Dags att sova

Sådär, nu har vi kollat klart på Andra Avenyn. Det blir ju bara mer & mer dramatik i serien.. Shit.
Aja, nog om det. Nu ska jag & Emil krypa ner & se en film, sen imorgon åker jag nog in rätt tidigt till stan. Börjar jobba klockan halv fyra.
Och imorgon har jag & Emil varit tillsammans i tre månader :) ♥

Motion

I morse tog jag som sagt en rask promenad till stan, nu har jag & Emil varit på gymmet & gått i 20 minuter till! Känner mig duktig idag :)
Nu ska jag strax börja laga mat till familjen Hägg, hoppas de tycker om det :)
Ikväll ska jag mysa med Emil & imorgon blir det jobb i 1,5 timme på eftermiddagen, knappt nåt, men lite pengar iaf :)

Emil spelar cs

Tönt. Nej, så ska jag inte säga.
Men cs? Counter Strike? Vad är det för spel? Springer runt & skjuter folk, blir skitsur när man själv blir dödad & skriver sånna svordommar jag aldrig hört talas om förut.. Ja, jisses. Att man sen kan tjura ett bra tag efteråt, det är min pojkvän expert på.

Här har ni honom i skrivande stund:


Missade bussen!

Att jag alltid måste snooza? Blir så jävla sur.. Missade bussen ner på stan, så det var bara att kasta på sig kläderna & springa ner på stan för att ta Smedjebacksbussen från stationen. Bråttom fick jag & min väska vägde bly eftersom jag skulle sova hos Emil i natt.
Kom till skolan strax efter tio, så var inte sen ändå. Satt med Mattias & gick igenom matteprovet & massa uppgifter, så nu har jag fått massa extra, så jag ska försöka bli klar med matten den här terminen!
Engelska-arbetet fick jag massa beröm av från Örjan så nu väntar jag bara på att Lars ska läsa det, så får vi se vad han säger! :) Ooh, so excited! :D
Nu ligger jag i sängen hos Emil & har hemskt ont i nacken! Han får fan massera mig ikväll! Punkt slut!
Ska skriva lite på projektarbetet nu! Arbetsmyrorna kryper under skinnet på mig nu! :)

Två nya auktioner!

Nu har jag lagt ut två nya auktioner! Så sätt igång & börja buda!
Mer kommer ut ikväll eller imorgon, så håll er uppdaterade!

Klicka på bilderna för att komma till auktionen!




Emil tatuerar sig..

Emil är nere & tatuerar sig nu, håller fortfarande på.. Han var inte klar än när jag gick därifrån. Jag blev så sjukligt sugen på att själv tatuera mig. Han har en tid imorgon, så han har preliminär bokat in mig, men jag måste se över ekonomin lite, om jag har råd. Blev inte att kosta så mycket som jag hade trott & det är ju positivt! Men.. Vågar jag? Vill jag? Kan jag leva med den resten av livet? Är det värt det? Alla frågor snurrar i skallen..



Marcus in full action!



Så såg den ut när jag gick - alltså inte klar än..

Jag vet inte vad jag ska tycka, jag är ju inget stort fan av döskallar direkt, men Emil tycker om det & han är jättenöjd, så då är väl jag det också :)

YEEEEEES!

ÄNTLIGEN måste jag säga. Nu äntligen är engelskauppgiften inskickad & jag känner mig faktiskt rätt nöjd. Hoppas bara mina lärare är lika nöjda. Kan ge mig en buff i både svenska, samhällskunskap & engelska  (där kan faktiskt kan få VG om detta var riktigt bra). Nu ska jag bara ge mig fan på resten. Ska till skolan imorgon & ta reda på hur det gick med matteproven, & kanske till & med göra ett till.. Fan jag måste ge mig fan på det här nu! Synd bara att jag tappar gnistan så fort jag får tillbaka den. Fan, vad matt jag blir!!

Morgonmys i sängen - här får ni en bild!



Oj, vad det syns att jag är brun nu! WOHO!! :D
Mer ska det bli till balen, då ska jag vara supersnygg ;)

Utslagen

Emil kom in strax efter att jag satt på filmen, så jag stängde av, så slog vi på en film tillsammans istället. Vi orkade inte se nån lång film, så vi slog på Disney's Atlantis, haha. Men jag somnade till den iallafall, så trött var jag! Märktes att man hade jobbat en hel dag för jag orkade inte hålla ögonen öppna! Somnade som en stock! Meeen vad gör jag vaken nu? Jo Micke från jobbet ringde & väckte mig, för det var nå prylar som var borta.. Jahapp.
Jag har ont i hela kroppen, så jag tror jag kryper ner bredvid min björn & sover en timme till! Han har tatueringstid klockan tre, så jag följer nog med dit skulle jag tro :)

Filmdags!

Robin & Emil satte på en film för sig själva där inne, så då slår jag på en film här med mig själv.
Tog en av de längsta duscher någonsin, pillade lite med tänderna, noppade ögonbrynen, fixade lite annat.. Så nu har jag tagit lite hand om mig själv :) Nu ska jag mysa ner mig i sängen & se en film, så får vi se sen när Emil har tänkt att smyga in här :)

Dusch

Åh, jag måste verkligen berätta! Slutade klockan fem idag, tänkte ta bussen som vanligt kvart över, springer till busshållsplatsen 17.13, men det verkade som om den redan hade gått, tänkte att jag väntar i fem-tio minuter till innan jag börjar gå upp på stan. Då kommer det nån jävla alkis till busshållsplatsen & säger att jag inte får vara där, för att det är hans busshållsplats. Jag får inte åka med bussen & massa skit. Blev asskraj. Sen kommer det en till alkis över vägen som bara skriker åt alla bilar att de åker för fort. De var tydligen polare eller nåt? Försöker prata med mig & vara trevliga.. Jag ger upp. Det kom aldrig någon buss, så jag försökte gå därifrån, men de försökte hålla kvar mig. Jag gick ändå & de följde efter. Blev asnojig då & började gå fortare, men då gick de över vägen & försvann. Tack gode gud!
- Tillägger direkt att jag inte alls har något emot alkoholister, men deras andedräkt, deras beteende & deras framfusighet rör mig lite i ryggen faktiskt. Man blir ju skeptisk när nåt sånt här händer, men ärligt talat tycker jag bara synd om dem!

Nu är det dags för dusch! Mitt hår ser ut som ett skatbo! Right? ;)


En timme kvar

Lunchade med Emil & grannen på Sibylla idag :)
Nu sitter jag på jobbet, tog med datorn hit, för att försöka få lite gjort. Upp på stan efter jobbet, hämta ut nåt paket, handla lite, posta brev, sen hem & försöka lägga ut lite annonser på Tradera.
Emil sover hos mig idag igen! Mys! Har planerat att vi ska smyga in till Robin & se Good Will Hunting ikväll tillsammans! :)

Nej, dags att jobba lite nu. Vi hörs senare ikväll!
Puss!


En vanlig måndag

Kvällen igår var helt super! Jag & Emil gick in till Robin & såg på film med honom & Isabell. Kollade på Avatar & den var faktiskt riktigt bra! Inte riktigt som jag hade förväntat mig, men absolut godkänd! Sen gick jag & Emil in till oss & bäddade ner oss till filmen "Step Up". Grym film! Man blir så jävla danssugen när man ser filmen! Tur att jag dansade (röven av mig) på Solo i lördags, så jag inte hade ork till att hoppa ur sängen & dansa med :p

När vi skulle sova kryper Emil upp bakom mig, håller om mig & snosar mig i nacken. Jag bara älskar det! jag känner mig så trygg i hans armar, i hans stora famn. Min älskade björn ♥

Idag är det måndag, en helt vanlig måndag. Är på jobbet, som vanligt & det händer inte mycket här på måndagar må jag säga.. Emil & Robin var nyss in här & pratade en stund.

Och jag vill bara ha tillbaka mina datorprylar nu! Jag blir tokig av att sitta på laptopen! Det drar mig till vansinne! Sen att jag måste ha den igång dygnet runt med den där jävla fläkten som låter gör mig galen!

Nog om det - ha en bra måndag alla! :)


The Blind Side

Sådär, då har vi ätit mat. Blev potatisgratäng med kyckling. Riktigt smarrigt!
Slösöndag idag.. Får se om Emil sover kvar här, det vore mysigt :) Ska snart springa in till Robin & se på film. Sen blir resten av dagen bara slapp skulle jag tro :)

Har inte fått bilderna än heller, så det dröjer lite till..

Slö-söndag!

Jahapp, då har vi bytt till sommartid & har därmed förlorat en timme.. Emil ligger fortfarande i sängen och sover.

Kvällen igår var super! Jag hade verkligen jätteroligt! Trots mina 12 cm's heels, så fick jag inte ont i fötterna för jag drog åt  remmarna ett hack till, så nu sitter de perfekt! Men lite öm i trampdynorna är man nog allt ändå! :)
Förfesten startade hemma hos Katta, massa prat & mys, supertrevligt! Emil kom sen & skjutsade oss till Solo. Helkul kväll där! Dansade som en galning! Hade verkligen jättetrevligt, men det där att supa är inte min grej.. Även fast jag kan hantera alkoholen bättre nu, så är det ingen hit. Jag mår inte dåligt idag eller så heller.. Men jag vet inte.

Jo - vafan, jag köpte en väska igår också! Slänger in bild på den sen, men även massa bilder från gårdagen så fort Katta & Yasmine har skickat de :D

God morgon!

Jag är helt förstörd!

Åh herregud vilken dag! Ett tag på förmiddagen var jag på väg att lägga mig ner & börja grina! Löningshelg, jag jobbar själv, två telefoner ringer samtidigt som det är fullt med kunder i butiken. Allt krånglar, ingenting vill som jag vill.. Usch, jag säger då det - jag tänker aldrig jobba själv en löningshelg igen! It kills me!
Nu är första gången jag setat ner mer än en minut.. Har så ont i fötterna nu! Undra hur jag ska orka dansa idag? Meeen det går nog med lite alkohol i kroppen, eller vad säger ni? ;)
Undra bara vad det blir för outfit idag då.. Är lite sugen på den nya lila klänningen, annars blir det nog en svart.. Kanske den nya tunika/toppen jag inte ens har använt än.. Hm, jag får fundera ett tag till..

Dags att fundera på hur jag ska ta mig upp på stan nu eftersom det spöregnar ute! Usch!

God morgon lördag!

Ska jobba själv idag, så jag ska strax bege mig ner till jobbet. Var med Sonny & Yasmine en stund igår kväll, sen kröp jag ner i sängen & såg ett par avsnitt av SATC innan jag somnade :)
Ikväll blir det fest! Blir ett par tjejer som ska ut, ska ju "värma upp" inför studentkryssningen på påsklovet, haha!

Nej, måste kila nu! Ciao!

Lunch med pappa

Åh, jag blev så glad! Älsklingen kom in hit på jobbet med ett leende på läpparna! Hans leende gör mig helt varm inombords! Har nyss lunchat med pappa. Han fick ju lön idag & kunde vara lite generös då, haha!
Ska åka upp en snabbvända på stan sen & skicka in lite datorprylar till Komplett sen. Har inte hunnit det tidigare, men nu ska den fan bli lagad! Jag orkar inte ha en dator som krånglar nå mer! Att jag kan ha sån jävla otur hela tiden att allt tekniskt ska krångla för mig? Helt sanslöst!
3,5 timme kvar på jobbet nu! Fy vad tråkigt det är att jobba stängning på en fredag! Usch & fy.. Känner mitt dålig humör kryper upp nu, så det är dags att sluta!

Ciao!

God morgon sunshines!

Uuuuuuuuuuuh, vad trött jag är.. Är helt seg! Sover helt konstigt när Emil inte ligger bredvid mig! Det är fredag idag, men det känns inte så. Jag är inte på nå bra humör alls.. Vet inte varför..
Hoppas att det vänder under dagen! För nu är det dags att lägga på sig ett lager smink, hoppa i kläderna & traska till jobbet! :)

Jag är helt färdig

Usch, jag är helt färdig! Efter en natt med inte många timmars sömn, ett hemskt uppvaknande, en shoppingrunda på Kupolen & en hel del fixande här hemma är jag helt slut! Nu kryper jag ner i sängen & ser ett avsnitt av SATC, om inte ögonlocken faller ihop!

God natt!

Jag är superglad!

Vilken jävla dag! Åkte ju som sagt & storhandlade på MM & DollarStore tidigt på förmiddagen.. Åkte hem, skulle väcka Emil, men snutten var redan vaken :) Så jag lagade lite lunch, sen åkte jag, Sonny, Yasmine & Hansson till Borlänge. Två timmar där & väldigt mycket fattigare, men ack så mycket gladare! 
Hann precis in på Jysk i stan innan de stängde också & köpte bord & stolar till balkongen! Så nu väntar jag bara att solen ska titta fram, så man kan sitta där ute & njuta lite :)

Jo.. Ni vet skorna jag skrev om för ett par dagar sedan? De som kostade 700:-? Jag avvaktade med de, tänkte att jag kanske skulle hitta ett billigare par någon annanstans som ser någorlunda lika ut.. Åkte ner på stan & kikade in nya gallerian, ingen hit, men absolut väldigt fint! Inne på Yngve's där hittar jag skorna, men ett annat märke för 499:- Dagen till ära hade de 20% på alla skor, så de skulle kostat typ 400:-. Jag valde att vänta ett tag, isf fanns de ju kvar där imorgon tänkte jag.. Åkte till Borlänge ändå & gick in på Skohuset. Väl där inne hittar jag exakt likadana skor som fanns i Ludvika - för 300:-!!!!! Jag la undan de en stund för att försöka hitta nå andra, riktiga skor så länge, gick in på Stadium, Team Sportia, men jag ger inte 700-800kr för ett par vardagsskor! (Skillnad med heels ni vet ;)
Gick in på Skohuset igen & var på väg att ge upp, innan jag hittade ett par.. Eller två par.. Så det blev tre par med mig hem idag ;) Plus en massa annat! Smink, tröjor, en skjorta, ringar & lite annat :)



Mina nya älsklingar i samlingen :D

Iskallt!

Fyfan, när klockan ringde i morse & jag klev upp för att stänga av den, så var det iskallt i lägenheten! Balkongdörren stod vidöppen! Endera måste nån av oss ha vaknat i natt av att det var jättevarmt & öppnat den, annars stängde vi aldrig den riktigt igår.. Jag vet inte. Det är fortfarande kallt här inne, men det börjar ordna upp sig nu!
På förmiddagen nu har jag varit & handlat! Över tusenlappen på bara nödvändiga grejer! Bra Wictoria!
Hittade även en 40x50 ram till min affisch, så nu sitter den där på väggen så fint! :)
Ska strax bära ner lite jox i källaren, sen börja laga mat :)



Jag bara älskar den här bilden på flickan!
Blev kär vid första ögonkastet!



Duktiga jag!

Sådär, efter att jag bjudit Emil på Penne Rigate, smälte vi maten lite, sen begav vi oss till gymmet! En timmes träning & jisses vad jag känner av ben & mage! Men träning ger resultat, inte sant? :)
Nu ska jag strax ta mig en dusch, sen mysa ner mig i sängen & se en film med Emil. Är jättetrött idag med tanke på att jag gick upp redan vid nio, har sedan jobbat tre timmar. Var med mamma ut till nån Shabby Chic butik ute i Sörvik, sen hem igen.

Ser ni inte mina fina muskler? ;)



Haha, skämt åsido - jag säger god natt för idag! Puss!

Jag vill ha!

Jag har gått & blivit kär! Är de inte så himla vackra?
Har spanat in de i ett par veckor nu, men 700:- för dessa? Jag vet inte om det är värt det.. Jag vill verkligen ha ett par högklackade träskor! Sjukt snyggt! Har trånat efter ett par liknande i evigheter tills jag äntligen hittade dessa!

Vad tycker ni? Ska jag köpa de, eller ska jag avvakta?


Jobbet kallar!

Ja, det blev jobb iallafall! Så nu sticker jag! Vi hörs ikväll!
Ciao :)


God morgon!

Eller god morgon..? Nej, jag har varit vaken ett par timmar redan, så jag säger god förmiddag! Emil ligger fortfarande & sover.. Ska väcka honom nu vid elva. Andreas skrev & frågade om jag ville jobba ett par timmar på eftermiddagen. Egentligen orkar jag inte, men jag behöver pengarna SO BAD, så jag måste! Emil ska ändå till Smedjebacken på nåt möte, så jag kan ju passa på då.

Igår kväll satt jag & pluggade i ett par timmar. Jag älskar att ha Emil här! Han får mig att koppla av & koncentrera mig på viktiga saker! Ikväll ska jag skicka in ett utkast till min lärare, men jag kommer väl inte göra det som vanligt, eftersom jag aldrig blir nöjd! Varför blir jag inte det? Varför kan jag inte bara rycka på axlarna & ta allt med en nypa salt? Nej, jag är väl inte menad till att bara strunta i allt & ta det som det kommer? Det är väl bara så.. Eller?

Här får ni ett hej från mig idag! Morgon-look ;)


Hjärtat

Måste bara visa er en fin bild på Emil från i morse..
När jag hade gått upp passade han på att ta plats i sängen & bädda ner sig ordentligt.



Min allra högst älskade nallebjörn!

Fixat!

Kunde väl ändå få drömma om ett nytt badrum? Nej, det dröjer minst ett år innan det blir dags enligt LudvikaHem. Jahapp, då var det väl bara att stå ut! Han fixade stoppet i avloppet & tätade även runt handfatet. Kommer komma förbi i veckan & sätta dit en packning till duschslangen - det satt inte ens nån där! Inte konstigt att det läckte då?
Ibland bara ÄLSKAR jag att bo i en hyresrätt - ett samtal & allt är fixat! Underbart!

Har precis ätit mat & är nu mätt som en gris! Emil ligger i sängen & nöter Saints Row 2 & jag ska slänga mig i soffan & plugga lite tänkte jag :)

Jävla avlopp!

Nu är jag så jävla trött på det här! Ludvika hem har skarvat de nya avsloppsrören med de gamla, genom att bara trä i de nya i de gamla! Uruselt! Så nu efter.. vad kan det vara.. 40år(?) så håller de gamla avloppsröret på att vittra sönder.. Murbruket löses upp & täpper till avloppet. Så när jag tappar ur badvattnet, blir golvet i badrummet ett "badkar" istället. Är då jävla trött på det här nu! Hyresvärden är på väg hit, så vi får se om han kan "fixa" eller om det blir renovering av badrummet?

Underbar kväll!

Igår såg vi på Wallander - Vålnaden. Jag vet inte vad jag tyckte faktiskt, men den var inte lika bra som de andra Wallander-filmerna. Efter filmen så bäddade jag rent i sängen & jag & Emil kröp ner i badet, med tända ljus i badrummet & bara myste. Helt underbart! Satt & pratade & tiden bara flöt iväg! :)
Nu har jag precis varit ner med pengar i parkeringsautomaten, Emil ligger fortfarande & sover, så jag ska passa på att plugga lite..

Ha en bra dag! :)

Handlat mat!

Efter jobbet stack jag till Simone. Vi la oss i sängen & pratade sånt där tjejsnack som bara hon & jag kan! Ibland behöver jag din styrka, ditt mod, ditt tankesätt! Men ibland behöver du mig också Älskar dig vännen! :) ♥
Senare kom Emil dit & höll oss sällskap ett tag, sen åkte vi & handlade en massa mat för veckan!  Åkte hem & kokade korv. En standard maträtt hemma hos oss :) Haha..
Nu ligger han & spelar tv-spel & jag sitter här & tar det lite lugnt.. Känner att huvudvärken börjar smyga sig på. Blir till att se nya Wallander - Vålnaden ikväll, sen sova bredvid min björn, som jag förövrigt får sova med HELA veckan! Jag är superlycklig att ha honom här! ♥

Hemma på lunch

Var nyss hemma på lunch & hittar en Emil i sängen spelandes tv-spel & en Berglund i soffan som tittar på.. Kunde inte annat än skratta :p
Lagade lite mat - det blev grillkorv med strips. Hade inget annat i frysen & det är väl så nu de här oerhört fattiga dagarna innan lön. Hade ju sjukt mycket räkningar förra månaden, en massa kom i klumpsumma som jag inte alls var beredd på. Emil ska dock med & handla lite idag & betala lite av maten han med, gullunge :) Vi ska bli sambos den här veckan också.. Tror han trivs lite inne i stan & med att ha sina vänner som grannar! Tiden utvisar som han stannar kvar längre ;) Haha..

Har två timmar kvar på jobbet nu. Var nära på att ge upp när internet slutade fungera! Tredje gången det händer nu! Det ska inte kunna hända! Med bilar efter -00 är vi hela körda, om de inte har tagit reda på artikelnumret innan. Så i nästan en timme stod vi & slog i kataloger. Fy, skulle aldrig klara av att jobba så - så som de gjorde förr. Tänk vad lat man har blivit när utveckligen har gått framåt. Inte sant? Man blir skitsur när det tar tio sekunder för en webbläsare att ladda en sida - när det förr tog flera minuter på ett 56k modem!! Shit, jag sitter på 100mbit idag & jag kan erkänna att man blir bortskämd. Här på jobbet kan jag bli helöt konfys ibland!
Nej, dags att lugna nerverna lite, för nu kommer det kunder! :)

Jag hade fel

Usch så fel jag hade.. Är inte det minsta pigg just nu! Vill bara smyga in på toaletten & sova.. Nejdå, så illa är det väl inte riktigt. Piggnar nog snart till - hoppas jag!

Måndag idag & jag ska umgås med Simone efter jobbet! Ska bli så roligt att träffa min kära vän igen, snacka lite skit & bara flumma. Med Simone finns inga hämningar, det är bara att släppa loss! Underbara vän ♥


Vita måndag

Usch & fy för all denna snö som kom igår! Det gillar jag inte! Inte det minsta! Det är påsk om två veckor, så jag vill ha vår nu! Nu på studs! Men icke.. Får hoppas på att det där var sista rycket med snö, för jag tänker inte pulsa fram i snö på min bal direkt... Hmm..

Jag är iallafall uppe med  tuppen dag! Emil & jag kollade klart på Troja & somnade ganska tvärt därefter. Superskönt. Inte för att jag har vaknat riktigt än, men jag känner mig rätt pigg & välmående idag, det gillas!
Oj, Emil vaknade precis.. Eller kan man gå på toa i sömnen? Haha :P Jag ska göra frukost nu iaf!

Have a nice day!

Sova med älskling!

Åh, Emil skrev nyss! Han kommer hit & sover med mig iallafall! Iiih! Blir väl till att mysa ner oss & kolla klart på Troja som vi aldrig orkade se klart inatt!
Nej, en snabbdusch nu, sen kanske jag hinner med ett avsnitt SATC innan han kommer :)
God natt kära vänner!

Ominstallation

Hey you guys!
Förlåt att jag knappt skrivit nåt idag, men har inte kunnat då jag har rensat & installerat om laptopen.. Medans det har hållt på så har jag kollat på en sjujävla massa Sex And The City avsnitt!
Medans jag stod & lagade mat, så låg Emil i sängen & spelade Xbox. Åh, vad han kommer bli fast & köpa en egen handkontollsenhet snart! Jag känner honom ;)
Dags att installera lite program, sen ta tag i det här med maten igen.. Undra vad man ska äta ikväll?



Emil - helt inne i spelet :)

Xbox-kväll

Hej  & förlåt för att jag inte bloggade nåt alls efter jobbet igår! Men efter jobbet gick jag till Ica & handlade, sen kom Sonny & hämtade mig där. Yasmine hade fått nå ryck att åka till Borlänge & köpa ett par skor.. Emil kom till stan & följde med. Älsklingen bjöd mig på lunch på Matpalatset, tack ♥ Och Yasmine köpte sina skor.. Jag hittade också ett par jättefina. Supersupersupersugen på att köpa de, men ska lugna mig till efter att alla räkningar är betalda & se!
När vi kom hem från Borlänge tog jag & Emil oss en dusch, sen fick vi för oss att vi ville spela tv-spel, så vi ringde Andreas & ville låna hans Xbox, men han hade inga sladdar, så då fick vi först åka hem till André & Tova för att låna sladdar av dem. Haha, måttligt road man blir av det där paret :p Sen hem till Andreas, fastnade ett tag framför tvn då Andreas flitigt spelade God of War. Rätt roligt att se på faktiskt! :)
Sen åkte vi till MM & handlade en gång till- lite gotte inför kvällen & det där nödvändiga.. Åkte hem & medans Emil kopplade in Xboxet, så lagade jag mat, eller lagade & lagade vet jag inte.. Vi skar upp en långbaugett i två, delade de & proppade de med grejer! Snacka om mätt!



Efter det mös vi ner oss i sängen & spelade lite Xbox. Min dosa dog sen, så Emil stack iväg & skjutsade lite folk & jag la mig & började kolla på Sex And The City-boxen. Säsong 1, skiva 1 av 18. Herrejisses, men gud så underhållande! Älskar verkligen den serien!
När Emil kom hem mös vi ner oss i sängen igen & slog på filmen Troja. Men min ögonlock blev så himla tunga, så jag somnade ganska tvärt. Emil likaså, men han kunde hålla ut liiite längre iaf. Haha..

Nu är iallafall jag vaken. Ställer klockan på 09.43 varje dag, men konstigt nog vaknar jag alltid tidigare. 09.04 vakande jag idag, jättepigg. Så det var bara att kliva upp.. (Och se snöstormen vi har här i Dalarna) Jag börjar nästan gråta.. Vill ha VÅR NU NU NU !!!!
Nej, dags att göra lite frukost nu, sen fördriva tiden lite tills jag kan börja ta tag i väckningen av min björn :) ♥

Jisses vad långt inlägg! Jag slutar nu!

Jag på jobbet.

dsc00587 (MMS)

Jag på jobbet. Finns inte på mycket att göra konstigt nog, så jag knäppte ett kort på mig själv så ni får se mig i min underbara "uniform" haha!


På jobbet!

Sådär, då var jag på jobbet. Blev lite försenad i morse, eftersom jag satt & läste tidningen vid frukostbordet alldeles för länge! Så jag gick inte hemifrån förrän fem över halv. Men jag blev bara 2 minuter sen! Bra gjort av mig! Så då har jag fått dagen motion! Nej, jag bara skoja! Det blir ju en promenad hem sen också & kanske en sväng förbi gymmet också! Känner att jag behöver göra av med lite energi! :)

Idioter

Åh herregud. Jag säger då det. Inte fan tänker jag bjuda hem idioter & fjortisar på mina fester iallafall.. Har varit världens bråk i trapphuset nu. Oskar rökte i trapphuset, sen var det någon som retade upp min granne så det blev ett sjujävla bråk i trappen. Det dundrade i hela jävla lägenheten. Shit. Jag blev helt skakis..
Sonny & Yasmine kommer hit snart & umgås lite, sen ska jag sova för att komma upp till jobbet imorgon :)

Sweet dreams! :)

Psst .. Har fixat igång webcamen på laptopen nu, så här får ni en god natt puss också! Hihi..


Nu börjar våren komma!

Det märks att våren är på väg, då det börjar bli varmare ute & snön börjar smälta. Det som roar mig om dagarna när jag är hemma det är snön på taket. Nu när det blir så varmt, så smälter snön & bildar nå istäcken som sakta glider nedför taken. Har spanat in Robins tak ett par dagar nu & hann precis ta ett kort innan isblocket tippade över kanten!



Och ikväll så har jag lagat Enchiladas. Blir alltid & tänka på Sonny & Yasmine när jag lagar det! Mycket varav att Sonny lärde mig att laga det kanske? Haha!
Visst ser det smaskigt ut?



Nu ska jag snart krypa ner i sängen, vila lite iallafall, för somna kommer jag inte kunna, då min kära granne spelar så hög musik att det vibrerar i hela mitt vardagsrum. Och inte hjälper det av en massa småflickor som försöker sjunga med.. Ojoj..

God natt!

Wordpress?

Har funderat länge nu på att lämna blogg.se & byta till wordpress. Men det medför en massa annat arbete som domäner & webbhotell. Håller på & kollar på lite olika alternativ nu, så vi får se hur jag gör.
Förövrigt så har jag städat lite mer idag & försökt få igång min skrivare. Sen jag installerade Win7 på datorn, så finns det inga komplitabla drivrutiner, så jag kan inte använda skrivaren. Väldigt kul med tanke på att jag fick hem min färgpatron så sent som igår. Totally useless nu. Åh, jag blir så matt!
Nej, återigen ta tag i mina problem! Vi hörs sen!

Bella & Tyra show

Kollade precis på del 1 av avsnitt 2. Vet inte riktigt vad jag ska tycka & tänka egentligen. Bellas röst är ju otroligt jobbig, hon pratar i så högt tonläge hela tiden. Visst, hon utstrålar mycket glädje och energi, men i längden blir det riktigt jobbigt. Och Tyra, hon är bara vacker. Riktigt vacker! Jag vill också ha sådär tunnt fint hår. Men istället ska jag ha mitt tjocka, tunga burr på skallen. Aja, dags att gå till frisören snart hör jag! Bobby kanske? ;)

Och min dator har pajat, väntar bara på att det ska bli måndag, så jag kan skicka iväg den! Sitter på laptopen just nu eftersom jag lagade fläkten. Eller lagade & lagade - den var full i damm, så den kunde inte snurra, haha! Men nu låter den som fan istället, men det var väl inget nytt? :p

Jävla Firefox

Sådär ja, nu har min webbläsare Firefox lagt av också. Alltså, jag förstår inte hur jag står ut! Min tålamod är värt en förmögenhet!!! Sitter just nu i IE som är helt segt, har ingenting sparat o.s.v. It drives me nuts!!!

Jag har hunnit varit ner på stan, postat brev, handlat, åkt hem igen. Jag har dammsugit, moppat golvet, lagat mat, bytt gardiner i vardagsrummet, strukit & lagt på nya dukar, dammat lite överallt, färgat ögonbrynen, vaxat benen, bränt lite filmer, kollat igenom alla mina omärkta skivor, haft lite mer pep-talk & kollat på 2½ men. Nu ska jag skugga igenom geografiboken en sista gång innan jag kryper till kojs! Vilken jävla dag!




Måste bara slänga in det här reklamklippet. Bara älskar den! Dock har de mixat originallåten på något konstigt vis.
Men originallåten till denna Telenor-reklam är Daft Punk - Technologic! :)

Storstädas!

Här storstädas det för fullt i lägenheten! Jag har nog gått & blivit beroende av mitt nya rengöringsmedel för fy fan vad det luktar gott! Jag vill smörja in hela mina möbler i det!! (Drömma kan man ju)
Ikväll går filmen Troja på tvn, tänkte försöka slå mig till ro & se på den. Bara jag hinner bli klar med städningen, den är viktigast! Återgå till mitt dansande med moppen nu! Woho :)



Doft av röda blommor! Rekomenderas stark! :D

Pep-talk

Sådär, jag har egentligen varit vaken ett par timmar, men när jag sist bloggade, så hängde sig datorn & startade om sig, så allt försvann. Orkade inte skriva om allt då. Haha.
Har haft lite pep-talk på förmiddagen, hoppas det hjälpte! Nu håller jag på & lagar mat. Blir det där supergoda jag gjorde förra veckan, med knaperstekt bacon & potatis! Mums!
Sen hade jag tänkt att dammsuga av lägenheten & moppa golven! Men vi får se vad orken säger. Min kropp känns inte helt okej..

Stor familj

157 nya familjemedlemmar :) Woho! Vad kul!
Nu är det snart dags att krypa ner i sängen.. Känner verkligen att ögonen börjar bli trötta nu, likaså min kropp. Börjar jag bli gammal tro? Haha..

God natt!

Öppen registrering

Nu kära vänner ska ni passa på! Ni som vill ha tag i musik, film, spel, program, ja, nästan vad som helst, ska ta & passa på att bli medlem på Torrentstart som jag själv är aktiv medlem på.
Sidan har öppen reg mellan 19.00-22.00 ikväll, så skynda er!

Klicka HÄR för att bli medlem!

Sweet Dreams vs Lady Gaga ?

När jag var på Solo i helgen hörde jag den här remixen. Den fastnade direkt i hjärnan! Mycket hade det nog göra med att jag var nykter också & lade märke till saker :) Haha..
Men lyssna på den här! Sjukt skön, inte sant? :)



Har gjorts en massa mer mixer med den här låten! Slänger in några :)





Det här var min favoritlåt för ett par år sedan, så det har redan spelat sönder mina högtalare, men kan få sig en omgång igen faktiskt! Riktigt skön låt :)


Onsdag 17 mars 2010

Jisses vad tiden rusar iväg! Snart april månad & snart påsk & snart studentkryssning, woho!
Idag är det onsdag, solen skiner & jag vaknade redan innan åtta första gången.. Den där instinkten som säger åt min kropp att jag har försovit mig kan jag inte skaka av mig. Kanske är det bra? Men jobbigt när jag aldrig får sova som jag vill. Så jag låg & drog mig ett tag till, tills Simone ringde & skulle ha sällskap i telefonen i en halvtimme ♥

Nu har jag iallafall nyss ätit frukost & myst på mig morgonrocken. Nu blir det lite slapptid innan jag sticker till jobbet om 2,5 timme!

Hoppas ni får en bra dag alla där ute! :)

Klockan rusade iväg

Oj, vad klockan blev mycket! Kollade klart på Den Lilla Sjöjungfrun & höll på att somna efter det, men lyckades hålla mig vaken & göra lite vardagssysslor.. Sedan satte jag på Couples Retreat, jävla bra film faktiskt! Rekomenderar den starkt!
Dags att sova nu, jobb imorgon!

Hemma hos Emil

Då var vi klara i skolan för dagen då, skönt som tusan! Fick en hel del gjort idag faktiskt! Imorgon är vi lediga från skolan, men då ska jag jobba istället, så jag får en liten sovmorgon iallafall. Skönt!
Nu ska jag strax åka till stan, för att handla lite, sen hem & ta det lugnt. Har sån huvudvärk nu eftersom jag spänner mig nå så jävligt när jag är ute & går (det är ju halt ute!)
Puss på er, kära vänner!

Musik uppdatering


Känner att det verkligen kan vara dags för det. Blandar lite gammalt & nytt :)

Adam Lambert - What do you want from me



50 cent feat. Lupe - Through the window



One Republic - All The Right Moves




Rihanna - Rude Boy




Börjar bli väldigt sönderspelade.. Så därför ger jag er ett par gamla godingar som man aldrig tröttnar på istället! :)

Dj Satomi - Waves



Dj Santomi - Castles in the Sky




Fonky Fresh feat. Cherry - Du var mitt allt



Vasco & Millboy - Emilia - Det är över nu


God morgon

Tisdag idag & jag har vaknat upp hemma hos Emil. Solen skiner & snart ska vi äta frukost & bege oss till skolan! Hörde ni det? Jag ska till skolan! Woho :)
Bjuder på en bild från helgen som ligger uppe på Solo's hemsida!


En timme kvar

Då var det en timme kvar på jobbet då. Chefen har bokat in mig hela sommaren, så nu ska det tjänas pengar! 6 dagar i veckan i 2-3 månader. Fint! :) Har dock tagit ledigt den 22:a maj (dagen efter balen) och 5:e juni (dagen efter studenten) för jag antar att jag kommer vara väldigt trött (Läs: Bakfull).. Haha
Och nånting har hänt med min knoge! Jag måste ha slagit i den eller nåt, för den är hel röd & gör jätteont! Ryggmusklerna känner jag av också sen gymmet igår. Hoho, det märks att det tar iallafall, & mer ska det bli! Hem, äta en banan, sen ta en promenad till gymmet! Efter det en dusch, mat & en film! Började kolla på Den Lilla Sjöjungfrun igår, men slog av då jag var grymt trött.

Haha, grymt skön bild! Ja, rosa & rött skär sig lite...

Sköna måndag

Skön? Nej, inte direkt. Sitter nu på jobbet & har nyss varit ute & kört turen. Var förbi skolan & pratade med Erik också, ska försöka gå igenom lite uppgifter i skolan imorgon efter lunch, för nu måste jag få fart på det här! Måste verkligen gräva fram mitt jävlaranamma i mig! Det är inte lång tid kvar nu...
Smög även iväg & kramade Emil en snabbis. Åh, vad jag älskar dig ♥

Slutar jobbet klockan fem, efter det blir det gym, sen har jag inte så mycket inplanerat :)

Tråkig söndag?

Någon som har det tråkigt idag? För sidvisningarna på statistiken har skjutit i höjden idag! Haha, kul :)
Har trixat med en massa med datorn & flyttat runt en del här hemma! Kul att pyssla lite! Men nu ska jag sätta på en film & krypa ner i sängen! Jobb imorgon!

Vilken dag!

Söndag idag = vilodag egentligen, men inte för mig! Var lite seg i morse, så jag slappade lite då, men sen gjorde jag mat, stack & solade, sen upp till gymmet & körde ett sjujävla pass där. Hoho, mina ben är som spagetti! När jag kom hem ställde jag mig & diskade & tog mig sedan ett välförtjänt långt bad!
Fick badskum i julklapp, eller, något vi trodde var badskum iaf, det bubblar upp & så, men det är då fan inte mycket tråkigt nog. Det luktar iallafall Ozee om den kom jag underfund med efter ett tag, haha!
Nu ska jag ordna lite med mina filmer, sen göra lite mat för kvällen!

Puss!

Utgång igår!

Haha, ja, det blev det! Efter jag hade varit hos mamma, drog jag till Simone, sen gick vi ut på Solo! Det var rätt dött till en början, men sen kom det en jävla massa folk! Dansade tills jag hade så jävla ont i fötterna! Haha! Kom inte i säng förrän klockan var närmare fem heller, men ändå var jag upp en sväng på förmiddagen & var ute på en liten promenad! Härligt väder vi har inte sant? :)



Johanna & Simone på Solo! :)

Middag hos mamma

Då har jag precis gjort mig i ordning för kvällen! Ska först hem till mamma & äta lite mat, sen får vi se var det bär av! Kvällens planer är inte riktigt lagda än, haha.
Jag önskar er en fin lördagkväll! :)



Jag vet att jag inte kan fortsätta ta mobilkamerabilder! Påminn mig att rensa minneskortet på kameran imorgon!!!

Städlördag!

Jaha, natten blev lite omtumlande. Emil blev askalas, så jag fick ta hand om honom hela natten. Dumt att dricka sådär. Aja, åkte hem därifrån nästan så fort vi hade vaknat, så nu har jag dammsugit hela lägenheten, moppat & diskat. Här luktar det UNDERBART!
Förresten! Ska visa er det jag åt igår kväll, alltså, ursäkta uttrycket, men det knullade verkligen i munnen! Jävlar vad jag var modig & provade på något nytt!
Det blev bakpotatis med fyllning av créme fraische, chilisås, rödlök, purjolök & ost. Serveras med knaperstekt bacon & grönsallad. MUUUMS!!!!!



(Inte världens bästa bild, men ni förstår iallafall?)

Rensning på gång

Åh, jag kan fortfarande inte förstå det. Jag är ledig imorgon! Jag kan sova ut! Men det kommer sluta som vanligt att jag vaknar i panik strax innan tio & tror att jag har försovit mig. Suck. Blir inget Gustavsvik imorgon, inte folkrace heller på söndag. Tråkigt värre. Jag låser nog in mig i min ensamhet här hela helgen. Vill nog inte ha någonting med nån att göra. Jag är så less på allt & alla nu! Fy.

Säger god natt nu, för jag tänker inte blogga nå mer idag. Hejdå

12 mars 2010

Det slog mig just att det är tolfte mars idag. Vilket betyder att jag har namnsdag :) Haha. Men även en sak till - det är morfars födelsedag idag! Eller.. Skulle ha varit om han varit vid liv. Saknar verkligen honom så himla mycket. Älskade morfar! Du finns alltid här med oss - på ett eller annat sätt! ♥

Snart lunch, sen in till stan för att jobba! Ikväll blir det lugnt, lite pyssel kanske också om jag får ro till det :)

Sitter i skolan

Jaha, då sitter jag i skolan & gör ett tappert försök till att plugga. Vettefan hur det går egentligen. Har tappat lusten totalt, orken, motivationen. Motivationen till allt när det gäller mat, hälsa, träning, skola & välmående helt enkelt. Varför det undrar många? Det undrar jag också måste jag säga..
Aja, inte grubbla över det nu. Nu ska jag plugga, varsej jag vill eller inte. Bye

Adam Sandler

Nu är det Adam Sandler frossa här hemma! Emil vill ha alla filmer, så min brännare går på högvarv! Ska lyckas få alla klara tills jag ska hem till honom ikväll. Ska även hinna med att springa till Högbergsskolan & hämta ut ett nytt gymkort & hämta en adapter från Yasmine. Men måste även ner på stan & hämta ut TVÅ paket! Den du :) Woho!

Måste skynda mig lite nu! Skriver sen! Puss

Folkrace!

Jahapp, då sitter jag på jobbet igen då. Har nästan 3,5 timme kvar här. Efter det ska jag, Sonny & Yasmine iväg & sola, sen hem & laga lite mat & mysa! Blir väl till att se Gangs of New York, nu när jag äntligen fått hem den & Sonny så gärna vill se den..
Förresten, på lördag åker vi hela gänget + några till till Gustavsvik & badar! Ska även hinna med en sväng in på Ikea! Gud så roligt det ska bli. Blir till att plocka fram bikinin tidigt i år, haha :D
Och på söndag blir det antagligen folkrace med jobbet! Hoppas bara att det fryser på ordentligt, så isen blir tillräckligt tjock på banan! Det skulle vara grymt skoj! Även om man inte få köra själv vill jag gärna åka med ett varv eller två :) Någon här som har provat folkrace?


Jobbet kallar

Jaha, då ringde chefen.. Dags att jobba - Mickes unge hade gått & blivit sjuk. Men det är bara bra för mig :)
Ska se om det går någon buss, annars får jag lov att ringa efter skjuts. Men det löser sig, sa han som sket i poolen!
Vi hörs sen!

Uppe med tuppen

Ojojoj vad solen skiner, man blir ju nästan blind! Haha, nejdå, skönt är det - man blir glad! :)
Nu ska det pluggas utav bara fan, för geografiuppgiften ska vara klar till på fredag! Så puss på er så länge!

Tvättdags

Jahapp, då var det snart dags att slänga i första maskinerna. Ska passa på att tvätta sofföverdragen också för det börjar bli dags för det med, men så är det väl när man valt att skaffa en vit soffa :) Haha..
Och när jag började titta efter skitiga kläder så fylldes min tvättkorg ganska snabbt, så det kanske är dags att tvätta trots allt?


Ingen tjejkväll

Simone följde aldrig med hit & verkar inte som om hon har tänkt att dyka upp heller, så jag kryper ner i sängen nu jag. Imorgon består dagen av P L U G G

Åh, mitt hjärta

Älsklingen kom precis in på jobbet & fällde kommentaren: "Åh, får man hångla med expediten här?" - "Självklart", svarade jag. Haha. Nu har han precis åkt.. Skulle till gymmet, duktiga han! :)
Var hos Simone på lunchen som sagt. Bestämde att hon skulle följa med mig hem efter jobbet & ta en myskväll med film & god mat. Det kommer bli supertrevligt! Vill bara sluta nu nu nu! :D

Luncha hemma hos Simone

Sitter på jobbet, som vanligt, haha, och väntar på att Andreas ska komma tillbaka. Då ska jag åka på lunch hem till Simone & prata lite. Längesedan nu! Måste bara hem & kolla om jag fått någon avi, väntar nämligen på lite paket :) Woho!

Vi hörs sen!

God morgon!

Herregud, somnade som en stock igår! Ville egentligen sova redan vid fem-sex tiden, men höll mig vaken till nio iallafall. Tack Gud för sömnen jag fick i natt, för jag vaknade redan innan sex & klev upp då också! Nu har jag bara slöat framför datorn sen dess, ätit frukost i lugn & ro & så.. Nu är det dags att klä på sig & sticka till jobbet för ännu en dag där :)

Ha en bra måndag alla!

Maaaaaaaaaat

Maten står & puttrar på spisen & pastan kokar. Penne Rigate blir det idag! Tror nästan att det har blivit min söndags-mat eller nåt, för jag lagar det minst en gång i veckan! Gott är det & billigt. Ett himla plus! Synd  bara att det tar sån tid att laga..



Ser lite godare ut den här gången :)

Notting Hill

Det blev till att kolla på Notting Hill. Fruktansvärt längesedan jag såg den! När jag kollat klart på den, kröp Emil ner bredvid mig i sängen & vi såg på filmen Taken. Riktigt bra! Myste & pratade en del, även fast mina ögonlock knappt kunde vara öppna. Slog av ljudet på båda telefonerna & sov ut ordentligt i morse, så nu är problemet till att somna ikväll & vakna i tid imorgon bitti, men det ska väl inte vara några problem.. Jobbar gör jag även fast jag har sovit dåligt!
Slänger in kort på mina underbara brorsdöttrar från igår också! :)



Lilla filuriga Majken!



Och Alma, skrutten :)

Hektisk dag

Efter jobbet var det Uffes 50-års kalas. Det bjöds på himla god mat må jag säga! Fick lov att sticka därifrån lite tidigare för att uträtta lite ärenden, sen åkte jag hem till Emil. Här är jag nu & Wilma, Emils systerdotter, är här också. Jag badade henne ikväll sen har vi legat i sängen & kollat på melodifestivalen.
Nu snart ska jag slå på tv:n och se en film. Både Notting Hill & Se7en går nu klockan halv tio, men jag har fruktansvärd beslutsångest om vilken jag ska se... Gosh, vilket dilemma xD

Tidsfördriv

Härmar både Sandra & Simone med denna lista. Har inte så mycket annat att göra så :)

1. Vad är klockan: 12.23
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Wictoria (döptes till Viktoria, men ändrade 2003) Erika Bång
3. Smeknamn: Bångan, Wickan, Miss W, Wicky o.s.v.
4. Vad heter dina föräldrar: Lars-Erik & Solveig
5. Antal ljus på din senaste tårta: Jag äter aldrig tårta, dvs aldrig nå ljus
6. Husdjur: Inget just nu
7. Hårfärg: Mörkbrun
8. Favoritfärg: Vitt, svart, rosa..
9. Piericing: Naveln & tungan
10. Tatuering(ar): Ingen än, men en på ryggen är planerad.
11. Födelseort: Jag föddes i Falun, men har växt upp i Ludvika.
12. Bostadsort nu: Ludvika
13. Nuvarande bostad: Jag bor i etta på Högberget
14. Har du varit kär: Jag är kär
15. Har du varit i några andra världsdelar: Ja
16. Har du varit med om en bilkrasch: Ingen riktigt sådan
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): 4. Bekvämast så
18. Kaffe eller glass: Glass absolut! Är ingen kaffedrickare..
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Antal syskon: Matilda är mitt enda helsyskon, men sen har jag 5 till bonussyskon jag fick under livets gång :)
21. Färg på strumporna: Ljusrosa tjocksockor för tillfället
22. Lyckotal: 4
23  Favoritfilm: The Notebook, Livsverket & A Walk To Remember är filmer som ärrat mitt hjärta
24. Favoritcitat ur en film: Sånt där kan inte jag
25. Bästa semestern: Rhodos med min älskling 2009 ♥
26. Favoritmat: Biff i sås & pannkakor, men även skräpmat (fy skäms på mig).
27. Bästa veckodagen: Fredag
28. Senaste låt du lyssnat på: Rise Against - Hero of War (spelas på p3 just nu)
29. Tandkräm: Colgate Blå Mint. Klarar inte av nån annan.
30. Favorit TV-program: SATC, NCIS, CSI, 2 ½ men, Simpsons, Andra Avenyn, Californication
31. Favoritrestaurang: Ingen speciell så.. Nån där de har god mat möjligtvis :P
32. Favoritblommor: Rosor!!! Eller Orkidée..
33. Tycker inte om: Finns en del...
34. Sport att titta på: Ingen alls helst..
35. Ögonfärg: Blå
35. Senaste sjukhusvistelse: Akuten när Emil hade varit i slagsmål. Övernattning var för problemen med magen.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vita :)
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Kuggade uppkörningen en gång.
40. Vem/var är du om 10 år:  Den som lever får se :)
41. Vem fick du senast e-mail från:  Reklam...
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Ica tror jag nog. Mat behöver man alltid., då kan man lägga de andra pengarna på nåt annat fint :)
44. Vad gör du när du är uttråkad: Läser bloggar/bloggar själv eller pysslar hemma.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Är i en övergångsperiod nu, så har inget speciellt ord nu.
46. Födelsedag: 23 oktober
47. Vad retar du dig på: Människor som har fel. Idioter & fjortisar. (Även äldre som beter sig som fjortisar)
48. Det bästa du vet: Emil, mina vänner, min dator & mobilen
49. Läggdags: Vardagar:   Sällan innan tolv dessvärre
50. Stjärntecken: Skorpion
51. Värdefullaste ägodel: Datorn med alla kort, all musik, alla filmer. Den har allt jag behöver :)
52. Vad är klockan: 12.38
53. Vad har du för kläder på dig just nu: Mekonomens fina arbetsutstyrsel :)
54. Favoritland: Grekland tror jag faktiskt...
55. Favoritfilmmusik: Filmmusik? Där säger jag nog Disney
56. Skostorlek: 38
57. Fobi: Handtvålar, bli fasthållen & kryp..
58. Favoritpålägg: Leverpastej eller tzatsiki
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Vem? Välgörenhet går väl inte bara till en person? Och 25 000 räcker inte långt, men jag skulle önska att Afrika & alla u-länder skulle får elektricitet och rinnande vatten som en självklarhet i deras vardag.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Just ordet "Vacker".
61. Bästa bok du läst: Har läst så många. Alla är bra på sina vis.
62. Vad är du beroende av: Cigaretter, internet, Emil
63. Favoritdjur: Katt
64. Gillar du snö: Nej inte efter den här vintern!
65. Favoritglass: Wienernougatsglass eller gammaldags vanilj
66. Vad la du dina sista pengar på: Mina pengar är inte slut än :)
67. Är du långsint: Beror på vad det gäller, men oftast ja.
68. Favoritgrupp/artist: Ingen aning, men Beyonce ligger väl bra till :)
69. Vilken är din bästa egenskap: Envis. (Både bra & dålig)
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Studenten, sen göra klart slutbetyget!
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Aldrig!
72. Vad gör du i sommar: Jobbar!
73. Mest intressanta stad du varit i: Chicago blir nog svaret här
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Oj, ingen aning
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Självständiga, starka, målmedvetna människor!
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Var & är fortfarande min älskade Emil ♥
77. Favoritgodis: Skum & voil
78. Spelar du nåt instrument:  Spelade piano förut :P
79. Snyggaste kändisen: Brad Pitt eller Vin Diesel
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Nämner inga namn, men skulle slå denne på käften.
81. Vilken film såg du på bio senast: "Snabba Cash"
82. Senaste köpta skiva: Tror nog att jag aldrig har köpt en skiva :O
83. Roligaste konserten: Vet inte
84. Bästa känslan: Lycklig
85. Samlar du på något: Ja
86. I sånt fall, vad: Filmer
87. Är du feminist: Nej
88. Favoritminne: Har många fina, underbara :)
89. Favoritskiva: Haha
90. Bästa kompis/ar: Yasmine & Simone. Och Emil såklart :)
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Hur ska jag veta det ?
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Jobbiga kunder :P Nejdå, leendet är alltid där :)
93. Favoritlåt: För tillfället: 50 cent Feat. Lupe - Through the window & One Republic - All the right moves
95. Har du en mobiltelefon: Ja , som jag är mycket viktig i mitt liv .
96. Vad är det vackraste som finns: Äkta kärlek
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Västindien eller Australien (fan vad häftigt!)
98. Är du homo- eller bisexuell: Nej verkligen inte
99. Vad är klockan nu när du är klar: 13.18

På jobbet

Kvällen igår spenderades som sagt hos Emil. Sonny & Yasmine kom dit på kvällningen & vi kollade på två filmer & myste lite! När de hade åkt låg jag & Emil & pratade i flera timmar om allt möjligt mellan himmel & jord! Från barnvisor, till Grönland & Island till knark & pengar. Jag bara älskar att ha sånna här diskussioner! Älskar att ligga & prata med min älskling,  som även är min bästa kompis!
Nu är jag på jobbet, efter jobbet blir det 50-års kalas hos Uffe, sen bär det av till Smedjebacken igen :)

Friday, I'm in love

Kna börja med att slänga upp den låten, bara för att jag ska se Andra Avenyn nu eftersom jag missade avsnittet i onsdags..



Igår när jag kom hem från pappa, så var Yasmine & Sonny här & ville spela sällskapsspel. Vi spelade Yatzy en vända, sen kom Emil & var med på Chicago. Efter det såg vi på två filmer. Saw 6 & Fatso. Haha, sjukt film! Har dock sett den tidigare, men skrattar hejdlöst iallafall! Någon som har sett den? :)
Idag är det fredag & vi ska åka hem till Emil idag & spendera helgen där. Skönt!!


Dags för jobb

När jag vaknade i morse hade jag fått ett sms av Andreas, så nu har jag precis slängt i mig lite mat & ska strax bege mig ner till jobbet. Ikväll tror jag att det blir middag hemma hos pappa med syster som är på besök i stan, annars har jag inte mycket planerat! Solen lyser lite & det är bra iaf :)

Härlig kväll!

Som sagt.. Jobbade ett par timmar på eftermiddagen, sen kom Yasmine & Sonny hit på kvällningen. Jag bjöd på mat & efterrätt till & med, haha :) Wienernougatglass med nougatsås. Smaskens!



Vi såg sedan klart på Sherlock Holmes vi aldrig såg klart på, då Emil kom in & avbröt oss förra gången.. Mycket prat & mys idag! Himla härligt!
Nu ska jag krypa ner i sängen & vänta på att Emil kanske klampar in snart.. Vi hörs imorgon! Ska ta lite sovmorgon imorgon med tänkte jag :)

God morgon!

Onsdag idag & solen skiner! Lite halvtrött är jag, men jag kan inte hjälpa att jag vaknar tidigt. Himla skönt att gå upp i tid ändå! Emil ligger i sängen & sover fortfarande. Omöjligt att väcka honom!
Ska jobba ett par timmar på eftermiddagen, sen blir det väl att åka hem & pyssla med nåt skoj.
Höll på att ordna med Emils filmer igår & än är jag inte klar. Puh, vilket jävla jobb! Men han fick ju det i födelsedagspresent så..



Min sovande björn i skrivande stund! :) ♥

Nej, nu är det dags för frukost!

Proppmätt!

Sådär - nu har jag mättat fyra hungirga magar, plus min egen! Dagens goda gärning!
Nu står diskning, dammsugning & moppning av golvet på schemat. Sen ska jag bänka mig framför tvn med en bra film! Slapp tisdag med andra ord! :)

Fika med Johanna

Efter maten stack jag ner på stan & mötte upp Johanna! Vi sprang in i nästan alla butiker i hela stan, hittade massa fint, men höll hårt i plånboken & köpte bara en tröja & en klänning. Slog oss ner på Engel & satt & fikade en bra stund! Så mysigt & sitta & prata där! :) Tack för idag Johanna ♥
Nu är jag hemma igen, ska snart börja förbereda maten för kvällen, ska bjuda grabbarna inne hos grannen på mat ikväll också, för jag mitt klantarsel råkade frysa in 900gram köttfärs i en enda klump. SUCK. Lika bra att mätta folk istället för att slänga mat.. Inte sant? :)



Jag bara älskar den fina spetsryggen! Tänkte köpa den i svart också, men den var dessvärre slut i min storlek.



Och en lila klänning. Den gör sig inte alls rätt på bild. Mycket finare på & i verkligheten! Mycket härlig färg! :)

Nu äntligen kommer de!

Lovade er bilder igår, & här har ni de!

Här har ni hyllan i badrummet med de nya korgarna! Fick även en murgröna (i plast) av mamma att ha högst upp, men tror jag ska köpa en annan.. Den såg så fjuttig ut där :P Haha..



Och min halsbandshängare fick hänga i hallen så länge, där jag för övrigt också har gjort om lite :) Ställt dit en lampa & så :)



Fick bli spikar på skylten så länge, tills jag köpt nå fina krokar :)



Nog om det - nu ska jag laga lunch!

Gud vad jag donar

Herregud säger jag bara. Jag pysslar & donar som bara den!
På lunchen idag sprang jag in på Åhléns & köpte de där korgarna jag velat köpa så himla länge! De passade superbra inne i hyllan i badrummet! Men jag vet fortfarande inte vart jag ska hänga min halsbandshängare.. Måste ha plugg & skruv inne i badrummet om jag ska få upp den :( Suck ..
Lagade ännu mer plättar idag, så nu har jag matlådor. Och snart kommer dessutom Yasmine & Sonny hit & ska kolla på film med mig! Ska njuta lite av lovet iallafall :)

ÄNTLIGEN

Äntligen har Sverige fattat ännu ett bra beslut - att ta avskaffa koppar 50-öringen också! Den sista september i år kommer femtioöringen bli obrukbar, men du kan fortfarande växla in de på bankerna fram till och med den sista mars 2011.
Min egna åsikt är att de där förbannade femtioöringarna bara är jobbiga, tar plats & är helt onödiga! Vad tycker du? Kommer du sakna femtioöringen?


2 månader

Dagen till ära ..
Emil Hägg, mitt livs kärlek. Med dig mår jag bra, i din närhet är jag glad. Att se dig le är det finaste som finns. När du uttalar mitt namn smälter jag inombords. När du ser på mig med dina vackra ögon så förstår jag varför jag blev kär i dig! Att få somna bredvid dig & vakna upp bredvid dig, ser jag som en gåva. Att jag är så lyckligt lottad att få ha dig, vara dig nära! Det är dig jag vill gå hand i hand med genom livet - genom eld & vatten. I för & motgångar. Jämt.

Jag kommer alltid älska dig - tills mitt hjärta slutar slå ♥


God morgon måndag

Det snöar ute! SUCK. Emil ligger i sängen & sover & jag sitter här & äter frukost, ska snart springa ner till bussen & bege mig till jobbet.. Mycket mer kan jag väl inte säga. Dagen betstår av jobb. Efter jobbet har jag nästan inga planer alls. (Eller jo, några)
- Psst, jag & Emil har varit tillsammans i två månader idag! :)

RSS 2.0