Nytt Liv ?


Är det nu jag ska börja mitt nya liv ?

Efter mer än fyra år , har jag fått tillbaka kontakten med honom . Det finns inte en endaste känsla i denna värld som kan förklara hur glad jag är ! Helt obeskrivligt ! Jag är så glad !
Allt är precis som förut , vi pratar gamla minnen , & han har tamejfan inte glömt någonting , det är snarare tvärtom , att han kommer ihåg mer än mig , & det är skumt .. Vad börjar hända med mitt minne som var så bra ?
Har pratat med honom i telefonen i princip hela kvällen , vi skrattar hela tiden & jag bara fylls med hans sprudlande energi , helt obeskrivligt !

Jaha , för övrigt då ?
Idag vaknade jag tidigt , låg & drog mig bra länge .. Gick sedan upp & duschade . Jag som hatar att duscha på morgonen , men kände att det var behövligt . Hehe .. Tog det lugnt innan jag skulle till skolan . Sen går jag ut , för att starta moppen , men då startar den inte ! Jag höll på att bryta ihop ! Men fick igång den efter många om och men :) Kom till skolan , sitter typ hela dagen & pluggar till provet om kraftöverföring vi har på torsdag . Fan , det kommer verkligen inte gå bra !

Åkte sedan hem till Karin , tjålade lite med henne . Åkte sen hem till Alexandra & hämtade henne , vi åkte till hennes gamla lägenhet & rotade fram hennes moppe , för att ta fram den för våren .
Ååh , förbannade katastrof dag  ! Vi puttade iallafall bort den till hennes nya lägenhet , för att plocka ur batteriet . Skruvarna har typ rostat ihop , så det tog oss säkert en & en halv timme att ens få bort batteriet . Jaha , men iallafall . Då skulle vi ta min moppe hem till mig , för att sätta batteriet på laddning , men då kränger däcket på moppen av ?! Antagligen för att jag haft för lite luft eller nåt .. Jaha , då blev vi ståendes igen .
Jag blev skogstokig , men det hjälpte ju inte .. Det slutade med att vi fick putta min moppe till Tanka i hopp om att det inte var punka , fylla på luft i däcket , men det gick inte .. Då puttade vi den till Fottas för att de skulle hjälpa oss . Det kunde de inte heller . Fick lov att köpa ett nytt däck , men monterningsavgiften hos Fottas vill jag inte ens tänka på ! Hu ! Då ringde jag Alexander , så han fick komma med en släpkärra & hämta moppen .
Sen bar det av ut till Landforsen för att kränga av & på däcket .. Tog evigheter , för det satt ju som bara den ! Fy !
Men nu är den snart som ny ! Ska bara laga kåporna & sånt . Fixa allt annat skrot imorgon i skolan ..

Kvällen nu då .. Har spenderats med telefonen mot örat mestadels . Ska snart krypa ner under täcket & mysa .. Med mig själv . Fy så tråkigt ! Men bra skönt ibland ! Skönt att slippa nån som snor täcket hela nätterna .. Hehe ..

Nog för idag . Nu ska jag snart börja mitt nya liv .

This really is ment to happen !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0