Göteborg .

Hej.
Vaknade i morse av att pappa kommer in & berättar att vi haft inbrott i sommarstugan , som jag redan sagt . Iallafall hade de brytit sig in genom fönstret, gått in & snott våra dunjackor & en brandsläckare som de senare hade sprutat ut på grannens skoter . Från grannarna hade de tagit både tv , luftgevär & massa saker . Jag blir så sur när folk inte kan låta andras saker vara !

I vilket fall som helst , kom iväg till skolan efter många om och men . Fick en mag-attack precis när jag skulle ut genom dörren , så det var bara att vända igen . Men iallafall , kom till skolan (lite för sent då) .. Hann iallafall med att göra matteprovet  , kändes som om det för en gång skull gick riktigt bra . Vet att jag bommade på en fråga nu så här i efterhand .. Det är drygt ..

Efter provet åkte jag hem , Marcus plockade upp mig & det bar av till Karlstad . Det var första stoppet . Hämtade en v70 motor där .. Sen åkte vi vidare ner mot Göteborg . Från Karlstad till Göteborg fick jag hålla mig . Jag var så kissnödig , så jag trodde jag skulle sprängas innifrån ! Men vi hade bråttom att hinna dit innan fem , så jag fick väl lov .. Kom väl äntligen fram & jag fick kissa :) Han lastade i motorn , sen åkte vi iväg & åt . Jag var så sjukt hungrig också .. Mums med mat . Sen var det bara att åka hemåt igen . Tog andra sidan om Vänern nu , så man kan väl säga att vi har åkte Värnern runt idag :P Hehe ..

Nu har vi typ precis kommit hem , jag håller på & äter en macka nu , sen ska jag hoppa in i duschen . Är så förbaskat trött .. Börjar inte förrän 12.45 imorgon , men lär väl upp tidigt imorgon iallafall & säga hejdå till mor min som sticker till Prag imorgon ..

Jaja , vi får se hur det blir .
Träffade dig alldeles nyss också , det är så roligt :) Gamla minnen glömmer man aldrig . De bevaras för evigt <3

Sov gott ! /W


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0