Nu är det dags igen

Det var längesedan nu, så nu slänger vi upp några till utdrag från 118100s "Svar på allt". Vissa är rätt skoj, vissa är mycket intressanta :)

Växer blommor bättre om jag kissar på dom?

Blommor tar näring från jorden i form av vatten och om du då kissar på blomman så blir det mer näring i jorden runt omkring blomman eftersom det finns mer näring i kisset än i vattnet. Med mer näring så växer blomman bättre!


Vilken är världens störta stad och vilken stad har mest antal invånare?

Tokyo är världens största stad och har då även flest invånare, nämligen 34 350 000 människor. Även tvåan och trean på listan över största städerna ligger i Asien; Guangzhou i Kina och Seoul i Sydkorea. Ha en fortsatt trevlig dag!


Har vampyrer synliga könsorgan?

Ja, vampyrer och andra fladdermöss har synliga könsorgan. De är dock inte särskilt välutrustade utan är mer som gnagare, man ser paketet men det är inte stort.


Varför är det ett fönster i nya körkortet?

De nya körkorten har ett genomskinligt fönster i den nedre kanten och det har gjorts för att öka säkerheten ytterligare. Körkorten måste också svara upp mot kommande EU-standarder. Vägverket har utvecklat de nya säkerhetsegenskaperna på det nya körkortet med hjälp av Statens kriminaltekniska laboratorium.


Den sista frågan har jag också undrat över. Intressant att få svar på den :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0