Akuten

Efter läkarbesöket , fick jag bara mer & mer ont . Blev alltmer svullen . Jag hade i salvan & blev typ blind på det ögat i två timmar . Det var jobbigt ..
Jag fick spel & ringde mamma . Hon ringde till lasarettet & förklarade åter igen att det gjorde fruktansvärt ont & blablabla , receptionisten bad oss då att åka in till akuten ikväll om det inte blev bättre . Och det gjorde vi . Där fick jag en jättesnäll läkare som gjorde superduper noga koller av mitt öga , runt om & i ögonhålan . Men hittade inget fel . Jag fick lokalbedövning i hela ögat , sjukt , jag vet . Det var nån gul äcklig kräm . Haha ! Han bad iallafall mig fortsätta med salvan som jag fått av den förra läkaren , & blev det inte bättre , eller värre , skulle vi komma tillbaka . Om inte annat , få lov att åka till Falun & specialisterna där . Suck .

Ja , det var min händelserika eftermiddag . Pontus kunde då aldrig komma heller . Var nyss hem till Mattias en sväng , han hade hittat ett cd-fodral med massa skivor som var mina , nu när han vår-städade (?) i sitt garage . Trevligt ! De skivorna har jag letar efter hur länge som helst . ( Det var även en massa backuper på datorn .. Haha ) Var hem dit & tjålade en sväng , Hammar kom förbi också :)

Nu är jag hemma , sitter bara i soffan & förbannar mig själv att det alltid ska hända något med mig till Ludvika festen . Är det inte knäna , då är det halsen , är det inte det , så är jag inte hemma , alt. utomlands . Och nu ögat ! Fy fasen alltså ! Hur ska det gå imorgon ? Jag som knappt kan sminka mig :S Faan då !

Film nu ! Ciao .

Kommentarer
Postat av: Minken

Jag tänkte skriva "du ser det du vill se" angående ögat, men sedan kom jag på att nää.. det är ju elakt att skämta om en sådan sak.



Krya på ögat - och håll oss uppdaterade om vad som händer!



En intressant skillnad mellan ditt och mitt sätt att blogga är att du skapar ett nytt inlägg för det nya, jag hade uppdaterat det befintliga. Varken du eller jag gör fel, bara konstaterar att det är så vi gör :)



Försök hitta något positivt i det som skett, så mår du bättre. Kan du inte hitta något får du höra av dig, så ska jag hjälpa dig med tankarna.



Ciao bella (vad nu det betyder?)

2008-06-26 @ 21:41:51
URL: http://blogg.minken.org/
Postat av: Minken

Klart du är bra! Var inte så hård mot dig själv. Du förtjänar den beröm du får - och ger till dig själv.



Hur var filmen?



Kolla om du hittar en profil vid namn "tyst", "ljudlös" eller "sleeping" på mobilen. Testa att använda den ;) Då kan du sova samtidigt som mobilen är igång och ringer :)



Lär dig att markera var dina gränser går, så du slipper att plågas. Det kan vara lite jobbigt och göra lite ont att markera gränserna, men när det väl är gjort kommer du må mycket bättre! Testa, så får du se.

2008-06-27 @ 05:24:02
URL: http://blogg.minken.org/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0