Jordin Sparks - Battlefield

Måste , bara MÅSTE tipsa er om denna låt .
Sjukligt bra . Har snart lyssnat sönder den ..
Men inte än ;)


Hejsan Hoppsan

Nu funkar Windows 7 helt klockrent ! Ljudet havererade igår , men på nåt vis lyckades Henrik få det att fungera i natt ! Tack :)
Så nu är jag supernöjd ! Är bara massa program som ska laddas ner som vanligt . Haha ..

Skoldagen idag var rätt seg , men var själv idag på matten sista timmen (det trodde jag inte?) så jag fick extra mycket hjälp . Såg att enligt deras planering ligger jag ca 8-9 veckor före dem , så jag får plugga i min egen takt iallafall . Kommer nog läsa ifrån dem iallafall . Men vi får se .
Högg tag i Erik idag också , så Geografilektionerna börjar nästa vecka , HURRA FÖR MIG !!

Pysslar lite med datorn , kanske hinner slänga upp en bild eller två ikväll :)

PUSS

Jag vet

Ja , jag veeet att jag suger på att lägga upp bilder ! Dels för att jag typ aldrig tar nå kort längre , dels för att blixten på min mobil inte funkar (än) , och kameran har jag sällan med mig . Sen bloggar jag lite överallt , inte bara hemma , så jag har oftast inte kamerasladden med mig heller . Tyvärr .
Men jag ska bättra mig ! Jag lovar !

Ska ner & prata med försäkringsbolaget idag , så vi får se vad de säger :) BBL .

God morgon!

Goood mooorning my friends ! :)
Sitter just nu i skolan , hann inte blogga i morse , eftersom pappa väckte mig så himla sent . Hade ställt klockan för tidigt , så jag snoozade ju ut den .. Typiskt mig ! Haha
Håller på & läser om Pythagoras sats . Någon som har arbetat om det ?
Den där gamla greken trodde han var smart när han kom på det där , så vi blev påtvingade att lära oss den här skiten i skolan ! Ja , det måste ju göras . Jag hatar vissa måsten , men jag är enivs , och jag SKA klara det här . Så är det bara .

Ska prata med Erik idag också om jag kan börja ha Geografi A också , så jag kommer någon vart .. Det här går inte .. Kanske om jag kan få göra mitt slut-prov i Power-Point också , så jag får mitt betyg i Datorkunskap också ..
Jaja , nog om skolan ..

Konstiga sms & telefonsamtal , mitt i natten ? Nu får du väl ge dig .. ? Är du ständigt full eller ?

Inne på dag åtta . En ny vecka . Det här börjar ta fart . JAG MÅR BRA ! :D


Windows 7

Jävlar . Det är är fint skit ! Wictoria v Windows 7 . REDAN !
Har det dock på engelska nu , men har iofs bara haft det en halvtimme , så jag har inte hunnit ! Haha ..
Idag har jag målat lite , pysslat lite , skrivit lite . Ja , lite dittan & dattan . Inget viktigt som ni vill veta iallafall :D
Imorgon blir det skola , lite matte , sen blir det nog reparation av den andra burken och lite annat pyssel :) Inget viktigt då heller . Jag bara njuter av livet helt enkelt ! :)
Och btw , jag är rik :D

:)

:) :) :) :) :) Kan göra hur många som helst :) :) :) :) :) :) 
JAG ÄR GLAD IDAG !  

Livet går så jävla fort framåt , så jag hinner knappt med , haha !
Nu är jag verkligen nöjd med livet . Och mer plus i kanten kommer :) Lovar !

Kommer nog med en överraskning till er ikväll :) , Men nu först ska jag installera Windows 7 på den här burken & formatera den andra , så jag har ju att göra ett tag :) Hörs ikväll !

Dag sju

Jaha , då var vi inne på dag sju . Några fler dagar ska det bli iaf :)

Sitter i skolan . Min lärare är ledig hela veckan , så det kommer bli rätt slappt . Ska iaf försöka börja på en kärleks/skräck-novell :) Får se hur lätt det kommer bli då ..

Tisdag .. Idag blir det nog en sväng till posten , hann inte med det igår . Sedan ska jag mejla lite , för att få ordning på lite saker .
Måste vänta tills på fredag innan jag vet hur det blir . Men med säkerhet blir det jävla stora förändringar i januari ! WOHO , nu jävlar ! Låt tiden gå fort , snälla ? :D

Lika bra att vara singel ? Ha !

EDIT: Kollade förresten på filmen "Real Time" igår .. Den var rätt skum , eftersom hela filmen utspelade sig under en & en halv timme i en killes liv . Somnade innan slutet , så jag vet inte hur den slutade , haha . Eller en del .. Betyg 2/5, vad jag hann se iaf :P

Brrrr

Fffyfffaaan vad jag inte gillar att vintern är på väg . Jag fryser som satan !!! Värm mig , någon ? :) Nejdå , så illa är det inte . Men trött är jag . Det här tar på krafterna . Men jag ska kämpa . Jag ska klara det !

Precis kommit hem , så nu ska jag krypa ner i sängen med ett extra täcke & en film .

Uppdaterar nog inge mer idag . Får nog bli imorgon i skolan :)
Puss på er !

:O

Är du svartsjuk , eller vad är det frågan om ? Försöker du inte gå vidare ?
Det gör jag iaf . Jag är på god väg . På min egen väg .
Jag funkar inte som förut , och jag funkar absolut inte som dig . Konstigt det här ..
Att du mår dåligt , det är ditt bekymmer . Jag ska inte bry mig längre .

Jag mår iaf SKITBRA !!

Men jag har inte glömt ..

Fy fan vad jag är bra !

Att jag skriver upp de timmar jag jobbet gjorde att jag kommer få en till lön imorgon , på MER än vad jag fick på min första lön . Woho ! Sen fick jag beslut från CSN idag också att jag blivit godkänd till att få studiebidrag detta läsår också . YESYESYES . Pengar ! Nu ska jag bara söka ett till jobb , så får vi se hur det går . Får hoppas på det bästa ! :)
Tre jobb är bättre än inget , inte sant ? :)

Var till tandläkaren idag iaf , hann inte med allt som skulle göras , så jag fick en tid i november igen , nice ! En till gratis-tid . Sånt gillar vi :)
Var även in på banken & ordnade med mina fonder , så nu jäklar ska jag bli ännu mer rik , :P haha , vad knäpp jag är ! 
Jaha , vad händer nu då ? Yasmine kommer hit om en stund & umgås lite . Sen ska jag börja läsa Sveriges Rikes Lag , om jag nu hittar det jag söker . Inte det enklaste kan jag lova .

Inne på dag sex . Nu börjar det ta fart .

Good Morning !

I'm up !
Eller tja , det var jag för en halvtimme sedan :) Dags att åka till tandläkaren snart , få se vad de ska hitta på med mina tänder . Alltid lika skoj :) Nu är det iofs sista gången jag går dit gratis , det är lite surt faktiskt .

Har massor att göra nu på förmiddagen , så antar att jag inte kommer hem förrän tolv-ett kanske .. Henrik bad mig läsa på lite fakta , så lär väl göra det när jag kommer hem också :) Dock ska det blir himla intressant :)
Sånt som intresserar mig , går väldigt fort in i hjärnan , haha !

Nej , nu börjar jag få lite bråttom .

Puss på er !

Jag hatar IPRED-lagen

Den är inte fullständig någonstans ! Det finns så mycket hål & de ska jag hitta ! Att IPRED-lagen ställer sig mot PUL är ett faktum . Jag måste bara hitta punkterna vart . Att dessutom lagen är aktiv i hela EU gör saken helt konstig . inom vissa ramar är den likadan , men sedan är det upp till varje stat att bestämma vidare formen av lagen . Mysko . Gillar inte riktigt det här .

För att citera Beatrice Ask : - Om de som skapar dataspel, film eller musik saknar möjlighet att få betalt för sina produkter har de inte råd att anställa de människor som behövs för att företagen ska växa. Propositionen stärker förutsättningarna för den kreativa sektorn att växa, säger justitieminister Beatrice Ask.

Jamen , vad säger ni då om att industrierna idag utvecklar , köper & använder maskiner som tar bort våra hederliga handarbeten ? Ja , det ska ju underlätta arbetet . BULLSHIT . Det tar bort jobb , för en maskin gör samma arbete som tio människor skulle göra . Tio sådana maskiner är ETTHUNDRA personer . Inga löner , bara el för att driva .
Det här är vansinne .
Jag ska knäcka .
Det finns hål .
Punkt slut .

Much to do

Jisses vad mycket jag har att göra . På min LEDIGA dag . Hu .
Har lovat pappa att åka & besikta bilen efter att jag varit hos tandläkaren , så jag lär väl göra det . Sen ska jag in på banken , in på posten & hoppas att jag fått ett paket :) Sen en massa annat jag inte kommer ihåg nu . Det står uppskrivet i min kalender .

Med tanke på de få timmarna jag fick sova i natt , så är jag gaanska trött nu . Tänkte hoppa in i duschen , byta lakan i sängen , sen slå på en rulle . Lite söndagsmys :)

HAHAHAHA

HAHAHA , fyfan , vad är det här ? Ni måste kolla !!
Sänk volymen , annars kommer ni skita på er ! :P



Sådär ..

Nu är gamla designen tillbaka , men allt är ju inte helt hundra . Ni får nöja er med det så länge ! :)
Nu ska jag skruva upp volymen & dra fram dammsugaren ! So long !

Åh herregud

Nu har jag gett mig in på nåt galet ..
Jag ska börja pensionsspara ! Haha ! Eller tja , det är egentligen ingenting att skratta åt . Det är nåt jävligt bra ! För inte fasiken tänker jag leva som fattig penionär när jag är 65 år , då jag vet att jag inte kan få in pengar på nåt annat sätt . Då jag varken kan eller får jobba ! Nej , det går jag inte med på .
Ska även börja handla med aktier . Jag och pappa har haft världens diskussion om det där nu på eftermiddagen . Hm , ska sätta mig in i det där lite mer , så ska vi sätta igång sen :)

Sätdningen går inte så bra btw , men ska sätta igång snart :P

Designen

Btw , funderar på att byta tillbaka till min gamla design så länge , tills jag hittat nån som vill göra om den . Nån som har tid , ork & lust . Vet inte hur det kommer se ut , men får väl exprimentera lite under eftermiddagen :)

=)

Tjena mors !
Sorry för lite taskig uppdatering , men jag kom aldrig hem i natt :P
Jobbade ju igår , det var inte mycket att göra direkt , så det var rätt välförtjänta pengar :) Nice !

Innan jag åkte till jobbet igår , åkte jag förbi vid Johannas 25-års fest & sa hej . Sötnosen har ju gjort rasta-flätor ! Och jisses vad avundsjuk jag är ! Det är ju så snyggt !!



Grattis återigen Johanna !! =)



Sjöng för henne gjorde vi ju såklart =)

Idag kommer bli en riktig städ-dag. Det är så stökigt på mitt rum här , så det finns inte ord för det . Måste tvätta också . Suck . Men det är inte så enkelt när man inte har tid att städa & jag , som byter kläder stup i kvarten & slänger alla kläder på en stol för att jag KANSKE kommer använda de om en dag eller två .. ? Någon som gör samma sak ? Eller är det bara jag som är så stökig ? :P

Här är min klädhög i skrivande stund :P HAHAHA !!
(Den tippar snart)



Sent

Blev lite senare än jag trodde , nu är jag iaf hemma , ska göra mig i ordning nu bara , sen ska jag kila ner till jobbet . Kommer vara helt död när jag slutar vid tre ..

Johanna har sin födelsedagsfest idag också , kanske kikar upp dit & säger grattis iaf :)
Ha en kul kväll !

JAG ÄR BRA .

Tjoho !

Nu är jag äntligen hemma från jobbet , ska bara hoppa in i duschen , sen bär det av mot Grängesberg :)
Ikväll blir det till att jobba . Ännu mera kosingar :) Sånt här gillar Wictoria !

Kanske hinner med ett inlägg eller två innan det är dags att kila till jobbet , hörs sen !

Nykterhetens dag

I torsdags var det nykterhetens dag . Polisen delade ut broschyrer som innehöll fakta om alla som skadas i trafiken varje år på grund av just alkohol . Det stod även i den broschyren att om du såg 125 ljus eller 125 par skor mitt i gatan någonstans , så symobliserade det alla som dör i trafiken varje år . 125 stycken kanske inte låter mycket , men tänk om fem av de var din mamma , din pappa , ditt syskon , mormor , farfar eller nån annan nära som dog , av just de 125 , för att någon kört med alkohol i blodet ? Rätt skrämmande va ?
Tänk på det nästa gång . Påverka andra att INTE köra när de har druckit ! Spelar ingen roll om det "bara är en öl", reaktionsförmågan och verklighetsuppfattningen förändras redan efter ett par droppar . Det gäller även dig själv .

Nog om det , för polisen stoppade mig i morse när jag var på väg till jobbet . Nykterhetskontroll en lördag morgon ! Duktigt polisen ! Nu blir jag nästan stolt över er ! :)

Sitter på jobbet nu som sagt , blir själv sista timmen , för Johan sticker före mig till Kopparbergs marknad . Efter att jag slutat sticker väl jag ner dit också . Se om man hittar nåt fint :)

Åh , jag bara vill , vill , vill ! :D
Tänk , vad jag skulle bli ännu mer lycklig då !
Nu hoppas jag bara på det bästa ! *håller tummarna*

Jag tror jag har blivit kär

Jag är helt förälskad .
Dessa underbara , fina , vackra !

Men när ska jag bära er ? Sommaren är ju slut .. :/




Kanske köper iallafall, jag är ju på penga-slösar-humör idag :P haha

:/

Jag är nog lite shoppingberoende . Jag kan inte gå in i en butik utan att köpa något . Eller tja , jag har svårt för det iaf . Handlade nog för nästan hela lönen idag , haha . Men mig gör det inget . Jag mår BRA , & det är huvudsaken !
Blev en jacka , två dragkedjströjor , en stickad kofta , ett par byxor , MASSA örhängen & halsband . En parfym , lite hårprodukter & smink . SUPERNÖJD ! :D

Har ont i magen , har ont i huvudet , känns som om jag har feber också .
Men skit i det , i med en Ipren , så kör vi !

Hinner inte

Här går det i ett på jobbet , hinner inte lägga ut nå bilder , utan det blir bara ett snabbit inlägg .
Åker till Borlänge direkt efter jobbet , så kanske visar senare ikväll va jag köpt :)

Vad ska ni göra idag då ? :)

Sorry

Hej & förlåt för dålig uppdatering idag . Har varit i skolan & gjorde några finputsningar på uppsatsen , sen lämnade jag in den ! WOHO ! *håller tummarna*

Nu sitter jag på jobbet , ska jobba istället för Andreas om en stund . Efter det tänkte jag åka en sväng till Borlänge & kika lite . Kanske hittar nå fint ? Är sugen på en ny jacka & ett par skor .. Kan ju iofs lägga upp bilder , så kan ni säga vad ni tycker ? :)

Yay !

Hehe , tydligen är det inte bara jag som gillar de här sms:en från 118100 :) Så jag slänger ut några till innan det är läggsdags . Fast iofs , jag vet att jag inte kommer kunna sova på ett tag . Dumma mig & somna en stund nu på eftermiddagen . Fy dig Wictoria :p

Här är NUMMER ETT på 118100. Jag förstår varför :D :D :D



Om sniglar hade ett sjukhus och en snigel får en hjärtattack. Hur nära måste han vara för att hans snigelkamrat ska hinna släpa honom till sjukhuset för att få vård så han överlever?

Om sniglar hade haft sjukhus så skulle snigeln behöva vara högst 20 cm ifrån sjukhuset om snigelkompisen ska släpa dit den. Detta gäller om hjärtinfarkten är svår, en lättare infarkt behöver man inte alltid åka till sjukhus för, men det är bra om man gör det.


Här får ni lite fler :)


Hur många rondeller finns det i borås.

I Borås finns det hela 36 rondeller. 118100 tror att det är ungefär 20 rondeller för mycket. Trevlig kväll! 118100


Ungefär hur mycket korv äts i sverige varje år?

Det äts uppskattningsvis 22 000 000 kilo korv i Sverige per år. 118100 är ett stort fan av varm korv, men falukorven ska inte föraktas.


Ska jag äta kladdkaka nu, eller ska jag vänta tills kvart över nio?

Ät kladdkaka nu då kan du ju äta en gång till kl 21:15. Men nu gjorde du ju mig sugen på nåt gott. Smaklig måltid!


Vad har elenor för färg på sin klänning?

Vi på 118100 tror att Elenor har en lila klänning på sig.


Ni kan ju inte ge står på allt, för jag fick inte johan palms msn!

Eftersom Johan vill hålla den hemlig kan vi inte ge ut den. Vi hoppas du förstår. Ha en bra dag!


Hur mycket sand behöver man äta för att dö?

Sanden i sig är inte dödlig, men effekterna av att fylla sin kropp med sand kan ha dödlig utgång. Vi tror att följderna kan bli stopp tarmen som kan leda till att tarmen spricker, torka i organen tack vare sandens uppsugningsförmåga av fukt samt halsbränna. Vi tror att det räcker med ungefär 10 liter sand för att det skall kunna ge skada.


Gillar folk från Ungern bumbibjörnarna.?

118100 tror sig veta att ungrarna är fullkomligt galna i bumbibjörnarna. Om du någon gång åker till Ungern så är vi säker på att du hittar en Ungrare utklädd till bumbibjörn bakom vartannat hörn.


 

 

HAHAHAHAHA , jag döööööör . Nu orkar jag inte skratta mer , huhu .. Jag älskar folket i detta land :D


Grr

Jaha , jobbat ännu en stund idag . Fick dessutom lönespecen idag , det var ett glatt besked , men ett ännu mer glatt besked var att den inte stämde , så jag kommer få ÄNNU MER pengar nästa vecka , woho ! :D
Jag är så hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen , det värker i magen . Eller är det mensvärken som spökar också ? Aja , ont i magen har jag iaf . Och morgondagen sägs bli värre . Hur ska jag stå ut ? Nej , Wictoria , skärp dig . YOU CAN DO THIS !

Snart snart snart klar med arbetet . Gud vad jag ska somna GÖTT ikväll & veta att jag kan gå till skolan imorgon & slänga bunten med pappren framför näsan på läraren & säga att han ska ge mig ett MVG :D Nej , nu skojade jag bara . Men iallafall be han läsa ? :)

Fasiken ! Kom på nu att jag glömt det viktigaste samtalen av alla idag . Suck . Får komma ihåg det imorgon då .
Ska iallafall till tandläkaren på måndag . 8.50 , mindre kul , eftersom vi är lediga då . Menmen , det är väl bara & pallra sig upp , då är man uppe i tid iaf :)

Nej , nu ska jag skriva klart arbetet , sen "äta" , sen en film med lite mys :)

Nu går det bra :)

Eller tja , vissa saker går bra :)

Är iaf snart klar med mitt jävla republiksarbete ! Är inne på femte sidan nu , ska försöka avsluta det här lite snyggt snart . WOHO VAD JAG ÄR BRA ! :D

Efter det ska jag skriva en skräck-kärleksnovell - Hur nu det ska gå till ? Men det lär väl också göras antar jag .. Annars får jag inte Svenska B kursen klar heller .

Nej , tillbaka till USAs politik ...

Haha

Wictoria <3 Google Translate .
Wictoria <3 Nationalencyklopedin.se
Wictoria <3 USA.nu
Wictoria <3 Wikipedia.org
Wictoria <3 CIA.gov
Wictoria <3 Mimersbrunn.se

Sitter i skolan ..

Håller på & ringer massa samtal .. Vad trött jag blir på sånt här . Fy vad tråkigt det var att bli myndig , att få lov att fixa allting själv . Men , vill man vara vuxen , så får man väl ta sitt ansvar också :) Hehe

Håller på med den här jävla republiken fortfarande . Jag blir snart tokig ! Att jag ska skriva på engelska också , gör mig ännu mer upprörd . Men , jag lär väl göra det , så jag har inte så mycket val . Det är väl bara att fortsätta skriva & hålla humöret uppe .
Inte så jäkla enkelt med tanke på alla omständigheter + en jäkla mensvärk som verkligen inte gör saken bättre ....

Här är en bild på mig från igår , för er som vill se ;D

 

Back to work , Bye .


Hur ska jag veta ?

Hur ska jag veta vad du tycker & tänker ? Hur ska jag veta vad du svarar på mina frågor ? Hur ska jag veta hur du ställer dig till mina argument ? Hur ska jag veta vad du vill ? Hur ska jag veta vad som försigår i din hjärna ?
Här är det bara jag som delar med mig . Till dig Emil , för jag vet att du läser min blogg , men även andra , folk jag inte ens känner . Men tydligen gillas det , eftersom jag får fler & fler besökare hit för varje dag som går .
Kanske gillar ni att jag fick mitt hjärta krossat ännu en gång ? Kanske tycker ni om att se mig kämpa , för att fortsätta orka leva detta liv jag lever ?
Jag kommer inte längre . Jag skriver det jag tänker , rakt ut i luften .
Sen poff .......

Nu orkar jag inte mer

Det här tar på krafterna . Jag är helt slut . (Det där ger mig minnen) :)

Nu slår jag på en film , sen tänker jag sova . God natt !

Ännu en timme

Jag tickar in rätt bra med pengar :) Dessa småtimmar blir rätt stora på lönespecen sen :) Tjoho !

Jag är så trött & så hungrig .. Hu , nog visste jag att det här skulle bli drygt , men huvudet vill liksom inte hänga med i mina svängar .. Som tur var hade jag bara två kunder den sista timmen . Skönt .

Nu ska jag snart lägga mig & kolla på en film , sen ska jag sova . TIDIGT idag för en gångs skull !
Vad ska jag se för film ? :)

Jag blir sur

Ingenting går som jag vill !
Imorgon ska jag ringa massa samtal , skicka mejl & sen jävlar ska saker gå som jag vill !!!

Nu ska jag iväg & jobba . So long suckersssssss !

Här kommer fler

Alltså .. Jag kan inte låta bli att skratta . Många som har skrivit när de setat på prov & liknande ser jag också . FUSK ! Men .. åter till det roliga :)


Hur går blinka lilla stjärna?

Blinka lilla stjärna där, hur jag undrar var du är. Fjärran lockar du min syn, lik en diamant i skyn. Blinka lilla stjärna där hur jag undrar var du är! MVH 118100


Hur fort sjunker en sten i vatten?

Det beror på hur tung stenen är. En liten sten sjunker långsammare än en stor.Ha det så bra!


Hur många bakterier innehåller en kyss?

En normal kyss innehåller 250 olika sorters bakterier.


Hur många bultar finns det i uddevallabron?

I Uddevallabron finns exakt 23 584 stycken bultar


Hur många ben har en trebent pall?

En trebent pall bör ha tre ben, därav namnet.



Haha , fyfan . Det här är min humor xD


HAHAHAHA

JAG DÖÖÖÖR !!
Sitter just nu på 118100.se & kollar vad folk skickat in för frågor .. Hittade dessa& bröt ut i asgarv :

Hur låg IQ har George W. Bush?

Geroge W. Bush sägs ha 91 i IQ. USA,s presidenter sägs ha 115,5 IQ medel. President Nixon sägs haft den högsta IQn, han hade 155. Ha en bra kväll!


Hur många normala lakan krävs det för att täcka usa?

Det skulle krävas ca 4,6miljarder lakan för att täcka hela USA. Ha en fortsatt trevlig dag!


Hur lång tid tog det att åka med Titanic från England till USA?

Då Titanic aldrig kom fram till New York vet vi ej tiden. Dock kan vi göra ett överslag. Det är 5503 km mellan New York och Southampton. Titanic hade en marschgång på 21 knop/ 39 km/h och då skulle resan ta 141 timmar, ca 6 dagar!


Vem åkte ner från grand canyon med skateboard med hjälp av en fallskärm?

Skateboardmästaren Bob Burnquist är den enda kända människa att göra ett basejump med skateboard i Grand Canyon, USA. Hur han vågade göra det har vi ingen aning om.


Hur många mcdonalds-restauranger finns det i hela världen?

Totalt finns det 25 663 McDonalds-restauranger världen över! Nästan hälften av dem finns för tillfället i USA med hela 12 804 restauranger, och i Sverige finns det ca 230 st McDonalds


Hur många öl skulle ta tills en elefant somnar?

Det beror nog på hur snabbt elefanten dricker, hur trött han är, hur stor hans alkoholvana är, samt hur varmt det är ute. Vi på 118100 tror dock att en elefant skulle tåla ungefär 25-30 50cl elefantöl (10 %). Vi avråder dock starkt från att bjuda din eller någon annans elefant på alkohol.


Jag kommer med mer , jag döööööööör av skratt !!!!


Öj , vafan

Jag kom på en sak till ! :)
Jag fyller ju år om exakt en månad ! :) Men ... Nitton ? Vad är det att fylla ? ...

Sitter i skolan..

.. och har förbannat tråkigt . Jag kan SPY på republiken snart . Fy så komplicerat någonting kan vara ? Om religion & kalla kriget som ligger bakom . Alla möjliga jävla presidenter som sagt dittan & dattan medans de levde . Om skillnaden till monarkin , om demokratin i allmänhet . Om varför allting blev som det blev ? Och varför allting är som det är ?
Ska Sverige bli en republik ? Varför , varför inte ?
Om mandatperioder , konsuler , premiärministrar , kongressen , högsta domstolen ........ Listan kan göras lång .

Nån som arbetat med detta förut , som vill hjälpa till lite ? Dessutom ska allt skrivas på engelska , (en uppsats på ca 7-8 sidor) Men jag börjar med att skriva på svenska först ...

Jag har problem .

Jag är vaken ..

Jaaaaaaaaaaaa! Jag är vaken! Jag har gått upp! Fantastiskt va ? Första gången jag klarar av att gå upp i tid på väldigt länge . Och så ska jag orka vara i skolan ända till fyra ?! Jahapp , få se var Örjan & Lars säger idag då ..

Dags att hoppa in i bilen .. Bråttom , bråttom ..



-


"Frustrerat slängde hon kuddarna ur sängen, en efter en. Ingen vet varför.

Men hon vet att kuddarna luktade du. Hon grät sig till sömns utan kuddar."



God natt !

Nu tänker jag gå & lägga mig . Även fast jag inte vill det , så behöver jag ju faktiskt min skönthetssömn . Haha ! Imorgon väntar skola & något ännu tuffare , som ni kmr få reda på sen :)

Har skickat bilder på min lur till Mobilakuten nu . Hoppas de idioterna står för nånting iaf . Och inte som den där kärringen sa på telefonen idag , att de kunde skicka ut en ny plastbit ? Ha , glöm det . De kan väl iaf stå för servicekostnaden ? Snåla idioter .. Aja , jag kan inte göra så mycket . Jag vet hur det är att ha jobbiga kunder . Suck , nu är jag en av dem ..

God natt . I natt ska jag drömma . Härliga drömmar . Men jag vet inte om vad . För jag kommer aldrig ihåg mina drömmar . Så jag behöver inte drömma . För det spelar ingen roll . Ingenting spelar någon roll längre .

Tråkigt ?

Hade jag tråkigt idag på jobbet ? - Svar: Ja .

Här har ni beviset :


Jag kan inte ..

Jag kan inte förneka det Emil , jag älskar dig . Jag älskar dig så det gör ont . Det gör förbannat jävla ont . Vet inte vart jag ska ta vägen ! Varför träffades vi nu ? Och inte om ett par år ? Men jag tror på ödet , så varför inte låta ödet bestämma ? - Nej , nån gång måste man gå emot . Fan . Jag finner inte ord .
Jag vill leva med dig . Resten av mitt liv . Dela varenda jävla lyckligt ögonblick med dig . Jag vill inte hata dig . Jag vill inte tycka illa om dig . Jag vill inte undvika dig och din blick . Jag vill vara med dig . Nära dig . Hela tiden .
Jag gråter så mina ögon svider . Fy fan . Ska aldrig älska någon som jag älskat dig .

Men nu är allting för sent ...



- Jävligt lätt att vara efterklok , inte sant ?

Sånt här glädjer mig :)

Nu blir jag glad :) Mycket nya besökare på senaste tiden , så himla skoj :)
Hoppas ni är här för att stanna . Ni får ju gärna lämna en kommentar , så jag vet vilka ni är :)

 dfs

 

Dags för mig att fara till jobbet .. Vi hörs ikväll !


:D

Om jag är glad nu ? :D TS är igång igen , tjoho !! :D <3 Aldrig mera tråkigt vid en dator :)

Radion är fortfarande igång & tänkte dra några requests ikväll :)

Nej , nu ska jag uträtta lite ärenden . Hejdå ..

Nej ..

Nu tänker jag sätta på en film & krypa ner i sängen .  Kanske ska ta mig i kragen & läsa de 50 sidor jag har att läsa om republiken också ? Suck .. Varför gör jag aldrig klart det där ? Kanske för att det inte intresserar mig ett skit med republik ? Tvi .. Heller för att jag kanske inte kan koncentrera mig ? Hum ..

Fick även höra att vi är lediga imorgon ? Hm , men jag åker nog till Smedjebacken ändå . Har lite ärenden att uträtta .

God natt med er alla !





- I'm walking on the border .

HAHAHA

Jag hittade datorväskan !!! Den låg innuti en annan väska .. Hur smart får man vara ? xD
Meeen .. Nu kom jag på vad det mer var som fattades ! Det är mina hörlurar till telefonen .. Undra vart sjutton jag la de .. Hade de hemma hos Emil sist iaf . Sen vette sjutton .. Aja , bara å fortsätta leta ... :)

Jag får spel snart !

Vart fan är min datorväska ? Alltså den till laptopen ? JAG HITTAR INTE DEN ! INTE NÅGONSTANS ! Jag får ett cp snart .. Nån som sett den ? (A) - Nej , antog väl det ..
Men vart sjutton kan den vara .. ? Buhu ..

Det är nå mer som är borta vet jag . Men kommer inte på det för tillfället . Det kommer väl sen . Suck .
Gud vad jag vill flytta nu !

Shit ...

Jävlar . Trodde jag skulle svimma av där . Blodtrycket höjdes enormt .
Jag har inte glömt - inte det minsta .

:)

Yay ! Micke ringde nyss från jobbet & bad mig komma ner & jobba , så jag ska alldeles strax kila ..
Ska även jobba ett par timmar imorgon också :) Sen kommer det bli ännu fler timmar i fortsättningen , yay , pengar ! :D

Ikväll tänkte jag sätta mig & bränna ut lite filmer .. Det börjar bli rätt fullt här .. Om inga andra planer kommer i vägen :)

Du var den bästa ..

Du var den bästa pojkvän jag någonsin haft , du var den som inte brydde sig om vad andra tyckte . Du stod upp för mig , du fanns alltid där . Jag kunde prata med dig om allt . Du förstod mig . Jag berättade saker för dig , för att du skulle förstå . Det gjorde du också . Därav trodde jag det skulle bli enklare , men du retade bara upp dig , började störa dig på saker . Jag berättade om mitt förflutna , för att du inte skulle få reda på nåt bakvägen så det skulle vi missförstånd . Det blev det iallafall . Jag hade aldrig någonsin trott att jag skulle träffa någon så bra som dig .
Hela mitt liv har jag fått höra att jag ska skaffa en pojkvän i min egen ålder , för det skulle göra saken lättare . Nej , det var inte enkelt att leva tillsammans med en kille som var 8 år äldre än mig , men det var heller inte enklare med en som var lika gammal . Vi levde på samma nivå , inom vissa områden . Vissa var du mer erfarenhetsberikad på , vissa var jag mer . Jag försökte kompromissa dessa erfarenheter så gott det gick , men du gjorde slut iallafall . Du dumpade mig en gång , även en till gång . Jag levde på att få tillbaka dig . Jag fick tillbaka dig , men inte ens tre månader höll det . Synd att vi inte kan kommunisera som två vuxna , få ur problemen . Jag vet att jag suger på att prata . Jag har mina brister också . Jag är inte perfekt . Inte nånstans . Jag är mer misslyckad än lyckad , men jag försöker göra det bästa av situationen iallafall .
Jag har så jävla svårt att leva utan dig , men kan heller inte leva med dig . Samma för dig .
Jag tror inte på nån ängla-saga att vi ska hitta tillbaka till varandra nån-gång-förr-eller-senare . Kanske , kanske inte . Det kan vi bara låta tiden utvisa .
Även om du är deprimerad , hjälper det inte att dricka varje dag . Även om du vill bedöva känslorna & tankarna . Gör saker istället . Jag hittar på saker 24 timmar om dygnet för att inte tänka på dig . Jag sysselsätter mig . Jag kan knappt gå till skolan , för jag kan inte koncentrera mig . Jag kan knappt lyssna på musik , för det dyker alltid upp någon låt som förknippas med dig . Allting jag ser , gör , känner lukten av , äter ... ALLT förknippas med dig . Och vet du varför ? Vi delade ett liv ... Vi delade så mycket . Du har fortfarande en plats i mitt hjärta , kommer alltid ha . MEN för att vi ska kunna vara vänner , måste jag svälja kärleken till dig . Det kan jag inte göra genom att träffa dig , se dig , prata med dig . Iallafall inte nu . Jag försökte förklara det för dig förra gången också . Du förstod det inte då heller . Du ville inte förlora mig . Då kändes det som om du var en likadan skitstövel som alla andra , som bara utnyttjade mig medans du knullade andra . Jag kände mig värdelös !
Jag grinade varje dag i en månads tid . Så ont det gör att förlora någon man älskar ...
Det är inte bara jag som är duktig på att såra folk , det är du också ska du veta . Det är du som dumpat mig . Det var du som gjorde slut . Hur jävla ont tror inte du det gör ? VA ? Med en handvändning tog det slut .
Slut , over , finito . Vad mer kan jag säga ?

Ja ..

Jag har rätt stora öron & hör rätt mycket , men frågan är bara om jag tror på det eller inte ? Tar åt mig eller inte.. ?
Du tror ju blint på allt som folk säger . Inte sant ? Du retar upp dig , sen bryter helvetet lös . Du vet själv att det är så .

Det spelar ingen roll . Har ingen anledning till att sitta här & skriva det här egentligen , så därför skiter jag i det .

Hejdå

Som vanligt ..

Så har du ju inte lyssnat på ett enda ord vad jag sagt .
Inte på hela veckan . Är du för full , bryr du dig helt enkelt inte , eller har du glömt bort ?
Jag har då inte glömt ett enda ord .

Du är det finaste & vackraste jag vet . Du är det bästa jag haft . Du är så jävla bra . Du är så himla fin . Du är så jävla snygg . Jag vill bara sova med dig , hålla om dig . Jag älskar dig Wictoria .

Jag kunde säga detsamma - men det är för sent .


Men ..

Du är ingen idoit , men du framstår som det när du gör så här . Du förstår ju inte ..
Du är världens mest underbara människa , jag hade velat leva mitt liv med dig , men det går inte . Inte när du beter dig så här . Jag vet att jag inte är perfekt själv , för det finns ingen som är perfekt . Ingen .

Men jag försökte iaf . Det gjorde inte du . Inte vad jag märkte av .
Vad gjorde du för mig ?
Jag fick låna din bil . Din bil var jag försiktig med . Det var pappas bil jag kunde köra lite värre med . Det är skillnad .
Vi har haft denna diskussion så många gånger , det finns ingenting mer att diskutera . Det vi har bråkat om nu är inte ens utrett , varför gräva upp allt annat gammalt skit också ? Du vill ju bara gå förbi problemen . Hjälper det att supa i fem dagar i streck då ? Du skiter i vilket , då gör jag detsamma .

Bry dig inte längre , så gör inte jag det heller . Det blir ju bäst så här , var det inte så du sa ?



Men : - Det var ju så jääävla fiiint att du fick knulla mig iallafall ????

Btw ..

Kan ju också säga att jag fick tillbaka min mobil i fredags :) Så nu har jag tillbaka min älskade lur igen :)
Meeen .. De jävla idioterna har haft sönder den helt .. Den är helt skev & en plastbit fattas . Om de ersätter detta , kanske jag slipper krångla med försäkringsbolaget om en ny , som jag hade tänkt att göra först :) Men då kan det få vänta :)

Dessutom ska jag ringa NetonNet imorgon & prata med dem om en ny dator . Få se vad de säger :)

Nu ska det bli ordning på mitt liv , var så säker :D
Nu piper torktumlaren , bäst att kila ...



Alltomlinser.se


Jag blir så frustrerad

Är det bara tomma ord ? Ren bullshit ? Jag skulle nog mer tro på det .
Sluta vara så jävla macho ! Du tjänar inte ett skit på det ! Men fine , vill du att ditt liv bara ska gå utför , så fortsätt såhär . Jag lever mitt liv rätt högt just nu , eftersom  det du gör , höjer mig mer & mer för varje snedsteg .

Nej , jag bryr mig inte längre .. Som du kan läsa längre ner . Jag ska bara bry mig om mig själv & mina vänner nu . Men vettefan om jag kan kalla dig vän ens , när du behandlar en såhär ?

- Hur fan stod du ut ? fick jag frågan igår . Ja , hur sjutton stod jag ut ? Jag torkade dina spyor , skjutsade dig . Jag jobbade för att vi skulle ha råd att bo . Jag tog allt med en nypa salt . Jag tillät saker jag skulle ha hatat annars . Jag förbigick saker jag inte ens ville veta av . Jag förlät dig , på tok för många gånger .
Vänta tills du skaffar en annan flickvän , då kommer du inse alla jävla uppoffringar jag gjorde för dig . Sånt jag accepterade ska egentligen , över huvudtaget , inte tolereras . Det kommer nog ta ett par år för dig att inse . Då vi äntligen hamnat på samma nivå . Men då är det försent . Jag trodde det skulle gå lite fortare , att du kunde förstå något & ta till dig , men ack så fel jag hade ...

Skön dag

Jag har verkligen haft en riktigt skön dag idag ! Har varit på marknaden en sväng , hittade några fynd . Hjälpte Alexander att sätta upp de förbannat tunga portarna . Har svurit åt mitt knä som gör skitont . Har vart med Sonny , Yasmine & Hansson också , de följde med upp till Ickorbotten och vi alla kröp ner i nån underjordisk gång & kikade :) Yasmine var livrädd för sitt eget eko :) Haha .. Har svurit ännu mer åt mitt knä .
Nu på kvällen var jag in på Trädgårn en sväng idag igen & hälsade på Daniel & Minette . Alltid lika trevligt :) Vidare till McDonalds , för lite skvaller med Katta & Simone :) <3
Var nu sist till Smedjebacken en sväng .

Nu är jag äntligen hemma , ska snart bädda ner mig i min säng , med dubbla täcken , massvis med kuddar & en jädrans bra film ! :D

Har ni haft en bra dag ? :)

Natti alla ! :D

- Jag sa att jag skulle vara nykter hela helgen , det har jag varit också . Och titta så bra det gick ! :)

Runt lillfingret

Sitter på jobbet nu . Jobbigt att veta att det är 2 timmar kvar , men vad gör man inte för pengar ? Ska bli ganska nice att se lönen på fredag , då jag jobbade en himla massa extra innan vi åkte til Rhodos :)

Efter jobbet blir det marknaden en sväng , sen vet man aldrig vart det bär av :)

Jag har dig

Hemma igen ..

Så .. Nu är jag hemma igen .
Kvällen spenderades med Emelie & Alexander framför tvn med "My Super Ex Girlfriend" , tycker själv inte den är så himla bra .. Rätt pinsam faktiskt .. (Det sägs ju att man ska se filmerna minst två gånger , vilket jag gjort nu & den är fortfarande inte bra ..)
Efter det åkte jag till Trädgårn & sa hej till Alexandra , Minette & Linnea en stund :) Trevligt ! Nu sist var jag förbi McDonalds & hälsade på Simone & Katta . Tjålade med dem en stund :)

Nu blir det snart att nanna kudde .. Men först ska jag slå på ett avsnitt nya säsongen av Californication :)
Upp & jobba imorgon . Duktiga jag :)


Nattbesök

Jahadu , nog blev det inte tidigt igår heller . Fick nattbesök , så vi somnade nog inte förrän framåt tre .. Blev ingen skola idag heller , var så himla trött . Så vi låg & snoozade en stund till :)
Hela dagen idag har jag hjälpt Alexander & målat . Ikväll kanske man åker iväg & kollar lite på marknaden i Grängesberg , annars hade jag bara tänkt att hälsa på Alexandra en sväng på Trädgårn & Simone en stund på McDonalds , annars ser planerna för dagen inte så speciella ut :)

Ts är fortfarande nere , tråkigt , tråkigt .. Men vad gör man ? Man håller ut :) Vi hejar på dig PiratKapten ! Du gör ju detta för våran skull , tjoho ! :)

Ja , jag älskar dig också , men försvarsmekanismen för tjejer funkar genom att vända taggarna utåt . Det är precis det jag har gjort , och jag lyckas också .


Tidigt ikväll ?

Nu tänkte jag faktiskt gå & lägga mig .. I tid för en gångs skull .. Skolan väntar imorgon .
Måste få klart den där jävla republiksuppstatsen nångång , så jag får klar min Engelska B .
Men det är inte mycket kvar , & jag längtar redan så jävla mycket !! :D




Unibet.com


Öj !

Jag har värsta grejen här nu !

Att - om alla ni som går in här , går in på den här länken och tar er ca en minut av erat liv att fylla i fyra rader , så skulle jag bli glad :) Självklart vill jag ju att ni röstar på mig till årets blogg , i Veckorevyns Blog Awards 2009 :)

TTi

Måste säga tack till Milo för din TTi-invite ! Du är bäst ! :)

TS-radion är fortfarande uppe , även fast sidan är tillfälligt nere , jag Dj:ar som vanligt :) Woho !
http://85.226.126.174:8000/ Kicka sedan på "listen" i menyn där uppe :)

Ändrade även bloggen lite nyss .. Har inte tid & ork att göra några stora förändringar för tillfället . Ingen som har lust att göra en helt ny bloggdesign ? :)



Kabooza


!

Oh .. Jag kom & tänka på en sak ..
Jag har varit brunett nu rätt länge .. (Igen) .. Tänkte försöka hålla det nu också :)
Tänkte även visa er nya läsare vem jag är .. :) Dock har jag inte så mycket bilder nu , när min externa hårddisk & min stationära dator kraschade . Men jag gör ett försök :)



April -08 .



Juni - 08 .



Juli - 08 .



Augusti - 08 .



Augusti - 08 .



Oktober - 08 .



December - 08 .



Februari - 09 .



Juli - 09 .



Augusti - 09 .




Och här är jag idag .
Ja , jag vet att jag ändrar hela hårfärg hela tiden , men det finns en anledning till det också :)

Pusspå er !


God morgon

Nu är jag uppe på fötter igen ..
Åkte aldrig till skolan idag . Min hals dödar mig verkligen . Tur att jag tog hostmedicin i natt , annars hade jag dött nu på morgonen . Fy , vad det här är drygt .
Jaha , torsdag idag & rätt fint väder .. Tror jag åker iväg härifrån en sväng ;) See you later !

- Jag skäms .

Tänkte bara säga hej jag också ..

Hej alla nya läsare .. Fick ett litet glatt besked nyss :)
Hela 170 nya läsare igår :) Woho ! Ni är alla så välkomna att läsa , även om jag inte skriver så mycket , men då tröttar jag inte ut er iaf :) haha ..

Tack till alla på TS , ni är guld ! Keep up the good work !

Nu fortsätter vi med våran Volbeat-natt på radion :D

Förresten ..

Kan även säga att jag inte tänker lägga upp nå Rhodos-bilder här .
Finns ingen anledning till det . Bilderna finns på Facebook . Det får räcka

Jaha

Så enkelt var det .
Så jävla patetiskt . Vad fan tänker du med ?
Jag blir så frustrerad ! Nu vettefan vem det är som är schizofren egentligen ? Vad tar det åt dig ? Är alkoholen , statusen , tjejerna & populariteten viktigare ? Tydligen .

Emil , du älskar mig inte längre . Du förstår inte innebörden av dessa vackra ord när du uttalar de . Den man älskar skulle man kunna för . Göra allt . Aldrig ge sig . Men så jävla enkelt gav du upp .
Jag är helt tom , det finns inga ord som kan förklara hur nånting jag är ? Jag vet inte ens vad jag känner .. ?

Nu är det jag som står i centrum . JAG !!!!!!! Enbart jag ! Nu jävlar . Nu ska jag BARA bry mig om mig själv . Du slipper ha mig som "morsa" . För jag kommer inte bry mig längre . Nu ska jag bli jordens största ego ! Kläm på den du !

Ha en trevlig afton !

Slut , over , finito

Nu var det slut på riktigt då .

Hur fan kunde du ändra dig med en handvändning ?
Alldeles nyss fick jag väldens mest underbara sms man någonsin kan få . Du älskar mig över allt annat ...
Men ändå dumpar du mig ?

Jag får ingenting att gå ihop längre .

Usch

Sitter i skolan & fick just precis ett tips om denna länk . Jag bölar ! Lovar . Det går rakt in i hjärtat . Kolla !!

Länken här

Fan

Jag kan inte göra annat än gråta .

JAG VILL JU !!!!!!!!!!!!

Jag älskar ju dig

Förstår du inte det ?
Jag är beredd att ge så mycket , göra så mycket . Förändra saker . Men hjälp då till lite för sjutton !
Vi är väl två om saken , eller ?

Vill du inte , så får jag acceptera det . Men ju förr vi löser detta , desto bättre . Annars går vi skilda vägar .

Förresten ..

Kan ju säga det också att jag kommer få tillbaka min mobil snart . Dock inte lagad , men jag får väl använda den så länge det går . Jag får ju kramp i tummarna av att skriva på den här stenålderstelefonen . Fy .

Nu åker jag hem från skolan . Lär ha nåt varmt att dricka & ett par tjocksockor på fötterna . Tänker stanna inomhus resten av dagen sen , för fy fan vad jag har ont i halsen !! Och hostar gör jag också .. :(

Livet är bra surt ibland , men jag  lever enbart för dig <3

God morgon

Jag har ont i halsen som aldrig förr vill jag lova . Det här är jobbigt . Men jag åker till skolan iallafall , så får vi se om jag orkar hela dagen ..

- det där kommer jag le & leva för .

Åh

Fy fan vad jag älskar dig ! Det finns inte ord !!
Det kommer lösa sig , sa han som sket i poolen :D

God natt alla !

Ont

Har så ont i magen  :/ Vet inte vad det är ..

Och mitt hjärta värker . Det gör så jävla ont !

Pic-Wic



Jag i fredags . Då jag fortfarande var lycklig .

Nu ska jag åka till affärn & köpa hårfärg & gottesaker , sedan bädda ner mig i sängen & kolla på film hela dagen . Magen värker , hostan ger inte med sig . Jag blir sur snart .
Plugga lär jag också göra .. Suck ..

?

Vad var det du blev sur över egentligen ?
Du sa att det var för att jag dansade med honom . Han var hög , ja , jag vet . Det är en gammal vän sedan mellanstadiet , och ja , jag vet att han var hög . Jag gick fram & pratade med honom & dansade med honom i två minuter , sen gick jag därifrån . Var det något fel med det ?
Blev du sur för att jag dansade med en kille ? Eller för att han var hög ? Tycker du det blev dubbelmoral då ? Snälla nån .. Killen är samma människa , bara det att han gjort ett dåligt val i livet som började knarka .

Men istället ska du visa dig hundra gånger sämre genom att låta tjejer ta på dig , låta de hålla om dig , sitta i ditt knä ? Undvika mig ? Lacka ur ? .. Du ringer mig & ber mig komma ut från krogen , jag stod i kön ut , så jag var ute inom ett par minuter . När jag kommer ut står en tjej och håller om dig ?! Och DET får inte jag bli sur över ?

Jag åkte hem & du kunde inte förstå hur jag stack ? Du kom för att prata . Du avbröt mig hela tiden . Jag lackade ur . Oh yeah , det gjorde jag & nu hoppas jag du snart förstår varför . Du gjorde slut & åkte hem & sov hos en annan tjej ?! Hur fan hade du känt om JAG , som blivit DUMPAD åkt hem till exempelvis Marcus eller Jocke ? Vad hade du sagt då ? "Nej , vi gjorde ingenting , jag sov bara där" ???? DU KUNDE ÅKT HEM . Älskar du mig , så gör du inte så .
Kan du någonsin se saker genom någon annans ögon ? Kan du lyssa på mig & höra förklaringar VARFÖR , istället för att reta upp dig & låta ditt temprament visa sin "vackra" sida .. ?

Jag blir så trött :(

Sätter på ännu en kärleksrulle , så jag får gråta en skvätt

Ännu en sömnlös natt ..

Jag kan inte sova . Jag tänker så min hjärna går på högvarv . Jag mår illa av den klumpen jag har i magen . Jag kan spy av bara tanken av ..

Jag ger upp .

Jisses

Nej , nog fan är det inte enkelt . No words . Ja , precis . Det finns inga ord som kan förklara . Men just ja , det spelar ju ingen roll hur mycket jag försöker förklara , för du LYSSNAR JU INTE ?
Kan du iallafall försöka , en endaste gång att tänka dig genom mina ögon ? Vad gör inte du mot mig ? Jag har bett om ursäkt för mina misstag . Men du då ? Gjorde du inga fel ? Gör du aldrig nå fel ?
Jag blir så frustrerad . Jag vet snart inte vad jag ska ta mig till . Men jag lär väl vänta & se dig växa ifrån det här .. Vad annat kan jag göra ? Det finns ingenting . Men .. Ääh , jag ska inte yttra mig här . Det blir bara "massa aggressioner annars" .. Höhö ..

Jag lever iaf .
God natt

Det är inte lätt ..

Nej , inte är det lätt när ens hjärta brister . Men vad ska man göra ?
Jag får ta det med en nypa salt & stå på mig . Även om jag bara vill lägga mig ner & dö just nu , så kommer jag ju inte göra det iallafall . Jag hatar sånt här . Varför ska det hända ? Finns ingen anledning till det .


 

Bild tagen på ett års-dagen , igår 11/9-09.



Bilderna från Rhodos kommer senare . Nu ska jag slå på en romanisk rulle & gråta en skvätt

Hemma igen !

Tjena hoppsan hejsan ! Nu är jag hemma i kalla Sverige igen .. Eller kalla & kalla vettefan .. Var ju 23 grader idag när vi landade i Stockholm :) Så vi frös ju inte när vi klev av planet , det var skönt !

Men usch , nu är jag så trött så ögonen går i kors . Nu ska jag sova . I min säng . Alldeles själv . Gud vad jag ska ta plats , för en gångs skull . (Men måste erkänna att jag har lite svårt att somna utan Emil)..

Bilder kommer upp i veckan ! :)

Snart så !

Snart , snart , snart åker vi !
Har precis klivit upp , & snart bär det av mot Stockholm & Arlanda ! Det ska bli så jävla skönt ! Så jag antar att detta blir mitt sista inlägg på en hel vecka .. Om vi inte får för oss att glida in på nåt internetcafé där nere :)

Ta hand om er alla här hemma , för nu åker jag till värmen ! Tjihi ! :D

RSS 2.0