Bänkat mig i soffan

Kom till stan i lagom tid vid lunch. Träffade pappa & skjutsade ut honom till Sörvik så jag fick ta bilen. In på Ludvika Hem & lämnade in nycklarna, ner till jobbet & pratade lite med alla där. Pratade om lördagen, om hur vi gör med allt. Avresa kring sju från stan - huvaligen! Åkte sedan till Smedjebacken hem till Emil en stund, han hade fått sin nya Iphone & var helt överlycklig! :) Min är snart på g den med.. Tommy & Micke kom förbi hemma hos Emil också så man fick säga hej till de, trevligt!
Åkte sedan till stan, träffade på Karin & tjålade lite med henne! Det var längesedan! Mötte sedan upp Yasmine, Sonny, Fia & Emelie & tog en repa på stan. Nu sitter jag hemma hos pappa i soffan & kikar på Idol. Har precis ätit så jag är proppmätt. Huvudvärk har jag också, ont i halsen & ont i näsan. Bara det släpper tills på lördag, eller.. Det är vilket som - jag åker ändå!

Vi hörs sen, Idol nu, sen blir det nog en sväng till stan! :)

På väg mot Ludvika

Sitter i bilen nu, alldeles snart i Gävle. Ska stanna där en snabbis, in på lite butiker & sen blåsa vidare. Det blir nog antagligen lunch i Borlänge. Kanske får Burger King en gång till om jag har tur? :)
Just ja.. Har ju glömt att visa er en massa jag har köpt, men jag köpte ju en skylt till oss sambos att hänga på dörren. Nu hänger den så fint på våran dörr. När jag flyttar därifrån sen får jag vänta med att hänga upp den tills jag skaffar mig en partner ;)



Ändrade planer

Jag åker till Ludvika imorgon bitti! Här är det snabba puckar! Åker snålskjuts till Dalarna imorgon för att kunna åka med mina f.d. kära arbetskamrater till Mantorp på lördag! Camaro Cup, det är grejer det! Det var ju trots allt jag & Ida som fixade dessa biljetter i somras :) Woho, det här ska bli riktigt roligt!
Måste packa nu - alltså ner. Igen. Herregud. Nu måste jag se till att få med mig allt jag skulle haft med mig förra gången. Mammas timer, korten, sladden, ja.. Hm..

What to do?

Jag har verkligen för mycket att göra. Jag sitter här & vill inte göra någonting alls egentligen. Näsan börjar krångla igen också, ska ner & se om jag har nå salva kvar. Fan. Måste packa upp, måste ner med datorn till Pontus, måste tvätta, måste laga mat, måste duscha, måste lägga ut nya auktioner.. Jag måste ju göra nånting? Jag siktar på maten först faktiskt.
Vi hörs sen!

Nya Eniro

Någon som har upptäckt nya eniro.se än? Ny design, ny funktion. Flera år av arbete, men nu är det äntligen här! Supersupersuperbra sök! Vill du ha tag på en film i din stad, så sök på den. I denna databas finns allt! Helt sjukt bra! Eniro är mitt nya google! In & kika på sidan, nya designen, nya funktionen! ENIRO


God morgon onsdag!

Tiden går for här. Gick upp strax före tio, har ätit frukost & hämtat tvätten ur maskinen som jag tvättade i natt. Ska slöa lite framför datorn innan jag gör ännu ett ryck här.
Btw, kanske åker till Manntorp i helgen. Final för Camaro Cup där samtidigt som det blir en liten "avskedsfest" för mig på jobbet. Vore jävligt nice faktiskt. Ska kolla tåg & sånt bara, så allt klickar. Hoppas som tusan!


Tobias Brink #1.

Roliga fynd i högen!

När jag var så här liten då var jag minsann inte så uppkäftig! Men det härjar nog ett litet busfrö i mig ändå! Mycket roliga saker man kan hitta när man går igenom gamla prylar.. Haha

Det här är då jag, cirka ett år gammal.
Halsbandet jag har fär har jag faktiskt fortfarande kvar i ett av mina smyckeskrin här hemma! Tänka sig..

(Kort på kort, därav dålig kvalité)




Bakstuga

När jag kom ner på nedervåningen så var det bakstuga i full gång. Jonas höll på att göra paj & Sandra & Lena höll på att baka bullar - både vanilj & kanel. Ska ta mig en bulle sen & godkänna ;)
Nu luktar det gott i hela huset. Rogivande om inte annat. Trött är jag, fryser gör jag också. Det är kallt här uppe, så jag eldar på med så mycket värmeljus jag bara kan! En tripp till Ikea för att inhandla mer värmeljus är ett måste de närmaste dagarna!




Dags att göra ett ryck

Fyfan, jag grämer mig. Jag vill inte! Någon som vill komma & hjälpa mig med det här? Ser ni hur mycket det är?! Jag ser inget slut i det här! Men det är väl dags att sätta igång så det blir klart någon gång.
Slänger in ett inlägg om jag hittar nå kul ;)


Proppmätt!

Jaha, då har jag åkt buss här i Sundsvall också. Problemfritt, med andra ord, inga problem alls. Såg några snyggnigar på bussen också, ännu ett plus ;) När jag kom hem ryckte jag upp dörren till Sandras sovrum & erbjöd pannkakor till lunch. Fick ett leende på en lycklig flicka till svar! Så pannkakor blev det & jisses så mätt jag är nu! MUMS


Underbara Sundsvall!

Trots att jag absolut inte ville gå ur sängen i morse, så gjorde jag det iallafall, riktade inte blicken in mot datarummet, utan undvek det så gott det gick. Jag åt frukost & gav hundarna lite skinka, så de blev helt överlyckliga. Träffade Sofie ute på trappen & pratade lite med henne. Missade bussen, men här i storstan fick jag bara vänta cirka 8 minuter på en ny. UNDERBART. Hade det varit i Ludvika hade jag fått vänta säkert en timme. Kommer till skolan, då har de redan haft seminarium, så jag satte mig ensam med läraren & pratade. Nu sitter jag här & arbetar för mig själv i lugn & ro, sjukt skönt! Ska försöka bli klar med romarna, så jag kan lägga det åt sidan. Nu går vi in på medeltiden. Lite intressant med vikingar & sånt där. Ska diskutera om det verkligen var "den mörka tiden", eller om det kom ut något positivt under denna tid? Någon som har något tips är så välkommen med förslag!

Just ja, arbetsförmedlingen ringde mig nyss också. Snacka om trevliga! Ska dit om typ två veckor & prata lite med de & göra en uppdatering av min situation. Får se om jag lyckats hitta något jobb innan dess, vore ju super isf!



Alexandra, på resan upp igår


Äntligen hemma!

Gud vad skönt det känns att vara hemma! Mår så himla bra här! Det började pirra i kroppen redan när vi började närma oss staden & jag kände känslan att få komma hem, helt underbart! Nu ser mitt datarum som ett upp & nervänt bombnedslag ungefär. Det går inte att beskriva! Slänger upp lite kort imorgon, för nu har jag ingen aning om vart datasladden är i denna röra. Ni får stå ut helt enkelt!

Puss ♥

God morgon Ludvika!

Har nu sovit sista natten här, sitter vid frukostbordet hemma hos pappa & har precis ätit frukost. Banken har redan öppnat så jag ska alldeles strax åka in till stan & uträtta mina ärenden. Sen går flyttlasset hem igen. Antagligen blir det inget bloggande förrän till kvällen, om jag inte får för mig att blogga om något roligt under resan, men det skulle jag inte tro, haha.

Puss & kram så länge! :)

Roligt? Ja.

Det kanske finns roliga människor & en smutta humor i Ludvika trots allt? Tack Carnila, ni gjorde min dag!


Äntligen klart!

Sådär ja, då var lägenheten färdigstädad! Det har tagit tre nästan hela dagar, men nu är vi klara! Skurakt golv, tak, väggar, kyl & frys, fönster & hujedamej, fyfan. Tack mamma för hjälpen! ♥
Nu sitter jag i soffan hemma hos pappa - har precis tryckt i mig en hel macka (nästan) från Subway, guuuud så gott! Kikar lite halvt på 2½ men & kikar lite på nätet. Ska upp tidigt imorgon iallafall & träffa Yasmine en snabbis, sen in på banken & in på Ludvika hem. Det allra sista flyttlasset går från Ludvika kring lunch imorgon, sedan har jag ingenting kvar här förutom mamma, pappa, mormor, Yasmine, Sonny, Alexander & Emil. Kommer tillbaka till Ludvika till jul, om ens det, annars dröjer det nog innan jag kommer tillbaka förhoppningsvis. Annars är folk bjuda upp till mig när jag fyller 20. Festen är helgen den 30:e oktober, så förvarna mig bara ifall ni funderar på att komma! :)

Var även på Kopparbergs marknad idag. Slösade en hel del pengar, men mesta var på riktiga fynd! Ska visa er när jag kommit hem igen! Men jag fick iallafall min årliga sockervadd. Orkade mirakulöst nog inte ens hela, haha.





Slöa lite i soffan nu innan det är dags att sova! Puss & kram

Gårdagen

Var ju kvar hos pappa ett bra tag, färgade håret & sådär. Gjorde mig sedan i ordning och åkte hem till Sonny & Yasmine. Vi satt & kollade på Tranformers på tvn, sen åkte jag & Sonny ut till Gussjöstugan & kollade lite. Andreas var jättefull, Bäckskog var pratglad, Nathalie likaså. Emil var också ganska full :)
Slutade med en riktigt jävla full bil in till stan, bokstavligt talat. Hade dock ett leende på läpparna nästintill hela tiden. Tog hand om en kräkande ynkling också & kom i säng framåt två-tiden.
Kom precis hem till mamma, här har de redan gått upp, så nu är det dags för frukost. Åker iväg till lägenheten direkt efter & gör det sista. Lika bra att få det gjort nu på förmiddagen, så kan vi åka på Kopparbergs marknad & strosa lite bäst vi vill. Kvällen & natten spenderas sedan hos pappa.
Tar tåget imorgon kring lunch tillbaka hem igen.

Sorry för inga kort, men har inte sladden till kameran med mig, så ni blir utan.
Puss & kram!

Hårfärg i håret

Sitter hos pappa nu, har precis ätit lite mat. Har hårfärgen i håret, väntar bara på att den ska bli klar, så jag kan åka ut till Gussjöstugan på Andreas 30-års fest & säga grattis till honom! Ska träffa Sonny & Yasmine en sväng också, sen kommer jag nog slockna ganska tidigt. Har ju hållt på & städat i lägenheten i princip hela dagen idag, så jag är helt slut! Fy sjutton!
Kanske tar tåget upp på måndag iallafall. Pappa säger nu att han kan ta med sig de sista kartongerna upp när jag fyller år & mamma kan ta några i den vändan hon kommer, så det skulle vara super isf! Gud så skönt att åka tåg!

Nej, nu ska jag skölja ur det här & göra mig i ordning - slänger nog in ett inlägg innan jag går & lägger mig! Puss & kram!

Vilket jävla väder!

Här har det ju regnat nästan en hel sjö i natt & det regnar fortfarande. Kul dag! Det blir med andra ord ingen marknad, utan vi åker upp till lägenheten & röjer som bara fan där istället. Skulle vara jävligt skönt att bli klar där. Underbart skönt! Vill dessutom hem nu, får nå hemska vibbar här, inte speciellt hos mamma så, utan i stan bara.. Fy.

Nej, dags för frukost nu!

Mys hos mamma & Peter

Jag & mamma stack till lägenheten & städade lite, sen åkte vi ner på stan & tog med oss mat hem. Det blev en pizza istället för Subway - måste passa på att äta kebebsås nu, eftersom det inte finns i Sundsvall. Sjukt gott! Riktigt jävla gott!
Gick nyss in på FC & såg att tre Historie-uppgifter ska vara klara tills på tisdag. Jippieyay - eller inte. Fett lack nu. Skönt att det snart är lov iallafall. Får andas lite då. Men det är bara att satsa järnet nu, har ingenting annat att förlora, right? När jag ändå är igång så kan jag berätta för er precis hur mycket jag tycker om skolan! Synd nog så förstod jag aldrig det förut, men nu gör jag verkligen det. Det är så skönt att bara sitta & lära sig nya intressanta saker hela dagarna, ta det lite lugnt, lära känna lite nytt folk. Istället för att känna det där - jag ska jobba i 45 år nu, sen pension, sen dör jag. Nej, fyfan. Aldrig! Jag ska gå klart Komvux nu, sen in på högskola/universitet & plugga i 4-5 år till. Sen kämpa för karriären innan jag bygger mig en familj. Som vi pratade om i veckan så vet man ju som sagt aldrig när det väl kommer till kritan, men det är såhär det känns nu iallafall.

Nej, ska snart krypa till kojs. Upp på loppisar/marknad & storstädning av lägenheten imorgon. Ska försöka träffa Yasmine & Sonny imorgon, förhoppningsvis Alexander också. Ska bli kul!

Puss & god natt kära vänner! ♥

Tillbaka i Dalarna

Sådär, då var jag tillbaka i Dalarna. Har varit på begravning, efterbjudning & upp i lägenheten & kikat på grejer. Inget som intresserade mig så värst. Tyvärr.
Är nu uppe hos mamma & Peter, ska strax sticka iväg till lägenheten & röja undan den värsta skiten. Usch, vad det där drar efter mig! Jag vill bara att det ska vara klart! Men efter denna helg så är det det & jag kan äntligen lämna den här stan, på riktigt.
Ett ryck nu, sen lite flöt-mat. Det är jag värd!


Förlåt!

Jag ber om ursäkt för igår. Inlägget jag skrev på morgonen la jag tydligen aldrig ut, så det kom ut igår kväll. De här dagarna har varit helt super! Var ner på stan & fikade igår, hem, myste i soffan såg film efter film efter film. Åkte ner på stan & åt på Resturang Viktoria & hade det riktigt mysigt. Sen blev det prat i soffan nere hos Sandra & Kevin & en film till innan läggdags såklart.
Nu är jag vaken, ska alldeles strax börja åka till Dalarna för att spendera helgen där. Ska på begravning kl. 13.30, och sen iväg & röja ur lägenheten (den gamla alltså) så jag blir av med den. Tänka sig, då har jag ingenting kvar i Ludvika att göra! Tjoho!

Nej, bråttom nu! Byebye, hörs sen!

Hallå torsdag!

Vi gick upp för snart 1,5 timme sedan. Har ätit frukost & tagit mig en dusch. Har nu gjort mig i ordning & ska snart ner på stan. Ska traska runt i Sundsvall & bara mysa lite. Kan ju bli kul. Kanske jag kan lära mig stan ordentligt också? :)
Ikväll ska vi ut & äta, ska bara hitta nån bra resutrang också. Sundsvallsbor: något tips? :)


Bloggen har kommit i andra hand

Har varit lite halvt busy hela dagen, så bloggen har hamnat lite på sidan. Jag & Pontus har fixat med min dator, har varit ner på stan & hämtat ut paket & så. Har handlat ett par skor också :)
Nu får vi snart besök, så blir nog inte nå mer bloggande idag.

Puss & kram!

God morgon!

Har precis varit ner & ätit frukost & myst lite med mina "sambos" vid frukostbordet. Tänkte dra på mig lite kläder & kila ner på stan en sväng. Har även fått paket på Posten. Undra vad det kan vara? ;)
Är helt seg idag, så det är dags att rycka upp sig nu! Vi hörs senare!

Ska snart sova

Den här dagen har sugit musten ur mig. Är trött som ett svin så har egentligen inte mycket att säga.
Kan skriva lite mer imorgon :)

Säger bara god natt nu! Puss!

Dags för ännu en lektion

Har betat av tre timmar historia och haft lunch, nu är det dags för tre timmar naturkunskap. Skjut mig!

Jag är uppe i tid!

Trodde faktiskt inte det här om jag ska vara ärlig! Trodde lätt att jag skulle stänga av alarmet i sömnen & fortsätta sova. Det gjorde jag nog också, men någonting väckte mig. Kanske var det regnet när det small mot rutan? Mysväder! Man vill bara krypa ner i soffan med massa tända ljus & se på film! Men icke. Idag är det dags för en lektion Historia & en Naturkunskap. Mycket bra.

Tar faktiskt på mig att komma tio minuter för sent om jag låter åtta-trafiken lugna ner sig. Bilfan kokar nästan på morgonen ju!
Vi hörs till lunch igen! Puss

Jag hinner ingenting

Fyfan vad klockan går fort! Jag hinner inte med någonting jag ska göra! Ber verkligen till Gud att han skulle kunna göra mina dygn lite längre, iallafall någon dag i veckan.. Snälla?!

Dags att sova. Heldag i skolan imorgon 8.20-16.40. Blä på det. Kommer vara trött som ett as, så vi får se om jag klarar hela dagen. Får ta med uppgifter hem om inte annat. Aja, det löser sig :)

Puss & god natt!

JAG HAR INTERNET

Jag har riktigt jävla internet igen! Fan, helt ofattbart!
JAG ÄR LYCKLIG!!!!!!!!!! :D


Tiden går fort

Gud, klockan är redan fyra! Fy vad tiden går fort! Jag ska alldeles strax åka till skolan, väntar bara att Sandra ska duscha klart & komma ut ur badrummet. Ska ringa på lite annonser & sen söka jobbet jag pratade om i helgen. Fyra-trafiken i den här stan är dock inte att leka med, så vi får se om jag ens hinner fram i tid.
Vi hörs senare! Puss! ♥



Spelet Spore

Tänka sig.. Jag gick & köpte ett spel - Spore! Yasmine var helt besatt av det förut, såg ju rätt skoj ut, så jag köpte det nu jag. Installationen pågår nu. Jag har ju varit beroende av Sims 3 hur länge som helst nu, men man måste ju variera sig lite ;) - Man är inte riktigt vuxen om man inte är en smula barn.


Dags för plugg!

Vaknade faktiskt i tid idag, men dock ett ganska otrevligt uppvaknande. Theodor stod & skällde för han var så förbannat skitnödig, så det var bara att slänga på sig morgonrocken & tar en promenad med honom runt huset. Upp & åt mig en stadig frukost, sen har jag & Sandra setat & diskuterat politik på förmiddagen. Tog en dusch med Theodor nyss också, nu är vi båda rena :)
Nu ska jag krypa ner i soffan & plugga lite matte tänkte jag. Är så sugen på att plugga lite historia, men det får vänta tills ikväll efter lektionen :)

Bloggen kommer i andra hand idag. Har antagligen internet ikväll när jag kommer hem från skolan också. Då jävlar ska det bloggas! Mjauuuuuu

Ett sista inlägg

Då var det alldeles strax dags att slå igen de två blå & sova lite. Kan verkligen behövas nu för kroppen hänger inte riktigt med. Imorgon på dagen blir det myskläder & plugg framför tvn, sen en mattelektion på kvällningen.. Skönt. Tycker om de lektionerna mest tror jag! Åh, vad jag tycker om skolan!

Tänker för övrigt inte kommentera någonting, för det tolkas ju bara fel av fel människor. Så jag kniper.

God natt, kära vänner ♥

Valvaka med familjen

Ligger i soffan nu nere hos Kevin och Sandra. Det är valvaka på hög nivå här! Lite kul med politik då det är så mycket hysch-hysch runt vad man röstar på för man är rädd för konfrontationer, att man inte får rösta på vad man vill. Är man inte insatt i politik är det väldigt lätt att man röstar på det föräldrarna eller nån vän gör. Det är egentligen alla röstberättigades skyldighet att sätta sig in i politiken, då vi har demokrati i Sverige och vi får vara med och påverka. Intressant.
Jag tänker inte ta upp någon vidare diskussion nu, det räcker gott och väl med den debatten vi har här hemma i soffan. Sandra har rätt intressanta åsikter här. Själv vill jag bara att det här ska vara över. Det kommer inte ske nå radikala förändringar ändå, så mitt intresse är inte på topp.




Rösten är hörd!

Sandra & jag spenderade större delen av förmiddagen & lunchen åt att prata. Allt mellan himmel & jord! Skönt att få lite "tjej-tid" ibland. Mycket om "de gamla tiderna", lite skratt, nästan ett par tårar, ja, sånt där som hör till :)

Har även varit iväg med Sandra & Kevin så de fick rösta, så nu har vi gjort vårat. Nu väntas det valvaka ikväll, men först ett par filmer med "familjen" och bara lite mys!

Vi hörs senare!

Mina ord, sagt av en annan

Famn i famn upptäckte vi vad kärlek betyder. Att en person med kyssar, värme och vackra meningar som redskap kunde bidra till att man aldrig ville sluta sina ögon. Inte av rädslan för att han inte skulle finnas där när man vaknade, utan för att verkligheten var vackrare än alla de vackraste drömmar.

 

Han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godmorgon och han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godnatt. Tillsammans skrev vi kärlekshistoria. Ord bands ihop av värme och varje mening avslutades med kyssar. Han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok.

 

Jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. Men tiden och hans kärlek lyfte varsamt upp mig i hans famn. Inte ens en tå lät jag snudda i marken.

Hade han släppt taget hade jag fallit hårt. Det gjorde han, han släppte taget, men han lät mig inte falla. Han la mig varsamt ned med orden: ”jag älskar dig fortfarande, bara inte på samma sätt som förut”. Och där låg jag och såg honom gå utan att någonsin vända sig om igen.

 

Det vackra sa farväl och jag försvann. Jag minns hur jag önskade att mina tårar skulle få honom att simma tillbaka och att min längtan skulle kunna gå att dela med honom.

 

Månader gick åt att förstå hur snabbt man kunde bli någons förgångna och leta de bitar han lämnade kvar av mig. Genom igenregnade ögon och en kropp som inte kändes som min egen blev det de tyngsta stegen jag tagit.

 

Jag hittade bitarna till slut med vänner och nya möten i min andra hand, men det betydde inte att jag var hel, inte alls. Bara för att man andas betyder inte det att man lever.

 

Min bästa vän blev min penna och min rosa anteckningsbok. Ibland fylldes jag av för mycket tankar och då flydde jag dit. Till min fina bok, under mitt täcke och skrev.

 

Det var lätt att skriva om det man saknade och det var svårt att sluta. Jag fick aldrig några svar, men jag hade ändå inte velat höra. Min anteckningsbok var ju lika tyst som honom. ”Jag älskade att älska honom, men jag hatade att jag älskade honom”.

 

Det var mitt i den meningen som tog mig en evighet att skriva som jag insåg min rädsla. Jag var rädd för att sluta älska honom. Nästan mer rädd än tiden då jag skulle börja våga älska honom.

 

Att börja älska handlar om att se en framtid med honom. Att sluta älska handlar om att vilja se en framtid utan honom. Mina tankar tog en vändning och istället för att blicka bakåt lutade jag mina ögon på framtiden. Jag tänkte tillbaka på våra sämre stunder, även fast jag inte tyckte att de fanns på riktigt.

 

Jag tänkte på någon jag tyckte var bättre, även fast jag egentligen inte tyckte det fanns någon. Jag var tvungen att gömma allt som bidrog till att jag saknade honom. Till slut blev han en person jag för en tid föraktade. Men jag visste att enda anledningen till att jag hatade honom nu, var för att jag älskade honom då.

 

Efter en tid slutade mina tårar rinna. För varför ska man gråta över sin så kallade kärlek, när din sanna kärlek vill ha dig för evigt?

 

För en tid var jag mer rädd för kärleken än någonsin. Men vet ni, jag läste någonstans att om någon gör ens hjärta trasigt, blir det dubbelt så stort när det blir helt igen. Att man sedan ska ha dubbelt så mycket kärlek att ge. Och vet ni, det är sant.


Jag har inte ens lagt mig än

Blev chockad när Jonas helt plötsligt steg ut på balkongen & också skulle ta en cigg, men han ska ju iväg & jobba. Jag då? Nej, jag har inte ens lagt mig än. Gick hemifrån Pontus så sent, sen hade jag så mycket grejer att göra när jag kom hem så det känns inte ens värt det. Hellre att jag lägger mig i tid ikväll istället. Även om jag bara har en kvällslektion med matte "imorgon", så är det skönt att komma upp i tid ändå för det har jag verkligen inte gjort den här veckan!
På tal om att dygna - kommer ni ihåg bara för ett par år sedan, när man samlade sina datorer, tryckte in de i ett & samma rum, bunkrade upp med chips, läsk & energidricka? Man la madrasser på golvet där de fick plats & satt uppe hela natten, spelade, kollade på klipp eller bara läste tidningen. Med LAN blir det ett helt annat umgängessätt, även fast man sitter vid sina datorer. Man kan skicka klipp till varandra genom datorn, men skratta åt det tillsammans. Visst var det mysigt?

Kommer så väl ihåg när vi hade LAN i min etta på Högberget. I tre jävla timmar skrattade jag åt det här klippet, det gör jag fortfarande! Inte lika hysteriskt kanske - men ni förstår? :)


Skor, jobb & utbildning?

Någon som har något tips? Har kikat lite på Nelly, Brandos, DinSko, Scorett, Halens, have2have, ja, typ överallt. Bara hittat två par som faller mig någorlunda i smaken. Har ingen aning om hur hård vintern kommer bli här uppe i "Norrland", så det gäller att vara förberedd. Vill ha riktigt varmfodrat den här gången. Helst kilklack också. Måste faktiskt lägga lite mer pengar på ett par bra skor nu. Problemet är pengarna. Skorna jag vill ha går över tusenlappen & mer än så. Mycket mer. Hittat ett par jobb här uppe jag ska söka i veckan tänkte jag. Lär faktiskt börja ta tag i det där. Bara jag får internet nästa vecka & allt börjar funka som det ska så ska jag ta tummen ur arslet!

Btw, fick reda på att det finns journalist-utbildning här på Mittuniversitetet, så jag kanske inte behöver flytta härifrån iallafall! Skönt! Det hade ju blivit ganska drygt med ännu en flytt om ca ett år. Då hade det blivit neråt Småland isf. Det vettefan om jag hade pallat. Tre år är kursen här uppe, men orkar jag verkligen sätt mig i skolbänken till nästa höst igen? Ja, vafan har jag att förlora? Känns inte som att jag är i den åldern att jag kommer sätta mig på tvären & vägra saker. Nu är det för fan min framtid jag leker med här. Jisses vad gammal jag lät där! Men det är väl det jag börjar bli? Om cirkus en månad är jag inte ens tonåring längre, hur sjukt är inte det?
Här har ni en länk att läsa om utbildningen. (Speciellt till dig mamma, annars kommer du ringa & ställa 1000 frågor, men det kommer du göra iallafall, haha)

Då behöver jag inte stå på gästlistan för att komma in på Kåren som jag gör nu, den du ;) Woho!

Wordpress-kunnig människa sökes!

Någon som läser min blogg som har lite mer erfarenhet av WordPress än vad jag har? Krånglar massa med servern nu för att få in alla teman, widgets, länkar o.s.v. som jag vill ha det.
Sidan är helt hullerombuller & jag mår dåligt av att bara titta på den. Någon här ute som kan något med teman eller design i WP? Kommentera eller mejla mig omgående!

Låtar som rör hjärtat lite extra

Scorpions - Winds of Change



Plain White T's - A Lonley September



Erik Grönwall - Higher



Joshua Radin - I'd Rather Be With You



Talib Kweli - Ms. Hill



Turbulence - Blood Dem Out



Nos nihil efficere non possumus
Dum spiro, spero!


Nu har jag gjort min plikt

Sådär ja, då har jag varit & röstat, en av 7 miljoner gjorde sin röst hörd idag, nämligen jag! Haha. Det var säkert fler som gjorde det också, vilket är bra. Vi har demokrati i Sverige därför ska man väl utnyttja sina rättigheter till att rösta & få det bättre, inte sant?
Nog om det. Sprang hem, tog mig en dusch, tömde datorn & nu är jag nere hos Pontus igen. Skönt att ha internet. Längtar som fan tills nästa vecka, så jag slipper vara så begränsad. Det är ju för sjutton ett handikapp att inte ha tillgång till internet. Fy sjutton.

Har även målat naglarna idag. Tycker jag ser ut som Cruella De Ville på nåt sätt, men tänk dig "The Little Black Dress" till & ett knallrött läppstift? Rawr! ;)


Dags att göra sin röst hörd

Då ska jag alldeles strax kila ner till Mittuniversitetet & förtidsrösta. Vad jag ska rösta på det säger jag inte, det behåller jag för mig själv. Respektera det är ni snälla.
Efter det ser det ut att bli en film i soffan. Förresten! Såg att jag hade skrivit fel i ett tidigare inlägg; Jag har ett takfönster ovanför min soffa, inte mitt fönster. Haha.

Iallafall... Vi hörs sen! Puss! ♥

Myyyys

Har försökt blogga flera gånger under kvällen, men andra saker har kommit i vägen. När jag skule gå ifrån Pontus på kvällningen, så följde han med hem. Slog oss ner i soffan med en varsin öl & såg matchen Timrå-Frölunda. Lite politik & valdiskussion också såhär inför valdagen. Dock måste jag gå & rösta imorgon redan eftersom jag inte kan ta mig till Dalarna & rösta i min "ordinarie" vallokal. För att nötterna på valmyndigheterna sammanställer statistiken redan den 20:e augusti så var jag ju folkbokförd i Ludvika vid den tidpunkten. Gud vad de ska krångla till det! Fick mitt röstkort på mejlen idag, men jag måste skriva ut det & klantig som jag är så lämnade jag skrivaren i gamla lägenheten. Lösningen är att jag måste åka till biblioteket imorgon & skriva ut det innan jag går och röstar. Fan så omständigt det ska vara med val..

Ska fortsätta se på Volbeat-DVDn nu. Ska boka biljetter i veckan, sen har vi något att se fram emot. Åh, det pirrar i hela kroppen. Att de klämmer in en & en annan gammal goding på konserten skulle inte heller sitta fel :)


Fredag idag = helg

Jag & Pontus var nyss iväg på Max & åt. Jisses, vad hungrig jag var! Och gott var det också! :)
Nu sitter jag hemma hos honom & snor lite internet. Letar lite filmer inför helgen som ska spenderas i soffan i stort sett hela tiden. Förutom kalas & röstning, så ska jag ligga där. Ansiktsmask & hårfärgning också kanske..? Om man orkar?

Hörs sen!

Antikens Grekland

Då var Grekland klart då. Ska snart gå in på Rom, men först en paus & en sväng hem till Pontus. Måste se en film innan nästa historielektion också, men det lär inte vara några problem då det är helg nu & största delen av denna helg ska spenderas i soffan & titta på film.  Ganska mysigt också att jag har takfönster nästan precis ovanför mitt fönster, att jag kan ligga på kvällarna & titta på stjärnorna! Nästan som att ligga under bar himmel. Fast, bara nästan...


Väntar på lektion

Sitter i korridoren & väntar på att min lektion ska börja. Visserligen är det eget arbete idag, men kanske kan få lite hjälp på traven här, så det kanske kan gå lite fortare. Kan ju hoppas iallafall! :)
Idag är det fredag. Sandra & Kevin tar ungarna & går till Himlabadet på eftermiddagen, så det kommer vara lugnt & skönt när jag kommer hem i eftermiddag. Håller på & hjälper Sandra & Kevin att tvätta alla deras kläder, så jag kan ju lika gärna fortsätta med det ikväll. Kanske ordna lite i deras garderober som surprise också? :)

Nej, dags att kila in & titta vad som händer! Vi hörs sen!
Puss & kram


Dumma jag

Varför är jag så jävla dålig på att radera meddelanden på mobilen? Det lär fan vara en av mina största svagheter! Det känns ibland som om det krävs att mobilen ska få lov att åka in på lagning för att jag ska stå ut med att få meddelandena raderade. Nej, tror det är dags att beställa en ny telefon snart så jag slipper det där problemet. Vill inte kunna "råka" läsa gamla meddelanden som får mig att känna det där obehaget i kroppen. Fyfan. Fan då.

Nej, jag har inte stängt igen den här dumburken än, men ska verkligen göra det nu.

Den som läser min blogg imorgon kring 15.00, skicka ett sms eller ring & påminn mig om att köpa POTATIS! VIKTIGT!!!!

Imorgon ska jag till skolan!

Woho! Efter att ha legat hemma med mensvärk i princip hela veckan, så är det dags för skola imorgon igen! Är sjukt taggad. Fan vad kul det är med historia! Varför läste inte jag det tidigare? -Jadu, den frågan ligger nog för långt bak i mitt huvud för att jag ska orka gräva fram!
Tar med mig lilla lappisen till skolan en timme tidigare imorgon & kollar lite viktigt. Får ju inte det riktiga internet förrän på måndag, jävlarna på Telia ska dö (!!!), så lär passa på när jag har "gratis" internet.
Ska se om jag hittar nå vettiga försäljare på nätet också & beställa böckerna man ska ha. Surt att behöva betala de själv, men det är den här sitsen jag har satt mig i, så jag får bara bita i det sura äpplet & se glad ut. Jag är iallafall oerhört tacksam att jag fick en chans till då jag i unga dagar inte gjorde så smarta val.
Nej, nog om det. Nu ska jag bädda ner mig i min sköööna säng & bara sova :)

Bjuder på ett par bilder från "förr i tiden".



Blond? Ja, det var ett tag sedan.. Saknar jag det? Ibland.

En till goding

När jag ändå är inne på Volbeat spåret, så kan jag lika gärna slänga upp en till gammal låt med dem. En av mina favoriter faktiskt, men den har både sina för - & nackdelar. Vissa personer vet varför. Lyssna & njut. Den är värd varje sekund.

Volbeat - A moment forever



Bild från helgen


Är vi barn igen?

Idag när vi var på Coop växlade vi in flera tjugor för att få en-kronor. Stod som små barn på julafton & plockade ut tuggummi efter tuggummi i den där automaten. Konstigt tycker ni? Nej, inte så värst faktiskt. Förklaringen är att Sandra köpt en miniatyr-tuggummi-maskin till Vendela som fyller hela tre år idag! Men tuggummina hon köpte räckte inte på långa vägar, så det här var enda lösningen för oss nu! Haha :)


Nya plattan

Bjuder på en bra låt, en riktigt bra låt från Volbeats nya platta. Bra texter har de i låtarna också. Speciellt den här. Mysigt! Längtar så att en månad ska gå så man får se de LIVE här i Sundsvall. EN GÅNG TILL!!

Volbeat - Being 1



Ja, för här händer det mycket?

Vad har hänt idag då? Jadu, inga större framsteg.. Eller jo! Jag, Pontus & Sandra var ut till Birsta en snabbis kring lunch (faktiskt inga köttbullar för Sandras del) för vi åkte hem & åt pannkakor istället! Jävlar så goda de blev när jag hade i lite vaniljsocker! Det ska jag fan ha varje gång nu! :D Mjums!
Efter det spelade vi två omgångar av Geni. Fan så kul det är! Pontus hjälpte mig med den nya universala fjärrkontrollen, eftersom jag gav upp häromdagen. Så nu är både dvdn & hemmabiosystemet igång! Fan vad jag ska se Andra Avenyn ikväll alltså! Tack Pontus!!!

Har precis tagit mig en lååång dusch. Känner mig faktiskt som en ny människa nu! Uuuhu..
Längtar tills nästa vecka då jag kan börja blogga normalt igen. Det här sätter griller i huvudet på mig! Förlååååt!

Det är farligt

Mycket farligt med datorspel. Titta vad klockan är nu? Jag skulle sovit för länge sedan! Nej, hopp ner & borsta tänderna, sen hopp ner i sängen! Får se om jag orkar ta mig till skolan en sväng imorgon & plugga lite & så. Mest för att sno deras internet lite, då jag har passerat min gräns nu. Så surfar nog för 15kr/mb nu. FYFAN. Det svider!

God natt med er!
Speciellt dig. ♥

Kan tipsa om..

Att Torrentstart har öppen reg fram tills klockan 22.00 idag. Så in & bli medlem! :)


Nya sängen

Hallå på er gott folk!
Har bara inte haft nån lust alls att blogga idag, eller rättare sagt, jag har haft annat för mig. Har städat av lite här på min våning, sen fastnade jag & Sandra framför ett par omgångar av Geni. Har spelat det fram till nu då både hon & Jonas promt skulle titta på Idol, så jag kilade upp till mig en sväng.

Skulle ju visat er sängen för länge sedan? Gör det nu när det är bäddat & snyggt, haha.



Nya sängbord, ny sängram, nya resårmadrasser & ny bäddmadrass. Nya påslakan också. Fina va? :)

Nu inväntar jag bara sovsällskapet :)

Vi hörs lite senare igen!

Hundtricket?

Hade sån jävla mensvärk så jag gick hem tidigare från matten. Märkte dock att kunskaperna satt långt bak i huvudet, men jag lyckades gräva fram de iallafall! Har gjort upp en plan, hur jag ska hinna med allt nu. Hoppas jag håller mig till den bara! Åkte hem, åt lite mat, bäddade sedan ner mig i soffan & såg Hundtricket. Haha, vet inte ens om jag ska kommentera den filmen. Bra iaf - bra avslut på denna dag. Väljer att plugga hemifrån imorgon för magen värker fortfarande. Har kommit rätt långt i historian, så Lena blir nog inte arg på mig :) - Kan ju tillägga att jag går på flex, så jag får välja hemstudier om jag vill!

Nej, dags att bädda sängen nu, sen krypa ner :)
God natt med er! ♥

And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once

Matematik-lektion

Sitter i skolan, ska strax kila in på min mattelektion. Skönt att ha vilat hela dagen, åt en stadig måltid & sen en snabbvända på stan. Nu taggar vi! Kör vi ett helt kapitel idag då? ;) - Dagens skämt!

Hörs sen! Puss

Ska åka & handla

Nu ska jag strax kila iväg & handla lite mat. Äta lite lunch - nå tips?, innan jag åker iväg till skolan för att ha en kvällslektion i matematik. Skönt att "vakna till" såhär på en måndag & ha en lektion på kvällen. Tycker synd om resten av huset som fick lov att gå upp kring sex i morse.

Duschad, fixad - dags att kila! Tjoho!


Lördagen i all ära

Slänger upp lite bilder från lördagen. Började som sagt med match ute i Lucksta, sen hem för fika, sen drog festen igång. Självklart sjöng vi för lilla Tuss, generad som attan, men ack så sött :) ♥
Mer bilder tog Daniella & John, får invänta bilder från de som sedan kommer komma upp på FB.















Grattis Tuss på din dag!
Hoppas du hade det kul & att du fick en oförglömlig 20-års dag! Även om våra kvällar inte slutade riktigt på samma ställe, så blev det nog bra ändå :)

Historia A - plugg

Sov hur länge som helst idag! Sandra kom upp & väckte mig vid tolvsnåret, men somnade om & klev inte upp förrän vid två. Gick ner & sa hejdå till dal-folket som åkte hemåt. Eftermiddagen spenderades i soffan till en film. Nu har jag setat & pluggat historia i flera timmar. Börjar faktiskt likna något nu! Längtar dock efter riktigt internet, så man slipper tänka så mycket på vilka sidor man är in på som kan ta mycket på datatrafiken. Suck..

Ska snart avsluta dagens plugg & se en film tänkte jag. Ska väl slänga upp bilderna från igår också, men det blir senare, eller imorgon på dagen. Har kvällsplugg imorgon, så jag är ledig hela dagen.
Puss!

Vad hände idag då?

Jo, min älskade kära vän Sandra Maria Cecilia Lartiz Högbom fyller hela 20 år idag! För 20 år sedan, klockan 02.29 såg hon världen för första gången! Och så mycket du har tillfört denna värld! Det är helt obeskrivligt! :) Jag älskar dig, kära vän ♥
Sandra kom upp & väckte mig i morse, kröp ner i sängen bredvid mig & pratade lite. Mysigt! Vi drog på oss lite kläder & for ut till Birsta, ni förstår, det var Sandras första gång att gå in på Systembolaget & handla alkohol alldeles själv. Vi förevigade självklart detta "moment"!



Dags att ta ett djupt andetag & entra butiken ;)



Utkommen - skitglad! :D

Vi åkte ner på stan & fick i oss lite mat, sen bar det av ut till Lucksta för att titta på Kevins fotbollsmatch. Matchen slutade tyvärr 3-1 till motståndarlaget.



Grabbarna i full fart.

Nu är vi hemma igen, ska fika lite & sånt med Sandras pappa, Zandra, Sandras farbror & syskon nu innan festen drar igång igen! Lutar mot utgång på stan ikväll. Alla är taggade på en drink eller två. Oh, gosh! Allstar & mina Cosmo's - ser fram emot det mycket!

Dock hatar jag själva känslan av att vara full. Det är fan bland de värsta känslor jag vet, att just vara onykter. Har fått sån avsmak på det så jag kan inte ens beskriva det! Jag trivs så himla mycket med att vara nykter & göra andra lite roligare saker som jag kan tillföra till mitt liv, än en dyr, hemsk, ångerfull, äcklig kväll ute. Nej, tacka gudarna vet jag gott sällskap & en fin, trevlig kväll hemma! Men nån gång då & då, med måtta, är okej.

Nej, dags att rota fram nå kläder att ha på sig tills ikväll kanske? ;)

Gårdagen på Railway Saloon

Jag, Sandra, Kevin, Daniella, John, Stefan & Jens tog taxin ner till Railway Saloon & åt den smaskigaste måltiden på länge. Beställde in ölkannor också, häftigt! Hade riktigt trevlig middag & hälsade Sandras tonår adjö! Vi ringde taxin igen & for hemåt för att mysa ner oss med lite familjespel. Hur mysigt som helst! Mycket skratt & många frågetecken, men det fullbordade min fredag till max! Efter ett tag blev ett par av oss trötta & gick & la sig. Jag, Jens & Stefan gick upp till mig & kollade på film. Killarna gick ner & la sig efter halva filmen, haha. Jag var vaken ända till halv fyra på nåt vänster?



John, Daniella & Sandra



Kevin, Jens & Stefan



I väntan på taxin hem



Geni på hög nivå!



Sandra läser frågor :)

Fotbollsmatch

Sitter och tittar på Kevins fotbollsmatch ute i Lucksta nu. Skriver mer när jag kommer hem. Lite bilder och sånt från igår kommer också upp. Lovar!

Ner på stan för en bit mat

Då var vi alldeles strax klara. Slänger in ett snabbt inlägg medans Sandra & Daniella sminkar det sista lagret, haha. Förutom att min klocka är borta & jag är lite halvtrött, så kommer nog det här bli en riktigt bra dag!
Ni får väl rapport i natt eller imorgon, det beror helt på hur (och vart) kvällen slutar ;)

Puss & kram! ha en fin kväll!

Jack the Ripper

Sitter i skolan nu, har paus från föreläsningen om Jack the Ripper. Riktigt intressant faktiskt! Spännande om hur saker kan bli myter, vad som är sant & inte. Hur folk förr i världen gjorde vid brott & för att hitta en lösning på allt detta runt om kring. Sjukt också hur fort utvecklingen har gått & vad vi gör idag med DNA, fingeravtryck & grejer. Sånt fanns liksom inte på 1880-1890-talet.

Nej, om 5 minuter börjar vi! Vi hörs sen!


God morgon fredag!

Äntligen är det fredag. Dock känns det verkligen inte som det. Tog en liten sovmorgon idag också, kände verkligen att jag behövde det. Första natten i nya sängen, lite ovant, men ack så skön den är! Mycket nöjd!
Ska strax börja göra mig i ordning. Om en dryg timme börjar den där föreläsningen på skolan. Måste vara där lite innan & få lite papper & sånt, men det löser sig!
Har beställt lite böcker nu, hoppas de kommer på måndag!

Efter föreläsningen springer jag ner på stan & köper nåt fint till Sandra. In på banken & uträttar lite ärenden. Sen hem & dra på sig nåt snyggt för att gå ner på stan & äta.

Det här kommer nog bli en bra dag! :)
Hoppas detsamma till er!

En hel dag utan att titta in här

Trots en relativt lugn dag har jag knappt haft tid att ens titta in här. En snabb titt på FB via mobilen medans Sandra åt sina kötbullar på Ikea i morse, annars nada.
Ja, där avslöjade jag en sak jag gjort idag. Varit på Ikea, två gånger till & med. Handlat massa nytt & fint idag! Ni ska få se imorgon! Nu har dalfolket nyss anlänt, så vi alla har ätit lite kvällsmat. Dags att se ett avsnitt Andra Avenyn, sen krypa till kojs. (Har börjat se om serien från början) Tre timmars föreläsning om "Jack the ripper" imorgon. "Kul"? Det lär jag iallafall rapportera för er efteråt.

Imorgon kväll ska hela gänget ut & äta, värma upp lite inför Sandras födelsedag på lördag! Ska bli så kul! Funderar på ett gå & klippa mig imorgon också.. Eller nej, det får vänta. Måste veta hur fan jag ska ha håret också? Klippas ska det, men hur?

Nej, nu snurrar det för mycket i huvudet. God natt med er!
Puss ♥

Tracy Chapman

Det här är min godnatt-sång.
För ett par månader sedan lyssnade jag på den varje kväll innan jag somnade. Den är så rogivande på något vis. Även om texten är lite deprimerande så gör den mig lugn. Börjat lyssna på den igen nu. Jag bara älskar den! ♥

Tracy Chapman - Fast Car



Jaha, vad händer?

Såg en film på eftermiddagen, hm, vad hette den? Stay. Riktigt jävla konstig film för jag fattade inte ens hälften, eller så var det bara för att jag var så trött som jag knappt hängde med, haha.
Efter filmen kilade jag & Sandra ner på stan iaf. Köpte lite nödvändiga grejer & strosade runt lite. Älskar när allt har öppet länge här, folk går runt & myser. Det sitter folk på uteserveringar & fik överallt! Man blir så glad när det är lite liv & rörelse här! :)

Hoppas Jonas jobbar bra tider imorgon, så han kan hjälpa mig att köra släp ut till Ikea imorgon. Vore superduperbra! Annars blir det shopping hela dagen imorgon. Upp tidigt & fixa allt som ska fixas innan helgen. Kanske ska unna mig en sallad från Pompeij imorgon också? :)

Nördarna sitter nere & tittar på Idol, jag håller på & städar av lite lätt här uppe. Okej, jag tog en liten paus & satte mig här nu. (Eftersom jag fortfarande inte har riktigt internet, så går allt lite segt & uppdateringen tar stryk av det också, men det har ni väl märkt)

Vi hörs senare ikväll alt. imorgon förmiddag! Puss på er!

God död morgon?

Vaknar i skaplig tid idag, men slöar i sängen till strax efter elva. Kommer ner & går ut på altanen & ser det här:



Stackars fågel har flugit rakt in i den inglasade delen av balkongen. Stendöd :(

Annars då? Jo, jag har rensat avloppsrören i köket. Det var ganska äckligt må jag säga, men nu rinner det undan bra iallafall! Något gott kommer det ur skitgöran iallafall, haha. Slängt in lite maskiner också. För på fredag kommer det folk, då lär det ju se hyffsat ut här iallafall! :)

Nu ska jag snart göra ett ryck med dammsugaren här på min våning också, men snart.. Inte riktigt än. Haha

Gud vad slut jag är!

Har gått som en zombie hela kvällen sen jag kom hem från skolan. Fattar ingenting vad jag håller på med! Har iallafall duschat Theodor & mig själv. Ska faktiskt krypa ner i sängen nu redan, men det blir till en film. Är ju ledig imorgon, så då gör det inget om man är uppe lite längre faktiskt. Frågan är ju bara om jag verkligen orkar det? Haha

Nej, jag följer inte Idol, är inte intresserad av det heller, men jag antar att det kommer spenderas en & annan fredag framför tvn med S&K iallafall. Nu på fredag ska vi dock ut & äta hela gänget om allt går enligt planerna! På lördag fyller Sandra hela 20 år & då blir det lite partaj här på Bergsgatan :)

God natt med er nu iallafall, vi hörs framåt lunch imorgon!
Puss & kram! ♥

Helt slut i huvudet

Jag har intagit så mycket information & kunskaper idag, så jag har helt ont i huvudet. Jag är helt slut! Var riktigt trevligt på Naturkunskapen också. Gick igenom lite, sen fick vi ge oss ut i naturen & kolla på lite löv, barr & sånt. Låter löjligt, men vi hade riktigt kul! Gruppen jag hamnade i är riktigt härlig! Jobbigt med lektioner på tre timmar, men jävlar vad grejer man lär sig! :)
Måste verkligen samla mig nu. Tur att jag har två lediga dagar nu. Ska göra i ordning lite kvällsmat, sen slå på en film. Känns som en riktigt bra idé! :)


Historia & antiken

Började skolan 8.20 idag. Introduktuion i historia. Mina lärare heter Lena & Eva. Lena är verkligen jätteduktig! Jättebra tal, så man blir intresserad av själva ämnet. Väldigt inlevelsefullt, om ni förstår vad jag menar? Hade genomgång av betygskriterier, mål & studiehandlingen, sedan en PP-presentation av antiken. Riktigt intressant!
Nu sitter jag & väntar på att Sandra ska måla klart här. Sitter i hennes klassrum & tittar på de när de målar. Haha. Kul det verkar vara det här kursen "Utveckling, livsvillkor & socialisation".



Nu ska jag hem, äta lite lunch & slappa lite innan det är dags för lite naturkunskap. Ladda om batterierna inför en tre-timmars lektion på eftermiddagen också. Skolan har krånglat, & CSN strular också, men pengarna skulle komma in i slutet av veckan! Gud, vad skönt! Ska väl ner på Swedbank & prata med dem, så allt blir klart.

Nu verkar det som om de börjar bli klara, så vi hörs sen!
Puss & kram

Målat & pluggat matte

Sådär ja. Var till fyndlagret & köpte mig en stol för en billig peng idag. Ruskigt jävla ful måste jag erkänna, men lite färg & lite tyg gör susen! Tänk så påhittig jag är? :) Det röda tyget är bara så länge, ska in på Ohlssons i veckan & hitta nåt fint. Randigt kanske? Eller blommigt? Vet inte riktigt. Något förslag? :)







Under processen. Av någon konstig anledning så fick den för sig att bli rosa på vissa ställen, så jag fick måla om den både två & tre gånger. (Ursäka för suddiga bilder, men det fick bli mobilbilder)
Men här är resultatet iallafall:





Det duger va? :)

Klockan fyra denna eftermiddag körde introduktionen av matten igång. Helt underbart! Underbara lärare! Det här känns superbra! Märkte redan när jag tittade igenom häftet när vi fick att jag redan gjort allt det där, så de första två kapitlen kommer gå i räserfart, haha. Frivilliga lektioner, på typ 6 pass i veckan. Lovley! Bara att gå på vilket pass man känner för.
Imorgon är det dock heldag i skolan som gäller. Ända från 8.20 till 16.40! Den du! Gud, jag kommer vara så trött! Mina koffeintabletter är spårlöst borta dessutom så jag & Sandra fick åka ner på stan nyss & handla nya. (Tack & lov!!)

Förövrigt har vi haft jättefint väder här uppe i landet, flera dagar i rad nu! Älskar att ha stor & fin balkong att kunna vara ute på när det är såhär fint! Ta en liten promenad med hundarna gör man gärna också när det är varmt ute! Men jag farar verkligen för vintern här uppe! Jonas skrämde skiten ur mig igår. "Ja, det är bäst att passa på - här kan snön komma imorgon om den får för sig det." Guud, måste gardera mig! Men än är det ett litet tag kvar va? :)

Utsikten + blåa himlen idag:



Jag är så trött redan! Orkar inte göra någonting, men jag antar att jag ska ta mig lite kvällsmat först, prata lite mer med Sandra nu när killarna jobbar, sen krypa ner till en film! Är så orkeslös - men det har jag anledning till också.

Vi hörs imorgon babes! Puss ♥

JIPPIE YAY !

Åh, jag är så glad nu! Allt har änligen löst sig med skolan! Satt & pratade med SYVen i nästan 40 minuter. Hon sprang iväg & letade efter papper, sprang & pratade med människor. Så nu äntligen är allt fixat! Matten börjar redan i eftermiddag! Woho!
Sen ska jag läsa MIBAS, Naturkunskap & Historia. Kanske data också, men hon skulle kolla upp det. Rapportera till CSN skulle hon också göra. Fint med lite pengar :)
Var in på Meknomen här borta i Nacksta nu också, men jag skulle ringa på eftermiddagen & kolla igen eftersom deras AC inte var där. Får hålla tummarna nu, annars åker jag ut till Birsta!

Nu ska jag ta mig lite frukost, sen bara slappa tills lunch så jag ska hämta Sandra vid skolan. Sen är det dags för mig att ha introduktion i matematik. Den du! ;)

Puss på er!

Muffins-bakar-söndag

Nu har vi bakat muffins här hemma! Så jag & Sandra ligger i sängen & smaskar lite nu när Kevin är & jobbar. Har inte så mycket mer att säga egentligen, ska snart bädda ner mig & se en film. Imorgon hade jag tydligen lovat att skjutsa Sandra till skolan, så jag lär upp riktigt jävla tidigt imorgon. Huvaligen!





MUMS!

Over and out!

Våfflor & Andra Avenyn

Fastnade på nedervåningen ganska länge när jag skrev "brb", haha. Ställde mig & gjorde våfflor till hela "familjen", satte sedan igång & hjälpte Sandra med att ordna i garderober & sortera kläder. Själv ligger latmasken i sängen & kollar på Andra Avenyn. Bönade & bad om fler utbrända avsnitt i morse. Kravet: göra klart läxorna först ;) Haha.
Kevin är på jobbet, Jonas är utflugen nånstans? Och jag ligger i sängen här & bloggar. Ska snart göra klart i min egen garderob så man får nå ordning där inne. Inte lätt att ha så mycket kläder heller.. Och än har jag inte fått med mig allt upp. Gosh, vart ska jag göra av allt? - Aja, det är ett senare bekymmer.

Vi hörs ikväll! :)

Det är faktiskt söndag

Ligger i sängen & slösurfar lite. Det får man faktiskt göra idag! Har varit uppe sen nio, sen dess har jag inte gjort något vettigt alls! Spelat lite på datorn, bränt ut lite filmer & sen legat här. Skönt, mycket skönt!
Sandra & Kevin ligger också kvar i sängen. Jonas är kvar inne på sitt rum, så jag antar att han gör detsamma. Ska ta ett ryck med snabeldraken & moppen här snart. Slänga ut alla kartonger på baksidan, så Martin kan hjälpa oss att köra iväg allt skit sen! Sen kryper jag nog ner i soffan & ser på en film! Thelma & Louise idag kanske? Somnade innan jag ens hann slå på den igår.. Haha :)


God morgon söndag!

Dags att gå upp nu kanske? Ska gå ner & ta mig lite frukost nu tänkte jag. Är inne i perioden njalla-gustavskorv nu. (Är en periodare när det gäller mackor & pålägg) Sjukt gott med ett stort glas O'boy till! Vad äter ni till frukost?

Vad roligt att se!

Helt otroligt! Besöksantalet nästan fördubblades under gårdagen! Riktigt roligt måste jag säga! Tycker ni verkligen att jag fått det så fint här hemma?

Nu har vi iallafall spelat klart. Kevin vann på Alfapet & spelet "Veckans Värsting" gav vi upp. Vi alla är helt trötta, så nu är det film & läggdags som gäller. Tänkte se filmen Thelma & Louise. Första filmen som låg nära. Har någon sett den?
Imorgon är det söndag, lite slödag, men jag måste väl ändå hjälpa S & K att komma i ordning. Slöhögarna är inte klara än förstår ni, haha.  Upp tidigt iallafall så jag kommer iväg till skolan på måndag! :)

Puss & god natt! ♥






Härlig dag i Härnösand

Tog en rejäl, behövlig sovmorgon idag! Fastnade vid en film igår kväll. Snuskigt bra!! Väcktes av att alla mina sambos stod & skrek åt mig att gå upp, haha. Åt en snabb frukost, sen bar det av mot Härnösand. In på DollarStore & gjorde massa fynd! Älskar att de har DollarStore här uppe också, kanske inte lika stort, men kändes som om de hade mer grejer än i Ludvika.
Vi åkte in till centrum & gick på bolaget & unnade oss en lunch på Big Boy. Jag hade läst fel på Burger King's hemsida. Det var i Örnsköldsvik BK låg. Fett besviken jag blev nu! Ska fan skriva till huvudkontoret att de ska bygga en resturang i Sundsvall. Det vore LYCKA. Haha, nej, nu ska vi inte vara sånna..



Sandra i bilen på vägen dit



Härnösand är rätt fint också :)



Mina älskade sambos! ♥



Big Boy - sjukt god mat!

Sådär ja, nu sitter vi & läser igenom spelreglerna. Ska försöka oss på Alfapet, så jag sitter här med NE.se i högsta hugg för att vi inte ska slå ihjäl varandra! Haha. Ölen är öppnad - nu kör vi!

Familjespelskväll

Har precis ätit mig proppmätt, ska nu hoppa in i duschen, sen ska vi fyra slå oss ner & spela lite familjespel & dricka ett par öl. Vi alla fyra har någon släng av förkylning, så ingen orkar göra något ansträngande idag inte.
Har varit en riktigt fin & härlig dag idag, slänger upp bilder lite senare. Nu börjar de bli otåliga här! :)

Äntligen får ni se!

Dags att visa er lite av min lägenhet här uppe i Sundsvall kanske? Ni börjar väl bli otåliga vid det här laget. Som ni kanske förstår så är jag inte klar här uppe än, men det kommer så småning om. Ska ju fylla ut tre rum, så det kommer ta sin lilla tid. Eftersom jag inte kan köra med släp så blir det tre miljarder vändor till Ikea istället, så det fylls på pö om pö. Men det börjar lika något nu iaf, datarummet är inte klart än & det ska in en byrå till i sovrummet & sen lite annat tjaffs, men det får ni se sen. Bjuder på lite bilder nu iaf :)



Sovrummet



Krokarna i trappen



Lite hemtrevliga prylar i trappen



Lyktan fick jag av mina f.d. svärföräldrar i student-present!



Soffan, nya ljusstaken jag köpte i stan, om ni kmr ihåg? Plus nya, underbart sköna mattan! Ikea is the shit! Kuddarna är från Dollarstore.



Utfyllnads hylla :)



Hall/vardagsrum. Två dörrar in till förråd & walk-in-closet. Sug på den! ;)



En del av datarummet



Översikt över vardagsrum/hall. Värmeljuslampetterna på väggen fick jag i 18-års present. Inte förrän nu kom de upp & de fyllde sin funktion riktigt bra!



Trappen ner..

Det var vad jag hade & bjuda på den här gången. Slänger in mer bilder på sovrum, datarum, kök & badrum sen när allt är i ordning!

Nu ska jag se på film & sedan unna mig lite skönhetssömn. Imorgon sticker alla vi sambos på utflykt till Härnösand! Ska försöka komma ihåg att ta med kameran & framför allt komma ihåg & ta lite bilder!

God natt! ♥

Snart så, kära vänner

Det är inge kul att sitta & surfa via mobilen! Eftersom Kevin beställde internet så sent, så kommer det antagligen ta två veckor till innan vi får riktigt internet. Snacka om drygt. Får väl åka till McDonalds & kolla mejlen om jag inte vill betala en förmögenhet, haha.
Tänkte iallafall ta lite bilder & slänga upp här ikväll, så ni får se hur jag bor iallafall? :)

Ska pyssla lite med mina filmer nu, rensa lite på datorn & sånt annat tråkigt man ska passa på att göra när man inte har något internet.
Tidigare idag hade vi en liten "familje-kväll" här, vi sambos. Jonas kom nyss hem, så nu får väl han vara med. Jag tröttnade dock på fotbollen & gick upp till mig istället. Så nu sitter jag här. Skönt det är här uppe! Trivs så det spritter i hela kroppen! Jag mår så bra! Alla är så trevliga! Stannade & pratade med folk på Ica idag till & med.
Att få komplimanger när man går i mjukisbuxor är fan inte vanligt heller, haha.

Vi hörs lite senare! Puss

Nu börjar det hända grejer!

Nu äntligen är jag klar i min lya! Är lite småfix kvar, annars helt klart! Ska köpa en till byrå & lite smått bara :)
Håller på & ser på film nu, så blir bara ett snabbt inlägg & visa att jag lever :)
Skriver mer imorgon! Då ska jag försöka slänga in lite kort också!

Natti :)

Inget nytt att komma med

Här hemma händer det inte mycket. Packar upp, sätter upp tavlor, skruvar upp hyllor, ordnar, donar, möblerar. Ja, det är ungefär så mina dagar ser ut, så jag har inte så mycket nytt att säga er. Eftersom vi inte fått riktigt internet än heller så ligger jag i sängen på lilla datorn & surfar via mobilen, alltså inte så mycket surfande nu när jag har andra, bättre saker för mig :)
Kameran ligger nerpackad också, så kort blir det inte. Ni får faktiskt lugna er lite :)

Snart dags att sova iallafall. Ingenting planerat imorgon. Bara strosa runt & mysa. Mysfaktorn i mitt hem är verkligen på topp! Ni ska få se sen ;)

Puss & god natt kära vänner!

Tjoho i stugan!

Här uppe i mitt "lilla" krypin börjar det ta form. Dock jävligt svårt att fylla tre rum när man tidigare bara bott i en liten etta. Men det ska nog gå att ordna!
Lär iväg & hitta nå fina krokar också. Hm. Kan inte åka till Ikea en gång till.. Känns som om personalen där ute börjar känna igen en, haha. Sandra & Kevins lägenhet ser ut som ett jävla bombnedslag - ett tredje världskrig med andra ord. Men både badrum & kök börjar ta form! Skönt!
Nej, nu är det fan dags att göra ett ryck så det blir klart här snart! Inte förrän då får jag ta det lugnt ;)

Flyttat klart?

Jag & Sandra höll på till midnatt idag i deras jävla lägenhet. Den här dagen har varit ännu mer hektisk, om inte värre! Nej, gårdagen slog fan alla jävla rekord jag någonsin satt - flera kategorier inkluderade!
Nu ligger jag i sängen & det värker i både ben, fötter, armar & huvud. Verkligen dags att sova! Meeeen, jag lär upp vid åtta igen. Snälla, skjut mig! Men snart ledigt, snart helg, snart sova lite längre, tända lite ljus, lite sköna promenader, lite livskvalitet & bara njuta! Gosh, jag längtar! Inga bilder har tagits heller, därför kommer det inga. Men det kommer mer & mer framöver! Jag lovar :)

Puss & god natt!
/Numera Sundsvalls-bon Wictoria ;)

RSS 2.0