På stan idag

Var med Simone, Isa & Husse på stan idag. Vi tog en fika på BK's, sen härjade vi bara. Skönt att kunna slappna av för en sekund eller två. Kände att regnet började krypa sig på, så jag började traska hemåt. Och tur var väl det, för precis när jag kommit upp till lägenheten så började det spöregna!!





Håller nu på & kollar igenom schemat för hösten. Ser helt okej ut. Måndagen är ledig förutom en kvällskurs på kvällen & onsdagarna kan jag få helt lediga. För övrigt är det en eller två lektioner/dag. Superbra! Man kommer upp i tid & blir inte helt söndermatad med information hela dagarna. Ooh, love it! Så nu vet jag hur jag kan jobba i höst också. Ännu bättre!
Nu väntar jag bara på att mina betyg ska dimpa ner i brevlådan så jag kan skicka in ansökan..

Trött som sjutton. Nu - en film, sen sova. Jobb imorgon! :D

Vi badade igår..

Igår när jag kom till stan mötte jag upp Alexander & Yasmine. Vi åkte & köpte glass & njöt i solen en stund. Sen plockade vi upp Emelie & bestämde oss för att åka & bada. Sonny hade precis slutat jobbet, så han hakade på också :) Vi åkte ut till Gräsberg till den där supermysiga badplatsen. (Den ger mig så mycket minnen) Det var 22 grader i vattnet, men ändå var det rätt kyligt.. Klockan var ju rätt mycket så :)



Alexander simmar ut till Sonny, Yasmine & Emelie på flytbryggan.
Sonny leker Captain Morgan :p



Snyggt Sonny...


Hos Simone

Sitter nu hemma hos Simone. Vi ska snart gå ut & sätta oss i solen & njuta lite :)
Imorgon vankas det jobb. På fredag också. Så nu börjar väl det hårda. Ledig på lördag iallafall, så jag går nog ut & tar ett glas vin med syster iallafall på stan. Lördagen blir nog öltälten på stan då också skulle jag tro, om jag inte blir chaufför. Har inte riktigt bestämt mig.

Jag tänker fly. Jag tänker rymma. Till något. Skaffa mig ett liv någon annanstans. Där ingen känner mig. Där ingen kan döma mig för något jag inte är. Där ingen vet någonting. Jag tänker göra det även om jag får göra det själv. Den som också tänker ta sitt förnuft till fånga och göra något med sitt liv får självklart följa med.. ♥

Trööööött

Gud vad jag är trött! Hur skönt är det inte att sova i sin egna säng? Somnade före elva igår, gick upp strax före tio, men la mig i sängen & somnade om igen. Nu är jag uppe igen.
Mitt bankomatkort har kommit! ÖVERLYCKLIG! Inga mer kontanter!!!
Nu ska jag ta mig lite frukost, sen kila ner på stan. Träffa Simone klockan tre & prata om framtiden.
Slänger väl upp bilderna på skorna nu, nu när det gått flera inlägg utan några :)

Älsklingar nr 1.



Älsklingar nr 2.



Trots lite halvtaskigt väder, så är jag glad ändå :)

Konstaterat

Jag har kontaterat ett par saker:
  • Jag är inte alls avundsjuk på de som åker till Peace & Love.
  • Jag är riktigt glad för Simones skull!
  • Jag har tagit årets första dopp idag!
  • Jag har inga motgångar i livet nu, & det är en riktigt skum känsla.
  • Jag flyttar från Ludvika för alltid om mindre än två månader.
  • Jag har sovit dåligt de senaste nätterna.
  • Skolan börjar om 7 veckor.
  • Jag retar mig på människor omedvetet.
  • Vecko-Revyns korsord är inte alls svåra!
Jag mår faktiskt riktigt jävla bra, trots att det är ett par pusselbitar som fattas. Men det får jag väl leva med.

Hallå i stugan!

Alltså, jag är så trött så jag orkar egentligen inte blogga. Har haft fullt upp hela dagen. Har sagt upp lägenheten också, det kanske bör nämnas! Nu äntligen känns det på riktigt allting! :D
Ska slå på en film nu, sen kommer jag somna BUMS!

Puss

Goooood mooooorning!

Det är inte ofta man är vaken såhär tidigt på en semesterdag? Men underbart väder är det & jag lär göra massa saker nu. Vi hörs inte förrän senare i eftermiddag/ikväll någongång skulle jag tro.

Ha en alldeles underbar dag! :)

Sleeping-time

Ojojoj vad det är många som är in på min blogg nu då? Nyfikna över mitt liv nu va? Nu när jag äntligen tänker ta mig från hemska lilla Ludvika & flytta till "storstan" ? ;) Haha, fyfan hur det där lät..
Nu ska jag sova så snart Van Veeteren är slut. Upp tidigt imorgon.

PUSS

Åh, vilken härlig dag!

Vi var först ut till Birsta, in på Ikea, in på Skopunkten. Köpte två par skor! Woho :) Asglad!
Sen in till stan, plockade upp Kevin efter jobbet, sen bar det ut till Alnön & till Bänkåviken. Hur fint som helst! Men havet var fortfarande kallt, så vi badade aldrig..
Nu har vi kommit hem igen, jag har precis duschat & krupit ner i soffan.
Bilder från idag:

Sandra med munnen full i mat :D



Kevin äter jordgubbar med grädde :)



Bänkåviken :)



Ska upp tidigt imorgon igen, så ikväll blir det bara slapp-tid.
Pizza, öl & en film eller fotboll?
Visar er skorna imorgon :)

Puss!

God morgon!

Ligger fortfarande kvar, har bara inte orkat klivit upp, men det är väl ganska förklarligt? Ska vara nere på stan om en timme, så jag lär väl upp.
Direkt efter stan så åker vi ut till nån badstrand & badar tänkte vi :)
Så vi hörs sen! Puss

Kan inte sova..

Klockan är snart halv fyra & jag kan inte sova.
Det är varmt, jag har en hund i fotändan som njuter av livet. Drar en lättnads suck då & då, men det gör inte jag.
Tankarna i huvudet snurrar så jag håller på att bli galen snart. Jag kan inte sluta tänka på allt med skolan, med flytten, med bidrag, med jobb, ja, allt.
Har hängt på Skolverket & CSN's hemsida den senaste timmen för att se till att allt verkligen blir rätt nu. Att allt har gått så bra hittills gör att det känns som om någonting måste gå fel sen? Eller kanske inte? Det här kanske är den helomvändningen jag har väntat på?
Jag blev så häpen när jag kom hit. Alla var så vänliga, så hjälpsamma, alla satte mig & mina behov i fokus. Hjälpte mig med allt. Svarade på alla frågor. Som om någon gick framför mig & rullade ut den röda mattan åt mig. Så kändes det verkligen när jag kom hit till Sundsvall. Men det kanske är min tur att må bra nu? Ta hand om mig själv? Det kanske är såhär glatt & enkelt livet ska vara egentligen? Det är bara människor runt omkring mig som har satt käppar i hjulen för mig? Som gjort att jag missat detta? Okej, jag skyller inte allting på andra, mycket har jag mig själv att skylla. Att jag inte tog mig i kragen tidigare, att jag inte hade mer ork & självdisciplin än så? Men nu är jag på väg. Allt går jävligt fort nu. Den här sommaren kommer rinna iväg fort som attan. Om mindre än 2 månader börjar jag skolan igen. I en helt ny stad, med helt nya lärare, med helt nya klasskamrater.
Jag har så mycket planer & så mycket idéer om framtiden så det är inte klokt (Känner att jag börjar glida in på pappas spår här) Men så envis & viljestark som jag kan vara, så ska det här fan gå vägen!
Jag måste bara tillägga; även om det finns en viss nervositet inom mig, så står jag nu stadigt på jorden nu. På mina egna två ben. På min egen väg.
OCH JAG ÄLSKAR MITT LIV!


Puss på det!



Sova snart

Somnade rätt sent i natt & gick upp tidigt i morse, så jag börjar känna att ögonlocken börjar bli tunga redan nu. Sandra & Kevin har redan krupit till sängs & Lena ligger & tittar på någon film, så jag ska bara slänga upp lite bilder, sen sova jag med.
Ska vara nere på stan imorgon klockan elva, sen in på banken & ta ut pengar eftersom jag inte har nåt bankomatkort. Känner mig helt tom utan, jag som aldrig har kontanter annars.. :(

Tårtan Kevin & Sandra gjorde till Lena i morse :)



Lena lagar Kevins cykel :)



Tuvalie njuter av att få vara ute :)



Det får räcka med bilder för idag.
Vi hörs imorgon sötnosar :)

Tuvis & jag, vi är goda vänner

Jag & Tuvis har varit ut i solen idag mellan tvättmaskinerna. Sandra fick ett helt jävla lass med kläder från Ludvika idag när Lena kom, så vi har gått igenom, rensat & sorterat allt. Sen tvätta allt som ska vara kvar på köpet. Så vi har tvättat sen två idag. Jisses.
Nu har vi precis varit & handlat. Blir grillad kyckling, med barbecue rutor & baguetter med vitlökssmör. Underbart gott! Tror jag blivit lite slight beroende :D Haha.
Slänger upp lite mer bilder senare, nu ska vi ut i solen, äta mat & ta oss ett par öl. Sen somnar vi gott ikväll :)



Puss & kram, skumbanan, haha.

Hej hallå!

Kanske dags att skriva lite här? :)
Hela förmiddagen har vi städat här, Lena, Kevins mamma har precis kommit hit nu. Hon fyller år idag, så vi har bakat tårta & grejer. Inte för att jag äter tårta, men ändå :)
Nu ska vi ut & sätta oss i solen, ska lapa lite sol nu när jag går in på mina sista semesterdagar.
Vi hörs senare!

Tvättider

Jag älskar det här! Man får boka tvättid på nätterna också, så jag har precis tvättat klart :)
Tänkte slå på tv:n en sväng & sen sova. Kevin slocknade strax efter tolv, Sandra en timme efter det typ. Så allt är som vanligt, det är bara jag vaken, men jag har haft en riktigt lugn & skön lördagskväll ändå :)
Hörs imorgon! Puss

Jag lär väl..

Jag tar väl knäcken på er om jag inte bloggar? Har haft lite annat för mig under dagen så det kanske är dags att skriva om gårdagen nu?
Vi var som sagt ut till Alnön, köpte baguetter & grillad kyckling som vi rensade & åt. Hade det inte börjat regna hade det var super att sitta där på stranden! Men vi åkte hem, gjorde oss i ordning & drog sedan ner på stan. Började kvällen på Källarkrogen med ett par kalla & en pizza. Sedan gick vi vidare till Memento & där var det drag! Kareoke för fulla muggar & dansade röven av mig på dansgolvet. Sandra & Kevin ballade ur & lämnade mig kvar där med Jonas. Senare kom Kjell & även Ante & joinade oss. Slutade med att jag hamnade på "scen" i ring med 5-6 killar runt om mig. Jag hade så jääävla kul! :D










Härlig dag!

Nu är vi hemma & gör oss i ordning för en helkväll ute! Var ut på Alnön & åt mat på stranden. Köpte med grillad kyckling och bagutter men det började regna så vi packade ihop åkte hem. (Fan att man inte köpte en säng & fått pengarna tillbaka. Haha :p) Här får ni ett midsommar kort & en hälsning från Sundsvall :)
PUSS


Klara!

Vi följer med ut till Alnö iallafall, så Sandras pappa & hans Zandra är på ingång & ska hämta oss. Vi har precis gjort oss klara, så nu knäpper vi en öl & väntar på skjutsen! :)




Försök till bild?

Jag försökte med camen ta en bild på mig själv.. Hm..
Fick till en bra iaf.
Jag bjuder härmed på mig själv lite :D









GLAD MIDSOMMAR ALLA!
Nu ska jag fixa håret :)

Midsommar!

Hallå! Har vaknat till & från sen nio i morse, men ligger fortfarande kvar här. Har inte orkat gått upp, haha.
Vi kanske går ut & äter ikväll, för det verkar som om Sandras pappa & hans familj ska åka ut till Alnö & det är lite för långt att åka dit..
Nu ska jag ta mig lite frukost, sen får vi väl se om alla tänker komma överens?

Sova!

Det har inte hänt mycket här ikväll, ändå har dagen gått så himla fort! När Kevin kom hem från matchen var det ingen som orkade laga mat, så vi beställde hemkörning från Bite Line. Soft.
Sen har kvällen spenderats i soffan. Jag har precis sköljt ur hårfärgen, men resultatet får vänta till imorgon. Nu måste jag verkligen sova.
Midsommarafton imorgon. Planerad "släktträff" imorgon, med kubb, mat, lite alkohol & mycket trevligt sällskap. Kommer bli en underbar dag!

Glad midsommar alla! :) ♥

Sundsvall stad

Halv tio traskade jag & Sandra ner på stan. In på Arbetsförmedlingen. Sandra gick på möte & jag satte & skrev in mig. Fick sån otrolig hjälp där! Alla är så himla trevliga! Gick sedan in i nåt rum & pratade med en tjej där. Ordnade allt superbra!
Sen gick vi vidare till Ungdomsrådgivningen, men Jörgen var inte där, så jag ska mejla honom istället. Vidare till Subway, köpte oss en varsin macka & sätte oss i en av Sundsvalls alla parker. Underbart väder! Är redan brun! :)
Runt på massa andra olika ställen, sen den långa promenaden hem. Skönt blir det sen när vi flyttar. Inte alls lika långt :)
Nu väntar vi på att Karin ska ringa bara, så ska både jag & Sandra fixa det där tråkiga slitna vi har på huvudet! Nu ska det bli förändring här! :)


Sådär

Nu är vi redo. Solen skiner, det är klarblå himmel! Jag & Sandra tar en promenad ner på stan. Möte klockan tio, sen in på banken, sen in på Ungdomsrådgivningen, sen in på skatteverket. Nu är det mycket här..

Hörs sen. Puss!

Blir fan riktigt sur

Bankomatkortet har fortfarande inte kommit till rätta. Blir så jävla förbannad.
Ska snart sova, men först lite bilder från dagen. Så jävla fint väder vi har haft här!
Vi tog med oss ungarna & drog till lekparken! Sen match på kvällen! :)











God natt!
Puss!

Jag blir galen!

Mitt jävla bankomatkort är borta & det tar knäcken på mig snart. Har varit nära att börja gråta flera gånger idag. Det är spårlöst borta! Vi har vänta upp & ner på hela jävla lägenheten & jag har dessutom sprungit här utanför & letat. Men icke. Hittar jag inte det ikväll, ringer jag & spärrar det imorgon. Håller iallafall koll så ingen använder kortet. Men det måste verkligen ligga här hemma! Kan inte finnas någon annan stans???
Åh, jag blir galen!

Städdag

Har varit vaken sen nio i morse. Har försökt att städa så tyst som möjligt för att inte väcka Sandra, men nu är hon vaken iallafall. Jag har skurat toaletten, rensat i garderoberna, dammsugit, torkat golven & diskat. Tar en liten kort paus nu, men ska snart fortsätta.
Ikväll har Kevin match igen, så vi ska åka ut till Lucksta & kolla.
Nu ska jag & Sandra ta oss lite frukost & ladda batterierna igen. Enda samtalsämnet här hemma är nya lägenheten, haha.

Puss på er

Så likt..

Hörde den här på radion igår & tanken slog mig att det stämmer så jävla väl. Att melodin är som den är säger ju mycket också..

Med dessa ord säger jag god natt.

So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed

We used to take turns

To cover up the pain
Deep below it burns
And the fellin' still remains

You're gonna find someone new

I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

Yes we gave it a try

But maybe for too long
Out of every sorrow
Another day will dawn

You're gonna find someone new

I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

And the road travels on

But I'm still near you
In my life, like a song
I will still hear you
Still

Sun will shine for you

'Cause I adore you...

Vilken dag!

Jadu, dagen har gått fort idag.
Klockan tolv var vi som sagt iväg & kollade på lägenheten. Vi föll pladask direkt. En 6:a på ca 160kvm. Jag har en hel jävla övervåning för mig själv. Allt är nyrenoverat. Köket är tipptopp, badrummet med, med golvvärme & allt. Ljudisolerade fönster, så man slipper höra trafiken så väl & inglasad bamse-stor balkong där jag & Sandra ska sitta & plugga på kvällarna, sent in på hösten! Vi fick till kvällen på oss att bestämma oss, för att vi isf skulle gå före alla i kön. Jag ringde pappa fort som attan & pratade med honom. Mamma hade jag ju redan pratat med, så hon är redan förvarnad :) Så imorgon skriver vi kontraktet. Jag är så glad så jag har knappt förstått att det är sant!! Redan i höst är jag Sundsvallsbo på riktigt. Ska bara hem nu ett par veckor, jobba & packa fort som attan. Ska ringa & säga upp allt imorgon så fort jag vaknar. Lägenhet, bredband, tv, ja, allt.
Nu på kvällen har jag & Sandra setat här utanför & planerat allt inför skolan i höst. 23:e augusti börjar vi skolan! Ska bli så jävla kul! Dessutom träffa så mycket nya människor på lektionerna! Åh, jag kan knappt bärga mig! Jag skiter i sommaren, jag vill fan att det ska bli höst nu nu nu!!! :D

Någon som vill ta över en etta på Högberget i Ludvika i augusti nångång?
Tveka INTE att höra av dig!! :)

Tuss & jag tar oss en vinare & planerar skolan.



Jag pratar i telefonen. Lite glad, lite lycklig sådär .. :)



Dags att sova nu. Ringa massa jävla samtal imorgon.
Puss på er!!!!!!

Tisdag

Tuvalie ligger här bredvid mig & sover. Sandra sitter bredvid Tuvalie & spelar Sims. Skulle aldrig ha installerat det på hennes dator. Håller faktiskt med Kevin lite, men jag vet ju själv hur svårt det är när man väl har satt sig där. Haha.
Klockan tolv ska vi mötas vid lägenheten, så vi får titta på den. Ska in på MittHem imorgon också så jag får titta på lägenheterna på Repslagaregatan & Grönborgsgatan. Skulle vara helt guld om jag får nån av de. Stannar kvar här i Sundsvall lite längre än planerat. Lite skönt faktiskt. Jag vill inte hem alls egentligen, men jag måste väl det.
Ska väl ta en promenad med Tuvalie nu innan vi ska gå.
Vi får höras lite senare! Men det kommer inte hända så mycket intressant idag, så mycket kort kommer det nog inte bli..

Puss

God morgon!

Ännu en tidig morgon idag igen. Ska åka & skjutsa Sandras pappa till jobbet nu, så jag har lite bråttom.
Vi hörs sen. Puss

Nu så..

Nu är vi äntligen hemma. Matchen slutade 2-2. Kevin fick inte spela alls idag, så han var inte så glad. Gick ut med Tuvisen en sväng & diskat har jag också gjort. Nu har vi skurit upp morötter & gjort dipp. Nu ska vi mysa ner oss & bara vara. Iväg & kolla på lägenhet imorgon, so excited! :)

Bilder från dagen kommer här:

Sandra i morse



Bus i sängen i morse



Jag & Vilhelm, när vi var barnvakter en sväng i morse



Sandra målar naglarna på Vendela



Vi drog till Birsta :D



Jag shoppade :D



Vi åkte på Kevins fotbollsmatch.
Ny tröja, nya leggins, ny klocka, nytt armband.



Killarna spelar..



Nu ska jag hoppa in i duschen, sen fundera lite, planera lite.
Tänka lite mer, skjuta bort några tankar, sen sova.
Ska upp tidigt imorgon också. Eftersom vi har bilen, så måste jag skjutsa Sandras pappa till jobbet.

Mer bilder på Facebook. Puss!

Hemma en sväng

Mycket pengar har jag spenderat idag, men det var det fan värt. Nyss hemkommen från Birsta. Nu ska vi ut till Skönsmon & se Kevins fotbollsmatch. Skön kväll ikväll, kanske åker till berget & grillar lite ikväll? :)
Skriver senare..
Puss

God stressad morgon

Sandras pappa är på ingång med bilen. Vi ska skjutsa honom till Svartvik, sen hem & vara barnvakt en snabbis medans Zandra åker & uträttar lite ärenden. Sen bär det av mot Birsta & då ska vi shoppa! Jag lovar!
OM jag hittar något får ni se det ikväll, för under dagen kommer jag inte blogga någonting. Haha.

Solen skiner, jag är på bra humör! Ha en bra dag alla! Puss

Dear John

Sandra har fastnat med The Sims 3.
Tuvalie ligger & snarkar bredvid..



Slappsöndag. Säg vad ni vill! Men jag, Kevin & Tuvalie njuter av livet! :)



Nu ska jag bädda ner mig & se filmen Dear John. Det här kommer mer vara min typ av film känner jag, så det kommer vara min tur att gråta idag, när Sandra fick störtböla igår.. Haha.
Imorgon står väckarklockan på åtta(!!) Det är mycket som ska utföras imorgon!
Puss & god natt mina vänner!

Yesterday














Klockan är mycket?!

Vi var som sagt först till Bite Line & åt mat. Det var tamejfan det godaste jag ätit på länge! MUMS. Sedan gick vi förbi Dalton så jag fick lösa in mina marker (äntligen). På väg därifrån ringer ett par killar från Kevins fotbollslag & säger att de sitter på AllStar & att vi ska komma dit, så vi gjorde väl det då. Och det visas VM - Kamerun mot Danmark på, jag ljuger inte när jag säger, minst 35 tv-apparater. Vart man än tittade eller gick, så såg man alltid en tv. Danmark vann med 2-1, men som om jag bryr mig? Fattar ingenting av fotboll, mer än att jag halvt blir döv när den där svart-vita bollen skjuts in mellan två vita stolpar? Gud.. Kommer aldrig förstå det där!
Kevin & Sandra fick se matchen & drack ett par öl till det. Jag fick mig ett par Cosmopolitan. Då var vi alla tre lika nöjda :)
När matchen var slut tog vi taxin hem, jag tog med mig Tuvalie på en långpromenad & då menar jag långpromenad. Kändes dessutom dubbelt så lång med en trotsig hund i kopplet. Men att det inte går att lära en gammal hund att sitta är bullshit, för efter den där rundan kan hon till & med gå normalt, utan att dra i kopplet!!! Jag kanske ska skaffa mig en hund jag också? Jävligt väluppfostrad skulle den vara iallafall...
Jag & Sandra bäddade ner oss & såg "My sister's keeper". En enda tår fällde jag, konstigt tyckte jag eftersom alla säger att den filmen var lika hemsk som "A walk to remember" eller "The Notebook". Nejdu, inte en chans. Kanske det här ämnet inte rör mig lika mycket som kärlek? Kärleken har straffat mig hårt genom livet. Jag har varit med om & upplevt nästan allt. Därför rivs såren upp igen när man ser en sådan film.. Så man får gråta lite mer & gråta över sånt som man egentligen inte får gråta över heller på samma gång.
Nog om känslor nu, sånt har jag inte tid med här uppe. Här lever jag livet & livet är fan riktigt glatt nu! Jag skrattar till & med nu!!! Ingenting oroar mig, ingenting får mig att må dåligt. Ingenting sätter stopp för saker JAG vill göra. Nu gör jag bara det & det är med glädje!!!

Slänger ut en riktigt jävla härlig bild nu, så får ni resten imorgon ;)



Me ♥ Cosmopolitan

Bröllopet

Fastnade framför Victoria & Daniels bröllop. Herregud vad fint! Jag har fällt ett par tårar måste jag erkänna. Man ser hur rörda de var vid ceremonin. Jag önskar det vore jag som gifte mig.. :')

Bilderna från igår:

Sandra ♥



Karin & Thom



Frågesport! Jag & Karin.



Jag gör mig i ordning..



Sandra & Kevin ♥



Sandra & jag ;)



God morgon lördag!

Jag & Sandra har precis orkat ätit frukost. Tänkte nu ta med mig hunden & ta en promenad. Batteriet till kameran ligger på laddning, så bilderna kommer upp efter promenaden.

U

Du borde förstå någongång, men det kommer komma försent. Det vet både du & jag. Jag är på väg bort, långt bort från dig & det är inte många tankar jag har skänkt till dig den här veckan, men det kommer ibland. Du var en del av mitt liv, kommer självklart alltid vara, men att du & jag är på så olika nivåer får oss att inte förstå varandra. Du behöver gå vidare, finna dig själv, därför tillägnar jag detta till dig:

Du var ensam på en färd någonstans
Du söker efter vad?
Leta länge utan finna svar
På jordens alla hav
Nu du reser mot en lyckans stad
I över, gud vet vad
Du har funnit allt som stals min vän, men är det ditt rätta jag?


Kvällar & nätter är lika svårt för mig, men jag är så glad i livet nu, låt det vara så. Jag önskar dig all lycka med ditt, även om du tvivlar ibland.

Wictoria

Skrattretande

Haha, det är är skrattretande vad svaga människor det finns. Sånna som inte kan stå emot trycket. Konstigt nog slutar jag aldrig förvånas, men nu skrattar jag istället för att gråta åt saken. För det rör mig inte ryggen nu. Inte mitt problem alls.
Själv sitter jag i Sundsvall, med Sandra, Kevin, Thom & Karin. Underbara jävla människor! Med tzatsiki, baguetter, morötter, dipp, chips, vin & öl. Plus sällskapsspel till det. Kan det bli en mer underbar fredagkväll när det har regnat ute? Jag & Sandra får nå ryck & tar taxin ner till city iallafall, man vet ju aldrig när det gäller oss. Haha.
Jag lever livet och jag älskar det. Har sökt på 6-7 lägenheter här nu. Ska in på både Eniro & MittHem på måndag & ordna med allt. Förhoppningsvis blir det bara en snabbvända hem & sen åker jag upp hit en sista gång & ingen returbiljett på det. ÄLSKAR'T!

Frågesport nu!

Fredag!

God morgon! Eller.. Det är det väl inte egentligen. Var upp vid tio redan. Sov en lite tupplur nyss också, men nu är jag vaken! Här är inte vädret det bästa, mulet & det har nyss slutat regna.

Bra att jag går ifrån när jag håller på att blogga, men det hände lite grejer. Var ut med Tuvisen nyss också, lilla upproriska hundjävel. Nejdå, men ibland blir jag så matt.

Ta oss lite frukost nu, sen en dusch, sen börja planera kvällen :)

Karin & Thom kommer hit! Vad kul vi ska ha! :)

Paltkoma

Usch, jag är så mätt nu! Herregud. Pannkakor är så jävla gott alltså! Jag förstår inte att favoriträtten håller i sig ända sedan barnsben?! Jag & Sandra har precis slängt in omgång nummer två i tvättmaskinerna. Allt här händer i snigelfart, man har liksom ingenting att stressa till. Tar bara allt som det kommer. Om tjugo minuter börjar nån jävla VM-match, då slänger vi in Kevin i sovrummet, så jag & Sandra kan se "My sisters keeper" & gråta lite ifred :)
Lite jordgubbar & vin hör kvällen, sommaren & ledigheten till, så vi passar på!
Puss på er!

Skit också

Vilken jävla dag. Jag & Sandra traskar ner till stan. En bra jävla bit om ni frågar mig, otränad knäskadad rökare som jag är. Letar efter en jävla skomakare. Försöker minnas kartan över Sundsvall i huvudet & lyckas hitta den ena. Han säger att han inte hinner göra skorna idag & att han har stängt imorgon. "Skit på dig" tänkte jag. Lyckades efter många om & men hitta den andra.. Han säger åt mig: "Nej, men jag kan väl göra de på en gång.. Tar väl en halvtimme sådär". Jag höll på att tappa hakan. Jag & Sandra gick till Subway & köpte med oss mat & satte oss i en park & åt mat :)
Hämtade skorna, traskade till Ica, köpte lite gotte & självklart jordgubbar, haha. Sen gick vi hem. Lagom utanför porten kommer jag på att jag glömde gå förbi Dalton & lämna in markerna. Suck. Får göra det imorgon då. Tänker inte gå med flera hundra i marker i väskan heller.
Dammsuga av här nu, flytta soffan, sen bäddar jag & Tuss ner oss & gråter till "My sisters keeper".
Därefter är det pannkaksstekning som gäller. MUMS

Sandra njuter av sin Subway-macka.



Tuvisen :)


Stan!

Sådär, nu är vi klara.
Vi ska dra ner på stan. Jag ska lämna in mina skor hos skomakaren, in på Dalton & lämna in markerna. Ta en kaffe på Waynes? Kika i lite butiker, sen till Ica.
Sandra har beordrat mig att laga pannkakor idag, så det lär väl bli så då :)

Nu har vi bråttom! Hej så länge!

Just ja!

Ni måste ju få se bilder från igår! Även ni som inte kan se de på Facebook ska ju få se hur kul jag har här uppe! Jag njuter för fulla muggar. Jag mår så jävla bra! :D

Jag & Sandra ♥



Jag på Dalton :)



Sandra & Kevin :)



PUSS




Jag igen :)



Sandra in Sundsvall by night



Me in Sundsvall by night! ;)



Åh, jag är helt kär i den här staden! Alla är så trevliga, artiga, tar i hand, ser en i ögonen. De är ärliga, öppna & så himla välkomnande. Man kan verkligen tro att man är utomlands! Vad fan har lilla Ludvika att erbjuda mot en stad som denna? Det är pinsamt hur folk beter sig hemma! Tittar snett, kan knappt hälsa, sprider rykten, fjollar sig. Nej, fy sjutton. Sundsvall i mitt hjärta! ♥

Torsdag.. Redan?

Fan, dagarna går så jävla fort här uppe! Helt sanslöst!
Vi drog iallafall ner till Dalton igår. Hade verkligen hur kul som helst! Först fotbollsmatch på flera storbildssäkrmar så man inte visste vart man skulle titta, sen lite Black Jack (glömde lösa in markerna igår!!) sen kareoke! Jag hann dock aldrig sjunga tråkigt nog.. Haha. Sandra trodde inte att jag skulle göra det, så jag lär väl motbevisa henne det på fredag antar jag ;)
Tog en morgonpromenad med Tuvalie i morse, släppte henne lös på baksidan sen. Aldrig varit med om dess like! Hon var hur snäll & lydig som helst. Igår morse höll jag på att få spader på henne. Hundjävel. Nej, jag skojar! ♥

Nu ska vi äta lite frukost, sen ska vi följa med Kevin ner på stan när han ska iväg & jobba. In till skomakaren, in till Daltons, in på lite andra ställen också ;)

Tuvalie i skrivande stund:


Inne en sväng

Jag & Sandra har legat ute i solen, ätit mat & pratat i fyra timmar! Så jävla skööööööönt!
Nu är vi inne igen, tar en paus, duschar, gör oss i ordning. Vi ska snart traska ner till stenstaden & sätta oss på en uteservering med en kall öl :) Underbart väder, underbara människor, underbar stad! Kan livet bli mer underbart? Jag njuter för fulla muggar & jag svär; livet är på TOPP!

Min & Sandras lunch. Grillad kyckling med potatissallad. Baugetter med vitlökssmör. Förjävla gott var det vill jag lova!



Sandra, mitt hjärtegull, njuter i solen :)


Solstrålar!

Good morning sunshines! :)
Här i Sundsvall lyser solen, blåser lite, men det är bara skönt. Jag & Sandra ska strax ta med oss Tuvalie & gå till affären & handla lite mat. Funderar på grillad kyckling, potatissallad & baugetter. MUMS.
Vi ska gå förbi Fyndlagret också, kanske hittar något fint? Är ute efter den PERFEKTA jeansskjortan, men det verkar som om jag aldrig kommer hitta den :(
Nej, nu ska vi röra på oss här! Vi hörs lite senare med lite bilder & sånt :)

PUSS

Vilken dag!

Vi traskade ner på stan i godan ro i morse, jag gick på möte & det gick jättebra! Allt är verkligen super här uppe! Jag blir helt till mig! Verkligen! Fått massa papper, information upp över öronen. Oh, I love it! :) Nu är planeringen i full gång!
Efter mötet gick vi en sväng på stan, sen mötte vi upp Sandras låtsasmamma & fick låna deras bil & Sandras småsyskon Vilhelm & Vendela. Vi åkte & åt & skjutsade sedan Kevin till fotbollsträningen.
Jag, Sandra & barnen åkte sen in till stan, handlade glass, lite jordgubbar, var ut med hunden, bytte blöjor & massa annat skräp. Vi tog vårat pick & pack & åkte ut & kollade på Kevins fotbollsmatch. Laget förlorade tyvärr med 2-1. Vilhelm & jag blev polare på en gång, haha. Har burit runt på honom så mycket idag, så jag börjar känna av träningsvärken redan :o
Nu sitter vi & tar ett par glas vin & äter jordgubbar. Vi ska snart slå på en film & sedan sova. Ännu en fullspäckad dag står framför dörren imorgon!
Som ni kanske förstår så kommer det inte bli alls lika mycket bloggande de veckorna jag är här. Har så himla mycket annat för mig! :)

Slänger in lite bilder från dagen :)








Bullar & mjölk

Jag & Sandra sitter i soffan & äter bullar med mjölk. Mums :)
Kevin har precis rest sig ur sängen & tjatar som fan att vi ska gå ner på stan. Jaha, nu ska de duscha också. Suck.
Slänger in lite bilder så länge :)

I sängen i morse.



Tuvalie :)



Sundsvall!

Woho! Äntligen framme! :D
En dryg jävla promenad, en sväng förbi Ica, sen var vi äntligen hemma hos Sandra & Kevin. Nu har vi precis tryckt i oss en varsin välförtjänt pizza. Nu blir det en bra film & ett glas vin eller två.
Tuvalie är så söt hon också, hon har redan fått respekt för mig! Det är bra! :D

Älskar staden redan, även fast jag inte sett en tjugondel än! Nej, nu har jag inte tid med er! :)
PUSS

Snart så :)

Nu är det inte långa stunden kvar på jobbet. Om cirka en timme går tåget från stan, sen skiter jag i det här stället! Så jävla skönt det ska bli! Åh, jag längtar så jag håller på att spricka! :D
Kommer inte ha tråkigt på tåget iallafall. Har med mig böcker, filmer på datorn, serier, spel & massa. Hoppas som tusan att det kommer gå fort! Jag vill träffa Sandra nu nu nu! :D

See you later alligator ;)

Mobilen trasig!

Måste gå ut med detta meddelande! Precis i lagom tid nu när jag ska resa bort så har min mobil gått sönder. Min 8-knapp har gett upp, så jag kan inte skriva normala sms. Ett sms utan T, U eller V går bra. Haha. Har med mig en "nöd-telefon" om jag inte står ut längre. Så fort jag kommer hem får jag skicka iväg den på lagning..
Så ring helst mig, eller skicka ett sms, så ringer jag upp. Jag har inte tålamod till att välja synonymer utan T, U & V. Haha 


Jobb, jobb & åter jobb

Sitter på jobbet nu. Trött & ont i magen. Höll på att försova mig i morse, men det gick bra ändå :) Packade lite mer i morse, sen är det bara ett par grejer jag ska göra på lunchen sen är jag fit for fight ;) Åh, jag längtar så mycket så att jag spricker snart!
Hela dagen imorgon är redan planerad. Upp rätt tidigt, äta lunch, sen möte vid ett. Efter det ska vi till Birstagallerian & kolla lite. Efter det ska vi hämta bil & ungarna & åka & äta någonstans. Senare på kvällen är det fotbollsmatch. Som avrundning på kvällen blir det jordgubbar & ett glas vin eller två skulle jag tippa på! Snacka om livskvalité! :D
Nu ska jag bara beta av åtta timmar i den här plåtburken, haha. 1,5 timme är gjord, bara 6,5 + lunch kvar. YAY! :D

LIVET ÄR TAMEJFAN UNDERBART NU!
PUSS PÅ ER!

God natt!

Har pratat med Sandra i telefonen i snart två timmar nu & pratar fortfarande, haha.
Nu MÅSTE jag verkligen sova. Upp halv sex imorgon. Jobba imorgon, sen sitta på ett tåg i fyra timmar. Guuud.
Imorgon sticker jag!!! :D :D :D

Packar..

Uhu, jag packar för fullt.. Inte ens hälften av det jag vill ha med mig får plats. Sex par skor bara :( Det är ju hemskt! Innan pappa kom hit med väskorna la jag allt i soffan så länge.. Och det var bara kläderna. Haha. Men vafan, det här är ju inte bara en weekend till Tallmogården precis :P
Två smockfulla väskor + handbagage & dator. Inte nådigt ;)
IMORGON DRAR JAG!


Vacker?

Att få sånna fina komplimanger jag fick igår eller, i natt var så himla längesedan. Att bara få höra att man är söt, vacker eller nåt det hör inte till vardagligheterna. Sånt ska jag mer av! Jag ska inte be om det. Nej, det är slut på sånt skit nu. Jag ska bli omtyckt för precis den jag är :)
Att kolla någon i ögonen & få höra: Förstår du hur vacker du är? :')

Var så sugen att hoppa ner i natt. Ser det inte riktigt mysigt ut? ;)


God morgon! Eller?

Klockan är strax efter fyra och jag har precis kommit hem. Det blev en lång & händelserik natt det här du.. Inte riktigt vad jag hade planerat, men jag är välbehållen iallafall :) Frågan nu är bara om det är värt att gå & lägga sig? Jag ska ju upp om ett par timmar bara.. Måste packa! Åh, herregud! Hur ska jag få med mig allt? Jag förstår inte.. Kommer glömma någonting viktigt säkert, men då får jag be mamma skicka upp det :) Haha

Göra ett försök att sova nu. I min egna sköna säng, ta hur mycket plats man vill & ha täcket för sig själv. Underbart! God natt! :)

The Sims 3

Dum som jag var så laddade jag ner The Sims 3. Nu är jag fast! I princip hela dagen har jag setat & spelat det där förbannade spelet. Förutom att jag lagat mat & städat lite & så ..
Snart dags att göra nåt vettigt istället. Ska vara chaufför ikväll, så lär bränna en ny skiva med musik. Annars går det ju inte, haha.
Vi hörs sen! :)

God morgon!

Det regnar & regnar & regnar.. Guuud vilket tråkigt väder det är! Tycker synd om mamma & hela hennes gäng som ska på knytis idag. Alla tidigare år har det varit kanonväder, men inte nu. Trök.
Jag är iallafall vaken. Hostan vägrar ge sig. Har så jävla ont i magen nu! Var ner på Apoteket igår & köpte Noskapin, få se om det hjälper nåt.. FRUKOST NU!

Det är inte varje dag man har en sån här på bordet ;)


Voff

Åh, denna dag har varit alldeles för seg. Klockan är bara halv tre & det är grådassigt väder ute. Blir så trött! Känner på mig att det kommer bli en tidig kväll ikväll, sen sova länge imorgon!
Ska ta tag i lite disk nu. Hejpa

Skolan

Tog den senare bussen till skolan idag för att slippa trängas. Var inte alls på humör för det idag. Kommer till skolan & dörren är låst. Drar en djup jävla suck. Kollar tidtabellen med mobilen och har precis missat bussen till stan. Skulle få vänta 50 minuter på nästa buss. Drar en ännu djupare suck. Jag börjar gå ner till busstationen eftersom det börjar smådugga & på vägen ner möter jag massa elever. Gick ner till busstationen & möttes av massa elever från Berga som gick i march-tåg med fana & trumslagare. Riktigt gulligt faktiskt :)
Jag gick upp till skolan igen & då var det öppet, men ingen av mina lärare är här, så vi kanske börjar senare ändå? Bra att man får information..

Fredag idag. Kanske ska ta mig en öl eller två? Men vädret är ju inte det bästa, så man är ju inte alls sugen. Trött är jag också. Kanske blir hemma med en film bara? Äh, vi får se :)

Engelska B

Jaha, då var Engelska B klart. Skönt som fan. Lite små kraffs kvar nu bara, sen lite lov.
Lite mer pengar försvann idag också. Jag gör så mycket fynd! :)
Och ännu ett bättre besked! Jag har möte på tisdag! Glad glad glad! :D

Tvättmaskinerna är i full gång & jag ska nu ställa mig & diska! Idag igen.........

Ny musik!

Timbaland feat. JoJo - Lose Control



Lena - Satellite



La Roux - Bulletproof



Katy Perry Feat Snoop Dogg - California Gurls



Mike Posner - Cooler than me



Jay Kay - Princess

(lite äldre, men fortfarande rätt bra)



Det får räcka för nu :)

Skolan

Sitter i skolan nu, läser på om EU & FN, ska snart gå igenom det med Örjan. Sen hoppas vi på lite mer uppgifter jag kan göra under sommaren & mejla in & ha kontakt via så. Vore skönt.. Inte ha tidspress, men ändå få någonting gjort.
Pratade nyss med Yasmine, åh, stackarn är så nervös. Jag lider med henne! Men allt kommer gå så bra så :) ♥

Slänger strax upp lite ny musik, för det kan verkligen behövas :) PUSS

Nya saker!

Ja, som sagt.. Handlade lite idag. Passade på att fylla på med hårspray också, eftersom det inte är så himla billigt.
Halvliters flaska + en Dust It ;)


En liten söt gäst-handduk är bra att ha.. Jag har ju ingen sån & det kan vara bra att ha, speciellt nu när jag kommer ha en hel del gäster hemma ;)



En söt lampkjol med ett broderat monogram framtill till lampan i köket. Slänger upp en bild på det sen när jag satt på den! Kommer bli så mysigt!



En värmeljuslykta jag tänkte hänga i fönstret i vardagsrummet. Annars är den minst lika fin att ha ståendes på bordet. (Om man tar bort kedjan såklart)



Och äntligen (!!) hittade jag kronan jag ville ha till mina blommor. Frågan är bara VILKEN blomma jag ska ställa i? :)



Köpte två ljuslyktor också, en har jag fyllt med mina vattenpärlor & ställt ett värmeljus i. Funderar på att göra samma sak med den andra :)



Sen köpte jag tre korgar som hänger som en ampel, men de går inte att ta kort på när jag inte hängt upp de, så det får ni vänta med att se :)

Det var dagens shopping :) Nu ska jag ställa mig i duschen, sen sova! Imorgon är det skola igen! :)

Shopping

Stack ner på stan för jag tänkte shoppa lite. Hittade inte ett enda klädesplagg som föll mig i smaken, kanske för att jag mer tycker om annan stil på kläder än de vi har i stan. Sen föredrar jag att handla på nätet också, men nåt fint ska jag väl hitta för alla presentkorten jag fick? :)
Gick in på Guldfynd också för att jag skulle köpa det där halsbandet & armbandet jag tittade på, men självklart var det någon som redan hade köpt det. Får vänta på att de får in nytt. Suck..

Visar snart var det var jag köpte ändå. Konstigt nog så försvinner pengarna ganska fort ändå, haha ;)
Såå... Vad tror ni att jag köpt? ;)



Mmmm :)

Nu doftar det gott här i lägenheten! Har diskat, dammsugit & torka golven. Nu är det fint :)
Känner att tröttheten börjar komma krypandes, så jag ska bädda ner mig med en film nu. Skatteåterbäringen kom idag, så har setat & nät-shoppat lite, men vet inte om jag ska klicka hem allt eller inte.

Ge mig tips! Vilka ska jag klicka hem, & vilka inte
?



Klicka för att få större bilder.

Uuuurk

Uhu, nu har jag ätit så jag är proppmätt & jag åt inte ens en hel portion. Hm. Nu ska jag strax dra igång dammsugaren & få lite fint här hemma. Ändra på lite grejer ska jag också göra. Det behövs :)
Sen slå omkull mig i sängen & plugga på om EU & FN tills imorgon. Tror det sitter rätt skaplig, men lite extra skadar ju inte :) Satt ute på balkongen nu på eftermiddagen & läste lite också. Gjorde en egen frappé till mig själv också nu när jag fick en mixer av mamma i studentpresent, så äntligen kunde jag bruka mitt frappépulver från Grekland :) Så himla härligt alltså! :)


Goda nyheter!

Det här flyter på bra, sitter & kollar lite saker på nätet nu. Ska snart ha en muntlig diskussion med Örjan, sen är samhällskunskapen klar! YES! Träningsdagboken ska jag göra klart nu under sommaren. Lite enklare att göra saker då :) Och inte nog med det! Det smids andra planer också. Big plans. Oh, I'M SO EXCITED!!  :D Gosh..

PUSS PÅ LIVET! - För tillfället

Tisdag

Uppe med tuppen! Blev väckt redan vid halv sex, så har inte kunnat somna om sedan dess. Nu ligger baugetterna i ugnen & väntar på mig. Det blir en monsterfrukost sen bär det av till skolan. Har inte varit där på så pass länge nu, så jag saknar faktiskt stället lite. Hoppas bara på att jag fortfarande har kvar samma känsla när jag sätter min fot där!
Nu är mackorna klara! Kommer med rapporter senare idag :)

Mjau..

Måndag. Förbannade måndag. Usch. Imorgon är det tisdag & det är fan inge bättre. Ska till skolan imorgon. Lämna in lite uppgifter & prata EN MASSA! Nu ska det hända saker! Jag är inte pepp på livet, inte någonstans egentligen, men jag måste fan komma någonstans i livet? Jag har tagit studenten, men är ändå inte klar med skolan - hur hemskt är inte det? Jag ska bli klar. Jag ska läsa vidare. Jag ska bli något! NÅGON! Jag önskar jag kunde förvandla mig till en ångvält & bara plöja över allt & alla som kommer i min väg. Fan.
Jag är skittrött & vill bara sova, men jag måste skriva rent uppgiften! Eller äh, Örjan får det handskrivna. Vad gör det?

Nu ska jag bädda ner mig i sängen & se en snyftfilm. Behöver lätta hjärtat lite.

Ändrade planer

Blev inte bacon & potatis.Det blev hemmagjord pizza! Såg att kitet höll på att gå ut i datum, så jag gjorde en liten smaskig pizza istället :) Den ligger i ugnen & ska bli riktigt god nu.


Mat?

Jaha, hemma & hungrig. Vad ska man äta idag då? Alltid samma jävla fråga! Jo! Det blir bacon med potatis & lökröra! Köpte fan rödlök igår, så nu kan jag göra det! MUMS

Har setat i telefonen en halvtimme nu & pep-talkat lite. En kompis till mig som hamnat i en gaaanska knepig sits. Fan, stackars. Inte lätt att ta sig ur detta inte?

Ställa sig vid spisen & göra någon nytta nu. Sen skriva klart mitt arbete som jag ska ta med mig till skolan imorgon. (Måste fundera ut varför min skrivare bråkar med mig också. Jävla skit)

Slutar nu

Nu slutar jag alldeles strax att jobba, ska bara vänta på bussen. Hade tänkt att gå, men nu börjar det precis dugga. Jäkla skit.
Skriver mer när jag kommer hem!

Not good at this

Blivit slappt med bloggandet nu, men det får ni stå ut med ett tag. Jag har ganska mycket att både göra & tänka på för tillfället. Chefen ringde nu ikväll & bad mig komma & jobba imorgon, så jag får plugga på jobbet. Behöver pengarna SO BAD, så jag måste. Skolan på tisdag istället.
Nu har jag sett klart filmen, så nu ska jag sova.

Heartache.

STUDENTEN

Vilken jävla dag! Gud vad kul jag hade!
Jag & Yasmine hamnade på första sidan av tidingen också. Haha.
Skriver mer sen, nu drar vi till Smedjebacken på Drakbåtsfestivalen! :)



KLAR!

Så, nu har jag fixat klart mig, nu är det bara att vänta på att Yasmine ska bli klar. Ringde henne för 20 minuter sedan, då skulle hon in & duscha.. :/ Vi ska vara där om en kvart.. Ojoj.
Men den har dagen ska bli bra, FÖR JAG SKA TA STUDENTEN!!! SHALALALALA!!!!

STUDENTEN!!!

Fyfan, jag är gristrött. Nån som har ni koffeintabletter att skänka mig?
Vara hos Robert om 1,5 timme, sen börjar dagen. Fick mindre än fem timmars sömn i natt... Blä.

IDAG TAR JAG STUDENTEN, FÖR IDAG TAR JAG STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!

(även fast jag inte riktigt är klar än :p)

Säckgången!

Ett jävla krångel med det där jävla repet, vart alla skulle stå o.s.v. men sen blev det ordning på det hela :) Vi gick så fort Polisen hade anlänt. Vi härjade, skrek, sjöng & väsnades för kung & fosterland!

Jag i min snygga out-fit.
"FP BÅNG" ska det stå.. Haha



Sandra, Cissi & Felix :)



Klassen längst fram, sen resten av ledet :p



Ja, nog fan vrålade vi!
Fin bild Sandra fick på mig & Yasmine... Haha



Nu har jag mycket att göra innan jag ska sova (tidigt) Ska upp redan före fem imorgon bitti. Åh, herregud, hur ska jag orka hela natten? Whatever, det händer bara en gång i livet! :D

Aktivitetsdagen!

Jadu, festandet började tidigt. Kom till skolan & vi målade säckarna i all hast. Färgen hann inte riktigt torka, så allt blev helt kladdigt. Aja, ingen stor förlust iallafall :) Men vi vann över ES på aktivitetsdagen! Det är fan värt att nämna! Woho :)

Fixar säckarna..



Yasmine skriver på Cissis säck :)



Och på Roberts :)



Klassen samlas..



Fikapaus :)



En av grenarna.. Att dansa med skoskydd på en pressenning full av såpa. Sedan stå helt stilla när musiken tystnar. Inte det lättaste må jag säga!



Estet



Frågesport..



Vattenlek :)



Har fruktansvärd träningsvärk efter denna dag & solbränd blev jag också vill jag lova!
Bilder på själva säckgången kommer efter att jag duschat. Puss

Sådär!

Nu har jag jobbat mina fyra timmar, ätit mat, så nu sitter jag hemma, dricker lite öl & väntar på att klassen ska sluta sin sista lektion, så jag kan springa dit & vi kan måla säckar.. Sen börjar aktiviteterna :)

Årets första fisk!



Östlunds gädda!



Igår kväll hos Sandra, Kevin, Simone & Isa.



Simone & Amanda.



Nu sticker jag till skolan! Ciao

Askul kväll!

Fan vad kul jag har haft! Älskar tjejerna! ♥
Vi har tagit oss ett par öl, spelat sällskapsspel & tjålat så mycket skit ikväll, så herregud!
Jag ska upp & jobba imorgon & jag är jättetrött, så jag ska gå & lägga mig redan nu. Slänger upp lite bilder imorgon från jobbet om jag hinner! Sen är det säckgång! Woho :)

Puss & god natt!

Skuldkänslor!

Fan, nu har jag asdåligt samvete! Har inte bloggat knappt nåt alls på flera dagar!
Men jag har varit uptagen med massa annat :) Igår var jag & Alexander till Borlänge. Han köpte åror till sin eka & jag fixade naglarna. När vi kom till stan stack vi ut på sjön så fort vi hade ätit. Jag fick ganska fort årets första fisk. En pytteliten abborre, men den räknas faktiskt! :P
Idag gick jag upp i tid, fixade massa med mina filmer, sådde smultron, vattnade alla kryddor & blommor, slängde i mig lite nudlar sen kom mamma & hämtade mig. Vi stod & bakade tre sorters kakor när chefen ringer & vill att jag ska komma & jobba bums. Stressigt värre att få så mycket klart som möjligt. Så jag är på jobbet nu, slutar alldeles strax. Då bär det av hem till Sandra för att grilla & spela lite kubb. En & en annan öl kanske slinker ner också :) Ska bara jobba fyra timmar imorgon på förmiddagen, så det går ju bra :) Sen är det ju säckgången. Woho!
Slänger upp bilder ikväll när & om jag kommer hem, haha.

Puss på er så länge :)

RSS 2.0