsaker kvar. Vad tycker ni?
Ska snart klä på mig, åka ner på stan & köpa lite hundmat till de här liven. Torrfodret är slut IGEN. Herregud.
Ska inte göra någonting vettigt alls idag. Ingenting alls.

Har sällskap av två trötta hundar här uppe. De ligger & sover så sött :)


Goood morning Sweden!

Jag har vaknat till & från hela morgonen, hela tiden velat om jag ska gå upp eller inte. Men nu är jag uppe. Hundarna är rastade & har fått mat. Jag ligger i sängen & kollar på tv. Ska ner på stan lite senare & uträtta lite ärenden, annars kommer det inte hända så mycket känner jag på mig. Ibland behöver jag sånna dagar!
Jo, jag måste läsa lite ur en bok som jag har i läxa tills nästa vecka! Kommer inte bli så mycket läsning i helgen då pappa & Lisa kommer upp :)

Så vi hörs sen! Tjingaling!

Nellys-höst rea

Sitter & kikar på Nellys höstreda & hittade linnet som passar mig perfekt!
Detta Sex and the City-fan som jag är ska på direkten klicka hem det här linnet! Är det inte fint så säg? :)



Klicka dig in på här och ta del av Nellys stora höstrea du med!
Fyll i kodordet FALLSALE för att aktivera rean!

Nu blir det filmkväll

Jonas stormade in här för en stund sedan & gastar & skriker att vi ska äta pizza, men jag hade redan ätit, så han fick fara iväg själv & köpa flötmat. Blir en film & ett glas vin med sambon sen tror jag.
Dags att slänga in mer tvätt i maskin nu & leta ut en bra film till kvällen.

Jag fullständigt ÄLSKAR mitt liv!!!

Mötet gick bra!

Mötet jag var på gick jättebra! Jag lovar - ni ska få reda på vad det var för möte inom en snar framtid! Nu står jag bara inför en evig väntan om besked, det är lite jobbigt.
När jag kom hem sprang jag in till Sofie & Jimmy & skvallrade lite. Sedan tvättade jag rent Theodor, så nu är han lite sur på mig.. Stackarn..
Nu på kvällen har jag fryst in 1,5 kg köttfärs & dessutom gjort enchiladas. Jag är proppmätt!!!



En dyngsur Theodor

Snart film på tvn, men nu ska jag plugga lite naturkunskap samtidigt som jag tittar på tvn i ögonvrån :p

Börjar bli nervöst

Jag är redan klar & jag ska inte börja gå förrän om typ en halvtimme. Gosh, är så nervös nu! Men det kommer nog gå bra.. Känner det på mig på något vis!
Ska lugna nerverna lite genom att ta en snabbis med hundarna, sen ta en promenad bort till mötet!
Vi hörs ikväll!




God morgon!

Legat vaken i sängen ett tag & håller snart på att kissa på mig. Jonas har stått i duschen i närmare en halvtimme nu. En av nackdelarna med att vara sambos & bara ha en toalett...
Idag då? Dagen kommer mestadels spenderas i sängen & plugga naturkunskap. Möte klockan fyra, sen hem & fortsätta med samma sak.

Saknar Tuss & Knud. Kom hem nu ♥

Då var det dags att sova

Tog en lite längre promenad med hundarna nu på kvällen, gick in mot bostadsområdet här borta, där det inte var så mycket bilar & traskade runt. Kände verkligen hur kylan bet mig i både kinder & lår, men mig gjorde det ingenting! Fick kraft från någonstans uppifrån att gå en lite längre vända - med båda två! Och det var liksom en win-win-situation! Hurray!
Och nu har jag kollat klart på filmen & har precis krupit till kojs. Ska sluta mina två blå för dagen!

Så god natt med er! ♥

Färgar håret

Sitter här nu & har färg i håret. Det ska alldeles strax sköljas ur. Sedan ska jag krypa ner i soffan & se en film. Ledig imorgon förutom mötet på eftermiddagen. Tänkte faktiskt gå upp rätt tidigt ändå (vet iallafall att det inte kommer bli så) men försöka går ju, eller hur?
Skölja ur färgen, duscha lite, sen börja se filmen. Rasta hundarna, se klart filmen, sen sooova. Bra tisdag.
Naturkunskapsprovet blir på torsdag eller fredag btw. Var bara för mig att droppa in när jag skulle till skolan, så det blir väl på torsdag efter MIBAS-lektionen. Men neeej, vi har ju ingen sån heller. Aja, får åka till skolan ändå då :) Ta en extra vända med bussen & se hur det ser ut överallt kanske? :)

Jag just nu.


Finns inte tid till annat

Mitt liv är inte så spännande som ni kanske tror. Mestadelen av dagarna nu består av plugg, jobbsökande & promenader med hundarna. Hinner inte med så mycket annat. Men det blir väl så nu när jag pluggar på 100% samtidigt som jag är hundvakt åt två skrynkliga varelser. Mitt bloggande kommer inte bestå av så mycket annat. Men idag ska jag faktiskt färga håret efter promenaden! Den ni! Jag ska försöka pyssla om mig själv lite. Ta en raid med dammsugaren här nere också tänkte jag. Sen blir det nog bara mys i soffan till en bra film. Tänkte komma upp i någorlunda tid imorgon, så jag är redo för eftermiddagen! Åååh, jag är så nervös! :D

Nu ska jag ringa ST & skälla lite. Fick en räkning på hutlösa pengar jag INTE tänker betala. Undra varför de gör såhär?
Även fast jag har fått pengar, så tänker jag inte betala tusenlappar för att få tidningen hem i brevlådan. Jag som inte ens förmår mig att ta upp den på morgonen? Nej, hellre lägger jag pengar på annat.. Som typ kläder! :)
Nelly startade sin höstrea igår! In & kika genom att klicka på bannern här nedanför.
Ange kodordet FALLSALE för att ta del av rean du med!


Dags för naturkunskap

Sådär då, då har jag precis fått i mig lite lunch, varit ut på promenad med hundarna & slöat lite framför tvn. Ska alldeles strax bege mig till skolan för att ha lite naturkunskap. Får se om jag åker på det där provet idag, eller om jag kan ta det nästa vecka någongång under lovet. Ska prata med C-Å & se..
Lägger upp två bilder på hundarna när de gjorde mig sällskap framför tvn :)




Några inköp idag!

Var på matten bara en snabbis idag. Fick ett telefonsamtal som gjorde mig så jävla glad, så jag kunde inte koncentrera mig. Tog mina böcker & åka hem för att slita med mig hundarna ut på en lite längre promenad! Har setat hos Pontus hela kvällen & pluggat matte istället. Han är lite bättre på att förklara än vad mina kära lärare är! :)

Åh, just ja! Köpte en tröja & ett par nya byxor idag på stan! Får se om jag slänger upp ett inlägg när jag kommer hem, eller om det blir imorgon kväll. Går heldag imorgon i skolan.. Buhu..

Springer på stan

Sådär ja! Nu har jag varit in på biblioteket, skaffat ett lånekort, lånat en bok, köpt busskort & fyllt på det. Nu ska jag springa i lite affärer innan det är dags att bege sig till skolan :)

Ha en bra dag alla!

Måndag igen då..

Vaknade någongång vid nio-snåret, men kände att jag kunde ligga i sängen ett tag till. Tog mig ork till att kliva upp vid halv elva. Tog med hundarna ut på morgonpromenad & började sedan laga lite mat. Nu har jag ätit bandspagetti med min hemmagjorda ost & skinksås! Så jävla gott!
Nu börjar jag få lite bråttom. Ska ner på stan & posta lite paket, ladda busskortet & sedan kila iväg till skolan. Kvällsmatte står på schemat idag!
Dags att betala lite räkningar innan jag far ner på stan...


Jag är jättetrött!

Tänkte bara smita in här & säga god natt! Jag är jättetrött, verkligen! Nickade till en snabbis på soffan, men kom på att hundarna måste ut, så nu har jag varit ut på kvällsprommisen med de. Ska borsta tänderna nu & krypa ner & se klart på filmen, sen är det natti för mig! Upp tidigt imorgon istället & göra lite nytta! :)

Puss & kram!

Ny jacka!

Just ja! Införskaffade ju mig en ny jacka igår!
Bilden är inte rättvis, orkade inte ta om den heller, men den är i färgen marinblå.



Jackan kommer från Carlings.

Oj, vilken helg!

Det har varit så himla härligt att ha halva familjen här i helgen! Kunde faktiskt inte ha blivit bättre! Synd nog är resan hem för de så lång, så de fick åka tidigt idag. Det blev middag på Oscar igår & jag syrran stannade kvar till klockan nästan blev tre. Vi gick & åt lite nattmat & tog sedan taxin hem.
Jag samanfattar i lite bilder:



Vid middagen i fredags



Jag bjöd på ungsstekt fläskfilé med potatisgratäng & vitlöksbaguetter!



Vi bänkade oss i soffan framför Idol med ett par glas alkohol :)



Första besöket på systemet :D



Peter & mamma på Oscar :)



Jag fick mig en underbart god Cosmopolitan! :D



Och en South Side ...



När dansgolvet & det stora baren hade öppnat, så slog jag & syrran på stort :D



Och idag blev det lite födelsedagsfika innan de åkte hem :)

Fick förresten en sån där kub-almanacka jag ville ha också! En sån här:



Sådär, nu ska jag ta hundarna ut på en promenad, sen ska det bli lite mys i soffan med nån film tänkte jag.
Någon som har något tips?

Sitter på Oscar

Sitter på Oscar med familjen nu, mamma, mormor & Peter ska snart åka hem & jag & Matilda ska fortsätta festa här på Oscar. Får se om vi drar vidare sen också. Som ni kanske förstår, så är utbudet av uteställen lite större här. Två snuskiga ragg redan, ett tredje & I'm out of here. Men om det kommer någon snygging så kanske jag ångats mig.

Later!

Jag är 20 år!!! :)

Woho! Nu är jag fan ingen tonåring längre!!!
Vaknade av att familjen kom in & sjöng & gav mig frukost på sängen, med tidningen på brickan & första skattjaktslappen i högsta hugg! Har sprungit skattjakt nu, fått paket, öppnat paket, varit ut på promenad med hundarna... Det här kommer bli en bra dag!
Nu har vi snart gjort oss i ordning allihopa, ska åka ner på stan & utforska Sundsvall lite. Tänkte visa de runt här lite & så där. Ikväll ska vi gå ut & äta, sen kanske drar iväg till Oscar eller nåt sen. Vi får se hur kvällen slutar!
Över 100 grattis redan & klockan är inte ens elva.. Hur ska det här sluta? :)



Wictoria 20 år!

Exakt för 20 år sedan, detta klockslag, så såg jag världen för första gången. Om ett par timmar vaknar jag & är då inte längre tonåring :)

Puss & kram!

(tidsinställt inlägg)

Mys med familjen!

Snacka om förvånad jag blir när Matilda kliver ur bilen också! De jävlarna hade lyckats smyga med att hon skulle följa med också, så nu är typ halva familjen samlad! Sitter & myser framför tvn till Idol. Skriver mer när alla har somnat eller imorgon bitti. Vaknar upp som 20-åring imorgon! Den ni ;)

Puss!

Matlagning i full gång!

Har nu skalat potatis, rensat fläskfilén, marinerat den, gjort i ordning potatisgratängen, så den ska snart in i ugnen. Mamma, Peter & mormor borde vara på ingång strax, så jag ska röja upp det värsta här bara, så de inte får en chock när de kommer hit. Haha!



Fläskfilén på upptining samtidigt som jag skalar potatis :)

Det är kallt här!

Här i Sundsvall är det kallt! Inte mindre än 7 minusgrader mäter termometern. Huvaligen. Jag drar verkligen in i det sista med att gå ut med hundarna så att solen kan få gå upp lite iallafall? :)
Så nu på morgonen har jag städat lite, ätit frukost, plockat i & ur diskmaskinen.. Ska börja förbereda för ikväll också :)



Rutan på den inglasade balkongen i morse.

Klä på mig kanske jag ska göra också...



Det får räcka för idag

Jag såg ett avsnitt av Ally McBeal sen kände jag tröttheten komma, så nu har jag varit ner & borstat tänderna & sagt hejdå till mina kära sambos som åker tidigt tidigt imorgon bitti till Stockholm för att på lördag morgon åka till Tunisien! Jag hoppas verkligen att ni kommer få det jätteskönt där borta! Det behöver ni verkligen!! ♥

Men jag ska iallafall krypa till kojs nu jag. En historialektion imorgon, sen göra i ordning maten tills mamma, Peter & mormor kommer! :)

God natt kära läsare! :)

Lite musik

Lite blandat åter igen :)

FM ft. The Cataracs Dev - Like AG 6



Pink - Raise Your Glass



Neon Trees - Animal




Lil Wayne ft Drake - Right Above It


Gud vad jag mår bra!

Alltså, jag mår verkligen toppen idag! Har haft en jättebra dag! Jag går upp tidigt, gör en lektion, städar, moppar golven, sedan tar jag med mig Tuvalie ut på en långpromenad! Vi var ute & traskade i mer än en halvtimme runt hela kvarteret här :) Mysigt! Kylan bet mig i både lår & kinder när jag kom in, men åh vad bra jag mådde!
På eftermiddagen mös jag & Sandra ner oss i soffan & såg på några avsnitt av "De okända". Riktigt intressant faktiskt! Ingen av oss orkade göra mat idag heller, så vi beställde pizza & flötade oss ordentligt i soffan. Kändes som att det behövdes nu när det är så kallt ute, plus att jag blivit riktigt hurtig på senaste tiden & det börjar märkas också, kul! :)
Nu tänkte jag sätta mig i soffan, se ett par avsnitt av Ally McBeal & sätta in lite foton i pärmar :)

Längtar efter mamma nu! Men de kommer ju imorgon! :)

Sen att jag fyller 20 år om två dagar, det är ju helt ofattbart! Känns inte riktigt som förut då det planerades presenter, tissel & tassel överallt. Skattjaktslapparna skulle gömmas & allt smyg när frukosten på sängen skulle serveras. Men jag får nog en bra dag ändå! Man får väl börja inse nu att man börjar bli vuxen. Jag valde själv att flytta så långt hemifrån, så jag har ju inte familjen & de närmaste på hemmaplan längre. Men jag mår bra - det är det som är det viktigaste tycker jag!

Blev lite bråttom

Snoozade verkligen in i det sista i morse, men klev ändå upp i god tid & behövde inte stressa. Kom till skolan i tid & körde igång med kursen "Människor i behov av stöd". Så jävla intressant kurs! Om utvecklingsstörda, blinda, döva även barn med traumatiska uppväxter, med missbruksproblem i familjen o.s.v. Jag känner på mig att det här kommer att bli jättekul! Har fått i uppgift nu att läsa en bok som handlar om något sådant, så vi har "ledigt" nu i två veckor.
Har precis tryckt i mig lite majskolvar (guuud så gott!) och tänkte röja ihop här lite! Mamma, mormor & Peter kommer hit imorgon & blir kvar här hela helgen & firar mig! Ska faktiskt bli riktigt mysigt! :)




Jag i morse

Psst..

Vet ni en sak?
Jag fyller år om två dagar...

:D

Dags för en film

Har precis duschat & gjort iordning dippen, så nu ska jag krypa ner i soffan & se en film. Hör ni vad jag säger? - Jag ska faktiskt ta mig ro till det! Måste samla energi till imorgon..
Undra vilken film det blir? Har fortfarande beslutsångest. Vi provar med komedin Grown Ups. Någon som har sett den? :)


Göra nå nytta kanske?

Jag tänkte ta tag i dammsugningen, sen belöna mig själv med lite pannkakor. Torka golven kan jag göra när Kevin & Sandra har gått & lagt sig, för det låter ju inte så mycket? :)
En film tänkte jag se på ikväll också. Komma i säng i tid, så jag inte är helt död på kursstarten imorgon. Låter inte det som en bra idé? :)

Spelat Geni

Sov rätt länge idag, men det var jag värd. Gjorde lite mat, sen kom sambosarna hem. Sofie kom upp också & vi spelade ett parti Geni. Vi avbröt spelet innan vi spelat klart, då alla skulle iväg. Nu har jag precis kommit hem från Ica. Riktigt jävla kallt är det ute måste jag säga! Vattenpölarna har frusit till is här i Sundsvall. Snöade i morse gjorde det också. Mysigt det ska bli med snö! :)

Back to the 90's

Take me back to 98. Where the problems had not even begun.

Janet Jackson - Together Again



Jag är utmanad!

Jag har fått en inbjudan från Yasmine till Blogg Award och det innerbär att jag ska berätta 7 små hemligheter om mig själv och sedan skicka det vidare till två andra personer. Mina två personer som jag väljer som ska få vara med är Sandra och Jonas.

Jag tror inte ens att jag har sju hemligheter som jag tänker dela med mig av.. Men jag gör ett försök:

  • Jag har aldrig nyttjat narkotikaklassade droger, kommer heller aldrig göra.
  • När jag gick ut nian första gången, gick jag bara ut med 40 poäng.
  • Jag har stort fotografikskt och nummeriskt minne.
  • Jag rymde till Grekland som 15 åring & stannade i tre månader.
  • Jag bryr mig ibland för mycket(?) om mina nära & kära.
  • Jag hatar att vara onykter.
  • Jag föddes med stavningen Viktoria, ändrade till Wictoria i april år 2003.

Stort tack än en gång!

Måste säga tack ännu en gång till D som hjälpte mig med de de värsta frågorna! Utan din hjälp hade jag aldrig lyckats! Tack!!!

(Enligt bilden ser det ut som om han gör hela mitt arbete, så var ju självklart inte fallet. Han läser bara här vad jag har skrivit)

Helt jävla slut!

Klockan 9.20 i morse så kunde jag klicka på "skicka"-knappen. Då ville jag bara lägga mig & gråta, men istället gick jag & la mig. Bördan om tentan har nu lättat från mina axlar & den är obeskrivlig. Nu har jag bara ett prov i naturkunskapen att "se fram emot"...
Vaknade inte förrän klockan var fem någongång - men det var det värt! Jag börjar redan bli trött nu. Ledig imorgon, sen en ny kursstart på torsdag! Det ska bli kul!

Nu kom Sofie hit, ska vara lite social :)

Jag får aldrig sova!

Har setat med den här förbannade jävla tentan i 11 timmar nu! Jag orkar inte mer!!!
4/6 frågor klara. 5 smockfulla a4-papper på över 2700 ord & än är jag inte klar. Kroppen är inte alls med i matchen nu, men det skiter jag i! JAG SKA BLI KLAR!!!!

Ni har en timme på er!

OBS!! Såg fel på datumet, virrpanna som jag är! Ni har idag 20/10 till ikväll kring 21 på er!

En timme kvar på min auktion! In & buda med er!
Riktigt fin, shabby chic skylt målad av mig! :)



Klicka här för att komma till auktionen!

Plugg nästa!

D är på väg hit nu & ska hjälpa mig att plugga. Kanske ska se en film & belöna oss lite när vi är klara? Det ska bli klart idag, så det finns ingen återvändo nu!
Vi hörs lite senare!



Nya kalufsen med mittmena dessutom! :)

Ja, vad händer då?

Ja, här händer inte mycket. Sov lite för länge idag, men det var inte så konstigt då jag var uppe halva natten & pluggade plus att jag är förkyld gör ju inte saken bättre. Tog mig en dusch & klippte av mig halva mitt burr på skallen, så nu känns det som om jag inte har nå hår kvar!
Har varit på världens cykeltur på eftermiddagen också. Runt halva stan för att försöka lokalistera rätt service point. Inte det enklaste i en ny stad.. Jisses.
Nu är jag iallafall hemma, har ätit lite mat & inväntar att D ska komma hit. HÅRDPLUGG ikväll.

Håller på fortfarande

Det här kommer ta knäcken på mig! Men jag ska banne mig bli klar! Jag får fan inte sumpa det här nu! Nu börjar den där "jävlaranamma-gubben" krypa fram i mig! D leker bollplank åt mig & hjälper mig med det värsta. Tänk att det finns så snälla människor som är vaken en hel natt & hjälper mig. Även om vi styr in på lite fel spår ibland & blir att prata om annat, så går det iallafall framåt :)



Back to reality....

Pluggar röven av mig

Återkommer senare i natt någon gång.

Jag börjar bli sjuk

Det är nog inte så konstigt att jag inte har orkat gjort någonting, för jag börjar nämligen bli sjuk. Huvudet känns lika stort som en badboll & värker gör det. Somnade med näsan i historieböckerna när jag försökte ge mig på det & har sovit tills typ nu. Bra jobbat!
Tänkte ge mig ut på en promenad & få lite frisk luft & se om det hjälper något..

En av mina auktioner slutar om 1,5 timme. Kolla in här!

Det är söndag idag

Hallå söndag!
Slödag idag, legat & läst historia nu på morgonen, har ätit lite korvstroganoff med ris & ska nu forstätta plugga. Jag ska verkligen läsa 98 sidor i boken + två tjocka jävla arbetshäften. Snälla, skjut mig! Jag orkar verkligen inte! Men jag måste ju! Kanske blir lite mer intressant om jag sätter mig in i det lite kanske? Jag är ju verkligen sån som drar ut på det in i det sista, så jag får ju skylla mig själv.
Nej, dags att krypa ner i soffan & läsa en sida eller två.......

Blev inte riktigt som planerat

Det där med pluggande, anisktsmask & grejer var ju bara att glömma. Sofie stormade in här på eftermiddagen, så hon & Sandra satte igång att baka cupcakes. Till slut kom Jimmy upp också & höll oss sällskap. Appen Talking Tom höll oss underhållna bra länge! Riktigt bra humörhöjare! Ladda hem den till din Iphone, om du inte redan har den!
Efter det så blev det ett avsnitt av Lyxfällan, lite prat & sedan såg vi filmen "The Exorcism of Emily Rose" . Inte riktigt så hemsk som jag hade trott & absolut inte det som Sandra försökte förvarna mig för. Dock är jag inte den typen som tror på/gillar skräckfilmer. Finns bara nån enstaka som kan göra mig riktigt rädd..
Efter filmen blev det bara prat & mys i soffan, så nu har jag precis tassat upp till mig. Tänkte att jag skulle bädda ner mig i sängen med historieboken nu eftersom jag precis skrivit ut alla papper jag behöver. Det låter väl bra? Finns på sms/msn/Facebook om det är något akut :)



Gud så goda!!

Allt löser sig med lite krångel

Sitter & hjälper Emil med hans Iphone nu via fjärrhjälp, haha, ibland kan man ju bara skratta. Jag vet precis hur det är när man bara vill lägga sig på golvet, gråta & skrika "jag kan inteeeee!!".
Kul det där. Snart dags för lite plugg! Börjar känna mig lite taggad nu. Skräckfilm med grannarna ikväll är inplanerat också. Det här kommer bli super! :D

God morgon lördag!

Jag vaknade upp faktiskt på jävligt bra humör i morse! Har hunnit ätit frukost & pysslat med massa annat nu på morgonen. Somnade inte förrän riktigt sent i natt, så jag är lite seg. Men idag består dagen av hårdplugg! Ska skriva ut alla papper jag behöver, bänka mig i soffan & plugga satan nu!
Ikväll hade jag dessutom tänkt att belöna mig med en anisktsmask & en varm dusch, följt av en kopp varm choklad med en baguette till! Låter inte det som en toppen lördag va? :)

Just ja - tavlorna jag satte upp igår. Egentillverkade som det mesta hos mig :)


Lite låtar sådär

Den här vill jag få skickad till mig:



Och det är inte många som i en duett kan sätta 9980 poäng på den här låten i SingStar, båda två!



NeoCube is the shit!

När jag var nere hos Pontus så satt jag & lekte med hans NeoCube! Alltså, det är verkligen en leksak man aldrig tröttnar på! Jag satt & lekte i timmar med den här lilla grejen. CoolStuff som förövrigt säljer den, beskriver den såhär:
"NeoCube är ett slags pussel konstruerat av 216 st sfäriska "high energy rare-earth magnets" (Naturligtvis skriver vi det på engelska för att det ser mäktigt ut. Inte alls för att vi inte riktigt vet vad sjutton rare-earth magnets är för något.) med en diameter på 5 mm som du kan pusselpyssla ihop på ett oändligt antal sätt, och inget av dem är särskilt lätt. Fundera på saken: 216 små magneter som alla kan hänga ihop, vad ska du bygga av dem? Hur irriterad blir du när du fått ihop 215 av dem till nåt snyggt och den sista rackaren hamnar på sniskan?"

216 st kanske låter mycket tycker du? Men hade det varit jag, hade jag köpt en två-tre satser för att kunna få ihop allt som jag ville :) Haha!



Gjorde en 5x5x5 kub! :)

Klicka här för att köpa en sån här du med!

Lugn & fin dag idag!

Har varit en riktigt bra dag idag! Klev upp tidigt, har varit ute på långa promenader + en cykeltur nu på kvällen (jävlar vad jag börjar bli hurtig!!) har fixat & trixat med Sofies dator & nu äntligen funkar den, men det är något som fortfarande krockar mellan Spotify & Flash.. Hm, mysko det där.

Tänkte ta mig en lugn kväll här uppe nu. Sandra & Kevin sitter nere & tittar på Idol & jag har precis satt upp två tavlor - ska visa er sen! Dammsugit av här uppe har jag också gjort. Jävlar! Skulle ju tvätta sängkläderna också! Får springa ner & göra det nu då..
Visar er lite höstbilder härifrån "Norrland" som jag tog på morgonpromenaderna med hundarna :)



(MMS:ade in den här tidigare idag, men här är bilden lite större..)





Bilderna är tagna med min Iphone :)
(Har tagit hem en bättre kamera app förresten..)

Påminner er igen!

Passar på att påminna er om mina auktioner som ligger ute!

Klicka här!!


Problem med Iphone 4

Har haft väldiga problem med mitt internet på min telefon. Den har inte riktigt velat gå över till det mobila nätverket när jag lämnat min "wi-fi-zon". Jag har setat & krånglat med det medans Pontus har setat & pysslat med Sofies dator. Men jag lyckades iallafall, så nu ska allt funka som det ska! Hoppas det håller i sig bara...
Idag är det fredag - tänka sig? Tiden går så fort! Ska städa lite idag. Tvätta mina sängkläder ska jag också göra. Spika upp lite spikar medans mina sambos fortfarande är vakna. Det är enda nackdelen med att bo med andra - jag som är nattuggla kan inte göra saker på nätterna som låter. Hmpf..

Nog om det. Jag skriver sen. Måste fortsätta här!

Promenader med hundarna ...

img_0147 (MMS)

Tog riktigt långa promenader med hundarna i morse direkt jag vaknade, riktigt uppfriskande! Var ute i över 1,5 timme! Nu sitter jag nere hos Pontus, försöker så gott det går att rädda Sandras dator som hon så fint har slagit sönder.. Sofies dator behöver ett rejält lyft den också :)


Gubben i lådan?

Rätt härlig låt det här du. Lite udda text, men vissa rader stämmer rätt bra! Lyssna så får ni se! :)

Daniel Adams -Ray - Gubben i lådan


Jag är duktig?

Inte alls med andra ord. Jag har varit på väg att skriva ett inlägg typ tre gånger nu, men har alltid kommit på något annat att göra. Tänkte faktiskt slänga ett öga på den där tentan jag har ikväll/inatt/imorgon bitti. Jag måste ju få den gjord. Den ska ju vara klar senast måndag, så jag börjar känna lite press nu faktiskt :( Någon frivillig som vill hjälpa mig med 1500-1700-tals historia? Hua...



Slänger in en nytagen bild på hundarna istället. De får mig på andra tankar :)

Ted Gärdestad

Hur bra är inte han? Har verkligen snöat in på honom nu! Jag är nog inne i en riktigt känslig period nu. Undra om jag skulle haft mens nu kanske?



För kärlekens skull..

Insplanet = bra grejer!

Jag har länge googlat på saker när jag ska jämföra saker, men nu behöver jag inte göra det längre. Igår när jag klickade runt lite på nätet, så hittade jag Insplanet. En väldigt lätthanterlig, oberoende sida som hjälper dig med dina val. Där kan du jämföra, elpriser, bredband, mobilabbonemang, försäkringar, lån, ja, det mesta. Du kan där göra jämförelser mellan olika företag och deras priser. Du får svar direkt! Dessutom har de kostnadsfri rådgivning via telefon om det är något du är förundersam över eller det är något du inte förstår. Smidigt, enkelt att ta reda på priser när du vill hitta det billigaste alternativet just för dig! Det är alltid svårt när man ska bestämma sig för något, då är det bra att få se en jämförelse - svart på vitt.
Så jag tipsar er alla studenter eller nya hyresgäster - teckna hemförsäkring idag! Det känns som en onödig utgift ibland, men tänk dig om dagen kommer då hela stället brinner ner. Vad gör du då? Du har ingenting kvar och får inte ut en krona. Inte en pryl! Då är det för sent!
Eller varför inte en bra bilförsäkring? Kolla vilka som kostar mer eller mindre. Men tänk på helheten, engångskostnader och sånt.. Det gäller att vara smart! Men det vet jag ju att ni är! Eller hur? :)

Insplanet - riktigt bra!!



Tillbaka till verkligheten

Inga skrapsår blev det - helt otroligt! Men det var riktigt tugnt ett par gånger, men nu är jag hemma igen. Uppdaterad handlingsplan kom jag hem med & behöver inte komma tillbaka till AMS på flera månader nu! Skönt som attan! Jag är så duktig! :D
Det är så kallt & det blåser sjukt mycket, så jag har bestämt mig för att stanna inne heeela dagen! Har myst ner mig nu i mina tofflor här vid datorn. Tänkte röja ihop lite här iallafall - hjälpa Sofie & måla hennes spegel också kanske? Aja, vi får se.



Älskade mystofflor ♥



Jag med mitt ruffs på skallen, vinden valde att göra något konstigt med?

Här är det fan storm!

Det blåser hejvilt här i Sundsvall, det flyger grejer överallt & man kan knappt stå stilla ute! Det är sjukt! Men det ryktas också att snö är på väg in. I Härnösand snöar det redan! Och jag som alldeles strax ska hoppa på cykeln till Arbetsförmedlingen, har ju nå möte där jag måste gå på. Jag kommer ju för fan blåsa omkull!! Tar kort på mina fina skrapsår när jag kommer hem! Okej? :)

Hundträning hela morgonen

Här i huset har det hållit igång med hundträning hela morgonen. Nog syns det framsteg, men det kommer ta tid. Nu är det dags för frukost & en dusch! Jag återkommer!

Jo men förresten!

Jag la ju ut en sån där fin skylt som jag gjort på auktion idag! Så in & buda med er! :)



(Klicka på bilden för att komma till budgivningen)


Men vad gör jag?

Nu blev ju klockan sådär mycket igen! Jag som säger att jag ska lägga mig tidigt & gå upp tidigt varje dag! Men så blir det ju inte.. Och ni som känner mig lite sådär extra vet ju att det inte går. Men fan. Jag ska faktiskt krypa ner nu.. Eller snart? Gah. Jag blir tokig.

Bara strunt i detta inlägg - men det är ju ett bevis på att jag lever. Right?

Nu blir jag riktigt arg!

Hur fan kan en människa ge sig in på att lägga golv om denne inte kan det? Jag lyfter på listen här i datarummet & kanterna är helt sneda, så jag får inte ner någon kabel där! Jag blir så matt! Och att min såg är borta gör fan inte saken bättre! Åh, man kan bli lack för mindre va?

Är jag känslig eller vad?

Usch, här sitter jag & bölar! Sitter & tittar på mina tremänningars bilder från deras bröllop. En efter en gifter sig på andra sidan Atlanten. Jag gråter! Det är så fint.. Jag vill också gifta mig! Höra säckpiporna spela "Wedding march", vara sådär fin i min vita stora, klänning.. Och allt som hör därtill. Det hugger i hjärtat. Jag saknar allihopa i USA. ALLA! Det gör så ont i hjärtat! Jag ska dit igen, SNART!



En liten del av min släkt på Jennifer & Michaels bröllop! ♥

Biff i sås receptet

Här Elias har du receptet, får se om din mamma gör det lika bra som jag ;)

Ingredienser:

ca 600g fransyska
2,5 dl vispgrädde (ej matlagningsgrädde)
2,5 msk senap
1,25 tsk salt
1,25 krm svartpeppar
0,5 msk vetemjöl
Ris

Gör så här:
1. Skär köttet i tunna strimlor. Rensa bort fettet.
2. Smörj en gratängform med margarin & häll sedan i köttet.
3. Blanda grädde, senap, salt, peppar & mjöl i en annan skål.
4. Häll det sedan över köttet i formen. Rör om.
5. Grädda i ugn på 225'c i 30-90 min, beroende på gratängformens storlek.

(Hade tydligen ingen bild i arkivet, så ni får klara er utan :p)

Jaha, men annars då?

Ja, annars då? Har haft lite myskväll med mina kära sambos i soffan. Kevin har tittat på fotboll, Sandra & jag har setat vid varsin dator & jag har faktiskt sökt fyra jobb redan nu! Visst är jag duktig? :)
Nu hoppas jag verkligen på ett jobb SNART. Måste verkligen! Klarar mig ju inte utan ett jobb! Tycker verkligen synd om alla stackars jävlar som är arbetslösa där ute! Jag hade aldrig tidigare i livet varit arbetslös förrän nu, & jag måste faktiskt medge att känslan är ganska hemsk! Fy fan alltså...



Har myst ner mig i en stor tjocktröja nu & ska läsa lite historia. Kan vara bra det också? Förstå lite.. Kunna lite. Jisses. Eller bara sova? Sandra har lovat att väcka mig tidigt imorgon. Ajajfan!

Nu jävlar har ni chansen!

Dags att skaffa ny mobil?
Nu har jag ett litet erbjudande till er läsare, ni får nu erbjudandet att köpa en Nokia 5800 XpressMusic för 2345:- (ord. 2795:-)

Klicka här för att komma till shoppen!

Uppge rabattkod: promo5800 vid köp :)



Klicka här för att komma till Nokias sida!

(Erbjudandet gäller fram till 17 oktober 2010)

Hur kul är inte den här?

Alltså, jag har verkligen dålig humor, jag erkänner. Men vad fan är det här liksom?


Gratis kontantkort

Kommer ni ihåg för många år sedan när man beställde kontantkort i sitt, mammas, pappas, ja, allas namn bara för att de var gratis? Det kan du göra nu också. Jag har beställt ett som jag kan ha i min gamla mobil och ha som bussbiljettsmobil. Mycket smart! Klicka på bannern här och beställ hur många du vill, så många gånger du vill, i alla du känners namn :) Gratis prylar och paket i brevlådan är alltid kul! Eller hur?


Rast från lektionen

Sådär, nu har vi rast från naturkunskapen. Har tittat på larver, spindlar & kvalster i mikroskop. Fy sjutton så äckligt det är! Inte för att insekter & kryp gör någon skada så, så är de äckliga ändå! Eller är det bara jag som tycker så?

Åter tillbaka till skolan

Har nu precis ätit lite lunch & ska strax sticka tillbaka till skolan & ha tre timmar naturkunskap. Vi ska analysera jord & dess pH, riktigt roligt! Eller inte.. Men vad gör man inte för betyg i ett ämne man måste ha?
Ikväll blir det nog bara plugg, jobbsökande & skapande av Tradera-auktioner ser det ut som. Ett måste, rättare sagt!

Btw, har en auktion ute nu. Slutar ikväll; Passa på nu!
(Klicka på bilden för att komma till budgivningen)


Ett förlåt för idag

Jag ber om ursäkt för att jag bloggat så dåligt idag med en bild på mig själv! Haha!
Imorgon är det skola som gäller, så det blir inte så mycket blogg då heller. Fan då.


Mat på Stekhuset

Jag & S stack som sagt till Stekhuset & åt mat. Det var bland det godaste jag ätit på länge! Oxfilé är fan riktigt fint må jag säga! Tog en liten svängom på stan, men jag behövde hem & plugga. Har pluggat matte som en galning nu vilket resulterade i en ganska fin huvudvärk ju mer tiden gick.
Klockan har blivit ganska mycket & det är dags att krypa under täcket. Blir en lång dag i skolan imorgon. Puh.



Oxfilé ala Stekhuset



På mattelektionen

Sitter på mattelektionen nu och fattar typ ingenting, får gå hem till Pontus sen och be om lite hjälp :) Så jag skiter i det här alldeles strax, väntar på taxin som ska plocka upp mig, sen ska jag möta upp S på stan och äta en matbit. Ska bli riktigt trevligt faktiskt! Jag skriver endast S för att ni som läser bloggen är alldeles för nyfikna av er, dessutom skyddar jag honom. Nog diskuterat om det :)

Dags att säga god morgon?

Jag har varit vaken bra länge, har faktiskt bara inte setat vid datorn. Konstigt nog, så blir det mindre tid nu när jag skaffat Iphone & har internet i mobilen. Man behöver liksom inte springa till datorn varje gång man ska kolla någonting :)
Nu måste jag rappa på lite. Har precis kommit ur duschen, ska klä på mig nu & göra mig i ordning. Har mattelektion mellan 17-20, sen kommer taxin & hämtar mig, så ska jag & S ner på stan & äta. Steakhouse är nog nästan inplanerat, om vi inte hittar något annat gott? :)

Elias, jag lovar, jag ska lägga upp receptet, men hinner inte det nu! Endera ikväll eller imorgon!

Den osminkade sanningen

Och här sitter jag.. Precis som jag sa. Klockan är snart två, jag sover inte & har heller inte sett någon film. Fan ta mig! Men iallafall: Nu ska jag ta min sista cigg för natten, borsta tänderna & pussa lite på Theodor, sedan är det dags för sängen! Tänkte komma upp före tio imorgon iallafall, så jag kanske kan få någonting gjort?
Martin kommer hit på förmiddagen en sväng, få se om han lär väcka mig, haha.

Nej, god natt med er där ute, ni som fortfarande är vakna!



(Detta är framsidans kamera = asdålig kvalité!! :o )

Nu är de hemma!

Äntligen är mina sambos tillbaka! Och de har bara varit borta i fyra dagar! Tänk då hur det ska bli när de ska åka till Tunisien en hel vecka! Usch, jag vill inte ens tänka tanken!
Konstigt nog så trodde jag att vi skulle bråka så mycket så vi skulle slå ihjäl varandra, bokstavligt talat. Men det här har gått som på räls. Har varit sambos i 1,5 månad nu & det går jättebra! Jag älskar sambo-livet, ärligt talat! Även om det är med en partner eller med ett par vänner! :) Puss på det!

Nu tänkte jag faktiskt slå på en film! Men som vanligt så kommer det inte ske, då jag alltid hittar på andra viktigare saker att göra. Jag antar att jag är för stressad för att lägga mig ner & inte göra någonting i två timmar?!

Äsch. Vi hörs imorgon istället!

Nu är det klart!

Som ni kanske vet så har jag städat & tvättat hela tiden medans Sandra & Kevin har varit borta. Tror det blev närmare 15 maskiner med bara deras tvätt(!!) Har rensat & sorterat, packat ihop & möblerat, ja, allt möjligt. Nu är jag klar & tur är väl det, för de kommer hem om cirkus 1,5 timme. Hoppas till tusen att Kevin inte går ut på min blogg nu via sin mobil & kollar, för då blir det inge bra :(







Tuvalie leker



Theodor leker fotomodell :)

Morsning söndag!

Gud vad jag sov länge idag! Mår nästan lite dåligt över det.. Men hundarna fick sova länge också, det mådde de nog bara bra av! Har städat av lite nere, ätit lite lunch, nu ska jag ta tag i min övervåning här. Jag får ett sammanbrott på mina saker snart! Måste typ ha nån jävla gårdsloppis här eller nåt för det här funkar inte länge till! Tur att några kartonger försvinner när pappa kommer upp. Han hade skickat med några kartonger som inte alls var mina, haha :)

Sandra & Kevin åker strax från Ludvika, så de kommer snart hem! Eller.. Snart & snart? Ikväll någon gång blir det väl?

Förresten, jag har gått & blivit beroende av "hänga gubbe" i min Ipone. Ligger #6 i världen idag! #9 igår! Den ni ;)





(Har plasten på baksidan kvar som täcker kameralinsen, därför ser det ut som det är skitdålig kvalité på bilderna..)

Gone in 60 seconds

Ligger i soffan och tittar på "Gone in 60 seconds". Hundarna ligger här nedanför och snarkar så sött :) Jonas har jag kört till Daltons, så jag ska väl hämta honom när stan stänger. Ont i halsen har jag också, riktigt drygt. Blir nog inga mer inlägg idag är jag rädd, så jag säger god natt nu! :)

Egen ringsignal till Iphone 4

Jag som aldrig kan nöja mig med det jag får, ska alltid ha mer! Ni som har en Iphone kanske vill ha egna ringsignaler? (sms-signalen går inte att byta om du inte jailbreakat telefonen) Det går ju att konvertera låtarna o.s.v. i iTunes, men nu har jag ett ännu enklare alternativ för er!
Gå in på denna sida, välj & ladda upp en låt från din dator. Du får sedan välja ut 30 sekunder (eller mindre) från låte. Klicka sedan på "Create ringtone!" Fyll i låtnamn & artist & klicka på Edit! Efter ett par sekunder är låten färdigklippt & konverterad. Klicka på "download" till höger & spara filen.
Öppna sedan låten med iTunes, ska hamna under ringsignaler. (Koppla sedan in din iPhone, dra låten till din Iphones ringsignaler & synkronisera.

Klart! Du hittar nu låten överst i listan över ringsignaler i din telefon.:)

Jag hör ett tassande ljud..

Sitter här vid datorn & pysslar lite när jag hör fyra små tassar som försiktigt letar sig fram. Jag kommer ut i vardagsrummet & ser en nyfiken liten Theodor som tittar så sött på mig. Saknaden av mig var väl för stor & nyfikenheten av vad som fanns här uppe övervann. Överlycklig när jag tittade fram, men sprang snabbt ner för trappan när jag knäppte med fingrarna då han visste att han inte fick vara här uppe.
Söta, lilla Theodor ♥


Ingen kul morgon

Vaknade i god tid även fast jag var uppe halva natten & lekte med min nya telefon. Tog med hundarna ut på promenad & gav de frukost. Eftersom klockan var rätt mycket tänkte jag att jag lika gärna kunde äta lunch på en gång. Tänkte göra pizza i ugnen, men lättare sagt än gjort. Ugnen var riktigt grisig! Så det var bara att ställa sig att skura. Sånt ska göras rent direkt efter att man lagat nåt, annars bränner de fast nästa gång man använder den! Ugnen är precis likt en stekpanna, ska diskas efteråt. Så fan ta den som inte gör rent efter sig efter att jag gjort rent den nu!

Jag är trött, har ont i kroppen & ska verkligen inte göra någonting annat än leka med min Iphone, sitta här eller se på film. Det är ett som är säkert!



En trött Tuvalie i morse


Iphone 4

Sådär ja, då var jag också ägare till en Iphone 4! Har lekt med massa apps idag, så jag har skitont i tummarna nu! Har förlorat tre partier Yatzy mot Jonas också. Damn, vad jag är dålig på Yatzy alltså!
Tog en riktigt lång promenad med Tuvis ändå bort till S jobb & hälsade på lite också. Det var trevligt :) Tuvis & jag orkade inte gå tillbaka, så vi åkte taxi, haha!



Ville bara slita sönder plasten när jag tog detta kort - vilket jag naturligtvis gjorde efteråt :)


Våfflor - utan grädde

Jag åt våfflor till lunch. Utan grädde. Mycket viktigt att poängtera att jag inte tycker om grädde! Sandra klagar på mig varje gång & tycker jag är dum i huvudet som äter våfflor utan grädde, men jag tycker helt enkelt inte om grädde. Har aldrig gjort & kommer förmodligen aldrig göra heller...
Endast sylt. Jordgubbssylt. Mums.


Då var det dags

Börjar bli klar med städningen & det börjar se ut som ett hem på nedervånignen, här uppe har jag lite kvar. Börjar inse att jag har lite för mycket prylar. Måste lägga ut ännu mer auktioner på Tradera & bli av med lite. Kolla in mina auktioner har jag ute HÄR!
Ska ta & klä på mig lite finare kläder & ta eftermiddagsprommisen med hundarna, sen förbereda kvällen. Jag är så trööött egentligen. Ska höra med Jonas om vi bara ska ta en Idol/film-kväll här hemma ikväll. Det känns som en bra idé. Sen har vi en hel lördag & nästan en hel söndag innan Sandra & Kevin kommer hem. Fy sjutton vad tomt det är här hemma utan dem! :(

Kolla in det här!

Satt och klickade runt lite här och kom in på denna sida med cykelhjälmar! Hur coola är inte dessa? De ser ju ut som hattar eller kepsar! (Bortsett från snörena då, men vem tänker på de när hjälmen väl sitter på?) Vem som helst kan ju ha på sig en snygg hjälm nu! Alla cykelhjälmar behöver faktiskt inte se ut som skit! Kommer ju ihåg så väl när man var liten och morsan tvingade på en cykelhjälmen ända tills man fyllde femton. Någongång i den vevan, ett par år innan jag skulle fylla just 15 år så kom ju lagen att alla under 15 år måste ha hjälm. Jag höll på att bli tokig! Men nu kanske det inte är lika töntigt att ha hjälm? Det är faktiskt en ganska billig livförsäkring om någonting nu skulle hända! Så tänker jag med bilbältet nu också när jag kör bil!
Kolla in dessa två: (Klicka på bilderna för att komma till shoppen)




Detta är ju hur kreativt som helst! Jag beundrar människorna som kom på det här! Det är verkligen riktigt smart! Och snyggt!
Funderar ju på att köpa en själv eftersom det blir mycket cyklande nu när jag sålt bilen...

Sidan heter Hepphepp.se och klicka här för att komma dit!

Det är fredag!

Sjukt att det är fredag idag. Tycker veckan har gått så himla sakta, men ändå har den gått jättefort! Det är ju redan helg liksom? Lite morgonmys med hundarna i sängen när jag vaknade, sen har de rastats, jag har ätit frukost framför tvn & slängt in ännu en maskin med tvätt. Nu blir det några lata timmar på eftermiddagen, vill egentligen bara ligga i sängen hela dagen, men nåt lär jag ju få uträttat.

Hörs sen!

Jag är smart!

Bra att jag kan läsa då? På avin stod det att jag kan hämta paketet imorgon, så jag cyklade till macken utan att få nå jävla paket. Snacka om irriterande?! Så imorgon när Jonas kommer från jobbet ska han köra mig dit så jag får hämta ut mitt paket. Har mina aningar om att det kan vara min Iphone, men då kommer väl inte sim-kortet förrän om en månad eller nåt? Ingenting går som jag vill. Aldrig. Inte när det gäller tekniska prylar iallafall, men det kanske ni redan vet - ni som känner mig?
Har nyss haft besök här, så nu ska jag hoppa in i duschen & sedan krypa ner i Sandra & Kevins säng med hundarna. Kärleksparet är i Dalarna på besök nu i helgen, så jag är hundvakt jag :)

Kanske blir ett inlägg till innan jag somnar, men lovar inget ;)

Traderna-auktioner

Klicka på bilderna för att komma till budgivningen.

En spargris för den slösande:



Väckarklocka med döskallar:



Och ett par platåskor:


Klockan går fort

Usch vad klockan går fort! Men jag har fått mycket uträttat ändå. Tvättat, städat, ordnat, möblerat, lagat mat & ätit. Har ätit köttbullar med stuvade makaroner, gud så gott! Vilken underskattad maträtt det är!
Nu ska jag hoppa på cykeln & fara till OKQ8 & hämta ut ett paket. Undra vad det kan vara? Ska även posta massa brev & blanketter. Bara jag lyckas hitta nån postlåda? Hm, aja, det får bli sightseeing på cykel runt Sundsvall idag då :)

Vi hörs sen! Puss & kram

Hundar & tvätt

Har varit ut med hundarna, båda två har lagt ett stort jävla lass också. De har fått mat & lite kärlek & så har jag städat lite, en tvättmaskin har jag också satt på. Idag är det lite halvt städdag tror jag, om jag orkar dvs. Jag SKA bli klar här uppe iallafall, så jag kan gå ner på nedervåningen.
Annars då? Jo, jag har väl sovit gott. Blev väckt fem i morse & smsade lite, men det var bara trevligt :)

Nej, nu sätter vi på musikspelaren & gör ett jävla ryck!

En nattlåt till er

Shakira ft. Dizzee Rascal - Loca



Dock har hon rasat i vikt och är snuskigt mager i den här videon :/

Älskade väskor

En bild säger mer än tusen ord......



(Dessa är endast de senast använda)

Det här med Nelly

Alltså, Nelly - hur underbara är inte de? Jag älskar deras skor! Speciellt deras egna! Supersnygga & dessutom billiga! Om jag får jobb nu snart, så är det jag som ska skicka efter en beställning med bara skor från de!


Skormodell från vänster: Bobo, Brandy 4, Anne-Belle & Outant 21. Säger inte direkt nej till dessa iallafall! Heller inte ett par till eller två ;)
Klicka in på Nelly.com och beställ ett par skor eller två idag vetja! Är riktigt sugen jag med ...

Rätt häftigt alltså..

Det här med matte är ganska tråkigt tycker vissa, men tänk dig alla samband? Det finns matte ÖVERALLT.
Kolla in det här bara:




Kanske ska bättra mig?

Jag borde egentligen skriva flera inlägg om dagen, men just nu finns det inte riktigt något att blogga om. Plus att jag glömmer kameran & framför allt glömmer att ta kort då det händer något. Måste bättra mig på det!
Och förbannade jävla Facebook - varför fastnar man där när man har så mycket annat viktigt för sig? Sjukt det där!

Och vet ni? Jag fyller år om cirkus två veckor! Hela tjugo år sedan mamma klämde ut mig :) Tänka sig! 06.21 på morgonen är jag född. Så när jag vaknar på lördagen så har jag ju redan fyllt år. En hel hög med dalafolk kommer upp till norrland för att fira mig också, ska bli riktigt skoj! :)

Åter till städandet - att det aldrig blir klart?!

Trött & mätt

Tog med mig Theodor ut på en jävla promenad nu på eftermiddagen. Var ända bort till Statoil på Norrmalm & vände. Theodor är inte van med trafiken och så mycket människor, så han irrade mest omkring. Lite halvdrygt sådär, men man får hoppas han lär sig. När jag kom hem lagade jag världens måltid, så nu har jag sån paltkoma så jag vet knappt vad jag heter! Men inte fan kan jag lata för det för nu ska jag fortsätta städa lite, känns som om det aldrig tar slut, men det gör det ju! Ser ju framsteg redan nu!

Just ja - Tradera-auktioner. Klicka här för att se vad jag har ute!

Ont i nacken

Eftersom jag satt & gjorde alla kort igår, så har det straffat mig idag. Har jätteont i nacken! Ber jääättesnällt om massage av någon snäll själ? :)
Börjar snart bli klar här på övervåningen, då ska jag lägga mig i soffan & slå på en film. Film.. Det har jag inte kollat på sen Emil var här. Jag tar mig verkligen aldrig tid! Det ska jag verkligen göra idag då regnmolnen är på väg in över Sundsvall & det är en riktigt bra ursäkt till att inte gå ut på hela dagen!

Nån som är trött?

Äntligen har jag blivit klar. Har setat i sex timmar med de där jävla korten, men nu är det iallafall gjort. Köpa frimärken för hundratals kronor imorgon & skicka iväg skiten! Usch. Tur att det var en "once-in-a-life-time"-grej för när jag väl gifter mig ska nån annan få göra skit-göran, det säger jag!
Och jag då? Trött? Nej, tog koffeintabletterna lite för sent, så nu är det ingen idé att sova. Kör på en tidig kväll imorgon istället. Ska röja undan lite här, sen vänta på att nedervåningen vaknar så jag kan dammsuga.

En annan sover redan, vaknar bara när han vill bli pussad på :*


Vilken dag!

Jag höll på att somna på historian idag, fy så drygt det är att sitta & lyssna på babbel i tre timmar! Naturkunskapen var dock lite roligare. Första timmen var riktigt seg, men sen fick vi ge oss ut i skogen & hämta jord & kolla på småkryp i mikroskåp & hålla på. Hamnade i grupp med Mikael & Oskar, vi gjorde ett jäkla bra jobb med att undersöka jorden! Eller hur grabbar? :)
Nu har vi eget arbete i historian i två veckor, vilket betyder att jag är ledig ända tills på måndag! Hur skönt är inte det? Måndag är det kvällskurs i matte, men det kan man väl stå ut med? :)

Håller på att lägga ut lite annonser på Tradera nu. Kan länka när jag gjort ett par!

Slutade tidigare

Har setat på genomgång i tre timmar nu, fett trött, men fick sluta lite tidigare, så nu ska jag hoppa på bussen hem för att äta lite & ringa sjuttioelva miljoner olika samtal för att sedan åka tillbaka till skolan igen. Jisses.

Hittade en till..

Hittade en till låt som berör hjärtat lite extra när den spelas. Man blir sådär spralligt glad över minnena låten för med sig :)


Dagen måndag

Dagen idag har mest bestått av plugg. Har varit hemma hos Pontus hela eftermiddagen & fixat med datorn. Snart ska allt vara i sin ordning. Har beställt mer skivor också, så jag kan få bort alla bilder på datorn som tar sån jäkla plats..
Nu ska jag plugga lite mer historia & skriva nåt vettigt innan jag går & lägger mig, imorgon blir det heldag i skolan - gosh, tisdagar är inte trevliga! Fy sjutton! In på bokhandeln imorgon också, eftersom jag inte orkade det idag..

Lördagen i bilder















Återigen - TACK! ♥

Jag hittade de!

Jävlar så bra detektiv jag är! Jag lyckades fan hitta de! Efter att ha tittat på över 3000 skor på Ebay hittade jag vad de hette! Rocket Dog Bonfire i färgen Chestnut. Att skeppa de från Storbritannien går på totala summan av cirkus tusen kronor. Vet inte riktigt om det är värt det faktiskt.. Jag ska klura ett tag. Skorna får ligga i shoppingbagen så länge ;)


Jag är fucked!

Jag är så fucked! Jag har snöat in på ett par sjukligt snygga vinterskor, men problemet är att de har utgått ur sortimentet. Finns inte så många återförsäljare av det märket i Europa, så jag sitter på Ebay nu & letar igenom hundratals sidor i hopp om att hitta de, ser dock jävligt mörkt ut.
Åh, nu är hela min dag förstörd!! :(

Update: Hittade ett par! Men de var svarta & personen skickar heller inte utanför staterna. BUHU

Cause girl you're amazing..

Bruno Mars - Just the way you are


To-do-list

Ikväll, innan jag går & lägger mig ska jag göra massa saker, måste skriva ner en kom-ihåg-lista till mig själv, för att inte glömma av nåt. Haha!

  • Tömma laptopen på bilder & viktiga saker
  • Tvätta en maskin
  • Handla
  • Köpa papper & stift på bokhandeln (imorgon)
  • Betala lite räkningar
  • Sortera säljas/slängas/sparas högar.
  • Rippa en film
  • Sätta in viktiga papper i pärmar
Onödigt skit, right? Buhu...

Sitter på X2000

Så, nu har tåget precis avgått från Gävle station & jag har riktigt internet igen. Fan, det är riktigt nice med första klass ;) Tänkte berätta lite om gårdagen.. Började med att Micke, Mattias & Kim hämtade upp mig hos mamma kring halv åtta, vi åkte vidare till Söderbärke & plockade upp Ida, sen bar det av ner mot Mantorp. Resan tog sjukt lång tid, men kul hade vi. Kom ner kring lunch & hade precis missat Camaro Cup, så vi fick aldrig se våra rosa bilar på banan synd nog, men vi såg de när de kom inåkande på depån & gick & tog lite kort i Mekonomens tält. Ska slänga upp bilder sen när jag kommer hem på våra rosa bilar, så ska ni få se vad fina de är! :)
Gick iallafall & fick lite lunch & satte oss på läktarna, finalen av STCC drog igång & första kurvan, första varvet så small det. Tre bilar var ur tävlingen på en gång.. Stackare. Men snacka om adrenalinklick att sitta på läktaren bara, men vill ju bara hoppa i en bil & köra själv. Förstå känslan?!
Träffade Mr. X också, mycket mycket trevligt & Ida tyckte det tog lite för lång tid, så hon ringde & efterlyste mig ;)
Det blev kallt rätt fort, så vi drog oss hemåt kring halv fyra tiden, men resan hem tog ännu längre tid, då vi stannade lite varstans & lekte lekar & skrattade tills vi kiknade allihopa. Oförglömlig resa!

STORT TACK till Kim, Ida, Mattias & Michael!!

Flyttat bloggen

Jag har placerat min blogg i <a href="http://bloggkartan.se/registrera/23899/sundsvall">Sundsvall</a> på <a href="http://bloggkartan.se">bloggkartan.se</a>!

God morgon!

Eller tja, jag har varit vaken en stund. Håller på & packar ihop här, ska snart äta & sen upp till pappa & säga hejdå. Tåget går 13.23 från stan, och jag är hemma kring sex-tiden - gud så skönt! Så den som vill vinka av mig på stationen får väl göra det ;)
Lugn & skön kväll blev det igår med M & M. Såg ingen mening alls att gå på Solo, så jag skippade faktiskt det. Tur var väl det, annars.. Ja, det behöver inte nämnas här.

Vi hörs när jag sitter på tåget! Tjo!

Hemma igen

Alltså, den här dagen har varit bland de roligaste på länge! Jag har skrattat & skrattat så jag har så fruktansvärt ont i magen nu! Kommer ha sjukaste träningsvärken ever imorgon! Haha. Berättar hela historien imorgon på tåget!
Nu raggar jag förfest, dock verkar det som om alla är ute i skogen, så jag umgås med Marcus en stund först, så får vi se vart kvällen slutar sen! Lutar nog mot Solo ikväll verkar det som iallafall :)

Puss & kram!


På väg mot Mantorp

Sådär ja, nu sitter vi i bilen och har kommit en bit på väg. Vi har dock en lång bit kvar, så vi är nog framme kring lunch. Update under dagen om jag får någon minut över :)

Dags att sova

Klockan är på tok för mycket nu, borde ha sovit för länge sedan, men jag fastnade framför en film hemma hos Sonny & Yasmine. Men nu har jag borstat gaddarna, tvättat bort sminket & krupit ner under täcket. Om mindre än sex timmar ringer klockan & det bär av ner mot Mantorp! Kul det ska bli! Har bestämt träff med Mr. X där också, nice ;)

Puss & god natt!

Jag lever, jag lovar!

Har inte riktigt haft tid att blogga idag. Har ju varit iväg & köpt ett halvt ton betong, armeringsjärn & gjutrör åt pappa idag, bara det tog halva dagen. Sen köpte jag med mig lite mat & åkte upp till Yasmine & Sonny & umgicks lite med dem. Nu är jag hos pappa, Lisa fyller ju år idag, så det är lite fest här. Har ätit mat så jag är proppmätt & fika väntar strax. Ska försöka hinna med & träffa Yasmine en stund innan jag åker hem till mamma och sover.
Imorgon bär det av till Mantorp! Jävlar så kul vi ska ha! Får se om det blir utgång i stan när vi kommer tillbaka, det beror helt på vad klockan är..



Puss & kram! ♥

Hallå i stugan!

Klockan bara rinner iväg & det är dags för mig att åka in till stan. Ska köpa lite grejer åt pappa, sen ska jag träffa Yasmine en sväng. Kvällen blir tidig (ska försöka iallafall) så man kommer upp på lördag morgon. Gud vad kul det ska bli!

Vi hörs sen! Puss

Då var det dags

Nu är klockan mycket & det är dags att slå igen locken för mina två blåa. Har kommit underfund med en massa saker idag, tror verkligen vissa saker börjar gå upp för mig nu. Bearbetningen har tagit lång tid, men det är dags att släppa & gå vidare. Jag tänker verkligen för mycket, det erkänner jag, men det kan faktiskt vara bra ibland. Bearbeta tankarna & få bukt på allt, placera allt rätt & sålla ut det som inte är bra. Det är mitt resonemang iallafall.

Nog struntprat, nu ska jag sova! Upp imorgon & köpa betong & grejer åt pappa. Sen hjälpa de att städa här hemma, det vankas fest för Lisa som fyller år imorgon (idag)..

Hej hopp & god natt!

RSS 2.0