Grrr

Sitter nu själv på jobbet , Micke stack för snart en timme sedan .. Och jag har sån jävla mensvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart . Det har varit hemskt sen i morse .. Har knappt kunnat stå rakt :/
Var iallafall ner till idrotten , men fick göra nå annat klurigt . Så jag har en godkänd idrottstimme iaf . Duktigt Wictoria :)

Slutar klockan sex idag .. Lite trökigt .. Men efter det ska jag & Emil åka till mamma & fira min syster Matilda som fyllde 25 förra veckan :)

Efter det ska jag hem , tvätta & packa det sista , för imorgon åker jag till Emil , sover där & när jag vaknar dagen efter så är det dags att bege sig ner mot Stockholm & Arlanda . Wiho ! Jag har så svårt att fatta . Vi åker snart ! :)

Jag & Emil kommer få ett eget rum på hotellet . Det kommer bli så jävla mysigt ! Ska ta promenader på natten vid havet , vi ska ut & äta på söndag kväll , då det är exakt ett år sedan vi hade våran första dejt :$ hihi .. Och självklart kommer det bli party ! Kommer ha så mycket att berätta när jag kommer hem . Både mobilen & kameran åker med , så nu hoppas ni väl på mycket bilder ?
Ni som enbart läser min blogg & inte följer mig på Facebook eller Bilddagboken , får tjata lite efter bilder , så kommer det nog en del :)

Ha det så bra alla . Nu lär jagt fortsätta jobba .. En kund trillade precis in i butiken :) Hej

Nu är jag glad igen :)

Är nu hemma hos Emil & fick världens nyhet nyss !!
Emils föräldrar har idag köpt en hund till :) En pytteliten Yorkshire terrier . Ska hämta den helgen efter vi kommer hem från Rhodos . Det sötaste som någonsin gått på fyra ben .. Herregud , såg bilder på denna lilla tik alldeles nyss . Jag är helt in löööve ! <3

Någon som har nå förslag på namn till en snarklik tik som denna ? :)


NU ÄR JAG ARG

VARFÖR SKA ALLT KRÅNGLA NÄR JAG VERKLIGEN INTE VILL DET ?

Nu har min externa hårddisk gått sönder IGEN ! Och självklart , smartskaft som jag är , var det jätte längesedan jag gjorde en backup på bilderna , så nu har ju flera månaders bilder försvunnit .. FAN !!

Ska åka över med den till Pontus ikväll eller imorgon , så kan han få pilla lite medans jag är på Rhodos , & jag hoppas nå så inni helvete att han lyckas rädda bilderna iaf .. *håller tummarna*

Jahapp , är hemma en sväng , för en gångs skull .. Lånar tvättmaskinen & packar lite ..
Väntar på att Emil ska jobba klart , så vi kan åka hem ..

Skola imorgon , inte pigg på det för fem öre .

Och inte nog med det . Min mens-värk är hemsk !!!

HEJDÅ

A Walk To Remember ..

Jisses , gud vad jag har grinat !
Finns inte ord hur ont det gör i hjärtat .. Hur kan jag vara så himla känslig mot sånna här filmer ? Jag blir helt förstörd. .

Men ändå ser jag det positivt .. Man inser att man måste uppskatta det man har . Att leva livet , precis som du vill det . Inga mål är någonsin för höga . Det gäller bara att satsa allt ! Allt eller inget ! Vad har du att förlora ?

När jag såg denna filmen , insåg jag desto mer hur mycket jag aldrig vill förlora Emil . Han är mitt hopp , min livsgnista . Han gör att jag vill fortsätta leva på denna jord . Vad hade jag gjort utan dig älskling ? <3


<3

Jag ville bara berätta för er alla att jag älskar min Emil jättejättejättemycket !!!

Du är BÄST min prins ! <3



Bra avslut på hans födelsedag ..

Så .. Nu har jag nyss badat Emil , peelat hans fötter , nu ska vi snart ta en kvällsmacka , sen ska jag bädda ner honom i sängen , sätta på en bra film & massera honom med oljorna han fick i present :)

Så nu ska vi mysa som bara sjutton ! Natti med er , imorgon är det en ny dag ! :)

Emil <3

Bloggdesign ..

Det går inte riktigt som jag vill , så det dröjer lite . Men jag pillar lite då & då . Ni som kikar in här rätt ofta kommer se förändringar , lovar :)

Emil snutten fyller år idag , 19 år :) Helt värdelöst att fylla 19 , men ändå :) <3

Nu börjar nedräkningen . Rhodos om 8 dagar !!!

Vänta lite bara ..

När jag & Emil kommer tillbaka från doktorn så ska jag & Elias till stan & handla lite till Emil som fyller år imorgon . Därefter tänker jag göra om bloggen helt !

Nu ska vi ta nya tag ! Woho !


Ursäkta ..

Men nu är bloggen helt åt helvete !

Ni får stå ut med det ett tag . För nu tänker jag lägga mig & kolla på film . God natt

Varför ?

Varför suger jag på photoshop ?
Jag vill göra om bloggdesignen totalt med en ny header .. Allt !
Ingen som har lust att göra en åt mig ? Eller en header iaf ?

Kommentera isf ...

:)

Älsko !

1/8-09


Bild från Yasmines 20-års fest , då vi fortfarande var blonda båda två ..

Mer än två månader med älsklingen nu ! <3

Eller tja , plus de fyra månaderna innan & de fem månaderna emellan , haha :p

Hm ..

Bor man bra , så mår man bra . Så sa en kund till mig en morgon , och jag har funderat lite. . Det är faktiskt jävligt sant !
Jag bor hemma fortfarande , tyvärr . Eller , jag fick lov att flytta hem igen .. Situationen här hemma kan vara lite obekväm ibland ..
Men jag & Emil har filurat lite på lägenheter här runt om . Jag hittade en JÄTTEFIN för ett par dagar sedan . Men hur sjutton ska vi ha råd ? Hyresrätter är ju på TOK för dyra i hyra & vi har inte råd att köpa någon .. Så det får nog vänta , tills han läst klart sina kurser & fått jobb , alternativt att vi väntar tills jag gått ur skolan , så vi kan flytta till nån ny stad . Det skulle vara ännu mer underbart !

Nej , nu ska jag & pappsingen iväg & kolla på en bil åt mig , hoppas (HOPPAS) pappsigull vill köpa den åt mig i födelsedagspresent ! :) Lite för tidigt kanske , men ändå :)

På jobbet ..

Nu sitter jag på jobbet , åter igen .. Pengar , pengar :) Shopping , shopping i Grekland ! Ååh , vad jag vill dit !

Skolan började i måndags.. Skönt . Känns bra att ha något att göra på dagarna igen !

Och Emil hjärtat har fått halsfluss IGEN ! Fjärde gången , bara det här året .. Snart kommer till & med jag börja strida om att han ska få ta bort halsmandlarna . Det här går snart inte längre . Han är ju jämt sjuk , gubben min ! :(

Slutar snart , så dags att stänga butiken .. Tänka sig att det här inlägget tagit typ två timmar att skriva .. Haha , men så är det när man har kunder :)

Hem till Smedjebacken ikväll , hojja !

Skolstart ..

Jaha , då har skolan börjat idag då .. Rätt soft faktiskt .. Ska bli rätt skönt , men det kommer bli intensivt .. Ska plugga upp 900 poäng tror jag det är , på två terminer . Gosh , hur ska jag hinna ? Emil , Elias & Tommy kommer ju gå med mig , så det kmr bli skoj :)

Och snart åker vi till Rhodos !!!!!! JAG VILL DIT NU NU NU NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Lite små fest ..

Vattenfestivalen här i stan idag .. Så det är väl lite fest :)

Sitter hos Yasmine & dricker öl nu , ska snart bege oss ner på staden :)

Ha en kul kväll alla ! :D

Dåligt med bilder ..

Jag vet . Det är skittråkigt med inlägg utan bilder . Men oftast sitter jag vid datorn på jobbet , eller hos Emil , utan sladd till mobilen .. Även det att jag så sällan tar kort nu för tiden . Vet inte varför ? Jag har nog blivit lite tråkig på senaste tiden . Haha :)



Emil fick årets första fisk :) Liten , men den räknas !



Emil , hjärtat <3

Ibland blir jag bara så trött ..

Hur orkar jag ? Att vara social & övertrevlig hela tiden .. ? Det tar på en . Gud vad trött jag är !
Att griniga gubbar & tanter kommer in & tror att jag inte kan någonting .. Kunde jag inget , skulle jag väl inte jobba här , inte sant ? Skulle mamma jobba som förskolelärare om hon inte kunde ha hand om barn ? Skulle min syster vara stylist om hon inte kunde något om mode och kläder ? Lite skillnad på jobb & jobb , yeah , I know , men vafan .. Nu går det snart över gränsen . Allt folk inte tänker liiite längre . Vi har så mycket bättre kvalitet än Biltema , därav priset . För det andra , så är det inte JAG som bestämmer vad saker ska kosta , så skäll inte på mig . För det tredje , skäll inte på mig , om inte vi har saker i lager , då är det du som har en udda bil , eller ska ha en udda sak som inte går åt så ofta , därav ingen idé att ha det på hyllan .

Nej fy skam för folk som inte vet hut . Hatar att få skäll hela tiden .
Nej , nu är jag för negativ , jag älskar mitt jobb , jag älskar mina arbetskollegor , och mina helt underbara kunder som uppskattar mitt jobb . Men de där speciella så rackarna kan förstöra hela min dag .

Nu ska jag snart stänga butiken här , så jag lär plocka undan . Hej så länge !

torrentstart.nu

Nu tycker jag att alla som laddar ner / laddar upp filmer ska passa på att bli medlemmar på torrentstart.nu
Helt underbar sida med nya filmer/spel/musik/program varje dag !

Klicka på länken här för att komma till sidan & registrera dig :)

Haha , fy fan vad jag är klumpig !!

Hahaha , lagomt när jag fått tillbaka mitt simkort , så tappade jag mobilen i sjön :p Haha , fy fan vad talanglös jag är :D

Det var nämligen så att jag & Emil var ute & fiskade .. Först så satt vi på en brygga där det fanns bänkar .. Jag la alla mina grejer på bänken .. Cigaretter , mobilen , plånboken ... (Okej, jag vet att man inte ska ha med sig sånt ut på sjön , så ni behöver inte rätta mig ;D) Iallafall .. Rätt som det var när jag stod & metade , kom en vindpust & grep tag i mitt cigarettpaket & slängde det i vattnet .. Jahapp , det var bara att slänga .. 
Det nappade så dåligt där , så vi tog våra grejer & begav oss till en annan brygga lite längre bort . Jag gjorde samma sak där & la mina grejer på bänken . Lade tröjan över , så att det den här gången inte skulle blåsa bort . Men istället fastnade tröjan i metspöt , så när jag tog spöt , så åkte tröjan med & rev ner mobilen , så den först studsade på bryggan , så batteriet & bakluckan ramlade av , sen föll själva mobilen i sjön . Jag fick ett sjujävla ryck & slet av mig kläderna & hoppade ner efter den . Jag fick panik när jag först inte bottnade , sen när jag kom ner till botten , var det bara dy & sjögräs . Jag fick panik .. Jag flög nästintill upp & bad Emil hoppa i efter den . Sötnosen gör ju det också :) Vattnet var ju rätt kallt för honom , som fick lov att tvinga sig själv ner . En själv hade ju bara hoppat ...
Han dök in under bryggan , hittade massa annat skräp , men ingen mobil .. Jag började nästan ge upp hoppet . Mobilen kan ju sjunka hur långt som helst , eller flyta iväg .. Vi hade ju inga glasögon eller nåt som hjälpmedel . Men efter ett sista försök så hittade han den !!! Jag blev helt överlycklig , började torka , ruska & blåsa , la den sedan i skon för att den skulle få torka ..
Senare på kvällen satte jag på den & den fungerade !!! Hahahaha ..
Men mikrofonen var lite dålig till en början , men när telefonen blev lite varm , så dunstade väl kondensen i den , så nu är den fullt fungerande igen . Fy fan vilken röta jag har :D :D :D

Sitter på jobbet , konstigt nog . Micke är hemma med sjukt barn , Andreas ville tydligen inte vara här & Johans unge har fått öroninflammation nu också , så det är lite kärvigt . Får lov att jobba imorgon också ... SÅ HIMLA TRÖTT !! Inte fan är jag van med att gå upp sju på mitt sommarlov ? Eller tja , har bara haft lov en vecka .. Men det tar ..

Dags att jobba lite nudå , ha det fint :)

Just ja ..

Glömde berätta ..
Bilder från Yasmines 20-års fest kommer upp .. Så småning om :)
Jag blev lite sur i lördags , så jag bet sönder mitt simkort .. xD Haha . Bilder kmr när det nya simkortet kommer :)

Puss på er !

Helt jävla underbart

Jag vaknade nyss . Har ju ingen mobil för tillfället , så jag hade ingen aning om vad klockan var .. men det var så jävla skönt , eftersom det inte hade nån betydelse :) JAG HAR SEMESTER ! Woho ! Fy fan vad skönt det är , att äntligen få sova ut och speciellt inte vakna av det där förbannade alarmet :p

Nu ska jag städa lite här i huset , för Emil kmr idag & ska mysa med mig :) <3

RSS 2.0