Morsning korsning!

Hallå! Har varit vaken i snart två timmar, har ätit lite frukost & pratat i telefonen i typ en timme. Samma sak igår. Fan vad länge sedan det var man pratade i telefonen så länge! Det var typ när man låg i hemtelefonen & ringde mitt i nätterna. Haha.
Snart ska jag & Alexander bege oss till Borlänge. Han ska köpa åror till båten & jag ska fixa naglarna inför studenten :) Resten av dagen är ännu inte planerad, så vi får se vad som händer!

Plugg + film

Ska alldeles strax sätta igång & plugga. Ska fan få det där jävla arbetet klart, om det så ska ta hela natten! Men först ska jag laga mig lite tacos. Ska bränna ut alla jävla filmer på datorn också, som tar sån jäävla plats. Aja, natten kommer bli lång.

Ciao

Slösöndag!

Oh, vilken morgon. Vaknade tio över nio att det var något.. Mycket riktigt. Emil ville komma förbi & säga hejdå. Han hade ringt & skickat flera meddelanden, kände det verkligen på mig i sömnen. Sa hejdå till både honom & s40in som han ska byta bort idag. Gick upp till lägenheten igen, men kände att tröttheten sköljde över mig igen & jag gick & la mig en stund till. Har ätit lite frukost & kollat på en film, nu ska jag göra mig i ordning för att åka på 14-års kalas. Emelie fyllde 14 i onsdags & jag har lovat Alexander att följa med, så jag får väl göra det också. Haha.

Vi hörs lite senare :)

Det blev fest!

Igår efter jobbet träffade jag Emil en stund, sen bar det av i racer-fart till Borlänge för att Fia skulle med nån buss & Yasmine skulle köpa nå skor. Självklart kommer inte jag heller ut tomhänt. Ett par jeans, ett linne/klänning & lite annat smått & gott. När vi kom tillbaka till stan riggades det för fest. Vi åt mat, sen gick vi ut på baksidan & spelade kubb. Malmis & Sigge kom förbi också :) Killarna blev lite sura för att jag & Yasmine var så bra ;)
Sen bar det av till Trädgårn där vi slog klackarna till taket. Drängarna var där också, hade superkul under deras spelning! :D Haha.
Idag kollade jag & Emil på film när vi hade vaknat. Hela eftermiddagen sen har jag sprungit på marknaden. Hittade lite fynd, men inget vettigt.
Vet inte riktigt hur kvällen ser ut, men det visar väl sig :)








Recension: Sex and the City 2

Är man ett fan sedan 12 år tillbaka, redan från första avsnittet, så kan man inte annat än älska filmen! Håller ni inte med tjejer? Som vanligt - de kunde ha gjort filmen lite kortare, men ju mer vi får utav tjejerna, ju mer glada blir vi! Men en sak är ju säker: De är inte flickor i 20-års åldern längre. Allihopa är kring 50 år & inte ens piller & trettio lager smink kan dölja rynkorna som smyger sig fram. Det är inte sena utenätter & dyra Manolo Blahnik-skor för nästan hela lönen längre. Nu är de inte de sena nätterna, det eviga festandet & kärleksproblemen som tröttar ut dem. Nu är det familjelivet, barn, äktenskap som de rymmer ifrån i en vecka.
Men en sak till som jag är säker på: Att jag, om trettio år, sitter i samma sits som nån av dem. Jag kommer komma ihåg filmen & jämföra mig med nån av dem & skratta åt det. Jag kommer också behöva ett break. Kanske inte en resa till Abu Dhabi, men till ett spa två dagar eller tre.. Men vem vet? Jag kanske också kommer vara den där festande New York-bruttan i ett par knallblåa Manolo Blahnik för 500 dollor om 5 år? Vem vet?

Jag "as the big fan I am" ger filmen 4/5. Detta är en komedi. Inget tragiskt, romantiskt drama. Denna film är bara rolig, härlig rakt igenom! Så himla ärlig & bara bäst!






Blommor!

God morgon folket!
Klockan är strax efter sju & jag har redan ätit frukost & kollat allt på nätet. Känns bra. Gick faktiskt upp pigg & i tid i morse, det är fan inte ofta det händer! Kanske för att jag ska få jobba idag som jag är lite extra glad? :)
Ska iallafall visa er blommorna jag planterade igår. Köpte några extra så jag kunde sätta i min balja jag har på balkongen. Fint blev det. Tycker jag iallafall :)



Ni ser hur morgon solen börjar titta fram på baksidan :)


Planterat blommor

Nu har jag planterat blommor i min nyinköpta blomlåda. Har även gett mina gamla blommor lite ny jord. Men bilder får ni sen. Hinner inte nu då jag ska slänga i mig lite mat, sen sticka & kolla på premiären av Sex and the City 2! Åh så bra den kommer vara! Skriver mer om den & mina blommor senare! :D

Tvättning

Så, har tvättat två maskiner. Nu ligger det två till i. Ska ta & laga mig lite mat snart, & sen ladda upp för bion ikväll! Förresten, köpte en vaxduk till köksbordet igår. Blev rätt fint faktiskt. Tycker ni inte? :)



Och jag har skaffat mig energilampor! Lyser mycket mysigare i fönstret nu :) Bilden är tagen igår kväll, därför det är mörkt ute :p


Sex and the City!

Alltså: ÄLSKA! Jag säger bara en sak: ALLA killar borde se serien! Okej, filmen iallafall. Jisses Amalia! Har gråtit som ett barn. (Passar ju alltid på att gråta lite extra när jag väl gråter) Tog mig sedan en stillsam promenad hemåt, lyssnade på "My heart will go on" & grät en skvätt till.
Nu har jag äntligen kommit hem till mitt bombnedslag till lägenhet. Vettefan hur det ser ut här? Handlat lite för mycket grejer kanske? Nej. Shopaholic? Njaaaae ;)

De flesta ligger väl & sover & jag ska göra detsamma snart jag med. Plocka undan lite här först är ett måste.

Puss & god natt!

Strömavbrott!

Hela Ludvika hade strömavbrott idag. Jag hade i tre hela jävla timmar! Hann inte äta frukost & tvättmaskinerna hade tvättat i tio minuter när det slog till. Så vad kunde jag göra utan el? Jag skurade rent micron, diskade all disk, ställde mig till & med & torkade fönstrena! Den ni!
Nu är min tvättid snart slut, jag hann bara få de två maskinerna som låg i klara, så bokade tvättiden imorgon för att tvätta klart allt. Tur att det fanns en ledig! För nu har jag bara tvättat lakan & handdukar! Har ju knappt nå rena trosor för sjutton! Haha
Ska snart få låna Alexanders bil, åka & handla lite mat & mina stolsdynor! Hoppas som fan att de inte är slut. Då blir jag ledsen...

Ikväll blir det Sex and the City - första filmen hemma hos Yasmine. Ska ladda upp lite inför bion imorgon :D
Vi hörs sen! PUSS

Förberedelser

Johan var hemma hos mig & tog kort medans vi fixade oss inför balen. Jag fastnade på bild även då! :)







Jag, nervös & glad!

Städat!

Så, då har vi städat, rensat, dammat, sorterat i pärmar, lagat mat & slappat lite här.
Inte mycket händer i mitt liv nu. Jag vill bara att dagarna ska gå nu, så jag får ta studenten! Denna eviga väntan. Jag vill bara få det gjort, sen sticka härifrån! Jag längtar ihjäl mig!!!

Köpte en ny lampskärm till lampan i hallen idag! Gud vad små detaljer gör mycket i det stora hela! :)


Aj

Jag har en gigantisk finne vid näsvingen. Den gör jätteont!
Nu ska det städas!

Löningsdag!

Fick lön idag! Inte så dåligt ändå :) Betalade alla räkningar så jag slapp lida så mycket idag :p Haha.
Sov lite längre idag, passade på när vädret ändå inte var det bästa. Har varit runt lite överallt, handlat lite nödvändiga grejer, hemma nu & dumpar av allt, sen till MM & handla mat. Blommorna handlar jag imorgon, för jag kommer inte hinna det idag ..

SATC

Nu blir det till att bänka sig framför tv:n & se lite förhandsvisningar av filmen, smygtittar i Carries garderob & intervjuer med skådespelerskorna. Åh, ska på premiären av filmen på torsdag! Väntar olidligt!
Vi hörs imorgon!
Puss

Bjuden på mat :)

Betade av fyra timmar på jobbet. Nån krona iaf! Hjälpte Johan att inventera & städa iordning lite. Nu har jag ringt lite samtal & ska snart bli bjuden på mat. Alltid lika lyxigt :)
Ikväll blir det till att plugga lite. Ska försöka få den där djävulska uppgiften klar, så jag kan ta tag i nästa. Den har jag nu är HUGE! Men Sandra är så gullig som hjälper mig lite :)

(Stackars mitt hår. Känns fortfarande som svinto! En till hårinpackning ikväll! Och jag har börjat flagna (?!) i pannan av all solning dagarna innan balen! Skrattretande, jag vet :p)



Lite filurig sådär ;)

Fint väder!

Åh så fint väder det är ute! :)
Jag står just nu & lagar en liten tidig lunch, så jag ska ner & jobba en stund på eftermiddagen. Sedan kommer dagen bestå av pluggande, lite telefonsamtal. Ett besök till Posten & lite annat smått & gott.
Ha en underbar dag allihopa! Njut av vädret! Puss!

Bilder!

Filmen var bra. Gjorde ont, rakt i hjärtat. Men ack så bra! Sarah Jessica Parker äger fan! Go her!
Iallafall.. Lovade er bilder & here they come ;)

Precis klivit ur bilen..



Håret bakifrån (förstört av regnet, såklart)



Jag & Yasmine. Helbild.



Minglande i parken (Förbannade regn!!!)



Jag i helbild.



Jag & Yasmine i helbild igen, haha.



Yasmine & henne kavaljer :)



Jag, närbild!



Jag & mina balkavaljer Felix :)



Jag hade verkligen så himla roligt! Att bära denna klänningen i över 13 timmar var inte det lättaste jag gjort, men det var helt klart värt det! Varenda krona, varenda minut! En helt oförglömlig kväll! Vill framför allt tacka balkommitén som gjorde detta möjligt, samt alla som deltog & gjorde denna kväll till ett underbart minne! Tack alla! ♥

Film!

Precis slagit på filmen "Did you hear about the Morgans?", laddar upp bilderna efter filmen. Orkar verkligen inte nu. Puss

Slapp-söndag

Det är riktigt jäkla dåligt väder idag. Regnet bara öser ner vilket betyder att jag kan ligga i sängen & kolla på film heeela dagen! Ska bara städa lite, äta lite mat sen bädda ner mig.
Andreas fick lov att åka till Borlänge nu en snabbis, sen kommer han med bilderna från balen. Lovar att de kommer upp då! Ni får hålla ut ett tag till ;)

Nu är det dags att sova

Klockan är lite mer än halv fem, jag har precis kommit hem & ska snart sova. Gud så trött jag är & gud så länge jag ska sova imorgon! Tror jag stänger av mobilen.. För säkerhetens skull :p
Bilder kommer upp imorgon, då jag får de av Andreas & de av Johan :)

Puss & god natt!

Vilken kväll!

Kvällen igår blev totalt lyckad! Jag hade så himla roligt! Oförglömligt!!!
Vädret är för fint för att sitta inne, så jag ska ut ut ut! Slänger in en bild på hur jag & min bordskavaljer såg ut igår iallafall, resten av bilderna kommer sen! :)


Två tips!

Det första: Det är öppen registrering på TorrentStart.nu! Passa på om du vill bli medlem i en av Sveriges snabbast växande torrent-communityn! :)


Och det andra är min auktion som avslutas idag: Vill du vara md & buda? Klicka på bilden för att komma till budgivningen, så kanske de blir dina? :)


Idag smäller det!

Ooooh, idag är det bal! :D
Har precis gått upp, ska nu äta lite frukost, sen invänta syster som kommer hit & ska hjälpa mig med allt. Jag är så nervös! Hoppas som fan bara att vädergudarna är på våran sida & ger oss uppehåll iallafall.  Fy för regn.
Bildern kommer som sagt upp imorgon eller på söndag :) Inget avslöjas innan dess!

Tröjan kom idag!

När jag beställde studentmössan beställde jag en t-shirt också. Fick den idag! Tunnt tyg, trycket var dåligt, men å andra sidan betalade jag inte mycket för den, så det var den värd!



Här har det åskat till & från idag. Börjar bli grått nu också, så det kommer väl börja regna i natt. Hoppas fan inte det regnar imorgon eftermiddag. Då blir jag ledsen....
Champangen är inhandlad, glasen likaså. Solariet har gått varmt idag med. Nu ska det duschas, peelas, rakas, smörjas & donas en jäkla massa. Sen väntar en låååång skönhetssömn för att vakna upp imorgon & gå på BAL! :D

Hjälp mig!

Snälla kära söta läsare, för en gångs skull ber jag om eran hjälp!

Jag vet inte hur jag ska ha håret på balen imorgon. Är fortfarande osäker.
Kan ni tipsa om nå bra sidor där man kan kolla på olika brud/bal-uppsättningar?
Har redan googlat & varit in på frilla.se & liknande, men hittar inga bra.

BOMBA MIG MED TIPS!!!!

Tänkte mig något sånt här, fast utan lugg, lite mer busigt i överhåret, inga blommor utan spänne.. Svårt att förklara, men jag vet att ni förstår mig.. Typ ;)


Läggdags

Åh herregud vad jag har städat! Och.. Det är faktiskt ganska bra att göra en grundlig, noggrann städning ibland, för i en av mina gamla väskor lyckades jag hitta mina favorit-ögonfransar! Snacka om att jag blev lycklig! :D
Skurat, dammat, dammsugit, torkat golven, diskat, bytt handdukar, vattnat & rensat blommorna. Byte av sängkläder sker imorgon. Ska duscha imorgon kväll, så byter då. Älskar att lägga mig i nya, rena, doftande sänglakan :)

Nu ska jag krypa ner i sängen, zappa lite på tvn tills jag blir trött. (Råkade självklart slumra till en stund i eftermiddags. Inte smart) Imorgon ska jag sova ut. Har satt alarm, ifall att. Jag vet ju hur jag kan vara, men bara för det så kommer jag väl säkert vakna vid åtta eller nåt & inte kunna somna om..
Jaja, det är en historia att dra imorgon. Nu ska jag klä av mig & krypa ner i en tom säng! Puss & god natt!

Studentklänning

Åh, dessa klänningar.. Jag är helt kär! Fick hem min studentklänning idag på Posten. Satt helt perfekt! Jag blev så glad!! Men det tråkiga var att blixtlåset är trasigt. Vet inte riktigt hur de har sytt de? Så ska ringa dem imorgon & skicka tillbaka den här & be om en ny.. Hoppas den är bättre, annars vettesjutton.

Två dagar kvar till balen. Sex dagar kvar till lön. Fjorton dagar kvar till säckgången. Sexton dagar kvar till studenten. Nu går det undan!!! :D

Gud så varmt!

Har precis kommit hem från jobbet. Stannade en stund extra, cyklade sedan förbi Ica & köpte bröd & mjölk. Nu är jag hemma, helt svettig. Och att bo högst upp gör inte saken bättre heller..
Snart ska jag ta tag i disken & dammsuga av här hemma, ska bara pusta ut lite.

Alla väderprognossidor säger olika. De kan fan inte bestämma sig om det ska bli regn på fredag eller inte. Jag behöver inte sol, bara det inte regnar! Har hittat ett paraply IFALL ATT. Man vet ju aldrig. Men regnar det kommer jag bli fett besviken iallafall. Det är en sak som är säker! Vill inte stå i parken i en jättefin balklänning när det regnar. Nej. Absolut inte.

God morgon!

Börjar jobba om en kvart, så jag ska hoppa på cykeln nu i racerfart ner till jobbet!
Solning, handling & städning står på schemat förövrigt idag.
Auktionen på mina bostäver med ordet "LOVE" avslutas idag förresten ;)


Jag är kär

Gud vad jag är kär! Den är helt underbar! Klänningen alltså.. Hade sån himla tur att tjejerna där var så gulliga att sy upp den direkt, så jag slapp åka ner igen på torsdag & hämta den! Så nu hänger den här på dörren & väntar på att det ska bli fredag så att jag äntligen får ta på mig den! Den är så vacker! :') ♥

Den hänger där i sitt hemliga fodral. Inget avslöjas förrän på fredag :)



Nu har jag kommit hem, trött är jag, nå så fruktansvärt, men måste plugga lite, sen måste jag sova. Ska upp strax innan sex för att sticka & jobba. Livet är tufft ibland.

SAKNAR.

THE PIRATE BAY

Alltså, ÄLSKA!
Igår fick TPB stänga ner sin sida, men inte ens ett dygn tog det. Redan innan 11.00 idag var sida uppe igen. Lycka till att stoppa fildelningen säger jag bara :) TPB ROCKS!! :D



Precis ätit mat nu, snart bär det av till V-ås. Åh, så nervös!!
Sebbe fyller år idag också, så ska dit direkt efter Västerås & fira honom :)

Tisdag!

Vad fint väder det är! Ska sätta mig i solen & plugga lite innan det bär av till Västerås! Ska dit & prova klänningen, så de kan sy upp den om det nu behövs. Hoppas det inte behövs så jag får ta med mig den hem redan idag, så jag slipper åka en gång till. Men sån tur har väl inte jag?
Det kommer inte komma så mycket bilder, då det är mycket hemlighetsmakeri nu inför fredagen, men det får ni stå ut med :)

Sticker till Borlänge!

Fyfan. Det var sjukt svettigt att cykla hem från jobbet idag. Imorse när jag skulle dit, frös jag när det gick så fort nedåt. Dimman låg fortfarande på eftersom klockan inte ens var sju när jag stack hemifrån, men hemvägen nu var fan hemskt. Grymt varmt! Men mer träning :)
Nu ska jag bara byta kläder lite snabbt, sen sticker jag, mamma, mormor, Peter & Tobias till Borlänge. Jag ska fixa naglarna som tar ca två timmar, så mamma ville inte springa där själv, så hon tar med sig sällskap :)

Är väl hemma efter åtta nångång ikväll. PUSS

Auktioner

Har fyra auktioner ute nu. En avslutas redan idag, resten nu i veckan.
Klicka på bilderna för att komma dit, eller här för att komma till alla auktioner jag har ute just nu.

 
 

Bilder!

Sitter på jobbet, har precis läst tidningen & försöker få tiden att gå. Känns som om att förmiddagen kommer gå jättesakta, sen kommer tiden bara rinna iväg eftersom jag har så himla mycket jag måste få gjort!
Slänger upp lite bilder från min superduperbraiga lördag! :)

Yasmine njuter av det underbara vädret!



Emelie också :)



Christoffer tycker att det var tummen upp!



Träffade på Pam & Malin, fulla & glada som vanligt :)



Vi röjde loss vid strip-stången :D



Det får räcka för den här gången.
Nu ska jag plocka fram kassalådorna & göra klart för att öppna butiken :)

Ett helt dygn

Oj, nu har jag inte bloggat på ett helt dygn.. Sorry för det!
Men dagen idag började med att vi sov jättelänge. Emil åkte så fort vi klev upp då han skulle hinna fixa en massa innan han skulle åka iväg & jobba. Jag åkte hem till mamma & åt mat. Hon började laga min klänning & jag somnade i soffan bakom. Sjukligt trött! Och ont i fötterna efter igår!
Men kvällen igår, det var det roligaste jag har varit med om på länge! Riktigt jävla kul hade jag! Natten slutade däremot lite udda.. Men det löste sig, trodde jag.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen & se en film, sen ska jag sova! Ska upp & jobba tidigt imorgon, sen iväg till Borlänge & fixa naglarna. Så det blir inte så mycket bloggande imorgon heller är jag rädd, men jag ska försöka! :)

Förfest!

Här är det fan ös! Musiken pumpar, skratten flödar & vädret är underbart! Det här är livet! Krogen senare är det planerat iallafall. Har planerat hela veckan nu. Fullbokat må jag säga. Åh, vad kul vi ska ha!
Och en tripp många mil bort är också planerad. Iallafall lite lätt, ska boka allt snart så det här verkligen blir av! Fyfan så kul! :D Tänker inte avslöja mer nu! Haha

Ha så kul ikväll sötnosar, för det ska jag ha!

Ram

En ram med texten "Jag älskar dig" prydd på överkanten.
Auktionen avslutas på måndag. Klicka på bilden.


Två timmar kvar

Nu har jag två timmar kvar på jobbet. Kunde ta sovmorgon till elva om jag ville eftersom jag inte fick någon lunch igår, men jag tar lite längre lunch på måndag istället. Mycket som ska fixas då inför balen.
Gick upp sisådär strax innan nio & gör att min granne spelar Eddie Meduza på högsta volym & sitter på balkongen & pratar i telelfonen med någon om andra världskriget. Stackars hans grannar vägg-i-vägg.
Aja, det är lördag idag. Solen skiner & det ska bli hela 22 grader varmt idag! YEY! Sommar - kom nu!!! Fest vankas ikväll också, ölen har legat på kylning sedan igår, så nu är det bara dusch, smink, hår & kläder som fattas, sen sätter partyt igång! :)

God natt!

Nu har jag släpat med mig en full pojkvän hem, precis tryckt i han lite mackor, så nu ska vi sova. Jobbet kallar imorgon som vanligt :)

Puss & god natt!

Hemska fredag

Ingenting har gått bra idag. Dagen har varit helt seg. Trött har jag också varit. Blev lämnad här själv för snart en timme sedan. Andreas är väl på väg tillbaka, men det lär väl dröja. Vädret är piss. Det verkar som om alla kommer gå ut idag. Jag funderar på utgång imorgon. Men lika bra är väl det, för då får jag dansgolvet för mig själv :D

Tre hela timmar kvar på det här bygget, sen ska jag hem & mysa ner mig i sängen. Men lugn & ro kommer jag knappast få då jag hört ryktesvägar att grannen kommer ha fest. Denna helg med. Blir jag förvånad? Öhm nej.

Fredag idag :)

Jag är uppe & ska strax åka till jobbet!
Får skylla mig själv att jag låg & snoozade så länge, men jag var ju så tröööött. Usch! Tror det blir en riktig vilodag idag efter jobbet faktiskt. Imorgon med. Är inte på nåt jättepartyhumör i det här vädret...

Nej, bråttom nu! Hurry hurry

Jo! Bokstäverna också!

Målade ju bokstäverna också. Två nya ord :)
De slängde jag ut på Tradera så fort de hade torkat & redan har budgivningen satt igång! Roligt att de är omtyckta! Klicka på bilderna för att komma dit!





NU är det Puss & God natt :)

Klar!

Åh herregud vad trött jag är nu! Sen klockan fem har jag hållt på! Men nu är jag klar. Passade på att måla mitt brödfack, mina bokstäver & lite annat under tiden allt skulle torka :)
Så här såg det ut under tiden:

Riktig jävla brötbo, men det blir lätt så när man har dåligt med plats.



Men det blev bra när det blev klart :)



Ska ställa i resten av sakerna i hyllan imorgon, för nu måste jag verkligen gå & lägga mig. Ska upp & jobba imorgon. Drar sena skiftet imorgon 9-18, men måste upp i tid ändå. Buhu.
Familjen.Bernadotte.S01E02.SWEDiSH.PDTV.XviD-SCiENTiA

Två timmar

Å herrejisses vad tiden går fort! Jag har målat i två timmar. KONSTANT. Jag siktar på att bokhyllan ska bli klar innan jag går & lägger mig & jag är på god väg :) Mer än halv arbetet är gjort! Ni får se bilder sen :)

PUSS

Kort auktion

Sådär, nu ska jag alldeles strax åka till stan, men tänkte först berätta att jag nu gjort en ny ram för er som missade den förra gången. Auktionen ligger ute på Tradera & avslutas på måndag.
Klicka på bilden för att komma till budgivningen.


Hjärtat

Emil kom & hämtade mig igår strax före nio. Vi åkte direkt till Smedjebacken, åt lite mat, sen kröp vi ner i sängen. Pratade hur länge som helst, även fast han var jättetrött stackarn. Gick upp kring halv tio. Skönt att ändå komma upp i tid eftersom jag ska jobba imorgon. Bytte pass med Ida, så jag drar sena skiftet imorgon.
Röd dag idag, så idag blir det bara slapp & mys med Emil innan pappa kmr hem till mig med bokhyllan. Då ska jag sätta igång att måla :)

SJUKT!

Jag måste bara lägga ut klippet här! Hur hinner man tänka? Vilket jävla hjältedåd, jag förstår inte! Jag har fortfarande gåshud! Kolla på klippet!! Lite halv-starka bilder..


2,5 timme kvar

Auktionen avslutas om 2,5 timme, så skynda om du vill vara med!
Klicka på bilden :)


Söta Älskling

I söndags innan Emil skulle åka ifrån mig så skrev han nånting på min griffeltavla. Tänkte nu visa er hur go min björn är :)

Blir man inte helt till sig? Han lägger ner kritan, sen går han mot mig med världens leende. Underbar


Proppmätt

Uhuuu, vad mätt jag är nu! Har varit ner på stan & handlat, lagat mat & ätit. Nu ska jag strax sätta igång med städningen & sen se film & bara vänta på att Emil ska komma. Åh, jag saknar honom så mycket nu! VILL KRAMAS!!
Åh, det är balen nästa vecka också, börjar bli lite nervig faktiskt. Undra hur jag ska göra med hår & så. Vill få tag i en liten kuvertväska också. Hm, vi får se hur jag gör..

Solen skiner!

Vaknar halv åtta av ett mysigt sms & tyckte att det var lika bra att gå upp, så vaken är jag. Har redan ätit frukost & tagit mig en cigg på balkongen i solen :) Tror det har regnat inatt för blött är det ute. Men det gör inget :)
Hm, onsdag idag. Elias fyller år, så grattis till honom :)
Har inte så mycket planerat idag förutom att åka ner på stan & handla lite mat & städa här hemma. Sen bara vänta på att Emil ska jobba klart & åka den fyra timmar långa resan hem. Åh, 30 mil är hemskt! Även om det bara är tre dagar! Nästa vecka kommer jag vara utan honom i fem hela dagar! Det kommer vara påfrestande i början, men vi kommer vänja oss.. Sakna varandra får man då allt göra iallafall, haha.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen så jag vaknar lite :) Ha en bra dag!

Psst

Tänkte bara smita in här & säga god natt! Håller på & tittar på filmen Flashdance från -83. Hahaha, detta 80-tal. Fyfan hur folk såg ut! Haha. Vi hörs imorgon. Då kommer äntligen min bejbi hem :) ♥

Natti! :)

Musik-uppdatering!

Kan vara dags för det va?
Slänger in de mest spelade just nu! :)

Bob feat. Hayley & Eminem - Airplanes



Kato - Turn the lights off



Lady Gaga - Alejandro




David Guetta feat. Fergie & Chris Willis - Gettin' Over You



Black Eyed Peas - Rock that body



Lovestoned - Rising Girl




Jamie Foxx feat. Justin Timerlake & T.I. - Winner




Det får räcka för den här gången :)

Gratis Premium

Åh, Spotify utan reklam! Underbart! Man blir ju så jäkla sur varje gång reklamen hoppar i & förstör allt!
Få det du med genom att klicka här!


Tomorrow

Imorgon avslutas auktionen. Budgivningen är i full gång, så passa på att vara med du med :)
Missa inte! Klicka på bilden!


Yes!

Kommer ni ihåg förra veckan när jag satt uppe till fyra & gjorde klart mitt arbete i samhållskunskapen? Om Haiti? Nu har jag fått feedback på det! För att citera: "Fantastiskt bra arbete. Full pott i betyg :) Bra skrivet och bra urval av fakta."

YAY!!! Nu ger vi oss på den nya uppgiften. Och jag lovar att jag nu har något att bita i! Verkligen! :)

HAPPY ME! :D

Filmkväll & mys

Det blev tre filmer igår! Two weeks notice, It's complicated och The Lake House. Mycket bra filmer alla tre! Mycket prat efteråt blev det också, sen somnade vi som två små barn. Simone ligger fortfarande & sover, hon som skröt att hon alltid vaknar så tidigt nu för tiden.. Hm, skulle inte tro det va? :P



Ja, hon kommer döda mig för den här bilden, men titta så fridfullt hon sover :) ♥

Simone-dag

Var till frissan som sagt. Blev asbra! Men tunnt! Har ju knappt nå hår kvar känns det som, men det är ju så när jag är van med min stora kalufs! Gick till Telia, skomakarn & lite andra ställen & uträttade lite ärenden. Simone här nu, ligger i sängen & degar medans jag lagar mat. Huset bjuder på kycklingfiléer med potatis & tzatsiki ikväll :) MUMMA.
Kvällen spenderas i sängen med Simone med ett par drama-filmer & massa tårar :)

Typiskt!

Så jävla typiskt att missa bussen när man tror att man redan har missat den & var på väg därifrån! Jaja, inget att göra åt. Bara att ta nästa buss. Tur att jag har gott om tid på mig, så att jag inte missade klipptiden. Litar inte på vädret, annars hade jag gärna cyklat..
Nu har jag iallafall tid att slänga i mig lite mat :)

God morgon måndag

Gick upp för strax en timme sedan, så nu har jag bara setat här & ätit frukost..
Klockan två har jag klipptid! Ska bli så himla skönt att få bort det slitna och kluvna hårtopparna! Slänger upp en bilden sen så får vi se om ni ser nån skillnad, haha!
Nej, dags att ringa pappa nu! Vi hörs sen!

Filmkväll!

Herregud, det blev tre filmer igår! Matilda, Paranormal Activity och Fluke. Fluke gav mig min dagliga dos av tårar! Gud vilken bra film! :) Och Paranormal Activity var inte så farlig som jag hade trott, men den var helt klart sevärd. Hade ståpäls sista kvarten av filmen iallafall.. Haha.
Och Snuttan då.. Hon hade verkligen makat ner sig i en Plopp-kartong & låg där & sov. Sötsak! Åh, vad jag vill ha en katt ibland!


Lugn kväll..

Det gick bra att jobba idag, inte sådär farligt mycket att göra, men ändå bra försäljning.
Ikväll blir det nog film, mys & lite bus med Sonny & Yasmine! :)

Två auktioner avslutas imorgon kväll.
Klicka på bilderna för att komma till budgivningen.


God morgon!

Hallå gott folk!
Kvällen igår blev minst sagt intressant. Jag stack hem till Sonny & Yasmine, vi gick ut på bakgården & skulle grilla. Engångsgrillen var helt seg att få igång eftersom det blåste så mycket, men vi lyckades till slut! Grillade flintastek & gick sedan in & åt, eftersom solen redan hade gått ner & det var kallt ute.



Vi kollade på Happy Gilmore som gick på tv. Blir alltid så glad av att se Adam Sandler-filmer! :)
Sen drog vi en vända eller två på stan, och kvällen slutade inte förrän framåt småtimmarna. Lyckligt.

Nu ska jag fara till jobbet! Hörs sen! :)


Symaskin!

Har varit på stan & fikat med pappa, handlat lite mat, tagit fram cykeln ur förrådet, pumpat däcken och tagit en cykeltur hem i det fina vädret! Det märks verkligen vilken dålig kondis jag har, men det ska det ändras på ;)
Mamma kom hit & hjälpte mig med symaskinen jag fick låna av mormor. Känns som om den är från 1800-talet eller nåt. Haha. Men vi lyckades förstå oss på den till slut, så nu ska det sys som bara den! :)



Nej, har inte tid att skriva nå mer nu. Duschen väntar, sen ska det iväg & grillas! MUMS!
Ha en bra fredagskväll!

Ordning & reda

Fyfan vad trött jag var i natt, men jag gjorde mitt bästa iallafall! Får se vad Örjan säger när han har läst igenom arbetet. Ögonen gick i kors när jag la mig ner i sängen i morse..
Även om jag gick upp i tid så har klockan bara runnit iväg - klockan är redan två! Jag måste ta mig ner på stan, posta brev, möta upp pappa, hämta cykeln så jag kan ta mig till jobbet imorgon. Sen får vi bara hoppas på att vädret håller i sig, för i sånna fall ska det grillas ikväll :) Woho!

Nu hoppar jag in i duschen! See you later! :)

KLAR!

Fyfan vad jag kan, bara jag ger mig fan på det!
Klockan är fyra på morgonen nu & jag har precis skickat in mitt samhällskunskapsarbete. Jag har setat i nästan sex timmar i sträck nu, men nog fan blev jag klar! FAN VAD JAG ÄR BRA!

NU ska jag SOVA!! God natt :)

Bebis!!!

Åh, jag blir helt kär! Vill ha en egen! Men mamma, lugna dig, det blir ingen än på ett par år! Men man kan ju låna någon annans så länge? :) Haha ..
Var som sagt till kusin Tina till Gagnef & hälsade på idag. Gud vilken söt bebis! Bara sex veckor gammal det lilla grynet. Matade henne, bar på henne.. (Kommer ha sån jäävla träningsvärk i armarna imorgon!!!)

Bjuder på lite bilder!

Jag & en sovande Isabella



Äntligen vaknat & slagit upp ögonen :) Charmtroll!



Kusin Tina med hennes dotter Isabella! :)


Nytt beroende

Fan för dig Simone!
Nu har jag skaffat mig ett nytt beroende. Cougar Town är det nya. Jag medger - jag är beroende. Redan efter fem avsnitt är jag fast. Jävla skit också.

Nu kommer snart mamma & hämtar mig. Vi ska åka till Gagnef & hälsa på kusin Tina & hennes Bella :) Ska bli så kul att se det lilla pyret! Ska stanna förbi i Borlänge också & snabbt kolla om jag hittar nån studentklänning, men det lär väl inte hända med tanke på hur kräsen jag är .. Suck..

Jag i detta nu...


Så jävla svårt

Det gör så ont. Det är så svårt. Varför ska det vara såhär? Det är inte rättvist. Livet är fan inte enkelt när man måste stå och se på när allt ont ska hända. När man själv ingenting kan göra. Men det är väl så det måste bli? Det finns ingen annan utväg. Tyvärr.

Bokstäver

Så, då var bokstäverna färdigmålade också, men bestämde mig för att sälja de med. Är inte direkt lycklig nu så att det finns ingen mening att ha de kvar. Kan göra ett par nya den dagen..
Ligger på Tradera.. Som vanligt..


Vad gör jag?

Herregud vad dagarna går fort! Men jag får en massa gjort! Med tanke på incidenten i morse, så hann jag iallafall tvätta all tvätt & det mesta blev torrt utom ett par tröjor. Jag har hunnit måla klart bokstäverna, sortera lite kort, söka två jobb, sett ett avsnitt av "Världens konflikter" som ingår i samhällskunskapen. Jag har varit till skolan & köpt dryckes-biljetter till balen. Nu ska jag snart ner på stan & posta lite brev som måste komma iväg idag. Sen hem, vika in tvätten, måla lite till, lägga upp nya auktioner och plugga. Får se om jag hinner åka till mormor & gratta henne. Men jag ska försöka få en liten lucka till det :)

Öj! Fler jobb-dagar inbokade! Woho :)

Hörs sen!

Jävla idioter

Hade bokat tvättid till klockan elva, kommer ner dit till typ tio över, då är det någon idiot som har slängt in tvätt i mina maskiner! Fan vad jag hatar att bo i hyrehus ibland! Så sur jag blir! Nu ska jag snart gå ner & vänta in idioten & skälla lite! Sen måste jag ta mig till skolan, köpa dryckes-biljetter till balen, sen ner på stan & posta ett brev. Blir en jäkla massa promenader idag, men det är bra. Bara bra! För här ska det röras på fläsket!

Btw, en ny auktion ute igen. Ännu en ram, likadan, fast ni får inte med nån ängel den här gången :)


God morgon!

Har varit vaken i en timme strax, märks att man är lite mör i kroppen. Vaknade strax efter sex, grät en skvätt & somnade sedan om. Drömde sjuka & då menar jag sjuka drömmar!
Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen ner på stan & in på banken, sen iväg & söka jobb! Sen hem & plugga. Ska försöka få arbetet klart till på fredag.

Och mormor fyller år idag också! Grattis till henne! :)

Tårar

Jag trodde helt ärligt att jag inte kunde fälla mer tårar, att jag var för arg för det. Men tydligen var jag mer ledsen & sårad än vad jag trodde. Ett gemensamt beslut om att gå vidare, för att det här helt enkelt inte funkar. Efter 1,5 år så ligger vi fortfarande inte på samma nivå. Mer än så är det inte. Tro ingenting, snacka ingenting, för ni vet inte hur det ligger till. Ingenting är som ni tror det är & kommer aldrig att vara. Det här är någonting mellan mig & Emil. Och det kommer förbli så.


En likadan sådan

Nu ligger en likadan skylt ute igen!
Buda om du vill att den ska bli din! :)


Heminredning

Lovade er lite mer heminredning & lite mer pyssel!
Och igår fick jag hjälp med att sätta upp paradhängaren i köket! Blev så himla fint!
Nu fattas det bara en fin paradhandduk framför, så är det perfekt! Ska ställa lite grönt uppe på också, så fort jag får mig tid till att köpa lite blommor :)



Lite slitet, men ändå så himla vackert! ♥


Armband

Jag köpte ett arband på Rhodos förra året. Igår åkte det av. Det väcker för mycket minnen.
För att försöka kompensera känslan, så köpte jag mig ett likadant arband som jag har tidigare, fast nu i guld! Älskar det! :) Mycket vackert!



Lite för nära tagen bild, men ni förstår :)

Nu går det bra!

Nu jävlar är jag på hugget. Jobbdagen började rätt tungt, men det ordnade upp sig när Ida kom hit & höjde humöret på mig :) Har varit riktigt effektiv idag, har till och med hunnit med att skriva ut massa CVn plus personliga brev, så idag om jag hinner ska jag åka ut med ett par. Resten tar jag imorgon isf! Så nu håller vi tummarna! Jag har dock pengar så jag klarar mig tills i höst, men det hade ju varit trevligt med lite extra slantar :) Har redan nu två till dagar inbokade här på gamla jobbet, så det kommer inte gå någon nöd på mig än iallafall!

Håret är lite sådär bångstyrigt - precis som jag ;)


Studentklänning

Åh vilket dilemma! Jag vet inte vad jag ska ha på mig! Vill ju inte beställa en klänning som någon annan kommer ha. Det är min dag, då vill jag vara speciell & det är fan inte lätt må jag säga! Har tittat på tre stycken olika nu, men jag är inte säker än. Få se om jag skickar efter nån ikväll eller hur jag gör. Kanske drar med mig mamma till Västerås & tittar på nån när jag ska ner & sy upp balklänningen. Åh, det är ju snart! Balen är om 18 dagar! Det svårt att förstå. Ännu svårare att förstå är att jag tar studenten om 1 månad & 1 dag. WOW, vad tiden går fort! Nu jävlar händer det grejer :)


Ram ute på auktion!

Ramen nedanför är ute på auktion! Lägg ett bud om du vill lägga vantarna på den :) Haha
Klicka på bilden för att komma dit!


It's over

Tredje gången gillt. Det är slut. Igen.
4 månader och 1 dag den här gången också. Skrattretande, inte sant?

Imorgon står jobb på schemat, vi tar nya tag nu!

Skruva möbler

Ja, var som sagt hos Sonny & Yasmine, åt mat & skruvade möbler igår. Soffbordet gick jättebra, men dra åt helvete för den där jävla tv-bänken! Vände allt åt fel håll, hade limmat, så vi fick bända, bryta, skruva, plugga och heliga guds moster! Yasmine gav upp & la sig i sängen medans jag & Sonny fortsatte! Men vi lyckades iaf :)
Emil kom upp dit strax före tolv & höll oss sällskap. Vi tog en repa på stan & tittade på folk & busade lite, sen åkte vi hem.

Sonny på hugget med att kapa av en plugg :P



Natten slutade inte riktigt som den skulle.
Nu är jag iallafall vaken. Idag blir det en pyssla-om-mig-själv-dag. Ansiktsmask, ett långt varmt skumbad, vaxning av benen och ögonbrynsplockning :) Emellan där blir det dammsugning här hemma & kanske att jag målar lite senare :)

Pizza till lunch

Till lunch lagade jag pizza. Det blev en Capricossa med fyra olika sorters ostar. Mozarella, feta, vanlig hushållsost och nån mer jag inte kommer ihåg vad den hette. Smaskigt värre!
Strax ska jag kila hem till Yasmine & Sonny till nya lägenheten & äta grillat. Mums :) Får se sen vad kvällen har att erbjuda :)

Precis innan jag skickade in den i ugnen! Visst ser den god ut? :D


Vilken kväll!

Jisses vilken kväll! Jag hade superkul, verkligen! Tack kära vänner! ♥
Jag låter bilderna tala för sig :)













PUSS!

RSS 2.0