Back to reality

Jaha , nu var man tillbaka till verkligheten igen . I detta tråkiga Ludvika . Jag vill inte vara kvar här längre . Fy !
Dags att jobba igen om en halvtimme då .. Dags att göra sig i ordning . Löningshelg , marknad , fint väder & vårfest på Mekonomen . Vilken jävla mördar-helg det kommer bli , på båda jobben . Fy fasiken .

Nej , dags att ta tummen ur arslet . Här får jag ingenting gjort !

Jag förstår inte ?

Har folk inget bättre för sig ?
Trodde faktiskt inte att folk orkade bry sig om mitt liv längre , men ack så fel jag hade . Nu snackas det igen .
Jag kan säga det rakt ut : Jag är INTE med barn . Jag ska inte bli mamma . Fattar ni ? :)

Klarade travers-teorin idag också . MVG i den kursen med . FAN VAD JAG ÄR BRA !! :D

Jaha , nån som har nå förslag vad jag ska läsa för kurser till hösten ? Geografi ? Samhällskunskap ? Psykologi ? Religion ? Biologi ? Nä , fy , det är tråkigt . Hm , men nåt annat skoj ? :) Får se vad jag väljer :)

Nej , hu .. Nu börjar jag få bråttom .

Hej , så länge !

-

Har äntligen fått hem den tillfälliga bilen . Ska bara byta olja , filter & tändstift , sen in på besiktning :)
De andra planerna tänker jag inte avslöja än :) hehe ..

Pratade med skolan idag också , det börjar ordna sig nu . Hoppas det går att få ihop , så att allt kmr funka .
Jag bara vill , vill , vill !

Jobba imorgon med . Båda Ida & Micke ligger hemma sjuka . Stackare :(
Hade ju inte setat fel ..
Hjärnan går på högvarv . Jag tänker så det knakar .
Så himla fin ..

Jag fällde en tår . Jag svär . Så förbjudet .

Jukkasjärvi .

På väg tillbaka ..

I fredags stack jag . Kände inte alls för att vara kvar i stan , så jag tog mitt pick & pack & drog . Ni kan inte ana känslan att bara göra en sån impulsiv grej ! :) Jag trivdes som fisken i vattnet där nere , så jag är redan nu på väg ner igen .
Pappa tyckte jag var knäpp som åkte hem bara för en dag , men va fan .. Jag hade inga mer kläder , & han fick lov att åka iväg & jobba .

Annars var det jätteroligt att träffa Ammi , Bosse & Emil .. Och såklart Bea & hennes Marcus :)
I fredags var vi iväg på grillkväll hem till Johan . Vi blev en hel del  folk till slut & mys framför brasan med en kall öl i handen & kareoke sitter fan aldrig fel ! :D
På lördagen var vi in en sväng till stan & kikade läget lite .. Sen var  vi ut & åt med Sandra & John , på en grekisk/italiensk resturang . Supergott ! :D Sen hyrde vi film & åkte hem & glodde lite . Sandra är verkligen supertrevlig ! :)
Har lovat dem att komma & hälsa på snart igen , & se , nu är jag åter igen på väg :) haha ..

Jag är lycklig . Jag är glad . Hellre utan dig , än med dig . Punkt slut .

Du är fan patetisk människa ! Fattar du inte vad du håller på med ?


Nu får det vara nog

Att jag inte förstod , redan då , att det var något som var fel ? Hur kunde jag bara sifta bort det som ingenting ? Hur kan man bli så jävla blind när man är kär ? Jag insåg det inte . Jag vill inte . Du var bra . Ibland bara för bra . Du kom från ingenstans, och älskade mig för den jag var . Trodde jag iallafall .
Jag blev kär i dig för den du var , ingen hade nån aning om vem du var . Jag blev inte kär i dig för att du hade körkort , så jag kunde utnyttja dig , för du hade inte ens det när vi träffades . Inte heller för att du hade snygg bil , heller inte för att dina föräldrar hade lite mer pengar än vi "vanliga Svenssons" , för det hade jag inte nån aning om . Jag blev kär i dig för den du var , men tydligen var det ett misstag . Jag tror jag nog aldrig riktigt insåg vem du var , förrän nu . Nu när jag ser allt från ett annat håll . Du får mig att tappa andan ! Hur fan kan du leva med dig själv  när du beter dig såhär ? Jag begriper verkligen inte ! Det är hemskt .. Hu ! 
Tjejer hit , tjejer dit .. Den där kicken . Fy fan . Det äcklar mig . Att jag på nåt vis inte räckte till ? Nejdu , nu får det vara nog . Det ska ske en radikal förändrig om jag ska ändra mig den här gången . Nu har du satt din sista potatis .
Om du nu älskar mig , som du säger att du gör , varför inte visa det då ?
Det är ditt liv , dina misstag , jag vet . Men du vet , lika väl som jag , att jag alltid har rätt i slutändan .
Jag kommer alltid älska dig , oavsett .
Nu går vi skilda vägar , min biljett är bokad . Jag flyr och gömmer mig , för nu försöker jag bryta det här för fjärde gången .
Hejdå .
Om man älskar någon , gör man inte allt för den då ?

Tomorrow

Sitter för tillfället på jobbet , fick lov att åka hit & ta över Andreas pass .. Han mådde inge bra .
Egentligen vill jag bara hem , greja & dona . Pyssla med en massa & gå & lägga mig , så det kan bli morgon nån gång !
Jag kan knappt bärga mig !


JAG VILL HA FREDAG !!


Ursäkta ?

Men det här är fan pinsamt .... Jag skäms !

19

Alexandra ! Grattis älskade vän på din 19 års dag ! <3
Kan passa på att säga grattis till Elias också ( Emils lillebror ) , som fyller 16 år imorgon :)

Förövrigt så är jag jättetrött . Trött på det mesta faktiskt .. Men jobbet i helgen blev faktiskt drygt . Får ta en lugn helg nu i helgen ;D

Manzanares är verkligen Gud själv ! Han är verkligen bäst ! Han får mig att gråta varenda gång jag är där .. Jag förstår inte !
Samtidigt gör han underverk med både mina knän & min rygg ! Världens mirakel !Prinsessan ...

-

Kimberly ?

Fy

Fy fan vad trött jag är !
Jobbade på Trädgårn inatt .. Från nio till typ tre .. Somnade typ så fort jag la mig ner . Sen var det bara att pallra sig upp strax efter nio till nästa jobb . Fan , det här tar på krafterna .. Inte nog med det så har jag skadat handleden också , typ stukat (?) , sådär lagomt skönt när man använder händerna i båda jobben .. Fan . Blir det inte bättre lär jag åka till sjukan nästa vecka ..

Nu ska jag strax lägga mig & sova en stund , för att sedan åka till Trädgårn igen , för ännu ett pass bland dessa fulla människor :) Haha , ibland kan man bara skratta :)

Det är inte lätt ...

Tom

Jag förstår inte .. Jag har ingen lust alls att blogga längre . Känner ingen motivation . Helt plöstligt bara dog bloggen på nåt vis ? Har ju inte samma läsarantal som förut , så jag får ju inte samma respons ..
Kanske borde engagera mig mer ? Eller satsa på nåt helt annat ?

Klarat av truck-kortet iaf . Nu håller jag på med traversen :) Skönt att ha skrapat ihop 150 poäng , (om inte mer?) på tre veckor :) Nice !

Nu till helgen blir till att jobba på Trädgården igen .. Pengar :)
Var dessutom i Borlänge idag & shoppade lite :) Blev tre tröjor , ett par byxor , fyra örhängen & två par ringar .. Och ett par solglasögon ! Nu fattas bara solen :D Haha ! Sen blev det nå fel på bankerna , så kortet funkade inte , & jag som sällan bär kontanter , hade ju självklart inga på mig nu heller . Så då blev det slutshoppat för min del :p

Nej , nu ska iallafall jag krypa ner i sängen . Emil har fått för sig att han ska vara hemma imorgon , så han kommer väl aldrig komma & lägga sig skulle jag tro ...

Men god natt alla !

-
<3

RSS 2.0