Kvällens outfit .

Så här ser jag ut idag då ..

image30

Blått linne - Forever 21
Kofta - Gina Tricot
Jeans - Jack & Jones
Armband - Forever 21
Väska - New Yorker

Kommer säkert ångra mig innan kvällen är slut :) Hehe ..

Party .

Hej igen .
Då är det Valborg idag då . Konungens födelsedag , så man säger väl grattis till honom ! Det är även min syster Yasmines födelsedag , hon blir 19 , så grattis till henne med ! :)
Nu sitter jag ute i Landforsen för tillfället , ska snart in till stan & iväg & kolla på nå brasor & dricka lite öl , träffa Yasmine , Emelie & Sonny sen antar jag .. :)

Lägger ut dagens outfit alldeles strax .

Ha det så kul ikväll ! :)


Valborgsmässoafton .

Jaha , det var det idag då . Precis blivit väckt av pappa . Vi ska nu ner på stan & äta lunch tillsammans . Niklas har ringt flera gånger denna morgon .. Han sitter i Uppsala hos Martin .. Ringde i morse , när han satt uppe & åt frukost med Martins unge , då blev jag nästan sur !
Nejdå , ikväll ska det nog bli skoj. Alexandra sticker till Stockholm , Karin ska va med Simone & hennes mamma .. Och jag då ? Jag blir nog med Yasmine & Emelie , om det blir som planerat , men det visar sig !

Hoppas alla får en jättebrakväll ! Nu ska jag ner på stan ! :) Hörs !



Så jävla bra !

Hej !
Nu mår jag fan bättre än jag gjort på vääldigt länge ! Jag lovar !
För det första så har grejerna kommit från Forever 21 , jag är så himlans nöjd ! Allting passar och sitter perfekt ! Jag är så glad ! Lätt värt pengarna , dock blev tullen dyr , det var tråkigt .. Men det är fortfarande värt det ! Ångrar det inte för en sekund ! :D


Här är kläderna , plus alla armband , men klänningen & väskan är inte med här ...


Här är klänningen på , men riktigt suddig bild . Sorry för det :)

Sen för det andra , så var det en tant som ringde mig idag & gav mig jätteglada besked :D
Hon berättade att jag fått lägenheten ! Så jag & pappa ska in senast på måndag & skriva papper , sen bär det av :)
Fan , kan saker bli bättre nu ? Jag är så glad så jag går upp i varv ! :D Sen ska man ut & träffa massa roligt folk imorgon med , det här kommer ju bli en superduper vecka :)

Allt som allt blev detta ; kläder + frakt + tull för mig ca 1200:- Men så grymt värt det ! Det tog exakt 7 dagar att få hem det från USA :)

Ha det bra gott folk , nu ska jag prova allt en gång till :)

Halv ett .

Japp , har nyss vaknat . Jobbigt värre . Vaknade knappt när Niklas gick upp till jobbet i morse .. Och som vanligt höll jag på att stänga av hans väckarklocka :s Jag var dötrött ! Nu sitter jag här hemma & trökar .. Ska göra rent alla ventiler och sånt nu , för Ludvika Hem kommer hit imorgon och ska kolla allt sånt .. Sen plocka upp Alexandra , sen hem till mig & äta något ..

Igår kollade vi på Three Days of Condor , rätt konstig film till en början , men mot slutet blev den bra :) Synd bara att den var "från 70-talet" .. Inspelad 2008 , men ääh ..

Nej , nu måste jag göra nå nytta . Vi hörs sen ! :)


Kul kväll igår !

Jahapp , kvällen började med att jag åkte hem till Linnea . Där var det ös , massa folk , mat , öl , skön musik :) Kan det bli bättre ? Vi härjade väl där ett tag , sen tog vi en liten fin promenad till Statoil , efter det gick jag vidare hem till Martin , firade hans födelsedag lite för tidigt , men wtf ? :) Jag hade kul iaf !
Sen kom jag upp på stan på nåt vänster . Själv ? Träffade iaf Amanda , stod & pratade med henne bra länge .. Sen var vi med Saino & Marcus resten av kvällen . Skjutsade hem Bamse till Smedjebacken också . Hans historia var nästan kul , men tyckte synd om honom ändå .. :P

Nu ska jag ta & städa & tvätta lite . Det ser verkligen förjävligt ut här inne .. Är ledig imorgon , så jag antar att jag kommer vara uppe hela natten :P
 

Ha det så bra gott folk :)

Party

Jahapp, nu har man nyss kommit hem från jobbet & fått i sig lite mat ..
Ikväll ska jag nog dricka öl & ha kul :) Får hoppas det blir det också ..
Ska ta mig en dusch snart , sen göra nå skojsigt :)

Jag bara längtar tills mina grejer kommer från Forever 21 , ååh , jag bara längtar ! :)


Jobba .

Jaha , då var det dags att kila iväg till jobbet , är lite försenad nu , men vafan .. Det är jag alltid ;) Fint folk kommer alltid sent . Haha .

Vad händer idag då ? Ge mig nå tips :)

Fint väder .

Som vanligt är det fint väder nu då :) Man blir så glad av det !
Satt iallafall & trixade lite med Photoshop igår , rätt roligt faktiskt nu när man börjar lära sig något . Satt uppe till tre & kollade på massa olika kapitel i filmen .. Rätt intressant !
Idag var det fredag , nu är det dock lördag , men iallafall . Åkte till skolan , hade typ tråkigt som vanligt . Jag , Sandra & Yasmine bytte däck på en BMW iaf , så lite nytta blev gjort :)
  Efter lunchen sen så ringde Marcus & ville att jag skulle följa med till Köping . Självklart hakade jag på :) Blev en snabbvända , det är ju trots att bara 11 mil dit ..
  På eftermiddagen försvann min lön ganska fort .. Har dock en del kvar & studiebidraget kommer ju nästa vecka också .. Gav pengarna till Karin för beställningen från Forever 21 , sen handlade lite annat smått & gott på stan . Införskaffade mig även ett solkort , så nu ska jag bygga grunden till sommaren . Solade 25 minuter idag & fick bra mycket färg , det är skojigt :)

  Kvällen spenderades med Alexander & Alexandra , vi pysslade med det ena & det andra . De åkte ut till barnhemmet i Smedjebacken , men jag hoppade av vid Vilmoren , för jag vill verkligen inte åka dit . Fy .
  Nu nyss träffade vi Sonja & Oleg , snackade lite strunt med dem .. De försökte förklara ryska året för mig . Jag fattade ingenting . I Ryssland har de nämligen inte Oktober, November & December , de har istället bara Januari - September , men 46 & 47 dagar i sin månad . Helt mysko ? Oleg sa att han fyllde den 45:e mars ? Då fattade jag verkligen ingenting ! Haha !

Jag har verkligen kommit på att jag känner mig som en surig gammal kärring . Jag är sur & snäser mot alla . Det är drygt .. Jag vill kunna vara lika glad som jag var förut . Då log jag jämt , hade kul åt allt . Men inte nu nej .
Nej , för allt ska krångla . Magen , skolan , relationer , allt . Fy för livet just nu . Nej , jag hoppas verkligen att jag får lägenheten , så ska nog allt ordna upp sig med tiden . Det ska bli skönt ..


Nu måste jag ta & sova . Upp & jobba imorgon . Väckarklockan ringer klockan nio . Fy , jag ryser , bara jag tänker tanken .

Nej , nu får ni sova så gott , nyktra som onyktra människor ! ;)

Puss !

Photoshop .

Nu ska jag ge mig in på att lära mig det också . Kommer bli ett helvete . Försökte förut , men tappade hoppet så jävla tidigt då . Så krångligt , så jag höll på att få spader ! Nu håller jag på och laddar ner en film om grunderna till Photoshop , hoppas jag blir lite klokare av den ..

Åkte iallafall iväg med Alexandra , tog en glass , satte oss i solen och myste :) Träffade Fredrik och Danne en snabbis också . Åkte sedan hem till Niklas , lagade mat och kollade på en film . "The bank job" . Riktigt bra faktiskt ..

Ut och ta en ryk , innan det är filmtajm . Haha ..

Imorgon är det fredag , grillning och fest vid Hällarna . Men inte för min del , nej icke . Jag ska suga på min lön riktigt länge .. Nejdå , jag ska ju upp och jobba på lördag som vanligt ..

Tjipptjopp ! Ha det bra !


Dagens outfit .

Jag vet att jag alltid lyckas ta korten snett , men det bara blir så (A)

image26

Bilden är lite suddig , men här är kläderna jag hade på mig till skolan idag..

Jeans - Jack&Jones
Tröja - Carlings (avklippt till båtringat)
Kofta - H&M

image27

Eftermiddags-klädsel ..
Lila linne - H&M
Kjol - TIger
Skor - Wedins

Hos Alexandra .

Sitter nu hemma hos Alexandra & väntar på att hon ska bli klar , så vi kan dra någonstans & sätta oss i solen , kanske ta en glass eller nåt . Det hör ju "sommaren" till :)
Senare ikväll kanske jag åker hem till Niklas eller nåt , men det visar sig . Lägger ut dagens outfit ikväll .

Puss på er !

Så trött .

Har nyss vaknat , å jisses vad trött jag är . Vaknade första gången av att hemtelefonen ringer klockan nio . Det är nån jävla snubbe som är helt desperat över att få tag i pappa . Orka ?
Vaknade andra gången av min väckarklocka , Alexander & Niklas , för båda skickar meddelanden nästan samma minut .. Men somnade om . Nu vaknade jag igen , min lektion börjar om en halvtimme . Sugen ? Nej .
Måste iallafall ta mig nåt att äta nu..

Så fint väder idag ! Ha det gött alla !


Göteborg .

Hej.
Vaknade i morse av att pappa kommer in & berättar att vi haft inbrott i sommarstugan , som jag redan sagt . Iallafall hade de brytit sig in genom fönstret, gått in & snott våra dunjackor & en brandsläckare som de senare hade sprutat ut på grannens skoter . Från grannarna hade de tagit både tv , luftgevär & massa saker . Jag blir så sur när folk inte kan låta andras saker vara !

I vilket fall som helst , kom iväg till skolan efter många om och men . Fick en mag-attack precis när jag skulle ut genom dörren , så det var bara att vända igen . Men iallafall , kom till skolan (lite för sent då) .. Hann iallafall med att göra matteprovet  , kändes som om det för en gång skull gick riktigt bra . Vet att jag bommade på en fråga nu så här i efterhand .. Det är drygt ..

Efter provet åkte jag hem , Marcus plockade upp mig & det bar av till Karlstad . Det var första stoppet . Hämtade en v70 motor där .. Sen åkte vi vidare ner mot Göteborg . Från Karlstad till Göteborg fick jag hålla mig . Jag var så kissnödig , så jag trodde jag skulle sprängas innifrån ! Men vi hade bråttom att hinna dit innan fem , så jag fick väl lov .. Kom väl äntligen fram & jag fick kissa :) Han lastade i motorn , sen åkte vi iväg & åt . Jag var så sjukt hungrig också .. Mums med mat . Sen var det bara att åka hemåt igen . Tog andra sidan om Vänern nu , så man kan väl säga att vi har åkte Värnern runt idag :P Hehe ..

Nu har vi typ precis kommit hem , jag håller på & äter en macka nu , sen ska jag hoppa in i duschen . Är så förbaskat trött .. Börjar inte förrän 12.45 imorgon , men lär väl upp tidigt imorgon iallafall & säga hejdå till mor min som sticker till Prag imorgon ..

Jaja , vi får se hur det blir .
Träffade dig alldeles nyss också , det är så roligt :) Gamla minnen glömmer man aldrig . De bevaras för evigt <3

Sov gott ! /W


Inbrott .

Jaha, pappa kom nyss in & väckte mig & berättade att vi haft inbrott i våran sommarstuga igår . Grannarna därifrån hade ringt . Så pappa är på väg upp dit & kolla vad som blivit stulet .. Om det nu är någonting . Fy , vad surt ! Jag blir riktigt arg ! Att folk inte kan låta andras grejer vara !

Nu ska jag ta & kila till skolan . Har matte prov nu . Önska mig lycka till :)


Jag är så glad .

Jisses . Nu har jag varit & kollat på en lägenhet , den är ju så fin & så vacker ! Guud , jag förstår inte . Allting är nytt , till och med nya fönster , kaklat badrum & allt  ! Så fint , nu ska vi bara hoppas på att jag får den ! :) <3
För övrigt var jag med Karin & Alexander , vi tog oss en glass & åkte runt lite ..
Sen åkte jag hem till Niklas , vi lagade lite mat , sen försökte vi kolla på en film , Gold Fool eller vad fan den hette ? men fy , jag störde mig nå så gruvligt på en skådespelare i filmen , så jag förmådde inte att se klart på den ..
Så nu sitter jag här . Gruvar mig för provet imorgon , hoppas bara att det går bra .. Men det känns som om det kommer att göra det .. Får väl hoppas .
Till helgen är det typ party överallt ? Och som vanligt kan jag inte gå ut på fredagar .. Ibland är det fan drygt att sitta hemma varje fredag . Bu , så tråkigt det är ! Visst kan jag gå ut , men då får jag skylla mig själv dagen efter .. Men vad gör man inte för lite extra pengar ? :)

Jag är faktiskt trött nu , konstigt nog .. Ska nog sova snart , även fast klockan är bara barnet .. Kort dag imorgon . Skönt , men som vanligt , så slutar ju alla andra sent .. Menmen , imorgon är en ny dag :)

Tjing / W

Solen skiner .

Ååh , det har varit lika bra väder idag med . När jag väl kom till skolan gjorde vi inte mycket . Vi har typ setat ute hela dagen & bara solat :) Gick hem till Niklas på lunchen & åt , var inte så god mat i skolan så ..
Leah , Annas hund har vart med oss hela dagen , så vi har bara busat med henne :)

Nu ska jag iväg & äta en glass med Alexander & Karin . Ikväll blir det nog film hemma hos Niklas . Mina dagar på WoW är slut , så jag har inte så mkt att göra .
Har dock matteprov imorgon , som jag måste kolla igenom . Ska dessutom göra engelska nationella provet på torsdag . Guuu , så drygt !

Skriver nog lite senare ikväll !

Happy feet , happy smile !

Försovit mig .

Bra .. I natt kunde jag aldrig somna , låg verkligen & vred & vände mig till klockan var närmare två . Sen lyckades jag nog somna . Den enda dröm jag kommer ihåg , var att jag var ute & gick en sommar i min nya klänning :) Ååh , jag var så stolt :) Hihi .. Jag vill bara ha den nu !
Nej , nu är jag försenad till skolan , lär sätta fart nu .
                          Dagens outfit :

image25

Svart tröja - Red Label / Carlings
Byxor - DTN
Halsband - HM
Skorna drar jag på mig sen , men det är de från Paris :)

Ha det så bra nu gott folk , nu ska jag ha en 8.30-16.00 dag i skolan , fy !


Betalt & klart .

Idag så var jag med Alexandra & Alexander . Vi satt & solade mest hela tiden . Fördrev tiden med att sitta & snacka massa skit & mobba varandra . Var faktiskt ganska skoj , dock jävligt långtråkigt , för jag hatar verkligen att sitta stilla & vara rastlös ! Jag pallar verkligen inte det ..
Sedan åkte jag hem till Karin & gjorde klart beställningen & betalade allt . Så nu vill jag bara att det ska komma hit , hit , HIT !  Frakten skulle ta 5-12 arbetsdagar , inte så konstigt . De ska liksom skicka det över hela Atlanten :P
Här är lite utav det jag betällde ..


En tubklänning   Ett par shorts          Ett linne        Ett halterneck       Spetslinne

En väska       Ett armband     & 40 små armband

Allt detta plus lite till för strax över 700-lappen , helt sjukt billigt ! Nu är ju dollarn nere på 5,89 , helt fantastiskt !
Frakten delar vi på , så det blir typ 150 :- var ..
Jag bara längtar & längtar :) JIPPIE !

Ååh , vad fint väder det har varit idag ! Jag blir så glad ! Det bara spritter i kroppen av vår-känslor ! :)
Det ska bli uppåt en 17 grader i helgen , helt PERFEKT ! :D Bra bra bra !

Nej , nu ska jag göra nå nytta . Ha det bra så länge gott folk !

Två veckor framåt ska bli bra ! Just so you know ! ;)

Forever 21 .

Följde Kenzas råd. Har nu setat i flera dagar och försökt valt ut vad jag ska beställa från Forever 21 ..
Hittat en väska , lite armband , och lite sånt smått , men hittade även den här klänningen som jag blev helt frälst i .

image15

Visst är den fin ? Den kommer ni kunna se på mig i sommar ! Jag lovar ! :) Ska skicka iväg en beställning ikväll eller nåt sånt tror jag , så man får hem det nångång . Längtar !

Dollarn är nu för tillfället på börsen ( 12.47 ) senast uppdaterad , 5,91 ! Helt sjukt ! Så denna fina klänning kostar endast 135 svenska kronor , jobbigt läge , eller inte ! SHOPPA ;D Dock kostar frakten en hel del , men det jämnar ut sig :D

Har fått tyst på moppen nu också . Pappa , du ska lyssna på mig ! :D

Ha det bra , tjingeling !

God morgon !

Ja , god morgon ja . Jag har precis klivit upp , sket i matten idag , tycker det är så drygt på måndagar . Först ha 45 min lektion , sen 55 min lunch , sen 45 min lektion igen , grr , jag blir så sur .. Menmen , jag är klar med A kursen nu iaf , så jag väntar bara på slutprovet :)
Bror min är hemma nu , ska väl se vad han pysslar med , sen ska jag ut & fixa avgassystemet på moppen .

Sen då , vad händer idag ? Inte en jäkla susning ..
Inför Beach 2008 , ska det hända grejer , inte sant ? ;)

YOU.

Grillning & film .

Jaha , jag drog som sagt ner till småbåtshamnen & träffade Thomas , Tim & Niklas . De satt där & göttade sig i solen .. Jag hakade väl på . Vi satt & småtjålade i typ en timme , tills vi kom fram till att vi skulle grilla . De skulle stå för mat & jag för ved :) Jag åkte hem & började greja med moppen , bytte batteri , tändstift & gjorde rent luftfiltret , men nog fan startade inte moppen nyss :(
Iallafall , jag åkte ner dit med ved & tidningar till dem . Vi blev rätt många .. Det var jag , Tim , Thomas , Niklas , Sanna , Fia , Linda & Josefin . Alex kom aldrig .. Vi grillade lite korv & tjålade lite skit .
Åkte sedan hem till Niklas , kollade först på The Island , som gick på Tv1000 , sen lagade vi mat , ugnspannkaka , hehe :) Orkade inte göra något annat . Niklas fick dessutom stryk i 500 också ;D
Sedan kollade vi på The Bourne Identity , som gick på fyran .. När jag skulle åka därifrån , så startade inte moppefan , jag höll på å bryta ihop ! Men fick som tur var igång den till slut .. :) Så nu har jag typ precis kommit hem & ska snart krypa ner i min säng & sussa :)
Sov morgon i morgon , det är skönt :)

Värst vad alla grillar idag ! :) Bara för att det är så fint väder ! Det är såå härligt med vår ! :)

Glömde helt av det idag . Jag hör av mig imorgon . Förlåt !

Jaha .

Jag är trött , har ont i huvudet . Vaknade nyss , är hungrig . Väntar på pappa , så han får komma med potatissallad . Mums :) Klämma i mig lite mat då , sen ner till småbåtshamnen & träffa Tim , Thomas & Niklas .. Tjåla lite skit med dem ..
Sen får väl dagen bara flyta på .. Är du vackert väder ute , så dra kan ju hända att jag grejar med moppen lite :P

I'm happy , even if I don't show it . I don't show it , cause I don't know if I'm happy . Really .

Brr .

Fryser som fan om fötterna . De där skorna är 100% täta , så man blir & frysa som fan . Bra drygt ..
Jaja , jag & Alexandra iallafall , gick & träffade Robert & co som satt & grillade vid Roths äng . Sen gick vi upp på stan & käkade . Härjade runt lite , sen drog Alexandra hem , & jag träffade Östlund ..
Har vart med honom en sväng nu , & snart är det sängdags ..
Blev bara några öl idag , var inte ens sugen .. ?

Imorgon ? Ska slöa som fan , sen kanske träffa dig . Det visar sig som sagt :)

Ha en trevlig kväll & natt :)

Kvällens outfit .

Lägger upp lite konstiga snabbilder nu innan jag drar ut ..
Bilderna är tagna nerifrån , så jag ser extra fet ut ? Haha .. Men men 
 
Outfit 080419

Svart undertröja - H&M
Grönvit randig tröja - Red Label / Carlings
Svarta jeans - Jack & Jones
Svarta läderstövlar - Köpta i Paris
halsbandet är från thailand ..

Ha det bra gott folk !

Kolbäck .

Japp , där har jag varit idag , eller jag & Marcus rättare sagt . Han ringde mig kring halv sex någonting & frågade om jag skulle med .. Klart , jag hade ju inget annat för mig .. Bloggen här hade jag ju fått styr på nästan , nu börjar jag fan bli nöjd :) Börjar fatta någonting också :)
Vi drog väl iväg till Smedjebacken & hämtade en biltrailer , sen bar det av mot Kolbäck . Haha , snubben där var ju sjukt ful & mysko också på nå vis . Hehe , elva motorer & sju växellådor , eller nåt sånt .. & massa annat skärp .
http://misswictoria.bilddagboken.se
Nu sitter jag hemma & tar mig en öl . Alexandra ligger & sängen med telefonen mot örat som vanligt ..
Väntar på att Marcus & Saino ska komma & plocka upp oss :) Sen bär det av ut på stan & kikar läget :)

Ska jag också göra som alla andra & lägga ut kvällens outfit ? :P Isf kommer den imorgon ;)

Nej , nu blir det hårfix :D

Ha det bra !

Mekonomen .

Jaha , idag har man väl bara jobbat .
Somnade inte förrän typ tre i natt på grund av många olika anledningar .. Glad är jag iallafall , :)
Rätt mycket folk idag , och verkligen asbra försäljning de första två timmarna :) Kom in världens skönaste amerikanare mot slutet , störtskön ! (Y)

Nej , nu ska jag ta mig något att äta , sen ikväll blir det nog ut på stan en vända . Det blir nog en öl eller två iallafall . Så det visar sig hur jag mår mot morgontimmarna ;D

Jag stöttar dig & hjälper dig . Var så säker ! Jag skiter i hur mycket du skriker & gråter , jag finns alltid här för dig !

Borlänge .

Jaha , nu har vi vart & kollat på alla lägenheter . Fan vad fina de blir nu när renoveringarna har satt igång :)
Sen drog vi till Borlänge för att handla rökvätska , jag fick självklart lov att gå in på Carlings . Hittade en fin dragkedjströja där inne , som jag bara fick lov att köpa :)
Ska strax träffa Östlund en sväng igen , ut på stan & kika lite , men det blir nog ganska tidigt ikväll . Sov inte så mycket i natt , så jag måste få lite sömn nu i natt om jag ska orka jobba imorgon ..
Nej , nu ska jag ta på mig nå andra kläder , sen kila ut en sväng ! :)

Nothing happens . I wonder why , but i shouldn't .

Hejdå bror .

Happ , har precis kommit hem från Peter . Har sagt hejdå till Tobias som åker till Korsika i 7 månader nu ..
Ska försöka ta mig ner & hälsa på honom :)

Ska iväg med Östlund nu & kolla på nån lägenhet . Ikväll blir det lugnt , jobba imorgon . Som vanligt ..

Ha det !

Faktiskt .

Det är ett under , men jag är faktiskt pigg . Helt sjukt , jag har sovit fyra timmar ,
Nu är det heldag fordon som väntar . Lär kila nu då .

Ha en bra dag !

Så krångligt !

Nu är klockan nästan prick tre & jag har setat uppe hela natten med att försöka fixa den här förbannade sidan . HTML:en ser inte alls ut som den jag lärde mig när jag var "liten" ? Bra drygt . Det börjar koppla lite iaf . Men den är fortfarande under ombyggnad ! Kom ihåg det ! :)

Nu ska jag sussa , så mycket jag bara kan :) Innan jag ska upp till skolan så klart .. Om jag nu orkar . Fy !

God natt alla !

Grillning .

Det blev grillning iallafall , lyckat också :) Gott med körv :)
Bilder ligger ute på bdb .
Det blev jag , Tim & Alex , men Alex drog efter en stund . Haha , vi hade bra skoj :) Måste göras om ! Sen efter det drog jag hem till Niklas & kollade på Layer cake som gick på 6:an , rätt skruvad film , men bra :)
Nu ska jag strax gå & sova . Heldag fordon imorgon , tror inte jag kommer orka det , men men .. Det visar sig :) Som alltid ..

I wait . Nothing happens . I don't care . Why should I ? Nothing's different now .

Provsvar .

Haha , jag bara skrattar . Det var svårt , det var det verkligen .. Men jaa , gjort är gjort . Fick inte världens bästa resultat på provet om kraftöverföring då .. Menmen ..
  Alla hade tydligen nationella prov i engelska idag också ? Hade jag inte en aning om .. Men ja ..

Kanske grillning ikväll då ? Med Thomas & Tim , nå fler ? Annars blir det imorgon . För eventuellt åker jag till Örebro med Jonas & Alexander .. Men det visar sig .
Nu ska jag i vilket fall som helst bränna en bra skiva ! :)

Confused . But , why should I ?

Nacke .

Jaha , nu vaknade jag nyss & har så grymt ont i nacken . Jag måste fan sova helt galet ?
Har en lektion idag , får se om jag orkar gå på den .. Eller om jag blir hemma & gör mitt arbete om den grekiska mytologin istället :) Nån som har nån myt på lager ?
  Ååh , jag är så sugen på den där tröjan på Carlings . Får flörta lite med Marcus & Johanna , så de kan lägga undan en till den 25:e :) Eller , kan ju alltid ringa min syster i sånna fall ^^
  Dags att hoppa in i duschen nu då ..
Sen laga nå mat ? Men som vadå ? Makaroner ?

Och min bok är så spännande , btw ! Läs hela Wallander serien av Henning Mankell & Steig Larssons trilogi ! Så bra !

Ska kila . Bye !

Bas .

Nu har Alexander kopplat in en baslåda i sin bil . Haha , det var längesedan ... Var typ 03-04 :P Kul jul ..

Nu sitter jag för tillfället & spelar lite med Niklas, ska snart hoppa in i duschen & mysa , fryser som fan om fötterna ! :(

Torsdag imorgon , sen helg , guud så skönt ! Men jobb , jobb , jobb .. Grr ..

Nä , hejdå .

Ungspannkaka .

Jaha , nu har jag vart nere på cirkusen & tränat , även fast jag hade så ont i ryggen i morse , så gick det faktiskt förvånansvärt bra :) Lite ringar , lite akrobatik . Nice :) Kommer ha såå ont imorgon , men det får man ju leva med :)

  Håller på å laga mat nu , det blir ugnspannkaka , orkar inte stå & steka små tunna i mer än en timme . Nej , fy för det . Det är dessutom mycket godare :)

Jättefint väder idag , jag är på bra humör :) Moppen är tyst nu , nu ska bara kåpan på sen börjar det lika något :)

I'm hungry , I'm gonna eat . :)

Kladd .

Vaknade i morse & hade så ont i ryggen , så jag inte ens kunde kliva upp . Bra drygt .. Pappa fick komma & massera mig , så det blev någorlunda bättre .. Matte sen .. Somnade säkert flera gånger på lektionen . Jag förstår inte hur jag kan vara så trött ? Jag begriper verkligen inte .. ?
  Sen fordon resten av dagen .. Så tråkigt . Fy . Jag vill verkligen bara ha sommarlov ! Men det är bara 7 veckor kvar nu :)

  Dessutom är det ju Valborg snart .. Någon som har nå tips om vad som händer då ? :)

Ska slänga in ännu en maskin tvätt , sen ut & laga avgassystemet ORDENTLIGT ! ;P

  I'll put an end on this now .

Ont i ryggen .

Fy , jag har så ont i ryggen idag ! Ni förstår inte ! Och inte vet jag vad jag har gjort heller .. Det är bra drygt .

Vaknade som vanligt i morse , lite för sent kanske .. Fick slänga i mig frukosten , sen rusa iväg till skolan.. Hade fordon hela dagen idag , & det var såå tråkigt . Det enda roliga som hände på hela dagen var typ när Alexandra sprutade rostskyddsfärg i håret på Sandra . Haha , hon var helt förtvivlad stackarn ! Kolla in Bdb för bilder .. :D
  Vad gjorde jag sen då ? Var med Alexander . Hade världens diskussioner om saker och ting . Arg jag blev ett tag där .. Men vi får väl se hur allt artar sig ..
  Nu är jag hemma , har precis spelat lite .. Sitter på brors dator , så det går ju iaf . Min är för seg . Funderar på att köpa en ny igen , men då får väl pappa spel eller nåt :p hehe ..

  Sov dags alldeles strax . Försöka tjata mig till ett matteprov imorgon , så jag får göra klart kursen nångång ..
  Och för alla er andra , ja , jag har faktiskt tvättat en maskin idag , & mer blir det imorgon :) Hehe ..

I try not to think at all .

Aptråkigt !

Jag har haft så tråkigt idag , så jag vet inte vart jag ska ta vägen ! Har verkligen inte gjort någonting idag typ . Jo , gjorde tre kapitel i fordonsboken eller nåt .. Men det är fan inte mycket .. Spelat kort typ . Nu kommer jag se kort när jag stänger ögonen ikväll . Dryygt ..
Är så jävla hungrig också , så snart ska jag ta mig något att äta ..

Fan , Comviq har vart helt kuk idag , ingenting funkade förrän vid två , då låg min mobil och pep i flera minuter . Bra drygt .. 

Nej , nu SKA jag sätta på en tvättmaskin , innan jag får nåt annat för mig . Hej så länge .

I've said mine now . Now it's your turn .

Ingen tvätt idag heller .

Fan , nu börjar det bli överfullt i tvättkorgen . Måste fan ta mig i kragen & tvätta imorgon ! Alla som kan , påminn mig ! Blev som sagt ingenting tvättat idag heller .. Var med Karin & Alexander istället .. Var som sagt upp till Elgiganten & köpte den där skrivaren till Karin , så nu kan hon lämna in sina skolarbeten , duktiga flicka :) Hehe ..
Ingen film blev det heller .. Följde med Alexander ut till Landforsen , satt där och häckade , åkte sen hem .. Möter fan alltid snuten när jag är ute .. Börjar bli lite halvskraj :/ Illa .. Vill verkligen inte bli av med lämpen nu iaf ...

Menmen , nu är det snart läggdags iaf . Eller tja , inte än . Då blir jag väl lika trött imorgon också .
Heldag fordon imorgon . Ska försöka lösa det där med packningen på nåt vis . Ååh , blir så trött .

Ta & läsa ett par kapitel nu då . Andra gången jag är inne på hela Wallander serien .. Kan bara inte sluta läsa ! :)

Just nu vet jag inte vad jag vill . Det står still . Allting .
I'm confused .

Fy för motordrivna fordon !

Vaknade av att den där förbannade klockan väckte mig i morse . Ville verkligen inte gå upp . Jag somnade kring tolv igår , så jag sov antagligen för länge . Fy vad trött jag var ! Tog mig iallafall till skolan , hade matte , höll på att somna . Fy ! Tråkiga jävla genomgångar , och jag som är klar med 4 veckors arbete redan nu , får sitta & vänta på det där jävla provet ..
Drog iallafall hem till Karin på lunchen , åt lite baugetter med tzatsiki . Mums ! Tjålade lite skit . Sen puttade jag moppen till skolan , så jag fick laga den . Jag & Roger höll på i säkert två timmar med att få det bra .. Det blev bättre , men absolut inte bra .. Lär få tag på en packning till cylindern , för den låter fortfarande mycket . Men jag tar mig framåt iallafall . Det är huvudsaken .
Nu sitter jag & väntar på att Alexander ska komma från jobbet , så vi & Karin kan dra upp till Elgiganten & köpa en skrivare . Karin ska promt ha en skrivare :p Hehe ..
Ikväll ? Fan , jag måste verkligen tvätta , men har verkligen ingen lust med det . Ska försöka förmå mig att titta på en film & bara ta det lugnt för en gångs skull , men det kommer väl komma grejer ivägen som vanligt ..

Det kommer aldrig bli så . Det är synd . Jag ville att det skulle bli som förut . Jag har saknat den bästa vän du var , men det är som du säger , det kommer inte bli så . Jag får bara tvinga mig själv att inse det . Tyvärr .

Some take it serious , some doesn't .


Dagen efter .

Jaha , igår var kvällen lång . Mycket hände , jamjam .
På eftermiddagen åkte jag ner & träffade Alexandra & Franco . Alexandra försöker hejvilt få igång sin moppe . Hon får tillslut igång den , tack vare mig :p Hon blir överlycklig , så vi åker till Tanka & pumpar hennes däck .. Där startar den sen inte , men efter många om & men så startar den igen .Vi åker runt lite över allt . Upp till Coop Extra , åkte och hälsade på mamma , sen hem till mig .. Vi åkte förbi Linnea också , så hon fick provköra lite moppe , & samma här , hon hade också saknat att åka moppe :) Hehe ..
Fick till slut tag på Thomas , som var hemma hos Sanna & Fia . Så jag drog dit & började dricka lite .. Vi åkte sedan till Jägarnäs & släppte av Fia & Pihl som skulle in på nån fest .. Vi åker vidare runt om på staden .. Vi åker & hämtar Fia , hon ville inte vara kvar . Jag hoppade sedan över till Saino och var med han ett tag .. Vi åkte ut till Fredrik & hälsade på , där alla möjliga var :) Vi drog sedan in till stan och var med Marcus .. Åkte runt & runt .
Träffade världens kåtaste äckel vid Pelles , fy . Marcus , räddaren i nöden !
Var hemma kring fyra på morgonen , & i morse mådde jag heller inte så bra .

4 år sedan idag då . Är hemma hos Fredrik nu också . Blir nog en film här i kväll skulle jag gissa på , annars vettefan .. Fortsätta städa lite hemma hos mig skulle nog inte skada ..

Ååh , hörde din röst igår igen . Hade gärna velat träffa dig . Men tidpunkten nu är ju inte den bästa . Jag väntar . Jag lovar & svär . Jag väntar , på dig .

We've always been , we always shall be .

Jobb .

Jaha , vaknade i morse , sjukt ont i nacken . Vettefan hur jag har sovit i natt  ? Klockan ringde & ringde .. Fick väl lov att gå upp . Tänkte ta moppen till jobbet , men den startade inte som tur var , för det började snöa strax efter att jag kommit till jobbet . Jobbat hela dagen idag då , med Andreas som berättade om sin "fitt-kärring" till doktor .
Tyckte nästan synd om honom , men jag kunde inte låta bli att skratta :)

Nu ska jag sätta igång & städa mitt rum , ser ut som ett bombnedslag här . Fy . Ska slänga in lite tvätt i tvättmaskinen också , så jag får lite nytta gjort ..

Ikväll då ? Öla , hade jag tänkt , & träffa Alexandra & Franco en sväng också , sen får vi se vad som händer :)

Damn it ! What shall I do ? I'm confused .


Karin 17 år !

Jaha , vaknade idag , drog mig i sängen , lite för länge kanske .. Går ut & som vanligt startar inte moppen . Jag får ett nervöst sammanbrott åter igen , försöker ringa alla möjliga och be om skjuts , men tamejfan alla sover , jobbar eller är oanträffbara .. Fan , vad sur jag blev . Fick till slut tag på pappa som skjutsade mig till Mattias trafikskola , där det var dags för inskrivning :) Jag satt & väntade på resten av gänget , & de latmaskarna tar bilen ner , 150 meter . Fy !
Fick böcker , inloggningsuppgifter & 15 körlektioner från skolan , tackar tackar :)
Skolan sen då , gjorde inte mycket alls idag . Jo , jag & Simon skruvade upp en tvålpump typ :P Hehe . Slödag ..

Åkte hem efter skolan , skruvade isär moppen igen .. Fixade , jävlades , skrek & gorma , men nu funkar den :) Jag är jätteglad ! Den funkar på första trycket , ( om man nu kan säga så ? :P )
Senare på kvällen drog jag hem till Karin en sväng , och firade hennes födelsedag :) Grattis gumman ! . Käkade lite tårta , snackade lite skit & hade allmänt trevligt :) Synd bara att jag ska upp & jobba imorgon , att jag lär sova snart .. Hade gärna stannat en stund till ! Men det blir annat nästa år på 18-års dagen ;D
Åkte iaf ner till Alexander sen , satt & spelade lite kort , sen kom Sonja , & de spelade en vända lasergame .
Sen åkte vi en sväng i hennes nya pärla ;D Hehe ..

Nu är jag bara hemma & softar , värmer fötterna lite :)

Det kliar , det kliar . Jag ska låta bli , men det är svårt . Jag ska vänta . Jag har sagt det , jag ska göra det . Men faan , jag kan inte . Det är så jävla svårt ! Jag bara vill , vill , VILL !!

Give it to me .

Lack

Jaha , skön dag idag . Vaknade många gånger idag innan jag klev upp . Tur att Simon ringde & väckte mig , annars hade jag säkerligen försovit mig .. Klev iaf upp kring elva , fick reda på att det var pannkaka i skolan , så jag åkte ju självklart dit & åt .. Sen prov i kraftöverföring , sjukt svårt . Var typ ingen som kunde , men några rätt kommer jag allt få :) Svestade lite på avgassystemet , sen bar det av hemåt , började slipa på moppen .. Tog pappas färg till hans gamla s40 , men den tog ju slut typ på en gång . Så fick åka till OK & handla ny färg . Hämtade upp Alexandra , så åkte vi till Landforsen & började slipa , putsa , skruva , lacka :) Nu är den mattsvart , så som du ville :) Hehe ..
Jag är fan nöjd , bättre det här än knallgult iallafall ..
Nu har vi typ blivit klara , har precis kommit hem , ska hoppa in i duschen nu , sen börja skriva en tidningsartikel eller nåt , till svenskaarbetet . Drygt .

Heldag imorgon i skolan också . Ska försöka fixa fästet till avgassystemet under & tomgången , sen är allt typ super :) Hehe ..
Sen på kvällen bär det av hem till Karin & fira henne en stund innan man ska hem & sova . Upp & jobba på lördag . Drygt , men välbehövda pengar rullar in :)

Du , åh , du . Du förstår inte . Jag är så glad , så lycklig ! Men huvudsaken är som du sa ; Vi är ju inte osams längre iallafall :) Jag är glad !!

I really want . But I can't . Not now . Maybe tomorrow ?

Snökaos

Fy vilket väder det har varit idag , jag blir ju tokig ! Det har snöat hela dagen , & då menar jag verkligen hela dagen !
Aja , iallafall .. I morse innan jag åkte till skolan , åkte jag hem till Jens , sa grattis & lämnade en present . Haha , han är fortfarande lika söt när han sover ! :) Tog en cigg & snackade lite skit ..
Hade matte i morse , fick tillbaka provet , var inte så väldans nöjd som jag kunde vart , men det duger .. Sedan fordonstimme .. Jag & Jesper försökte laga avgassystemet på moppen , men det gick ju sönder ändå sen . Suck . Får laga allting på fredag , men faan ! Bara det slutar snöa ! Blir ju galen !

Vart med Karin idag efter skolan , gick en sväng på stan , köpte present till hennes pappa som fyller år idag . Var sedan till Meddo & solade .. Hon gick hem & jag åkte hem .. Träffade Jens & Fantomen en sväng också .. Var hem till Niklas & tjålade lite skit .. Åkte sedan hem till Minette & Fredrik , hämtade Alexandra , sen gick vi & tog oss en varsin glass :)
Åkte sedan hem , & nu sitter jag här .. Inte så rolig dag, men jag är fortfarande lycklig & på bra humör :)

Du kommer & gräver upp mitt förflutna , men bara det där bra .
Det där bra jag hade med dig . Du . Ååh .

I really want . So bad . Nothing else .

Nytt Liv ?


Är det nu jag ska börja mitt nya liv ?

Efter mer än fyra år , har jag fått tillbaka kontakten med honom . Det finns inte en endaste känsla i denna värld som kan förklara hur glad jag är ! Helt obeskrivligt ! Jag är så glad !
Allt är precis som förut , vi pratar gamla minnen , & han har tamejfan inte glömt någonting , det är snarare tvärtom , att han kommer ihåg mer än mig , & det är skumt .. Vad börjar hända med mitt minne som var så bra ?
Har pratat med honom i telefonen i princip hela kvällen , vi skrattar hela tiden & jag bara fylls med hans sprudlande energi , helt obeskrivligt !

Jaha , för övrigt då ?
Idag vaknade jag tidigt , låg & drog mig bra länge .. Gick sedan upp & duschade . Jag som hatar att duscha på morgonen , men kände att det var behövligt . Hehe .. Tog det lugnt innan jag skulle till skolan . Sen går jag ut , för att starta moppen , men då startar den inte ! Jag höll på att bryta ihop ! Men fick igång den efter många om och men :) Kom till skolan , sitter typ hela dagen & pluggar till provet om kraftöverföring vi har på torsdag . Fan , det kommer verkligen inte gå bra !

Åkte sedan hem till Karin , tjålade lite med henne . Åkte sen hem till Alexandra & hämtade henne , vi åkte till hennes gamla lägenhet & rotade fram hennes moppe , för att ta fram den för våren .
Ååh , förbannade katastrof dag  ! Vi puttade iallafall bort den till hennes nya lägenhet , för att plocka ur batteriet . Skruvarna har typ rostat ihop , så det tog oss säkert en & en halv timme att ens få bort batteriet . Jaha , men iallafall . Då skulle vi ta min moppe hem till mig , för att sätta batteriet på laddning , men då kränger däcket på moppen av ?! Antagligen för att jag haft för lite luft eller nåt .. Jaha , då blev vi ståendes igen .
Jag blev skogstokig , men det hjälpte ju inte .. Det slutade med att vi fick putta min moppe till Tanka i hopp om att det inte var punka , fylla på luft i däcket , men det gick inte .. Då puttade vi den till Fottas för att de skulle hjälpa oss . Det kunde de inte heller . Fick lov att köpa ett nytt däck , men monterningsavgiften hos Fottas vill jag inte ens tänka på ! Hu ! Då ringde jag Alexander , så han fick komma med en släpkärra & hämta moppen .
Sen bar det av ut till Landforsen för att kränga av & på däcket .. Tog evigheter , för det satt ju som bara den ! Fy !
Men nu är den snart som ny ! Ska bara laga kåporna & sånt . Fixa allt annat skrot imorgon i skolan ..

Kvällen nu då .. Har spenderats med telefonen mot örat mestadels . Ska snart krypa ner under täcket & mysa .. Med mig själv . Fy så tråkigt ! Men bra skönt ibland ! Skönt att slippa nån som snor täcket hela nätterna .. Hehe ..

Nog för idag . Nu ska jag snart börja mitt nya liv .

This really is ment to happen !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0