Snart så ..

Sitter på jobbet nu igen .. Suck . Jag har ingen lust alls att vara här . Kunde aldrig somna inatt . Jag låg & vred & vände på mig , tills jag höll på att krevera . Jag kunde verkligen inte sova ! Önskade då att jag hade haft Emil bredvid mig , så jag kunde somnat till hans snarkningar . Helt underbart att somna till :) <3

Tre dagar kvar , sen semester , ska bli så jävla skönt ! Gud vad jag ska sova !! :D

Födelsedagsfest för Yasmine på lördag , det ska bli ös ! :) Hon fyllde ju 20 igår , min skrutt . Hon blir så stor :) Haha .. <3

Nej , dags att fortsätta jobba , inte sant ?

Tiden räcker aldrig till ?

Åh , det är så mycket som ska hinnas med egentligen , som jag inte hinner ..
Har uträttat en massa ärenden idag , men inte räcker tiden . Fan .

Det är ju erbjudanden om att framkalla 100 kort gratis nu . Varför gör jag inte det ? Och en annan sida med 75 ? Fan , varför tar jag inte tummen ur arslet & gör något ?
Tvättade sex maskiner igår / i natt , det var bra ! Bytte lakan i sängen , städade & donade . Skönt .
Nu är det massa annat som ska göras också . Men hur sjutton ska jag hinna allt ?
Varför har jag inte en klon ? Som kunde fixa allt åt mig ? (A) Haha ..

Nu är jag trött . Jag svamlar en massa . .
Ha en bra kväll alla iaf ! Det ska jag ha ! Mammsingen ska bjussa på mat ! Fint :D



Klicka på bilden för att komma till kampanjen ..

Måndagar är bra konstiga ..

Dagen var helt jävla konstig . Helt upp & ner . Dagen på jobbet var bara allmänt jobbig .. Efter jobbet åkte jag till Borlänge med kärleken & hans familj & shoppade loss lite :) Gjorde några fynd :)
Nu på kvällen pajade min brännare i datorn ! Jag blir cp ! Tyvärr Ida , ser inte ut som om du kmr få dina filmer imorgon .. Vettefan hur jag ska göra nu .. Jäkla skit ..

Jag är trött , har varit vaken i mer än 22 timmar . Elias & Emil sitter här & töntar sig med sitt jäkla dota & jag vill mysa .
Ska övertala Emil att komma & sova snart .. Han gick trots allt upp mkt tidigare än han brukar idag :p Haha ..

Nej , natti natti !

(Måste även tillägga , att de som fortfarande det är kul att busringa , och även då göra bort sig totalt , kan ju sluta ringa till mig iaf . Vad drar ni för nytta av det ? Jag blir bara irriterad ..)

:@

JAG HATAR HATAR HATAR MÅNDAGAR !

Segt

Nu sitter jag på jobbet åter igen .. De här morgontimmarna är så sega så jag vet inte vart jag ska ta vägen ! Har haft två kunder sedan vi öppnade klockan åtta . Helt värdelöst med måndagar ! Hata de ! Fy !

För övrigt idag då ?
Elias ville att vi skulle åka till Borlänge , så vi kanske gör det .. Får se när Emil blir klar i Falun , om han kan hänga med en sväng han också .. Annars blir det bara hem & tvätta .. Min tvättkorg är överfull ! Och då skojar jag verkligen inte .. Känns som om jag inte har nå rena trosor att ta på mig . Nej , där överdrev jag lite :) Haha ..
Men så skönt det är att vara ensam hemma , man kan gå runt & skrota bäst fasen man vill , tvätta mitt i natten , underbart !

Snälla , låt denna dagen gå fort ! Jag är så trööööött !!

Bröllopet

Jahaja , då var bröllopet & helgen över . Skönt att fått vara ledig nu i helgen iaf . Hunnit vila lite ..
Bröllopet i fredags var helt fantastiskt . Så himla fint ! Prästen var lite skojig också , det blev lyckat :) Festen efteråt var ännu roligare , med allsång , bildspel , lekar & massa mat & tårta . Helt lyckat !
På lördagen sedan sov jag & Emil så länge vi kunde när huset var fullt i folk .. Var bara att pallra sig upp & äta resterna från dagen innan .. Åkte sedan till honom , så där är jag nu . Har bara slappat nu i två dagar , vi är för sega för att göra någonting annat :)
Imorgon jobbar jag 7-16 igen , skönt med måndag , då det inte kmr nån pall , så det är bara att sätta sig & läsa tidningen & vakna på jobbet :) Sen är jag ledig tisdag & onsdag igen .. Var ju meningen att jag skulle åka till Rättvik på cruising , men jag vet inte om jag orkar . Annars får Emil komma & bo hos mig , nu när jag är ensam hemma i två veckor :)
Pappa & Lisa stack ju till Egypten på smekmånad igår så .. :)

Slänger ut lite bilder :)











Jag & Emil var självklart sist kvar på dansgolvet .....

Saknar

Nu saknar jag dig nå så fruktansvärt Emil ! Kom heeem !
Men du kommer ju imorgon :) Gud vad jag ska pussa på dig då :) Myyys !

Får lite sovmorgon imorgon , då jag lär dra det sena passet .. Inte så kul att jobba till sex , men vad gör man inte ? Belöningen sitter på kontot på fredag :D Då bär det av till Borlänge på morgonen , (när Emil fortfarande sover) och försöker hitta något att ha på sig till bröllops-festen .. Annars får man leta lite extra i mina hundra garderober , efter något man glömt bort att man hade :) Sånt är alltid skoj :)

Har förresten redan köpt en födelsedagspresent till Emil , & ja , jag vet .. Han fyller inte år förrän om en månad :) Men lika bra att vara ute i god tid . Hihi , jag vet att han kmr bli glad :)

Nej , dags att sussa , så det kan bli tisdag , så min snutt kan komma hem :) God natt !



Bild från släktträffen , juli -09

Kommer värmen nu igen ?

Nu ska det bara bli varmare & varmare .. Lite deprimerande med tanke på att jag jobbar i ett par veckor till .. Trök.

För övrigt ser alla dagar nästintill likadana ut .. Jobbar , kmr hem , ser en film , sen somnar jag typ .. Roligt ? Nej .

I söndags kom iaf Emil , Tommy , Sonny , Yasmine och Albin hit & kikade på film med mig . Lite myspys med de närmaste är alltid trevligt :) I måndags så sov jag hos Emil .. Vi kollade också på film , sen somnade jag , eftersom jag skulle upp & jobba .. Lite trökigt att jag också inte kan få roa mig ibland .
I helgen vill jag fan ut & fiska ! Eller fiska & fiska .. Meta med en kall öl i handen . Låter inte det helt underbart ? :) Nån som är på ? Annars kommer väl ingenting hända .. Eftersom Emil följer med Albin ner till Västervik & kmr inte hem därifrån förrän till pappas bröllop ..

Jag ska bli rik & aldrig behöva jobba , fy fan så tråkigt ! Men duktig , det är jag ! :D

Jag vill också ha sommarlov ...

Kunna vara upp lite längre .. Kunna se ett par bra filmer in på morgontimmarna .. Ut på lite äventyr .. Kunna ta sig en öl eller två på kvällen .. Åka nånstans & göra något roligt ..

Men nej , inte jag . Jag knegar 8-17 varje dag och 10-14 varje lördag , sen är jag så trött så jag bara vill sova . Men face it Wictoria , that's life . Fan .

Nu vill jag vinna mina jävla miljoner . När fan är det dags egentligen ???? VA ???

Första veckan avklarad

Så .. Nu var första arbetsveckan avklarad ..
Nu är det bara ett antal till . Kommer ju jobba ända fram tills dess jag börjar skolan igen .. Ska bli skönt med utlandsresan sen .. Oj , det har jag glömt att berätta ! :) Haha .. Jag åker med Emil , Elias , Johanna , Carina & Wilma till Rhodos i september ! Ska bli sjukt skoj & framförallt skönt .. Att få ett break sådär på höstkanten :)

Är trött som ett as nu .. Emil börjar nyktra till , så vi ska nog sova snart :) Och sova lääänge läääänge imorgon . Jävlar var jag ska njuta av söndagar framöver . Min ENDA lediga dag på veckorna .. Surt , men jag är nog gladast om någon när lönen kommer :D

God natt alla där ute !

Två veckor, men ändå över ett år

Jag valde kärleken istället för pengarna.
Jag valde dig, istället för någon annan.

Jag gjorde mitt livs bästa val.
Jag vill leva mitt liv med dig, tills den dag jag dör.

Jag älskar dig , Emil Patrik Stig Hägg <3




RSS 2.0