Marley and me

Fyfan . Jag har inte grinat så mycket på länge som jag har gjort ikväll till Marley and me . Så jävla sorglig film ! Jag gruvar mig verkligen för den dagen Bamse dör .. Då vet jag inte vad jag tar mig till :(

Är förövrigt hos Emil .. Som vanligt .. Har vart här sen i onsdags .. Sov dock hemma i fredags för att jag skulle upp & jobba .
Helgens kalas var super ! Simon blev glatt överraskad av oss alla :) Söndagen tog vi bara det lugnt & myste , jag & Emil :)

Har träningsvärk som fasen i både vader & smalben efter de högklackade skorna från i lördags . Lär gå i de oftare nu när sommaren är på väg ! Heelt underbart väder vi har fått ! Man blir ju helt lycklig :) Ska dock regna imorgon :(

Jobbade i morse också .. Öppnade klockan sju , så det var bara att pallra sig upp vid sex & ta bussen härifrån Smedjebacken . Inte pigg alls . Men vad gör man inte för pengar ? :) Hehe ..

Nej , nu är han klar med sitt spelande , så nu ska vi krypa till kojs :) Natti !


When it was good , we where sitting on top of the world

Yay

Nu har man truck-kort också , riktigt skönt :) Gick ju kalasbra !
Vädret är super & dagen är toppen ! Ska ner & jobba tre timmar nu på eftermiddagen bara .. Det är drygt , men det blir bara ännu mer pengar nästa månad sen :)

Löning idag , vilket är ännu mer skönt ! Fan vad livet flyter på nu ! :) Typ 30 skoldagar kvar , sen har man sommarlov ! Eller sommarlov & sommarlov vettefan .. Blir nog till att jobba hela tiden . Förutom under Peace & Love & Classic Car Week så klart :)

Längtar !!!


Sovit hos Emil nu i två dagar också , sett på film & myst :) Hjälpt honom med hans projektarbete har jag gjort också :) Hihi ..

Jag måste verkligen köpa mig en ny plånbok ! Även fast jag inte vill ! Nån som har nåt tips om nån bra sida man kan kika på ?

.

All I need is you
Now I can't make it through
I am losing you forever
I am lost in pain without you
I am leaving ground forever

Trött

Jag är trött . Jag vill sova . Men det vill inte Emil . Skäll på honom !
Jag kan inte somna om han inte har somnat först . Är så , tyvärr .

Den senaste veckan har jag i princip bott hos Emil . Sovit här varenda dag & vi har bara haft massa tid för varandra . Veckan har inte varit lätt , eftersom Emil börjat på den här Cambridge kuren & han har vart rätt grinig till & från . Men vi är väl de som känner varandra bäst & jag är väl den som kan stå ut med det här :) Men nu börjar det bli bättre :)
Sista natten idag , sen sticker han på sin jävla student-kryssning . Är inte alls glad över det , men vad gör man inte ? Jag ska ju åka på min nästa år jag med så ..

Nej , nu ska jag försöka övertala honom att komma & sova .. För hungrig börjar jag bli också , men det får jag inte säga högt (Schhh)

På tal om IPRED ..

Nu blir jag fan snart sur . Det här är det dummaste Sverige kommit på så länge jag har levt . Att stoppa alla uppladdare ? Ha ! De är pirater ! Tror ni inte att de kommer komma på en lösning på det här ? Det kommer sluta med att alla sitter på VPN ( Viritual Private Network ) , så att det inte går att spåra IP-adressen .
Jag skulle tippa på att ca fyra miljoner av Sveriges befolkning laddar ner någonting DAGLIGEN ! Och automatiskt laddas någonting upp ... Visst , det går att stänga av den funktionen , men du laddar nog upp några bytes ändå ..
Jag kommer fan inte sluta ladda ner filmer & musik , bara för det här . Okej , jag använder mig just nu av en film-sida som har free leach , vilket betyder att jag inte laddar upp något . Samma med musiken , den rippar jag från Youtube , som ni såg i guiden nedan , eller lyssnar på streamad musik , som från Spotify .. Jag kommer nog klara mig . Annars får jag ta bötern , det är väl inte mer med det ?

Jag säger bara ; Jisses , vad Sveriges domstolar kommer ha mycket att göra , om de inte inser att detta är jävligt ologiskt snart ....

RSS 2.0