Imorgon ska jag till skolan!

Woho! Efter att ha legat hemma med mensvärk i princip hela veckan, så är det dags för skola imorgon igen! Är sjukt taggad. Fan vad kul det är med historia! Varför läste inte jag det tidigare? -Jadu, den frågan ligger nog för långt bak i mitt huvud för att jag ska orka gräva fram!
Tar med mig lilla lappisen till skolan en timme tidigare imorgon & kollar lite viktigt. Får ju inte det riktiga internet förrän på måndag, jävlarna på Telia ska dö (!!!), så lär passa på när jag har "gratis" internet.
Ska se om jag hittar nå vettiga försäljare på nätet också & beställa böckerna man ska ha. Surt att behöva betala de själv, men det är den här sitsen jag har satt mig i, så jag får bara bita i det sura äpplet & se glad ut. Jag är iallafall oerhört tacksam att jag fick en chans till då jag i unga dagar inte gjorde så smarta val.
Nej, nog om det. Nu ska jag bädda ner mig i min sköööna säng & bara sova :)

Bjuder på ett par bilder från "förr i tiden".



Blond? Ja, det var ett tag sedan.. Saknar jag det? Ibland.

Kommentarer
Postat av: Marcus Haglund

Hej Wictoria!



Jag heter Marcus Haglund och jobbar på Telia Kundservice. Vad tråkigt att se din besvikelse gentemot Telia. Om det är något jag kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta oss via länken nedan.



http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515



Med vänlig hälsning

Marcus Haglund, Telia Kundservice

2010-09-17 @ 08:11:08
URL: http://www.telia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0