Vet ni en sak?

Om exakt en vecka idag är det första advent. Huvaligen vad fort tiden går! Jag börjar bli lite nervös nu. Har bara fixat ett par julklappar, men har många kvar! Illa det här.. Jag & Sandra får ta oss i kragen & dra ut till Birsta & gå en heldag. Tycker det är lite mysigt det här med julen. Alla tända ljus, varmchoklad med tjocka tofflor. Myskvällar med ett glas vin & god mat. Julmust, julskinka & pepparkakor. Julkalendern på morgonen. När de pyntar staden med alla lampor & lyktor. Marschaller på kvällarna. Säg vad ni vill om vintern, men jag tycker om den! Iallafall i den här delen av landet! :)



Om en vecka är det dags...

Kommentarer
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Längtar så tills nästa vecka då första advent är :) Kan säga att du är duktigare än mig i alla fall, jag har inte handlat en enda julklapp ännu... Ska börja med det till veckan tror jag :)



Ramlade in på din blogg av en slump så tänkte lämna ett spår efter mig :)

2010-11-21 @ 18:04:30
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Ja men eller hur, det är alltid skoj att läsa lite bloggar från samma stad. Kan man hitta lite tips och inspiration hos varandra :) Så jag kommer titta in igen!

2010-11-21 @ 20:31:09
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Vad skoj, eller inte att du inte känner så många då men att du är nyinflyttad :) Är också ny i staden sedan 2 månader tillbaka ;)

2010-11-21 @ 20:38:06
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Tess

Förstår detta på med stress över julklapparna, har köpt en julklapp...

Har ca 13 kvar... Å har inte en aning om vad ja ska köpa, men ska sätta mig ner i veckan å skriva upp lite förslag i alla fall å sen kan man ju alltid fråga vad folket önskar sig! :)

2010-11-22 @ 10:55:31
URL: http://isset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0