God natt folket

Lite småslö söndag har det allt varit. Målade en till bräda, som jag sedan gjorde en halsbandshängare av, haha. Kan visa er imorgon! Det blev plättar till kvällsmat, mums! Efter det la jag mig & kollade på filmen "Casino", den var lite halvskum & lång, men bra! Den var så lång, så den gjorde att jag missade 45 minuter av Wallander-filmen på fyran, så jag hoppade in i duschen istället & nu ska jag sova. Upp & jobba imorgon!

Puss & god natt :)

Målat lite

Medans alla filmer sitter på bränning passade jag på att måla klart Johannas skylt, så nu är den äntligen klar! Kanske ska göra en till till mig själv på en gång? Det blev ju rätt bra (om man inte tittar jättenoga, för så duktig är jag inte :p)


Söndag!

Woho, nu har vi precis klivit upp! Förlåt om jag inte skrev nåt igår, men kände inte alls för det.
Efter jobbet igår var jag bara hem & åt en sväng, precis som jag skrev, sen åkte jag & Alexander iväg till Sunnansjö & köpte en tv! En begagnad sådan, men en 32", så nu har jag nåt finare att titta på! Gjorde ett riktigt kap, så jag är super nöjd. Kvällen spenderades med att titta på en film på min nya tv :) Efter det somnade jag ganska tvärt. Jag väcktes sedan mitt i natten & somnade inte förrän klockan var efter halv sex. Men nu är jag iallafall uppe! Får hoppas på att jag somnar tidigt i natt också, eftersom jag ska upp & jobba imorgon!


Hemma igen

Så, då var jag hemma från jobbet. En pizza väntar i ugnen, sen bär det av mot Sunnansjö en sväng.
Emil sticker härifrån vid typ fyra, ska supa idag iallafall, så hans "vita månad" sprack ganska snabbt...

Förövrigt blir kvällen relativt lugn, tänkte pyssla lite här hemma - måla lite & så, nu när jag får lite tid för mig själv :)

Slaskiga lördag!

Usch, nu börjar det bli vår här, fåglarna kvittrar & det är plusgrader. Snön börjar smälta & ramla av både tak & allt möjligt. Förra veckan var det liksom mer än 20 minus, nu är det plusgrader? Tänka sig hur fort det kan gå.. Men ni vet, vi lever ju i Svergie, så det skulle inte förvåna mig ett skit om det skulle bli kallt & att vi skulle få ett par snöfall till. Suck. JAG VILL HA SOMMAR!

Självklart så kom Lufttslottet som sprängdes ut igår, så jag fick ju lov att se den innan jag la mig. Somnade inte förrän klockan var efter tre så jag måste erkänna att jag är fruktansvärt trött nu. Ska hem & sova lite middag efter jobbet :) Lite mer än 1,5 timme kvar här, sen blir det hem & ta det lugnt :)

Bamsemiddag

Nu har vi precis ätit klart. Lagade en supermiddag till Emil bestående av helstekt fläskfilé i ugn med potatisgratäng. Smart som jag är hade jag köpt rotfruktsgratäng istället för potatisgratäng, så jag fick ställa mig & pilla ur morötter & dylikt. Men Emil blev supernöjd ändå, tyckte det smakade super & det är väl huvudsaken ? :)

Fläskfilén är super enkel att göra, tar bara lite tid i ugnen, men det är det värt!
Så här gör du:
Rensar först filén & skär sedan skivor, fast att du inte låter kniven gå helt igenom, så att den fortfarande håller sig som en bit, men hack i, förstår ni ? :)
På plåten lägger du aluminiumfolie & pensar med olja under, för att den inte ska bränna fast. Sedan penslar du själv filén när du lagt dit den. Mellan skivorna kryddar du med vitlökskrydda & på hela filén kryddar du med salt, vitpeppar & någon annan krydda som t.ex. grillkrydda, in i ugnen på 175-200 grader i 45-60 min.


Underbar kväll

Jag tänker bara börja med att berätta för er alla att jag älskar min pojkvän mest av allt! Han är det finaste, mysigaste, härligaste som finns! Nu går vi verkligen igenom eld & vatten - tillsammans! Finns inga ord som kan beskriva mig kärlek till dig Emil! ♥

Sitter på jobbet nu, ska bara göra tre timmar idag eftersom Micke ville gå hem lite tidigare. Så jag är snart klar här. Efter jobbet kommer Emil & hämtar mig, så ska vi åka & handla lite, mat till ikväll & så. Det blir lugnt hela helgen för övrigt, känner att jag vill vila upp mig nu ordentligt. Även fast jag har lov nästa vecka, så lär jag både jobba & plugga som alltid annars. Men sånt är livet :)


Smedjebacken

Så, nu har jag anlänt till Smedjebacken. Emil är inne i duschen nu, så jag passar på att blogga lite.. Ska se film ikväll & bara mysa. Vet inte riktigt vilken film det blir än. Vet inte om vi vågar se Paranormal Activity. Någon som har sett den? Är den verkligen så hemsk?
Nej, dags för lite Simpsons nu :)

Spendera natten hos älskling

Så, nu har jag städat som en tok här hemma. Har bara lite disk kvar. Känns jätteskönt! Har tvättat nu på eftermiddagen också, riktigt välbehövligt! Började nämligen få slut på rena trosor, haha!
Nu sitter jag hemma, älsklingen är på g & ska hämta upp mig, så kvällen & natten spenderas hos honom i Smedjebacken! Imorgon är jag tillbaka i stan igen, då jag ska jobba ett par timmar på eftermiddagen!

Puss på er!

Mina foton har kommit !

Woho! Fick posten nyss & mina foton damp ner på hallgolvet! Snacka om rädd jag blev, men ack så glad! Så mycket fina bilder! :) Nu ska det äntligen upp bilder på väggen!
Har nyss betalat lite räkningar, nu sitter jag & bränner lite filmer & väntar på Emil. Ska hem & sova hos honom i natt, mysa lite. Saknar honom som sjutton nu! ♥

Storhandlat har jag gjort idag också, så nu har jag mat hemma. Älskar när kylen är full! Men det är inte så himla lätt att ha den "full" när man bor själv, då det mesta blir gammalt, så man får slänga det. Får se till att Emil börjar sova här lite mer ;) Höhö ...

Balbiljetten fixad!

Japp, balbiljetten är fixad! Yaaaay! Jag ska gå på bal! Jag ska gå på bal! Hihi, jag är så glad! Idag ska jag bara ringa & berätta datumet för uthyrningsstället, så jag får min klänning!
Sitter i skolan nu, ska plugga lite, sen hem & tvätta & betala räkningar! Usch...
Ikväll bär det av hem till min älskling & mysa lite :) ♥


Torsdag 100225

Löning idag! Woho! Man får känna sig rik.. Ett tag iallafall, haha :)
Blev inge mys med Yasmine & Sonny igår, de fick annat för sig, så jag myste lite för mig själv. Lagade Enchiladas. Mums! Kollade sedan på "The Time Travelers Wife", det var något udda, men bra faktiskt!

Nu sitter jag & väntar på Yasmine som är seg. Försov sig gjorde hon också :p Tur att jag ringde. Balbiljettsförsäljningen börjar nu & hon är inte klar än på långa vägar. Hoppas vi får en biljett!
Efter det bär det av till skolan en stund på förmiddagen. Vi hörs då! Puss

Sooooool

Solen skiner & det är så himla härligt! Tog bussen ner på stan & mötte upp Simone. Vi uträttade lite ärenden på stan, sen begav jag mig ner till jobbet. Här är jag nu. Vill inte vara här egentligen. Jag vill vara ute & gå! Ta en lång promenad med hörlurarna i öronen & bara gå. Njuta av vädret, av solen, när den nu äntligen tittar fram. Jag menar - det kommer ju ta evigheter innan all denna jävla snö försvinner, så vi kommer väl inte ens kunna sitta på en parkbänk förrän i juni.. Suck.
Ikväll ska jag umgås lite med Yasmine & Sonny. Ska se en film & mysa lite :) Hihi.
Jag skriver mer sen! Puss!

Ont i nacken

Jag vet inte, jag måste ha sovit konstigt i natt, för jag har så himla ont i nacken. Det suger.
Nu sitter jag iallafall & pluggar med engelskan, hoppas på att få den klar idag. Det är inte det lättaste må jag säga. När inget lexikon översätter som jag vill & Google Translate är sämsta verktyget någonsin! Yeahyeah, får väl låta det gå ändå. Uppgiften måste ju bli klar...

Inte snyft-film

Blev inge snyftfilm hemma hos Simone, för hon har inte kommit hem från Götreborg än. Så nu ikväll har jag setat hemma & pekat ut bilder jag vill ha framkallade. Inte det lättaste det må jag säga! Men jag har iallafall hittat hundra bilder nu jag ska skicka iväg. Alltid lika spännande när man får hem de :)
Nu har jag precis diskat & ska nu hoppa in i duschen, sen slå på Bröllopsfotografen i min ensamhet.

Hittade en gammal bild på mig & Emil som visar våra rätta sidor :) ♥



Puss & god natt !

23:e februari 2010

Kom på en sak! Det är den 23:e idag, vilket betyder att jag fyller år om åtta månader, woho! Haha, absolut ingenting att hurra för egentligen, men att jag fyller 20 år är en höjdare :)
Efter att jag varit hos pappa idag ska jag bege mig hem till Simone för en riktig tjejkväll. Vi ska se "böl-filmer" (alltså riktigt jävla romantiska filmer) och bara grnia ögonen ur oss. Ska även ta med Bröllopsfotografen, så ska vi se på den :) Hoppas den är bra!

Allt kommer lösa sig till slut.

Solen skiner!

Tisdag idag & solen skiner! Underbart! Kom till jobbet lite tidigare i morse, så jag har städat & skurat för fulla muggar här (för att få tiden att gå lite fortare & inte tänka så mycket). Jag har lappat om en hel del i butiken & pysslat för att tiden ska rinna iväg, men icke. Nu har jag gjort nästan allt jag kan göra på mindre än två timmar, så nu har jag ingenting att göra istället. Tråk.
Blir kvar här till stängning, sen ska jag hem till pappa & äta mat :)

Måste komma ihåg att ringa Ellos också & reklamera mina skor som gick sönder förra helgen. Det är väl meningen att man ska kunna gå i nedförsbacke med ett par 12-centimeters utan att de går sönder? Inte sant? Suck..

Hela veckan är fullbokad. Ser ut som om jag kommer jobba eftermiddag varje dag resten av veckan. Skola på förmiddagen, jobb på eftermiddagen. Blir en kaffe med Simone före hennes jobb imorgon, sen blir det köande för balbiljett på torsdag morgon & räknings-betalar-dags. Jag hatar sånt! But, I guess that's life when you grow up!
Studentmössan, balklänningen o.s.v. ska betalas, så man känner att man har någonting på gång iallafall :) Underbart!

Läggdags

Tog en stilla "kall" promenad hem efter jobbet, gick förbi Ica också & handlade det viktigaste. Ska storhandla på torsdag efter skolan när jag fått lön, så väntade med sånt. Jobbigt att bära också :p
Tog mig hem, dammsög av hela lägenheten, såg så grisigt ut efter helgen. Jag gjorde mig en god kyckling-sallad som jag har smaskat på ikväll. Den var mycket godare än den ser ut!



Och pappa ringde ikväll och hade datorproblem. Jag dealade till mig en middag imorgon mot att jag ska fixa det åt honom, haha :)

Nu är det snart läggdags, ska bara ta hand om disken först.
Puss & god natt !

Ensamma timmar

Så, nu har jag snart betat av en av två ensamma timmar här på jobbet. Går inga bussar hem, så jag får lov att gå hem i dessa nästan 20 minusgrader. Jag farar! Men tror jag går förbi Ica & handlar innan, så jag får gå in & värma mig ett par minuter iallafall :)
Ikväll står det plugg på schemat, ska nog plugga på laptopen i sängen, så jag verkligen kan slappna av & koncentrera mig, för det är jag verkligen inte duktig på annars. Förutom imorgon så ska jag till skolan hela veckan & göra klart det mesta innan lovet hade jag tänkt :) För nu ska det hända saker!


Nu är det dags igen

Det var längesedan nu, så nu slänger vi upp några till utdrag från 118100s "Svar på allt". Vissa är rätt skoj, vissa är mycket intressanta :)

Växer blommor bättre om jag kissar på dom?

Blommor tar näring från jorden i form av vatten och om du då kissar på blomman så blir det mer näring i jorden runt omkring blomman eftersom det finns mer näring i kisset än i vattnet. Med mer näring så växer blomman bättre!


Vilken är världens störta stad och vilken stad har mest antal invånare?

Tokyo är världens största stad och har då även flest invånare, nämligen 34 350 000 människor. Även tvåan och trean på listan över största städerna ligger i Asien; Guangzhou i Kina och Seoul i Sydkorea. Ha en fortsatt trevlig dag!


Har vampyrer synliga könsorgan?

Ja, vampyrer och andra fladdermöss har synliga könsorgan. De är dock inte särskilt välutrustade utan är mer som gnagare, man ser paketet men det är inte stort.


Varför är det ett fönster i nya körkortet?

De nya körkorten har ett genomskinligt fönster i den nedre kanten och det har gjorts för att öka säkerheten ytterligare. Körkorten måste också svara upp mot kommande EU-standarder. Vägverket har utvecklat de nya säkerhetsegenskaperna på det nya körkortet med hjälp av Statens kriminaltekniska laboratorium.


Den sista frågan har jag också undrat över. Intressant att få svar på den :)


Måndag

Gud vad jag inte tycker om måndagar. Men egentligen gör man ju det på något vis? Det är ny dag, ny vecka, nya möjligheter. Men att det var 27 minusgrader när jag klev utanför porten i morse gjorde inte min måndag bättre. Väderprognosen lovade uppehåll, jo tjena, här snöar det för fullt & inte är det nå små flingor heller!
Sitter på jobbet nu, kommer bli övertid idag eftersom Micke får lov att åka tidigare, så jag kommer bli själv här mellan fyra & sex. Mer pengar till mig :)
Har tagit med mig matlåda till jobbet idag, duktiga jag :) Bara för att jag ska slippa äta ute (vilket jag annars gör nästan varje måndag när jag jobbar) eftersom det är knappt så man hinner hem & laga mat på en timmes lunch. Ska hinna med andra saker på lunchen också som tar lite tid, därför fick det bli såhär.

Har sett på statistiken också att ni blir bara fler & fler läsare här, det är ju jättekul! Lovar att jag ska slänga in lite mer bilder då & då, eftersom inläggen blir så mycket roligare att läsa då! Men det är inte så kul att se bilder på vad som händer när det inte händer så mycket nytt i mitt liv.. Jag jobbar, går i skolan & sitter hemma. Det är väl typ det?

Nej, nu ska jag fortsätta min dag med att sälja reservdelar :)

Jag lever!

Hej alla! Förlåt om jag inte har skrivit nåt idag, men jag har bara inte orkat. Emil väckte mig vid halv nio i morse, sedan dess har jag varit vaken. Vi låg & kollade på två filmer på förmiddagen, sen sov jag ett par timmar till och från på eftermiddagen. Nyss var jag & Sonny iväg & handlade. Nu står maten & puttrar på spisen & jag ska slå på en film & bädda ner mig i sängen. Tror knappast att det blir nå mer skrivande idag heller. Blev två bra bilder igår iaf som jag slänger in :)



Man kan inte tro att detta är taget med en mobilkamera på ett dansgolv, fullt i rök, haha



Yasmine & Sonny ♥

Min hårfön började brinna!

Haha, jag har precis kommit ut ur duschen. Strosade omkring i lägenheten ett tag, sen skulle jag föna håret. När jag stängde av den & la ner den, så började den ryka. Då hade den dragit med nå hårstrån in som började brinna. Luktar helvete gör det nu, haha. Får se om den går att starta när den blivit kall, annars får jag köpa mig en ny en. HAHA, dagens humor :D

Lördag 100220

Grattis Robin, min kära granne som fyller 20 år idag! Så idag blir det lite fest, men det blir nyktert. Sitter på jobbet nu, själv, men jag har haft en hel del att göra, så det har gått rätt fort ändå. Bara 20 minuter kvar nu! Ska hem till mormor & äta efter jobbet, sen hem & göra mig i ordning för kvällen. Har inte bestämt mig om jag ska dricka eller inte, men det lutar åt det nyktra hållet. Gud så skönt! Men vi får se..
Slänger in ett inlägg lite senare idag & uppdaterar er lite :)

Morgon hos Simone

Nu sitter jag hos Simone & trycker i mig frukost. Strax beger jag mig till jobbet för att överleva en hel dag själv på jobbet. Idas syster fick ju barn igår, så hon lär vara hemma & vara hund/hästvakt. Grattis till Lina & Jimmy!
Nej, vi hörs lite senare gott folk! Ha en bra lördag! ♥

Café Opera

Slänger ut lite bilder från igår på Café Opera & Soap Bar . Träffade störtsköna killar! Marcus, nån kompis till Matilda, samma Sebbe (har tydligen varit med i Paradise Hotel för ett par år sedan?) Men han var bra trevlig iallafall :)
Bilderna är tagna med mobilen av en ostadig hand, så klaga inte på kvalitén ;)



Jag & min fina syster på Café Opera.



Jag , Sebbe & Matilda :)



Marcus, nån tjej & Sebbe :)



Baren & Dj:n på Soap Bar :)

Det var alla bilder. Blev inte så mycket mer, bara massa suddiga. Men det får duga för det här gången :)
Nu blir det film! Puss & god natt


Nya skorna

Ska visa er mina nya fina skor! Riktiga jävla kap!
Börjar nog bli lite som min syster.. En liten shoe-aholic, haha




Första paret, de jag köpte idag. Tänkte köpa de i brunt först, men de var slut i min storlek, så det fick bli de här :)



Här är paret jag köpte förra veckan. Är så sugen på att köpa ett par bruna också :)

Åh herregud

Hej bloggen!
Nu har jag mycket att berätta.. Klockan fyra igår åkte jag & mamma direkt till Stockholm, därför jag inte bloggade någonting. Tur att jag körde inne i Stockholm, så det gick smidigt & bra. Tog bara evigheter att hitta en parkeringsplats utanför Matilda, men vi lyckades. Vi gick ut på kvällen & åt på "Blå Skåpet", rätt hyffsad mat, men det var starkt. När vi ätit klart kläcker Matilda ur sig att hon står på listan in till Café Opera. Så vi intar lite mer alkohol på resturangen, sen springer jag hem & duschar. Vi gör oss i ordning & beställer en taxi. Väl inne på Café Opera var det inte så mycket folk som vi hade trott, men vi minglade runt ett tag. När vi hade bestämt oss för att gå vidare, så trillar det in mer folk, så vi stannar en stund till. Träffar på lite galna människor, men ack så trevliga! Gud vad jag ska gå ut & festa i Stockholm fler gånger! Det är ett som är säkert!
Vid ett-tiden tyckte vi att det var dags att gå vidare, så då gick vi vidare till Riche sen till Soap Bar. Där träffade vi på nå helsköna amerikanare som vi pratade med resten av kvällen! Supertrevliga! Tog sedan taxin hem & bäddade ner oss i samma säng. Jag & syster :)
Morgonen i morse blev lite kaotisk. Skulle hitta till Akademikliniken & det var inte det lättaste. Vi blev lurade av nå skyltar, så vi vände, men var egentligen tio meter från byggnaden. Mötet gick superbra! Ska dit på ett till möte om en tag, det ska bara fixas med lite papper & sånt innan.
När vi var klara där lämnade vi Stockholm & begav oss till Västerås. Åt mat inne på någon galleria där, råkade sedan springa förbi en skoaffär & köpa med mig ett par skor.. Hihi. Får aldrig nog av skor! :)
Vi gick in på balklänningsaffären & jag hittade DIREKT min drömklänning. Jag provade den & den satt PERFEKT! Jag var nära på att börja gråta, så fin jag kände mig! Provade även ut smycken till klänningen som jag köpte! Helt underbart att ha allt klart!

Nu ska jag snart ta bussen hem till Simone för att ha en mys & tjej-snacks-kväll. Mys!
Imorgon blir det till att jobba, sen utgång på kvällen skulle jag tro :)
Slänger upp bilder senare!
Puss

Stressigt

Igår kväll efter att jag & Emil kollat klart på filmen & hade legat & pratat en bra stund var jag på väg att somna, men får då ett meddelande av Andreas som vill att jag ska komma & jobba. Så imorse fick jag inte sova som det var tänkt, utan det var bara att hoppa upp & bege sig till jobbet. Där sitter jag nu. Om tre timmar åker jag till Stockholm! Mamma kommer & hämtar mig & jag ska försöka vara klar med mitt skolarbete innan det. Men jag tar med mig datorn till Stockholm iallafall.
Kommer spendera kvällen & natten hemma hos syster, sen går vi säkert ut & äter på någon mysig resturang eller något. Imorgon innan mötet blir det nog en vända på stan :) Blir förbi Västerås en vända på vägen hem också. Ihii, jag är helt pirrig :)

Inte gilla

Jag tycker inte om att ta kort på mig själv. Det är ett faktum. Jag vet inte varför, men jag blir aldrig nöjd. Kanske är det självkänslan som kommer in & spökar lite? Men det ska bli ändring på det! På mig själv. Har tagit flera promenader den här veckan, knäna säger ifrån som fan, men jag skäller minst lika mycket tillbaka! Jag ska klara det här! Nu blir det andra bullar! Våren är på väg & vi är på väg mot ljusare tider! Det här ska bli ett bra år! Ett jävla bra år! Det är bara så! Som jag fick inprintat i min hjärna igår; det är bara jag som styr. Ingen annan kan säga åt mig vad jag ska göra! Ingen! Nu ska jag ta hand om mig själv & min kropp. Må bra. Nu jävlar!
Bjuder på en bild från helgen!



Pratstund med Simone

Så , nu är jag precis hemkommen från en pratstund med Simone . Alltid lika trevligt :) Ska träffa henne imorgon en stund igen innan jag åker till Stockholm :) Nu blir det lite dötid framför datorn innan Emil kommer hit & hämtar mig, så ska vi åka till Smedjebacken & så ska jag sova där :) <3

Det gnager i huvudet på mig. Jag försöker vifta bort det, men det är inte mitt fel. Det är ditt. Det är du som gör fel. Det ska inte behöva vara såhär. Jag måste sätta stopp. Men hur hårt? Hur långt är det gånget? Jag vet inte. Jag måste få svar.

Bussjävlar från helvetet

Jag blir så jävla matt , så jävla trött . Att bussarna aldrig kan komma när de ska komma ?! I TID ?!?
Stod & väntar i 20 minuter på bussjäveln idag ! Var så nära på att börja gå hem , men kände värken i mina stelfrusna tår , så jag stod kvar . Fan .

Ännu en annons

Tänkte tipsa er om en till annons jag lagt ut på Tradera ! En fin ljuslampett/spegellampett !
Klicka här för att komma till annonsen !


Statistiska Centralbyrån

Jag gav upp. Okej, jag är en svag människa, jag vet. Men jag är så himla trött!
Så medans jag nu tänker bädda ner mig i sängen & slå på en film, så tänkte jag tipsa er om ett kvälls-nöje! Statistiska Centralbyrån, där inne kan man leka runt jättelänge :) Om någon av er, precis som jag har ett udda förnamn eller efternamn så kan man kolla upp det på deras hemsida. Länk här. Annars kan man ju bara klicka runt & söka på annat om man vill. Rättså skoj faktiskt :)

Men , nu säger jag god natt till er alla , för nu ska jag sova ! :) Puss

Plugg plugg plugg

Alltså , jag spyr snart ! Det här är det tråkigaste som finns ! Mina ögon bara hänger & min hjärna vill inte alls tänka på engelska - när jag ska läsa , så får jag läsa om tre gånger för att jag ska förstå någonting . Ger fan upp snart & fortsätter imorgon . Kommer ju ändå inte bli bra . Fan .

Fixat lite

Så , nu har jag fixat en hel del här hemma . Pysslat med mina filmer , sorterat & hållt på , så nu är jag helt slut . Känner mig helt mör i kroppen ! Tror jag fått för mycket frisk luft . Haha .
Nej , nu är det dags för ett par timmars plugg , sen ska jag ta & slå på en film .
Har ni nåt tips om nån bra film ? :)

Lååång promenad

Nu har jag traskar långt vill jag lova ! Och det lär kännas på i benen i morgon . Fruktar det ! Men då är det bara att fortsätta traska för här ska det bli andra bullar !
Ska ta mig något att äta nu , har ju bara ätit frukost idag . Sen städa lite här hemma , sen bänka mig framför plugg . Ser ut som om att jag åker till Stockholm redan på torsdag , så det börjar bli lite bråttom nu :)

Dumma blogg

Varken bloggen eller Facebook ville samarbeta med mig igår , så bilderna kommer upp här nu istället . Lägger upp ett urval från helgen här :)

Vi var förbi André, stötte på Nordde & Sören !



Och Dasse ! Vi är coola gänget såklart ;)



Sören var linslus & posade med Karin & Christine också !



Drog hem till Jonna & träffade på henne , Jana & Basse !



Jana & jag :)



Karin & Lollo !



Vi fick en varsin ros när vi gick in på Solo . På nåt vänster hade jag två ? :p



Hehe , aja , tack för en superlördag tjejer ! Trevligt värre ! Puss :)

Pysseldag

Efter jobbet åkte jag upp på stan , köpte ansiktsmask , lite mjölk & hämtade ut mitt paket . När jag kom hem började jag tappa upp vatten i badkaret & satte Penne Rigate puttrandes på spisen . Nu har jag nyss kommit upp . Har legat där i typ 45 minuter . Gud så skönt ! Peelade hela kroppen , rakade mig , shamponerade håret två gånger . Mm , nu doftar jag härligt :)
Hela lägenheten doftar mat också , så snart ska jag vräka i mig maaat ! Sen bäddar jag ner mig i soffan resten av kvällen ! :)

Inte en enda jävla krona

Jag blir så jävla sur . Jag blir så besviken ! Jag är fan gråtfärdig . Det gör ont i hjärtat . Men det spelar ingen roll vad det kostar , kosta vad det kosta vill , för ingenting ska sätta stopp för det här nu ! Inte när jag har fått den här chansen . ALDRIG .
Jävla skitmåndag är vad det är ! Jag ska upp på stan efter jobbet , köpa ansiktsmasker & lite annat jox . Hem , lägga mig badet med en mask , sen bädda ner mig i soffan med en kärleksfilm , gråta & bara tycka synd om mig själv ! FAN för måndagar !


Måndag idag

Ja , nog är det måndag . Det märks . Jag är trött , det är segt på jobbet . 17 minusgrader är det ute också . Fyfan ! Emil ligger hemma & grisar & sover i min varma säng . Jag hade så himla gärna legat kvar där med honom i morse , men har man ett jobb , så har man plikter , så det var bara att pallra sig upp !
Ska nog träffa Simone en sväng efter jobbet , sen hem & plugga lite tänkte jag .. Måste få engelskan klar innan fredag då det bär av till Stockholm :) Woho !

Inge mer ikväll

Emil är här & vi har lite alla hjärtans dags mys :) Har ätit lite gott & nu ligger vi & kollar på film . Blir inga bilder & nån mer uppdatering idag . Ska spendera resten av dagen med min älskling :)
Vi hörs imorgon !

Vilken jävla kväll !

Jag var så säker igår , jag ville ut , men Yasmine mådde inge bra & Simone jobbade . Så jag pratade med Karin & hon skulle ut ! Så jag drog hem till henne först , sen gick vi förbi André en stund & sa hej till alla där . Efter det drog vi ner till Jonna på förfest ! Träffade Basse där ! Det var fan inte igår :) Allsång till Volbeat & Gyllene Tider , ja , det var rätt blandat . Sedan traskade allihopa upp på stan & gick in på Solo .
Helt sjuk kväll , men kul hade jag iallafall !
Nu sitter jag hemma , unnade mig en rejäl sovmorgon idag ! Skönt som fasen ! Emil är tydligen fruktansvärt bakfull idag , så han ligger hemma & nyktrar till lite innan han kommer hit :)

Lägger upp bilder lite senare :)

Jävla kamera

Fick ju hem ett par nya skor igår , tänkte visa er de , men självklart så dör kameran ! Så nu har batteriet legat på laddning heeela natten , så nu ska ni få ett par bilder ikväll ! :)
Satt hemma igår , pysslade lite , gjorde manikyr o.s.v. Skjutsade sedan Emils mamma & Emil till Smedjebacken . Emil ville att jag skulle sova kvar , så jag kröp ner under täcket bredvid honom :) Jag förstår att han tycker om att jag jobbar lördagar , då han kan ligga kvar i sängen & dra sig när jag får lov att gå upp ! :p


Har en bra dag idag

Kan tillägga en sak till : Jag har en jävla bra dag idag!
Har varit i skolan - matteprovet gick superbra!
Fick svar från Akademikliniken - bokat tid på fredag!
Mitt paket från Nelly hade kommit - har hämtat ut det!
Parfymen jag beställde luktade jättegott - Super!
Hittade alla 5 "Sagan om ringen"-böckerna i nya upplagan - för bara 25 kr!
Sitter på jobbet nu - tjänar mer pengar!
Väntar på att mamma ska ringa - ännu en tid bokad?

FAN VAD BRA DET GÅR NU !

Jag är glad

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ! Det finns inga ord som kan beskriva känslan just nu ! Det bara spritter i hela kroppen ! Vill springa runt jorden , hoppa som en studsboll & skrika glädjetjut tills lungorna vill hoppa ur kroppen ! Om en vecka smäller det . Om en vecka får jag besked . Om en vecka kommer poletten trilla ner & jag kommer få tillbaka mitt liv . Fredag - Stockholm - Here I come !

I skolan

Just nu sitter jag i skolan & pluggar lite Geografi . Blir matteprov efter lunch , undra hur det kommer gå ? Efter det bär det av till jobbet för att beta av några timmar även där .
Blir nog ingen fest imorgon som det ser ut som . Får vara hemma & planera söndagen istället ! Och kanske helgen den 27:e om alla planer går som jag vill :) Woho !

Nu hoppas jag att mamma ska ringa mig , så vi får ta tag i lite mer saker :)

Hej & hå .

Fredag idag , känns inte riktigt som det .. Men idag är det iallafall skola , sen jobb på eftermiddagen . Jobbar till sex , sen hade jag bara tänkt att åka hem & ta det lugnt . Alternativt åka ut till Landforsen & se hur det går för Alexander . Men vi får se .

Har en ny auktion ute på Tradera nu förresten , länk här !

Ha en fin dag ! :)

Oh yeah, what a promise

Hahahaha , & jag som själv lovade att bättra mig när det gäller inlägg. Blev inte riktigt så va? :p
Åkte hem till pappa & pysslade lite efter jobbet, sen hem & åt lite. Åkte & hämtade Simone efter det. Hela kvällen har vi setat & pratat & pratat . Välbehövligt om något ! Jag älskar din energi & höra att jag inte är så hemsk ibland :) Jag älskar dig ! <3

Har tagit mod till mig nu & slängt iväg ett mejl till Akademikliniken också . Bra gjort Wictoria !

Dags att sova nu . Skola & jobb väntar imorgon ! God natt sötnosar !

SIMONE !!!

Har sån längt efter dig ! Vill träffa dig , prata , skämta & pissa på mig av skratt som jag bara kan göra i din närhet ! Jag saknar dig !!!!


Edit : Ringde dig nyss & fick höra din glada stämma , woho :) Ringer dig så fort jag slutat jobba , så får vi se om vi kan ses en sväng :) <3

Dålig uppdatering

Det värsta jag vet är när man klickar in sig på en blogg, så finns det ingenting nytt att läsa, dvs att bloggaren inte har uppdaterat. Jag tycker det är himla tråkigt, så därför har jag bestämt mig för att jag ska bli bättre på det jag också! Bloggar en 3-4 gånger om dagen nu, men ska försöka med iallafall ett till :) Är lite svårt när jag sitter på jobbet så ofta nu med tanke på att Mekonomen har spärrat var & varannan sida, så jag kan inte lägga upp nå youtube-klipp eller nåt skoj.
Tänkte iallafall berätta en del om mig som ni kanske inte vet, så får ni en liten uppfattning om mig iallafall :)

Fullständiga namn: Wictoria Erika Bång (Döptes med stavningen Viktoria, men ändrade när jag var 12 år)
Föddes: Tisdagen den 23:e oktober 1990 på BB i Falun.
Familj: Helsyster Matilda som numera jobbar som stylist i Stockholm. Pappa Lars-Erik jobbar som rektor, hans fru (min låtsasmamma) Elisabet (kallas Lisa) och hennes tre barn Christoffer, Yasmine & Sebastian. Mamma Solveig, jobbar som förskolelärare, hennes sambo Peter (min låtsaspappa) och hans två barn Andreas & Tobias.
Civilstatus: Pojkvän. Emil Hägg <3
Bor: På Högberget i Ludvika i en mysig etta på ca 40 kvm
Skolgång: Dagis på Östansbo skola, lekis-3:an på Knutsboskolan, åk 4-5 på Gärdeskolan, åk 6-7 på Lorensbergaskolan åk 8,9 & 9 på Kyrkskolan (valde att gå om nian en gång till på grund av vissa personliga saker). Sökte in på Fordon-Lack i Falun , men kom inte in. Kom istället in på Fordon-Mek i stan. Gick där i 1,5 år tills mina knän & min rygg sa ifrån & jag fick lov att sluta där. Sedan dess har jag gått på Stegelbacken för att plugga enskilda ämnen i min egen takt. Tar studenten nu i vår, även om jag inte får klart mitt slutbetyg.
Jobb: Jobbar på Mekonomen som bilreservdelsförsäljare. Är timvikare & jobbar även måndagar & lördagar alltid.
Fritid: Största hobbyn är datorn. Aktivmedlem på TorrentStart. Har även ett stort intresse för Shabby Chic inredning. Målar & tillverkar egna skyltar, örngott o.s.v. Målar om saker gör jag också.
Hårfärg: Föddes blond, har varit blond i 95% av mitt liv. Har varit nästintill svart en gång. Röd en gång (kommer så väl ihåg när jag gjorde avfärgningen & blev orange som en morot i huvudet! Gick inte ut på en vecka!) För nuvarande är jag mörkbrun, men är riktigt sugen på att färga det mahogny/rödbrun-aktigt, men det får vi se när det blir :)
Ögonfärg: BLÅ! (Blå-gröna med lite alkohol i kroppen, haha)
Skostorlek: 38 (i vissa fall 39)
Länder jag besökt: Okej, listan blir rätt lång .. Börjar väl med de nordiska? Norge, Danmark, Finland & Island. Sen USA (tre gånger) Turkiet, Spaninen, Tyskland, Schweiz, Österrike, Italien, (och Sardinien som tillhör Italien) Grekland (både fastland & Rhodos. Har säkert glömt nåt, men det gör inget, kommer nog åka dit senare i livet :)
Mobiltelefon: Sony Ericsson W995 Silver
Kamera: Sony W120 Silver
Favoritmaträtt: Pannkaka & biff i sås.
Saker jag ska göra/besöka innan jag dör: Pyramiderna i Egypten, Taj Mahal i Indien, Kinesiska muren, Grand Canyon, Tokyo och Las Vegas! (Kanske New York en gång till) Jag ska hoppa bungy-jump, åka någon av världens Six-Flags-berg-och-dalbanor, flyga helikopter, gifta mig, bada i en isvak, åka till Thailand på semester, se en NASCAR-tävling live, besöka Irland på St Patricks Day 17 mars & vara helgrön (GRINCHEN, mwohaha) kommer inte på mer saker just nu..
Favoritämne i skolan: Matematik (när jag hade A-kursen, B-kursen sög ur mig intresset)
Husdjur: Hade katt (Norsk skogskatt) från det jag var två år och bodde hemma (Bamse) han fick vi lov att avliva för snart ett år sedan, då han fick cancer i magen. Tankebanan är inne på en Norsk skogskatt igen, eller en Ragdoll, Maine Coon alternativt en Helig Birma. Det sistnämnda är Emils favorit, så vi får väl enas, haha. - Kan tillägga att jag inte alls är en hundmänniska. Tycker de är söta & så, men de luktar illa när de blir blöta, dreglar, måste ut & gå med dem (ett jäkla ansvar) o.s.v. Föddes väl till kattmänniska helt enkelt..
Häftigaste platsen jag varit på: Jag måste nästan säga Chicago här, även fast Venedig är nära på att sno förstaplatsen. Chicago är riktigt häftigt! Skjut stora byggnader, stor & pampigt, fin stad & trevliga människor. Stort plus!
Drömbilen: För tillfället en Audi R8 (har varit i ett par år nu) Väntar fortfarande på att de ska gå ner i pris, så man kanske kan se en möjlighet? (Ligger i miljon-klassen)
Närmaste vänner: Yasmine (och Sonny, får slänga in han på ett hörn också, då han nästan alltid är med) och Simone såklart !
Dricker helst: Cocacola - tyvärr. Ska sluta upp med det! Favorit öl är Svensk Starköl, Mythos eller Grolsh :)
Musiksmak: Är allätare, verkligen! Lyssnar det som faller mig i smaken - allt från Beyonce till Madonna , till Kiss & Rise Against . Från Melissa Horn till Metallica .. Ja , ni förstår ?
Beroende: Pumptvål! Det värsta jag vet är handtvålen! Tycker det är riktigt äckligt med handtvål & inte luktar de speciellt gott heller! :(
Drömyrke: Har ingen aning om vad jag vill bli, men har funderat på mäklare. Problemet är bara skolan (att den ligger så långt bort) och utbildningstiden (3 år på skola & 4 år på distans) Har ingen lust att sätta mig i skolbänken när jag äntligen tragglat mig igenom gymnasiet, så jag låter framtiden utvisa :)
Favoritfilm: Coyote Ugly & The Notebook utan tvekan !
Favoritskor: Mina vita kilklackskor . Underbara ! Har aldrig någonsin fått ett enda skavsår av dem, sjukligt sköna, men börjar nu tyvärr få ett par år på nacken..
Favoritplagg: (just nu) Förutom morgonrocken jag fick av mamma i inflyttningspresent, så måste jag nog säga mina klänningar ! ALLA ! Jag har blivit helt "klänningsfrälst" måste jag påstå, haha!
Vill just nu: Sluta jobbet (jobbar till sex), så jag får åka hem till pappa & plocka med lite saker, sen hem till mitt hem & pyssla lite :)

Är det något mer ni vill veta är det bara att slänga iväg en kommentar :)
Puss!

Shopping, lite smått iallafall

Klickade hem lite grejer från nelly.com igår. Blev ett par jeans, en klänning, ett par skor & en parfym. Får se när det kommer då :) Kommer väl i mitten av nästa vecka skulle jag tro :) Ooh !
Var upp till mamma en sväng igår, åt lite mat & pratade lite , mysigt .
Snoozade i 40 minuter i morse , underbart skönt att ha lite "sovmorgon" . Men nu är jag på jobbet iallafall , här händer det inte mycket som vanligt . Detta måste verkligen vara den värsta månaden någonsin !
Måste tillägga en till sak ! Det är verkligen så himla skönt att ha bil ! Att kunna ta sig nånstans , när man vill ! Ska upp till pappa idag & ta in posten . Tänkte passa på att ta med mig lite mer saker där hemifrån . Har en hel del kvar på vinden att kolla igenom . Vad som ska säljas , vad som ska slängas , vad jag ska ha kvar , men kvar hos pappa & vad som ska med till lägenheten .

Ska beställa en färgpatron till skrivaren också , eftersom jag bara köpte en svart förut . Behöver färg också till vissa saker .

Ska framkalla 100 bilder från fujifilm också . Har ett sånt där erbjudande som går ut den sista februari , så jag ska väl sätta mig ner & göra det ikväll eller nåt tänkte jag .

Har även kommit på lite fina saker att göra på söndag med Emil , men mer förslag uppskattas ! :)

Nej , ska göra lite nytta nu ! Vi hörs senare !

Denna text får mig att gråta

Lyssna

När jag ber dig lyssna på mig
och du börjar ge mig råd
så har du inte gjort det jag bad dig om.

När jag ber dig lyssna på mig
och du börjar berätta för mig varför jag inte borde känna så,
trampar du på mina känslor.

När jag ber dig lyssna på mig
och du känner att du måste för något för att lösa mina problem,
har du svikit mig, hur konstigt det än kan verka.

Lyssna. Allt jag bad dig om var att du lyssnar,
inte pratar eller gör - bara hör på mig.

Och jag klarar mig själv.
Jag är inte hjälplös, kanske modfälld och bristfällig,
men inte hjälplös.

När du gör något för mig, som jag kan och behöver göra själv,
så bidrar du till min ångest och svaghet.

Men när du accepterar att jag känner vad jag känner,
oavsett hur irrationellt det är,
så kan jag sluta försöka övertyga dig
och börja arbeta med att förstå vad som ligger bakom denna känsla.

Och när det är klart är svaren uppenbara,
och jag behöver inte längre några råd.

Shoppingbehov !

Åh , jag är så shoppingsugen ! Har setat & tittar runt på nätet hela dagen . Hittat så mycket fint jag vill ha ! Oooho ! Har varit in på nelly.com, stylebystars.com, bonprix.se, halens.se, ellos.se, hm.com, och lite andra . Har ni nå mer tips på bra sidor ? :)

God morgon !

Onsdag idag och inte mår jag bättre för det . Ont i ryggen har jag eller längst upp typ mellan skulderbladen på nåt vis . Trött är jag också , för jag & Emil kommer ju sällan i säng i tid när vi sover med varandra :p Haha .
Han skjutsade iallafall mig till jobbet nu på morgonen & nu är han på Volvo & skulle köpa de där clipsen till bagageluckan . Ooh , en sak till ! Jag får bil idag ! Pappa & Lisa åker till Stockholm idag , för att senare fara till Paris . Så pappa kommer ner med en bil strax innan han åker ! Woho vad skönt ! Slippa vara beroende av andra !
Pappa hade även varit på lägenhetsvisningar , tittat på ett par lägenheter åt mig . En av de blev jag helt kär i när jag senare kollade på internet . Men 3/4 våningen utan hiss (längre drygare trappor) är ingen hit . Men vafan , mitt på stan igen , i huset bredvid där jag bodde tidigare ! Kvällssol & utsikt över Väsman ! Mjau :)
I'm in löööööve !

(Kan tyvärr inte lägga upp nå bilder)

Servettställ

Mamma ringde tidigare idag & sa att en vän till henne skulle beställa en massa saker från ett shabby chic företag , så hon sa åt mig att snabba mig på att hitta nåt jag ville ha & skicka beställningen till henne senast imorgon förmiddag . Har kollat lite nu senaste timmen , men hittar inte riktigt något som faller mig i smaken .. Ett sött servettställ hittade jag iallafall , så det är snart mitt :)



Nu är det tack & god natt . Klockan är på tok för mycket !
Jobb hela långa dagen imorgon . Puss & god natt !

Jävla stugor !

Någon mer än jag som stör sig på annonserna på Blocket ?
Ligger tusentals annonser ute på stugor som uthyrs nu under vintern & påsken . Får kramp i fingret av allt scrollande känns det som . Borde finnas en knapp som filtrerar bort sånna annonser ! Gaah !



Javisst , det ser mysigt ut , men drygt för mig som letar efter annat på Blocket !


Alla Hjärtans Dag på söndag

Snälla , kan ni hjälpa mig ? Jag vet inte vad jag ska hitta på med/till Emil .
Jag har funderat på att ge honom snarlik present som han gav mig i julklapp förrförra julen , med en middag på resturang och sen en kväll med bubbel & bastu . Men har ringt runt & hört & alla bubbel-ställen är upptagna :(
Och bjuda ut på middag på en söndag ? Finns inte många ställen i denna håla som är öppna . Så , nu till den stora frågan , vad hittar man på ?
Har läst tidningar & på internet , att laga hans favoritmaträtt , gömma undan små söta lappar , köpa hundratusentals rosor ? Kom med förslag på nåt som inte kostar en förmögenhet , men ändå något som är gulligt & väldigt romantiskt ? :)

HJÄLP MIG !


Sova hos älskling

Min älskling ringde nyss & ville att jag skulle sova hos honom , så efter jobbet så bär det av först hem till pappa för att få lite mat & sen till Smedjebacken för att tillbringa natten hos Emil .
Jag & Emil bollar mejl mellan varandra på katter nu . Ragdoll & helig birma katter är väl för söta ? Jag blir helt kär ! Vill bara skaffa en katt direkt så fort jag ser de ! Naaw <3




Bilder : Google.se


Pallen kom inte

Jahapp , sitter på jobbet & här finns ingenting att göra . Vårat gods kom inte i morse . Lastbilen hade fått punktering , så vårat gods står i Örebro . Jippie ! Allt som är beställt efter fyra i fredag , allt från i lördag & igår har inte kommit . Våra kunder kommer inte bli sådär jätteglada idag .. Suck .
Vann en jättefin lykta på Tradera igår :) Borde få den innan helgen ! Åh , mitt hem , jag älskar verkligen att pyssla & dona . Det kommer bli så fint sen ! :)


Vajsing

Nu är det nå vajsing med bloggen . Vet inte riktigt vad den håller på med .. Menmen , inte mycket att göra åt saken .
Dagen idag har iallafall gått så himla sakta . Fruktansvärt lite att göra på jobbet idag , så det har gått hemskt sakta . Efter jobbet kom Örjan & hämtade mig & vi satt uppe på Högbergsskolan & pluggade i över två timmar , så nu är mitt engelskaarbete nästan klart ! Fyfan vad skönt ! Mitt andra matteprov ska jag göra på fredag också . Ska prata med Erik om balen också .. Ojoj , mycket att göra nu . Men trött är jag . Den här dagen har varit lång , så nu ska jag alldeles strax sova . God natt !

God morgon måndag !

Usch vad jag vill ligga kvar i sängen ! Fy sjutton ! Jag som ändå gick & la mig tidigt igår är hur trött som helst ! Och ont i ryggen har jag också , hujedamej .
Ska ta mig något att äta nu , sen klä på mig & springa till bussen . En dag fylld med jobb står på schemat idag , efter jobbet ska jag möta upp Örjan & vi ska sätta oss ner & gå igenom engelskan & göra klart den . Det ska bli så himla skönt att få den av ryggen ! Förut var det alltid så att jag i princip satte mig & grät när jag öppnade dokumentet , för att jag inte kunde skriva om det på något vis som gjorde mig nöjd . Prestationsångest . Jovars .
Nej , frukost nu ! En rejäl en !
Ha en bra dag alla ! :)

Blev inge hår ..

Det blev lite städning & mycket tvättning istället .
Lite krångel med datorn & filmer , serier o.s.v. Men nu har jag fått ut första säsongen av Scrubs på skiva iaf ! Nu är det bara sju säsonger kvar , haha .
Nej , nu ska jag se klart filmen , sen ska jag sova ! God natt ! Puss !

Hårdag idag !

Förra veckan på min lunch åkte jag förbi Ica & köpte nya numret av VeckoRevyn som Kenza så fint pryder . I det numret finns det huuuur mycket olika frisyrförslag som helst . Provade på en av de igår , så tänkte prova på några fler idag . (Glömde såklart att ta kort) Kul att ha lite variation på den här burret . Klippte topparna lite igår också , så nu är det inte lika slitet ! Skönt ! Om jag orkar kommer det upp lite bilder , men det blir efter att jag tvättat ! Puss !


Söndag & SOL

God morgon kära folk !
Idag är det söndag , den sjunde februari närmare . En vecka kvar till alla hjärtans dag :) hihi .
Emil gick upp strax före tio idag & la sig i badet . Jag drog mig lite till & sprang sedan ner & la i pengar i automaten . Kröp ner i badet en stund med honom , gick sedan upp & gjorde frukost .
Nu börjar klockan snart bli mycket & Emil ska snart åka hem . Jag börjar bli trött . Var vaken till klockan var nästan fem igår & det känner man på idag . Idag blir det nog inte heller så mycket vettigt gjort . Komma i säng i tid ska jag iallafall göra , det är ett som är säkert ! För jag orkar inte vara trött imorgon på jobbet !

Edit : Kan ju även tillägga att vissa behöver så jävla mycket stryk , så de inte ens vet vad de heter !

Pust & stön ..

Fyfan vad jag har städat ! Dammsugit , diskar , skurat badkaret & hela badrummet . Ordnat i städskrubben , ja , typ allt du kan tänka dig ! Och jävlar vad gott det luktar här hemma nu ! :)
Nu ska jag ro om mig själv lite . Tänkte lägga en ansiktsmask ikväll , ta mig ett bad (eller en dusch) sen tänkte jag bege mig hem till Yasmine & Sonny för att spela lite sällskapsspel eller nåt sånt skoj ! Yatzy ! Pictionary ! Jag skulle kunna döda för ett Pictinary ! Det finns ingen här som har ett jag får köpa ? De görs nämligen inte på svenska längre .. :(

God morgon Lördag !

Gick upp för cirka tjugo minuter sedan av att Emil puttade mig ur sängen & ville ha hela för sig själv . Nejdå , så farligt är det inte . Nu sitter jag här , försöker komma igång lite . Ska snart slänga i mig lite frukost , sen bege mig ner till jobbet . Tror det blir jag & pinglan idag faktiskt :)
Sen har jag ingenting planerat . Emil ska nog ut , så blir väl till att skjutsa dem till & från krogen i natt . Kanske blir att titta på Melodifestivalen ? Njae, vet inte riktigt om det är min grej ..
Vad ska ni göra idag ?

Filmdags

Nu börjar jag bli helt seg i kroppen , så nu är det dags att krypa upp i soffan & slå på filmen . Längtar !! :)
Morgondagen består av jobb , sen absolut ingenting planerat ! Jag älskar att ta livet som det kommer !
Puss & god natt kära läsare !

Riktigt segt

Usch , när jag kom hem idag , kunde jag inte låta bli att krypa ner under täcket . Fruktansvärt trött ! Sov i 1,5 välbehövliga timmar ! Nu är jag vaken iaf , men fortfarande trött . Micke , Emil & Mattias har preics bubbat upp sina datorer hem till grannen , så nu har jag min älskling nära igen :) Sova tillsammans inatt !
Nu ska jag ta & dammsuga av lite här i mitt skitiga hem , planera lite kvällsmat , sen krypa ner i soffan & ro om mig själv . Låter som en underbar fredag ! :)
Vad ska ni göra ikväll ?

Underbara fredag ?

Njae , inte riktigt . Vaknade & hade nästan försovit mig . Studsade upp ur sängen & sprang till bussen . Bussen hade varit tidig ? (ovanligt) så det kom ingen buss . Fick gå över på andra sidan & ta den bussen . Kom till skolan i tid iaf . Nu sitter jag i datasalen & gör lite Geografiuppgifter . Måste få klart det här .
Måste skriva påminnelse till mig själv här att jag måste vattna blommorna när jag kommer hem ! Påminn mig om det , någon ? :) Haha

Annars medför inte fredagen så mycket . Tänkte sitta hemma med en stor godispåse & uppa lite film & se nån film kanske . Är så sugen att se Svanprinsessan ! Efter två års letande har jag äntligen fått tag i den ! Jag må verka töntig eller barnslig , men det är bland de enda tecknade filmerna (förutom alla Disney) som jag verkligen tycker om !


Många inlägg idag

Ja , snart är det dags för sängen .
Sitter här nyduschad , ska snart föna håret lite lätt , sen krypa till kojs . Såg att det blev rätt många inlägg idag , men det är väl bara roligt .. Så har ni något att göra menar jag ? Haha .
Imorgon är det fredag & jag har ingenting planerat efter skolan ! Ska bli så skönt ! Har hunnit med en massa idag , även fast jag knappt gjort någonting alls . Skönt att komma hem tidigt om dagarna ! Jag bara älskar det !

Nej , nog med småprat . God natt med er ! <3

En bild på lägenheten

Sandra , lovade ju dig .. Men du får bara en bild . Har inte hunnit städa resten av lägenheten , så här ser ut som skit . Men du får en bild på hyllorna ovanför soffan iaf . Plus affischen jag inte hunnit införskaffa någon ram till , men det kommer det med ! Tar lite pö om pö :)


Penne Rigate

Det står & kokar på spisen nu . Var extrapris på bacon när jag var in & handlade tidigare idag , så jag passade på . Blev så himla sugen på också , så det blev det :) Alldeles strax klart , så nu ska jag överdosera ! :)


Nostalgi

Haha , hittade en riktigt gammal goding när jag tittade igenom min musik alldeles nyss .
Bjuder på den ;)

Kenta - Min bil


Skönt som fasen !

Äntligen har jag fått sova ut ! Och jag bara älskar Emils säng , skulle verkligen kunna ligga här hela dagen ! Men det hinner jag inte . Ska ta bussen nu tio över tolv till stan för att åka upp till Högbergsskolan & prata med dem om lastbilen vi ska ha på studenten , så vi får det klart . Måste även ringa Funcruises , som har ställt till något med våran bokning . De söger att vi ska åka den 6 mars , när vi egentligen ska åka den 6 april . Jävla idioter !
Nej , måste klä på mig nu .. Vi hörs sen !

Lite ny musik

Kan ju uppdatera er med lite nyare musik också .. Var ju ett tag sedan :)
Favoriterna just nu (en del gamla)











2009's BÄSTA MASHUP ! BILLBOARDS 25 BÄSTA HITS ! <3 <3

Download : LÄNK

Snart är det läggdags

Usch , känner att ögonlocken börjar hänga nu . Men ett litet tag till ska jag försöka hålla mig vaken . Emil kommer väl ändå inte komma & lägga sig på ett tag .
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar & tänker inte ha nå planer alls . Får se vad klockan blir , om jag hinner upp till Högbergsskolan innan de slutar bara , annars inga planer .
Slänger in en till bild från i lördags , gick rätt vilt till på dansgolvet ;)


Slöar

Ligger i sängen hemma hos Emil & slöar lite .. Blir lite tv-titt & mys ikväll . Andra Avenyn står på schemat klockan 21.00 . Imorgon ska jag verkligen sova ut ! Det tar som fan att gå upp såhär tidigt flera mornar i rad . Gick upp 05.30 idag . HALV SEX !!!!! Sjukt .. Verkligen inte likt mig . Men vad gör man inte för pengar ? Blir lite extra klirr i kassan i slutet av den här månaden också :) Det räddade mig lite faktiskt , eftersom mina eftermiddagar försvann med Andreas sjukskrivning . Nu blev Micke sjuk också , så då fick jag ta hans heldagar istället !
Nej , umgås lite med min älskade pojkvän nu , pussas lite :)

Nästan i diket

Kom tillbaka från turen för en stund sedan . Usch & fy . Det är snorhalt ute & det är snöstorm ! Jag tänker bädda ner mig i Emils säng & ligga där resten av kvällen !
När jag kommer från Mattias & precis har passerat Saxdalen , åker jag ner i diket med högerbakhjul & upp igen . Det är så vitt , så man ser knappt vägen plus att dagen innan hade de väl plogat & tagit för långt ut på kanten , så det var bara pudersnö där . Trodde för ett par millisekunder att det var kört , men jag kom upp på vägen igen , men efter det gick det jävligt sakta kan jag tala om . Fy .

Tänkte gå halv tre idag med , men vi får se hur jag gör .


Falskt alarm

Det var inget paket som hade kommit , det var bara avi:n från paketet jag hämtade ut igår . Haha , vad dum jag är !
Har iallafall hållt på att bränna ut alla filmer jag har på datorn ikväll & snart är boxen full :) Fattas tio filmer ! Sen är nästa milstolpe andra boxen på 300 filmer,  men det lär ta längre tid det :P Haha ..

Nu är det dags att sova . Börjar halv sju imorgon också , så ska upp aptidigt ! Efter det bär det av mot Smedjebacken för att sova hos Emil så vi kan spendera våran lediga torsdag tillsammans ! :)

Puss & god natt !

Ännu ett paket !

Vafan , kom precis hem , så ligger det en avi innanför dörren . Denna gång har jag verkligen inte den blekaste vad detta kan vara ! Blir lite nervös nu .. Men , jag lär väl ner & hämta ut det & kolla vad det är iaf .
Skönt att sluta tidigt idag . Ska bädda ner mig i soffan & kolla på Disneyfilmer ikväll hade jag tänkt . Men det känns som om det inte kommer bli så . Kommer alltid saker ivägen när det gäller mig . Konstigt nog . Varför gör det det ?

Tisdag & hungrig

Åååh , jag var så jävla hungrig ! Hittade ett nudel-paket jag lämnat här i skåpet , så nyss åt jag lite nudlar ! Förstår inte hur jag kunde vara så himla hungrig ? Jag åt ändå en bra frukost .. Aja , inte mycket att göra åt saken .
Dagen idag har verkligen gått så himla sakta . Allt är emot mig idag .
Min plattskärm jag tänkte köpa är slut dessutom , finns en lite billigare , men inte alls lika bra , så jag vet inte hur jag ska göra , om jag ska vänta , eller ta den där .. Beslutsångest !


En månad

En månad med Emil idag , för tredje gången . Haha . Men hoppas att detta ska vara sista gången vi firar en månad :) För nu ska det hålla !

 

Du är min solstråle , du lyser alltid upp mina dagar .
Du väcker fjärilarna i min mage till liv , varje gång jag ser dig .
Du förstår mig & tar min hand , då jag behöver det som mest .
Dina kramar & dina kyssar slukar hela mig .
Jag älskar dig Emil , av hela mitt hjärta ! v


Paketet har kommit !

Yay ! På lunchen var jag till Posten & hämtade ut mitt paket . Det kom ända från London , så det har ju tagit ett tag . Paketet innehöll en jädrans massa DVD-skivor , så här ska det brännas ut filmer vill jag lova ! Det blir nog min sysselsättning ikväll , haha !
Åker nog inte till Emil som det ser ut nu , men vem vet , planerna kanske ändras ?

Jag kom på en till sak ! Jag måste verkligen klippa mig ! Helt sjukt vad slitet mitt hår är ! Men har inte råd med det just nu , ingenting som prioriteras med andra ord ..  Så det får vänta lite :) Vet ju heller inte hur jag vill ha det .

Ida är ute & går en promenad nu & jag sitter själv nere på jobbet , men har bara 1,5 timme kvar , så kanske ska ta & städa lite här nu då ? För kunder , det har vi inte många av .. Haha

Måndag , underbara måndag

Nej , inte riktigt faktiskt . Vaknar i morse & hade nästan försovit mig . 5 minuter tillgodo innan bussen gick . Att jag aldrig kan gå upp på morgonen ?! Jag förstår inte !!! Jag gick ändå & la mig rätt tidigt igår . Åh , jag blir så arg !
Sitter iallafall på jobbet , men snart är det lunch . Har en del att uträtta på lunchen , ska försöka hinna med allting . Senare ska Alexander hjälpa mig att sätta upp mina sista hyllor i lägenheten , sen bär det av hem till Emil & kramas lite ikväll :) <3

RSS 2.0